Heb jij last van overgevoeligheid?

Heb jij last van overgevoeligheid?

Steeds meer mensen beginnen gevoeliger te worden. Misschien herken jij het ook wel, dat je meer energie en gedachten van mensen aanvoelt. Dat je niet meer zomaar op elke plek en met iedereen meer kunt of wilt zijn. Je bent meer afgestemd op de subtielere zielstrillingen van een persoon of plek. Ook op je werk merk je dat je niet zo maar alles kunt doen wat je eerder deed. Te veel vanuit je hoofd of wilskracht werken maakt moe, geïrriteerd of in sommige gevallen kom je zelfs in een burn-out terecht. Allemaal groeilessen om meer te leren voelen, en je gevoeligheid te integreren als aarding en kracht.

hooggevoelig.jpgPas dan lossen het te overgevoeligheid zijn, burn-out, ongelukkig zijn en geen aansluiting meer vinden met je omgeving op. De aankomende online avond groepshealing van 7 december helpt je daarbij. Het opent en beschermt je gevoeligheid verder waardoor je zielsgevoeligheid meer aardt en je krachtiger en zelfbewuster wordt. Ook als je vooral veel vanuit je hoofd leeft en je gevoeligheid verder wil openen kan deze online groepshealing heel mooi ondersteunen. Live aanwezig zijn is ook mogelijk. Hieronder kun je meer lezen over de inhoud van de groepshealing.

 

+++ Deze zondag de laatste kans om je op te geven met vroegboekkorting +++

Betaal €24,- in plaats van €31,50 voor de aankomende online groepshealing.

Al bijna 100 mensen hebben zich ingeschreven en we gaan voor een groep van 150 mensen. De afgelopen groepshealing deden er 180 mensen mee, ben jij er ook bij om samen de nieuwe aarde te vormen?

Klik hier om je aan te melden 

7 december 19:30 - 20:30 uur - Groepshealing avond, live/online
"Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Eerst leef je vanuit je hoofd en persoonlijkheid

Door deze groepshealing en transmissie verdiept zich het gevoel van je innerlijk meisje of jongetje, het leven vanuit je subtiel buikgevoel en diepere ziel. Je kristallijnen zelf, je meest gevoelige en subtiele deel, zal tijdens de groepshealing bekrachtigd en verder geactiveerd worden. Liefde, ontroering of pijn raken je dieper, maar toch word je er niet meer door overspoelt. Je gaat intenser, krachtiger en échter leven vanuit steeds meer zielelagen. Je blijft meer in je eigen lichtkern op je werk. Sociaal aangepaste houdingen, weggeefstand of te overgevoelig zijn nemen af door deze online groepshealingen en maken plaats voor zuivere puurheid. Je voelt nog beter aan wat anderen denken, of ze eerlijk zijn, wat je (toekomstige) bedoeling, zielepad of levensrichting is en je hebt veel meer contact met wat er in je omgaat. Ook voel je straks bewust meer van de sfeer om je heen aan zonder dat je negatief beinvloed wordt. Je leert ermee om te gaan vanuit je hoogste Waarheid en kracht. Je aura is niet steeds bij anderen en je omgeving. Je blijft beter bij jezelf en je ontwikkelt meer aarding. Dit alles zal zich na de groepshealing continu verder verdiepen van subtiel tot kristallijnen, verlicht en Goddelijk niveau.

 

Openheid, meditatie, gevoeligheid, kristallijne zelf.jpg

Ook heldere Gaven zullen zich door de groepshealing van je kristallijne zelf, nog meer ontwikkelen

Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen en elke sfeerverandering in jezelf, een ander of op een plek opmerken zonder dat je er last van hoeft te hebben. Je leert door de groepshealing dit subtiele zuivere en echte gevoel in jezelf bewust te maken, te steunen en vertrouwen. Je leert ervoor op te staan en het subtiele voelen tot je kracht te maken. Als het moet sta je ermee in je meesterschap. Je staat op voor je non-duale Waarheid, desnoods tegen de gevestigde orde, opvoedingspatronen en sociale systemen in. Zo sterk zal je kristallijnen schoonheid na afloop van de groepshealing zich kunnen verdiepen. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat iets bijzonders in je uitstraling komt.

