Voltooi jij de Inwijdingsweg in dit leven?

 

 

Gaan door de ik-loze poort

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ken je die momenten dat je ziel in Goddelijke herkenning en ontroering aangeraakt en geopend wordt? Op dat moment ervaar je je Goddelijkheid, ofwel de ik-loze, verlichte staat. Je voelt je ruimer en ontvangt plotsklaps inzichten. Velen van ons kennen deze momenten, het is echter een hele weg voordat deze staat permanent belichaamd wordt en je het BENT in het dagelijks leven.

Velen lichtwerkers laten, ondanks een groei van hoofd naar buik, ongemerkt die diepere aanraking/herkenning van hun Goddelijkheid weer wegzakken. Ze stagneren in het subtiele ego ik van de Pillar of Light, heldere bewuste gaven en meesterschap. Mag ik je (alsnog) uitnodigen door de ik-loze poort te gaan, over de Inwijdingsbrug te stappen en een Gaia-Christ© Mens, een Goddelijke Mens te worden?

Klik hier om verder te lezen

 


 

16 november 19:30 - 20:30 uur: Online groepshealing over je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel

gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de groepshealing activeer je je 12 dimensionale lichtlichaam. Dan is alles wat je bent en doet er voor het nieuwe Licht van deze 7e Gouden Tijd/aarde-periode. Je ontvangt diepgaande collectieve zuiveringen rondom oude levens, genetische en zielengroep patronen, religies, culturen, priesterschap, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens.

Na afloop van de groepshealing zul je merken meer mee te gaan met de kosmische flow tijdens je functioneren. Het Leven lacht je toe en je voelt je Vrij, ook tijdens je aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Al meer dan 70 mensen hebben zich opgegeven en het worden er steeds meer!  Ben jij er ook bij?

Klik hier om je op te geven

 

Ervaringen van anderen:

"Het was een geweldige channeling, alsof ik er live bij aanwezig was. Alles wat er benoemd werd heb ik duidelijk gevoeld. Het was alsof ik een privé inwijding kreeg. Ook de dag erna voel ik nog veel gebeuren."

Maria

"Na de transmissie van gisteravond had ik een heerlijke, mooie dag vandaag en zo rustig van binnen (nog steeds), ook op mijn werk. Ik had er even geen woorden voor. Ik zou altijd wel in die sfeer willen zijn!"

Janet

 


 

Het energetische keerpunt in de herfst van 2017

Tekst geschreven door Luuc van Vuuren

Lang is er al een energetische verandering gaande op aarde maar nog nooit veranderde er zo veel in zo’n korte tijd als in de afgelopen jaren. Dualiteit, machtsmisbruik, haat en verdeeldheid, het ontvouwt zich allemaal tegelijk op het moment. Net als liefde, eenheid, nieuwe initiatieven en warme verbindingen. Waar je ook kijkt in de wereld zijn er dingen aan het veranderen. Waarschijnlijk herken je ook in je eigen ontwikkeling dat de afgelopen jaren de wereld op zijn kop heeft gestaan.

Deze maanden staan we voor een energetisch keerpunt

Kies je er nu écht voor om uit het patroon te stappen van sociale bevestiging, pleasen en blijven hangen in oude gewoontes, of ga je ondanks al je opgedane ontwikkeling en inzichten voorbij aan het licht van je ziel en wat je wezen doet groeien?

Lees hier verder

 


 

18 november - 19:30 - 20:30 uur
Online Ego & Essentie "Overgave en een leven vol overvloed"

Workshop gegeven door Luuc van Vuuren

Kun jij overvloed en gemak aantrekken vanuit je ware Zelf? Soms lukt dit niet omdat je nog (te) veel vanuit je mind wilt realiseren. Je voelt dat je nog niet in ‘de flow’ zit. Hoe zit dat bij jou? Wat verwacht je nog van geld en ken je nog geen overvloed? Tijdens deze avond belichten we deze blokkades die je eigen flow nog stagneren. Door  inzichten en het aanwezige energieveld kun je onmogelijkheden en tekorten gemakkelijker doorbreken, waardoor flow en overvloed als vanzelf ontstaan!

