Nieuwe kosmische golf zorgt massaal voor heftige emotionele en fysieke reacties

Nieuwe kosmische golf zorgt massaal voor heftige emotionele en fysieke reacties

Vermoeidheid, ziek zijn, hoofdpijn, het niet meer zien zitten, emotionele wip-wap en depressieve gedachten... Het komt allemaal naar boven op het moment. Dit heeft alles te maken met de kosmische energiegolven die nu de aarde aan het bereiken zijn en wat zij losmaken. Deze energiegolven brengen updates in het menselijk bewustzijn en maken oude, lang sluimerende of diepliggende patronen weer wakker zodat ze nog één keer ervaren en losgelaten kunnen worden. Ook in de Elohim Master Healingspraktijk zien we dat duidelijk terug in de vragen en begeleiding van cliënten.

Blauw licht, straal.jpg

We worden gebombardeerd met kosmische energie

Ons bewustzijn wordt op dit moment 'gebombardeerd' met nieuwetijds energie. Jij wordt uitgenodigd om te transformeren van je kleine-ik met zijn of haar overtuigingen, hechtingen en verlangens, naar je ware Zelf, dat bestaat uit belangeloze universele liefde en bewustzijn. Dat klinkt nogal wat, en dat is ook nogal wat. Alles wat nog niet universeel, één, belangeloos, in harmonie en deel van een grotere Geheel is steekt de kop op. In dezelfde periode vorig jaar speelde dit ook al en nu worden nog diepere lagen aangeboord om onszelf meer en meer te bevrijden.

Omdat onze fysieke en energetische systemen en ons zenuwstelstel (nog) niet klaar zijn om deze nieuwe lading van hoge frequenties van de kosmische energie golven op te vangen, en daarmee de shift naar een verruimd hoger bewustzijn te maken, ontstaan er vele emotionele, fysieke en geestelijke klachten. Misschien herken je dit wel: hoofdpijn, vastzittende spieren, ontstekingen, moeheid, depressie, wazig gevoel, niet helder kunnen kijken en een gevoel van zinloosheid. Ook oude klachten waar je dacht van af te zijn kunnen weer opspelen. Voordat je systeem deze nieuwe frequenties volledig kan integreren is er een tijd van aanpassing nodig. Niet in verzet gaan, aanvaarden, lief zijn voor jezelf, overgave en vertrouwen zijn daarbij belangrijk! Net als niets persoonlijk maken.

Ook 13 dimensionaal geopende en geactiveerde Elohim edelstenen kunnen je hierbij ondersteunen. Zoals de Elohim Zinkblende (daarover meer verderop in de nieuwsbrief).

Diepere matrix healing, gegeven door een multidimensionale Elohim Master Healer die tot in de voorouder-, genetische lijnen en zielegroepen zuivert, is nodig. Dat helpt om de karmische oorzaak van vele fysieke en geestelijke klachten tot aan de wortel aan te pakken, je Goddelijk DNA te activeren en weer in je eigen autonomie, kracht en liefde te gaan staan. Lees hier meer over een Elohim Master Healing.

 


 

Wat kan ondersteunen tijdens deze komische golf?
 

Zinkblende.jpg

Elohim Zinkblende

De Elohim Zinkblende is in deze overgangsperiode de perfecte edelsteen voor het ontvankelijk maken van je zenuwstelsel voor de toestroom van kosmische energie. Door de sterke werking op het basischakra kunnen je lichtlichamen en verruimd bewustzijn dieper ankeren op je systeem, waardoor je kundalini gaat stromen en je volledig potentieel en ware Zelf de ruimte krijgen om belichaamd te worden. Een diepe bekrachtiging vanuit Gaia stroomt voelbaar via je onderste chakra's, je systeem in bij het dragen van de Elohim Zinkblende. Blokkades, twijfels en innerlijke saboteurs kunnen daardoor sneller getransformeerd worden. Door de Zinkblende edelsteen tenminste drie maanden bij je te dragen zul je merken dat je steeds sneller en meer in je grote Zelf Kracht zowel als Liefdeshart komt te staan.

Bestel je Elohim Zinkblende hier voor slechts 12,50

 

innerlijkkindbergkristalregenboog28501_c0_w900_h.jpg

Engel en innerlijk kind regenboog kristal - opnieuw op voorraad

De prachtige Fire & Ice Engel en innerlijk kind regenboogkristallen verheffen je voorbij schaduwgedrag, ego-gedachten en het voortborduren op je oude geschiedenis van onbewuste overtuigingen, te korten en pijn. Ze zorgen voor je eigen lichtkern waarvanuit je ook in eenheid met de omgeving kunt zijn en overkoepelend kunt functioneren vanuit de Liefde die je Bent. Deze Fire and Ice 13 dimensionaal geopende Elohim kristal vol kristalwezens, laat je stralen en houd je in de kracht van je meesterschap die ook je innerlijk kind meeneemt, tijdens het leven van alledag! Je wordt de engel die je bent!

Bestel je Engel en innerlijk kind regenboog kristal - vanaf 29,50

 


 

De wilg zegt: Treur niet, kop op, wees moedig!

wilghanger.jpg

De bio Elohim Wilg tinctuur of kruiden hanger kan het volgende voor je betekenen:

  • Laat zien wie je bent als gevoelig, bewust en intuïtief mens.
  • Steek je hoofd boven het maaiveld.
  • Verdrink niet in je emoties en blijf niet aan gevoelens vast zitten. Beweeg mee met de storm en blijf afgestemd op het grotere plaatje
  • Ga door en zie de zonnige kant!

Bekijk hier de Elohim Wilg producten voor je ondersteuning en groei
Neem de druppels intuïtief in en draag de Deva hanger 

Een enorm liefdes-licht-krachtcentrale voor in huis of praktijk

Complete set (20x 30ml) Elohim zelfrealisatie bio tincturen met grote korting voor wederverkopers maar ook voor eigen gebruik. De helende zelfrealisatie krachten van de veelgevraagde Elohim tincturen zijn geankerd op bio graanjenever waardoor de flesjes jarenlang houdbaar zijn.

Opgesteld in praktijkruimte of huiskamer is het een enorme liefdes-licht-krachtcentrale

set zelfrealisatie tincturen.jpgDoor de flesjes in huis te plaatsen breng je de multidimensionale lichtenergie voor je levensbestemming en de ontwikkeling van je  Kosmisch Mens bij je in huis. Dit zal je een enorme bekrachtiging geven en je ondersteunen bij je proces. De Lichtkracht in huis en praktijk wordt enorm versterkt waardoor je eigen Lichtkracht kan gaan groeien en je niet langer leegloopt op je omgeving.

Klik hier om aan te schaffen 

Trol, gaia, natuurwezens 2.jpg

Verruimd bewustzijn belichamen betekent ook meer eenheid met de natuurelementen

Prachtige ervaringen en intitiaties ontvang je tijdens de weekend workshop op 27 en 28 januari met de Inwijdingen in de 4 windrichtingen, 5 Elementen en soundhealing.
Ook kun je leren werken met de absolute en magische Merlijnkrachten tijdens de grandioze Merlin weekend workshop op 12 en 13 mei.

 


 

 


 

De opleidingen Heilige Magier, Aardehealer & Natuurcoach trekken ook steeds meer deelnemers

PS. 2018 is het laatste jaar dat je opleidingskosten kunt aftrekken van de belasting, dus maak daar gebruik van.