Heb je weinig zelfcontrole of ben je snel ontregeld?

Heb je weinig zelfcontrole of ben je snel ontregeld?

Waarschijnlijk ben je dan ook gevoeliger voor prikkels en reageer je tevens onbewust ook op de omgevingssfeer. Om die momenten voel je je vaak emotioneel instabiel. Dit kan ook leiden tot depressie, overgewicht, spanningen of fysieke problemen.

Spanningen, stress, depressie.jpgGoede zelfcontrole ontstaat door betere aarding en meer zelfbevestiging. Juist op zielsniveau is het nodig de schoonheid van je werkelijke zelf, je wezen, te leren kennen. Pas dan kun je leren in je eigen stabiele verfijnde kracht te blijven staan zonder jezelf te onderdrukken, klachten te krijgen of een burn-out te ontwikkelen. Je lichtkern blijft dan van binnenuit geaard en gevuld waardoor teveel prikkels, drukte, emotionele, negatieve of ondergrondse stemmingen je minder zullen ontregelen. Het kennen en opstaan voor je verfijnde ware zelfwezen is je nooit geleerd en je omgeving dient hierin ook niet als voorbeeld.

Zorg voor je levensgeluk voor de rest van je leven in deze! Boek een Elohim sessie-traject, live of op afstand, bij onze Master Healer-Readers en Coaches en leer je eigen lichtwezen kennen, voelen en aarden. Maak jezelf stabiel en laat het niet afhangen van je omgevingssituaties hoe je je voelt!

Voor vragen of boekingen bel +31 (0) 597 5412539 of mail info@elohim-centre.org.

Denk ook aan de workshop "Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren"
op 13 en 14 januari
en de opleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie".

 


 

tekort, wat je aandacht geeft groeit.png

Ondersteuning bij meer zelfliefde, innerlijke gevuldheid en geborgenheid:

"Ik ben al bij heel veel healers geweest en ik kan echt zeggen dat ik niemand heb ervaren die zo'n goede reading en healing sessies geven als bij jullie op het Elohim. Ik vind het echt briljant hoe jullie mijn kern raken en in het moment aangeven wat belangrijk voor mij is. Ik begrijp steeds meer hoe bewustzijn werkt en dat je ook op deze manier jezelf kan helen en transformeren. Echt te gek! Want dat is mijn grote wens! Dankjewel!!!!!"

Liefs Sabine

 


 

De nieuwe B&B kamers in Sekinah zijn erg populair

Sekinah - kamer.jpg [1]

Vooral workshopdeelnemers die een privé kamer tijdens een workshop willen maken er veel gebruik van. Het is er ook heerlijk verblijven in de paradijselijke natuurenergie en de rust en stilte. Natuurlijk kun je er ook verblijven zonder workshop.

Als je mee doet met een workshop ontvang je €19,50 korting p.n. op je kamer.

Klik hier om alle Sekinah B&B kamers te bekijken

 

In het weekend van 6 januari en het weekend van 13 januari zijn alle kamers al geboekt. Voor de andere weekenden van januari en februari zijn er nog maar enkele kamers vrij dus als je hiervan gebruik wilt maken, reageer dan snel.

 


 

Al meer dan 80 mensen dragen de nieuwe aarde, ben jij er ook bij op 7 december?

Kristallijne bloem met vlinder.jpg

19.30 - 20.30 uur - Groepshealing live/online "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

Het belooft weer een prachtige groepshealing te worden, mede door de grootte van de groep!

Klik hier om je aan te melden

 

Ervaringen van mensen die meededen met de groepshealing:

"Ik wil even melden dat ik de online groepshealing afgelopen donderdag echt fantastisch vond! Ik doe al mee vanaf juni met deze transmissies, ze hebben me echt heel veel duidelijkheid gebracht. Het gevoel dat ik kreeg bij de laatste transmissie is niet te beschrijven! Vol hoop en vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet! Heel hartelijk bedankt."

Linda

Klik hier om je op te geven voor de eerstvolgende live/online groepshealing

 


 

Gratis afstudeer consult Janneke van den Heuvel, 7 feb. om 14:15 uur

Ter afsluiting van de opleiding Healer, Reader, Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie" mag ik je bij Elohim een sessie geven. Door mijn ontwikkeling belichaam ik mijn Oorspronkelijk Licht veel meer, waardoor ik jou als healer/reader/coach nu verder op weg kan helpen op je zelfrealisatiepad.

water, lucht, vuur aarde mandala.jpgMijn kwetsbaarheid en gevoeligheid zet ik in als kracht. Cliënten vertellen dat ze zich veilig en gezien voelen bij mij. Tijdens de reading krijg je meer inzicht in je eigen kracht en zuivere essentie, waardoor je van binnenuit meer richting en vervulling gaat ervaren in je leven.

Tijdens de multidimensionale healing worden vanuit de Bron en Moeder Aarde grote Krachten en Universele Liefde ingezet. Op zachte liefdevolle wijze kan er op diepgaand (DNA) niveau geheeld worden. Nog steeds sta ik versteld van wat er aan overtuigingen, karma, familiepatronen en andere sluiers los mag komen bij cliënten. Na de sessie ervaart men vaak meer Licht, meer verbinding met zichZelf en een diepere aarding.

Het is voor mij een groot voorrecht om als instrument van de Bron een bijdrage aan jouw groei te mogen leveren.

Dus gun jij jezelf een zetje bij het bewandelen van je Weg? Dan ontmoet ik je heel graag op 7 februari!

Wil je gebruik maken van deze gratis afstudeersessie, mail dan je healingsvraag naar info@elohim-centre.org o.v.v. 'afstudeer consult Janneke van den Heuvel'.

 


 

Rond met een aantal extra workshops een tweede Elohim opleiding af!

