Elohim edelstenen: wat kinderen beschermt en in de ziel doet opgroeien

kind, elf, engel, vlinder.jpgWat kinderen beschermt en in de ziel doet opgroeien

Kinderen hebben soms last van onuitgesproken spanningsvelden in het gezin, van de leraar, opa en oma of van een kindje in de klas. Dit kan zich op diverse manier uiten zoals bedplassen, veel aandacht vragen, schoolproblemen en heftige emoties. Het is voor kinderen van belang om goed gecentreerd en geaard in henzelf te zijn. Pas dan kunnen ze hun engelenwezen (de onvoorwaardelijke liefde die ze zijn) blijven voelen en voeden, ook te midden van alle prikkels van de dag.

Je kunt kinderen leren zelf of met jou samen, hun aura te beschermen en reinigen

Op die manier hoeven ze zich niet te af te sluiten en terug te trekken wat bij veel kinderen gebeurt als zij opgroeien. Hun essentie, puurheid, ziel en engelenbewustzijn blijft op de voorgrond en kan de basis blijven van waaruit zij zich verbinden met anderen, de natuur en het leven. Dit is zo belangrijk en zo essentieel voor hun groeiweg en ontwikkeling naar een volwassen leven! Het brengt een functioneren gebaseerd op innerlijke kracht en autonomie, verbondenheid en liefde voor zichzelf en de omgeving.  

Ervaring uit de Elohim healing praktijk

'Ik voelde als Elohim healer in Peter zijn buik het "opeten" en aantrekken van de spanningen tussen zijn ouders. Ook al uiten ze dat niet in zijn bijzijn, zijn aura pikt het op en dat verwerkt hij 's nachts. Wat soms ook op school gebeurt. Daarom huilt en schreeuwt hij. Peter's moeder bevestigt de relatieproblemen en bestelt de geadviseerde, geactiveerde Elohim labradoriet-edelstenen voor in zijn bed en op school als aurabescherming.

Er is goed resultaat; Peter huilt niet meer. Ook besluit ze hem op mijn advies in vertrouwen te nemen en te vertellen dat papa en mama ook weleens ruzie hebben net als de kindjes op school. En als hij denkt dat het nodig is mag hij zelf in huis de bestelde aura spray, speciaal voor energetische aura- en huisreiniging, sprayen om het veld van ruzie schoon te maken. Ook op school voelt Peter van alles aan van de andere kids en de juf. Als dat hem afleidt en hij hun kwetsbaarheid of pijn voelt, roept hij nu "zijn" engel om ze te helpen. Daarnaast krijgt Peter die inmiddels 5 jaar is geworden, een aantal afstand healingen waardoor hij meer geaard en zichzelf wordt. Met Peter gaat het inmiddels veel beter, hij heeft vertrouwen en is weer blij.'

 6 tips voor kinderen en sensitieve mensen

 

crystal home office healer.jpg

Til jezelf en je omgeving op in Licht, Liefde, bescherming en bekrachtigen

Creëer een omgeving van Licht, Liefde, bescherming en bekrachtiging door het plaatsen van een Crystal Home & Office Healer in huis. De energie van de edelstenen is weldadig voor de sfeer en harmonie, geeft een stevige basis en schept een veilig thuis gevoel.

maria olie.png

Ontspanning, warmte en liefdevolle energie

De Maria olie geeft een heerlijke ontspannende, warme en liefdevolle energie voor geborgenheid, zelf acceptatie, aarding en het gevoel er helemaal te mogen zijn. Smeer 's ochtends en 's avonds je buik in voor optimale werking of laat je kind het bij zichzelf mogen doen.

13D aura spray.jpg

Reinigen sfeer, energie en gedachten in huis en aura

De Elohim Huis en Aura spray's reinigen opgeslagen belaste energie, meegenomen van school, werk en andere mensen. Spray rondom het lichaam en in huis en je zulkt zien dat volwassenen en kinderen weer gaan stralen. Mijn eigen zoontje vindt het helemaal geweldig als hij zelf mag sprayen en voelt precies wanneer dit wel of niet nodig is! Hij leert zo ook zijn gevoel en intuïtie te vertrouwen.

coelestien.jpg

Speelsheid, dolfijnenvreugde, Joy en veiligheid

Elohim Coelestien past heel goed bij de pure energie van kinderen. Het heeft een zachte en speelse (engelen) energie die kinderen nog (onbewust) herkennen van toen zij nog als engel in de sferen vertoefden en als baby ter wereld kwamen. De coelestien brengt speelsheid, dolfijnenvreugde en joy en laat iedereen zich op prettige wijze uiten.

labradoriethart36p1150347_c1_w340_h250.jpg

Aura bescherming, aarden lichtlichamen

Elohim Labradoriet geeft aurabescherming en houdt negatieve spanning en drukte van de omgeving op afstand waardoor de aura schoon, geaard en vitaal blijft. Draag het hangersteentje om de nek of een knuffelsteen in de broekzak voor optimale werking en helpt ook bij het aarden van de lichtlichamen.

