Kosmisch Vuur 1 was geweldig!

 

De workshop met 88 deelnemers afgelopen weekend was geweldig! Wat een krachten, vreugde en lichtheid waren er in het veld! Ook nu werkt hij nog flink door, zo horen we terug van veel mensen. Zelfs Joke had pittige uitwerkingen de maandag erna. Ook hier op het centrum moest het team bijkomen van alle prachtige energieverschuivingen. Ondanks de bedrijvigheid die meer dan 400 maaltijden, winkelbezoek en vele overnachtende gasten met zich meebracht is er tegelijkertijd een nog diepere Stilte en Eenheid voelbaar op de Krachtplaats. Een groot sacraal liefdesveld dat ons en het werk verlicht en in de flow afstemt tot een krachtig en blij team zonder egobelangen die samen voor hetzelfde doel gaan.

Ook thuis ondersteunt dit veld gelijkgestemden deelnemers en lezers
Meer gemak, lichtheid en joy en een snellere ontwikkling voor het zielepad worden opgemerkt. Door middel van het krachtige liefdeseenheidsveld dat ook tijdens alle workshops voelbaar aanwezig is, kunnen de meest prachtige en diepgaande transformaties plaatsvinden. Net als het aarden in het dagelijks gedrag en functioneren van het Goddelijk Ware Zelf. Het universele Liefdesnetwerk dat nog dieper door Kosmisch Vuur geankerd ligt op de Krachtplaats, brengt ook thuis bij ieder meetrillend teamlid een grotere basis van innerlijke veiligheid, wijkracht en non-dualiteit.

Dank aan alle deelnemers die erbij waren en het veld zo mooi gedragen, versterkt en geankerd hebben in zichzelf en de krachtplaats. Dank ook aan alle teamleden en vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt!!!


Wil je dit ook eens meemaken?

1) Schrijf je dan in voor een van de Elohim workshops of doe mee aan de online groepshealingen.

2) Ben je een bekende en fysiek krachtige (jonge) vrijwilliger, kun je egoloos mee aanpakken en meedoen met de groepsziel en het dragende eenheidsgroepsveld, geef je dan alvast op om mee te helpen met Kosmisch Vuur volgend jaar op 8 & 9 september 2018. Het is geweldig om als vrijwilliger dit mee te kunnen maken!

PS. we hebben ook nog een betaalde vacature voor meewerkend hoofd van de huishouding / facilitair leidinggevende openstaan. Meer weten? Klik hier.

 

Team koffietafel 2017.jpg

Het team achter de schermen
Reacties die we hebben ontvangen van deelnemers:

"Wow, wat een prachtige workshop met zulke diepgaande healingen, mooie energie en bijzondere groep. Ondanks dat er zo veel mensen waren kon ik goed bij mijzelf blijven. De energie vond ik prachtig."

"Na Kosmisch Vuur ervaar ik een diepe stilte en ook het gevoel dat er nog van alles aan het loslaten is. Ben dankbaar voor dit weekend en alle healing die heeft plaatsgevonden, dit vergeet ik niet snel. Bedankt Joke en het team!"

"Wat ik nog het meest bijzonder vond tijdens de workshop is hoe makkelijk de blokkades opgelost werden. Ik had verwacht dat de workshop heel zwaar zou zijn, maar de healingen gingen zo makkelijk. Ik voel dat ik er echt wat aan heb de komende maanden en jaren en ik ga zeker ook Kosmisch Vuur 2 doen."

"Dank, dank, dank Joke en het team voor deze geweldige ervaring. Ik voel dat er echt een omslag is gemaakt. Mijn man zei het toen ik thuis kwam: je straalt helemaal!"

 


 

29 september t/m 1 oktober - Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Vuur draak.jpgTijdens deze Elohim workshop leer je te openen en af te stemmen om te healen als multidimensionaal, kosmisch healer en kanaal voor de Bron vanuit je ware zelf en essentie. Je ontvangt krachtige initiaties in Moeder Aarde, je Eenheidsstaat, Sananda en Christusbewustzijn. Je krijgt verschillende Kosmische Stralen (zoals je die hebt leren kennen in de workshop Kosmisch Vuur 1) gedownload als enorme healingstools waarna je ze zelf kunt channelen uit je lichaam om anderen of jezelf te healen. Je zult meer kosmisch meesterschap, universele Liefde/Kracht, helderheid, inspiratie, hoger dimensionaal bewustzijn en samenwerking met de Bovenwereld in je dagelijks leven (en therapeutische praktijk) ervaren dan daarvoor.

Klik hier om je op te geven


Kosmisch Vuur 2 loopt snel vol, er zijn nog maar een aantal gratis slaapplaatsen in Happiness beschikbaar, wil je mee doen geef je dan tijdig op!

Tip: herhaal je deze workshop dan betaal je geen € 614,- maar slechts € 354,-

 


 

23 & 24 september - Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin.jpgEen Elohim Merlin weekendopleiding is zo bijzonder, zo indrukwekkend! Voor jezelf, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden, magische en kosmische   verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gaat met pret en gemak. En toch heel serieus. De in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt meer op de achtergrond van je leven. Advies: doe vooraf andere workshops of Kosmisch Vuur, twijfel je of je mee kunt doen neem dan even contact op.