Sommige Elohim opleidingen overlappen grotendeels, waardoor je met het volgen van een aklein aantal extra workshops of modules ook het einddiploma van andere opleidingen aan kunt vragen. Meer weten? Bekijk hier het schema van een aantal overlappende opleidingen.

Klik hier om alle Elohim opleidingen te bekijken

 

Studiekosten belastingaftrek alleen nog in 2018

Wil je een opleiding voor je werk of eigen praktijk volgen en deze kosten aftrekken als opleidingskosten? Dan is 2018 het laatste jaar waarin je dit nog kunt doen. Meer weten over belastingaftrek en de kortingsmogelijkheid bij aanschaf van een gehele Elohim opleiding. Klik hier.

 


 

Opleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Healing 2.jpg

Tijdens de opleiding zul je steeds meer van je volledig potentieel, multidimensionaliteit en eenheidsbewustzijn in je  gedrag en dagelijks leven ervaren. De opleiding activeert je helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en de samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits). Ook leer je anderen te healen als kanaal voor de Bovenwereld en te coachen. Verruim je intuïtie, leer als kanaal vol zelfvertrouwen te functioneren en de heldere gaven die zich zullen openen samen met al je verkregen inzichten en mededogen, toe te passen en door te geven. Deze opleiidng is mogelijk voor ieder die intuïtief, gevoelig en bewust is.

Klik hier voor meer informatie

 


 

6 & 7 januari - Leer 13 dimensionaal edelstenen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Groep kristallen 2.JPGEen goede Elohim edelsteencursus om de 13-voudige kristal dimensies en grotere helende lichtkrachten van edelstenen en kristallen te leren kennen. Je leert werken met de 13 dimensionaal geopend en geactiveerde Elohim kristallen. Doordat Joke als ingewijdene al deze dimensies van haar kruin tot aan haar basis belichaamt, vinden er tijdens de kristalworkshop tevens geweldige kristalhealingen (transmissies) en kennisoverdracht plaats waar je voor je zelfrealisatie-ontwikkeling en als edelsteen therapeut veel aan zult hebben.

Joke 2016.JPGEnorm veel kosmische en aardse kristal kennisoverdracht.
Joke zet de enorme kristal-energie ook voelbaar in het veld en in jouw basis. Hierdoor komt het dus ook op alle dimensielagen bij jou binnen en kun je zelf ook meer van edelsteen dimensies voelen. Je zult merken dat je samen met de kristallen meer straalt vanuit al je lagen. Een prachtig groots kado voor jou en eventueel voor je praktijk!

Klik hier om je op te geven

 


 

Decembersluiting helende tuinen, winkel, verblijf, webshop

Vanaf 16 december tot 2 januari is ons centrum gesloten. Bewoners en de natuur (wezens) genieten dan van een welverdiende rust!  JVerblijven en bezoeken zijn dan niet mogelijk en webshop bestellingen worden niet verstuurd. Bestel daarom tot uiterlijk 15 december om 10:30 uur zodat we nog op tijd kunnen verzenden.

Alle bestellingen, inschrijvingen en aanvragen die na 15 december geplaatst worden, worden vanaf 2 januari weer in behandeling genomen. Tijdens deze periode kun je wel gewoon helende audio opnames bestellen.

 


 

Nieuwe aarde.jpgAndere sfeer met langere termijn vrijwilligers/bewoners en participanten die structureel komen

We merken doordat meer vrijwilligers een langere tijd structureel komen of permanent verblijven/werken, hun innerlijk groei aanzienlijk sneller gaat en we veel meer vanuit de eenheidsteamspirit met elkaar kunnen samenwerken. Het voelt blij en dynamisch, anders dan met diegenen die slechts enkele dagen of keren komen. Langer verblijvende vrijwilligers zijn niet alleen een praktische steun voor ons maar worden medehoeder voor de zuivere non-duale energie van de Krachtplaats en de onderlinge wij-sfeer! We zijn daar heel dankbaar voor! Meer individuele coaching en gezamenlijke overleggen zijn daardoor met hen ontstaan als een wederzijdse innerlijke en praktische versterking. Het grote Universele Eenheidsliefdesveld dat veel verder reikt dan onze aardse eenheid en samenwerking alleen, tilt ons allemaal op en ieder ondersteunt op zijn of haar beurt ook dit kosmische eenheidsveld, de Universele belangeloze oordeelloze Christuskracht, door nieuw bewustzijn hierop. Langer verblijvende participanten beginnen dat veld nu duidelijker waar te nemen en voelen hoeveel zwaarder, onderdrukt of kleiner zij zich voelen wanneer ze uit dit veld vallen door innerlijke onvrede gedachten. We worden allen steeds meer Sananda Drakenruiters door oordeelloos eenheidsbewustzijn en het oplossen van macht-onmacht-kwetsbaarheid thema's. Sananda is de kosmisch geworden Jezus die de nieuwe Aarde en Mensheid helpt realiseren en ons dus ook!

We hopen ook in 2018 op het voort kunnen zetten van deze ontwikkeling. Praktisch gezien is er fantastisch veel gebeurd qua schoonmaak, onderhoud en zijn er ook vele nieuwe projecten klaar gekomen wat we allemaal niet hadden kunnen doen zonder alle vrijwilligers. We willen iedereen dan ook hartelijk danken voor het vele werk en de goede steun en inzet. Ook de participanten die voor enkele dagen of weken hebben geholpen! Ook gaat ons groot "dank je wel!" uit naar alle tuinadoptanten die wekelijks een zelfrealisatie tuin hebben onderhouden. Top het allemaal samen te kunnen doen. Dank jullie wel allemaal! 

 

collage-2017-participanten.jpg

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021