Ontmoeting van tweelingzielen

Doel van tweelingziel, vlam of straal: versmelten/herkennen

Je tweelingvlam of tweelingstraal hoeft niet op aarde ontmoet te worden. De eenheid kan ook met jou hier en de ander in de sferen tot stand komen. Je leeft dan vervolgens vanuit jullie overkoepelende ziel, bewustzijn en hart. In alles zul je daardoor groeien en veranderen. Maar ook kun je je complementaire deel in de vorm van een mens op aarde ontmoeten ...

zwanen liefde (cc).jpg

De ontmoeting met je tweelingvlam of straal zal ontstaan in een periode van verandering of verwarring welke ontstaat door verheffing van jezelf en het loskomen van je mind en (de onzekerheid, pijn of boosheid van) je onware ego. In deze periode waarin er verbinding en integratie ontstaat met je hoger zelf en het licht dat je bent, is er een opening voor je tweelingziel, vlam of straal ontmoeting. Waarna alles anders wordt...

Klik hier om verder te lezen

 


 

Healing & Reading ontvangen en persoonlijke vragen stellen op het gebied van mannelijkheid versus vrouwelijkheid en tweelingzielen?

 

Workshop 16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGVan tweelingmaatje tot tweelingstraal. Joke vertelt hoe we door het universum reisden, afsplitsten in dimensies en zielegroepen en elkaar nu weer tegen kunnen komen. Tijdens deze multidimensionale workshop ontvang je de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend en hoogste Bewustzijn-Hart van je complementaire deel waardoor je je vollediger en gevulder voelt. Je krijgt heling op het Heilig Huwelijk in jezelf, op je mannelijke en vrouwelijke kant en op het collectieve karma van je zielegroep. Heling op alle dimensies tot aan de Bron en je eerste Oorsprong.

Voel je je diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel en meer dan ooit geraakt? Ken je de liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is of kun je je tweelingziel niet vinden? Vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie


Workshop 17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens je ontwikkeling voel je je grote zelf steeds duidelijker en op diepere lagen. Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig maar misschien kun je die vooral voelen als je alleen bent... In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het vaak veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Tijdens deze dag met relatie en tweelingziel specialiste Willeke Jansen is er volop ruimte voor reading en coaching op maat om jou hierbij te ondersteunen. (Tweelingziel) relatievragen, relatieverlangens, verleden levens, (negatieve of positieve) ervaringen in seksualiteit kunnen worden belicht en waar mogelijk geheald.

Klik hier voor meer informatie

 


 

voorzijde boek joke.jpg

Boekje Goddelijke intimiteit en seksualiteit, tweelingstraal relaties door Joke ElZiam Nootebos

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomen met de andere helft, want een tweelingstraal is niet anders dan de enige andere helft van jezelf.

Het boekje is te bestellen via onze online-winkel of via bol.com.

 

Tweelingziel consult

Reading, healing en coachings consulten, live of op afstand, zijn mogelijk door gespecialiseerde Elohim Master Healer-Readers.

Klik hier voor meer informatie over een relatie en tweelingziel consult

 


 

Relatie problemen, ruzie (2).jpg

Relatie(s) met veel ruzie

Ben je flink overtuigd van je eigen mening of gelijk? Weet je alles zeker en verkondig je dat ook aan je omgeving? Tijdens je pad van zelfrealisatie kun je je gehechtheid aan meningen, gelijk hebben en overtuigingen gemakkelijker loslaten zodat alles meer open, vriendelijker en transpersoonlijker wordt. Ontwaken betekent ook; niet alles vastzetten en zeker weten. Eigenlijk een toestand van niet-weten. Leven vanuit niet-weten werkt bevrijdend, voorkomt conflicten en maakt alles harmonieuzer.

Bevrijd daarom je geest van ideologieën, meningen en overtuigingen. In de ruimte die dan ontstaat kan de levende waarheid en liefde vrij door je heen stromen. Die zal je van binnenuit vervullen, innerlijke vrede geven en je de weg wijzen door je leven, gedrag en relaties.

 


 

9 september, 19.00-20.00 uur - live/online Satsang met Joke
"Emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je Ontwakingsproces"

Live/online Satsang gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bloem, liefde.jpgDe online satsang met Joke gaat deze keer over emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je spirituele Ontwakingsproces. Je kent je ware zelf en essentie maar emoties zijn er ook nog. Als er echt iets is, dan is de emotie ook veel sterker en vaak barst de bom sneller. Het zet relaties meer dan ooit op scherp. Maar hoe zit dat dan met je ziel en Lichtwezen, met je Goddelijke Essentie? Ook andere vragen mogen worden gesteld.

Klik hier om je op te geven

 


 

7 september 19.30-20.30 uur - Online/live groepshealing met Joke
"8 dimensionaal oervertrouwen, rust en scheppingskracht. Uit je hoofd in je buikgevoel"

Live/online multidimensionale channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Icosaeder, universele liefde.jpgBij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel komen, ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Drakenkrachten activeren. Je lijnt hoger uit en brengt de hoger dimensionale eenheid in je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter, gelukkiger, vrediger, liefdevoller en krachtiger gaat voelen!

Klik hier om je op te geven

 Wie komt ons enkele dagen helpen?

Wil je het hogere en aardse doel van het Elohim Centre en de nieuwe samenleving met hart, inzet en een sterke fysieke conditie, versterken als vrijwilliger?

  • Wie wil ons als vrijwilliger 4 (droge) dagen komen helpen met het schilderen van kozijnen enz. en is daarin ervaren en vaardig? Ook zijn er wat tuinstoelen die nodig een beits kunnen gebruiken!

  • Wie, met een sterke fysieke conditie helpt ons 4 dagen met het rijden van houtpulp op de plantenperken? Ook zijn er wat tuinstoelen die nodig een beits kunnen gebruiken!

  • Wie heeft er zin en tijd om 1-2 dagen de bessenstruiken te komen snoeien en heeft daarmee ervaring? Eventueel uit te breiden tot extra dagen wieden in de zelfrealisatie tuinen.

  • Wie wil de tweelingstraal- Heilig Huwelijk tuin opknappen, er nieuwe steentjes omheen leggen en de planten opnieuw herplanten? Eventueel aangevuld met extra dagen tuinwerkzaamheden. Klik hier om te zien wat het werken in de tweelingstraal tuin je gaat brengen.

Wat je krijgt en betaalt
We werken van 8.30 tot 17.15 uur. Na je werkdag kun je kostenloos mediteren, heling en inzichten ontvangen in de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos. (Normale entree € 13,50 p.d.) Ook kun je gratis biologische thee en koffie nemen gedurende de dag en avond. Paden aanvegen participant 2016.jpgJe geniet samen met de langer verblijvende participanten, het (bewoners) team en onze gasten van de biologische en vegetarische maaltijden. Op de laatste dag krijg je na 17.15 uur ook nog een avond maaltijd voordat je naar huis gaat. Bij 4 dagen werken mag je de avond vooraf ook kostenloos overnachten. Als bijdrage aan de (overige) kosten en de gemeenschap betaal je € 10,- per werkdag.

Ben je geen 50 plusser, kun je 8 uur per dag fysiek werken en wil je graag ervaringen opdoen in de hoger dimensionale liefdeseenheid en zuiverheid van onze krachtplaats; mail ons dan!

Route naar Veelerveen, ZO Groningen en contact

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020