Elohim edelstenen: Lemurisch zaadkristal, Sananda bewustzijn en geld

Ravenschedel obsidiaan.jpg

Eindejaars knaller!

Sananda Ravenschedels:

Christuskracht in je hart en aarding
Deze hele bijzondere Ravenschedels resoneren met de opgestegen lichtmeesters en het Sananda team. De trilling van het Sanada bewustzijn (de opgestegen Christus) is duidelijk voelbaar in deze geprogrammeerde Elohim Sananda Ravenschedels. Deze trilling maakt enorme bewustzijnsgroei mogelijk en aardt dit in je hart en onderste chakra's. Hierdoor ervaar je de wereld en het leven meer en meer vanuit de puurheid, onvoorwaardelijkheid en eenheidsbewustzijns-frequenties van je essentie, Christushart en Ik-ben lichaam. De tranformatie van je kleine ik (emoties, onbewuste overtuigingen en gedragingen) gaat in versneld tempo naar het onvoorwaardelijke hoederschap voor elkaar en de nieuwe aarde. Je ego wordt dienstbaar aan de hogere leiding en universele Liefde in jou.

De Elohim Sananda Ravenschedel helpt zijn hoeder door de schaduw heen opnieuw geboren te worden en bevrijdt je van zwaarte en karmische banden. Het hoger dimensionale Licht van deze schedels werkt door je heen ook in de meest duale omstandigheden, je gaat niet meer "dicht" bij tegenstand en bent nooit meer slechts je kleine zelf. Donker en licht "kleven" niet meer. Je hogere delen ankeren dieper en dieper op jou om in de dichte stof en (zware) materie Waarheid, Licht, Liefde en Onvoorwaardelijkheid te leven.

Slechts 3 Sananda Ravenschedels beschikbaar!!


Bestel je schedel op www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Lemurisch zaadkristal, sound laserwand (slechts 4 stuks verkrijgbaar)

lemurischzaadkristalsoundlazerwand.jpg

Echt een bijzonder kristal met hele hoog trilling! Het is het toverstokje van Hoge priesters en van Merlijn de magiër en wijze. Gehouden in de hand, verveelvoudigd het je intenties en healingskracht. Ook schoont het je aura en energielichamen van balast en zware energie waardoor je Licht en Liefde toenemen.

Klik hier voor Lemurisch zaadkristal, al vanaf 11,- verkrijgbaar

 Let op - wij sluiten half december!

Bestellingen geplaatst voor vrijdag 15 december 11.30 uur worden nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen die later binnenkomen worden vanaf 2 januari in behandeling genomen.

 

dalmatier, jaspis, drakenschedel.jpg

Voor de liefhebbers: geprogrammeerde drakenschedels zijn weer voorradig!

Draken zijn de engelen van de aarde en hebben enorme helende, aardende en beschermende vermogens. Door samen te werken met Elohim drakenschedels kunnen prachtige healingen ontstaan voor jezelf en voor anderen. Geprogrammeerde Elohim drakenschedels zetten je in je kracht en geven je oervertrouwen in je eigen kunnen, en om je eigen pad te lopen.

Bekijk de Elohim drakenschedels hier

 Oude gedragspatronen loslaten

versteend, hout, schijfjes.jpgHogere aansluitingen die verbinding hebben met je hoogste doel en oorspronkelijkheid worden actief door de versteend hout schijven van het Elohim Centre. Oeroude gedragspatronen en onveiligheid transformeren waardoor ruimte ontstaat om je “Ware Zelf” te belichamen in het hier en nu.

Een groot stuk versteend hout in de kamer creëert een aura van kracht, warmte en geborgenheid. Geweldig voor in de woon- of slaapkamer.

Elohim versteend hout al vanaf 12,- 

 

"Geld is als een hond"


Geld heeft net als je hond, je hart, aandacht en verzorging nodig om te vermeerderen.
Te kort denken, onverschilligheid of angst stopt de Stroom!

 

Joke ElZiam Nootebos

 


 

Ondersteun je geldstroom met:

 

Sterntaler hanger lichtwesen.jpg

Sterntaler

Verbindt je met Goddelijke overvloed en liefde. Je kunt het kristalletje dragen, in je portemonnee stoppen of op je nachtkastje leggen.

Lees meer over de geactiveerde Sterntalerzelfrealisatie tinctuur.jpg

Bio basischakra zelfrealisatie tinctuur

De helende energie van deze Elohim tinctuur geeft je hulp bij het aantrekken van welzijn, geld en materie. Je ervaart ten diepste dat dit ook aspecten van Liefde zijn en dat je dit daarom mag ontvangen en manifesteren in je leven.

Lees meer over de basis chakra tinctuur


merlin amethist 5.jpg

Elohim Merlin Amethist

Draagt het programma voor magische creatiekracht. Je magisch innerlijk kind en je manifesterende meester worden wakker en werken samen! Lees onze speciale gebruikstip via de link hieronder.

Merlin Amethist vanaf 19,-


Lotus bloem.jpg

Boek een live Master sessie

waarin je healing krijgt op (on)bewuste patronen en overtuigingen op tekort denken, falen, het niet waard zijn. Klik hier voor meer informatie of bel ons.

Maak een afspraak T: +31 (0)597 541539
kerstkrans.jpg

Kerstcadeautjes en andere leuke geschenkjes!

 

Kijk op www.elohim-edelstenen.nl

 

Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk geurende woestijnroos hanger voor slechts 14,95

 

Of aan de Elohim essence mix, die maakt dat genieten, passie en vreugde weer op de voorgrond komen!


Fijne feestdagen!

 

 


 

(Fysieke) klachten als gevolg van kosmische energie updates

Veel mensen hebben nu fysieke klachten die te maken hebben met het niet volledig kunnen indalen van hun hoger licht.

kosmische energie.jpgOngemerkt ontvang je vele energetische updates vanuit de kosmos die het leven vanuit je Ziel en Goddelijke Vonk vergemakkelijken en je helpen toe te bewegen naar de Paradijselijke samenleving van de nieuwe tijd.

Maar op de achtergrond blokkeren onze saboteurs, weerstand en gedachtenpatronen de stroom van hoger licht die geactiveerd wordt.

De Elohim Zinkblende helpt om deze blokkades op te lossen en het Licht en de energetische updates van de kosmos te integreren waardoor je ontwikkeling gemakkelijker wordt en versnelt.

Lees hier meer over de Elohim Zinkblende

 


Lees meer over de spirituele en fysieke werking van meer dan 90 edelsteen soorten op www.elohim-edelstenen.nl