Zwem je tegen de Kosmische Stroom in of mee?

 

Vermenigvuldig het wereldwijde ontwaken voor de Nieuwe Aarde en deel deze nieuwsbrief met je vrienden!

 


 

Zwem je vanaf 2000 tegen de Kosmische Stroom in of stroom je mee?

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

2e7b80320283f506cc24f3dd61abfa2f.jpg

 

Steeds meer mensen sluiten aan bij de online groepshealingen!

Afgelopen donderdag deden er weer 72 mensen mee, live zowel als online, met de groepshealing over Godrealisatie van Joke ElZiam Nootebos. Zo'n grote groep zorgt voor enorme energetische krachten die een geweldige transformatie brengen, mede door de diepgang van de energieoverdracht vanuit Joke haar belichaamde verlichte staat. Alleen al dit jaar hebben we meer dan 1850 inschrijvingen gehad voor de online groepshealingen. Wij zijn er super blij mee. Mede omdat het universele eenheidsliefdesnetwerk boven Nederland en België, waarop elk 5 dimensionaal mens vervolgens in kan haken, steeds groter wordt. Elke online deelnemer levert door eigen ontwikkeling en door het vergroten van het netwerk dus een geweldige bijdrage en versnelling voor de Nieuwe Aarde!

Poort van verlichting.jpg


Aankomende groepshealingsavond op 16 nov
Voor de aankomende groepshealing over je levensbestemming hebben zich al weer meer dan 30 personen ingeschreven. Doe jij ook mee?
Klik hier voor meer informatie
.

Gebruik maken van een kortingspakket? Klik hier voor meer informatie.


Lees hieronder een aantal reacties van deelnemers:

"Zo mooi en liefdevol, voelde net op het laatst een enorme energie binnenkomen, zo vervuld!"

"Heel mooi! Ik voelde genoeg in mijn lichaam vooral bij mijn onderbenen en in mijn hart. Het voelt goed en ik voel me in vrede."

"Ik voelde de energie al een uur van tevoren binnenkomen. Tijdens en vooral op het einde van de healing voelde ik veel ruimte en rust in de hartstreek, totale ontspannenheid. Het gevoel alsof je niets meer kan gebeuren. Heerlijk."

 


 

Hooggevoelig.jpgGevoelig (HSP), snel moe en leeg voelen

Veel (hoog)gevoelige mensen zijn met hun energie overal en nergens. Zij zijn continu bezig met wat er om hen heen gebeurt, wie er om hen heen zijn en wat iedereen voelt, denkt en zegt. Ze leven buiten zichzelf.

Als je met je aandacht, aura en energie teveel open staat voor je omgeving loop je leeg en raak je snel moe en overprikkeld. Zeker in winkels. Eigenlijk ben je dan heel kwetsbaar of je dat nu merkt of niet. Daardoor ga je omhoog naar je hoofd of ga je op in de werkzaamheden zonder dat je onderste chakra's bewoond en beschermd zijn. Maar zonder de basis- en innerlijk kind verlichting zijn Ontwaken van de nieuwe Mens en Aarde onmogelijk.

Wat hierbij kan ondersteunen zijn gespecialiseerde en hoger dimensionaal afgestemde Elohim Master Healing-Reading sessies voor HSP'ers, de workshop van Joke "opstaan in je kracht", de opleiding HSP Coach en de Elohim krachtset voor het basischakra.

 


 

4 & 5 november - Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

innerlijke kracht.jpegDe workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar en uitvoerbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste zowel als praktische Zelf.

Meld je aan voor woensdag 1 november en maak gebruik van €20,- vroegboekkorting.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Multidimensionaal, libelle.jpgElohim opleiding Aarde Healer, Natuur Coach, Nieuwetijds Sjamaan

Klik hier voor meer informatie

 


 

Studiekosten aftrekken van de belasting

Weet jij al dat je onze studiekosten in sommige gevallen af kunt trekken van de belasting? Dat kan wel tot € 1000,- schelen! Klik hier voor meer informatie.

 


 

Kan je relatie blijven bestaan als je partner zich minder spiritueel ontwikkelt dan jij?

  • Voel jij steeds vaker de oproep je hoogste Waarheid en subtiele ziel te leven en uiten, maar blijft je partner in dezelfde oude patronen hangen?
  • Heb je het gevoel dat je niet alles (meer) met je partner kunt delen?
    Dat je niet meer op dezelfde lijn zit?
  • Trekt je partner of jijzelf zich steeds meer terug?
  • Voel je niet meer te willen vrijen?

