Krachtplaatsen zijn erg in trek

Voorpagina krachtplaatsen.nl.PNG

Krachtplaatsen.nl is vernieuwd, graag ontvangen we jouw feedback!

Krachtplaatsen zijn erg in trek, vandaar dat we de afgelopen maanden achter de schermen hard hebben gewerkt om een volledig vernieuwde krachtplaatsen website te lanceren met mooie en interessante teksten. Hij is ook mobiel vriendelijk gemaakt en in een modern jasje gestoken.

Klik hier om de nieuwe site te bekijken

Graag ontvangen we dan ook jouw feedback over de site. Kom je iets tegen dat niet werkt? Heb je tips of verbeterpunten? Graag ontvangen we feedback op info@elohim-centre.org. Dank je voor je samenwerking.

Heb je engelstalige vrienden bekijk dan onze engelse website www.sacred-site.eu
11 januari 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Lotus bloem.jpgGa je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk

Klik hier om mee te doen

Geef je dit weekend nog op en maak gebruik van de vroegboekkorting!

 


 

Elohim opleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Tijdens deze blije en dynamische Elohim beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie! Tijdens deze Elohim opleiding is het voeren van een aardehealingspraktijk of functioneren als natuurcoach al mogelijk doordat je zo veel verdiepend leert voelen en zo snel veel kennis en ervaringen opdoet.

Lees hier verder

 

27 & 28 januari 10:00 -17:00 | Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

water, lucht, vuur aarde mandala.jpg

Een geweldige workshop volgens velen!
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent enorm! net als Meesterschap. Je leert om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Ook ontvang je soundhealing van de groep om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door je eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.

Lees meer over deze prachtige workshop!

 


 

Start 14 februari, 19:00 - 20:30, 5x | Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Online cursus gegeven door Willeke Jansen

kristallijnen baby.jpgTijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op het kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas als dat geheeld is kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of behoeften hebben aangaande relaties en seksualiteit. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.

Een online cursus met Elohim docente Willeke Jansen. De cursus bestaat uit 5 online avondbijeenkomsten met lezing, groepshealingen en ruimte voor vragen. Ook ontvang je 5 kruidentincturen die je kunt innemen tijdens en na deze cursus ter ondersteuning van je zielsekind. De cursus gaat van start op woensdag 14 februari en duurt tot woensdag 11 april.

Klik hier voor meer informatie

Geef je nu op voor de cursus om gebruik te maken van €40,- vroegboekkorting.

 


 

Ravenschedel obsidiaan.jpg

Elohim Sananda ravenschedels die je beschermen tegen negatieve beïnvloeding en meer... Nog 2 stuks beschikbaar. Hierna kunnen we er misschien niet meer aan komen!

Bekijk hier de Elohim Sananda ravenschedels

 


 

Chalet lange termijn huur op de krachtplaats vanaf €550,- p.m.

chalet verhuur langere termijn.jpg"Lemurië" is een gloednieuw ongemeubileerd chalet (10 x 3.70 m) dat staat in het hart van de Krachtplaats. Je kunt eventueel je eigen meubels hierin plaatsen. Ook hebben we een gemeubileerd chalet Elfenlicht (10x3.90). Deze ligt tegen het Trollenbos aan. Beiden chalets zijn wintergeïsoleerd en voor een korte of langere tijd te huur. Lijkt het je heerlijk in de hogere en zuivere lichtenergie van de sacrale Krachtplaats met een prachtig uitzicht op het Lemurisch bos te wonen?

Type huurder
Ben jij een iemand die houdt van de natuur en in vrede en eenheid is met zichzelf en de omgeving, zonder spanningen en al te veel problemen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Prijs
De prijs voor Elfenlicht huur (minimaal 3 maanden) is €550,- p.m. excl. gas, water en elektra.
De prijs voor Lemurie huur (minimaal 3 maanden) is €650,- p.m. excl. gas, water en elektra.

Beide prijzen zijn inclusief gemeentelijke heffingen en exclusief borg.

Lees hier meer

 


 

Gevoelig zijn en moe en leeg worden?

Veel (hoog)gevoelige mensen zijn met hun energie overal en nergens. Zij zijn (onbewust) continu bezig met wat er om hen heen gebeurt, wie er om hen heen zijn en wat iedereen voelt, denkt en zegt. Dit gebeurt mede omdat het van binnen onveilig voor hen is. Hoogevoelige mensen leven vaak meer buiten zichzelf.

Spanningen, stress, depressie.jpg

Als je met je aandacht, aura en energie teveel open staat voor je omgeving loop je leeg en word je snel moe. Zeker in winkels en met mensen die zwaarder zijn dan jij. Eigenlijk ben je dan heel kwetsbaar of je dat nu merkt of niet. Daardoor ga je omhoog naar je hoofd of ga je op in de werkzaamheden zonder dat je onderste chakra's nog bewoond en beschermd zijn.

Ondersteuning:
Hierbij en om je onderste chakra's te bekrachtigen, kun je denken aan één of meerdere Elohim Master sessies voor je aarding (ook van je ziel en zielelichamen), de Elohim workshop "Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren" en het Elohim basischakra pakket.

