Krachtplaatsen zijn erg in trek

 

Voorpagina krachtplaatsen.nl.PNG

Krachtplaatsen.nl is vernieuwd, graag ontvangen we jouw feedback!

Krachtplaatsen zijn erg in trek, vandaar dat we de afgelopen maanden achter de schermen hard hebben gewerkt om een volledig vernieuwde krachtplaatsen website te lanceren met mooie en interessante teksten. Hij is ook mobiel vriendelijk gemaakt en in een modern jasje gestoken.

Klik hier om de nieuwe site te bekijken

Graag ontvangen we dan ook jouw feedback over de site. Kom je iets tegen dat niet werkt? Heb je tips of verbeterpunten? Graag ontvangen we feedback op info@elohim-centre.org. Dank je voor je samenwerking.

Heb je engelstalige vrienden bekijk dan onze engelse website www.sacred-site.eu
11 januari 19:30 - 20:30 | Groepshealing live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Lotus bloem.jpgGa je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk

Klik hier om mee te doen

Geef je dit weekend nog op en maak gebruik van de vroegboekkorting!

 


 

Elohim opleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Tijdens deze blije en dynamische Elohim beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie! Tijdens deze Elohim opleiding is het voeren van een aardehealingspraktijk of functioneren als natuurcoach al mogelijk doordat je zo veel verdiepend leert voelen en zo snel veel kennis en ervaringen opdoet.

Lees hier verder

 

27 & 28 januari 10:00 -17:00 | Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

water, lucht, vuur aarde mandala.jpg

Een geweldige workshop volgens velen!
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent enorm! net als Meesterschap. Je leert om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Ook ontvang je soundhealing van de groep om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door je eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.

Lees meer over deze prachtige workshop!

 


 

Start 14 februari, 19:00 - 20:30, 5x | Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel en verlicht je 2e chakra”

Online cursus gegeven door Willeke Jansen

kristallijnen baby.jpgTijdens deze online cursus zal er healing plaatsvinden op het kristallijnen zielsdeel vanaf je babytijd. Pas als dat geheeld is kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou. In je keuzes, gezondheid, in je gedrag en daden (basischakra). Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of behoeften hebben aangaande relaties en seksualiteit. Niet alleen je hart en geest, maar ook je buik opent zich voor overgave aan de Bron, je levensbestemming en warmte.

Een online cursus met Elohim docente Willeke Jansen. De cursus bestaat uit 5 online avondbijeenkomsten met lezing, groepshealingen en ruimte voor vragen. Ook ontvang je 5 kruidentincturen die je kunt innemen tijdens en na deze cursus ter ondersteuning van je zielsekind. De cursus gaat van start op woensdag 14 februari en duurt tot woensdag 11 april.

Klik hier voor meer informatie

Geef je nu op voor de cursus om gebruik te maken van €40,- vroegboekkorting.

 


 

Ravenschedel obsidiaan.jpg

Elohim Sananda ravenschedels die je beschermen tegen negatieve beïnvloeding en meer... Nog 2 stuks beschikbaar. Hierna kunnen we er misschien niet meer aan komen!

Bekijk hier de Elohim Sananda ravenschedels

 


 

Chalet lange termijn huur op de krachtplaats vanaf €550,- p.m.

chalet verhuur langere termijn.jpg"Lemurië" is een gloednieuw ongemeubileerd chalet (10 x 3.70 m) dat staat in het hart van de Krachtplaats. Je kunt eventueel je eigen meubels hierin plaatsen. Ook hebben we een gemeubileerd chalet Elfenlicht (10x3.90). Deze ligt tegen het Trollenbos aan. Beiden chalets zijn wintergeïsoleerd en voor een korte of langere tijd te huur. Lijkt het je heerlijk in de hogere en zuivere lichtenergie van de sacrale Krachtplaats met een prachtig uitzicht op het Lemurisch bos te wonen?

Type huurder
Ben jij een iemand die houdt van de natuur en in vrede en eenheid is met zichzelf en de omgeving, zonder spanningen en al te veel problemen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Prijs
De prijs voor Elfenlicht huur (minimaal 3 maanden) is €550,- p.m. excl. gas, water en elektra.
De prijs voor Lemurie huur (minimaal 3 maanden) is €650,- p.m. excl. gas, water en elektra.

Beide prijzen zijn inclusief gemeentelijke heffingen en exclusief borg.

Lees hier meer

 


 

Gevoelig zijn en moe en leeg worden?

Veel (hoog)gevoelige mensen zijn met hun energie overal en nergens. Zij zijn (onbewust) continu bezig met wat er om hen heen gebeurt, wie er om hen heen zijn en wat iedereen voelt, denkt en zegt. Dit gebeurt mede omdat het van binnen onveilig voor hen is. Hoogevoelige mensen leven vaak meer buiten zichzelf.

Spanningen, stress, depressie.jpg

Als je met je aandacht, aura en energie teveel open staat voor je omgeving loop je leeg en word je snel moe. Zeker in winkels en met mensen die zwaarder zijn dan jij. Eigenlijk ben je dan heel kwetsbaar of je dat nu merkt of niet. Daardoor ga je omhoog naar je hoofd of ga je op in de werkzaamheden zonder dat je onderste chakra's nog bewoond en beschermd zijn.

