Elohim edelstenen: Je levensdoel (realiseren)?

 

Torri poort.jpgJe levensdoel (realiseren)

Dat willen we allemaal wel, althans de meeste van ons. Maar vaak is het doel niet duidelijk. We ervaren zinloosheid, of hebben niet de energie, kracht, moed of middelen om 'ons doel' te realiseren. En soms weten we het gewoonweg niet. Het kan ook gebeuren dat het doel gaandeweg verandert, is al het voorgaande dan zinloos geweest? Allemaal relevante vragen! Maar wie stelt die vragen? Wie is het die een doel moet hebben en niet 'gewoon' met de flow mee kan gaan en erop vertrouwt dat het universum door je heen werkt? Dat het je stuurt en je daar plaatst waar je moet zijn als je bereid bent.

Waar ligt jouw focus?

Het is ons onware-ego die deze vragen stelt, die antwoorden wil, die een richting nodig heeft. Waar ligt jouw identificatie? Ga je mee in deze vragen, laat je je verleiden? Of verschuif je de focus naar je ziel en ware Zelf? Daar is het stiller, gevulder, zinvol en warm, daar is de onvoorwaardelijke liefde die niet doet, maar Is. Daar hoeft niets, maar kan en mag alles gebeuren, zonder dat er een doel of resultaat aan gekoppeld wordt.

Een prachtige flow

Vanuit die plek kan een prachtige flow ontstaan waarin je de kracht voelt om dingen te gaan aanpakken, knopen door te hakken, te genieten, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de omgeving te ervaren en ga zo maar door. Dan is er geen ik die iets moet, wil doen of er over inzit dat hij niks doet. Nee, dan is er Zijn, dan is er alle ruimte voor de Bron om door jou heen te werken en op die manier je 'doel' op aarde te realiseren. Wat dat ook moge zijn.

Vertrouw je op de Bron?

Om je identificatie te verschuiven van het onware-ego en je mind naar je ziel en ware Zelf is het nodig dat je gaat vertrouwen op de Bron in jou. Dat je de Bron in jezelf leert voelen. Jezelf stap voor stap kunt overgeven aan de hogere universele leiding die door je heen werkt en de verhalen in je hoofd laat voor wat ze zijn. Het is nodig dat je eerlijk bent naar jezelf, jezelf kunt gadeslaan en er niets van vindt, wat je ook tegenkomt. Ook is er transformatie nodig van oude patronen, overtuigingen en herhalingslussen.

Hulp in deze uitdagende tijden

Om je daarbij te helpen hebben we bij het Elohim Centre edelstenen en tincturen geactiveerd die de Bron in jou wakker maken. De kosmische blauwe straal coelestien, de Gaia-Christ© zonnesteen bol en de geometrische vormen set kunnen we je van harte aanbevelen. De energetische trilling van deze producten resoneert met de klank, kleur, frequentie en essentie van je puurste wezen. De energie gaat rechtstreeks naar de Bron in jou waardoor je identificatie begint te verschuiven. Je ervaart op steeds meer lagen de volheid van je wezen en begint nieuwe lagen van Liefde te ervaren. Het wordt daardoor steeds duidelijker dat je niet de stem in je hoofd bent. Je gaat het onware-ego doorzien en voelt de potentie en scheppingskracht van je essentie. De valkuilen waar je telkens in stapte worden steeds duidelijker. Je houdt je minder bezig met het verleden en de toekomst, maar ervaart steeds meer de volheid van het moment. Disharmonie komt in balans. Moeheid, zinloosheid, boosheid en verdriet maken plaats voor joy, passie, drive, en optimisme. Daar waar je je gevoeligheid en sensitiviteit als zwakte hebt ervaren begint het je kracht te worden.

Je bent aan het ontwaken in je ware wezen!


Levensdoel realiseren en ontwaken

zelfrealisatie tinctuur.jpgVoorhoofd chakra, 3e oog zelfrealisatie tinctuur
Co-creëren voor de nieuwe Aarde en alle levensvormen; je Lemurische eenheidsliefde en scheppingskracht activeren en volgen.


Tijdelijk 20% korting op alle zelfrealisatie tincturen. Meer info, klik hier

 

geometrische vormen set.jpgGeactiveerde geometrische vormen set
Deze activeert in jou en je omgeving een geweldige lichtkracht, een genezend eenheidsliefdesveld en volkomen balans. Duaal denken en gedrag lossen op.


Tijdelijk 15% korting op geometrische sets.
Meer info, klik hier

 

 

pakket opstaan in je kracht.jpgOpstaan in je kracht pakket
Deze tijd is de tijd van Overvloed en het kunnen creëren van alles dat je wenst vanuit je Goddelijke Essentie en Ware Zelf! Dit unieke pakket activeert je scheppingskracht, geeft je aarding en maakt je resoluut. Het werkt samen op al je 13 lagen van bewustzijn! Lichaam, innerlijk kind, mind, gevoel, ziel en geest komen op een lijn en je gevoel en inzichten volgen voortaan twijfelloos je hoogste Licht.Van 58,90 nu voor 49,95. Lees meer over deze krachtige set

 

wesak 2 kristalDSC01551.JPGWesak, Ware Zelf halftransparante edelsteen cluster
De geprogrameerde nieuwetijdskristal, activeert je levensopdracht en boeddha natuur van Vrede en Stilte in je buik. Zendt healingsenergie en Liefde voor jou en je omgeving. We hebben er reeds meer dan 1000 verkocht en krijgen steeds opnieuw geweldige recenties.

