Zwem je tegen de Kosmische Stroom in of mee?

 

Vermenigvuldig het wereldwijde ontwaken voor de Nieuwe Aarde en deel deze nieuwsbrief met je vrienden!

 


 

Zwem je vanaf 2000 tegen de Kosmische Stroom in of stroom je mee?

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

2e7b80320283f506cc24f3dd61abfa2f.jpg

 

Steeds meer mensen sluiten aan bij de online groepshealingen!

Afgelopen donderdag deden er weer 72 mensen mee, live zowel als online, met de groepshealing over Godrealisatie van Joke ElZiam Nootebos. Zo'n grote groep zorgt voor enorme energetische krachten die een geweldige transformatie brengen, mede door de diepgang van de energieoverdracht vanuit Joke haar belichaamde verlichte staat. Alleen al dit jaar hebben we meer dan 1850 inschrijvingen gehad voor de online groepshealingen. Wij zijn er super blij mee. Mede omdat het universele eenheidsliefdesnetwerk boven Nederland en België, waarop elk 5 dimensionaal mens vervolgens in kan haken, steeds groter wordt. Elke online deelnemer levert door eigen ontwikkeling en door het vergroten van het netwerk dus een geweldige bijdrage en versnelling voor de Nieuwe Aarde!

Poort van verlichting.jpg


Aankomende groepshealingsavond op 16 nov
Voor de aankomende groepshealing over je levensbestemming hebben zich al weer meer dan 30 personen ingeschreven. Doe jij ook mee?
Klik hier voor meer informatie
.

Gebruik maken van een kortingspakket? Klik hier voor meer informatie.


Lees hieronder een aantal reacties van deelnemers:

"Zo mooi en liefdevol, voelde net op het laatst een enorme energie binnenkomen, zo vervuld!"

"Heel mooi! Ik voelde genoeg in mijn lichaam vooral bij mijn onderbenen en in mijn hart. Het voelt goed en ik voel me in vrede."

"Ik voelde de energie al een uur van tevoren binnenkomen. Tijdens en vooral op het einde van de healing voelde ik veel ruimte en rust in de hartstreek, totale ontspannenheid. Het gevoel alsof je niets meer kan gebeuren. Heerlijk."

 


 

Hooggevoelig.jpgGevoelig (HSP), snel moe en leeg voelen

Veel (hoog)gevoelige mensen zijn met hun energie overal en nergens. Zij zijn continu bezig met wat er om hen heen gebeurt, wie er om hen heen zijn en wat iedereen voelt, denkt en zegt. Ze leven buiten zichzelf.

Als je met je aandacht, aura en energie teveel open staat voor je omgeving loop je leeg en raak je snel moe en overprikkeld. Zeker in winkels. Eigenlijk ben je dan heel kwetsbaar of je dat nu merkt of niet. Daardoor ga je omhoog naar je hoofd of ga je op in de werkzaamheden zonder dat je onderste chakra's bewoond en beschermd zijn. Maar zonder de basis- en innerlijk kind verlichting zijn Ontwaken van de nieuwe Mens en Aarde onmogelijk.

Wat hierbij kan ondersteunen zijn gespecialiseerde en hoger dimensionaal afgestemde Elohim Master Healing-Reading sessies voor HSP'ers, de workshop van Joke "opstaan in je kracht", de opleiding HSP Coach en de Elohim krachtset voor het basischakra.

 


 

4 & 5 november - Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

innerlijke kracht.jpegDe workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar en uitvoerbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste zowel als praktische Zelf.

Meld je aan voor woensdag 1 november en maak gebruik van €20,- vroegboekkorting.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Multidimensionaal, libelle.jpgElohim opleiding Aarde Healer, Natuur Coach, Nieuwetijds Sjamaan

Klik hier voor meer informatie

 


 

Studiekosten aftrekken van de belasting

Weet jij al dat je onze studiekosten in sommige gevallen af kunt trekken van de belasting? Dat kan wel tot € 1000,- schelen! Klik hier voor meer informatie.

 


 

Kan je relatie blijven bestaan als je partner zich minder spiritueel ontwikkelt dan jij?

  • Voel jij steeds vaker de oproep je hoogste Waarheid en subtiele ziel te leven en uiten, maar blijft je partner in dezelfde oude patronen hangen?
  • Heb je het gevoel dat je niet alles (meer) met je partner kunt delen?
    Dat je niet meer op dezelfde lijn zit?
  • Trekt je partner of jijzelf zich steeds meer terug?
  • Voel je niet meer te willen vrijen?

