Zwem je tegen de Kosmische Stroom in of mee?

Vermenigvuldig het wereldwijde ontwaken voor de Nieuwe Aarde en deel deze nieuwsbrief met je vrienden!

 


 

Zwem je vanaf 2000 tegen de Kosmische Stroom in of stroom je mee?

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

 

 

Steeds meer mensen sluiten aan bij de online groepshealingen!

Afgelopen donderdag deden er weer 72 mensen mee, live zowel als online, met de groepshealing over Godrealisatie van Joke ElZiam Nootebos. Zo'n grote groep zorgt voor enorme energetische krachten die een geweldige transformatie brengen, mede door de diepgang van de energieoverdracht vanuit Joke haar belichaamde verlichte staat. Alleen al dit jaar hebben we meer dan 1850 inschrijvingen gehad voor de online groepshealingen. Wij zijn er super blij mee. Mede omdat het universele eenheidsliefdesnetwerk boven Nederland en België, waarop elk 5 dimensionaal mens vervolgens in kan haken, steeds groter wordt. Elke online deelnemer levert door eigen ontwikkeling en door het vergroten van het netwerk dus een geweldige bijdrage en versnelling voor de Nieuwe Aarde!

Poort van verlichting.jpg


Aankomende groepshealingsavond op 16 nov
Voor de aankomende groepshealing over je levensbestemming hebben zich al weer meer dan 30 personen ingeschreven. Doe jij ook mee?
Klik hier voor meer informatie
.

Gebruik maken van een kortingspakket? Klik hier voor meer informatie.


Lees hieronder een aantal reacties van deelnemers:

"Zo mooi en liefdevol, voelde net op het laatst een enorme energie binnenkomen, zo vervuld!"

"Heel mooi! Ik voelde genoeg in mijn lichaam vooral bij mijn onderbenen en in mijn hart. Het voelt goed en ik voel me in vrede."

"Ik voelde de energie al een uur van tevoren binnenkomen. Tijdens en vooral op het einde van de healing voelde ik veel ruimte en rust in de hartstreek, totale ontspannenheid. Het gevoel alsof je niets meer kan gebeuren. Heerlijk."

 


 

Hooggevoelig.jpgGevoelig (HSP), snel moe en leeg voelen

Veel (hoog)gevoelige mensen zijn met hun energie overal en nergens. Zij zijn continu bezig met wat er om hen heen gebeurt, wie er om hen heen zijn en wat iedereen voelt, denkt en zegt. Ze leven buiten zichzelf.

Als je met je aandacht, aura en energie teveel open staat voor je omgeving loop je leeg en raak je snel moe en overprikkeld. Zeker in winkels. Eigenlijk ben je dan heel kwetsbaar of je dat nu merkt of niet. Daardoor ga je omhoog naar je hoofd of ga je op in de werkzaamheden zonder dat je onderste chakra's bewoond en beschermd zijn. Maar zonder de basis- en innerlijk kind verlichting zijn Ontwaken van de nieuwe Mens en Aarde onmogelijk.

Wat hierbij kan ondersteunen zijn gespecialiseerde en hoger dimensionaal afgestemde Elohim Master Healing-Reading sessies voor HSP'ers, de workshop van Joke "opstaan in je kracht", de opleiding HSP Coach en de Elohim krachtset voor het basischakra.

 


 

4 & 5 november - Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

innerlijke kracht.jpegDe workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar en uitvoerbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste zowel als praktische Zelf.

Meld je aan voor woensdag 1 november en maak gebruik van €20,- vroegboekkorting.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Multidimensionaal, libelle.jpgElohim opleiding Aarde Healer, Natuur Coach, Nieuwetijds Sjamaan

Klik hier voor meer informatie

 


 

Studiekosten aftrekken van de belasting

Weet jij al dat je onze studiekosten in sommige gevallen af kunt trekken van de belasting? Dat kan wel tot € 1000,- schelen! Klik hier voor meer informatie.

 


 

Kan je relatie blijven bestaan als je partner zich minder spiritueel ontwikkelt dan jij?

  • Voel jij steeds vaker de oproep je hoogste Waarheid en subtiele ziel te leven en uiten, maar blijft je partner in dezelfde oude patronen hangen?
  • Heb je het gevoel dat je niet alles (meer) met je partner kunt delen?
    Dat je niet meer op dezelfde lijn zit?
  • Trekt je partner of jijzelf zich steeds meer terug?
  • Voel je niet meer te willen vrijen?

