Kosmisch Vuur 1 was geweldig!

De workshop met 88 deelnemers afgelopen weekend was geweldig! Wat een krachten, vreugde en lichtheid waren er in het veld! Ook nu werkt hij nog flink door, zo horen we terug van veel mensen. Zelfs Joke had pittige uitwerkingen de maandag erna. Ook hier op het centrum moest het team bijkomen van alle prachtige energieverschuivingen. Ondanks de bedrijvigheid die meer dan 400 maaltijden, winkelbezoek en vele overnachtende gasten met zich meebracht is er tegelijkertijd een nog diepere Stilte en Eenheid voelbaar op de Krachtplaats. Een groot sacraal liefdesveld dat ons en het werk verlicht en in de flow afstemt tot een krachtig en blij team zonder egobelangen die samen voor hetzelfde doel gaan.

Ook thuis ondersteunt dit veld gelijkgestemden deelnemers en lezers
Meer gemak, lichtheid en joy en een snellere ontwikkling voor het zielepad worden opgemerkt. Door middel van het krachtige liefdeseenheidsveld dat ook tijdens alle workshops voelbaar aanwezig is, kunnen de meest prachtige en diepgaande transformaties plaatsvinden. Net als het aarden in het dagelijks gedrag en functioneren van het Goddelijk Ware Zelf. Het universele Liefdesnetwerk dat nog dieper door Kosmisch Vuur geankerd ligt op de Krachtplaats, brengt ook thuis bij ieder meetrillend teamlid een grotere basis van innerlijke veiligheid, wijkracht en non-dualiteit.

Dank aan alle deelnemers die erbij waren en het veld zo mooi gedragen, versterkt en geankerd hebben in zichzelf en de krachtplaats. Dank ook aan alle teamleden en vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt!!!


Wil je dit ook eens meemaken?

1) Schrijf je dan in voor een van de Elohim workshops of doe mee aan de online groepshealingen.

2) Ben je een bekende en fysiek krachtige (jonge) vrijwilliger, kun je egoloos mee aanpakken en meedoen met de groepsziel en het dragende eenheidsgroepsveld, geef je dan alvast op om mee te helpen met Kosmisch Vuur volgend jaar op 8 & 9 september 2018. Het is geweldig om als vrijwilliger dit mee te kunnen maken!

PS. we hebben ook nog een betaalde vacature voor meewerkend hoofd van de huishouding / facilitair leidinggevende openstaan. Meer weten? Klik hier.

 

Team koffietafel 2017.jpg

Het team achter de schermen
Reacties die we hebben ontvangen van deelnemers:

"Wow, wat een prachtige workshop met zulke diepgaande healingen, mooie energie en bijzondere groep. Ondanks dat er zo veel mensen waren kon ik goed bij mijzelf blijven. De energie vond ik prachtig."

"Na Kosmisch Vuur ervaar ik een diepe stilte en ook het gevoel dat er nog van alles aan het loslaten is. Ben dankbaar voor dit weekend en alle healing die heeft plaatsgevonden, dit vergeet ik niet snel. Bedankt Joke en het team!"

"Wat ik nog het meest bijzonder vond tijdens de workshop is hoe makkelijk de blokkades opgelost werden. Ik had verwacht dat de workshop heel zwaar zou zijn, maar de healingen gingen zo makkelijk. Ik voel dat ik er echt wat aan heb de komende maanden en jaren en ik ga zeker ook Kosmisch Vuur 2 doen."

"Dank, dank, dank Joke en het team voor deze geweldige ervaring. Ik voel dat er echt een omslag is gemaakt. Mijn man zei het toen ik thuis kwam: je straalt helemaal!"

 


 

29 september t/m 1 oktober - Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Vuur draak.jpgTijdens deze Elohim workshop leer je te openen en af te stemmen om te healen als multidimensionaal, kosmisch healer en kanaal voor de Bron vanuit je ware zelf en essentie. Je ontvangt krachtige initiaties in Moeder Aarde, je Eenheidsstaat, Sananda en Christusbewustzijn. Je krijgt verschillende Kosmische Stralen (zoals je die hebt leren kennen in de workshop Kosmisch Vuur 1) gedownload als enorme healingstools waarna je ze zelf kunt channelen uit je lichaam om anderen of jezelf te healen. Je zult meer kosmisch meesterschap, universele Liefde/Kracht, helderheid, inspiratie, hoger dimensionaal bewustzijn en samenwerking met de Bovenwereld in je dagelijks leven (en therapeutische praktijk) ervaren dan daarvoor.

Klik hier om je op te geven


Kosmisch Vuur 2 loopt snel vol, er zijn nog maar een aantal gratis slaapplaatsen in Happiness beschikbaar, wil je mee doen geef je dan tijdig op!

Tip: herhaal je deze workshop dan betaal je geen € 614,- maar slechts € 354,-

 


 

23 & 24 september - Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin.jpgEen Elohim Merlin weekendopleiding is zo bijzonder, zo indrukwekkend! Voor jezelf, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden, magische en kosmische   verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gaat met pret en gemak. En toch heel serieus. De in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt meer op de achtergrond van je leven. Advies: doe vooraf andere workshops of Kosmisch Vuur, twijfel je of je mee kunt doen neem dan even contact op.

