Wennen aan je nieuwe multidimensionale realiteit

Joke 2016.JPG

Het is eerst langere tijd onwennig als je oude ikje aan het oplossen gaat en het nieuwe er nog niet lijkt te zijn. Als de afleidingen in de buitenwereld meer worden doorzien juist als iets dat je verder wegbrengt van je Zelf. Soms voelt het leeg als die afleidingen minder leuk en weinig zinvol beginnen te lijken of als je niet meer weet welke stappen je moet zetten. Maar uiteindelijk beweeg je je van alleen naar Al-Een. Van leeg naar vol(ledig). Je voelt je dan gevuld, ook zonder uitdagingen op relatiegebied en afleidingen of hobby's in de buitenwereld. In de beweging van leeg naar volledig, die ontstaat door het oplossen van het ego-ik, probeer je jezelf, als nieuwe Zelf, weer bij elkaar te pakken. Maar zoals je dat altijd deed met je gewone ikzelf gaat niet meer. Je kunt niet doorgaan alsof er niks veranderd is. Dat nieuwe Zelf is veel meer kanaal, het Is, en geeft toe aan de stroom van het leven d.m.v het lichaam i.p.v. het hoofd. De leiding door het hoofd en de wil is weg en het leven willen voelen door zwoegen, tijdsdruk en relatiekwesties stopt.

Veel mensen hebben gevoelens van zinloosheid en eenzaamheid

Zinloosheid en alleen voelen kunnen omhoogkomen als het nog niet genoeg doorleeft en begrepen is. Er zijn nog verdere inzichten en oefeningen nodig om af te blijven van het afgescheiden ik-denkertje voordat het Ontwakingsproces permanent is. Maar als je dit herkent is in elk geval de Weg van je ware Zelf begonnen! Het lijkt op steeds verder afbrokkelen. Kijk maar of je duidelijk voelt dat je deze Weg nog bewuster wilt kiezen en versnellen, want zo ja, dan kunnen ook verdere Elohim workshops, satsangs en persoonlijke sessies heel goed helpen. Velen hebben dat reeds ervaren. Fijn je te Ont-moeten, om samen met jou je Ontwakingsproces te belichten en ondersteunen!

Joke ElZiam Nootebos

 

Wat verder kan ondersteunen:

Denk ook aan een audio healing (reeks), de nieuwe E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens" of een doorbraak arrangement.

In huis of op je werk kun je de Krachtplaats tincturen van de Inwijdingsweg plaatsen en deze af en toe innemen, waardoor je veel gemakkelijker uit je ik-denkhoofd, in je Essentie komt.

 


 

Enthousiaste winkelmedewerkers aan het werk.jpgVoorbereidingen voor Kosmisch Vuur in volle gang!

Het eten wordt ingekocht, glazen, borden en kommen worden geteld, de winkel voorraad bijgevuld: de voorbereidingen voor Kosmisch Vuur zijn begonnen. De voorspelling van het weer is goed dus zoals het nu lijkt gaat de workshop tent door. Dit betekent dat er nog zo'n 10 plekken beschikbaar zijn voor de workshop.

Tijdens de workshop Kosmisch Vuur ontvang je multidimensionale Licht-Liefdeshealingen van Joke ElZiam Nootebos in samenwerking met de Bovenwereld. Deze healingen werken diep door tot in de lichtlichamen van je ziel, je chakra's, voorouder patronen, zielelijnen en fysieke lichaam. Ze transformeren oude herhalingslussen uit dit leven, andere levens en door zielegroepen heen. Je haalt al je 13 dimensies op wat je zo veel completer en vrijer laat voelen! De Engel die je Bent staat op in jou en neemt zijn/haar plek in!

Meer weten over de workshop Kosmisch Vuur op 9 & 10 september? Klik hier.

 


 

Lunch met biologische soep en gezelligheid.jpgWe zijn enorm blij met alle drukte, boekingen en de vele feedbacks!

De hele zomer zaten alle verblijven en de agenda voor healingen vol. We zijn hier enorm blij mee, net als met de vele enthousiaste feedbacks die we ontvangen hebben van gasten. Dank daarvoor! Ook voor de komende weken is de sessie agenda vol, dus wees er tijdig bij als je nog een healing of arrangement wilt boeken dit najaar.

 


 

Sfeer Elfentuin (2).JPG

Christuskracht en groepsziel vanuit de 6e dimensie

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

De Christuskracht en groepsziel kan niet werken vanuit de 3e en 4e dimensie. Alleen vanuit een afstemming boven de 5e en begin 6e dimensie is dit mogelijk. Je gewone zelfgevoel moet dan eerst geopend en verruimd zijn. Net als je multidimensionale, grotere zelf met Bovenwereld en engelen aansluitingen. Die aansluiting, het 8e chakra boven je kruin, staat op "stand-by" zolang je niet wordt gebruikt als kosmisch kanaal. Dit chakra is meestal open als je geïnspireerd spreekt, een healing geeft, enz. Als je functioneert vanuit je meer angstloze en ik-loze 5-6 dimensionale meesterschap. Dan zul je ook meer prana en levenskracht hebben en is je kundalinikanaal openen en vrijer van karma. Als je lichaam geactiveerd wordt met de kosmische blauwe Straal, zoals dit tijdens de Elohim workshop Kosmisch Vuur gebeurt, bereik je dit niveau. Ook de Elohim Coelestien, geactiveerd met de blauwe Kosmische Straal en de geactiveerde Elohim Octaëder van bergkristal helpen je dit stadium te bereiken. De Christuskracht met onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid, zuiverheid en wij-gevoel, doordringt vervolgens als vanzelf elke omgang en handeling. Tenslotte gaat het erom de Christuskracht in elk chakra te brengen waardoor je op steeds hogere trillingen gaat functioneren in steeds hogere Eenheids-samenwerkings-Vormen met de Bovenwereld en Gaia voor het Plan van de nieuwe samenleving.

