Oeps, te snel, vakantie, nu met de juiste links...

Hartverwarmende mails

We worden overstelpt met allemaal dankbare, lieve en ontroerende dankbetuigingen over de Krachtplaats, zelfrealisatietuinen en de geweldige workshops en sessies. We zijn er allemaal helemaal door aangedaan. Net als door alle lieve vakantiewensen voor ons team en de natuurwezens. Dank, dank, dank daarvoor! Zo hartverwarmend!

Ook jij bedankt voor het fantastische jaar!

We willen je graag bedanken voor het geweldige jaar waarin we samen zoveel bewustzijnsgroei hebben meegemaakt en samen werkten voor de nieuwe aarde. Dank ook aan alle opleidingscursisten, cliënten voor de healingspraktijk, alle verblijvende gasten of gewoon mensen die een dagje kwamen kijken; samen zetten we de sfeer en het lichtwerk neer! Dankzij jullie energetische steun en financiële bijdrage kunnen we ons bewustzijnswerk blijven doen. Ook in de toekomst. Ook dit jaar hebben we weer enorm veel mooie mensen mogen ontmoeten, en bijzondere dingen mogen meemaken. Elk jaar weer zijn we dankbaar voor de bewuste groep mensen die hun weg vindt naar ons centrum en die we mogen ondersteunen op hun pad.

Als je thuis een audio opname hebt besteld, mee hebt gedaan met een van onze online groepshealingen of gewoon de nieuwsbrieven leest: ook jij bedankt. Door onze nieuwsbrief lezers, facebook vrienden en de vele duizenden website bezoekers groeit en verspreidt onze boodschap voor een ontwaakte mensheid en aarde zich. Fysiek zowel als energetisch.

Het laatste dankwoord gaat uit naar het fantastische team van medewerkers, vrijwilligers en tuinadoptanten dat dit alles mogelijk maakt en zich zo inzet voor de nieuwe aarde. Zonder hen zou ons werk niet kunnen bestaan. Dank je wel!

We wensen je alvast hele fijne feestdagen toe en zien je graag (weer) in het nieuwe jaar!

 


 

Online groepshealingen in 2017 meer gevolgd dan ooit te voren

Lotus bloem.jpg

In 2017 zijn de maandelijkse online groepshealingen meer gevolgd dan ooit te voren. Meer dan 1100 inschrijven hebben we mogen ontvangen en de laatste keren deden er maar liefst 180 en 190 mensen mee. We zijn enorm dankbaar voor deze groep en de shift die we samen maken in het collectief van de mensheid. Ook de eerst aankomende groepshealing in 2018 op 11 januari heeft al 51 deelnemers, je kunt je hier inschrijven als je ook mee wilt doen.

 


 

Volg je in die fractie van een seconde je ego-ik of Lichtwezen?

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ware zelf vs ego.jpgOm in een fractie van een seconde je ware Zelf of Lichtwezen te volgen bij een handeling, gesprek, gevoel of innerlijke gedachte moet je het verschil kennen tussen je Oorspronkelijk Lichtwezen of ego-ik bewust en over die laaste geen zelfoordeel hebben. Het is een  jarenlange training die altijd doorgaat, een bewustzijnstraining om in een splitseconde te kiezen voor het functioneren vanuit je hogere Licht i.p.v. vanuit alleen je gewone zelf. Steeds weer zie je iets dat eerder onbewustgedrag van je onware ego was en nu bewust wordt. Dit proces gaat ook door als je mind en hart verlicht worden. Steeds opnieuw zie je dat je ook een keuze hebt wie en wat je in jezelf wilt volgen en versterken en wat niet.

Je bent gelukkig al begonnen er vaker op te letten of je afgescheiden bent of emotioneel of onverschillig handelt. Ook zie je misschien steeds vaker wanneer je eigen belang voorgaat (op het wij-belang) en wanneer je een rol speelt of een houding aanneemt. Stoer gedrag, kinderlijk, lievig; het kunnen allemaal ego-ik rollen en houdingen zijn... En zie je ook dat je Lichtwezen ontbreekt als je zonder inspiratie bezig bent of je niet alert aanwezig bent met je aandacht? Als je niet in het hier en nu bent bij wat je nu aan het doen bent dan is je hart en hogere aansluiting er ook niet bij.

Klik hier om verder te lezen

 


 

90% van alle onveiligheden zit in ons cellulair en zielegroepgeheugen

  • Voelt het niet veilig om overal te Zijn en laten zien Wie je Bent?
  • Niet veilig om in je Kracht te staan of werkelijk Lief te hebben of Liefde te krijgen?
  • Voel je je in je basis nooit veilig wat betreft altijd voldoende inkomsten te hebben?
  • Trek je het niet aan om begrepen te worden tot in je ziel door anderen?

90% van deze onveiligheden zitten in ons cellulair en zielegroepgeheugen, in onze verleden levens en de mannen- en vrouwenlijnen die nu open gaan voor healing. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen deze diepgaande collectieve stagnatiepatronen nu worden gezuiverd waardoor een vervuld Liefdesleven, levensbestemming, voorspoed en gemak zich op natuurlijke wijze in je gehele verdere toekomst kunnen laten zien.

Gebruik van de Elohim DNA set en het in je huis zetten van alle zelfrealisatie bio tincturen kan hierbij heel ondersteunend zijn.

