Voltooi jij de Inwijdingsweg in dit leven?

 

Gaan door de ik-loze poort

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ken je die momenten dat je ziel in Goddelijke herkenning en ontroering aangeraakt en geopend wordt? Op dat moment ervaar je je Goddelijkheid, ofwel de ik-loze, verlichte staat. Je voelt je ruimer en ontvangt plotsklaps inzichten. Velen van ons kennen deze momenten, het is echter een hele weg voordat deze staat permanent belichaamd wordt en je het BENT in het dagelijks leven.

Velen lichtwerkers laten, ondanks een groei van hoofd naar buik, ongemerkt die diepere aanraking/herkenning van hun Goddelijkheid weer wegzakken. Ze stagneren in het subtiele ego ik van de Pillar of Light, heldere bewuste gaven en meesterschap. Mag ik je (alsnog) uitnodigen door de ik-loze poort te gaan, over de Inwijdingsbrug te stappen en een Gaia-Christ© Mens, een Goddelijke Mens te worden?

Klik hier om verder te lezen

 


 

16 november 19:30 - 20:30 uur: Online groepshealing over je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel

gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de groepshealing activeer je je 12 dimensionale lichtlichaam. Dan is alles wat je bent en doet er voor het nieuwe Licht van deze 7e Gouden Tijd/aarde-periode. Je ontvangt diepgaande collectieve zuiveringen rondom oude levens, genetische en zielengroep patronen, religies, culturen, priesterschap, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens.

Na afloop van de groepshealing zul je merken meer mee te gaan met de kosmische flow tijdens je functioneren. Het Leven lacht je toe en je voelt je Vrij, ook tijdens je aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Al meer dan 70 mensen hebben zich opgegeven en het worden er steeds meer!  Ben jij er ook bij?

Klik hier om je op te geven

 

Ervaringen van anderen:

"Het was een geweldige channeling, alsof ik er live bij aanwezig was. Alles wat er benoemd werd heb ik duidelijk gevoeld. Het was alsof ik een privé inwijding kreeg. Ook de dag erna voel ik nog veel gebeuren."

Maria

"Na de transmissie van gisteravond had ik een heerlijke, mooie dag vandaag en zo rustig van binnen (nog steeds), ook op mijn werk. Ik had er even geen woorden voor. Ik zou altijd wel in die sfeer willen zijn!"

Janet

 


 

18 & 19 november - Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken, karma, Kosmische blauwdruk

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Leer healing en reading te geven aan jezelf en elkaar o.a. op je Haralijn en karmaknopen, door de levens, het kundalinikanaal en het DNA heen. Deze opleiding is van belang voor een Master kwaliteit en specialisme in je eigen (toekomstige) therapeutische praktijk. Bovendien kun je het ook voor je eigen heling en zelfrealisatie gebruiken.

Je ontvangt healing en reading op jouw karmaknopen of de astrale beïnvloeding van soms honderden incarnaties. Dit kan jou of je (toekomstige) cliënt ultiem geluk en Vrijheid schenken. Het ruimt je oude matrixen, waarvanuit je onbewust je levenssituaties aantrok en in stand hield, op en kan je volledig in je Hart, veiligheid, vertrouwen en aarding zetten. Onbewuste vervloekingen en schuldgevoelens vanuit een eerder leven die nu nog doorwerken, worden opgeheven.

Klik hier voor meer informatie

 


 

6 & 7 januari - Leer 13 dimensionale edelstenen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Groep kristallen 5.JPGTijdens de kristal-, kennis- en energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren en toepassen. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod.

Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van edelstenen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Dan is deze workshop geschikt voor jou! Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied en geef en ontvang multidimensionale kristalhealingen.

Klik hier voor meer informatie

Zie ook de Elohim beroepsopleiding Kosmisch Kristal Master

 


 

Doorbraak arrangement (boek tijdig!)

Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"?

Icosaeder, universele liefde.jpgTijdens een 2-3 daags doorbraak arrangement werken de Elohim Master Healers onder andere op fysieke, emotionele, spirituele, kosmische, zielengroepen, verleden levens en DNA lagen. Zij werken als kanaal voor de Bovenwereld met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind, lichtlichamen en de allereerste, meest diepste (verleden levens) oorzaak.

Tijdens een doorbraak arrangement verblijf je op de Elohim Krachtplaats, ontvang je biologische en vegetarische maaltijden en kun je naast de persoonlijke consulten op eigen gelegenheid de zelfrealisatie tuinen bezoeken waardoor de healingen zich nog meer verdiepen.

Klik hier voor meer informatie over een doorbraak arrangement

 

Vanwege het grote aantal aanmeldingen is het pas vanaf 2018 mogelijk een doorbraak arrangement te boeken. Ook januari en februari 2018 beginnen al aardig vol te lopen, dus wees er op tijd bij (ook voor losse healing sessies).

 

"Enorm onder de indruk van het doorbraak arrangement dat ik gedaan heb. Grote stappen gemaakt en heel gemotiveerd voor het nemen van mijn volgende stappen! Met speciale dank aan Luuc en Marlisa! En de leuke crew die altijd druk doch ontspannen bezig is en ervoor zorgdraagt dat alles prettig verloopt. Het was top!"

Caroline A

 


 

mensen op terras pegasus.jpg33% korting op een verblijf in Pegasus of Elfenlicht in november

Wil jij heerlijk verblijven in de comfortabele en geïsoleerde vakantieverblijven op de Krachtplaats? Maak dan in november gebruik van de 33% korting op Pegasus en Elfenlicht.

Bekijk alle accommodaties op natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

Voelt het niet veilig om overal te Zijn en laten zien Wie je Bent?

Niet veilig om in je Kracht te staan of werkelijk Lief te hebben?
90% Van deze onveiligheden zitten in ons cellulair en zielegroepgeheugen, in onze verleden levens en de mannen- en vrouwenlijnen. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen deze diepgaande collectieve stagnatiepatronen nu worden gezuiverd waardoor een Goddelijk Liefdesleven, levensbestemming, voorspoed en gemak zich op natuurlijke wijze laten zien.

Hierbij kunnen de DNA healingset en Elohim Master Healing-Reading-Coaching ondersteunen.

"Sinds ik de DNA set in huis heb merk ik dat ik mij meer kan focussen op één onderwerp en meer in het hier en nu kan zijn. Ik voel me minder chaotisch en meer daadkrachtig."

 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020