Klik hier voor meer informatie

Om overvloed aan te trekken kun je ook denken aan de lichtwesen sterntaler

 


 

18 & 19 november - Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken, karma, Kosmische blauwdruk

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Leer healing en reading te geven aan jezelf en elkaar o.a. op je Haralijn en karmaknopen, door de levens, het kundalinikanaal en het DNA heen. Deze opleiding is van belang voor een Master kwaliteit en specialisme in je eigen (toekomstige) therapeutische praktijk. Bovendien kun je het ook voor je eigen heling en zelfrealisatie gebruiken.

Je ontvangt healing en reading op jouw karmaknopen of de astrale beïnvloeding van soms honderden incarnaties. Dit kan jou of je (toekomstige) cliënt ultiem geluk en Vrijheid schenken. Het ruimt je oude matrixen, waarvanuit je onbewust je levenssituaties aantrok en in stand hield, op en kan je volledig in je Hart, veiligheid, vertrouwen en aarding zetten. Onbewuste vervloekingen en schuldgevoelens vanuit een eerder leven die nu nog doorwerken, worden opgeheven.

Klik hier voor meer informatie

 


 

6 & 7 januari - Leer 13 dimensionale edelstenen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Groep kristallen 5.JPGTijdens de kristal-, kennis- en energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren en toepassen. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod.

Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van edelstenen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Dan is deze workshop geschikt voor jou! Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied en geef en ontvang multidimensionale kristalhealingen.

Klik hier voor meer informatie

Zie ook de Elohim beroepsopleiding Kosmisch Kristal Master

 


 

Doorbraak arrangement (boek tijdig!)

Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"?

Icosaeder, universele liefde.jpgTijdens een 2-3 daags doorbraak arrangement werken de Elohim Master Healers onder andere op fysieke, emotionele, spirituele, kosmische, zielengroepen, verleden levens en DNA lagen. Zij werken als kanaal voor de Bovenwereld met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind, lichtlichamen en de allereerste, meest diepste (verleden levens) oorzaak.

Tijdens een doorbraak arrangement verblijf je op de Elohim Krachtplaats, ontvang je biologische en vegetarische maaltijden en kun je naast de persoonlijke consulten op eigen gelegenheid de zelfrealisatie tuinen bezoeken waardoor de healingen zich nog meer verdiepen.

Klik hier voor meer informatie over een doorbraak arrangement

 

Vanwege het grote aantal aanmeldingen is het pas vanaf 2018 mogelijk een doorbraak arrangement te boeken. Ook januari en februari 2018 beginnen al aardig vol te lopen, dus wees er op tijd bij (ook voor losse healing sessies).

 

"Enorm onder de indruk van het doorbraak arrangement dat ik gedaan heb. Grote stappen gemaakt en heel gemotiveerd voor het nemen van mijn volgende stappen! Met speciale dank aan Luuc en Marlisa! En de leuke crew die altijd druk doch ontspannen bezig is en ervoor zorgdraagt dat alles prettig verloopt. Het was top!"

Caroline A

 


 

mensen op terras pegasus.jpg33% korting op een verblijf in Pegasus of Elfenlicht in november

Wil jij heerlijk verblijven in de comfortabele en geïsoleerde vakantieverblijven op de Krachtplaats? Maak dan in november gebruik van de 33% korting op Pegasus en Elfenlicht.

Bekijk alle accommodaties op natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

Voelt het niet veilig om overal te Zijn en laten zien Wie je Bent?

Niet veilig om in je Kracht te staan of werkelijk Lief te hebben?
90% Van deze onveiligheden zitten in ons cellulair en zielegroepgeheugen, in onze verleden levens en de mannen- en vrouwenlijnen. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen deze diepgaande collectieve stagnatiepatronen nu worden gezuiverd waardoor een Goddelijk Liefdesleven, levensbestemming, voorspoed en gemak zich op natuurlijke wijze laten zien.

Hierbij kunnen de DNA healingset en Elohim Master Healing-Reading-Coaching ondersteunen.

"Sinds ik de DNA set in huis heb merk ik dat ik mij meer kan focussen op één onderwerp en meer in het hier en nu kan zijn. Ik voel me minder chaotisch en meer daadkrachtig."

 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0