Activeer je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong

Vandaag de laatste kans om je in te schrijven voor de aankomende groepshealing met de vroegboekprijs van €24,- i.p.v. €31,50

Klik hier om je aan te melden
Donderdag 11 januari 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Voor het ontvangen en delen van volmaakte Liefde op alle lagen? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de groepshealing / transmissie. Je zult doorgroeien om alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke te Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de groepshealing en energieoverdracht steeds meer samenwerken met de stem van de Divine en Bron in jou! Je wiebelt minder heen en weer tussen je mind/emotie en je innerlijke hoogste (ge)weten of innerlijke leiding in je omgang met werk en anderen. Je zult je ruimer, bewuster en rustiger voelen na afloop. Alles in je zal zich Eén weten met de Al-Eenheid! Ongekende Goden-Creatie Krachten, ook van de hogere Christliefde van sterrenvolkeren en grote natuurspirits, worden één met jou. Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.


Als je "klaar" bent zul je het gewoon weten

Als je na een aantal groepshealingen/ transmissies en eigen innerlijke groei een permanent verlichte Meester wordt die geen strijd meer ervaart tussen het persoonlijke zelf en de Grote Eenheid-Overgave-Dienstbaarheid, zul je het gewoon weten. Ook Elohim workshops en participatie begeleiden hier verder in. Functioneren op het 13-voudig Christuslicht dat boven elke ego-persoonlijkheidssituatie uitstijgt, is geweldig en maakt alles zoveel rustiger, vredevoller en eenvoudiger! Toch leef je dan ook heel gewoon, in alle eenvoud. Pas als anderen zover zelf zijn kunnen ze de Kosmische of Goddelijk geworden Mens, de Wijze, in je herkennen.

 

Sekinah en je 13 dimensionale Christ lichaam

De enorme zachtheid-Liefde van Sekinah (de Holy Spirit vanuit Gaia en Kosmos) zal je tijdens de groepshealing / transmissie helpen je 13 dimensionale Christ-lichaam voelbaar te installeren. Al je chakras kunnen door de huidige kosmische energie de komende maanden reeds één zuil van licht worden! Voel je dat je de Pillar of Light wilt worden die trilt voorbij de dimensies en één is met de Stroom van het Leven? Word Levende Liefde en Scheppingskracht.

Vandaag de laatste kans om je in te schrijven met de vroegboekprijs van €24,- i.p.v. €31,50

Klik hier om je aan te melden

 

Kun je er niet bij zijn? Denk dan aan de multidimensionale helende audio opnames of de E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

 Ervaringen van deelnemers:

"Gisterenavond was mijn tweede kennismaking met de online groepshealing. Ik heb het als mooi en bijzonder ervaren. De energie was fijn, intens en voelde vertrouwd. Ik hoop dat er nog veel meer zielen de weg mogen vinden naar deze mooie groepshealingen. Ik dank jullie voor een mooie groepshealing en om bij te kunnen dragen aan het verspreiden van dit prachtige lichtwerk!"

Yvette uit Gorinchem


"Eerst ben ik heel dankbaar voor deze transmissie/groepshealing en voel me zo compleet. Ik trilde al enigszins in de dagen voor de transmissie in een gevoel van dankbaarheid. De transmissie geeft het vertrouwen terug dat het ok is, de kwetsbaarheid die ik het afgelopen weekend doorvoelde. Het voelt een beetje alsof ik herboren ben. De transmissie doet veel voor mij, en ook bevestigt het mij elke keer weer de overtuiging dat we met elkaar de wereld lichter kunnen maken als we allemaal anders naar de dingen kijken en leren uit de vernauwing stappen… Op de brug staan en naar de andere kant durven lopen... ik kan het soms wel voelen met tranen van geluk, zonder gedachten, maar 'hoogtevrees' is er ook nog… Afijn, Ik denk dat er weer een mooie stap is gemaakt en fijn om jullie daarbij ook even te zien en te horen."

Anoniem
 

Lees hier meer ervaringen van deelne(e)em(st)ers

 


 

Korting ontvangen bij het boeken van meerdere groepshealingen?

Lees hier meer