Heb je weinig zelfcontrole of ben je snel ontregeld?

Heb je weinig zelfcontrole of ben je snel ontregeld?

Waarschijnlijk ben je dan ook gevoeliger voor prikkels en reageer je tevens onbewust ook op de omgevingssfeer. Om die momenten voel je je vaak emotioneel instabiel. Dit kan ook leiden tot depressie, overgewicht, spanningen of fysieke problemen.

Spanningen, stress, depressie.jpgGoede zelfcontrole ontstaat door betere aarding en meer zelfbevestiging. Juist op zielsniveau is het nodig de schoonheid van je werkelijke zelf, je wezen, te leren kennen. Pas dan kun je leren in je eigen stabiele verfijnde kracht te blijven staan zonder jezelf te onderdrukken, klachten te krijgen of een burn-out te ontwikkelen. Je lichtkern blijft dan van binnenuit geaard en gevuld waardoor teveel prikkels, drukte, emotionele, negatieve of ondergrondse stemmingen je minder zullen ontregelen. Het kennen en opstaan voor je verfijnde ware zelfwezen is je nooit geleerd en je omgeving dient hierin ook niet als voorbeeld.

Zorg voor je levensgeluk voor de rest van je leven in deze! Boek een Elohim sessie-traject, live of op afstand, bij onze Master Healer-Readers en Coaches en leer je eigen lichtwezen kennen, voelen en aarden. Maak jezelf stabiel en laat het niet afhangen van je omgevingssituaties hoe je je voelt!

Voor vragen of boekingen bel +31 (0) 597 5412539 of mail info@elohim-centre.org.

Denk ook aan de workshop "Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren"
op 13 en 14 januari
en de opleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie".

 


 

tekort, wat je aandacht geeft groeit.png

Ondersteuning bij meer zelfliefde, innerlijke gevuldheid en geborgenheid:

"Ik ben al bij heel veel healers geweest en ik kan echt zeggen dat ik niemand heb ervaren die zo'n goede reading en healing sessies geven als bij jullie op het Elohim. Ik vind het echt briljant hoe jullie mijn kern raken en in het moment aangeven wat belangrijk voor mij is. Ik begrijp steeds meer hoe bewustzijn werkt en dat je ook op deze manier jezelf kan helen en transformeren. Echt te gek! Want dat is mijn grote wens! Dankjewel!!!!!"

Liefs Sabine

 


 

De nieuwe B&B kamers in Sekinah zijn erg populair

Sekinah - kamer.jpg [1]

Vooral workshopdeelnemers die een privé kamer tijdens een workshop willen maken er veel gebruik van. Het is er ook heerlijk verblijven in de paradijselijke natuurenergie en de rust en stilte. Natuurlijk kun je er ook verblijven zonder workshop.

Als je mee doet met een workshop ontvang je €19,50 korting p.n. op je kamer.

Klik hier om alle Sekinah B&B kamers te bekijken


In het weekend van 6 januari en het weekend van 13 januari zijn alle kamers al geboekt. Voor de andere weekenden van januari en februari zijn er nog maar enkele kamers vrij dus als je hiervan gebruik wilt maken, reageer dan snel.

 


 

Al meer dan 80 mensen dragen de nieuwe aarde, ben jij er ook bij op 7 december?

Kristallijne bloem met vlinder.jpg

19.30 - 20.30 uur - Groepshealing live/online "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

Het belooft weer een prachtige groepshealing te worden, mede door de grootte van de groep!

Klik hier om je aan te melden

 

Ervaringen van mensen die meededen met de groepshealing:

"Ik wil even melden dat ik de online groepshealing afgelopen donderdag echt fantastisch vond! Ik doe al mee vanaf juni met deze transmissies, ze hebben me echt heel veel duidelijkheid gebracht. Het gevoel dat ik kreeg bij de laatste transmissie is niet te beschrijven! Vol hoop en vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet! Heel hartelijk bedankt."

Linda

Klik hier om je op te geven voor de eerstvolgende live/online groepshealing

 


 

Gratis afstudeer consult Janneke van den Heuvel, 7 feb. om 14:15 uur

Ter afsluiting van de opleiding Healer, Reader, Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie" mag ik je bij Elohim een sessie geven. Door mijn ontwikkeling belichaam ik mijn Oorspronkelijk Licht veel meer, waardoor ik jou als healer/reader/coach nu verder op weg kan helpen op je zelfrealisatiepad.

water, lucht, vuur aarde mandala.jpgMijn kwetsbaarheid en gevoeligheid zet ik in als kracht. Cliënten vertellen dat ze zich veilig en gezien voelen bij mij. Tijdens de reading krijg je meer inzicht in je eigen kracht en zuivere essentie, waardoor je van binnenuit meer richting en vervulling gaat ervaren in je leven.

Tijdens de multidimensionale healing worden vanuit de Bron en Moeder Aarde grote Krachten en Universele Liefde ingezet. Op zachte liefdevolle wijze kan er op diepgaand (DNA) niveau geheeld worden. Nog steeds sta ik versteld van wat er aan overtuigingen, karma, familiepatronen en andere sluiers los mag komen bij cliënten. Na de sessie ervaart men vaak meer Licht, meer verbinding met zichZelf en een diepere aarding.

Het is voor mij een groot voorrecht om als instrument van de Bron een bijdrage aan jouw groei te mogen leveren.

Dus gun jij jezelf een zetje bij het bewandelen van je Weg? Dan ontmoet ik je heel graag op 7 februari!

Wil je gebruik maken van deze gratis afstudeersessie, mail dan je healingsvraag naar info@elohim-centre.org o.v.v. 'afstudeer consult Janneke van den Heuvel'.

 


 

Rond met een aantal extra workshops een tweede Elohim opleiding af!

Sommige Elohim opleidingen overlappen grotendeels, waardoor je met het volgen van een aklein aantal extra workshops of modules ook het einddiploma van andere opleidingen aan kunt vragen. Meer weten? Bekijk hier het schema van een aantal overlappende opleidingen.

Klik hier om alle Elohim opleidingen te bekijken

 

Studiekosten belastingaftrek alleen nog in 2018

Wil je een opleiding voor je werk of eigen praktijk volgen en deze kosten aftrekken als opleidingskosten? Dan is 2018 het laatste jaar waarin je dit nog kunt doen. Meer weten over belastingaftrek en de kortingsmogelijkheid bij aanschaf van een gehele Elohim opleiding. Klik hier.

 


 

Opleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Healing 2.jpg

Tijdens de opleiding zul je steeds meer van je volledig potentieel, multidimensionaliteit en eenheidsbewustzijn in je  gedrag en dagelijks leven ervaren. De opleiding activeert je helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en de samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits). Ook leer je anderen te healen als kanaal voor de Bovenwereld en te coachen. Verruim je intuïtie, leer als kanaal vol zelfvertrouwen te functioneren en de heldere gaven die zich zullen openen samen met al je verkregen inzichten en mededogen, toe te passen en door te geven. Deze opleiidng is mogelijk voor ieder die intuïtief, gevoelig en bewust is.

Klik hier voor meer informatie

 


 

6 & 7 januari - Leer 13 dimensionaal edelstenen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Groep kristallen 2.JPGEen goede Elohim edelsteencursus om de 13-voudige kristal dimensies en grotere helende lichtkrachten van edelstenen en kristallen te leren kennen. Je leert werken met de 13 dimensionaal geopend en geactiveerde Elohim kristallen. Doordat Joke als ingewijdene al deze dimensies van haar kruin tot aan haar basis belichaamt, vinden er tijdens de kristalworkshop tevens geweldige kristalhealingen (transmissies) en kennisoverdracht plaats waar je voor je zelfrealisatie-ontwikkeling en als edelsteen therapeut veel aan zult hebben.

Joke 2016.JPGEnorm veel kosmische en aardse kristal kennisoverdracht.
Joke zet de enorme kristal-energie ook voelbaar in het veld en in jouw basis. Hierdoor komt het dus ook op alle dimensielagen bij jou binnen en kun je zelf ook meer van edelsteen dimensies voelen. Je zult merken dat je samen met de kristallen meer straalt vanuit al je lagen. Een prachtig groots kado voor jou en eventueel voor je praktijk!

Klik hier om je op te geven

 


 

Decembersluiting helende tuinen, winkel, verblijf, webshop

Vanaf 16 december tot 2 januari is ons centrum gesloten. Bewoners en de natuur (wezens) genieten dan van een welverdiende rust!  JVerblijven en bezoeken zijn dan niet mogelijk en webshop bestellingen worden niet verstuurd. Bestel daarom tot uiterlijk 15 december om 10:30 uur zodat we nog op tijd kunnen verzenden.

Alle bestellingen, inschrijvingen en aanvragen die na 15 december geplaatst worden, worden vanaf 2 januari weer in behandeling genomen. Tijdens deze periode kun je wel gewoon helende audio opnames bestellen.

