Wennen aan je nieuwe multidimensionale realiteit

Joke 2016.JPG

Het is eerst langere tijd onwennig als je oude ikje aan het oplossen gaat en het nieuwe er nog niet lijkt te zijn. Als de afleidingen in de buitenwereld meer worden doorzien juist als iets dat je verder wegbrengt van je Zelf. Soms voelt het leeg als die afleidingen minder leuk en weinig zinvol beginnen te lijken of als je niet meer weet welke stappen je moet zetten. Maar uiteindelijk beweeg je je van alleen naar Al-Een. Van leeg naar vol(ledig). Je voelt je dan gevuld, ook zonder uitdagingen op relatiegebied en afleidingen of hobby's in de buitenwereld. In de beweging van leeg naar volledig, die ontstaat door het oplossen van het ego-ik, probeer je jezelf, als nieuwe Zelf, weer bij elkaar te pakken. Maar zoals je dat altijd deed met je gewone ikzelf gaat niet meer. Je kunt niet doorgaan alsof er niks veranderd is. Dat nieuwe Zelf is veel meer kanaal, het Is, en geeft toe aan de stroom van het leven d.m.v het lichaam i.p.v. het hoofd. De leiding door het hoofd en de wil is weg en het leven willen voelen door zwoegen, tijdsdruk en relatiekwesties stopt.

Veel mensen hebben gevoelens van zinloosheid en eenzaamheid

Zinloosheid en alleen voelen kunnen omhoogkomen als het nog niet genoeg doorleeft en begrepen is. Er zijn nog verdere inzichten en oefeningen nodig om af te blijven van het afgescheiden ik-denkertje voordat het Ontwakingsproces permanent is. Maar als je dit herkent is in elk geval de Weg van je ware Zelf begonnen! Het lijkt op steeds verder afbrokkelen. Kijk maar of je duidelijk voelt dat je deze Weg nog bewuster wilt kiezen en versnellen, want zo ja, dan kunnen ook verdere Elohim workshops, satsangs en persoonlijke sessies heel goed helpen. Velen hebben dat reeds ervaren. Fijn je te Ont-moeten, om samen met jou je Ontwakingsproces te belichten en ondersteunen!

Joke ElZiam Nootebos

 

Wat verder kan ondersteunen:

Denk ook aan een audio healing (reeks), de nieuwe E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens" of een doorbraak arrangement.

In huis of op je werk kun je de Krachtplaats tincturen van de Inwijdingsweg plaatsen en deze af en toe innemen, waardoor je veel gemakkelijker uit je ik-denkhoofd, in je Essentie komt.

 


 

Enthousiaste winkelmedewerkers aan het werk.jpgVoorbereidingen voor Kosmisch Vuur in volle gang!

Het eten wordt ingekocht, glazen, borden en kommen worden geteld, de winkel voorraad bijgevuld: de voorbereidingen voor Kosmisch Vuur zijn begonnen. De voorspelling van het weer is goed dus zoals het nu lijkt gaat de workshop tent door. Dit betekent dat er nog zo'n 10 plekken beschikbaar zijn voor de workshop.

Tijdens de workshop Kosmisch Vuur ontvang je multidimensionale Licht-Liefdeshealingen van Joke ElZiam Nootebos in samenwerking met de Bovenwereld. Deze healingen werken diep door tot in de lichtlichamen van je ziel, je chakra's, voorouder patronen, zielelijnen en fysieke lichaam. Ze transformeren oude herhalingslussen uit dit leven, andere levens en door zielegroepen heen. Je haalt al je 13 dimensies op wat je zo veel completer en vrijer laat voelen! De Engel die je Bent staat op in jou en neemt zijn/haar plek in!

Meer weten over de workshop Kosmisch Vuur op 9 & 10 september? Klik hier.

 


 

Lunch met biologische soep en gezelligheid.jpgWe zijn enorm blij met alle drukte, boekingen en de vele feedbacks!

De hele zomer zaten alle verblijven en de agenda voor healingen vol. We zijn hier enorm blij mee, net als met de vele enthousiaste feedbacks die we ontvangen hebben van gasten. Dank daarvoor! Ook voor de komende weken is de sessie agenda vol, dus wees er tijdig bij als je nog een healing of arrangement wilt boeken dit najaar.

