Elohim edelstenen: Je levensdoel (realiseren)?

Torri poort.jpgJe levensdoel (realiseren)

Dat willen we allemaal wel, althans de meeste van ons. Maar vaak is het doel niet duidelijk. We ervaren zinloosheid, of hebben niet de energie, kracht, moed of middelen om 'ons doel' te realiseren. En soms weten we het gewoonweg niet. Het kan ook gebeuren dat het doel gaandeweg verandert, is al het voorgaande dan zinloos geweest? Allemaal relevante vragen! Maar wie stelt die vragen? Wie is het die een doel moet hebben en niet 'gewoon' met de flow mee kan gaan en erop vertrouwt dat het universum door je heen werkt? Dat het je stuurt en je daar plaatst waar je moet zijn als je bereid bent.

Waar ligt jouw focus?

Het is ons onware-ego die deze vragen stelt, die antwoorden wil, die een richting nodig heeft. Waar ligt jouw identificatie? Ga je mee in deze vragen, laat je je verleiden? Of verschuif je de focus naar je ziel en ware Zelf? Daar is het stiller, gevulder, zinvol en warm, daar is de onvoorwaardelijke liefde die niet doet, maar Is. Daar hoeft niets, maar kan en mag alles gebeuren, zonder dat er een doel of resultaat aan gekoppeld wordt.

Een prachtige flow

Vanuit die plek kan een prachtige flow ontstaan waarin je de kracht voelt om dingen te gaan aanpakken, knopen door te hakken, te genieten, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de omgeving te ervaren en ga zo maar door. Dan is er geen ik die iets moet, wil doen of er over inzit dat hij niks doet. Nee, dan is er Zijn, dan is er alle ruimte voor de Bron om door jou heen te werken en op die manier je 'doel' op aarde te realiseren. Wat dat ook moge zijn.

Vertrouw je op de Bron?

Om je identificatie te verschuiven van het onware-ego en je mind naar je ziel en ware Zelf is het nodig dat je gaat vertrouwen op de Bron in jou. Dat je de Bron in jezelf leert voelen. Jezelf stap voor stap kunt overgeven aan de hogere universele leiding die door je heen werkt en de verhalen in je hoofd laat voor wat ze zijn. Het is nodig dat je eerlijk bent naar jezelf, jezelf kunt gadeslaan en er niets van vindt, wat je ook tegenkomt. Ook is er transformatie nodig van oude patronen, overtuigingen en herhalingslussen.

Hulp in deze uitdagende tijden

Om je daarbij te helpen hebben we bij het Elohim Centre edelstenen en tincturen geactiveerd die de Bron in jou wakker maken. De kosmische blauwe straal coelestien, de Gaia-Christ© zonnesteen bol en de geometrische vormen set kunnen we je van harte aanbevelen. De energetische trilling van deze producten resoneert met de klank, kleur, frequentie en essentie van je puurste wezen. De energie gaat rechtstreeks naar de Bron in jou waardoor je identificatie begint te verschuiven. Je ervaart op steeds meer lagen de volheid van je wezen en begint nieuwe lagen van Liefde te ervaren. Het wordt daardoor steeds duidelijker dat je niet de stem in je hoofd bent. Je gaat het onware-ego doorzien en voelt de potentie en scheppingskracht van je essentie. De valkuilen waar je telkens in stapte worden steeds duidelijker. Je houdt je minder bezig met het verleden en de toekomst, maar ervaart steeds meer de volheid van het moment. Disharmonie komt in balans. Moeheid, zinloosheid, boosheid en verdriet maken plaats voor joy, passie, drive, en optimisme. Daar waar je je gevoeligheid en sensitiviteit als zwakte hebt ervaren begint het je kracht te worden.

Je bent aan het ontwaken in je ware wezen!


Levensdoel realiseren en ontwaken

zelfrealisatie tinctuur.jpgVoorhoofd chakra, 3e oog zelfrealisatie tinctuur
Co-creëren voor de nieuwe Aarde en alle levensvormen; je Lemurische eenheidsliefde en scheppingskracht activeren en volgen.


Tijdelijk 20% korting op alle zelfrealisatie tincturen. Meer info, klik hier

 

geometrische vormen set.jpgGeactiveerde geometrische vormen set
Deze activeert in jou en je omgeving een geweldige lichtkracht, een genezend eenheidsliefdesveld en volkomen balans. Duaal denken en gedrag lossen op.


Tijdelijk 15% korting op geometrische sets.
Meer info, klik hier

 

 

pakket opstaan in je kracht.jpgOpstaan in je kracht pakket
Deze tijd is de tijd van Overvloed en het kunnen creëren van alles dat je wenst vanuit je Goddelijke Essentie en Ware Zelf! Dit unieke pakket activeert je scheppingskracht, geeft je aarding en maakt je resoluut. Het werkt samen op al je 13 lagen van bewustzijn! Lichaam, innerlijk kind, mind, gevoel, ziel en geest komen op een lijn en je gevoel en inzichten volgen voortaan twijfelloos je hoogste Licht.Van 58,90 nu voor 49,95. Lees meer over deze krachtige set

 

wesak 2 kristalDSC01551.JPGWesak, Ware Zelf halftransparante edelsteen cluster
De geprogrameerde nieuwetijdskristal, activeert je levensopdracht en boeddha natuur van Vrede en Stilte in je buik. Zendt healingsenergie en Liefde voor jou en je omgeving. We hebben er reeds meer dan 1000 verkocht en krijgen steeds opnieuw geweldige recenties.