 

 

"Het kristal zorgt dat ik uit mijn hoofd blijf en in het eenheids-liefdes veld, ik voel me anders, zo mooi en zo verbonden!!!"

Janneke

Bestel hier je Wesak kristal voor 45,-

 


Heling diepere basis van onzekerheid en onveiligheidgoudsbloem.jpg

In onze chakra's, celgeheugen en lichtlichamen kunnen (diepe) wonden van onveiligheid, onzekerheid en eenzaamheid zitten opgeslagen. Door deze delen liefde en heling te geven ontstaat een stevige basis van waaruit we onszelf opnieuw gaan ervaren.

De met zorg samengestelde helende deva kruiden tincturen set voedt je 13 dimensionaal met Liefde en geborgenheid. Maarhet ontwaakt ook de kracht en schoonheid van je pure wezen. Je wordt ondersteund om jezelf te kunnen zijn en jezelf te accepteren. Het geeft de rust en ontspanning om in je eigen kracht te gaan staan. Zodat ook je levensrichting duidelijk wordt.

Bestel je Elohim deva kruidentinctuur set hier met korting

 


Schuilt er in jou een Kosmisch Kristal Master?

De Kristalmaster-opleiding van het Elohim Centre geeft diepgang, leert je kristalcommunicatie, healing en kosmische kennis inclusief helende transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus. Prachtig, hartverwarmend, veelzijdig. Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en wil werken voor mens, aarde en kristallen.

Lees hier meer over de unieke opleiding zowel bekend in Nederland als België

 


 

melkkwarts 1.jpgZuivert negatieve, zware, vermoeiende energie in huis

De Elohim melkkwarts is een bijzonder kristal dat zowel voor je innerlijke groei als voor het zuiveren van belaste energie in huis geweldig is. Deze krachtige spirituele steen is een aanwinst voor ieder huis waar belaste energie, maar ook spiritualiteit en ontwaken aan de orde zijn. De steen schenkt enorme lichtkracht en tilt de energie naar een voedend niveau voor je ziel, lichtwezen en richting.

"Ik heb gisteren mijn bestelling binnengekregen.
Wat een verschil met de kristallen die ik tot nu toe heb gekocht hier in de winkels in België, wat een krachtige energie en ze voelen super aan!!!"

Jolita

Elohim melkkwarts nu voor 47,50. Lees meer over deze bijzondere melkkwarts

 


 

Madelief 22.jpg

Transformatie van emoties en onzeker innerlijk kind

Deze met zorg samengestelde bloesem krachtplaats bio tinctuur heeft reeds vele klanten bijzonder goed geholpen:

 

 

 

 

  • Transformeert verdriet, twijfel, je kleiner voelen, somberheid en boosheid
  • Als je mee resoneert op de collectieve gevoelsstromingen van verdriet en zwaarte
  • Bij lusteloosheid, geen zin hebben, gebrek aan daadkracht
  • Als je een binnenvetter bent
  • Meer liefde en zelfwaardering
  • Verzacht het buik en hart gebied

"Er is daadwerkelijk meer zelfliefde en zelfwaardering, maar bovenal zoveel meer vertrouwen dat ik gewoon goed ben zoals ik ben. Het is precies zoals beschreven wat het zou doen, daar hoef ik niets meer aan toe te voegen. Ik voel me heel en sta volledig in mijn kracht zonder dat ik daar moeite voor hoef te doen. Heerlijk!"

Dunja

De bloesem krachtplaats tinctuur is verkrijgbaar voor 19,95


Magic Healingstools van Merlijn uit je lichaam channelen?


Dat kan allemaal tijdens de komende spetterende weekendworkshop met Merlijn en Joke ElZiam Nootebos. Ook de door de Bovenwereld en Joke geprogrammeerde Merlijn  Amethist clusters brengen de magie van Meesterschap en creatiekracht in je innerlijk kind.

Geef je hier op en lees meer over de workshop Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing gegeven op 23 en 24 september 2017.

Lees hier meer over de wonderbaarlijke Merlin Amethisten


Het grote Liefdeseenheidsveld in huis ankeren

Weet je dat onze bio zelfrealisatie tincturen van de Krachtplaats bij honderden verkocht worden en dat de Bovenwereld ze samen met Ingewijdene Joke activeert? Veel Lichtwerkers met een eigen healingspraktijk zijn ook wederverkoper.

 

 

Bijzonder is dat dit jaar ook zoveel anderen de complete set flesjes aanschaffen

Ze doen dat om het grote Liefdeseenheidsveld in huis te ankeren. We horen terug dat zwaarte verdwijnt, het grote Zelf duidelijker voelbaar is en het gemakkelijker kiezen is voor het Licht van de ziel en haar bedoeling. De Elohim zelfrealisatie tincturen worden door de meeste mensen daarnaast ook intuïtief ingenomen.

Lees meer over de Elohim zelfrealisatie bio tincturen set - tijdelijk 20% korting

 


Ruim 150 soorten edelsten in het assortiment

Op www.elohim-edelstenen.nl vind je uitgebreide beschrijving van de vele kristal en edelsteen soorten. Zowel de fysieke als de spirituele en geestelijke werking staat beschreven.

Lees meer op www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0