Elohim edelstenen: Wat voor zin heeft het allemaal nog?

blij.jpg

Wat voor zin heeft het allemaal nog?

Een vaag gevoel van (opkomend) verdriet en emoties, slechte focus tot en met het helemaal niet meer zien zitten. We horen het veel van bezoekers en cliënten, en het is vrij heftig.

Ons ego en alle patronen, gedachten, overtuigingen en emoties waaruit het bestaat, begint los te weken. Meer en meer worden we vanuit de kosmos en moeder Aarde aangespoord om te leven vanuit ons hoger zelf en essentie. Alles wat niet puur en heel is, duaal is, afgescheiden of weggestopt komt nu massaal bovendrijven. 

Velen die al geruime tijd met hun ontwikkeling bezig zijn resoneren met elkaar op deze (zware) collectieve velden. Zij zijn het die als eerste verdriet, angst, zwaarte en leegte aan het transformeren zijn voor hun zielegroep maar ook voor de maatschappij en aarde in zijn geheel. Een belangrijke taak, maar wel een pittige.

Je niet meer goed kunnen focussen, verwardheid, geen helder bewustzijn, vergeetachtig zijn, veel gehoorde klachten die ook alles te maken hebben met de transformatie periode waarin we nu zitten.

Het is niet alleen maar zwaar en negatief

Als je goed luistert en voelt zul je merken dat er ook vlagen van sereniteit, verbondenheid, en liefde subtiel op de achtergrond aanwezig zijn. Dit is je hoger zelf, je essentie, die meer en meer je persoonlijkheid, gedrag en dagelijks functioneren gaat doorschijnen. Meer oog voor subtiele schoonheid, meer synchroniciteit in je leven, meer gevoel van verbondenheid met de natuur of een zomaar een onbekende. Ook doorzie je sneller je eigen patronen, afhankelijkheden en gedrag en besef je dat je je daar steeds minder mee identificeert. Dat is het ego dat aan het losweken is, dat is het proces waar we nu in zitten. En dat is de weg naar die mooie, nieuwe maatschappij waar met ons allen naar toe gaan.

Ondersteunende producten

Het is van belang om je lichtkracht te vergroten en het leven vanuit je basis (buikgevoel) door je onderste chakra's te activeren en bekrachtigen. Daar ligt veel verdriet en zwaarte opgeslagen.

deva hanger eik.jpgDe combinatie van de Elohim deva kruidentinctuur en deva kruidenhanger van de Eik helpen je daar enorm bij. Daardoor sta je sterk, geaard en kunnen je lichtlichamen, kwaliteiten en ziele eigenschappen dieper ankeren in je fysieke lichaam. Je ervaart dan een krachtige uitlijning vanuit de kosmos naar de aarde. Verdriet, patronen, zwaarte en overtuigingen worden sneller afgevoerd naar, en getransformeerd door, moeder Aarde. Je hoger licht straalt als een kanaal door je al chakra's heen.

Klik hier om meer te lezen over de Eik deva tinctuur en devahanger

 

crystal home office healer.jpgDoor een Elohim Crystal Home & Office healer in huis te plaatsen creëer je een groot healingskrachtveld waarin negativiteit niet kan blijven hangen. Je cellen, chakra's, aura en lichtlichamen vullen zich met hoog frequente Lichtkracht. Je essentie wordt bekrachtigd en de omgeving wordt opgetild in positieve levensenergie. Tevens beschermen de Home & Office healers je tegen zwaarte van buitenaf.

Klik hier om meer te lezen over de Crystal Home & Office HealersHome healer video.jpg

Een positieve stroom in je huis en werkplek

Last van negatieve energie in huis? Meer positieve stroom, blijheid en gemak in huis krijgen? Wi-Fi, negatieve aardstralen, wateraders, entiteiten en geopathische belasting neutraliseren?

