Oeps, te snel, vakantie, nu met de juiste links...

Hartverwarmende mails

We worden overstelpt met allemaal dankbare, lieve en ontroerende dankbetuigingen over de Krachtplaats, zelfrealisatietuinen en de geweldige workshops en sessies. We zijn er allemaal helemaal door aangedaan. Net als door alle lieve vakantiewensen voor ons team en de natuurwezens. Dank, dank, dank daarvoor! Zo hartverwarmend!

Ook jij bedankt voor het fantastische jaar!

We willen je graag bedanken voor het geweldige jaar waarin we samen zoveel bewustzijnsgroei hebben meegemaakt en samen werkten voor de nieuwe aarde. Dank ook aan alle opleidingscursisten, cliënten voor de healingspraktijk, alle verblijvende gasten of gewoon mensen die een dagje kwamen kijken; samen zetten we de sfeer en het lichtwerk neer! Dankzij jullie energetische steun en financiële bijdrage kunnen we ons bewustzijnswerk blijven doen. Ook in de toekomst. Ook dit jaar hebben we weer enorm veel mooie mensen mogen ontmoeten, en bijzondere dingen mogen meemaken. Elk jaar weer zijn we dankbaar voor de bewuste groep mensen die hun weg vindt naar ons centrum en die we mogen ondersteunen op hun pad.

Als je thuis een audio opname hebt besteld, mee hebt gedaan met een van onze online groepshealingen of gewoon de nieuwsbrieven leest: ook jij bedankt. Door onze nieuwsbrief lezers, facebook vrienden en de vele duizenden website bezoekers groeit en verspreidt onze boodschap voor een ontwaakte mensheid en aarde zich. Fysiek zowel als energetisch.

Het laatste dankwoord gaat uit naar het fantastische team van medewerkers, vrijwilligers en tuinadoptanten dat dit alles mogelijk maakt en zich zo inzet voor de nieuwe aarde. Zonder hen zou ons werk niet kunnen bestaan. Dank je wel!

We wensen je alvast hele fijne feestdagen toe en zien je graag (weer) in het nieuwe jaar!

 


 

Online groepshealingen in 2017 meer gevolgd dan ooit te voren

Lotus bloem.jpg

In 2017 zijn de maandelijkse online groepshealingen meer gevolgd dan ooit te voren. Meer dan 1100 inschrijven hebben we mogen ontvangen en de laatste keren deden er maar liefst 180 en 190 mensen mee. We zijn enorm dankbaar voor deze groep en de shift die we samen maken in het collectief van de mensheid. Ook de eerst aankomende groepshealing in 2018 op 11 januari heeft al 51 deelnemers, je kunt je hier inschrijven als je ook mee wilt doen.

 


 

Volg je in die fractie van een seconde je ego-ik of Lichtwezen?

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ware zelf vs ego.jpgOm in een fractie van een seconde je ware Zelf of Lichtwezen te volgen bij een handeling, gesprek, gevoel of innerlijke gedachte moet je het verschil kennen tussen je Oorspronkelijk Lichtwezen of ego-ik bewust en over die laaste geen zelfoordeel hebben. Het is een  jarenlange training die altijd doorgaat, een bewustzijnstraining om in een splitseconde te kiezen voor het functioneren vanuit je hogere Licht i.p.v. vanuit alleen je gewone zelf. Steeds weer zie je iets dat eerder onbewustgedrag van je onware ego was en nu bewust wordt. Dit proces gaat ook door als je mind en hart verlicht worden. Steeds opnieuw zie je dat je ook een keuze hebt wie en wat je in jezelf wilt volgen en versterken en wat niet.

Je bent gelukkig al begonnen er vaker op te letten of je afgescheiden bent of emotioneel of onverschillig handelt. Ook zie je misschien steeds vaker wanneer je eigen belang voorgaat (op het wij-belang) en wanneer je een rol speelt of een houding aanneemt. Stoer gedrag, kinderlijk, lievig; het kunnen allemaal ego-ik rollen en houdingen zijn... En zie je ook dat je Lichtwezen ontbreekt als je zonder inspiratie bezig bent of je niet alert aanwezig bent met je aandacht? Als je niet in het hier en nu bent bij wat je nu aan het doen bent dan is je hart en hogere aansluiting er ook niet bij.

Klik hier om verder te lezen

 


 

90% van alle onveiligheden zit in ons cellulair en zielegroepgeheugen

  • Voelt het niet veilig om overal te Zijn en laten zien Wie je Bent?
  • Niet veilig om in je Kracht te staan of werkelijk Lief te hebben of Liefde te krijgen?
  • Voel je je in je basis nooit veilig wat betreft altijd voldoende inkomsten te hebben?
  • Trek je het niet aan om begrepen te worden tot in je ziel door anderen?

90% van deze onveiligheden zitten in ons cellulair en zielegroepgeheugen, in onze verleden levens en de mannen- en vrouwenlijnen die nu open gaan voor healing. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen deze diepgaande collectieve stagnatiepatronen nu worden gezuiverd waardoor een vervuld Liefdesleven, levensbestemming, voorspoed en gemak zich op natuurlijke wijze in je gehele verdere toekomst kunnen laten zien.