In die gevallen is het belangrijk dieper onderzoek te doen. Dient de relatie op dit moment het hoogste in jouzelf en je levenspad? Ben je (nog) bij elkaar om elkaar iets te leren en zo ja, wat is dat dan? Moet je de ander loslaten of alleen maar het oude gedragspatroon? Wat is de bedoeling van je ziel met deze relatie?

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens mijn eigen ontwikkeling heb ik zelf heel wat van deze thema's doorgeworsteld en inzichten gekregen op het gebied van mijn relatie(s). Ik leerde te luisteren naar mijn eigen subtiele ziel, gevoeligheid en Goddelijke Vonk. Ook leerde ik aan te geven wat ik wel en niet fijn vond in de relatie, intimiteit en seksualiteit. Ook al was dat niet altijd gemakkelijk, het leverde me heel veel op! Inmiddels luister ik veel meer naar mijn ware Zelf en niet meer naar mijn onzekerheid, afgescheidenheid of twijfels.

Samen met jou kan ik kijken naar je relatie-situatie en deze helpen te helen. Misschien tijdens een live of telefonische Master sessie van één uur of tijdens mijn aankomende Kristallijnen Tantrische Verbindingsweekendworkshop. Ik ben een ervaren Master Healer-Reader-Coach en Docente bij het Elohim Centre en ontmoet je graag tijdens mijn workshop, een avond bijeenkomst of een sessie.

Willeke Jansen

 


 

28 & 29 oktober - Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend

Workshop gegeven door Willeke Jansen

zwanen liefde (cc).jpgTijdens deze workshop leer je je kristallijnen wezen beter kennen, stapje voor stapje opent het en kan het er Zijn. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties!

Klik hier voor meer informatie

NB. Tijdens deze workshop worden geen seksuele handelingen verricht, je ontvangt tools en tips maar de kleren blijven aan.

 


 

Nu 33 % korting op een verblijf in Pegasus of Elfenlicht in november

Chalet 17.jpg [1]

We hebben afgelopen week veel boekingen gehad voor Elfenlicht en Pegasus in november. Wil jij ook nog gebruik maken van deze aanbieding, wees er dan op tijd bij en boek je (herfst)vakantie. Geniet van de herfstbloemen, bomen en kleuren!

Tip:
combineer je verblijf met een  individuele stilte retraite of persoonlijke sessie. E: info@elohim-centre.org T: + 31 (0) 597 541539

"Pegasus is een hele fijne vakantiewoning. Zeker in de winter, snel warm, fijne bedden en comfort. Een bijzondere gewaarwording in het Lemurische Bos”

Bekijke het luxe chalet Elfenlicht op natuurcampingvakantiehuis.nl
Bekijk het vakantiehuis Pegasus op natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

Channeling, healing "Maak verbinding met je innerlijk kind, oervertrouwen, de Bron, Joy en gemak en los eenzaamheid op!"

Madelief 22.jpg

In deze audio opname uit een van de workshops met Joke ElZiam Nootebos nemen het walvissen- en dolfijnenbewustzijn je mee op een ontroerende innerlijke reis om je te verbinden met je  (0) innerlijke kind, oervertrouwen en de Bron.

Klik hier om de opname te bestellen

"Ik heb bij het kiezen van de channeling vooraf de tijd genomen om me in te lezen en te voelen welke opname nu het beste bij mijn ontwikkeling past. En wauw wat een energiebom. Het mooie is, dat je na een paar minuten al het gevoel hebt dat je op het Elohim Centre zelf de channeling live meemaakt. Het is een geweldige manier om zonder lange reizen toch aan je ontwikkeling te werken bij het Elohim Centre.

C den H

 


Woning te huur naast de paradijselijke Elohim Krachtplaats


Zoek je een ruime woning in een rustige natuurrijke omgeving met een grote tuin en een fantastisch uitzicht? Dan ben je hier aan het goede (toekomstige) adres.

 

snoeiwerk sekinah.jpgDeze ruime, vrijstaande woning met met uitkijk op kanaal, weide en bos staat op een groot perceel (1.363 m²) in het rustige dorpje Veelerveen (Gr) en ligt direct naast de Elohim Krachtplaats. De sfeer is er paradijselijk. En dat is niet het enige, naast het woonhuis staan er op het terrein ook een tuinhuisje, een houtopslag en zelfs je eigen appel- en pruimenboom. Naast de woon-eetkamer, zijn er nog 5 slaapkamers!  Je kunt je inschrijven in de gemeente. De woning komt te huur vanaf 1 nov. 2017
E: info@elohim-centre.org Ben je al nieuwsgierig? Mooi! Lees dan snel verder.

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0