In die gevallen is het belangrijk dieper onderzoek te doen. Dient de relatie op dit moment het hoogste in jouzelf en je levenspad? Ben je (nog) bij elkaar om elkaar iets te leren en zo ja, wat is dat dan? Moet je de ander loslaten of alleen maar het oude gedragspatroon? Wat is de bedoeling van je ziel met deze relatie?

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens mijn eigen ontwikkeling heb ik zelf heel wat van deze thema's doorgeworsteld en inzichten gekregen op het gebied van mijn relatie(s). Ik leerde te luisteren naar mijn eigen subtiele ziel, gevoeligheid en Goddelijke Vonk. Ook leerde ik aan te geven wat ik wel en niet fijn vond in de relatie, intimiteit en seksualiteit. Ook al was dat niet altijd gemakkelijk, het leverde me heel veel op! Inmiddels luister ik veel meer naar mijn ware Zelf en niet meer naar mijn onzekerheid, afgescheidenheid of twijfels.

Samen met jou kan ik kijken naar je relatie-situatie en deze helpen te helen. Misschien tijdens een live of telefonische Master sessie van één uur of tijdens mijn aankomende Kristallijnen Tantrische Verbindingsweekendworkshop. Ik ben een ervaren Master Healer-Reader-Coach en Docente bij het Elohim Centre en ontmoet je graag tijdens mijn workshop, een avond bijeenkomst of een sessie.

Willeke Jansen

 


 

28 & 29 oktober - Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend

Workshop gegeven door Willeke Jansen

zwanen liefde (cc).jpgTijdens deze workshop leer je je kristallijnen wezen beter kennen, stapje voor stapje opent het en kan het er Zijn. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties!

Klik hier voor meer informatie

NB. Tijdens deze workshop worden geen seksuele handelingen verricht, je ontvangt tools en tips maar de kleren blijven aan.

 


 

Nu 33 % korting op een verblijf in Pegasus of Elfenlicht in november

Chalet 17.jpg [1]

We hebben afgelopen week veel boekingen gehad voor Elfenlicht en Pegasus in november. Wil jij ook nog gebruik maken van deze aanbieding, wees er dan op tijd bij en boek je (herfst)vakantie. Geniet van de herfstbloemen, bomen en kleuren!

Tip:
combineer je verblijf met een  individuele stilte retraite of persoonlijke sessie. E: info@elohim-centre.org T: + 31 (0) 597 541539

"Pegasus is een hele fijne vakantiewoning. Zeker in de winter, snel warm, fijne bedden en comfort. Een bijzondere gewaarwording in het Lemurische Bos”

Bekijke het luxe chalet Elfenlicht op natuurcampingvakantiehuis.nl
Bekijk het vakantiehuis Pegasus op natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

Channeling, healing "Maak verbinding met je innerlijk kind, oervertrouwen, de Bron, Joy en gemak en los eenzaamheid op!"

Madelief 22.jpg

In deze audio opname uit een van de workshops met Joke ElZiam Nootebos nemen het walvissen- en dolfijnenbewustzijn je mee op een ontroerende innerlijke reis om je te verbinden met je  (0) innerlijke kind, oervertrouwen en de Bron.

Klik hier om de opname te bestellen

"Ik heb bij het kiezen van de channeling vooraf de tijd genomen om me in te lezen en te voelen welke opname nu het beste bij mijn ontwikkeling past. En wauw wat een energiebom. Het mooie is, dat je na een paar minuten al het gevoel hebt dat je op het Elohim Centre zelf de channeling live meemaakt. Het is een geweldige manier om zonder lange reizen toch aan je ontwikkeling te werken bij het Elohim Centre.

C den H

 


Woning te huur naast de paradijselijke Elohim Krachtplaats


Zoek je een ruime woning in een rustige natuurrijke omgeving met een grote tuin en een fantastisch uitzicht? Dan ben je hier aan het goede (toekomstige) adres.

 

snoeiwerk sekinah.jpgDeze ruime, vrijstaande woning met met uitkijk op kanaal, weide en bos staat op een groot perceel (1.363 m²) in het rustige dorpje Veelerveen (Gr) en ligt direct naast de Elohim Krachtplaats. De sfeer is er paradijselijk. En dat is niet het enige, naast het woonhuis staan er op het terrein ook een tuinhuisje, een houtopslag en zelfs je eigen appel- en pruimenboom. Naast de woon-eetkamer, zijn er nog 5 slaapkamers!  Je kunt je inschrijven in de gemeente. De woning komt te huur vanaf 1 nov. 2017
E: info@elohim-centre.org Ben je al nieuwsgierig? Mooi! Lees dan snel verder.

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18