Wat was het fantastisch!

Wat was de online groepshealing fantastisch afgelopen donderdag!

Live en online tezamen hebben er 180 mensen meegedaan met de afgelopen groepshealing. Het was een enorm krachtige healing. We zijn erg dankbaar voor zo'n grote groep, met ook veel nieuwe deelnemers, en hoeveel mooie feedbacks we hebben mogen ontvangen! Het is fantastisch dat door de grootte van de groep de healing niet alleen persoonlijk werkt, maar ook op enorme wijze voor de Nieuwe Aarde. Overal op de wereld zal de helende energie van afgelopen donderdagavond verder doordringen om de samenleving op te tillen en naar eenheid te brengen. In het auraveld van de deelnemers en in hun huizen ziet Joke lichtvortexen ontstaan die ook nu nog groeien! Ontzettend veel dank dus aan alle 180 mensen die erbij waren en graag tot de volgende online of live groepshealing!

Klik hier om je in te schrijven voor de volgende groepshealing, op 7 december

 


 

Hoe nu verder met je ziel en levensbestemming?

We kregen de afgelopen dagen vanuit het veld van de online groepshealingdeelnemers praktische vragen over hun persoonlijke levensbestemming en keuze. Niet voor niets want het bepaald het geluk van je hele verdere toekomst! Dit nadat Joke tijdens de online avond had uitgelegd hoe de levensbestemming en opdracht van de ziel anders is en anders "gekozen" wordt dan die van de persoonlijkheid (mind) of de missie van het Goddelijk Zelf.

keuze, levensweg, licht.jpg

Als je reading en coaching wilt bij keuzevragen op het ziels- en Goddelijk Zelf gebied wil je ook een vakbekwame Master Healer-Reader die live of op afstand diep genoeg kan scannen en communiceren met je ziel, Goddelijke Zelf en de hogere bedoeling. Dat kan een healer-reader alleen door zelf de weg ook gelopen te hebben en door al te leven vanuit deze niveaus en keuzes. Door te weten wat jouw ikje, je mind óf je hogere Ziel wenst. En ook door te kunnen invoelen bij de vraagsteller hoe deze twee (of drie) elkaar tegenspreken en verwarren. Wil je dus iets weten over de hoogste bedoeling van je ziel en heb je keuze- en richtingvragen? Wil je reading, healing en coaching op het gebied van jouw relatie, wonen, werken of over je kind? Maak dan een afspraak voor een live of afstand consult van 30 of 60 min. met een Elohim Master Healer. Je kiest immers voor het geluk van jouw hele verdere toekomst!

Houdt er rekening mee dat de agenda's van de Elohim Master Healer-Readers behoorlijk vol zitten. Om te boeken kun je contact op nemen met het kantoor T: +31 (0) 597 541539

 


 

Een aantal reacties van deelnemers

"Heel veel dank Joke! Er gebeurde zoveel. Ik reisde door allerlei lagen, soms met de snelheid van ‘t licht en dan langzamer. De kleur van de energie om me heen was veelal zacht roze. Ik zag heel veel Meesters en Spirits, heel vertrouwd.

Mijn hele lichaam is gevuld met warmte, de kundalini stroomt door mijn hele rug. Nu een half uur later voel ik mijn thymus zacht tintelen en is mijn 3e oog voelbaar aanwezig."

Letty

 

“Dankjewel Joke en deelnemers voor de krachtige transmissie! Door de transmissie voel ik mij gesteund door het universum om oude zekerheden los te laten en stappen te zetten voor het vinden van een nieuwe baan en woonomgeving.”

Juliëtte

 

"Machtig mooi wat hier door mij heen ging, een warme gloed trok heel krachtig door mijn hele lichaam, te beginnen bij mijn hersenen en ook voorhoofd/ogen en ik kon niet anders dan helemaal loslaten.

Het geeft uiteindelijk dieper het onuitwisbare besef dat dit is wie ik ben (dit kwam tijdens de laatste Elohim workshop ook diep binnen en deze groepshealing sloot er prachtig op aan).

Het ontroerde me diep omdat ik voel dat dit meteen het definitieve einde is van eenzaam geworstel, het gevoel het alleen te moeten uitzoeken, van de angst om iets niet goed te doen.. Nee ik ben eenvoudigweg kanaal voor iets veel groters en oneindig liefdevols waarin ik me helemaal kan ontspannen en intens kan genieten van zoveel liefde."

Adelheid J

 

"De hele healing voelde ik energie in mijn handen, het gevoel alsof ik continu voeding kreeg.  Het voelde bijna als een huwelijk, ja, ik wil mijn steentje bijdragen aan de nieuwe aarde."

Marie-José

 

"Vandaag, de dag na de groepshealing, voelt het alsof ik een lichamelijke krachtsinspanning heb geleverd en is mijn lichaam zwaar, maar ook ontspannen en liefdevoller. Verder voelt het of iedere cel in mijn lichaam is aangeraakt door de energie en of mijn ratio iets minder ruimte inneemt."

Greet C

 

"Bijzonder om dit voor de eerste keer te mogen meemaken. Heeeeel veeeeel losgelaten."

Patricia L

 


 

De volgende groepshealing is op 7 december, ben jij er dan ook bij?

 

7 december 19.30 - 20.30 uur - Groepshealing avond, live/online "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Eenhoorn.jpgDoor deze groepshealing en transmissie verdiept zich het gevoel van je innerlijk meisje of jongetje, het leven vanuit je subtiel buikgevoel en diepere ziel. Je kristallijnen zelf ligt het dichtst bij je Goddelijke Vonk en zal tijdens de groepshealing in je geactiveerd worden. Je wordt door de transmissie in je toekomst steeds dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en je zult intenser, krachtiger en echter gaan leven. Diep vanuit je ziel en kristallijnen zelf. Houdingen of te overgevoelig zijn nemen af en maken plaats voor zuivere puurheid. Je leert vanuit je hoogste Waarheid om te gaan met je gevoeligheid en je aura is niet steeds bij anderen en over je omgeving. Je blijft beter bij je (gevoelige) zelf en je ontwikkelt meer aarding. Dit alles zal zich na de transmissie(s) continu verder verdiepen van subtiel tot kristallijnen, verlicht en Goddelijk niveau.

Klik hier om je op te geven

 


 

tip.jpg

Korting ontvangen bij aanschaf van meerdere groepshealingen?

Klik hier voor meer informatie