Kosmisch Vuur 1 was geweldig!

 

De workshop met 88 deelnemers afgelopen weekend was geweldig! Wat een krachten, vreugde en lichtheid waren er in het veld! Ook nu werkt hij nog flink door, zo horen we terug van veel mensen. Zelfs Joke had pittige uitwerkingen de maandag erna. Ook hier op het centrum moest het team bijkomen van alle prachtige energieverschuivingen. Ondanks de bedrijvigheid die meer dan 400 maaltijden, winkelbezoek en vele overnachtende gasten met zich meebracht is er tegelijkertijd een nog diepere Stilte en Eenheid voelbaar op de Krachtplaats. Een groot sacraal liefdesveld dat ons en het werk verlicht en in de flow afstemt tot een krachtig en blij team zonder egobelangen die samen voor hetzelfde doel gaan.

Ook thuis ondersteunt dit veld gelijkgestemden deelnemers en lezers
Meer gemak, lichtheid en joy en een snellere ontwikkling voor het zielepad worden opgemerkt. Door middel van het krachtige liefdeseenheidsveld dat ook tijdens alle workshops voelbaar aanwezig is, kunnen de meest prachtige en diepgaande transformaties plaatsvinden. Net als het aarden in het dagelijks gedrag en functioneren van het Goddelijk Ware Zelf. Het universele Liefdesnetwerk dat nog dieper door Kosmisch Vuur geankerd ligt op de Krachtplaats, brengt ook thuis bij ieder meetrillend teamlid een grotere basis van innerlijke veiligheid, wijkracht en non-dualiteit.

Dank aan alle deelnemers die erbij waren en het veld zo mooi gedragen, versterkt en geankerd hebben in zichzelf en de krachtplaats. Dank ook aan alle teamleden en vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt!!!


Wil je dit ook eens meemaken?

1) Schrijf je dan in voor een van de Elohim workshops of doe mee aan de online groepshealingen.

2) Ben je een bekende en fysiek krachtige (jonge) vrijwilliger, kun je egoloos mee aanpakken en meedoen met de groepsziel en het dragende eenheidsgroepsveld, geef je dan alvast op om mee te helpen met Kosmisch Vuur volgend jaar op 8 & 9 september 2018. Het is geweldig om als vrijwilliger dit mee te kunnen maken!

PS. we hebben ook nog een betaalde vacature voor meewerkend hoofd van de huishouding / facilitair leidinggevende openstaan. Meer weten? Klik hier.

 

Team koffietafel 2017.jpg

Het team achter de schermen
Reacties die we hebben ontvangen van deelnemers:

"Wow, wat een prachtige workshop met zulke diepgaande healingen, mooie energie en bijzondere groep. Ondanks dat er zo veel mensen waren kon ik goed bij mijzelf blijven. De energie vond ik prachtig."

"Na Kosmisch Vuur ervaar ik een diepe stilte en ook het gevoel dat er nog van alles aan het loslaten is. Ben dankbaar voor dit weekend en alle healing die heeft plaatsgevonden, dit vergeet ik niet snel. Bedankt Joke en het team!"

"Wat ik nog het meest bijzonder vond tijdens de workshop is hoe makkelijk de blokkades opgelost werden. Ik had verwacht dat de workshop heel zwaar zou zijn, maar de healingen gingen zo makkelijk. Ik voel dat ik er echt wat aan heb de komende maanden en jaren en ik ga zeker ook Kosmisch Vuur 2 doen."

"Dank, dank, dank Joke en het team voor deze geweldige ervaring. Ik voel dat er echt een omslag is gemaakt. Mijn man zei het toen ik thuis kwam: je straalt helemaal!"

 


 

29 september t/m 1 oktober - Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Vuur draak.jpgTijdens deze Elohim workshop leer je te openen en af te stemmen om te healen als multidimensionaal, kosmisch healer en kanaal voor de Bron vanuit je ware zelf en essentie. Je ontvangt krachtige initiaties in Moeder Aarde, je Eenheidsstaat, Sananda en Christusbewustzijn. Je krijgt verschillende Kosmische Stralen (zoals je die hebt leren kennen in de workshop Kosmisch Vuur 1) gedownload als enorme healingstools waarna je ze zelf kunt channelen uit je lichaam om anderen of jezelf te healen. Je zult meer kosmisch meesterschap, universele Liefde/Kracht, helderheid, inspiratie, hoger dimensionaal bewustzijn en samenwerking met de Bovenwereld in je dagelijks leven (en therapeutische praktijk) ervaren dan daarvoor.

Klik hier om je op te geven


Kosmisch Vuur 2 loopt snel vol, er zijn nog maar een aantal gratis slaapplaatsen in Happiness beschikbaar, wil je mee doen geef je dan tijdig op!

Tip: herhaal je deze workshop dan betaal je geen € 614,- maar slechts € 354,-

 


 

23 & 24 september - Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin.jpgEen Elohim Merlin weekendopleiding is zo bijzonder, zo indrukwekkend! Voor jezelf, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden, magische en kosmische   verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gaat met pret en gemak. En toch heel serieus. De in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt meer op de achtergrond van je leven. Advies: doe vooraf andere workshops of Kosmisch Vuur, twijfel je of je mee kunt doen neem dan even contact op.

