Elohim edelstenen: Collectieve zwaarte en moeheid

fantasie, cartoonHoe de zwaarte van de wereld ons beïnvloedt

Als lichtwerkers worden wzon en wolken.jpge steeds gevoeliger en staan we meer open. Niet alleen voor het licht maar ook voor de zwaarte van de omgeving en wat er op de wereld aan strijd en ellende afspeelt.
Ook al krijgen we dit niet altijd bewust mee, het dringt wel binnen in onze hoger afgestemde lichtlichamen (oftewel zieledelen). Doordat we steeds meer vanuit ons gevoel en ziel i.p.v. vanuit ons hoofd gaan leven worden de lichtlichamen van onze ziel ook meer geactiveerd. De grote subtiele antennes van onze hoger dimensionale lichtlichamen brengen de opgevangen buurt- en wereldinformatie over naar ons lichaam. Dit kan ongemerkt onze stemming en humeur beïnvloeden.

Wat we opvangen verzwaart ons, waardoor we dieper in de relatie- en andere problemen zakken dan nodig is

Wat onze lichtlichamen opvangen kan een zwaar of vermoeid gevoel in ons lichaam en humeur brengen. Het wordt daarmee steeds lastiger om te stralen met ons licht, voor onszelf en onze mensen of om de juiste keuze(s) te maken en te luisteren naar onze ziel. Ook het galactische karma van je ziel maakt soms dat je ongewild op deze zwaarte blijft resoneren. Pas als je genoeg lichtkracht, veiligheid en aarding in jezelf kunt belichamen zal je hier geen last meer van hebben.

Wat kan ondersteunen?

Elohim Master Healing-Reading sessies, Elohim workshops en de online groepshealingen met Joke ElZiam Nootebos versterken het licht, de veiligheid en aarding in jou, waardoor zwaarte en problemen minder aan je 'kleven' en lichtvoetigheid, bezieling en multidimensionaal leven op de voorgrond blijven.


crystal home office healer.jpgOok kun je 1, 2 of 3 Elohim Crystal Home & Office Healers in je omgeving neerzetten, deze werken in een straal van 40 meter en brengen het hogere Licht en Liefde in onze (zware) omgevingsenergie. Ze werken ook tegen aardstralen, elektromagnetische straling, Wi-Fi en wateraders.

Er zijn reeds vele honderden Elohim Crystal Home & Office Healers in Nederland en België verkocht.

"De homehealer heeft mij geholpen de energie om mij heen steeds weer in balans te krijgen. Wanneer ik thuis kwam en veel had opgepikt vanwege mijn hoge gevoeligheid, kon ik dit dankzij de homehealer op een natuurlijke manier weer loslaten en mij centreren. Omgevingsfactoren hebben daardoor minder vat op mij waardoor ik beter in mijn proces kan blijven.
Ook merk ik dat ik minder klachten heb bij gebruik van WI-FI en draadloze telefoon. De energie in huis voelt harmonieus en ook kleine meningsverschillen duren korter en worden sneller via humor opgelost. De omgeving is dus letterlijk lichter."

Colinda
Verder advies bij last van collectieve zwaarte en vermoeidheid

wesak kristal.jpgSchaf een Elohim Wesak edelsteen aan voor in je huis. De prachtige energie van dit kristal verhoogt je trilling naar onvoorwaardelijke liefde en activeert de diepe serene stilte van je ware Boeddha natuur in je buik.

"Het kristal zorgt dat ik uit mijn hoofd blijf en in het eenheids-liefdes veld, ik voel me anders, zo mooi!!!"


raaf jaspis DSC00228.JPG

De multidimensionale geactiveerde Elohim Ravenschedels zetten je in het Licht temidden van zwaarte en dualiteit. Ze beschermen je tegen interne en externe schaduw energie. De Elohim ravenschedels zijn aangesloten op een universeel schedelnetwerk van 13 dimensionale Liefde en Kennis.

"Wat een krachtige schedel. Ik ben super blij. Hij komt bij rest te staan, het wordt al een echte krachtplek!"


Lemurische engel.jpgNeem 2x 5-10 druppels per dag in van de Lemurische Engelen - Bronliefde bio tinctuur om je eigen engelendeel te voelen en voeden. Je ontvangt zuivere ragfijne, hoge engelen liefde en ankert dit in je aardse zelf. Je ontvang healing als van 1000 healers!

"Heel krachtig en ik voel een fijne, haast heilige energie als ik het flesje bij me draag."


