Ontmoeting van tweelingzielen

Doel van tweelingziel, vlam of straal: versmelten/herkennen

Je tweelingvlam of tweelingstraal hoeft niet op aarde ontmoet te worden. De eenheid kan ook met jou hier en de ander in de sferen tot stand komen. Je leeft dan vervolgens vanuit jullie overkoepelende ziel, bewustzijn en hart. In alles zul je daardoor groeien en veranderen. Maar ook kun je je complementaire deel in de vorm van een mens op aarde ontmoeten ...

zwanen liefde (cc).jpg

De ontmoeting met je tweelingvlam of straal zal ontstaan in een periode van verandering of verwarring welke ontstaat door verheffing van jezelf en het loskomen van je mind en (de onzekerheid, pijn of boosheid van) je onware ego. In deze periode waarin er verbinding en integratie ontstaat met je hoger zelf en het licht dat je bent, is er een opening voor je tweelingziel, vlam of straal ontmoeting. Waarna alles anders wordt...

Klik hier om verder te lezen

 


 

Healing & Reading ontvangen en persoonlijke vragen stellen op het gebied van mannelijkheid versus vrouwelijkheid en tweelingzielen?

 

Workshop 16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGVan tweelingmaatje tot tweelingstraal. Joke vertelt hoe we door het universum reisden, afsplitsten in dimensies en zielegroepen en elkaar nu weer tegen kunnen komen. Tijdens deze multidimensionale workshop ontvang je de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend en hoogste Bewustzijn-Hart van je complementaire deel waardoor je je vollediger en gevulder voelt. Je krijgt heling op het Heilig Huwelijk in jezelf, op je mannelijke en vrouwelijke kant en op het collectieve karma van je zielegroep. Heling op alle dimensies tot aan de Bron en je eerste Oorsprong.

Voel je je diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel en meer dan ooit geraakt? Ken je de liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is of kun je je tweelingziel niet vinden? Vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie


Workshop 17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens je ontwikkeling voel je je grote zelf steeds duidelijker en op diepere lagen. Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig maar misschien kun je die vooral voelen als je alleen bent... In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het vaak veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Tijdens deze dag met relatie en tweelingziel specialiste Willeke Jansen is er volop ruimte voor reading en coaching op maat om jou hierbij te ondersteunen. (Tweelingziel) relatievragen, relatieverlangens, verleden levens, (negatieve of positieve) ervaringen in seksualiteit kunnen worden belicht en waar mogelijk geheald.

Klik hier voor meer informatie

 


 

voorzijde boek joke.jpg

Boekje Goddelijke intimiteit en seksualiteit, tweelingstraal relaties door Joke ElZiam Nootebos

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomen met de andere helft, want een tweelingstraal is niet anders dan de enige andere helft van jezelf.

Het boekje is te bestellen via onze online-winkel of via bol.com.

 

Tweelingziel consult

Reading, healing en coachings consulten, live of op afstand, zijn mogelijk door gespecialiseerde Elohim Master Healer-Readers.

Klik hier voor meer informatie over een relatie en tweelingziel consult

 


 

Relatie problemen, ruzie (2).jpg

Relatie(s) met veel ruzie

Ben je flink overtuigd van je eigen mening of gelijk? Weet je alles zeker en verkondig je dat ook aan je omgeving? Tijdens je pad van zelfrealisatie kun je je gehechtheid aan meningen, gelijk hebben en overtuigingen gemakkelijker loslaten zodat alles meer open, vriendelijker en transpersoonlijker wordt. Ontwaken betekent ook; niet alles vastzetten en zeker weten. Eigenlijk een toestand van niet-weten. Leven vanuit niet-weten werkt bevrijdend, voorkomt conflicten en maakt alles harmonieuzer.

Bevrijd daarom je geest van ideologieën, meningen en overtuigingen. In de ruimte die dan ontstaat kan de levende waarheid en liefde vrij door je heen stromen. Die zal je van binnenuit vervullen, innerlijke vrede geven en je de weg wijzen door je leven, gedrag en relaties.

 


 

9 september, 19.00-20.00 uur - live/online Satsang met Joke
"Emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je Ontwakingsproces"

Live/online Satsang gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bloem, liefde.jpgDe online satsang met Joke gaat deze keer over emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je spirituele Ontwakingsproces. Je kent je ware zelf en essentie maar emoties zijn er ook nog. Als er echt iets is, dan is de emotie ook veel sterker en vaak barst de bom sneller. Het zet relaties meer dan ooit op scherp. Maar hoe zit dat dan met je ziel en Lichtwezen, met je Goddelijke Essentie? Ook andere vragen mogen worden gesteld.

Klik hier om je op te geven

 


 

7 september 19.30-20.30 uur - Online/live groepshealing met Joke
"8 dimensionaal oervertrouwen, rust en scheppingskracht. Uit je hoofd in je buikgevoel"

Live/online multidimensionale channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Icosaeder, universele liefde.jpgBij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel komen, ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Drakenkrachten activeren. Je lijnt hoger uit en brengt de hoger dimensionale eenheid in je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter, gelukkiger, vrediger, liefdevoller en krachtiger gaat voelen!

Klik hier om je op te geven

 Wie komt ons enkele dagen helpen?

Wil je het hogere en aardse doel van het Elohim Centre en de nieuwe samenleving met hart, inzet en een sterke fysieke conditie, versterken als vrijwilliger?

  • Wie wil ons als vrijwilliger 4 (droge) dagen komen helpen met het schilderen van kozijnen enz. en is daarin ervaren en vaardig? Ook zijn er wat tuinstoelen die nodig een beits kunnen gebruiken!

  • Wie, met een sterke fysieke conditie helpt ons 4 dagen met het rijden van houtpulp op de plantenperken? Ook zijn er wat tuinstoelen die nodig een beits kunnen gebruiken!

  • Wie heeft er zin en tijd om 1-2 dagen de bessenstruiken te komen snoeien en heeft daarmee ervaring? Eventueel uit te breiden tot extra dagen wieden in de zelfrealisatie tuinen.

  • Wie wil de tweelingstraal- Heilig Huwelijk tuin opknappen, er nieuwe steentjes omheen leggen en de planten opnieuw herplanten? Eventueel aangevuld met extra dagen tuinwerkzaamheden. Klik hier om te zien wat het werken in de tweelingstraal tuin je gaat brengen.

Wat je krijgt en betaalt
We werken van 8.30 tot 17.15 uur. Na je werkdag kun je kostenloos mediteren, heling en inzichten ontvangen in de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos. (Normale entree € 13,50 p.d.) Ook kun je gratis biologische thee en koffie nemen gedurende de dag en avond. Paden aanvegen participant 2016.jpgJe geniet samen met de langer verblijvende participanten, het (bewoners) team en onze gasten van de biologische en vegetarische maaltijden. Op de laatste dag krijg je na 17.15 uur ook nog een avond maaltijd voordat je naar huis gaat. Bij 4 dagen werken mag je de avond vooraf ook kostenloos overnachten. Als bijdrage aan de (overige) kosten en de gemeenschap betaal je € 10,- per werkdag.

Ben je geen 50 plusser, kun je 8 uur per dag fysiek werken en wil je graag ervaringen opdoen in de hoger dimensionale liefdeseenheid en zuiverheid van onze krachtplaats; mail ons dan!

Route naar Veelerveen, ZO Groningen en contact

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020