Bekijk dan dit filmpje


 

a 13 D paradijselijke nieuwe aarde, eenhoorn.JPG

Reinigen van sfeer, energie en gedachten in huis en aura

De Elohim Huis en Aura spray's reinigen opgeslagen belaste energie, meegenomen van school, werk en andere mensen. Spray rondom het lichaam en in huis en je zult zien dat volwassenen en kinderen weer gaan stralen. De sfeer wordt lichter en blijer. Mijn eigen zoontje vindt het helemaal geweldig als hij zelf mag sprayen en voelt precies wanneer dit wel of niet nodig is! Hij leert zo ook zijn gevoel en intuïtie te vertrouwen.

Bekijk alle Elohim aura spray's hierGoddelijke intimiteit en seksualiteit - tweelingstraalrelaties

boek joke.jpg

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomt met de andere helft, want een tweelingstraal is niets anders dan de enige andere helft van jezelf, je wederhelft die je ooit achter hebt moeten laten, toen je je reis in dit universum begon. Dit is een fragment uit het boek Goddelijke intimiteit en seksualiteit, geschreven door Joke Elziam Nootebos

Lees het uitgebreide fragment op elohim-edelstenen.nl


 

Je aura beschermen buiten huis

aurabuisjemetveter.jpg

Velen van ons hebben allerlei rituelen, mooie kristallen of andere manieren om de energie in huis zuiver, hoog en schoon te houden. Maar buiten het huis heb je daar weinig controle over. Het Elohim Aura Beschermingsbuisje helpt je om overal beschermd te zijn. Het neutraliseert o.a. negatieve energie, overgevoeligheid en straling van computers. Meer weten?

Klik hier voor meer informatie


Ervaringen van anderen

"Ik draag dit buisje al jaren in bepaalde periodes, voornamelijk wanneer er energetisch veel gebeurd. Maar ook ter bescherming van electromagnetische straling. En heeft me altijd goed geholpen bij mezelf te blijven."

A.

"Als ik het buisje om mijn hals doe, merk ik gelijk een verschuiving van energie. Merk dat er ruimte komt. Er ontstaat een bescherming als het ware. Ik merk het op mijn werk als verzorgende, dat emoties en energie van dementiele bewoners en collega's meer van mij afglijden. Blijf daardoor beter bij mezelf. Ook in ruimten met veel mensen, zoals trein, bus, restaurants etc, merk ik positief verschil bij wel of niet dragen van het buisje. Dus goede aankoop voor mijzelf!"

Bert
Basischakra pakket - overkom je angsten, voel je zeker, stevig en moedig

basis chakra pakket.jpg

Collectief is er veel opschudding zoals we ook in het hoofd artikel hebben kunnen lezen. De aarde (als basischakra van het melkwegstelsel) laat oude opgeslagen energie los dat chaos, angst en stress in mensen teweeg brengt. Iedereen trilt hierin mee en wordt uitgedaagd in eigen schoenen te gaan staan.

Zelfvertrouwen en stevig in je eigen middelpunt staan

Het Elohim basischakra pakket bekrachtigt zelfvertrouwen, zet je stevig op de grond met behoud van je stille middelpunt. Voelbaar vanuit verbinding met jezelf zul je gemakkelijker mee kunnen bewegen met wat er is. Vertrouwen, rust, geborgenheid en een hoger weten om eigen obstakels of de stormen om je heen te doorzien, worden ondersteund.

Bestel je pakket op www.elohim-edelstenen.nl


 

Een enorm liefdes-licht-krachtcentrale voor in huis of praktijk

Complete set (20x 30ml) Elohim zelfrealisatie bio tincturen met grote korting voor wederverkopers maar ook voor eigen gebruik. De helende zelfrealisatie krachten van de veelgevraagde Elohim tincturen zijn geankerd op bio graanjenever waardoor de flesjes jarenlang houdbaar zijn.

Opgesteld in praktijkruimte of huiskamer is het een enorme liefdes-licht-krachtcentrale

set zelfrealisatie tincturen.jpgDoor de flesjes in huis te plaatsen breng je de multidimensionale lichtenergie voor je levensbestemming en de ontwikkeling van je  Kosmisch Mens bij je in huis. Dit zal je een enorme bekrachtiging geven en je ondersteunen bij je proces. De Lichtkracht in huis en praktijk wordt enorm versterkt waardoor je eigen Lichtkracht kan gaan groeien en je niet langer leegloopt op je omgeving.

Klik hier om aan te schaffen