Ontmoeting van tweelingzielen

 

Doel van tweelingziel, vlam of straal: versmelten/herkennen

Je tweelingvlam of tweelingstraal hoeft niet op aarde ontmoet te worden. De eenheid kan ook met jou hier en de ander in de sferen tot stand komen. Je leeft dan vervolgens vanuit jullie overkoepelende ziel, bewustzijn en hart. In alles zul je daardoor groeien en veranderen. Maar ook kun je je complementaire deel in de vorm van een mens op aarde ontmoeten ...

zwanen liefde (cc).jpg

De ontmoeting met je tweelingvlam of straal zal ontstaan in een periode van verandering of verwarring welke ontstaat door verheffing van jezelf en het loskomen van je mind en (de onzekerheid, pijn of boosheid van) je onware ego. In deze periode waarin er verbinding en integratie ontstaat met je hoger zelf en het licht dat je bent, is er een opening voor je tweelingziel, vlam of straal ontmoeting. Waarna alles anders wordt...

Klik hier om verder te lezen

 


 

Healing & Reading ontvangen en persoonlijke vragen stellen op het gebied van mannelijkheid versus vrouwelijkheid en tweelingzielen?

 

Workshop 16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGVan tweelingmaatje tot tweelingstraal. Joke vertelt hoe we door het universum reisden, afsplitsten in dimensies en zielegroepen en elkaar nu weer tegen kunnen komen. Tijdens deze multidimensionale workshop ontvang je de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend en hoogste Bewustzijn-Hart van je complementaire deel waardoor je je vollediger en gevulder voelt. Je krijgt heling op het Heilig Huwelijk in jezelf, op je mannelijke en vrouwelijke kant en op het collectieve karma van je zielegroep. Heling op alle dimensies tot aan de Bron en je eerste Oorsprong.

Voel je je diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel en meer dan ooit geraakt? Ken je de liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is of kun je je tweelingziel niet vinden? Vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie


Workshop 17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens je ontwikkeling voel je je grote zelf steeds duidelijker en op diepere lagen. Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig maar misschien kun je die vooral voelen als je alleen bent... In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het vaak veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Tijdens deze dag met relatie en tweelingziel specialiste Willeke Jansen is er volop ruimte voor reading en coaching op maat om jou hierbij te ondersteunen. (Tweelingziel) relatievragen, relatieverlangens, verleden levens, (negatieve of positieve) ervaringen in seksualiteit kunnen worden belicht en waar mogelijk geheald.

Klik hier voor meer informatie

 


 

voorzijde boek joke.jpg

Boekje Goddelijke intimiteit en seksualiteit, tweelingstraal relaties door Joke ElZiam Nootebos

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomen met de andere helft, want een tweelingstraal is niet anders dan de enige andere helft van jezelf.

Het boekje is te bestellen via onze online-winkel of via bol.com.

 

Tweelingziel consult

Reading, healing en coachings consulten, live of op afstand, zijn mogelijk door gespecialiseerde Elohim Master Healer-Readers.

Klik hier voor meer informatie over een relatie en tweelingziel consult

 


 

Relatie problemen, ruzie (2).jpg

Relatie(s) met veel ruzie

Ben je flink overtuigd van je eigen mening of gelijk? Weet je alles zeker en verkondig je dat ook aan je omgeving? Tijdens je pad van zelfrealisatie kun je je gehechtheid aan meningen, gelijk hebben en overtuigingen gemakkelijker loslaten zodat alles meer open, vriendelijker en transpersoonlijker wordt. Ontwaken betekent ook; niet alles vastzetten en zeker weten. Eigenlijk een toestand van niet-weten. Leven vanuit niet-weten werkt bevrijdend, voorkomt conflicten en maakt alles harmonieuzer.

Bevrijd daarom je geest van ideologieën, meningen en overtuigingen. In de ruimte die dan ontstaat kan de levende waarheid en liefde vrij door je heen stromen. Die zal je van binnenuit vervullen, innerlijke vrede geven en je de weg wijzen door je leven, gedrag en relaties.

 


 

9 september, 19.00-20.00 uur - live/online Satsang met Joke
"Emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je Ontwakingsproces"

Live/online Satsang gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bloem, liefde.jpgDe online satsang met Joke gaat deze keer over emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je spirituele Ontwakingsproces. Je kent je ware zelf en essentie maar emoties zijn er ook nog. Als er echt iets is, dan is de emotie ook veel sterker en vaak barst de bom sneller. Het zet relaties meer dan ooit op scherp. Maar hoe zit dat dan met je ziel en Lichtwezen, met je Goddelijke Essentie? Ook andere vragen mogen worden gesteld.

Klik hier om je op te geven

 


 

7 september 19.30-20.30 uur - Online/live groepshealing met Joke
"8 dimensionaal oervertrouwen, rust en scheppingskracht. Uit je hoofd in je buikgevoel"

Live/online multidimensionale channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Icosaeder, universele liefde.jpgBij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel komen, ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Drakenkrachten activeren. Je lijnt hoger uit en brengt de hoger dimensionale eenheid in je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter, gelukkiger, vrediger, liefdevoller en krachtiger gaat voelen!

Klik hier om je op te geven

 Wie komt ons enkele dagen helpen?

Wil je het hogere en aardse doel van het Elohim Centre en de nieuwe samenleving met hart, inzet en een sterke fysieke conditie, versterken als vrijwilliger?

  • Wie wil ons als vrijwilliger 4 (droge) dagen komen helpen met het schilderen van kozijnen enz. en is daarin ervaren en vaardig? Ook zijn er wat tuinstoelen die nodig een beits kunnen gebruiken!

  • Wie, met een sterke fysieke conditie helpt ons 4 dagen met het rijden van houtpulp op de plantenperken? Ook zijn er wat tuinstoelen die nodig een beits kunnen gebruiken!

  • Wie heeft er zin en tijd om 1-2 dagen de bessenstruiken te komen snoeien en heeft daarmee ervaring? Eventueel uit te breiden tot extra dagen wieden in de zelfrealisatie tuinen.

  • Wie wil de tweelingstraal- Heilig Huwelijk tuin opknappen, er nieuwe steentjes omheen leggen en de planten opnieuw herplanten? Eventueel aangevuld met extra dagen tuinwerkzaamheden. Klik hier om te zien wat het werken in de tweelingstraal tuin je gaat brengen.

Wat je krijgt en betaalt
We werken van 8.30 tot 17.15 uur. Na je werkdag kun je kostenloos mediteren, heling en inzichten ontvangen in de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos. (Normale entree € 13,50 p.d.) Ook kun je gratis biologische thee en koffie nemen gedurende de dag en avond. Paden aanvegen participant 2016.jpgJe geniet samen met de langer verblijvende participanten, het (bewoners) team en onze gasten van de biologische en vegetarische maaltijden. Op de laatste dag krijg je na 17.15 uur ook nog een avond maaltijd voordat je naar huis gaat. Bij 4 dagen werken mag je de avond vooraf ook kostenloos overnachten. Als bijdrage aan de (overige) kosten en de gemeenschap betaal je € 10,- per werkdag.

Ben je geen 50 plusser, kun je 8 uur per dag fysiek werken en wil je graag ervaringen opdoen in de hoger dimensionale liefdeseenheid en zuiverheid van onze krachtplaats; mail ons dan!

Route naar Veelerveen, ZO Groningen en contact

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18