Leer werken met magische healingtools!

Klik hier om je op te geven

 


 

7 & 8 oktober - Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Grote initiaties, Vuurwerk om je hoogste vorm op aarde neer te zetten! Met groepstransmissies en persoonlijke readingen over jouw Weg van ontwikkeling

Egyptische god, beeld, tempel, inwijding.jpgEnorme versnelling is mogelijk als je zover bent. Ieder pakt tijdens de workshop de Inwijdingen op het eigen ontwikkelingsniveau en komt meerdere inwijdingsstappen verder. Deze inwijdingen werden vroeger volbracht in de Inwijdingsscholen. We deden vaak meerdere leven over slechts één Inwijdinggraad (of school)! Nu is het mogelijk voor diegenen die zover zijn dat in het huidige leven te voltooien waardoor je missie en verlichte staat en Godrealisatie activeren samen met je Druïdische Oorsprong en Magiër.

Weten welke Inwijdingen je kunt verwachten?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Wist je dat...

Verlicht worden of sjamaan, goeroe, zelfrealisatie leraar of essentie coach worden, niet automatisch inhoudt dat je het universele Eenheidsliefdesveld of de universele Christuskracht belichaamt in je dagelijks gedrag, innerlijk kind en onderste chakra's?

Boeddha, verlichting 2.jpgDat het Elohim Centre en de Elohim woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth" dat juist beoefent en traint tijdens werk en omgang? Het Elohim team neemt het ook mee in elke satsang, consult, workshop en met de vrijwilligers. 

Wist je dat alleen verlichte onderste chakra's en het deelnemen aan het eenheidsliefdesveld de nieuwe Mens en samenleving en wereldvrede activeren?

Wist je dat een Pillar of Light niet automatisch verlicht of te wel zelfgerealiseerd is? Een Pillar of Light ervaart vanuit meerdere lichtlichamen en dimensies en is bewust en gevoelig. Hij/zij kent meestal nog steeds de (spirituele en subtiele) ik-kern waarom zijn of haar werk en leven draait.

Wist je dat zelfrealisatie de verlichting/transpersoonlijkheid van ik-kern in mind en hart betekent? En dat voor Godrealisatie de verlichting van al je chakra's nodig zijn en de belichaming van het universele Eenheidsliefdesveld, de groepsziel en Christuskracht?
Dat Godrealisatie begint bij de belangeloze dienstbaarheid aan de ziel en bezieling van jouw mensen; de groepsziel? Dat het begint met het wij-gevoel i.p.v. ik-gevoel en de persoonlijke Christuskracht i.p.v. de universeel overkoepelende Christuskracht en het Eenheidfsliefdesveld? En dat het vraagt om elke identificatie te onthechten aan eigen ideeën, meningen, wensen, ik-kern, mensen, rollen of spullen?

Wil je weten hoever je daarmee bent en wat je volgende stap kan zijn; kom dan voor een live Elohim consult van 40-60 min. Hierbij kun je ook persoonlijke vragen stellen of healing krijgen. De rest van de dag kun je prachtige ervaringen opdoen in de helende zelfrealisatie tuinen en het sacrale Lemurische bos. Mee-eten in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' is mogelijk bij tijdige reservering (info@elohim-centre.org). Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Het is ook nog mogelijk om voor langere tijd een chalet te huren op de Elohim Krachtplaats.

Wist je dat de Elohim Coelestien - Kosmische Blauwe Straal clusters speciaal voor deze ontwikkelingsweg geprogrammeerd zijn? Meer informatie vind je op elohim-edelstenen.nl.

 


 

Healer of spirituele coach worden?

Healing, afstemming.jpg

Volg een beroepsopleiding bij het Elohim Centre. De Elohim (beroeps)opleidingen brengen nooit alleen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. De hogere dimensies (ook van de helende Elohim producten) helpen je een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Aarde. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. Een nieuwetijds mens die in veel meer werkelijkheden tegelijk leeft. Je leert op diepgaande en bezielde wijze omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk. Je ontwikkelt hiermee je volledig potentieel. De Elohim Krachtplaats met het Liefdeseenheidsveld en het Elohim Centre helpen de nieuwetijds mens die dat wil voorbij de ego-ik-ruis te Ontwaken in het Ware Zelf van de Goddelijke Vonk en een wij-maatschappij te vormen.

Neem een kijkje bij de volgende Elohim opleidingen:

 

Klik hier om alle Elohim opleidingen te bekijken
Audio healing met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

Koptelefoon2 (cc).jpg

Woon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen? We bieden daarvoor de helende audio E-learnings (opnames uit de workshops) en de Elohim E-cursussen aan. Deze openen je diepergaand en brengen je stap voor stap 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken dat tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevuld, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, geneeskracht, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende Elohim audio opnames.

Klik hier om alle audio opnames te bekijken

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18