Leer werken met magische healingtools!

Klik hier om je op te geven

 


 

7 & 8 oktober - Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Grote initiaties, Vuurwerk om je hoogste vorm op aarde neer te zetten! Met groepstransmissies en persoonlijke readingen over jouw Weg van ontwikkeling

Egyptische god, beeld, tempel, inwijding.jpgEnorme versnelling is mogelijk als je zover bent. Ieder pakt tijdens de workshop de Inwijdingen op het eigen ontwikkelingsniveau en komt meerdere inwijdingsstappen verder. Deze inwijdingen werden vroeger volbracht in de Inwijdingsscholen. We deden vaak meerdere leven over slechts één Inwijdinggraad (of school)! Nu is het mogelijk voor diegenen die zover zijn dat in het huidige leven te voltooien waardoor je missie en verlichte staat en Godrealisatie activeren samen met je Druïdische Oorsprong en Magiër.

Weten welke Inwijdingen je kunt verwachten?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Wist je dat...

Verlicht worden of sjamaan, goeroe, zelfrealisatie leraar of essentie coach worden, niet automatisch inhoudt dat je het universele Eenheidsliefdesveld of de universele Christuskracht belichaamt in je dagelijks gedrag, innerlijk kind en onderste chakra's?

Boeddha, verlichting 2.jpgDat het Elohim Centre en de Elohim woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth" dat juist beoefent en traint tijdens werk en omgang? Het Elohim team neemt het ook mee in elke satsang, consult, workshop en met de vrijwilligers. 

Wist je dat alleen verlichte onderste chakra's en het deelnemen aan het eenheidsliefdesveld de nieuwe Mens en samenleving en wereldvrede activeren?

Wist je dat een Pillar of Light niet automatisch verlicht of te wel zelfgerealiseerd is? Een Pillar of Light ervaart vanuit meerdere lichtlichamen en dimensies en is bewust en gevoelig. Hij/zij kent meestal nog steeds de (spirituele en subtiele) ik-kern waarom zijn of haar werk en leven draait.

Wist je dat zelfrealisatie de verlichting/transpersoonlijkheid van ik-kern in mind en hart betekent? En dat voor Godrealisatie de verlichting van al je chakra's nodig zijn en de belichaming van het universele Eenheidsliefdesveld, de groepsziel en Christuskracht?
Dat Godrealisatie begint bij de belangeloze dienstbaarheid aan de ziel en bezieling van jouw mensen; de groepsziel? Dat het begint met het wij-gevoel i.p.v. ik-gevoel en de persoonlijke Christuskracht i.p.v. de universeel overkoepelende Christuskracht en het Eenheidfsliefdesveld? En dat het vraagt om elke identificatie te onthechten aan eigen ideeën, meningen, wensen, ik-kern, mensen, rollen of spullen?

Wil je weten hoever je daarmee bent en wat je volgende stap kan zijn; kom dan voor een live Elohim consult van 40-60 min. Hierbij kun je ook persoonlijke vragen stellen of healing krijgen. De rest van de dag kun je prachtige ervaringen opdoen in de helende zelfrealisatie tuinen en het sacrale Lemurische bos. Mee-eten in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' is mogelijk bij tijdige reservering (info@elohim-centre.org). Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Het is ook nog mogelijk om voor langere tijd een chalet te huren op de Elohim Krachtplaats.

Wist je dat de Elohim Coelestien - Kosmische Blauwe Straal clusters speciaal voor deze ontwikkelingsweg geprogrammeerd zijn? Meer informatie vind je op elohim-edelstenen.nl.

 


 

Healer of spirituele coach worden?

Healing, afstemming.jpg

Volg een beroepsopleiding bij het Elohim Centre. De Elohim (beroeps)opleidingen brengen nooit alleen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. De hogere dimensies (ook van de helende Elohim producten) helpen je een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Aarde. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. Een nieuwetijds mens die in veel meer werkelijkheden tegelijk leeft. Je leert op diepgaande en bezielde wijze omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk. Je ontwikkelt hiermee je volledig potentieel. De Elohim Krachtplaats met het Liefdeseenheidsveld en het Elohim Centre helpen de nieuwetijds mens die dat wil voorbij de ego-ik-ruis te Ontwaken in het Ware Zelf van de Goddelijke Vonk en een wij-maatschappij te vormen.

Neem een kijkje bij de volgende Elohim opleidingen:

 

Klik hier om alle Elohim opleidingen te bekijken
Audio healing met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

Koptelefoon2 (cc).jpg

Woon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen? We bieden daarvoor de helende audio E-learnings (opnames uit de workshops) en de Elohim E-cursussen aan. Deze openen je diepergaand en brengen je stap voor stap 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken dat tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevuld, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, geneeskracht, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende Elohim audio opnames.

Klik hier om alle audio opnames te bekijken

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0