Online cursus “Word de Liefde die je Bent”

 • Cijfer je jezelf te veel weg en vraag je niet genoeg aan anderen?
 • Zet je jezelf snel aan de kant en pas je je aan?
 • Heb jij moeite om je grenzen aan te geven?
 • Heb je moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt?
 • Zou jij wensen dat het leven je toelacht?
 • Wil je ervaren dat je rust, Liefde en vertrouwen bent?
 • Wil je nog meer van jezelf gaan houden?
 • Wil je Oordeelloze Liefde en zachtheid in jezelf gaan belichamen?

Doe mee vanaf 18 oktober met de online cursus "Word de Liefde die je Bent" gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]

In de cursus zul je via online groepshealingen met 13 dimensionale kruiden tincturen, ruimte voor readingsvragen en het delen van je ervaringen en vragen, merken dat je steeds oordeellozer van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen voor Universele Liefde.

De specifieke uitgezochte Elohim kruidentincturen brengen prachtige healingen op het gebied van Liefde, geborgenheid, veiligheid en oervertrouwen. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel aarden en openen duidelijk voelbaar je zielelichtlichamen. Tijdens de online channelings met de kruiden tincturen lossen gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je na afloop van de online cursus gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats zijn verbouwd, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld dat daar aanwezig is. De tincturen zijn in afstemming met de deva's en de natuurwezens bereid, waardoor de werking op nog diepere lagen van het fysieke en geestelijke door kan dringen. Hierdoor integreren de hogere zieledelen van jezelf met diverse verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten veel sneller in je persoonlijkheid. 

Geef je op vóór woensdag 11 oktober en maak gebruik van de €20,-vroegboekkorting

 De volgende kruidentincturen worden gebruikt tijdens deze online cursus:

 

Citroenmelisse

citroenmelisse.jpgType mens: Ben je een zachtaardig, zorgzaam en vriendelijk type of praat je graag? Trek je voor jezelf te weinig aan de bel en zorg je met je liefdevolle energie minder voor jezelf? Vind je je familie, collega’s of de maatschappij te grofstoffelijk, niet zachtaardig of verfijnd genoeg en heb je daar soms last van? Dan kan Citroenmelisse ondersteunen.

Het geeft je: Troost, ontspanning, geborgenheid bij liefdeswonden, innerlijk kind en drukte.


Duizendblad:

duizendblad.jpgType mens: Elohim Duizendblad past bij een bedrijvig, sociaal type. Iemand die goed functioneert in de eigen groep, maar daarbuiten onzeker, onwennig of gespannen is. Deze mens gaat door, lijkt onverwoestbaar, maar zorgt niet goed genoeg voor zichzelf.

Het geeft je: Geborgenheid, laat je weer thuis komen in jezelf.


Herderstasje:

herderstasje.jpg [1]Type mens: Heb je het altijd druk en ren je jezelf gemakkelijk voorbij waardoor je je hart niet verder kunt openen? Ben je vurig en brand je jezelf op (en gaat je veroudersproces hierdoor ook sneller)? Dan kan Herderstasje ondersteunen.

Het geeft je: Lost eenzaamheid op, helpt je minder aan jezelf voorbij te rennen, verruimt het hart en geeft het aarding en stevigheid.


Kaasjeskruid:

Type mens: Ben je wat verhard of verbitterd? Is je hart dichtgegaan? Of cijfer je jezelf juist weg? Vind je het lastig grenzen aan te geven? Dan kan Kaasjeskruid ondersteunen.

Het geeft je: Lichtvoetigheid, de blijheid van je innerlijk kind, ontspanning en genieten. Liefde voor jezelf en het leven ontstaan.


Vrouwenmantel:

vrouwenmantel.jpgType mens: Heb je weinig daadkracht en ben je weinig assertief? Of heb je dat juist te veel? Kun je veel oordelen? Mag je jezelf meer accepteren zoals je bent? Dan kan Vrouwenmantel ondersteunen.

Het geeft je: Oervertrouwen, veiligheid, eigen liefde en geborgenheid. Verzacht je als je te hard bent of laat je beter voor jezelf opkomen als je te vriendelijk bent.
Praktische informatie

In 5 lessen zullen we de Elohim bio kruidentincturen bespreken. Hun werkingsgebied en hoe je ze kunt toepassen thuis. Om jezelf er mee te helen en om ze te ervaren en voelen zal Willeke een online channeling geven waarbij diepe healing ontstaat. Deze is thuis voelbaar van Geest tot lichaam. Op al deze gebieden werken ze thuis ook, o.a. door het innemen van druppels. Een week voordat de cursus begint krijg je de vijf Elohim bio kruidentincturen (50 ml) thuis gestuurd die je tijdens de cursus en ook in de maanden na afloop kunt innemen. De kruidentinctuur kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger is. Tijdens de online cursus zullen we tevens de werking van de tinctuur bespreken en is er een online rondje met ervaringen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je kan helpen om het thema van die week te verdiepen.

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start om 19.00 uur.

De channelings zullen om de week plaatsvinden op de volgende data:

 • kruidentinctuur.jpg

  woensdag 18 oktober
 • woensdag 1 november
 • woensdag 15 november
 • woensdag 29 november
 • woensdag 13 december


Indien je niet live mee kunt doen zal de opname na afloop van de bijeenkomst aan je toegestuurd worden. Deze is dan een week te beluisteren.

Geef je op vóór woensdag 11 oktober en maak gebruik van de €20,-vroegboekkorting
28 & 29 oktober - Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend

Workshop gegeven door Willeke Jansen

Multidimensionaal 2.jpg

Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties

Klik hier voor meer informatie

NB. Tijdens deze workshop worden geen seksuele handelingen verricht, je ontvangt tools en tips maar de kleren blijven aan.