Ontmoeting van tweelingzielen

 

Doel van tweelingziel, vlam of straal: versmelten/herkennen

Je tweelingvlam of tweelingstraal hoeft niet op aarde ontmoet te worden. De eenheid kan ook met jou hier en de ander in de sferen tot stand komen. Je leeft dan vervolgens vanuit jullie overkoepelende ziel, bewustzijn en hart. In alles zul je daardoor groeien en veranderen. Maar ook kun je je complementaire deel in de vorm van een mens op aarde ontmoeten ...

zwanen liefde (cc).jpg

De ontmoeting met je tweelingvlam of straal zal ontstaan in een periode van verandering of verwarring welke ontstaat door verheffing van jezelf en het loskomen van je mind en (de onzekerheid, pijn of boosheid van) je onware ego. In deze periode waarin er verbinding en integratie ontstaat met je hoger zelf en het licht dat je bent, is er een opening voor je tweelingziel, vlam of straal ontmoeting. Waarna alles anders wordt...

Klik hier om verder te lezen

 


 

Healing & Reading ontvangen en persoonlijke vragen stellen op het gebied van mannelijkheid versus vrouwelijkheid en tweelingzielen?

 

Workshop 16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGVan tweelingmaatje tot tweelingstraal. Joke vertelt hoe we door het universum reisden, afsplitsten in dimensies en zielegroepen en elkaar nu weer tegen kunnen komen. Tijdens deze multidimensionale workshop ontvang je de helende en aanvullende kwaliteiten van het overkoepelend en hoogste Bewustzijn-Hart van je complementaire deel waardoor je je vollediger en gevulder voelt. Je krijgt heling op het Heilig Huwelijk in jezelf, op je mannelijke en vrouwelijke kant en op het collectieve karma van je zielegroep. Heling op alle dimensies tot aan de Bron en je eerste Oorsprong.

Voel je je diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel en meer dan ooit geraakt? Ken je de liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is of kun je je tweelingziel niet vinden? Vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie


Workshop 17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens je ontwikkeling voel je je grote zelf steeds duidelijker en op diepere lagen. Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig maar misschien kun je die vooral voelen als je alleen bent... In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het vaak veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Tijdens deze dag met relatie en tweelingziel specialiste Willeke Jansen is er volop ruimte voor reading en coaching op maat om jou hierbij te ondersteunen. (Tweelingziel) relatievragen, relatieverlangens, verleden levens, (negatieve of positieve) ervaringen in seksualiteit kunnen worden belicht en waar mogelijk geheald.

Klik hier voor meer informatie

 


 

voorzijde boek joke.jpg

Boekje Goddelijke intimiteit en seksualiteit, tweelingstraal relaties door Joke ElZiam Nootebos

Een geweldige schoonheid is het als de tweelingstralen samenkomen. Als Hoger Bewustzijn, geest en lijf samenkomen met de andere helft, want een tweelingstraal is niet anders dan de enige andere helft van jezelf.

Het boekje is te bestellen via onze online-winkel of via bol.com.

 

Tweelingziel consult

Reading, healing en coachings consulten, live of op afstand, zijn mogelijk door gespecialiseerde Elohim Master Healer-Readers.

Klik hier voor meer informatie over een relatie en tweelingziel consult

 


 

Relatie problemen, ruzie (2).jpg

Relatie(s) met veel ruzie

Ben je flink overtuigd van je eigen mening of gelijk? Weet je alles zeker en verkondig je dat ook aan je omgeving? Tijdens je pad van zelfrealisatie kun je je gehechtheid aan meningen, gelijk hebben en overtuigingen gemakkelijker loslaten zodat alles meer open, vriendelijker en transpersoonlijker wordt. Ontwaken betekent ook; niet alles vastzetten en zeker weten. Eigenlijk een toestand van niet-weten. Leven vanuit niet-weten werkt bevrijdend, voorkomt conflicten en maakt alles harmonieuzer.

Bevrijd daarom je geest van ideologieën, meningen en overtuigingen. In de ruimte die dan ontstaat kan de levende waarheid en liefde vrij door je heen stromen. Die zal je van binnenuit vervullen, innerlijke vrede geven en je de weg wijzen door je leven, gedrag en relaties.

 


 

9 september, 19.00-20.00 uur - live/online Satsang met Joke
"Emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je Ontwakingsproces"

Live/online Satsang gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bloem, liefde.jpgDe online satsang met Joke gaat deze keer over emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je spirituele Ontwakingsproces. Je kent je ware zelf en essentie maar emoties zijn er ook nog. Als er echt iets is, dan is de emotie ook veel sterker en vaak barst de bom sneller. Het zet relaties meer dan ooit op scherp. Maar hoe zit dat dan met je ziel en Lichtwezen, met je Goddelijke Essentie? Ook andere vragen mogen worden gesteld.

Klik hier om je op te geven

 


 

7 september 19.30-20.30 uur - Online/live groepshealing met Joke
"8 dimensionaal oervertrouwen, rust en scheppingskracht. Uit je hoofd in je buikgevoel"

Live/online multidimensionale channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Icosaeder, universele liefde.jpgBij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel komen, ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Drakenkrachten activeren. Je lijnt hoger uit en brengt de hoger dimensionale eenheid in je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter, gelukkiger, vrediger, liefdevoller en krachtiger gaat voelen!

Klik hier om je op te geven

 Wie komt ons enkele dagen helpen?

Wil je het hogere en aardse doel van het Elohim Centre en de nieuwe samenleving met hart, inzet en een sterke fysieke conditie, versterken als vrijwilliger?

  • Wie wil ons als vrijwilliger 4 (droge) dagen komen helpen met het schilderen van kozijnen enz. en is daarin ervaren en vaardig? Ook zijn er wat tuinstoelen die nodig een beits kunnen gebruiken!

  • Wie, met een sterke fysieke conditie helpt ons 4 dagen met het rijden van houtpulp op de plantenperken? Ook zijn er wat tuinstoelen die nodig een beits kunnen gebruiken!

  • Wie heeft er zin en tijd om 1-2 dagen de bessenstruiken te komen snoeien en heeft daarmee ervaring? Eventueel uit te breiden tot extra dagen wieden in de zelfrealisatie tuinen.

  • Wie wil de tweelingstraal- Heilig Huwelijk tuin opknappen, er nieuwe steentjes omheen leggen en de planten opnieuw herplanten? Eventueel aangevuld met extra dagen tuinwerkzaamheden. Klik hier om te zien wat het werken in de tweelingstraal tuin je gaat brengen.

Wat je krijgt en betaalt
We werken van 8.30 tot 17.15 uur. Na je werkdag kun je kostenloos mediteren, heling en inzichten ontvangen in de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos. (Normale entree € 13,50 p.d.) Ook kun je gratis biologische thee en koffie nemen gedurende de dag en avond. Paden aanvegen participant 2016.jpgJe geniet samen met de langer verblijvende participanten, het (bewoners) team en onze gasten van de biologische en vegetarische maaltijden. Op de laatste dag krijg je na 17.15 uur ook nog een avond maaltijd voordat je naar huis gaat. Bij 4 dagen werken mag je de avond vooraf ook kostenloos overnachten. Als bijdrage aan de (overige) kosten en de gemeenschap betaal je € 10,- per werkdag.

Ben je geen 50 plusser, kun je 8 uur per dag fysiek werken en wil je graag ervaringen opdoen in de hoger dimensionale liefdeseenheid en zuiverheid van onze krachtplaats; mail ons dan!

Route naar Veelerveen, ZO Groningen en contact

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43