Elohim edelstenen: Collectieve zwaarte en moeheid

fantasie, cartoonHoe de zwaarte van de wereld ons beïnvloedt

Als lichtwerkers worden wzon en wolken.jpge steeds gevoeliger en staan we meer open. Niet alleen voor het licht maar ook voor de zwaarte van de omgeving en wat er op de wereld aan strijd en ellende afspeelt.
Ook al krijgen we dit niet altijd bewust mee, het dringt wel binnen in onze hoger afgestemde lichtlichamen (oftewel zieledelen). Doordat we steeds meer vanuit ons gevoel en ziel i.p.v. vanuit ons hoofd gaan leven worden de lichtlichamen van onze ziel ook meer geactiveerd. De grote subtiele antennes van onze hoger dimensionale lichtlichamen brengen de opgevangen buurt- en wereldinformatie over naar ons lichaam. Dit kan ongemerkt onze stemming en humeur beïnvloeden.

Wat we opvangen verzwaart ons, waardoor we dieper in de relatie- en andere problemen zakken dan nodig is

Wat onze lichtlichamen opvangen kan een zwaar of vermoeid gevoel in ons lichaam en humeur brengen. Het wordt daarmee steeds lastiger om te stralen met ons licht, voor onszelf en onze mensen of om de juiste keuze(s) te maken en te luisteren naar onze ziel. Ook het galactische karma van je ziel maakt soms dat je ongewild op deze zwaarte blijft resoneren. Pas als je genoeg lichtkracht, veiligheid en aarding in jezelf kunt belichamen zal je hier geen last meer van hebben.

Wat kan ondersteunen?

Elohim Master Healing-Reading sessies, Elohim workshops en de online groepshealingen met Joke ElZiam Nootebos versterken het licht, de veiligheid en aarding in jou, waardoor zwaarte en problemen minder aan je 'kleven' en lichtvoetigheid, bezieling en multidimensionaal leven op de voorgrond blijven.


crystal home office healer.jpgOok kun je 1, 2 of 3 Elohim Crystal Home & Office Healers in je omgeving neerzetten, deze werken in een straal van 40 meter en brengen het hogere Licht en Liefde in onze (zware) omgevingsenergie. Ze werken ook tegen aardstralen, elektromagnetische straling, Wi-Fi en wateraders.

Er zijn reeds vele honderden Elohim Crystal Home & Office Healers in Nederland en België verkocht.

"De homehealer heeft mij geholpen de energie om mij heen steeds weer in balans te krijgen. Wanneer ik thuis kwam en veel had opgepikt vanwege mijn hoge gevoeligheid, kon ik dit dankzij de homehealer op een natuurlijke manier weer loslaten en mij centreren. Omgevingsfactoren hebben daardoor minder vat op mij waardoor ik beter in mijn proces kan blijven.
Ook merk ik dat ik minder klachten heb bij gebruik van WI-FI en draadloze telefoon. De energie in huis voelt harmonieus en ook kleine meningsverschillen duren korter en worden sneller via humor opgelost. De omgeving is dus letterlijk lichter."

Colinda
Verder advies bij last van collectieve zwaarte en vermoeidheid

wesak kristal.jpgSchaf een Elohim Wesak edelsteen aan voor in je huis. De prachtige energie van dit kristal verhoogt je trilling naar onvoorwaardelijke liefde en activeert de diepe serene stilte van je ware Boeddha natuur in je buik.

"Het kristal zorgt dat ik uit mijn hoofd blijf en in het eenheids-liefdes veld, ik voel me anders, zo mooi!!!"


raaf jaspis DSC00228.JPG

De multidimensionale geactiveerde Elohim Ravenschedels zetten je in het Licht temidden van zwaarte en dualiteit. Ze beschermen je tegen interne en externe schaduw energie. De Elohim ravenschedels zijn aangesloten op een universeel schedelnetwerk van 13 dimensionale Liefde en Kennis.

"Wat een krachtige schedel. Ik ben super blij. Hij komt bij rest te staan, het wordt al een echte krachtplek!"


Lemurische engel.jpgNeem 2x 5-10 druppels per dag in van de Lemurische Engelen - Bronliefde bio tinctuur om je eigen engelendeel te voelen en voeden. Je ontvangt zuivere ragfijne, hoge engelen liefde en ankert dit in je aardse zelf. Je ontvang healing als van 1000 healers!

"Heel krachtig en ik voel een fijne, haast heilige energie als ik het flesje bij me draag."


Blauwe kosmische straal coelestien.jpgMediteer met een geprogrammeerde Elohim blauwe kosmische straal Coelestien cluster. Deze zuivert je keelchakra, relatiechakra, familiepatronen en seksuele organen en brengt daar je hogere licht in. Verbind je met de walvissen en dolfijnen matrix.

"Prachtige cluster met fijne energie, die mij momenteel goed ondersteunt." Lies


 Healing.jpg

Boek een Elohim Master Healing-Reading voor je multidimensionale ontwikkeling

De Elohim Master Healer-Readers helpen je meer en diepgaander te leven vanuit je essentie, subtiele buikgevoel en kracht. De Elohim Master Healer-Reader-Coaches belichamen multidimensionale zelfrealisatie en non-dualiteit. Zij hebben hiervoor een jarenlange interne opleiding gehad, en zijn daardoor in staat op vele lagen van diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

Klik hier voor meer informatie

"Ik heb een hele mooie sessie gehad. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor de warmte en helderheid. Fijn!" Lieve groet, H.

Wees op tijd met het boeken van een persoonlijke sessie, de agenda van 2017 zit al bijna vol.

Update: Er zijn in het weekend van 28 en 29 oktober nog een paar plekken vrijgekomen bij Marlisa en Willeke voor een Elohim Master Healing consult, wegens annulering van workshop 'Kristallijnen Tantrisch verbindingsweekend'. Bel snel voor een afspraak + 31 (0)597 541 539

 


 

Balans.jpg

Speciaal voor jou uitgezocht:

Edelstenen voor een fijne sfeer in de babykamer, op kantoor, voor ontspannen slapen en meer!


Bekijk hier de Elohim thema edelstenen pagina voor jouw perfecte edelsteen of kristal.

 


 

oneindige spiraal.jpg

Collectief is er veel opschudding - Sta stevig in je basischakra

De aarde (als basischakra van het melkwegstelsel) laat oude opgeslagen energie los dat chaos, angst en stress in mensen teweeg brengt. Iedereen trilt hierin mee en wordt uitgedaagd in eigen schoenen te gaan staan.

Het Elohim basischakra pakket bekrachtigt zelfvertrouwen, zet je stevig op de grond met behoud van je stille middelpunt. Voelbaar vanuit verbinding met jezelf zul je gemakkelijker mee kunnen bewegen met wat er is.

"Ik voel me bijzonder geaard, veel meer dan voorheen, dat betekent ook dat ik beter omga met praktisch zaken. Ik ben ook heel bewust bezig met vertrouwen in het LEVEN, overgave, acceptatie en leven in het nu! Ik ben heel blij met dit basischakra pakket en HEEL blij dat ik jullie heb ontdekt!"

Lia


 

Elohim edelsteen elixers: diepe ontspanning, aarding, vitaliteit, ontgiftend

waterdruppel op blad.jpg

De 13 dimensionaal geopende en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen werken op alle lagen, van fysiek tot in je subtiele lichtlichamen. Door elixer water te drinken word je gevuld met helende, liefdevolle energie. Dit is heel gezond, bekrachtigt je, werkt positief op je gemoed en laat je de liefde ervaren die je bent! Werkt ook ontgiftend.

Bekijk hier het aanbod Elohim elixer stenen, al vanaf 7,50

 


 

Elohim fantoomkristal.jpg

Zoek je licht en helderheid op je levenspad? Elohim fantoomkristal!

Er zijn nog 2 prachtige fantoomkristallen beschikbaar!

Fantoomkristallen zijn schaars en daardoor heel bijzonder. Een Elohim fantoomkristal stimuleert je om de, voor jou, juiste weg te bewandelen. Het helpt je door blokkades en patronen heen te gaan en deze te overstijgen. Het opent deuren naar eenheid binnen je ziel en maakt je bewust van verleden en toekomstige incarnaties.

Fantoom kristal al verkrijgbaar vanaf 29,- bekijk het aanbod hier

 


 

Tijd om jezelf te verwennen?

edelsteen legging.jpg

Boek dan een 13 dimensionale Elohim kristal chakra legging. Het enige wat je hoeft te doen is heerlijk ontspannen te liggen en je over te geven aan de liefdevolle eenheidsenergie van de kristallen en edelstenen onder begeleiding van de Elohim Kristal Master. Je hele wezen, essentie, ziel en lichaam baden in het hoogste licht van de multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen. Een perfecte manier om weer in balans te komen en je te ontdoen van spanningen, stress, moeheid en vastzittende emoties. Kom het eens beleven! Klik hier voor meer informatie over de Elohim kristal chakra legging

 Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
11-07-2021
12-07-2021
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin en Marlisa brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je, door de workshop verkregen Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en positieve lichtsferen aanbrengen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
vroegboekprijs € 0,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-M040 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 381,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020