Oeps, te snel, vakantie, nu met de juiste links...

 

Hartverwarmende mails

We worden overstelpt met allemaal dankbare, lieve en ontroerende dankbetuigingen over de Krachtplaats, zelfrealisatietuinen en de geweldige workshops en sessies. We zijn er allemaal helemaal door aangedaan. Net als door alle lieve vakantiewensen voor ons team en de natuurwezens. Dank, dank, dank daarvoor! Zo hartverwarmend!

Ook jij bedankt voor het fantastische jaar!

We willen je graag bedanken voor het geweldige jaar waarin we samen zoveel bewustzijnsgroei hebben meegemaakt en samen werkten voor de nieuwe aarde. Dank ook aan alle opleidingscursisten, cliënten voor de healingspraktijk, alle verblijvende gasten of gewoon mensen die een dagje kwamen kijken; samen zetten we de sfeer en het lichtwerk neer! Dankzij jullie energetische steun en financiële bijdrage kunnen we ons bewustzijnswerk blijven doen. Ook in de toekomst. Ook dit jaar hebben we weer enorm veel mooie mensen mogen ontmoeten, en bijzondere dingen mogen meemaken. Elk jaar weer zijn we dankbaar voor de bewuste groep mensen die hun weg vindt naar ons centrum en die we mogen ondersteunen op hun pad.

Als je thuis een audio opname hebt besteld, mee hebt gedaan met een van onze online groepshealingen of gewoon de nieuwsbrieven leest: ook jij bedankt. Door onze nieuwsbrief lezers, facebook vrienden en de vele duizenden website bezoekers groeit en verspreidt onze boodschap voor een ontwaakte mensheid en aarde zich. Fysiek zowel als energetisch.

Het laatste dankwoord gaat uit naar het fantastische team van medewerkers, vrijwilligers en tuinadoptanten dat dit alles mogelijk maakt en zich zo inzet voor de nieuwe aarde. Zonder hen zou ons werk niet kunnen bestaan. Dank je wel!

We wensen je alvast hele fijne feestdagen toe en zien je graag (weer) in het nieuwe jaar!

 


 

Online groepshealingen in 2017 meer gevolgd dan ooit te voren

Lotus bloem.jpg

In 2017 zijn de maandelijkse online groepshealingen meer gevolgd dan ooit te voren. Meer dan 1100 inschrijven hebben we mogen ontvangen en de laatste keren deden er maar liefst 180 en 190 mensen mee. We zijn enorm dankbaar voor deze groep en de shift die we samen maken in het collectief van de mensheid. Ook de eerst aankomende groepshealing in 2018 op 11 januari heeft al 51 deelnemers, je kunt je hier inschrijven als je ook mee wilt doen.

 


 

Volg je in die fractie van een seconde je ego-ik of Lichtwezen?

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ware zelf vs ego.jpgOm in een fractie van een seconde je ware Zelf of Lichtwezen te volgen bij een handeling, gesprek, gevoel of innerlijke gedachte moet je het verschil kennen tussen je Oorspronkelijk Lichtwezen of ego-ik bewust en over die laaste geen zelfoordeel hebben. Het is een  jarenlange training die altijd doorgaat, een bewustzijnstraining om in een splitseconde te kiezen voor het functioneren vanuit je hogere Licht i.p.v. vanuit alleen je gewone zelf. Steeds weer zie je iets dat eerder onbewustgedrag van je onware ego was en nu bewust wordt. Dit proces gaat ook door als je mind en hart verlicht worden. Steeds opnieuw zie je dat je ook een keuze hebt wie en wat je in jezelf wilt volgen en versterken en wat niet.

Je bent gelukkig al begonnen er vaker op te letten of je afgescheiden bent of emotioneel of onverschillig handelt. Ook zie je misschien steeds vaker wanneer je eigen belang voorgaat (op het wij-belang) en wanneer je een rol speelt of een houding aanneemt. Stoer gedrag, kinderlijk, lievig; het kunnen allemaal ego-ik rollen en houdingen zijn... En zie je ook dat je Lichtwezen ontbreekt als je zonder inspiratie bezig bent of je niet alert aanwezig bent met je aandacht? Als je niet in het hier en nu bent bij wat je nu aan het doen bent dan is je hart en hogere aansluiting er ook niet bij.

Klik hier om verder te lezen

 


 

90% van alle onveiligheden zit in ons cellulair en zielegroepgeheugen

  • Voelt het niet veilig om overal te Zijn en laten zien Wie je Bent?
  • Niet veilig om in je Kracht te staan of werkelijk Lief te hebben of Liefde te krijgen?
  • Voel je je in je basis nooit veilig wat betreft altijd voldoende inkomsten te hebben?
  • Trek je het niet aan om begrepen te worden tot in je ziel door anderen?