Waneer je hiervoor een of enkele verdiepende sessies wilt dan ontvang je daarbij tevens:

  • Een productadvies op maat voor je verdere verdieping, integratie en nabehandeling
  • Een geluidsopname van alles wat besproken, gecoached en geread is zowel als van de healing zelf waarbij soms ook soundhealing wordt toegepast. Elke keer als je de opname dan weer beluistert ontvang je meer verdieping en opnieuw healing.

 


 

Kan je relatie blijven bestaan als je partner zich minder spiritueel ontwikkelt dan jij?

  • Ben je veranderd en leef je je subtiele ziel meer, maar blijft je partner in dezelfde oude patronen hangen?
  • Heb je het gevoel dat je niet alles (meer) met je partner kunt delen? Dat je niet meer op dezelfde lijn zit?
  • Trekt je partner of jij zelf zich steeds meer terug?
  • Wil je niet meer vrijen of intiem zijn?

In die gevallen is het belangrijk dieper onderzoek te doen. Dient de relatie op dit moment het hoogste in jouzelf en je levenspad? Ben je (nog) bij elkaar om elkaar iets te leren en zo ja, wat is dat dan? Moet je de ander loslaten of alleen maar het oude gedragspatroon? Wat is de bedoeling van je ziel met deze relatie?

Tijdens mijn eigen ontwikkeling heb ik zelf heel wat van deze thema's doorgeworsteld en inzichten gekregen op het gebied van mijn relatie(s). Ik leerde te luisteren naar mijn eigen subtiele ziel, gevoeligheid en Goddelijke Vonk. Ook leerde ik aan te geven wat ik wel en niet fijn vond in de relatie, intimiteit en seksualiteit. Ook al was dat niet altijd gemakkelijk, het leverde me heel veel op! Inmiddels luister ik veel meer naar mijn ware Zelf en in plaats van mijn onzekerheid, afgescheidenheid of twijfels.

Willeke 2017-klein.jpg [1]Samen met jou kan ik kijken naar je relatie of situatie en deze helpen te helen. Misschien tijdens een live of telefonische Master sessie met activatie van je Goddelijk DNA, tijdens mijn aankomende workshop Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s) of mijn thema avond op 13 januari. Ik ben een ervaren Master Healer-Reader-Coach en Docente bij het Elohim Centre en ontmoet je graag tijdens mijn workshop,of een sessie.

Willeke Jansen

 


 

21 januari 10:00 - 17:00 | "Werken met je Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren"

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

healing, meditatie (cc).jpgTijdens deze korte multidimensionale workshop met Joke ElZiam Nootebos als ervaren docente en kosmisch Master healer, leer en oefen je belangrijke basisvaardigheden voor jezelf en/of een vakbekwame healer reader praktijk. Ook leer je hoe je zelf kunt voorkomen dat je leeg en moe wordt gedurende het geven van een consult. Zeker het oefenen en werken vanuit je Ki of Chi is belangrijk om jezelf als energiewerker te beschermen en om veel beter in je lichaam te wonen. Vanuit je Ki leer je tevens magnetiseren. Hetgeen anders werkt dan gewoon healen. Beiden tot je kwaliteiten kunnen rekenen is natuurlijk het ultieme. Alles wat je leert tijdens deze workshop zal zeker een toegevoegde waarde zijn, zowel privé voor je innerlijke ontwikkeling, aurabescherming en aarding, als voor een healingspraktijk. Met de geleerde vaardigheden kun je direct aan de slag!

Meer lezen, klik hier


'Ik vond het een hele fijne workshop, met veel informatie en oefeningen. Maar het mooiste is dat er onder al dit een Prachtige energie overdracht zit zodat het niet alleen praktisch is, maar het komt binnen als een weten. Mijn Chi staat aan nu, ik voel me vitaler en goed geaard, zie sneller de subtiele lagen die mensen niet benoemen. En kan dit gemakkelijker terug koppelen. Zonder er zelf last van te hebben. Ik heb genoten van de leuke groep, de speelsheid en blijheid hoe de dag verliep. En natuurlijk de krachtplaats waar een prachtige energie van diepe vrede maar ook blijheid aanwezig was. Het magnetiseren kon ik meteen toepassen bij mijn zoon, met resultaat!! Hoe mooi is dat!' 

Warme groetjes Brigitte Arts

 


 

10 & 11 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

 

Zaadje dat groeit.jpg

De plekken voor deze workshop beginnen al goed vol te lopen, schrijf je tijdig in want aan deze zeer gewaardeerde workshop kunnen maar een beperkt aantal mensen mee doen!

Klik hier om je in te schrijven

 Wist je dat .....

Niet alleen je hogere maar juist ook je onderste chakra's ik-loze verlichting/Boeddha natuur nodig hebben om werkelijk deel te kunnen nemen aan het grote eenheidsliefdesveld dat de nieuwe Mens, samenleving en wereldvrede activeert?
Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020