Wennen aan je nieuwe multidimensionale realiteit

 

Joke 2016.JPG

Het is eerst langere tijd onwennig als je oude ikje aan het oplossen gaat en het nieuwe er nog niet lijkt te zijn. Als de afleidingen in de buitenwereld meer worden doorzien juist als iets dat je verder wegbrengt van je Zelf. Soms voelt het leeg als die afleidingen minder leuk en weinig zinvol beginnen te lijken of als je niet meer weet welke stappen je moet zetten. Maar uiteindelijk beweeg je je van alleen naar Al-Een. Van leeg naar vol(ledig). Je voelt je dan gevuld, ook zonder uitdagingen op relatiegebied en afleidingen of hobby's in de buitenwereld. In de beweging van leeg naar volledig, die ontstaat door het oplossen van het ego-ik, probeer je jezelf, als nieuwe Zelf, weer bij elkaar te pakken. Maar zoals je dat altijd deed met je gewone ikzelf gaat niet meer. Je kunt niet doorgaan alsof er niks veranderd is. Dat nieuwe Zelf is veel meer kanaal, het Is, en geeft toe aan de stroom van het leven d.m.v het lichaam i.p.v. het hoofd. De leiding door het hoofd en de wil is weg en het leven willen voelen door zwoegen, tijdsdruk en relatiekwesties stopt.

Veel mensen hebben gevoelens van zinloosheid en eenzaamheid

Zinloosheid en alleen voelen kunnen omhoogkomen als het nog niet genoeg doorleeft en begrepen is. Er zijn nog verdere inzichten en oefeningen nodig om af te blijven van het afgescheiden ik-denkertje voordat het Ontwakingsproces permanent is. Maar als je dit herkent is in elk geval de Weg van je ware Zelf begonnen! Het lijkt op steeds verder afbrokkelen. Kijk maar of je duidelijk voelt dat je deze Weg nog bewuster wilt kiezen en versnellen, want zo ja, dan kunnen ook verdere Elohim workshops, satsangs en persoonlijke sessies heel goed helpen. Velen hebben dat reeds ervaren. Fijn je te Ont-moeten, om samen met jou je Ontwakingsproces te belichten en ondersteunen!

Joke ElZiam Nootebos

 

Wat verder kan ondersteunen:

Denk ook aan een audio healing (reeks), de nieuwe E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens" of een doorbraak arrangement.

In huis of op je werk kun je de Krachtplaats tincturen van de Inwijdingsweg plaatsen en deze af en toe innemen, waardoor je veel gemakkelijker uit je ik-denkhoofd, in je Essentie komt.

 


 

Enthousiaste winkelmedewerkers aan het werk.jpgVoorbereidingen voor Kosmisch Vuur in volle gang!

Het eten wordt ingekocht, glazen, borden en kommen worden geteld, de winkel voorraad bijgevuld: de voorbereidingen voor Kosmisch Vuur zijn begonnen. De voorspelling van het weer is goed dus zoals het nu lijkt gaat de workshop tent door. Dit betekent dat er nog zo'n 10 plekken beschikbaar zijn voor de workshop.

Tijdens de workshop Kosmisch Vuur ontvang je multidimensionale Licht-Liefdeshealingen van Joke ElZiam Nootebos in samenwerking met de Bovenwereld. Deze healingen werken diep door tot in de lichtlichamen van je ziel, je chakra's, voorouder patronen, zielelijnen en fysieke lichaam. Ze transformeren oude herhalingslussen uit dit leven, andere levens en door zielegroepen heen. Je haalt al je 13 dimensies op wat je zo veel completer en vrijer laat voelen! De Engel die je Bent staat op in jou en neemt zijn/haar plek in!

Meer weten over de workshop Kosmisch Vuur op 9 & 10 september? Klik hier.

 


 

Lunch met biologische soep en gezelligheid.jpgWe zijn enorm blij met alle drukte, boekingen en de vele feedbacks!

De hele zomer zaten alle verblijven en de agenda voor healingen vol. We zijn hier enorm blij mee, net als met de vele enthousiaste feedbacks die we ontvangen hebben van gasten. Dank daarvoor! Ook voor de komende weken is de sessie agenda vol, dus wees er tijdig bij als je nog een healing of arrangement wilt boeken dit najaar.

