Onze hersenen en zenuwstelsel ondergaan momenteel een evolutiesprong

 

Onze hersenen en zenuwstelsel ondergaan momenteel een evolutiesprong

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Hersenen.jpgDe aarde en mensheid verkeren momenteel in een enorme crisis. Een crisis die kansen biedt. De huidige Tijdsgeest stuurt steeds sterker aan op een leven vanuit onvoorwaardelijke Liefde en een denken dat vanuit een groter Bewustzijn plaatsvindt. In de pijnappelklier, hersenen, zenuwsynapsen en chakra’s vinden daarom momenteel grote veranderingen plaats.

Onze meningen, omgang, werkzaamheden, drijfveren en gevoelens krijgen door de heldere, hogere energieën, de kans zich te richten op belangeloze co-creatiekracht en een samenzijn en samenwerken vanuit het hogere eenheidsliefdesveld waarop ons geestelijk hart afgestemd begint te raken.

Klik hier om verder te lezen
Elohim Fluoriet en Coelestien ondersteunen enorm bij dit proces

Fluoriet helpt beide hersenhelften meer in Eenheid te functioneren en brengt mannelijk vrouwelijk, aards en hoger zelf meer bij elkaar. Een mooie steen voor deze huidige tijd!

Klik hier om meer te lezen over Elohim Fluoriet

Blauwe kosmische straal coelestien.jpgDe Elohim Coelestien is een fantastische steen die al vele mensen thuis hebben staan met mooie resultaten. De kosmische blauwe straal die erop geprogrameerd is helpt je om vanuit het nu te leven, zwaarte los te laten en lichtvoetig te blijven. Ook helpt hij je om je eigen Waarheid te spreken.

Klik hier om meer te lezen over Elohim Coelestien

 


 

4 & 5 november - Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

innerlijke kracht.jpegWaarvoor ben je op deze aarde en hoe integreer je dat in het dagelijks leven?

Soms weet je wel waarvoor je naar de aarde bent gekomen, maar weet je niet hoe je dat in het dagelijks leven vorm moet geven. Als die push voor de uiteindelijke levensbestemming en het worden van je ware zelf er aan zit te komen, voelt het vaak ook op het werk (of thuis) niet meer 100% kloppend. Tijdens deze workshop ontvang je channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je krijgt richting en vertrouwen en ontvangt de kracht om daarvoor op te staan! Vele workshopdeelnemers voor je, hebben geleerd hoe ze oude onveiligheid en het vastklampen aan zekerheden kunnen overstijgen.

Herken je de volgende vragen?

  • Kun je niet bereiken of doen wat je werkelijk wenst?
  • Stel je steeds uit, stel je voorwaarden, ben je onzeker?
  • Voel je dat je ziel wat anders wil?
  • Houden regels van anderen, autoriteiten of gezag je terug?
  • Voel je je afhankelijk van het thuisfront, je situatie of de economie om verder te groeien of stappen te zetten?
  • Geloof je niet genoeg in je zelf en weet je niet wat te doen?
  • Kun je je levensbestemming, het werk vanuit je hart en ware natuur niet krachtig genoeg voelen en manifesteren?

Dan is deze workshop uitstekend geschikt voor jou.

Klik hier voor meer informatie over deze workshop

 


 

Online groepshealing "5-13 D Godrealisatie" a.s. donderdag avond belooft fantastisch te worden met meer dan 70 deelnemers!

Poort van verlichting.jpgSteeds meer mensen doen mee aan de groepshealingavonden!  Door het groter wordende veld ontstaan geweldige healingen en doorgroei. De online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos zal ons voelbaar naar meer zelfrealisatie en verlichting voeren waarna uiteindelijk Godrealisatie ontstaat. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het indalen van je hogere dimensionale zieledelen na zuiveringen. Tijdens de online groepshealing en transmissie komen Meesters binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen ze je voelbaar bij je transformatie. Een geestelijker en gelukkiger leven, egoloosheid, wijgevoel, meer Lichtkracht ontstaan.

Klik hier voor meer informatie

De groepshealing wordt gegeven op 12 oktober van 19.30 tot 20.30 uur. Wil je gebruik maken van het kortingspakket klik dan hier.

 


 

18 oktober start - Online cursus “Word de Liefde die je Bent”

Online cursus gegeven door Willeke Jansen

Bloem, liefde.jpgWil je nog meer van jezelf gaan houden? Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt? Zou jij wensen dat het leven je toelacht? Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren? Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent? Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen? Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt? In deze online cursus ontvang je online groepshealingen met kruidentincturen en is er ruimte voor readingvragen. Je zult merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.

