Voltooi jij de Inwijdingsweg in dit leven?

 

Poort van verlichting.jpg

Gaan door de ik-loze poort

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ken je die momenten dat je ziel in Goddelijke herkenning en ontroering aangeraakt en geopend wordt? Op dat moment ervaar je je Goddelijkheid, ofwel de ik-loze, verlichte staat. Je voelt je ruimer en ontvangt plotsklaps inzichten. Velen van ons kennen deze momenten, het is echter een hele weg voordat deze staat permanent belichaamd wordt en je het BENT in het dagelijks leven.

Velen lichtwerkers laten, ondanks een groei van hoofd naar buik, ongemerkt die diepere aanraking/herkenning van hun Goddelijkheid weer wegzakken. Ze stagneren in het subtiele ego ik van de Pillar of Light, heldere bewuste gaven en meesterschap. Mag ik je (alsnog) uitnodigen door de ik-loze poort te gaan, over de Inwijdingsbrug te stappen en een Gaia-Christ Mens, een Goddelijke Mens te worden?

Klik hier om verder te lezen

 


 

16 november 19:30 - 20:30 uur: Online groepshealing over je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel

gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Multidimensionaal.jpgTijdens de groepshealing activeer je je 12 dimensionale lichtlichaam. Dan is alles wat je bent en doet er voor het nieuwe Licht van deze 7e Gouden Tijd/aarde-periode. Je ontvangt diepgaande collectieve zuiveringen rondom oude levens, genetische en zielengroep patronen, religies, culturen, priesterschap, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens.

Na afloop van de groepshealing zul je merken meer mee te gaan met de kosmische flow tijdens je functioneren. Het Leven lacht je toe en je voelt je Vrij, ook tijdens je aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Al meer dan 70 mensen hebben zich opgegeven en het worden er steeds meer!  Ben jij er ook bij?

Klik hier om je op te geven

 

Ervaringen van anderen:

"Het was een geweldige channeling, alsof ik er live bij aanwezig was. Alles wat er benoemd werd heb ik duidelijk gevoeld. Het was alsof ik een privé inwijding kreeg. Ook de dag erna voel ik nog veel gebeuren."

Maria

"Na de transmissie van gisteravond had ik een heerlijke, mooie dag vandaag en zo rustig van binnen (nog steeds), ook op mijn werk. Ik had er even geen woorden voor. Ik zou altijd wel in die sfeer willen zijn!"

Janet

 


 

Het energetische keerpunt in de herfst van 2017

Tekst geschreven door Luuc van Vuuren

Energetische verandering, zandloper.jpgLang is er al een energetische verandering gaande op aarde maar nog nooit veranderde er zo veel in zo’n korte tijd als in de afgelopen jaren. Dualiteit, machtsmisbruik, haat en verdeeldheid, het ontvouwt zich allemaal tegelijk op het moment. Net als liefde, eenheid, nieuwe initiatieven en warme verbindingen. Waar je ook kijkt in de wereld zijn er dingen aan het veranderen. Waarschijnlijk herken je ook in je eigen ontwikkeling dat de afgelopen jaren de wereld op zijn kop heeft gestaan.

Deze maanden staan we voor een energetisch keerpunt

Kies je er nu écht voor om uit het patroon te stappen van sociale bevestiging, pleasen en blijven hangen in oude gewoontes, of ga je ondanks al je opgedane ontwikkeling en inzichten voorbij aan het licht van je ziel en wat je wezen doet groeien?

Lees hier verder

 


 

18 november - 19:30 - 20:30 uur
Online Ego & Essentie "Overgave en een leven vol overvloed"

Workshop gegeven door Luuc van Vuuren

Luuc 2017-klein.jpgKun jij overvloed en gemak aantrekken vanuit je ware Zelf? Soms lukt dit niet omdat je nog (te) veel vanuit je mind wilt realiseren. Je voelt dat je nog niet in ‘de flow’ zit. Hoe zit dat bij jou? Wat verwacht je nog van geld en ken je nog geen overvloed? Tijdens deze avond belichten we deze blokkades die je eigen flow nog stagneren. Door  inzichten en het aanwezige energieveld kun je onmogelijkheden en tekorten gemakkelijker doorbreken, waardoor flow en overvloed als vanzelf ontstaan!