 

Je hoger Licht kan eindelijk veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding

Wat in de kindertijd niet heeft plaatsgevonden, vanwege een te onveilige omgeving die je niet aanvoelde, kan nu wel plaatsvinden; jouw gevoeligheid die een veilige bedding vindt. Door de groepshealing zul je ook meer zelfbeschermingsjassen kunnen uittrekken en een groter verlicht en helder overzicht en inzicht ontwikkelen. Je hoger Licht kan indalen in je buikgevoel en aarding! Je kristallijnen, diamanten of Goddelijke Bewustzijn/Liefde daalt tijdens de groepshealing en transmissie voelbaar in je fysieke body en dagelijks leven!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Ervaringen van eerdere deelnemers aan de groepshealingen:

"Het was alsof dat gevoel na deze avond nog dieper in mij kon ankeren, en ik bleef het voelen door de nacht heen, en de volgende dag. Het beïnvloedde daardoor weer hoe ik mijn dagelijks werk deed, en hoe ik mensen en situaties tegemoet trad. 

Ik voelde dat ik in die diepe innerlijke vrede kon blijven ook daar waar ik in mijn werk situaties tegenkwam met een chaotische, onrustige of geïrriteerde energie. Daardoor was het voor mij makkelijker om niet ook in die energie terecht te komen en ook van daaruit te gaan reageren, maar te blijven handelen vanuit mijn innerlijk gevoelde rust en evenwicht. Het voelde alsof daardoor de minder prettige energieën als het ware strandden, ze doofden als het ware in een soort mul zand, waardoor hun trilling niet werd voortgezet.In plaats daarvan kon ik handelen vanuit die vredig gevoelde kern waarvan ik voelde dat ik die ten diepste was, waardoor er een nieuwe energie van vrede, vriendelijkheid en harmonie in alle situaties ingebracht werd. De energie werd getransformeerd, waardoor ook de situaties transformeerden en zich weer meer gingen vormen naar een energie van harmonie, rust en flow. 

Ik heb echt gevoeld dat ik iets anders achter had gelaten dan wat ik aangetroffen had. Niet ‘ik’ – al was ik het die het waarnam – maar die diepe kern die ik in mij voelde, bron-energie, zo voelde het.

Ook een diep innerlijk gevoel van compleetheid dat ik nog steeds in mijn hartstreek kan voelen. Een diep gevoel van rust en volheid.

Het heeft me een dieper besef gegeven van de betekenis van mijn Zijn. Dat ik mijn levensbestemming leef door vanuit deze bron-energie te leven, waar ik ook ben, en wat ik ook doe. En dat geeft me weer een gevoel van energie en vervulling! 

En grote dank Joke aan jouw werk met het Elohim Centrum, waardoor ik zozeer het gevoel krijg in een wezenlijke ontwikkeling te staan en in de levensbedoeling van mijn eigen leven te komen, terwijl ik gewoon thuis mijn dagelijkse leven leef en mijn heel gewone werk doe."

Ellen

 

"Ik wil even melden dat ik de online transmissie afgelopen donderdag echt fantastisch vond!
Ik doe al mee vanaf juni met deze transmissies, ze hebben me echt heel veel duidelijkheid gebracht. Het gevoel dat ik kreeg bij de laatste transmissie is niet te beschrijven! Vol hoop en vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet! Heel hartelijk bedankt."

Linda

 

"Machtig mooi wat hier door mij heen ging, een warme gloed trok heel krachtig door mijn hele lichaam, te beginnen bij mijn hersenen en ook voorhoofd/ogen en ik kon niet anders dan helemaal loslaten.

Het geeft uiteindelijk dieper het onuitwisbare besef dat dit is wie ik ben (dit kwam tijdens de laatste Elohim workshop ook diep binnen en deze groepshealing sloot er prachtig op aan).

Het ontroerde me diep omdat ik voel dat dit meteen het definitieve einde is van eenzaam geworstel, het gevoel het alleen te moeten uitzoeken, van de angst om iets niet goed te doen.. Nee ik ben eenvoudigweg kanaal voor iets veel groters en oneindig liefdevols waarin ik me helemaal kan ontspannen en intens kan genieten van zoveel liefde."

Adelheid

 

Klik hier om je aan te melden voor de aankomende groepshealing

 


 

informatie, tips.pngKorting ontvangen bij aanschaf meerdere online groepshealingen?

Klik hier voor meer informatie