 

 


 

Vind de perfecte Elohim edelsteen voor jouw klacht of groeiweg 

goed idee.jpg

Kijk op: elohim-edelstenen.nl/werking-edelstenen

 

 

 


 

ijzermeteoriet.jpg

Unieke ijzermeteoriet uit Gambia - Laatste exemplaar!

Deze zeldzame ijzermeteoriet (ca. 2,5 cm) is naar de aarde gekomen om de mensheid te helpen op hun weg om de Bron te belichamen temidden van materie en dualiteit. Hij laat je contact maken met je oorsprong en werkt bekrachtigend en helend op je basis chakra.

Bestel je unieke ijzermeteoriet op www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Nieuw! Geurende woestijnroos hanger

woestijnrooshangerkoordje.jpg

Verspreidt een heerlijke etherische olie geur, opent je hart chakra, bekrachtigt je ware zelf en (ziele)kwaliteiten. Elohim woestijnroos staat ook bekend om zijn zuiverende en beschermde aurawerking tegen elektromagnetische en computer straling.

Drie heerlijke geuren verkrijgbaar, bekijk ze op: www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Ik heb er geen beter woord voor dan WAUW!

"Ik heb er geen beter woord voor dan WAUW! Meerdere keren heb ik al een los tinctuur flesje gekocht en nu gewoon besloten om de hele set te kopen. Ik kreeg het pakket thuis en voelde de energie er meteen al van af stromen. Het voelt echt alsof ik een beetje van de krachtplaats in huis heb gehaald, heel bijzonder. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om heel de set te kopen, dit geeft een versterkt effect."

mandala.jpg

De Elohim bio zelfrealisatie tincturen worden door vele honderden mensen gebruikt en dragen de codes voor de nieuwe tijd van overgave, gevuldheid, verbondenheid, heelheid, gemak, flow, essentie en onvoorwaardelijke liefde. Alle tincturen tezamen vertegenwoordigen het hele inwijdingspad van zelfrealisatie naar Godrealisatie. Dat betekent dat alles wat je als mens tegen kunt komen wat nog niet heel is of in balans is, op alle (ziele)lagen heling vindt door de Elohim zelfrealisatie tincturen! Daarnaast zet het een prachtig energieveld in je kamer en huis. We verkopen ze aan steeds meer lichtwerkers die ze, naast eigen gebruik, ook aan hun cliënten doorverkopen.

De afgelopen maanden zien en horen we veel over de enorme positieve gevolgen, zoals dat zware en vermoeiende energie minder blijft hangen, de Lichtkracht voelbaar hoger en intenser is en mensen hun ziel en essentie beter kunnen voelen.

Ontvang 40% korting op de gehele Elohim zelfrealisatie tincturen set

 

Is de hele set in één keer aanschaffen niet mogelijk voor je? Dan kun je ook gebruik maken van een set van 4 tincturen met 30% korting

 


 

Unieke edelsteen en kristalworkshop - 6 en 7 januari 2018 Joke 2016.JPG

De workshop 'Leer 13 dimensionaal kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven' bekend in België en Nederland o.l.v. Joke ElZiam Nootebos biedt diepgang, kristalcommunicatie, healing, kennis en transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus.

Je ontvangt enorm veel kosmische en aardse kristal kennisoverdracht.

'De cursussen van het Elohim Centre brengen nooit platte energie maar dragen alle 13 dimensies in zich en het doel waarvoor je naar de Aarde komt. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware Zelf.'

Geef je hier op en wees verzekerd van een slaapplek op de Elohim krachtplaats
 

20% korting op sieraden en meer aanbiedingen - wees er snel bij!

Bekijk de aanbiedingen op www.elohim-edelstenen.nl

aanbieding_1.png

Bekijk ook de webshop geschenkjeshoek voor de feestdagen 

Klik op deze link: www.elohim-edelstenen.nl

geschenkje.jpg

 


 

Hogere lichtenergie in je lichaam en dagelijks leven neer zetten
Lemurische engel - Bronliefde tinctuur

blue wave.jpg

Het Elohim team voelt dat voor de komende wintermaanden de zelfrealisatietinctuur van het Lemurisch bos belangrijk is om je eigen lichtkracht hoog te houden en praktisch te maken in het leven van alledag. Daardoor zak je minder snel weg in zwaarte en behoudt je beter je oorspronkelijke eenheids-liefdes kracht, hoger licht en bewustzijn. De tinctuur geeft aarding aan je lichtwezen, aan de engel in jou. De Elohim bio tinctuur geeft healing als van 1000 healers!

Bestel hier je Lemurische Engel - Bronliefde tinctuur