Blauwe kosmische straal coelestien.jpgMediteer met een geprogrammeerde Elohim blauwe kosmische straal Coelestien cluster. Deze zuivert je keelchakra, relatiechakra, familiepatronen en seksuele organen en brengt daar je hogere licht in. Verbind je met de walvissen en dolfijnen matrix.

"Prachtige cluster met fijne energie, die mij momenteel goed ondersteunt." Lies


 Healing.jpg

Boek een Elohim Master Healing-Reading voor je multidimensionale ontwikkeling

De Elohim Master Healer-Readers helpen je meer en diepgaander te leven vanuit je essentie, subtiele buikgevoel en kracht. De Elohim Master Healer-Reader-Coaches belichamen multidimensionale zelfrealisatie en non-dualiteit. Zij hebben hiervoor een jarenlange interne opleiding gehad, en zijn daardoor in staat op vele lagen van diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

Klik hier voor meer informatie

"Ik heb een hele mooie sessie gehad. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor de warmte en helderheid. Fijn!" Lieve groet, H.

Wees op tijd met het boeken van een persoonlijke sessie, de agenda van 2017 zit al bijna vol.

Update: Er zijn in het weekend van 28 en 29 oktober nog een paar plekken vrijgekomen bij Marlisa en Willeke voor een Elohim Master Healing consult, wegens annulering van workshop 'Kristallijnen Tantrisch verbindingsweekend'. Bel snel voor een afspraak + 31 (0)597 541 539

 


 

Balans.jpg

Speciaal voor jou uitgezocht:

Edelstenen voor een fijne sfeer in de babykamer, op kantoor, voor ontspannen slapen en meer!


Bekijk hier de Elohim thema edelstenen pagina voor jouw perfecte edelsteen of kristal.

 


 

oneindige spiraal.jpg

Collectief is er veel opschudding - Sta stevig in je basischakra

De aarde (als basischakra van het melkwegstelsel) laat oude opgeslagen energie los dat chaos, angst en stress in mensen teweeg brengt. Iedereen trilt hierin mee en wordt uitgedaagd in eigen schoenen te gaan staan.

Het Elohim basischakra pakket bekrachtigt zelfvertrouwen, zet je stevig op de grond met behoud van je stille middelpunt. Voelbaar vanuit verbinding met jezelf zul je gemakkelijker mee kunnen bewegen met wat er is.

"Ik voel me bijzonder geaard, veel meer dan voorheen, dat betekent ook dat ik beter omga met praktisch zaken. Ik ben ook heel bewust bezig met vertrouwen in het LEVEN, overgave, acceptatie en leven in het nu! Ik ben heel blij met dit basischakra pakket en HEEL blij dat ik jullie heb ontdekt!"

Lia


 

Elohim edelsteen elixers: diepe ontspanning, aarding, vitaliteit, ontgiftend

waterdruppel op blad.jpg

De 13 dimensionaal geopende en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen werken op alle lagen, van fysiek tot in je subtiele lichtlichamen. Door elixer water te drinken word je gevuld met helende, liefdevolle energie. Dit is heel gezond, bekrachtigt je, werkt positief op je gemoed en laat je de liefde ervaren die je bent! Werkt ook ontgiftend.

Bekijk hier het aanbod Elohim elixer stenen, al vanaf 7,50

 


 

Elohim fantoomkristal.jpg

Zoek je licht en helderheid op je levenspad? Elohim fantoomkristal!

Er zijn nog 2 prachtige fantoomkristallen beschikbaar!

Fantoomkristallen zijn schaars en daardoor heel bijzonder. Een Elohim fantoomkristal stimuleert je om de, voor jou, juiste weg te bewandelen. Het helpt je door blokkades en patronen heen te gaan en deze te overstijgen. Het opent deuren naar eenheid binnen je ziel en maakt je bewust van verleden en toekomstige incarnaties.

Fantoom kristal al verkrijgbaar vanaf 29,- bekijk het aanbod hier

 


 

Tijd om jezelf te verwennen?

edelsteen legging.jpg

Boek dan een 13 dimensionale Elohim kristal chakra legging. Het enige wat je hoeft te doen is heerlijk ontspannen te liggen en je over te geven aan de liefdevolle eenheidsenergie van de kristallen en edelstenen onder begeleiding van de Elohim Kristal Master. Je hele wezen, essentie, ziel en lichaam baden in het hoogste licht van de multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen. Een perfecte manier om weer in balans te komen en je te ontdoen van spanningen, stress, moeheid en vastzittende emoties. Kom het eens beleven! Klik hier voor meer informatie over de Elohim kristal chakra legging

 Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
32,50
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020