Lees meer over de chakra's en je multidimensionale ontwikkelingsweg in de nieuwe E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

Klik hier voor meer informatie

 

Wat kan deze ontwikkeling verder in je ondersteunen?

 


Aankomende workshops die het worden van je multidimensionale Zelf verder bekrachtigen:

 

16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGVan tweelingmaatje tot tweelingstraal: hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Tijdens deze workshop ontvang je lezing over tweelingzielen, -vlammen en -stralen, en diepgaande helende transmissies die je helpen het Heilig Huwelijk, de Eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke kant, te installeren. Vragen kunnen worden gesteld en als de tijd het toelaat ontstaan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie

 

17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens deze dag met relatie en tweelingziel specialist Willeke Jansen is er volop ruimte voor reading en coaching op maat om jou te ondersteunen bij vragen over (tweelingziel) relaties, relatieverlangens en (negatieve of positieve) ervaringen in seksualiteit. Je ontvangt persoonlijke reading voor je situatie, en groepshealingen die je ondersteunen bij geheelde relaties, het Heilig Huwelijk en het integreren van je eigen tweelingstraal bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 

Tip: Combineer bovenstaande twee dagen met overnachting + maaltijden op de Elohim Krachtplaats. Neem contact op voor meer informatie.

 

23 & 24 september - Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Magisch, multidimensionaal.jpgEen Elohim Merlin weekendopleiding is zo bijzonder, zo indrukwekkend! Voor jezelf, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. En toch heel serieus. De in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt meer op de achtergrond van je leven. Advies doe vooraf andere workshops of Kosmisch Vuur.

Al meer dan 20 mensen hebben zich opgegeven, doe jij ook mee?

Klik hier om je op te geven

 

18 oktober - Online cursus "Word de Liefde die je Bent"

5x 2 wekelijkse online bijeenkomsten + cursusmateriaal, gegeven door Willeke Jansen

Liefde, bloem, papaver.jpgWil je nog meer van jezelf gaan houden? Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt? Zou jij wensen dat het leven je toelacht? Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren? Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent? Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen? Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt? Tijdens deze online cursus van 10 weken zul je merken dat je, via online groepshealingen met kruidentincturen en persoonlijke readingsvragen, steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen. Onder begeleiding van Elohim docent Willeke Jansen word je weer de Liefde die je Bent!

Klik hier voor meer informatie over deze online cursus

 

12 t/m 15 oktober - Sta op in wie je werkelijk Bent tijdens de Feniks 4 daagse

Workshop gegeven door Willeke Jansen

Oranje bloem, transformatie, groeiDeze 4 daagse is jouw nieuwe begin! Ontwaak in deze transformerende week als je ware Zelf met al je gaven. (her)Vind de kracht en de liefde in jezelf voor de uitdagingen die deze nieuwe fase op de Aarde met zich meebrengt, en ervaar een diepe verbondenheid met jeZelf. Laat je hoofd los en maak verbinding met de schoonheid van dit moment.

Klik hier voor meer informatie over de Feniks 4 daagse

 


 

Wil je verblijven in de rust, stilte en het Eenheids-Liefdesveld van de Elohim Krachtplaats?

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-10-2021
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap
Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.
vroegboekprijs € 621,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
031-2021 
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Opstaan in je kracht en missie, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 381,00
sessie- of workshopkortingsbon 
061-2021 
06-10-2021
19.00-20.30 uur
Docente Joke ELZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online workshop: Openen zielekind en indaling Goddelijk innerlijk kind
Je ragfijne pure ziele- en Goddelijk kind heeft meestal geen ouders gehad die zagen hoe mooi je was en hoeveel bescherming je nodig had om je puurheid, Goddelijkheid te behouden. We bouwden er een sterk en mentaal karakter overheen. Maar daaronder zit ons Goddelijk kind dat zo kwetsbaar, warm, vol vertrouwen en goedheid is. Het wil altijd alleen maar helpen, kent geen ego verdediging en voelt ongelofelijk veel. Ons zielekind dat ons Goddelijk kind beschermt wordt daar angstig van en stuurt onze persoonlijkheid opnieuw in oude houdingen en patronen. Tijdens de online workshop ontvang je een krachtige liefdes-groepshealing zodat je Goddelijk kind indaalt en jij het kunt voelen in jezelf!
vroegboekprijs € 35,00
 
Owg-2021 
07-10-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT312-2021 
LET OP! Deze workshop is VOL. Je kunt je niet meer inschrijven. Wil je op de reservelijst? Mail of bel ons!  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Chi-krachten, Aura Healing-Reading-magnetiseren zonder leeg te lopen en dieper aarden
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
 
CHI-2021