 


 

Sfeer Elfentuin (2).JPG

Christuskracht en groepsziel vanuit de 6e dimensie

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

De Christuskracht en groepsziel kan niet werken vanuit de 3e en 4e dimensie. Alleen vanuit een afstemming boven de 5e en begin 6e dimensie is dit mogelijk. Je gewone zelfgevoel moet dan eerst geopend en verruimd zijn. Net als je multidimensionale, grotere zelf met Bovenwereld en engelen aansluitingen. Die aansluiting, het 8e chakra boven je kruin, staat op "stand-by" zolang je niet wordt gebruikt als kosmisch kanaal. Dit chakra is meestal open als je geïnspireerd spreekt, een healing geeft, enz. Als je functioneert vanuit je meer angstloze en ik-loze 5-6 dimensionale meesterschap. Dan zul je ook meer prana en levenskracht hebben en is je kundalinikanaal openen en vrijer van karma. Als je lichaam geactiveerd wordt met de kosmische blauwe Straal, zoals dit tijdens de Elohim workshop Kosmisch Vuur gebeurt, bereik je dit niveau. Ook de Elohim Coelestien, geactiveerd met de blauwe Kosmische Straal en de geactiveerde Elohim Octaëder van bergkristal helpen je dit stadium te bereiken. De Christuskracht met onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid, zuiverheid en wij-gevoel, doordringt vervolgens als vanzelf elke omgang en handeling. Tenslotte gaat het erom de Christuskracht in elk chakra te brengen waardoor je op steeds hogere trillingen gaat functioneren in steeds hogere Eenheids-samenwerkings-Vormen met de Bovenwereld en Gaia voor het Plan van de nieuwe samenleving.

Lees meer over de chakra's en je multidimensionale ontwikkelingsweg in de nieuwe E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

Klik hier voor meer informatie


Wat kan deze ontwikkeling verder in je ondersteunen?

 


Aankomende workshops die het worden van je multidimensionale Zelf verder bekrachtigen:

 

16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGVan tweelingmaatje tot tweelingstraal: hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Tijdens deze workshop ontvang je lezing over tweelingzielen, -vlammen en -stralen, en diepgaande helende transmissies die je helpen het Heilig Huwelijk, de Eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke kant, te installeren. Vragen kunnen worden gesteld en als de tijd het toelaat ontstaan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie


17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens deze dag met relatie en tweelingziel specialist Willeke Jansen is er volop ruimte voor reading en coaching op maat om jou te ondersteunen bij vragen over (tweelingziel) relaties, relatieverlangens en (negatieve of positieve) ervaringen in seksualiteit. Je ontvangt persoonlijke reading voor je situatie, en groepshealingen die je ondersteunen bij geheelde relaties, het Heilig Huwelijk en het integreren van je eigen tweelingstraal bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 

Tip: Combineer bovenstaande twee dagen met overnachting + maaltijden op de Elohim Krachtplaats. Neem contact op voor meer informatie.

 

23 & 24 september - Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Magisch, multidimensionaal.jpgEen Elohim Merlin weekendopleiding is zo bijzonder, zo indrukwekkend! Voor jezelf, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. En toch heel serieus. De in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt meer op de achtergrond van je leven. Advies doe vooraf andere workshops of Kosmisch Vuur.

Al meer dan 20 mensen hebben zich opgegeven, doe jij ook mee?

Klik hier om je op te geven

 

18 oktober - Online cursus "Word de Liefde die je Bent"

5x 2 wekelijkse online bijeenkomsten + cursusmateriaal, gegeven door Willeke Jansen

Liefde, bloem, papaver.jpgWil je nog meer van jezelf gaan houden? Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt? Zou jij wensen dat het leven je toelacht? Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren? Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent? Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen? Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt? Tijdens deze online cursus van 10 weken zul je merken dat je, via online groepshealingen met kruidentincturen en persoonlijke readingsvragen, steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen. Onder begeleiding van Elohim docent Willeke Jansen word je weer de Liefde die je Bent!

Klik hier voor meer informatie over deze online cursus

 

12 t/m 15 oktober - Sta op in wie je werkelijk Bent tijdens de Feniks 4 daagse

Workshop gegeven door Willeke Jansen

Oranje bloem, transformatie, groeiDeze 4 daagse is jouw nieuwe begin! Ontwaak in deze transformerende week als je ware Zelf met al je gaven. (her)Vind de kracht en de liefde in jezelf voor de uitdagingen die deze nieuwe fase op de Aarde met zich meebrengt, en ervaar een diepe verbondenheid met jeZelf. Laat je hoofd los en maak verbinding met de schoonheid van dit moment.

Klik hier voor meer informatie over de Feniks 4 daagse

 


 

Wil je verblijven in de rust, stilte en het Eenheids-Liefdesveld van de Elohim Krachtplaats?

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealingavond, live/online: Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13