Voltooi jij de Inwijdingsweg in dit leven?

 

Gaan door de ik-loze poort

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ken je die momenten dat je ziel in Goddelijke herkenning en ontroering aangeraakt en geopend wordt? Op dat moment ervaar je je Goddelijkheid, ofwel de ik-loze, verlichte staat. Je voelt je ruimer en ontvangt plotsklaps inzichten. Velen van ons kennen deze momenten, het is echter een hele weg voordat deze staat permanent belichaamd wordt en je het BENT in het dagelijks leven.

Velen lichtwerkers laten, ondanks een groei van hoofd naar buik, ongemerkt die diepere aanraking/herkenning van hun Goddelijkheid weer wegzakken. Ze stagneren in het subtiele ego ik van de Pillar of Light, heldere bewuste gaven en meesterschap. Mag ik je (alsnog) uitnodigen door de ik-loze poort te gaan, over de Inwijdingsbrug te stappen en een Gaia-Christ© Mens, een Goddelijke Mens te worden?

Klik hier om verder te lezen

 


 

16 november 19:30 - 20:30 uur: Online groepshealing over je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel

gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de groepshealing activeer je je 12 dimensionale lichtlichaam. Dan is alles wat je bent en doet er voor het nieuwe Licht van deze 7e Gouden Tijd/aarde-periode. Je ontvangt diepgaande collectieve zuiveringen rondom oude levens, genetische en zielengroep patronen, religies, culturen, priesterschap, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens.

Na afloop van de groepshealing zul je merken meer mee te gaan met de kosmische flow tijdens je functioneren. Het Leven lacht je toe en je voelt je Vrij, ook tijdens je aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Al meer dan 70 mensen hebben zich opgegeven en het worden er steeds meer!  Ben jij er ook bij?

Klik hier om je op te geven

 

Ervaringen van anderen:

"Het was een geweldige channeling, alsof ik er live bij aanwezig was. Alles wat er benoemd werd heb ik duidelijk gevoeld. Het was alsof ik een privé inwijding kreeg. Ook de dag erna voel ik nog veel gebeuren."

Maria

"Na de transmissie van gisteravond had ik een heerlijke, mooie dag vandaag en zo rustig van binnen (nog steeds), ook op mijn werk. Ik had er even geen woorden voor. Ik zou altijd wel in die sfeer willen zijn!"

Janet

 


 

18 & 19 november - Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken, karma, Kosmische blauwdruk

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Leer healing en reading te geven aan jezelf en elkaar o.a. op je Haralijn en karmaknopen, door de levens, het kundalinikanaal en het DNA heen. Deze opleiding is van belang voor een Master kwaliteit en specialisme in je eigen (toekomstige) therapeutische praktijk. Bovendien kun je het ook voor je eigen heling en zelfrealisatie gebruiken.

Je ontvangt healing en reading op jouw karmaknopen of de astrale beïnvloeding van soms honderden incarnaties. Dit kan jou of je (toekomstige) cliënt ultiem geluk en Vrijheid schenken. Het ruimt je oude matrixen, waarvanuit je onbewust je levenssituaties aantrok en in stand hield, op en kan je volledig in je Hart, veiligheid, vertrouwen en aarding zetten. Onbewuste vervloekingen en schuldgevoelens vanuit een eerder leven die nu nog doorwerken, worden opgeheven.

Klik hier voor meer informatie

 


 

6 & 7 januari - Leer 13 dimensionale edelstenen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Groep kristallen 5.JPGTijdens de kristal-, kennis- en energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren en toepassen. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod.

Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van edelstenen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Dan is deze workshop geschikt voor jou! Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied en geef en ontvang multidimensionale kristalhealingen.

Klik hier voor meer informatie

Zie ook de Elohim beroepsopleiding Kosmisch Kristal Master

 


 

Doorbraak arrangement (boek tijdig!)

Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"?

Icosaeder, universele liefde.jpgTijdens een 2-3 daags doorbraak arrangement werken de Elohim Master Healers onder andere op fysieke, emotionele, spirituele, kosmische, zielengroepen, verleden levens en DNA lagen. Zij werken als kanaal voor de Bovenwereld met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind, lichtlichamen en de allereerste, meest diepste (verleden levens) oorzaak.

Tijdens een doorbraak arrangement verblijf je op de Elohim Krachtplaats, ontvang je biologische en vegetarische maaltijden en kun je naast de persoonlijke consulten op eigen gelegenheid de zelfrealisatie tuinen bezoeken waardoor de healingen zich nog meer verdiepen.

Klik hier voor meer informatie over een doorbraak arrangement

 

Vanwege het grote aantal aanmeldingen is het pas vanaf 2018 mogelijk een doorbraak arrangement te boeken. Ook januari en februari 2018 beginnen al aardig vol te lopen, dus wees er op tijd bij (ook voor losse healing sessies).

 

"Enorm onder de indruk van het doorbraak arrangement dat ik gedaan heb. Grote stappen gemaakt en heel gemotiveerd voor het nemen van mijn volgende stappen! Met speciale dank aan Luuc en Marlisa! En de leuke crew die altijd druk doch ontspannen bezig is en ervoor zorgdraagt dat alles prettig verloopt. Het was top!"

Caroline A

 


 

mensen op terras pegasus.jpg33% korting op een verblijf in Pegasus of Elfenlicht in november

Wil jij heerlijk verblijven in de comfortabele en geïsoleerde vakantieverblijven op de Krachtplaats? Maak dan in november gebruik van de 33% korting op Pegasus en Elfenlicht.

Bekijk alle accommodaties op natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

Voelt het niet veilig om overal te Zijn en laten zien Wie je Bent?

Niet veilig om in je Kracht te staan of werkelijk Lief te hebben?
90% Van deze onveiligheden zitten in ons cellulair en zielegroepgeheugen, in onze verleden levens en de mannen- en vrouwenlijnen. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen deze diepgaande collectieve stagnatiepatronen nu worden gezuiverd waardoor een Goddelijk Liefdesleven, levensbestemming, voorspoed en gemak zich op natuurlijke wijze laten zien.

Hierbij kunnen de DNA healingset en Elohim Master Healing-Reading-Coaching ondersteunen.

"Sinds ik de DNA set in huis heb merk ik dat ik mij meer kan focussen op één onderwerp en meer in het hier en nu kan zijn. Ik voel me minder chaotisch en meer daadkrachtig."

 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021