Klik hier voor meer informatie

 


 

28 & 29 oktober - Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend

Workshop gegeven door Willeke Jansen

Multidimensionaal 2.jpg

Tijdens deze workshop leer je je kristallijnen wezen beter kennen, stapje voor stapje opent het en kan het er Zijn. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties!

Klik hier voor meer informatie

NB. Tijdens deze workshop worden geen seksuele handelingen verricht, je ontvangt tools en tips maar de kleren blijven aan.

 


 

11 & 12 november - Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Liefde, brandend hart, tweeling vlam.jpgVoor koppels, singles en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid en het Heilig Huwelijk en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke.

Klik hier voor meer informatie over de workshop


E-book over relaties, seksualiteit en tweelingzielen

Joke en het team zijn druk bezig en hebben een aantal E-books geschreven over relaties, tweelingzielen en seksualiteit. De laatste hand wordt gelegd en binnenkort verschijnen deze op de website! Houd de nieuwsbrief in de gaten voor verdere informatie. 

Boek een Master Healing-Reading in 2017 nu er nog plek is!

Uitroepteken (cc).jpg

De agenda van de Elohim Master Healers zit al bijna tot december volgeboekt dus als je nog wilt boeken voor dit jaar, doe dat dan nu! Je kunt bellen of mailen voor een afspraak. Klik hier voor onze contact gegevens.

Meer weten over een Elohim Master sessie, klik dan hier

Vanaf 16 dec. t/m 1 jan. is het centrum gesloten.

 


 

Verblijven in Pegasus of Elfenlicht in november 33% korting!

Ideaal om bijvoorbeeld te combineren met een stilte retraite of een heerlijke week voor jezelf. Heerlijk vertoeven op de Elohim Krachtplaats met de helende multidimensionale tuinen en het Lemurisch bos. Door de rust en het licht van de Elohim Krachtplaats verruim je als vanzelf en komen je zieledelen, passie, antwoorden op levensvragen en je levensbestemming vanzelf op de voorgrond.

Klik hier om het 3 pers. luxe chalet Elfenlicht te bekijken
Klik hier om het 2-4 pers. vakantiehuis Pegasus te bekijken


Pegasus 2017 (2) v3.jpg

Luxe vakantiehuis Pegasus (2-4 pers.)

 


 

Hoe word je multidimensionaal?

Joke 2016.JPGVanaf 21 augustus 2017 stimuleert de tijdgeest je functioneren in meerdere dimensies tegelijk. Het praktische aardse en je hogere ziel met haar afstemming op de Bovenwereld, willen hand in hand gaan. Blijf je alleen functioneren vanuit je mind, je wil en persoonlijkheid of blijf je te emotioneel, dan blijf je hangen in de derde dimensie. Ook het omgaan met fysieke-, relatie- of financiële zorgen kunnen je in de derde dimensie houden en je multi-dimensionaliteit en meesterschap verhinderen. Je wordt door de tijdsgeest geactiveerd om vanuit de vele subtiele dimensies van je ziel te gaan functioneren. Kwetsbaarheid kunnen laten zien, het opstaan in je kwaliteiten en scheppingskracht, worden door de binnenkomende Lichtcodes gestimuleerd en je mind en gevoel zullen daaraan dienstbaar leren worden.

E-cursus met fysiek boek of E-bookhonderden boeken.jpg
Al enkele weken ben ik, Joke ElZiam Nootebos, bezig met het schrijven van een (E-) boek en E-cursus over; hoe word je multidimensionaal, hoe doe je dat praktisch?

Wie lijkt dat interessant? Graag hoor ik..
Mail naar info@elohim-centre.org ovv 'interesse hoe word je multidimensionaal'

 


 

Healing, afstemming.jpg

Opleiding Elohim Master Healer Reader Coach

Als kanaal voor de Bovenwereld leer je Master Healing-Reading-Coaching te geven voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, het Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer. Ontvang holistische, medische basiskennis, mede over de innerlijke oorzaken van relatieproblemen, werksituaties, ziekten, overtuigingen of gedrag. Anders dan gebruikelijk heal je vanuit gemak, als multidimensionaal kanaal voor universele Liefde. Tevens verdieping van zelfrealisatie, hogere zintuigen, verdere vakkennis.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18