90% van deze onveiligheden zitten in ons cellulair en zielegroepgeheugen, in onze verleden levens en de mannen- en vrouwenlijnen die nu open gaan voor healing. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen deze diepgaande collectieve stagnatiepatronen nu worden gezuiverd waardoor een vervuld Liefdesleven, levensbestemming, voorspoed en gemak zich op natuurlijke wijze in je gehele verdere toekomst kunnen laten zien.

Gebruik van de Elohim DNA set en het in je huis zetten van alle zelfrealisatie bio tincturen kan hierbij heel ondersteunend zijn.

In januari nog maar enkele plekken voor healing sessies

Als je een Master Healing-Reading sessie of arrangement wilt boeken in januari, wees er dan tijdig bij want vol is vol. Klik hier voor meer informatie over Elohim Master Healing-Reading

Boeken kan via telefoon +31 (0) 597 541 539 of mail info@elohim-centre.org

 Er is niets verlichts aan het kleiner maken van jezelf
zodat een ander zich niet onzeker voelt!

 


 

Healing: Goddelijke DNA, zieledelen en hogere dimensies activeren
Healing: Reconnection met Gaia en je Oorsprong

Ervaar tijdens een unieke Elohim Master sessie de activatie van je Goddelijk DNA, je hogere aansluitingen en de lichtcodes die je ware essentie en de engel in je doen ontwaken. Deze sessie kan het beste live maar kan ook op afstand gegeven worden.

Je ontvangt naast en tijdens de sessie ook:

  • Een productadvies op maat voor verdere integratie, nabehandeling en vooruitgang. 
  • Een geluidsopname van de sessie, zodat je deze op ieder gewenst moment kan beluisteren en steeds opnieuw healingsenergie krijgt.
  • Tip: begin te voren met de Elohim Transformatie mix in te nemen

Klik hier voor meer informatie over een Reconnection healing met Gaia en je Oorsprong

 

Wil je ook een doorbraak healing van 3 dagen?

Lees meer over de doorbraaksessies van het Elohim Centre

"Een fijne inzichtelijke sessie gehad met Willeke. Een fijne persoon waar ik goed mee klikte. Wat is het dan super fijn om daarna op de Krachtplaats te verblijven! Diepere indaling, beleving is dan voelbaar!" A.

"Ik heb een hele mooie sessie gehad bij Marlisa. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor je warmte en helderheid. Fijn!" Lieve groet, H.

 


 

Vastlopen in de tredmolen, alleen nog maar jeZelf willen vinden?

Je hebt het gezocht in studie, werk, een andere partner maar nergens voelde je: dit is het.
Vaak na een lange zoektocht en je ongelukkig voelen kom je er achter dat "het" niet buiten je maar binnenin je te vinden is en die hele binnenweg nog niet hebt afgemaakt. Wie voel je dat je bent daar van binnen? Ben jij je gedachten of gevoelens en alleen je dagelijks bestaan? Wie is je Essentie, je ware Zelf die voorbij al je ideeën, gedachten en gevoelens gaat? Hoe Ontwaak je volledig?

Lees meer

 


 

collage-2017-participanten.jpg

Ons team versterken als medewerker, bewoner en vrijwilliger?

Meer weten en voldoe je aan de vereisten? Lees meer
Na 1 jaar kans op baan. Lees meer

 
 

Kristal healing.jpg6+7 jan: Workshop Leer 13 dimensionaal edelstenen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

Lees de volledige tekst

 

11 jan: Groepshealing avond voor de nieuwe aarde
Live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Ga je voor de hele Weg van Liefde?

Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.

Lees de volledige tekst

 

13+14 jan: Workshop Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.

Lees de volledige tekst

 

13 jan: Thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”

Lees de volledige tekst


20 jan: Ego & Essentie live/online avond “Passie, ontwaken en vanuit je ziel leven"

Lees de volledige tekst


21 Jan: Workshop Werken met je Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

Lees de volledige tekst


water, lucht, vuur aarde mandala.jpg27+28 jan: Workshop Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding

Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Ook ontvang je groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.

 


 

Merlin, magie, toveren.jpgBeroepsopleiding Magic Merlin Healer

Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Goden-Magie sinds de tijd van Lemurie! Deze Magische healingstools kun je na afloop van de beroepsopleiding voortaan, vanuit je eigen lichaam, channelen. Daarmee kun je jezelf, anderen, gebouwen, organisaties en de Aarde helen! Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën worden op vernieuwende wijze deel van jou en je Magische tools.

Lees de volledige tekst

Voor andere Elohim opleidingen lees hier

 


 

online-channeling-5.jpgAudio opnames voor thuis met multidimensionale helende workshop-channelings, helpen al zoveel mensen! We krijgen enorm mooie feedbacks over vooruitgang!

 

Neem hier een kijkje bij alle audio rubrieken

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13