Wennen aan je nieuwe multidimensionale realiteit

 

Joke 2016.JPG

Het is eerst langere tijd onwennig als je oude ikje aan het oplossen gaat en het nieuwe er nog niet lijkt te zijn. Als de afleidingen in de buitenwereld meer worden doorzien juist als iets dat je verder wegbrengt van je Zelf. Soms voelt het leeg als die afleidingen minder leuk en weinig zinvol beginnen te lijken of als je niet meer weet welke stappen je moet zetten. Maar uiteindelijk beweeg je je van alleen naar Al-Een. Van leeg naar vol(ledig). Je voelt je dan gevuld, ook zonder uitdagingen op relatiegebied en afleidingen of hobby's in de buitenwereld. In de beweging van leeg naar volledig, die ontstaat door het oplossen van het ego-ik, probeer je jezelf, als nieuwe Zelf, weer bij elkaar te pakken. Maar zoals je dat altijd deed met je gewone ikzelf gaat niet meer. Je kunt niet doorgaan alsof er niks veranderd is. Dat nieuwe Zelf is veel meer kanaal, het Is, en geeft toe aan de stroom van het leven d.m.v het lichaam i.p.v. het hoofd. De leiding door het hoofd en de wil is weg en het leven willen voelen door zwoegen, tijdsdruk en relatiekwesties stopt.

Veel mensen hebben gevoelens van zinloosheid en eenzaamheid

Zinloosheid en alleen voelen kunnen omhoogkomen als het nog niet genoeg doorleeft en begrepen is. Er zijn nog verdere inzichten en oefeningen nodig om af te blijven van het afgescheiden ik-denkertje voordat het Ontwakingsproces permanent is. Maar als je dit herkent is in elk geval de Weg van je ware Zelf begonnen! Het lijkt op steeds verder afbrokkelen. Kijk maar of je duidelijk voelt dat je deze Weg nog bewuster wilt kiezen en versnellen, want zo ja, dan kunnen ook verdere Elohim workshops, satsangs en persoonlijke sessies heel goed helpen. Velen hebben dat reeds ervaren. Fijn je te Ont-moeten, om samen met jou je Ontwakingsproces te belichten en ondersteunen!

Joke ElZiam Nootebos

 

Wat verder kan ondersteunen:

Denk ook aan een audio healing (reeks), de nieuwe E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens" of een doorbraak arrangement.

In huis of op je werk kun je de Krachtplaats tincturen van de Inwijdingsweg plaatsen en deze af en toe innemen, waardoor je veel gemakkelijker uit je ik-denkhoofd, in je Essentie komt.

 


 

Enthousiaste winkelmedewerkers aan het werk.jpgVoorbereidingen voor Kosmisch Vuur in volle gang!

Het eten wordt ingekocht, glazen, borden en kommen worden geteld, de winkel voorraad bijgevuld: de voorbereidingen voor Kosmisch Vuur zijn begonnen. De voorspelling van het weer is goed dus zoals het nu lijkt gaat de workshop tent door. Dit betekent dat er nog zo'n 10 plekken beschikbaar zijn voor de workshop.

Tijdens de workshop Kosmisch Vuur ontvang je multidimensionale Licht-Liefdeshealingen van Joke ElZiam Nootebos in samenwerking met de Bovenwereld. Deze healingen werken diep door tot in de lichtlichamen van je ziel, je chakra's, voorouder patronen, zielelijnen en fysieke lichaam. Ze transformeren oude herhalingslussen uit dit leven, andere levens en door zielegroepen heen. Je haalt al je 13 dimensies op wat je zo veel completer en vrijer laat voelen! De Engel die je Bent staat op in jou en neemt zijn/haar plek in!

Meer weten over de workshop Kosmisch Vuur op 9 & 10 september? Klik hier.

 


 

Lunch met biologische soep en gezelligheid.jpgWe zijn enorm blij met alle drukte, boekingen en de vele feedbacks!

De hele zomer zaten alle verblijven en de agenda voor healingen vol. We zijn hier enorm blij mee, net als met de vele enthousiaste feedbacks die we ontvangen hebben van gasten. Dank daarvoor! Ook voor de komende weken is de sessie agenda vol, dus wees er tijdig bij als je nog een healing of arrangement wilt boeken dit najaar.