 

 

"Het kristal zorgt dat ik uit mijn hoofd blijf en in het eenheids-liefdes veld, ik voel me anders, zo mooi en zo verbonden!!!"

Janneke

Bestel hier je Wesak kristal voor 45,-

 


Heling diepere basis van onzekerheid en onveiligheidgoudsbloem.jpg

In onze chakra's, celgeheugen en lichtlichamen kunnen (diepe) wonden van onveiligheid, onzekerheid en eenzaamheid zitten opgeslagen. Door deze delen liefde en heling te geven ontstaat een stevige basis van waaruit we onszelf opnieuw gaan ervaren.

De met zorg samengestelde helende deva kruiden tincturen set voedt je 13 dimensionaal met Liefde en geborgenheid. Maarhet ontwaakt ook de kracht en schoonheid van je pure wezen. Je wordt ondersteund om jezelf te kunnen zijn en jezelf te accepteren. Het geeft de rust en ontspanning om in je eigen kracht te gaan staan. Zodat ook je levensrichting duidelijk wordt.

Bestel je Elohim deva kruidentinctuur set hier met korting

 


Schuilt er in jou een Kosmisch Kristal Master?

De Kristalmaster-opleiding van het Elohim Centre geeft diepgang, leert je kristalcommunicatie, healing en kosmische kennis inclusief helende transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus. Prachtig, hartverwarmend, veelzijdig. Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en wil werken voor mens, aarde en kristallen.

Lees hier meer over de unieke opleiding zowel bekend in Nederland als België

 


 

melkkwarts 1.jpgZuivert negatieve, zware, vermoeiende energie in huis

De Elohim melkkwarts is een bijzonder kristal dat zowel voor je innerlijke groei als voor het zuiveren van belaste energie in huis geweldig is. Deze krachtige spirituele steen is een aanwinst voor ieder huis waar belaste energie, maar ook spiritualiteit en ontwaken aan de orde zijn. De steen schenkt enorme lichtkracht en tilt de energie naar een voedend niveau voor je ziel, lichtwezen en richting.

"Ik heb gisteren mijn bestelling binnengekregen.
Wat een verschil met de kristallen die ik tot nu toe heb gekocht hier in de winkels in België, wat een krachtige energie en ze voelen super aan!!!"

Jolita

Elohim melkkwarts nu voor 47,50. Lees meer over deze bijzondere melkkwarts

 


 

Madelief 22.jpg

Transformatie van emoties en onzeker innerlijk kind

Deze met zorg samengestelde bloesem krachtplaats bio tinctuur heeft reeds vele klanten bijzonder goed geholpen:

 

 

 

 

  • Transformeert verdriet, twijfel, je kleiner voelen, somberheid en boosheid
  • Als je mee resoneert op de collectieve gevoelsstromingen van verdriet en zwaarte
  • Bij lusteloosheid, geen zin hebben, gebrek aan daadkracht
  • Als je een binnenvetter bent
  • Meer liefde en zelfwaardering
  • Verzacht het buik en hart gebied

"Er is daadwerkelijk meer zelfliefde en zelfwaardering, maar bovenal zoveel meer vertrouwen dat ik gewoon goed ben zoals ik ben. Het is precies zoals beschreven wat het zou doen, daar hoef ik niets meer aan toe te voegen. Ik voel me heel en sta volledig in mijn kracht zonder dat ik daar moeite voor hoef te doen. Heerlijk!"

Dunja

De bloesem krachtplaats tinctuur is verkrijgbaar voor 19,95


Magic Healingstools van Merlijn uit je lichaam channelen?


Dat kan allemaal tijdens de komende spetterende weekendworkshop met Merlijn en Joke ElZiam Nootebos. Ook de door de Bovenwereld en Joke geprogrammeerde Merlijn  Amethist clusters brengen de magie van Meesterschap en creatiekracht in je innerlijk kind.

Geef je hier op en lees meer over de workshop Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing gegeven op 23 en 24 september 2017.

Lees hier meer over de wonderbaarlijke Merlin Amethisten


Het grote Liefdeseenheidsveld in huis ankeren

Weet je dat onze bio zelfrealisatie tincturen van de Krachtplaats bij honderden verkocht worden en dat de Bovenwereld ze samen met Ingewijdene Joke activeert? Veel Lichtwerkers met een eigen healingspraktijk zijn ook wederverkoper.

 

 

Bijzonder is dat dit jaar ook zoveel anderen de complete set flesjes aanschaffen

Ze doen dat om het grote Liefdeseenheidsveld in huis te ankeren. We horen terug dat zwaarte verdwijnt, het grote Zelf duidelijker voelbaar is en het gemakkelijker kiezen is voor het Licht van de ziel en haar bedoeling. De Elohim zelfrealisatie tincturen worden door de meeste mensen daarnaast ook intuïtief ingenomen.

Lees meer over de Elohim zelfrealisatie bio tincturen set - tijdelijk 20% korting

 


Ruim 150 soorten edelsten in het assortiment

Op www.elohim-edelstenen.nl vind je uitgebreide beschrijving van de vele kristal en edelsteen soorten. Zowel de fysieke als de spirituele en geestelijke werking staat beschreven.

Lees meer op www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020