In januari nog maar enkele plekken voor healing sessies

Als je een Master Healing-Reading sessie of arrangement wilt boeken in januari, wees er dan tijdig bij want vol is vol. Klik hier voor meer informatie over Elohim Master Healing-Reading

Boeken kan via telefoon +31 (0) 597 541 539 of mail info@elohim-centre.org

 Er is niets verlichts aan het kleiner maken van jezelf
zodat een ander zich niet onzeker voelt!

 


 

Healing: Goddelijke DNA, zieledelen en hogere dimensies activeren
Healing: Reconnection met Gaia en je Oorsprong

Ervaar tijdens een unieke Elohim Master sessie de activatie van je Goddelijk DNA, je hogere aansluitingen en de lichtcodes die je ware essentie en de engel in je doen ontwaken. Deze sessie kan het beste live maar kan ook op afstand gegeven worden.

Je ontvangt naast en tijdens de sessie ook:

  • Een productadvies op maat voor verdere integratie, nabehandeling en vooruitgang. 
  • Een geluidsopname van de sessie, zodat je deze op ieder gewenst moment kan beluisteren en steeds opnieuw healingsenergie krijgt.
  • Tip: begin te voren met de Elohim Transformatie mix in te nemen

Klik hier voor meer informatie over een Reconnection healing met Gaia en je Oorsprong

 

Wil je ook een doorbraak healing van 3 dagen?

Lees meer over de doorbraaksessies van het Elohim Centre

"Een fijne inzichtelijke sessie gehad met Willeke. Een fijne persoon waar ik goed mee klikte. Wat is het dan super fijn om daarna op de Krachtplaats te verblijven! Diepere indaling, beleving is dan voelbaar!" A.

"Ik heb een hele mooie sessie gehad bij Marlisa. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor je warmte en helderheid. Fijn!" Lieve groet, H.

 


 

Vastlopen in de tredmolen, alleen nog maar jeZelf willen vinden?

Je hebt het gezocht in studie, werk, een andere partner maar nergens voelde je: dit is het.
Vaak na een lange zoektocht en je ongelukkig voelen kom je er achter dat "het" niet buiten je maar binnenin je te vinden is en die hele binnenweg nog niet hebt afgemaakt. Wie voel je dat je bent daar van binnen? Ben jij je gedachten of gevoelens en alleen je dagelijks bestaan? Wie is je Essentie, je ware Zelf die voorbij al je ideeën, gedachten en gevoelens gaat? Hoe Ontwaak je volledig?

Lees meer

 


 

collage-2017-participanten.jpg

Ons team versterken als medewerker, bewoner en vrijwilliger?

Meer weten en voldoe je aan de vereisten? Lees meer
Na 1 jaar kans op baan. Lees meer

 
 

Kristal healing.jpg6+7 jan: Workshop Leer 13 dimensionaal edelstenen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

Lees de volledige tekst

 

11 jan: Groepshealing avond voor de nieuwe aarde
Live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Ga je voor de hele Weg van Liefde?

Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.

Lees de volledige tekst

 

13+14 jan: Workshop Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.

Lees de volledige tekst

 

13 jan: Thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”

Lees de volledige tekst


20 jan: Ego & Essentie live/online avond “Passie, ontwaken en vanuit je ziel leven"

Lees de volledige tekst


21 Jan: Workshop Werken met je Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

Lees de volledige tekst


water, lucht, vuur aarde mandala.jpg27+28 jan: Workshop Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding

Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Ook ontvang je groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.

 


 

Merlin, magie, toveren.jpgBeroepsopleiding Magic Merlin Healer

Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Goden-Magie sinds de tijd van Lemurie! Deze Magische healingstools kun je na afloop van de beroepsopleiding voortaan, vanuit je eigen lichaam, channelen. Daarmee kun je jezelf, anderen, gebouwen, organisaties en de Aarde helen! Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën worden op vernieuwende wijze deel van jou en je Magische tools.

Lees de volledige tekst

Voor andere Elohim opleidingen lees hier

 


 

online-channeling-5.jpgAudio opnames voor thuis met multidimensionale helende workshop-channelings, helpen al zoveel mensen! We krijgen enorm mooie feedbacks over vooruitgang!

 

Neem hier een kijkje bij alle audio rubrieken

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-10-2021
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap
Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.
vroegboekprijs € 621,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
031-2021 
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Opstaan in je kracht en missie, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 381,00
sessie- of workshopkortingsbon 
061-2021 
06-10-2021
19.00-20.30 uur
Docente Joke ELZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online workshop: Openen zielekind en indaling Goddelijk innerlijk kind
Je ragfijne pure ziele- en Goddelijk kind heeft meestal geen ouders gehad die zagen hoe mooi je was en hoeveel bescherming je nodig had om je puurheid, Goddelijkheid te behouden. We bouwden er een sterk en mentaal karakter overheen. Maar daaronder zit ons Goddelijk kind dat zo kwetsbaar, warm, vol vertrouwen en goedheid is. Het wil altijd alleen maar helpen, kent geen ego verdediging en voelt ongelofelijk veel. Ons zielekind dat ons Goddelijk kind beschermt wordt daar angstig van en stuurt onze persoonlijkheid opnieuw in oude houdingen en patronen. Tijdens de online workshop ontvang je een krachtige liefdes-groepshealing zodat je Goddelijk kind indaalt en jij het kunt voelen in jezelf!
vroegboekprijs € 35,00
 
Owg-2021 
07-10-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT312-2021 
LET OP! Deze workshop is VOL. Je kunt je niet meer inschrijven. Wil je op de reservelijst? Mail of bel ons!  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Chi-krachten, Aura Healing-Reading-magnetiseren zonder leeg te lopen en dieper aarden
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
 
CHI-2021