Leer werken met magische healingtools!

Klik hier om je op te geven

 


 

7 & 8 oktober - Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Grote initiaties, Vuurwerk om je hoogste vorm op aarde neer te zetten! Met groepstransmissies en persoonlijke readingen over jouw Weg van ontwikkeling

Egyptische god, beeld, tempel, inwijding.jpgEnorme versnelling is mogelijk als je zover bent. Ieder pakt tijdens de workshop de Inwijdingen op het eigen ontwikkelingsniveau en komt meerdere inwijdingsstappen verder. Deze inwijdingen werden vroeger volbracht in de Inwijdingsscholen. We deden vaak meerdere leven over slechts één Inwijdinggraad (of school)! Nu is het mogelijk voor diegenen die zover zijn dat in het huidige leven te voltooien waardoor je missie en verlichte staat en Godrealisatie activeren samen met je Druïdische Oorsprong en Magiër.

Weten welke Inwijdingen je kunt verwachten?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Wist je dat...

Verlicht worden of sjamaan, goeroe, zelfrealisatie leraar of essentie coach worden, niet automatisch inhoudt dat je het universele Eenheidsliefdesveld of de universele Christuskracht belichaamt in je dagelijks gedrag, innerlijk kind en onderste chakra's?

Boeddha, verlichting 2.jpgDat het Elohim Centre en de Elohim woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth" dat juist beoefent en traint tijdens werk en omgang? Het Elohim team neemt het ook mee in elke satsang, consult, workshop en met de vrijwilligers. 

Wist je dat alleen verlichte onderste chakra's en het deelnemen aan het eenheidsliefdesveld de nieuwe Mens en samenleving en wereldvrede activeren?

Wist je dat een Pillar of Light niet automatisch verlicht of te wel zelfgerealiseerd is? Een Pillar of Light ervaart vanuit meerdere lichtlichamen en dimensies en is bewust en gevoelig. Hij/zij kent meestal nog steeds de (spirituele en subtiele) ik-kern waarom zijn of haar werk en leven draait.

Wist je dat zelfrealisatie de verlichting/transpersoonlijkheid van ik-kern in mind en hart betekent? En dat voor Godrealisatie de verlichting van al je chakra's nodig zijn en de belichaming van het universele Eenheidsliefdesveld, de groepsziel en Christuskracht?
Dat Godrealisatie begint bij de belangeloze dienstbaarheid aan de ziel en bezieling van jouw mensen; de groepsziel? Dat het begint met het wij-gevoel i.p.v. ik-gevoel en de persoonlijke Christuskracht i.p.v. de universeel overkoepelende Christuskracht en het Eenheidfsliefdesveld? En dat het vraagt om elke identificatie te onthechten aan eigen ideeën, meningen, wensen, ik-kern, mensen, rollen of spullen?

Wil je weten hoever je daarmee bent en wat je volgende stap kan zijn; kom dan voor een live Elohim consult van 40-60 min. Hierbij kun je ook persoonlijke vragen stellen of healing krijgen. De rest van de dag kun je prachtige ervaringen opdoen in de helende zelfrealisatie tuinen en het sacrale Lemurische bos. Mee-eten in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' is mogelijk bij tijdige reservering (info@elohim-centre.org). Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Het is ook nog mogelijk om voor langere tijd een chalet te huren op de Elohim Krachtplaats.

Wist je dat de Elohim Coelestien - Kosmische Blauwe Straal clusters speciaal voor deze ontwikkelingsweg geprogrammeerd zijn? Meer informatie vind je op elohim-edelstenen.nl.

 


 

Healer of spirituele coach worden?

Healing, afstemming.jpg

Volg een beroepsopleiding bij het Elohim Centre. De Elohim (beroeps)opleidingen brengen nooit alleen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. De hogere dimensies (ook van de helende Elohim producten) helpen je een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Aarde. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. Een nieuwetijds mens die in veel meer werkelijkheden tegelijk leeft. Je leert op diepgaande en bezielde wijze omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk. Je ontwikkelt hiermee je volledig potentieel. De Elohim Krachtplaats met het Liefdeseenheidsveld en het Elohim Centre helpen de nieuwetijds mens die dat wil voorbij de ego-ik-ruis te Ontwaken in het Ware Zelf van de Goddelijke Vonk en een wij-maatschappij te vormen.

Neem een kijkje bij de volgende Elohim opleidingen:

 

Klik hier om alle Elohim opleidingen te bekijken
Audio healing met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

Koptelefoon2 (cc).jpg

Woon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen? We bieden daarvoor de helende audio E-learnings (opnames uit de workshops) en de Elohim E-cursussen aan. Deze openen je diepergaand en brengen je stap voor stap 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken dat tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevuld, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, geneeskracht, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende Elohim audio opnames.

Klik hier om alle audio opnames te bekijken

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020