Elohim edelstenen: Je levensdoel (realiseren)?

Torri poort.jpgJe levensdoel (realiseren)

Dat willen we allemaal wel, althans de meeste van ons. Maar vaak is het doel niet duidelijk. We ervaren zinloosheid, of hebben niet de energie, kracht, moed of middelen om 'ons doel' te realiseren. En soms weten we het gewoonweg niet. Het kan ook gebeuren dat het doel gaandeweg verandert, is al het voorgaande dan zinloos geweest? Allemaal relevante vragen! Maar wie stelt die vragen? Wie is het die een doel moet hebben en niet 'gewoon' met de flow mee kan gaan en erop vertrouwt dat het universum door je heen werkt? Dat het je stuurt en je daar plaatst waar je moet zijn als je bereid bent.

Waar ligt jouw focus?

Het is ons onware-ego die deze vragen stelt, die antwoorden wil, die een richting nodig heeft. Waar ligt jouw identificatie? Ga je mee in deze vragen, laat je je verleiden? Of verschuif je de focus naar je ziel en ware Zelf? Daar is het stiller, gevulder, zinvol en warm, daar is de onvoorwaardelijke liefde die niet doet, maar Is. Daar hoeft niets, maar kan en mag alles gebeuren, zonder dat er een doel of resultaat aan gekoppeld wordt.

Een prachtige flow

Vanuit die plek kan een prachtige flow ontstaan waarin je de kracht voelt om dingen te gaan aanpakken, knopen door te hakken, te genieten, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de omgeving te ervaren en ga zo maar door. Dan is er geen ik die iets moet, wil doen of er over inzit dat hij niks doet. Nee, dan is er Zijn, dan is er alle ruimte voor de Bron om door jou heen te werken en op die manier je 'doel' op aarde te realiseren. Wat dat ook moge zijn.

Vertrouw je op de Bron?

Om je identificatie te verschuiven van het onware-ego en je mind naar je ziel en ware Zelf is het nodig dat je gaat vertrouwen op de Bron in jou. Dat je de Bron in jezelf leert voelen. Jezelf stap voor stap kunt overgeven aan de hogere universele leiding die door je heen werkt en de verhalen in je hoofd laat voor wat ze zijn. Het is nodig dat je eerlijk bent naar jezelf, jezelf kunt gadeslaan en er niets van vindt, wat je ook tegenkomt. Ook is er transformatie nodig van oude patronen, overtuigingen en herhalingslussen.

Hulp in deze uitdagende tijden

Om je daarbij te helpen hebben we bij het Elohim Centre edelstenen en tincturen geactiveerd die de Bron in jou wakker maken. De kosmische blauwe straal coelestien, de Gaia-Christ© zonnesteen bol en de geometrische vormen set kunnen we je van harte aanbevelen. De energetische trilling van deze producten resoneert met de klank, kleur, frequentie en essentie van je puurste wezen. De energie gaat rechtstreeks naar de Bron in jou waardoor je identificatie begint te verschuiven. Je ervaart op steeds meer lagen de volheid van je wezen en begint nieuwe lagen van Liefde te ervaren. Het wordt daardoor steeds duidelijker dat je niet de stem in je hoofd bent. Je gaat het onware-ego doorzien en voelt de potentie en scheppingskracht van je essentie. De valkuilen waar je telkens in stapte worden steeds duidelijker. Je houdt je minder bezig met het verleden en de toekomst, maar ervaart steeds meer de volheid van het moment. Disharmonie komt in balans. Moeheid, zinloosheid, boosheid en verdriet maken plaats voor joy, passie, drive, en optimisme. Daar waar je je gevoeligheid en sensitiviteit als zwakte hebt ervaren begint het je kracht te worden.

Je bent aan het ontwaken in je ware wezen!


Levensdoel realiseren en ontwaken

zelfrealisatie tinctuur.jpgVoorhoofd chakra, 3e oog zelfrealisatie tinctuur
Co-creëren voor de nieuwe Aarde en alle levensvormen; je Lemurische eenheidsliefde en scheppingskracht activeren en volgen.


Tijdelijk 20% korting op alle zelfrealisatie tincturen. Meer info, klik hier

 

geometrische vormen set.jpgGeactiveerde geometrische vormen set
Deze activeert in jou en je omgeving een geweldige lichtkracht, een genezend eenheidsliefdesveld en volkomen balans. Duaal denken en gedrag lossen op.


Tijdelijk 15% korting op geometrische sets.
Meer info, klik hier

 

 

pakket opstaan in je kracht.jpgOpstaan in je kracht pakket
Deze tijd is de tijd van Overvloed en het kunnen creëren van alles dat je wenst vanuit je Goddelijke Essentie en Ware Zelf! Dit unieke pakket activeert je scheppingskracht, geeft je aarding en maakt je resoluut. Het werkt samen op al je 13 lagen van bewustzijn! Lichaam, innerlijk kind, mind, gevoel, ziel en geest komen op een lijn en je gevoel en inzichten volgen voortaan twijfelloos je hoogste Licht.Van 58,90 nu voor 49,95. Lees meer over deze krachtige set

 

wesak 2 kristalDSC01551.JPGWesak, Ware Zelf halftransparante edelsteen cluster
De geprogrameerde nieuwetijdskristal, activeert je levensopdracht en boeddha natuur van Vrede en Stilte in je buik. Zendt healingsenergie en Liefde voor jou en je omgeving. We hebben er reeds meer dan 1000 verkocht en krijgen steeds opnieuw geweldige recenties.