Klik hier voor meer informatie

Om overvloed aan te trekken kun je ook denken aan de lichtwesen sterntaler

 


 

18 & 19 november - Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken, karma, Kosmische blauwdruk

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Healing 2.jpgLeer healing en reading te geven aan jezelf en elkaar o.a. op je Haralijn en karmaknopen, door de levens, het kundalinikanaal en het DNA heen. Deze opleiding is van belang voor een Master kwaliteit en specialisme in je eigen (toekomstige) therapeutische praktijk. Bovendien kun je het ook voor je eigen heling en zelfrealisatie gebruiken.

Je ontvangt healing en reading op jouw karmaknopen of de astrale beïnvloeding van soms honderden incarnaties. Dit kan jou of je (toekomstige) cliënt ultiem geluk en Vrijheid schenken. Het ruimt je oude matrixen, waarvanuit je onbewust je levenssituaties aantrok en in stand hield, op en kan je volledig in je Hart, veiligheid, vertrouwen en aarding zetten. Onbewuste vervloekingen en schuldgevoelens vanuit een eerder leven die nu nog doorwerken, worden opgeheven.

Klik hier voor meer informatie

 


 

6 & 7 januari - Leer 13 dimensionale edelstenen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Groep kristallen 5.JPGTijdens de kristal-, kennis- en energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren en toepassen. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod.

Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van edelstenen en hun 13 kosmische dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Dan is deze workshop geschikt voor jou! Ontwikkel je intuïtie, gevoeligheid en toepassingen op edelsteen gebied en geef en ontvang multidimensionale kristalhealingen.

Klik hier voor meer informatie

Zie ook de Elohim beroepsopleiding Kosmisch Kristal Master 

Doorbraak arrangement (boek tijdig!)

Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"?

Icosaeder, universele liefde.jpgTijdens een 2-3 daags doorbraak arrangement werken de Elohim Master Healers onder andere op fysieke, emotionele, spirituele, kosmische, zielengroepen, verleden levens en DNA lagen. Zij werken als kanaal voor de Bovenwereld met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind, lichtlichamen en de allereerste, meest diepste (verleden levens) oorzaak.

Tijdens een doorbraak arrangement verblijf je op de Elohim Krachtplaats, ontvang je biologische en vegetarische maaltijden en kun je naast de persoonlijke consulten op eigen gelegenheid de zelfrealisatie tuinen bezoeken waardoor de healingen zich nog meer verdiepen.

Klik hier voor meer informatie over een doorbraak arrangement


Vanwege het grote aantal aanmeldingen is het pas vanaf 2018 mogelijk een doorbraak arrangement te boeken. Ook januari en februari 2018 beginnen al aardig vol te lopen, dus wees er op tijd bij (ook voor losse healing sessies).


"Enorm onder de indruk van het doorbraak arrangement dat ik gedaan heb. Grote stappen gemaakt en heel gemotiveerd voor het nemen van mijn volgende stappen! Met speciale dank aan Luuc en Marlisa! En de leuke crew die altijd druk doch ontspannen bezig is en ervoor zorgdraagt dat alles prettig verloopt. Het was top!"

Caroline A

 


 

mensen op terras pegasus.jpg33% korting op een verblijf in Pegasus of Elfenlicht in november

Wil jij heerlijk verblijven in de comfortabele en geïsoleerde vakantieverblijven op de Krachtplaats? Maak dan in november gebruik van de 33% korting op Pegasus en Elfenlicht.

Bekijk alle accommodaties op natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

Voelt het niet veilig om overal te Zijn en laten zien Wie je Bent?

Niet veilig om in je Kracht te staan of werkelijk Lief te hebben?
90% Van deze onveiligheden zitten in ons cellulair en zielegroepgeheugen, in onze verleden levens en de mannen- en vrouwenlijnen. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen deze diepgaande collectieve stagnatiepatronen nu worden gezuiverd waardoor een Goddelijk Liefdesleven, levensbestemming, voorspoed en gemak zich op natuurlijke wijze laten zien.

Hierbij kunnen de DNA healingset en Elohim Master Healing-Reading-Coaching ondersteunen.

"Sinds ik de DNA set in huis heb merk ik dat ik mij meer kan focussen op één onderwerp en meer in het hier en nu kan zijn. Ik voel me minder chaotisch en meer daadkrachtig."


Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18