De laatste kans je bestelling te plaatsen!

kerstbellen.jpg

Bestel uiterlijk vrijdagochtend je producten of cadeautjes voor december

Bestellingen die binnenkomen voor vrijdag 15 december 10.30 uur worden dit jaar nog verzonden. Daarna begint de kerstvakantie voor het Elohim Centre. Op 2 januari 2018 worden de bestellingen in behandeling genomen die later zijn binnengekomen.

Plaats je bestelling op

www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Na veel vraag extra Sananda Obsidiaan Ravenschedels voorradig!

Nadat de eerste drie ravenschedels binnen een aantal uren verkocht waren hebben we nog even rond gevraagd en nog zes mooie schedels kunnen vinden, waarvan er inmiddels alweer 3 zijn verkocht. Dat betekent dat er nog 3 prachtige ravenschedels op zoek zijn naar hun nieuwe hoeder.

Ravenschedel obsidiaan.jpg

Wil jij nog net voor het einde van het jaar de Christuskracht in je hart en aarding ontvangen?
Deze hele bijzondere Ravenschedels resoneren met de opgestegen lichtmeesters en het Sananda team. De trilling van het Sanada bewustzijn (de opgestegen Christus) is duidelijk voelbaar in deze geprogrammeerde Elohim Sananda Ravenschedels en is klaar om door jou geïntegreerd te worden als je er klaar voor bent.

De Elohim Sananda Ravenschedel helpt zijn hoeder door de schaduw heen opnieuw geboren te worden en bevrijdt je van zwaarte en karmische banden. Het hoger dimensionale Licht van deze schedels werkt door je heen ook in de meest duale omstandigheden, je gaat niet meer "dicht" bij tegenstand en bent nooit meer slechts je kleine zelf. Donker en licht "kleven" niet meer. Je hogere delen ankeren dieper en dieper op jou om in de dichte stof en (zware) materie Waarheid, Licht, Liefde en Onvoorwaardelijkheid te leven.

Bestel je Sanana obsidiaan Ravenschedel hier!

 


 

15% korting op alle Elohim zelfrealisatietincturen en deva kruidentincturen!Kortingen tip van de maand.gif

Tot en met 31 december 2017 geldt een korting op alle Elohim zelfrealisatie tincturen en deva kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats.

Deze Elohim tincturen zijn een geschenk voor de mensheid en bedoeld om het hoogste Licht in de materie te brengen. Ze activeren zelfrealisatie, gezondheid, meesterschap, ons volledig potentieel, de levensbestemming, goede relaties, onschuld, openheid, eenheid met de natuur en Magie.

Klik hier voor alle tincturen van de Elohim Krachtplaats


"Heel krachtig zijn de tincturen, ik voel een fijne, haast heilige energie als ik het flesje bij me draag. Als ik druppeltjes inneem dan is het net alsof er een sluier wordt weggetrokken. Helder denken, voelen, weten is weer mogelijk. Dank je wel"

Herman