Houd jij van jezelf?

Online cursus “Word de Liefde die je Bent” (start 18 oktober)

Gegeven door Willeke Jansen

 • Wil je nog meer van jezelf gaan houden, de Liefde van binnen gaan voelen?
 • Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt?
 • Zou jij wensen dat het leven je toelacht?
 • Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren?
 • Ervaren dat je rust, Liefde en vertrouwen bent?
 • Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen?
 • Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt?

Online cursus voor het openen van je hart, met 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Via online groepshealingen met 13 dimensionale kruiden tincturen van de Elohim Krachtplaats, ruimte voor readingvragen en het delen van je ervaringen en vragen, zul je merken dat je steeds oordeellozer van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.

Door de specifieke uitgezochte Elohim kruidentincturen zul je prachtige healingen ontvangen. De onvoorwaardelijke Liefde van de plant en de Deva engel zullen duidelijk voelbaar je zielelichtlichamen openen en aarden. De lichtkracht van je hoger Zelf tijdens de online channelings lost gevoelens, mindverhalen en behoeften van je kleine zelf op. Net als fysieke spanning. Je voelt je voortaan gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer.

Doordat de kruiden op de Elohim Krachtplaats in de helende tuinen staan, hebben ze zich opgeladen met het Eenheids Liefdesveld dat daar aanwezig is. Ook wordt er op de Elohim Krachtplaats in afstemming met de deva's en de natuurwezens gewerkt, waardoor de werking op nog diepere lagen van het fysieke en geestelijke bij een ieder kan plaatsvinden tijdens gebruik van de tincturen en de online channeling. Hierdoor integreren de hogere zieledelen van jezelf met diverse verfijnde, lichtvoetige en hogere Liefdeskwaliteiten veel sneller in je persoonlijkheid. 

 De volgende kruiden tincturen zullen we tijdens deze serie ‘Word de Liefde die je Bent’ behandelen:

 

Citroenmelisse

citroenmelisse.jpgType mens: Ben je een zachtaardig, zorgzaam, vriendelijk type of praat je graag? Trek je voorjezelf te weinig aan de bel en zorg je met die liefdevolle energie, minder voor jezelf? Vind je je familie, collega’s of de maatschappij te grofstoffelijk, niet zachtaardig of verfijnd genoeg en heb je daar soms last van?

Het geeft je: Troost, ontspanning, geborgenheid bij liefdeswonden, innerlijk kind en drukte.


Duizendblad:

duizendblad.jpgType mens: Elohim Duizendblad past bij een bedrijvig, sociaal type. Iemand die goed functioneert in de eigen groep, maar daarbuiten onzeker, onwennig of gespannen is. Deze mens gaat door, lijkt onverwoestbaar, maar telt zichzelf niet genoeg. 

Het geeft je: Geborgenheid, Laat je weer thuis komen in jezelf.


Herderstasje:

herderstasje.jpg [1]Type mens: Heb je het altijd druk en ren je jezelf gemakkelijk voorbij waardoor je je hart niet verder kunt openen? Ben je vurig en brand je jezelf op? Het veroudersproces gaat dan ook sneller!

Het geeft je: Lost dieper eenzaamheid op of jezelf voorbij rennen, verruimt het hart en geeft het ballen.


Kaasjeskruid:

Type mens: Ben je wat verhard of verbitterd? Is je hart dichtgegaan? Of cijfer je jezelf juist weg?

Het geeft je: Lichtvoetigheid, de blijheid van je innerlijk kind laat je ontkrampen, ontspannen en genieten. Liefde voor jezelf en het leven ontstaat.


Vrouwenmantel:

vrouwenmantel.jpgType mens: heb je weinig daadkracht en ben je weinig assertief? Of heb je dat juist te veel? Kun je veel oordelen?

Het geeft je: Oervertrouwen, veiligheid, eigen liefde en geborgenheid. Verzacht je als je te hard bent of laat je beter voor jezelf opkomen als je al te vriendelijk bent.
Praktische informatie

In 5 lessen zullen we de Elohim bio kruidentincturen bespreken. Hun werkingsgebied en hoe je ze kunt toepassen thuis. Om jezelf er mee te helen en om ze te ervaren en voelen zal Willeke een online channeling geven waarbij diepe healing ontstaat. Deze is thuis voelbaar van Geest tot lichaam. Op al deze gebieden werken ze thuis ook, o.a. door het innemen van druppels. Een week voordat de cursus begint krijg je de vijf Elohim bio kruidentincturen (50 ml) thuis gestuurd die je tijdens de cursus en ook in de maanden na afloop kunt innemen. De kruidentinctuur kun je thuis vasthouden tijdens de channeling, waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden. Tijdens de online cursus zullen we tevens de werking van de tinctuur bespreken en is er een online rondje met ervaringen. Daarnaast krijg je een huiswerk ‘opdracht’ mee die je kan helpen verdiepen.

Elke online avond zal ongeveer anderhalf uur duren en start precies om 19.00 uur.

De channelings zullen om de week plaatsvinden op de volgende data:

 • kruidentinctuur.jpg

  woensdag 18 oktober
 • woensdag 1 november
 • woensdag 15 november
 • woensdag 29 november
 • woensdag 13 december


Indien je niet live mee kunt doen, dan kun je je wel aanmelden en zal de opname aan je toegestuurd worden na de avond. Deze is dan een week te beluisteren.

Ik ontmoet je graag online!

 

Geef je op vóór woensdag 11 oktober om gebruik te maken van de vroegboekkorting en betaal € 175,- i.p.v. € 195,-

 

 

Meer aankomende workshops met Willeke Jansen:

Healing 2.jpg28 & 29 oktober - Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend

Tantra heeft niets met platte seks te maken. Het is een levenshouding die je opent voor de diepere betekenis van je ervaringen. Het vraagt telkens weer opnieuw alle ik gedachten en triggers te zien en je er niet mee te identificeren. Het hogere in jou altijd voorop te zetten en te volgen. Het is de weg naar interne en externe mannelijke en vrouwelijke eenheid. Hierdoor kun je het leven in alles wat het je biedt omarmen. Je bewustzijn zal zich verruimen, Stilte en innerlijke balans ontstaan. Tijdens de workshop eren we intimiteit en seksualiteit tot in het meest subtiele gevoel als meest oorspronkelijke bron van levenskracht. Deze Kristallijnen tantra workshop is één van de wegen naar het realiseren van de Goddelijke vonk in jou.

Klik hier voor meer informatie


NB. Tijdens dit weekend zal er enkel gesproken worden over ervaringen van seksualiteit en intimiteit en hoe we hiermee om (kunnen) gaan. Je ontvangt tips en tools. We zullen geen seksuele handelingen verrichten. De kleren blijven aan. Je kunt samen met je partner komen, maar ook alleen.