In die gevallen is het belangrijk dieper onderzoek te doen. Dient de relatie op dit moment het hoogste in jouzelf en je levenspad? Ben je (nog) bij elkaar om elkaar iets te leren en zo ja, wat is dat dan? Moet je de ander loslaten of alleen maar het oude gedragspatroon? Wat is de bedoeling van je ziel met deze relatie?

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens mijn eigen ontwikkeling heb ik zelf heel wat van deze thema's doorgeworsteld en inzichten gekregen op het gebied van mijn relatie(s). Ik leerde te luisteren naar mijn eigen subtiele ziel, gevoeligheid en Goddelijke Vonk. Ook leerde ik aan te geven wat ik wel en niet fijn vond in de relatie, intimiteit en seksualiteit. Ook al was dat niet altijd gemakkelijk, het leverde me heel veel op! Inmiddels luister ik veel meer naar mijn ware Zelf en niet meer naar mijn onzekerheid, afgescheidenheid of twijfels.

Samen met jou kan ik kijken naar je relatie-situatie en deze helpen te helen. Misschien tijdens een live of telefonische Master sessie van één uur of tijdens mijn aankomende Kristallijnen Tantrische Verbindingsweekendworkshop. Ik ben een ervaren Master Healer-Reader-Coach en Docente bij het Elohim Centre en ontmoet je graag tijdens mijn workshop, een avond bijeenkomst of een sessie.

Willeke Jansen

 


 

28 & 29 oktober - Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend

Workshop gegeven door Willeke Jansen

zwanen liefde (cc).jpgTijdens deze workshop leer je je kristallijnen wezen beter kennen, stapje voor stapje opent het en kan het er Zijn. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties!

Klik hier voor meer informatie

NB. Tijdens deze workshop worden geen seksuele handelingen verricht, je ontvangt tools en tips maar de kleren blijven aan.

 


 

Nu 33 % korting op een verblijf in Pegasus of Elfenlicht in november

Chalet 17.jpg [1]

We hebben afgelopen week veel boekingen gehad voor Elfenlicht en Pegasus in november. Wil jij ook nog gebruik maken van deze aanbieding, wees er dan op tijd bij en boek je (herfst)vakantie. Geniet van de herfstbloemen, bomen en kleuren!

Tip:
combineer je verblijf met een  individuele stilte retraite of persoonlijke sessie. E: info@elohim-centre.org T: + 31 (0) 597 541539

"Pegasus is een hele fijne vakantiewoning. Zeker in de winter, snel warm, fijne bedden en comfort. Een bijzondere gewaarwording in het Lemurische Bos”

Bekijke het luxe chalet Elfenlicht op natuurcampingvakantiehuis.nl
Bekijk het vakantiehuis Pegasus op natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

Channeling, healing "Maak verbinding met je innerlijk kind, oervertrouwen, de Bron, Joy en gemak en los eenzaamheid op!"

Madelief 22.jpg

In deze audio opname uit een van de workshops met Joke ElZiam Nootebos nemen het walvissen- en dolfijnenbewustzijn je mee op een ontroerende innerlijke reis om je te verbinden met je  (0) innerlijke kind, oervertrouwen en de Bron.

Klik hier om de opname te bestellen

"Ik heb bij het kiezen van de channeling vooraf de tijd genomen om me in te lezen en te voelen welke opname nu het beste bij mijn ontwikkeling past. En wauw wat een energiebom. Het mooie is, dat je na een paar minuten al het gevoel hebt dat je op het Elohim Centre zelf de channeling live meemaakt. Het is een geweldige manier om zonder lange reizen toch aan je ontwikkeling te werken bij het Elohim Centre.

C den H

 


Woning te huur naast de paradijselijke Elohim Krachtplaats


Zoek je een ruime woning in een rustige natuurrijke omgeving met een grote tuin en een fantastisch uitzicht? Dan ben je hier aan het goede (toekomstige) adres.

 

snoeiwerk sekinah.jpgDeze ruime, vrijstaande woning met met uitkijk op kanaal, weide en bos staat op een groot perceel (1.363 m²) in het rustige dorpje Veelerveen (Gr) en ligt direct naast de Elohim Krachtplaats. De sfeer is er paradijselijk. En dat is niet het enige, naast het woonhuis staan er op het terrein ook een tuinhuisje, een houtopslag en zelfs je eigen appel- en pruimenboom. Naast de woon-eetkamer, zijn er nog 5 slaapkamers!  Je kunt je inschrijven in de gemeente. De woning komt te huur vanaf 1 nov. 2017
E: info@elohim-centre.org Ben je al nieuwsgierig? Mooi!

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021