 


 

Sfeer Elfentuin (2).JPG

Christuskracht en groepsziel vanuit de 6e dimensie

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

De Christuskracht en groepsziel kan niet werken vanuit de 3e en 4e dimensie. Alleen vanuit een afstemming boven de 5e en begin 6e dimensie is dit mogelijk. Je gewone zelfgevoel moet dan eerst geopend en verruimd zijn. Net als je multidimensionale, grotere zelf met Bovenwereld en engelen aansluitingen. Die aansluiting, het 8e chakra boven je kruin, staat op "stand-by" zolang je niet wordt gebruikt als kosmisch kanaal. Dit chakra is meestal open als je geïnspireerd spreekt, een healing geeft, enz. Als je functioneert vanuit je meer angstloze en ik-loze 5-6 dimensionale meesterschap. Dan zul je ook meer prana en levenskracht hebben en is je kundalinikanaal openen en vrijer van karma. Als je lichaam geactiveerd wordt met de kosmische blauwe Straal, zoals dit tijdens de Elohim workshop Kosmisch Vuur gebeurt, bereik je dit niveau. Ook de Elohim Coelestien, geactiveerd met de blauwe Kosmische Straal en de geactiveerde Elohim Octaëder van bergkristal helpen je dit stadium te bereiken. De Christuskracht met onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid, zuiverheid en wij-gevoel, doordringt vervolgens als vanzelf elke omgang en handeling. Tenslotte gaat het erom de Christuskracht in elk chakra te brengen waardoor je op steeds hogere trillingen gaat functioneren in steeds hogere Eenheids-samenwerkings-Vormen met de Bovenwereld en Gaia voor het Plan van de nieuwe samenleving.

Lees meer over de chakra's en je multidimensionale ontwikkelingsweg in de nieuwe E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

Klik hier voor meer informatie


Wat kan deze ontwikkeling verder in je ondersteunen?

 


Aankomende workshops die het worden van je multidimensionale Zelf verder bekrachtigen:

 

16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGVan tweelingmaatje tot tweelingstraal: hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Tijdens deze workshop ontvang je lezing over tweelingzielen, -vlammen en -stralen, en diepgaande helende transmissies die je helpen het Heilig Huwelijk, de Eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke kant, te installeren. Vragen kunnen worden gesteld en als de tijd het toelaat ontstaan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie


17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens deze dag met relatie en tweelingziel specialist Willeke Jansen is er volop ruimte voor reading en coaching op maat om jou te ondersteunen bij vragen over (tweelingziel) relaties, relatieverlangens en (negatieve of positieve) ervaringen in seksualiteit. Je ontvangt persoonlijke reading voor je situatie, en groepshealingen die je ondersteunen bij geheelde relaties, het Heilig Huwelijk en het integreren van je eigen tweelingstraal bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 

Tip: Combineer bovenstaande twee dagen met overnachting + maaltijden op de Elohim Krachtplaats. Neem contact op voor meer informatie.

 

23 & 24 september - Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Magisch, multidimensionaal.jpgEen Elohim Merlin weekendopleiding is zo bijzonder, zo indrukwekkend! Voor jezelf, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. En toch heel serieus. De in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt meer op de achtergrond van je leven. Advies doe vooraf andere workshops of Kosmisch Vuur.

Al meer dan 20 mensen hebben zich opgegeven, doe jij ook mee?

Klik hier om je op te geven

 

18 oktober - Online cursus "Word de Liefde die je Bent"

5x 2 wekelijkse online bijeenkomsten + cursusmateriaal, gegeven door Willeke Jansen

Liefde, bloem, papaver.jpgWil je nog meer van jezelf gaan houden? Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt? Zou jij wensen dat het leven je toelacht? Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren? Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent? Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen? Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt? Tijdens deze online cursus van 10 weken zul je merken dat je, via online groepshealingen met kruidentincturen en persoonlijke readingsvragen, steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen. Onder begeleiding van Elohim docent Willeke Jansen word je weer de Liefde die je Bent!

Klik hier voor meer informatie over deze online cursus

 

12 t/m 15 oktober - Sta op in wie je werkelijk Bent tijdens de Feniks 4 daagse

Workshop gegeven door Willeke Jansen

Oranje bloem, transformatie, groeiDeze 4 daagse is jouw nieuwe begin! Ontwaak in deze transformerende week als je ware Zelf met al je gaven. (her)Vind de kracht en de liefde in jezelf voor de uitdagingen die deze nieuwe fase op de Aarde met zich meebrengt, en ervaar een diepe verbondenheid met jeZelf. Laat je hoofd los en maak verbinding met de schoonheid van dit moment.

Klik hier voor meer informatie over de Feniks 4 daagse

 


 

Wil je verblijven in de rust, stilte en het Eenheids-Liefdesveld van de Elohim Krachtplaats?

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020