 


 

Nieuwe aarde.jpgAndere sfeer met langere termijn vrijwilligers/bewoners en participanten die structureel komen

We merken doordat meer vrijwilligers een langere tijd structureel komen of permanent verblijven/werken, hun innerlijk groei aanzienlijk sneller gaat en we veel meer vanuit de eenheidsteamspirit met elkaar kunnen samenwerken. Het voelt blij en dynamisch, anders dan met diegenen die slechts enkele dagen of keren komen. Langer verblijvende vrijwilligers zijn niet alleen een praktische steun voor ons maar worden medehoeder voor de zuivere non-duale energie van de Krachtplaats en de onderlinge wij-sfeer! We zijn daar heel dankbaar voor! Meer individuele coaching en gezamenlijke overleggen zijn daardoor met hen ontstaan als een wederzijdse innerlijke en praktische versterking. Het grote Universele Eenheidsliefdesveld dat veel verder reikt dan onze aardse eenheid en samenwerking alleen, tilt ons allemaal op en ieder ondersteunt op zijn of haar beurt ook dit kosmische eenheidsveld, de Universele belangeloze oordeelloze Christuskracht, door nieuw bewustzijn hierop. Langer verblijvende participanten beginnen dat veld nu duidelijker waar te nemen en voelen hoeveel zwaarder, onderdrukt of kleiner zij zich voelen wanneer ze uit dit veld vallen door innerlijke onvrede gedachten. We worden allen steeds meer Sananda Drakenruiters door oordeelloos eenheidsbewustzijn en het oplossen van macht-onmacht-kwetsbaarheid thema's. Sananda is de kosmisch geworden Jezus die de nieuwe Aarde en Mensheid helpt realiseren en ons dus ook!

We hopen ook in 2018 op het voort kunnen zetten van deze ontwikkeling. Praktisch gezien is er fantastisch veel gebeurd qua schoonmaak, onderhoud en zijn er ook vele nieuwe projecten klaar gekomen wat we allemaal niet hadden kunnen doen zonder alle vrijwilligers. We willen iedereen dan ook hartelijk danken voor het vele werk en de goede steun en inzet. Ook de participanten die voor enkele dagen of weken hebben geholpen! Ook gaat ons groot "dank je wel!" uit naar alle tuinadoptanten die wekelijks een zelfrealisatie tuin hebben onderhouden. Top het allemaal samen te kunnen doen. Dank jullie wel allemaal! 

 

collage-2017-participanten.jpg

 


 

Een voelbaar sterkere basis door participatie bij het Elohim

Geschreven door Peter Brouwer

Ik was leeg. De wereld lag voor me open en kon doen en laten wat wilde, maar ik bleef maar op de bank zitten. Ik wist het niet meer. Een doorbraak arrangement en twee workshops deden me doen inzien dat ik in plaats van het verlenen van zorg als beroep, juist zelf een zekere zorg nodig had. Even bij de hand genomen worden en een richting gewezen worden. Zodoende heb ik besloten mijn baan op te zeggen en me aan te melden als participant bij het Elohim Centre. Dit voor een periode van 6 maanden als assistent in de klussendienst, wat uiteindelijk bijna 8 maanden is geworden.

 

Peter geulen graven (1).jpg

De dynamiek in het proces

Gedurende de tijd als participant is het een dynamisch innerlijk proces geweest. Allereerst de fysieke uitdaging van het werk. Ik was de laatste jaren actief in de zorg en het fulltime klussen, door weer en wind, zorgde ervoor dat ik veel weerstanden tegenkwam. Naast het fysieke werk volgde ik ook workshops en healing sessies, die ervoor zorgden dat er energetisch ook het nodige gebeurde. Dit had zijn uitwerking op het fysieke lichaam in de vorm van pijnen en ziektes. Tezamen zorgde dit ervoor dat het vaak als zeer zwaar voelde. De rust die ik ervoer na het doorbraak arrangement en de twee eerste workshops was soms compleet weg. Mijn ego nam de overhand en de strijd in mijn hoofd nam toe.

Ondanks al de zwaarte en strijd merkte ik op den duur toch een sterkere basis ontstaan. Een soort van vertrouwen en een plek van rust in mijn lichaam. Mijn ego verdween meer op de achtergrond, waardoor de aanwijzingen van het team beter in mijn systeem opgenomen konden worden. Ik kreeg de tip om me open te stellen voor de energieën van de krachtplaats en bijvoorbeeld de engelen, trollen of natuurwezens aan te roepen tijdens een klus. En ook mijn werkzaamheden te zien als een bijdrage aan de nieuwe wereld in plaats van gefrustreerd geulen graven in de grond. Gaandeweg kreeg ik hierin steeds meer inzichten en werd het werken ook leuker en lichter. Ik kon meer opgaan in het nu en het werk er laten zijn voor wat het was. Ikzelf werd opener in mijn communicatie, ik kom meer delen, werd krachtiger en dingen gleden steeds sneller van me af...

Lees meer over Peters ervaring met het participeren

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020