 

 

"Het kristal zorgt dat ik uit mijn hoofd blijf en in het eenheids-liefdes veld, ik voel me anders, zo mooi en zo verbonden!!!"

Janneke

Bestel hier je Wesak kristal voor 45,-

 


Heling diepere basis van onzekerheid en onveiligheidgoudsbloem.jpg

In onze chakra's, celgeheugen en lichtlichamen kunnen (diepe) wonden van onveiligheid, onzekerheid en eenzaamheid zitten opgeslagen. Door deze delen liefde en heling te geven ontstaat een stevige basis van waaruit we onszelf opnieuw gaan ervaren.

De met zorg samengestelde helende deva kruiden tincturen set voedt je 13 dimensionaal met Liefde en geborgenheid. Maarhet ontwaakt ook de kracht en schoonheid van je pure wezen. Je wordt ondersteund om jezelf te kunnen zijn en jezelf te accepteren. Het geeft de rust en ontspanning om in je eigen kracht te gaan staan. Zodat ook je levensrichting duidelijk wordt.

Bestel je Elohim deva kruidentinctuur set hier met korting

 


Schuilt er in jou een Kosmisch Kristal Master?

De Kristalmaster-opleiding van het Elohim Centre geeft diepgang, leert je kristalcommunicatie, healing en kosmische kennis inclusief helende transmissies met edelstenen op 13 bewustzijns-niveaus. Prachtig, hartverwarmend, veelzijdig. Voor ieder die (kosmische) diepgang wil en wil werken voor mens, aarde en kristallen.

Lees hier meer over de unieke opleiding zowel bekend in Nederland als België

 


 

melkkwarts 1.jpgZuivert negatieve, zware, vermoeiende energie in huis

De Elohim melkkwarts is een bijzonder kristal dat zowel voor je innerlijke groei als voor het zuiveren van belaste energie in huis geweldig is. Deze krachtige spirituele steen is een aanwinst voor ieder huis waar belaste energie, maar ook spiritualiteit en ontwaken aan de orde zijn. De steen schenkt enorme lichtkracht en tilt de energie naar een voedend niveau voor je ziel, lichtwezen en richting.

"Ik heb gisteren mijn bestelling binnengekregen.
Wat een verschil met de kristallen die ik tot nu toe heb gekocht hier in de winkels in België, wat een krachtige energie en ze voelen super aan!!!"

Jolita

Elohim melkkwarts nu voor 47,50. Lees meer over deze bijzondere melkkwarts

 


 

Madelief 22.jpg

Transformatie van emoties en onzeker innerlijk kind

Deze met zorg samengestelde bloesem krachtplaats bio tinctuur heeft reeds vele klanten bijzonder goed geholpen:

 

 

 

 

  • Transformeert verdriet, twijfel, je kleiner voelen, somberheid en boosheid
  • Als je mee resoneert op de collectieve gevoelsstromingen van verdriet en zwaarte
  • Bij lusteloosheid, geen zin hebben, gebrek aan daadkracht
  • Als je een binnenvetter bent
  • Meer liefde en zelfwaardering
  • Verzacht het buik en hart gebied

"Er is daadwerkelijk meer zelfliefde en zelfwaardering, maar bovenal zoveel meer vertrouwen dat ik gewoon goed ben zoals ik ben. Het is precies zoals beschreven wat het zou doen, daar hoef ik niets meer aan toe te voegen. Ik voel me heel en sta volledig in mijn kracht zonder dat ik daar moeite voor hoef te doen. Heerlijk!"

Dunja

De bloesem krachtplaats tinctuur is verkrijgbaar voor 19,95


Magic Healingstools van Merlijn uit je lichaam channelen?


Dat kan allemaal tijdens de komende spetterende weekendworkshop met Merlijn en Joke ElZiam Nootebos. Ook de door de Bovenwereld en Joke geprogrammeerde Merlijn  Amethist clusters brengen de magie van Meesterschap en creatiekracht in je innerlijk kind.

Geef je hier op en lees meer over de workshop Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing gegeven op 23 en 24 september 2017.

Lees hier meer over de wonderbaarlijke Merlin Amethisten


Het grote Liefdeseenheidsveld in huis ankeren

Weet je dat onze bio zelfrealisatie tincturen van de Krachtplaats bij honderden verkocht worden en dat de Bovenwereld ze samen met Ingewijdene Joke activeert? Veel Lichtwerkers met een eigen healingspraktijk zijn ook wederverkoper.

 

 

Bijzonder is dat dit jaar ook zoveel anderen de complete set flesjes aanschaffen

Ze doen dat om het grote Liefdeseenheidsveld in huis te ankeren. We horen terug dat zwaarte verdwijnt, het grote Zelf duidelijker voelbaar is en het gemakkelijker kiezen is voor het Licht van de ziel en haar bedoeling. De Elohim zelfrealisatie tincturen worden door de meeste mensen daarnaast ook intuïtief ingenomen.

Lees meer over de Elohim zelfrealisatie bio tincturen set - tijdelijk 20% korting

 


Ruim 150 soorten edelsten in het assortiment

Op www.elohim-edelstenen.nl vind je uitgebreide beschrijving van de vele kristal en edelsteen soorten. Zowel de fysieke als de spirituele en geestelijke werking staat beschreven.

Lees meer op www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020