Levensbestemming, Kosmische Flow en 12 dimensionale ziel

++ Vandaag de laatste kans om je op te geven met vroegboekkorting ++

Betaal €24,- in plaats van €31,50 voor de aankomende online groepshealing.

Al meer dan 80 mensen hebben zich ingeschreven en we gaan voor een groep van 100 mensen. Hoe groter de groep, hoe groter het eenheidsliefdesveld voor de nieuwe aarde!
16 november 19:30 - 20:30 uur - Groepshealing avond, live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos


Dankbaarheid, bewust, afstemming.jpg
Creëer de Droom waarvoor je geboren bent

Tijdens de groepshealing activeer je je 12 dimensionale lichtlichaam. Dan is alles wat je bent en doet er voor het nieuwe Licht van deze 7e Gouden Tijd/aarde-periode. Help je Droom voor deze incarnatie uit te doen komen. Doe mee aan de transmissie en activeer Creatiekracht voor jezelf en de nieuwe maatschappij. Versla je persoonlijke en collectieve onzekerheid, angst en pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en de Draken helpen je voelbaar diepgaand collectief te zuiveren rondom oude levens, genetische en zielengroep patronen, religies, culturen, priesterschap, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens. Na deze 12 dimensonale transmissie zul je in je leven het rad van karma en karmische relaties (aantrekking) overstijgen. Je schitterende, 12 dimensionale zieledeel zal voelbaar incarneren tijdens deze groepshealing!


Wat je merkt na afloop is meer Eénheid, Vrijheid en dienstbaarheid aan het leven

Na afloop van de groepshealing zul je merken meer mee te gaan met de kosmische flow. Het Leven lacht je toe, je voelt je Vrij, ook tijdens je aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Je wordt angstloos en gaat veel meer aan vanuit een vanzelfheid. Niet langer doe je dat vanuit je persoonlijke wil of de needing van een ander. Je ontwikkelt sterke krachten in je keelchakra en voorhoofdchakra en schept vanuit je oorspronkelijke Essentie een nieuwe wereld voor jezelf en je mensen, mede met je voorstellingsvermogen, vertrouwen en helder magnetisch spreken. Je zult merken dat je meer bijdraagt aan de evolutie d.m.v. je eigen wijsheid, kracht en het optillen van je omgeving. (Tijdens je ontwikkeling van alleen naar Al-Een kan oer-verlatingsangst omhoogkomen, Master Healing-Reading kan hierbij ondersteunen).

Je beïnvloedt op positieve wijze voortaan vele mensen door je twaalfdimensionale energieën en de Kosmische Divinehulp die door je heen werkzaam zullen zijn.

De krachten beloven enorm groot te worden, al meer dan 80 mensen hebben zich opgegeven. Samen zetten we een groot veld neer voor de Nieuwe Aarde. Ben jij er ook bij?

Klik hier om je op te geven

 


 

Ervaringen van deelnemers:

"Niet toevallig heb ik deze week, mijn dagboek, kaarten die ik van vrienden had gekregen, brieven en verdere herinneringen van mijn pijnlijke verleden, weggegooid!
Zo gevoelt, dat dat niets meer betekende voor mij..Waarom zou ik dat bewaren.. het moest weg!
Nu deze channeling...Wow..Zo Niemand Zijn..Zo die intense verruiming gevoeld..Zo de intense hoge trilling binnen voelen komen, een sensatie zo hoog.
Zo voelen en Zien, dat het Goddelijk hart naar voren werd verplaatst, om vanaf NU op de voorgrond te dienen..
Mijn kundalini die vanmorgen (en al langer) in mn nek zo brande, werd open gelegd en ik voelde een ongekende Lichtkracht zijn weg banen.
Mijn maag/darmen waar ik zo'n erge last van had deze nacht, werden geschoond en de lasten afgelegd. Wonderlijk voelbaar. Intense verruimde zachte rust..
Ontroerd sta ik op in mijn Meesterschap, om mijn weg verder te gaan.. De Goddelijke voordeur staat Open..voor ons, voor Wij Samen. Namaste."

Andrisa

"Het was een geweldige channeling, alsof ik er live bij aanwezig was. Alles wat er benoemd werd heb ik duidelijk gevoeld. Het was alsof ik een privé inwijding kreeg. Ook de dag erna voel ik nog veel gebeuren."

Maria

"Na de transmissie van gisteravond had ik een heerlijke, mooie dag vandaag en zo rustig van binnen (nog steeds), ook op mijn werk. Ik had er even geen woorden voor. Ik zou altijd wel in die sfeer willen zijn!"

Janet

Klik hier om je op te geven

 


 

tip 2.jpgKorting ontvangen voor de online groepshealingen?

Denk dan aan het online groepshealingen kortingspakket, waar je 5 groepshealingen voor de prijs van 4 ontvangt.

 


 

Ondersteunende middelen: