Elohim edelstenen: Collectieve zwaarte en moeheid

 

fantasie, cartoonHoe de zwaarte van de wereld ons beïnvloedt

Als lichtwerkers worden wzon en wolken.jpge steeds gevoeliger en staan we meer open. Niet alleen voor het licht maar ook voor de zwaarte van de omgeving en wat er op de wereld aan strijd en ellende afspeelt.
Ook al krijgen we dit niet altijd bewust mee, het dringt wel binnen in onze hoger afgestemde lichtlichamen (oftewel zieledelen). Doordat we steeds meer vanuit ons gevoel en ziel i.p.v. vanuit ons hoofd gaan leven worden de lichtlichamen van onze ziel ook meer geactiveerd. De grote subtiele antennes van onze hoger dimensionale lichtlichamen brengen de opgevangen buurt- en wereldinformatie over naar ons lichaam. Dit kan ongemerkt onze stemming en humeur beïnvloeden.

Wat we opvangen verzwaart ons, waardoor we dieper in de relatie- en andere problemen zakken dan nodig is

Wat onze lichtlichamen opvangen kan een zwaar of vermoeid gevoel in ons lichaam en humeur brengen. Het wordt daarmee steeds lastiger om te stralen met ons licht, voor onszelf en onze mensen of om de juiste keuze(s) te maken en te luisteren naar onze ziel. Ook het galactische karma van je ziel maakt soms dat je ongewild op deze zwaarte blijft resoneren. Pas als je genoeg lichtkracht, veiligheid en aarding in jezelf kunt belichamen zal je hier geen last meer van hebben.

Wat kan ondersteunen?

Elohim Master Healing-Reading sessies, Elohim workshops en de online groepshealingen met Joke ElZiam Nootebos versterken het licht, de veiligheid en aarding in jou, waardoor zwaarte en problemen minder aan je 'kleven' en lichtvoetigheid, bezieling en multidimensionaal leven op de voorgrond blijven.


crystal home office healer.jpgOok kun je 1, 2 of 3 Elohim Crystal Home & Office Healers in je omgeving neerzetten, deze werken in een straal van 40 meter en brengen het hogere Licht en Liefde in onze (zware) omgevingsenergie. Ze werken ook tegen aardstralen, elektromagnetische straling, Wi-Fi en wateraders.

Er zijn reeds vele honderden Elohim Crystal Home & Office Healers in Nederland en België verkocht.

"De homehealer heeft mij geholpen de energie om mij heen steeds weer in balans te krijgen. Wanneer ik thuis kwam en veel had opgepikt vanwege mijn hoge gevoeligheid, kon ik dit dankzij de homehealer op een natuurlijke manier weer loslaten en mij centreren. Omgevingsfactoren hebben daardoor minder vat op mij waardoor ik beter in mijn proces kan blijven.
Ook merk ik dat ik minder klachten heb bij gebruik van WI-FI en draadloze telefoon. De energie in huis voelt harmonieus en ook kleine meningsverschillen duren korter en worden sneller via humor opgelost. De omgeving is dus letterlijk lichter."

Colinda
Verder advies bij last van collectieve zwaarte en vermoeidheid

wesak kristal.jpgSchaf een Elohim Wesak edelsteen aan voor in je huis. De prachtige energie van dit kristal verhoogt je trilling naar onvoorwaardelijke liefde en activeert de diepe serene stilte van je ware Boeddha natuur in je buik.

"Het kristal zorgt dat ik uit mijn hoofd blijf en in het eenheids-liefdes veld, ik voel me anders, zo mooi!!!"


raaf jaspis DSC00228.JPG

De multidimensionale geactiveerde Elohim Ravenschedels zetten je in het Licht temidden van zwaarte en dualiteit. Ze beschermen je tegen interne en externe schaduw energie. De Elohim ravenschedels zijn aangesloten op een universeel schedelnetwerk van 13 dimensionale Liefde en Kennis.

"Wat een krachtige schedel. Ik ben super blij. Hij komt bij rest te staan, het wordt al een echte krachtplek!"


Lemurische engel.jpgNeem 2x 5-10 druppels per dag in van de Lemurische Engelen - Bronliefde bio tinctuur om je eigen engelendeel te voelen en voeden. Je ontvangt zuivere ragfijne, hoge engelen liefde en ankert dit in je aardse zelf. Je ontvang healing als van 1000 healers!

"Heel krachtig en ik voel een fijne, haast heilige energie als ik het flesje bij me draag."


Blauwe kosmische straal coelestien.jpgMediteer met een geprogrammeerde Elohim blauwe kosmische straal Coelestien cluster. Deze zuivert je keelchakra, relatiechakra, familiepatronen en seksuele organen en brengt daar je hogere licht in. Verbind je met de walvissen en dolfijnen matrix.

"Prachtige cluster met fijne energie, die mij momenteel goed ondersteunt." Lies


 Healing.jpg

Boek een Elohim Master Healing-Reading voor je multidimensionale ontwikkeling

De Elohim Master Healer-Readers helpen je meer en diepgaander te leven vanuit je essentie, subtiele buikgevoel en kracht. De Elohim Master Healer-Reader-Coaches belichamen multidimensionale zelfrealisatie en non-dualiteit. Zij hebben hiervoor een jarenlange interne opleiding gehad, en zijn daardoor in staat op vele lagen van diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

Klik hier voor meer informatie

"Ik heb een hele mooie sessie gehad. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor de warmte en helderheid. Fijn!" Lieve groet, H.

Wees op tijd met het boeken van een persoonlijke sessie, de agenda van 2017 zit al bijna vol.

Update: Er zijn in het weekend van 28 en 29 oktober nog een paar plekken vrijgekomen bij Marlisa en Willeke voor een Elohim Master Healing consult, wegens annulering van workshop 'Kristallijnen Tantrisch verbindingsweekend'. Bel snel voor een afspraak + 31 (0)597 541 539

 


 

Balans.jpg

Speciaal voor jou uitgezocht:

Edelstenen voor een fijne sfeer in de babykamer, op kantoor, voor ontspannen slapen en meer!


Bekijk hier de Elohim thema edelstenen pagina voor jouw perfecte edelsteen of kristal.

 


 

oneindige spiraal.jpg

Collectief is er veel opschudding - Sta stevig in je basischakra

De aarde (als basischakra van het melkwegstelsel) laat oude opgeslagen energie los dat chaos, angst en stress in mensen teweeg brengt. Iedereen trilt hierin mee en wordt uitgedaagd in eigen schoenen te gaan staan.

Het Elohim basischakra pakket bekrachtigt zelfvertrouwen, zet je stevig op de grond met behoud van je stille middelpunt. Voelbaar vanuit verbinding met jezelf zul je gemakkelijker mee kunnen bewegen met wat er is.

"Ik voel me bijzonder geaard, veel meer dan voorheen, dat betekent ook dat ik beter omga met praktisch zaken. Ik ben ook heel bewust bezig met vertrouwen in het LEVEN, overgave, acceptatie en leven in het nu! Ik ben heel blij met dit basischakra pakket en HEEL blij dat ik jullie heb ontdekt!"

Lia


 

Elohim edelsteen elixers: diepe ontspanning, aarding, vitaliteit, ontgiftend

waterdruppel op blad.jpg

De 13 dimensionaal geopende en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen werken op alle lagen, van fysiek tot in je subtiele lichtlichamen. Door elixer water te drinken word je gevuld met helende, liefdevolle energie. Dit is heel gezond, bekrachtigt je, werkt positief op je gemoed en laat je de liefde ervaren die je bent! Werkt ook ontgiftend.

Bekijk hier het aanbod Elohim elixer stenen, al vanaf 7,50

 


 

Elohim fantoomkristal.jpg

Zoek je licht en helderheid op je levenspad? Elohim fantoomkristal!

Er zijn nog 2 prachtige fantoomkristallen beschikbaar!

Fantoomkristallen zijn schaars en daardoor heel bijzonder. Een Elohim fantoomkristal stimuleert je om de, voor jou, juiste weg te bewandelen. Het helpt je door blokkades en patronen heen te gaan en deze te overstijgen. Het opent deuren naar eenheid binnen je ziel en maakt je bewust van verleden en toekomstige incarnaties.

Fantoom kristal al verkrijgbaar vanaf 29,- bekijk het aanbod hier

 


 

Tijd om jezelf te verwennen?

edelsteen legging.jpg

Boek dan een 13 dimensionale Elohim kristal chakra legging. Het enige wat je hoeft te doen is heerlijk ontspannen te liggen en je over te geven aan de liefdevolle eenheidsenergie van de kristallen en edelstenen onder begeleiding van de Elohim Kristal Master. Je hele wezen, essentie, ziel en lichaam baden in het hoogste licht van de multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen. Een perfecte manier om weer in balans te komen en je te ontdoen van spanningen, stress, moeheid en vastzittende emoties. Kom het eens beleven! Klik hier voor meer informatie over de Elohim kristal chakra legging

 Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0