Gebruik van de Elohim DNA set en het in je huis zetten van alle zelfrealisatie bio tincturen kan hierbij heel ondersteunend zijn.

In januari nog maar enkele plekken voor healing sessies

Als je een Master Healing-Reading sessie of arrangement wilt boeken in januari, wees er dan tijdig bij want vol is vol. Klik hier voor meer informatie over Elohim Master Healing-Reading

Boeken kan via telefoon +31 (0) 597 541 539 of mail info@elohim-centre.org

 Er is niets verlichts aan het kleiner maken van jezelf
zodat een ander zich niet onzeker voelt!

 


 

Healing: Goddelijke DNA, zieledelen en hogere dimensies activeren
Healing: Reconnection met Gaia en je Oorsprong

Ervaar tijdens een unieke Elohim Master sessie de activatie van je Goddelijk DNA, je hogere aansluitingen en de lichtcodes die je ware essentie en de engel in je doen ontwaken. Deze sessie kan het beste live maar kan ook op afstand gegeven worden.

Je ontvangt naast en tijdens de sessie ook:

  • Een productadvies op maat voor verdere integratie, nabehandeling en vooruitgang. 
  • Een geluidsopname van de sessie, zodat je deze op ieder gewenst moment kan beluisteren en steeds opnieuw healingsenergie krijgt.
  • Tip: begin te voren met de Elohim Transformatie mix in te nemen

Klik hier voor meer informatie over een Reconnection healing met Gaia en je Oorsprong

 

Wil je ook een doorbraak healing van 3 dagen?

Lees meer over de doorbraaksessies van het Elohim Centre

"Een fijne inzichtelijke sessie gehad met Willeke. Een fijne persoon waar ik goed mee klikte. Wat is het dan super fijn om daarna op de Krachtplaats te verblijven! Diepere indaling, beleving is dan voelbaar!" A.

"Ik heb een hele mooie sessie gehad bij Marlisa. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor je warmte en helderheid. Fijn!" Lieve groet, H.

 


 

Vastlopen in de tredmolen, alleen nog maar jeZelf willen vinden?

Je hebt het gezocht in studie, werk, een andere partner maar nergens voelde je: dit is het.
Vaak na een lange zoektocht en je ongelukkig voelen kom je er achter dat "het" niet buiten je maar binnenin je te vinden is en die hele binnenweg nog niet hebt afgemaakt. Wie voel je dat je bent daar van binnen? Ben jij je gedachten of gevoelens en alleen je dagelijks bestaan? Wie is je Essentie, je ware Zelf die voorbij al je ideeën, gedachten en gevoelens gaat? Hoe Ontwaak je volledig?

Lees meer

 


 

collage-2017-participanten.jpg

Ons team versterken als medewerker, bewoner en vrijwilliger?

Meer weten en voldoe je aan de vereisten? Lees meer
Na 1 jaar kans op baan. Lees meer

 
 

Kristal healing.jpg6+7 jan: Workshop Leer 13 dimensionaal edelstenen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

Lees de volledige tekst

 

11 jan: Groepshealing avond voor de nieuwe aarde
Live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Ga je voor de hele Weg van Liefde?

Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.

Lees de volledige tekst

 

13+14 jan: Workshop Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.

Lees de volledige tekst

 

13 jan: Thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”

Lees de volledige tekst


20 jan: Ego & Essentie live/online avond “Passie, ontwaken en vanuit je ziel leven"

Lees de volledige tekst


21 Jan: Workshop Werken met je Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

Lees de volledige tekst


water, lucht, vuur aarde mandala.jpg27+28 jan: Workshop Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding

Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Ook ontvang je groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.

 


 

Merlin, magie, toveren.jpgBeroepsopleiding Magic Merlin Healer

Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Goden-Magie sinds de tijd van Lemurie! Deze Magische healingstools kun je na afloop van de beroepsopleiding voortaan, vanuit je eigen lichaam, channelen. Daarmee kun je jezelf, anderen, gebouwen, organisaties en de Aarde helen! Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën worden op vernieuwende wijze deel van jou en je Magische tools.

Lees de volledige tekst

Voor andere Elohim opleidingen lees hier

 


 

online-channeling-5.jpgAudio opnames voor thuis met multidimensionale helende workshop-channelings, helpen al zoveel mensen! We krijgen enorm mooie feedbacks over vooruitgang!

 

Neem hier een kijkje bij alle audio rubrieken

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
11-07-2021
12-07-2021
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin en Marlisa brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je, door de workshop verkregen Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en positieve lichtsferen aanbrengen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
vroegboekprijs € 0,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-M040 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 381,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
05-09-2020
06-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
Joke en René activeren tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd. Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
vroegboekprijs € 376,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2020-042 
10-09-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterschap"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2020 
12-09-2020
13-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-022 
27-09-2020
10.00-17.00 uur
Docenten René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van René en Joke.
vroegboekprijs € 169,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-Geo 2