Ondersteuning:
Hierbij en om je onderste chakra's te bekrachtigen, kun je denken aan één of meerdere Elohim Master sessies voor je aarding (ook van je ziel en zielelichamen), de Elohim workshop "Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren" en het Elohim basischakra pakket.

Waneer je hiervoor een of enkele verdiepende sessies wilt dan ontvang je daarbij tevens:

  • Een productadvies op maat voor je verdere verdieping, integratie en nabehandeling
  • Een geluidsopname van alles wat besproken, gecoached en geread is zowel als van de healing zelf waarbij soms ook soundhealing wordt toegepast. Elke keer als je de opname dan weer beluistert ontvang je meer verdieping en opnieuw healing.

 


 

Kan je relatie blijven bestaan als je partner zich minder spiritueel ontwikkelt dan jij?

  • Ben je veranderd en leef je je subtiele ziel meer, maar blijft je partner in dezelfde oude patronen hangen?
  • Heb je het gevoel dat je niet alles (meer) met je partner kunt delen? Dat je niet meer op dezelfde lijn zit?
  • Trekt je partner of jij zelf zich steeds meer terug?
  • Wil je niet meer vrijen of intiem zijn?

In die gevallen is het belangrijk dieper onderzoek te doen. Dient de relatie op dit moment het hoogste in jouzelf en je levenspad? Ben je (nog) bij elkaar om elkaar iets te leren en zo ja, wat is dat dan? Moet je de ander loslaten of alleen maar het oude gedragspatroon? Wat is de bedoeling van je ziel met deze relatie?

Tijdens mijn eigen ontwikkeling heb ik zelf heel wat van deze thema's doorgeworsteld en inzichten gekregen op het gebied van mijn relatie(s). Ik leerde te luisteren naar mijn eigen subtiele ziel, gevoeligheid en Goddelijke Vonk. Ook leerde ik aan te geven wat ik wel en niet fijn vond in de relatie, intimiteit en seksualiteit. Ook al was dat niet altijd gemakkelijk, het leverde me heel veel op! Inmiddels luister ik veel meer naar mijn ware Zelf en in plaats van mijn onzekerheid, afgescheidenheid of twijfels.

Willeke 2017-klein.jpg [1]Samen met jou kan ik kijken naar je relatie of situatie en deze helpen te helen. Misschien tijdens een live of telefonische Master sessie met activatie van je Goddelijk DNA, tijdens mijn aankomende workshop Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s) of mijn thema avond op 13 januari. Ik ben een ervaren Master Healer-Reader-Coach en Docente bij het Elohim Centre en ontmoet je graag tijdens mijn workshop,of een sessie.

Willeke Jansen

 


 

21 januari 10:00 - 17:00 | "Werken met je Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren"

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

healing, meditatie (cc).jpgTijdens deze korte multidimensionale workshop met Joke ElZiam Nootebos als ervaren docente en kosmisch Master healer, leer en oefen je belangrijke basisvaardigheden voor jezelf en/of een vakbekwame healer reader praktijk. Ook leer je hoe je zelf kunt voorkomen dat je leeg en moe wordt gedurende het geven van een consult. Zeker het oefenen en werken vanuit je Ki of Chi is belangrijk om jezelf als energiewerker te beschermen en om veel beter in je lichaam te wonen. Vanuit je Ki leer je tevens magnetiseren. Hetgeen anders werkt dan gewoon healen. Beiden tot je kwaliteiten kunnen rekenen is natuurlijk het ultieme. Alles wat je leert tijdens deze workshop zal zeker een toegevoegde waarde zijn, zowel privé voor je innerlijke ontwikkeling, aurabescherming en aarding, als voor een healingspraktijk. Met de geleerde vaardigheden kun je direct aan de slag!

Meer lezen, klik hier


'Ik vond het een hele fijne workshop, met veel informatie en oefeningen. Maar het mooiste is dat er onder al dit een Prachtige energie overdracht zit zodat het niet alleen praktisch is, maar het komt binnen als een weten. Mijn Chi staat aan nu, ik voel me vitaler en goed geaard, zie sneller de subtiele lagen die mensen niet benoemen. En kan dit gemakkelijker terug koppelen. Zonder er zelf last van te hebben. Ik heb genoten van de leuke groep, de speelsheid en blijheid hoe de dag verliep. En natuurlijk de krachtplaats waar een prachtige energie van diepe vrede maar ook blijheid aanwezig was. Het magnetiseren kon ik meteen toepassen bij mijn zoon, met resultaat!! Hoe mooi is dat!' 

Warme groetjes Brigitte Arts

 


 

10 & 11 maart 10:00 - 17:00 | Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan

 

Zaadje dat groeit.jpg

De plekken voor deze workshop beginnen al goed vol te lopen, schrijf je tijdig in want aan deze zeer gewaardeerde workshop kunnen maar een beperkt aantal mensen mee doen!

Klik hier om je in te schrijven

 Wist je dat .....

Niet alleen je hogere maar juist ook je onderste chakra's ik-loze verlichting/Boeddha natuur nodig hebben om werkelijk deel te kunnen nemen aan het grote eenheidsliefdesveld dat de nieuwe Mens, samenleving en wereldvrede activeert?
Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18