 


 

Sfeer Elfentuin (2).JPG

Christuskracht en groepsziel vanuit de 6e dimensie

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

De Christuskracht en groepsziel kan niet werken vanuit de 3e en 4e dimensie. Alleen vanuit een afstemming boven de 5e en begin 6e dimensie is dit mogelijk. Je gewone zelfgevoel moet dan eerst geopend en verruimd zijn. Net als je multidimensionale, grotere zelf met Bovenwereld en engelen aansluitingen. Die aansluiting, het 8e chakra boven je kruin, staat op "stand-by" zolang je niet wordt gebruikt als kosmisch kanaal. Dit chakra is meestal open als je geïnspireerd spreekt, een healing geeft, enz. Als je functioneert vanuit je meer angstloze en ik-loze 5-6 dimensionale meesterschap. Dan zul je ook meer prana en levenskracht hebben en is je kundalinikanaal openen en vrijer van karma. Als je lichaam geactiveerd wordt met de kosmische blauwe Straal, zoals dit tijdens de Elohim workshop Kosmisch Vuur gebeurt, bereik je dit niveau. Ook de Elohim Coelestien, geactiveerd met de blauwe Kosmische Straal en de geactiveerde Elohim Octaëder van bergkristal helpen je dit stadium te bereiken. De Christuskracht met onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid, zuiverheid en wij-gevoel, doordringt vervolgens als vanzelf elke omgang en handeling. Tenslotte gaat het erom de Christuskracht in elk chakra te brengen waardoor je op steeds hogere trillingen gaat functioneren in steeds hogere Eenheids-samenwerkings-Vormen met de Bovenwereld en Gaia voor het Plan van de nieuwe samenleving.

Lees meer over de chakra's en je multidimensionale ontwikkelingsweg in de nieuwe E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

Klik hier voor meer informatie


Wat kan deze ontwikkeling verder in je ondersteunen?

 


Aankomende workshops die het worden van je multidimensionale Zelf verder bekrachtigen:

 

16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke 2016.JPGVan tweelingmaatje tot tweelingstraal: hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Tijdens deze workshop ontvang je lezing over tweelingzielen, -vlammen en -stralen, en diepgaande helende transmissies die je helpen het Heilig Huwelijk, de Eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke kant, te installeren. Vragen kunnen worden gesteld en als de tijd het toelaat ontstaan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie


17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Tijdens deze dag met relatie en tweelingziel specialist Willeke Jansen is er volop ruimte voor reading en coaching op maat om jou te ondersteunen bij vragen over (tweelingziel) relaties, relatieverlangens en (negatieve of positieve) ervaringen in seksualiteit. Je ontvangt persoonlijke reading voor je situatie, en groepshealingen die je ondersteunen bij geheelde relaties, het Heilig Huwelijk en het integreren van je eigen tweelingstraal bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 

Tip: Combineer bovenstaande twee dagen met overnachting + maaltijden op de Elohim Krachtplaats. Neem contact op voor meer informatie.

 

23 & 24 september - Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Magisch, multidimensionaal.jpgEen Elohim Merlin weekendopleiding is zo bijzonder, zo indrukwekkend! Voor jezelf, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. En toch heel serieus. De in jouw systeem rechtstreeks uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en je kleine zelf verdwijnt meer op de achtergrond van je leven. Advies doe vooraf andere workshops of Kosmisch Vuur.

Al meer dan 20 mensen hebben zich opgegeven, doe jij ook mee?

Klik hier om je op te geven

 

18 oktober - Online cursus "Word de Liefde die je Bent"

5x 2 wekelijkse online bijeenkomsten + cursusmateriaal, gegeven door Willeke Jansen

Liefde, bloem, papaver.jpgWil je nog meer van jezelf gaan houden? Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt? Zou jij wensen dat het leven je toelacht? Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren? Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent? Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen? Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt? Tijdens deze online cursus van 10 weken zul je merken dat je, via online groepshealingen met kruidentincturen en persoonlijke readingsvragen, steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen. Onder begeleiding van Elohim docent Willeke Jansen word je weer de Liefde die je Bent!

Klik hier voor meer informatie over deze online cursus

 

12 t/m 15 oktober - Sta op in wie je werkelijk Bent tijdens de Feniks 4 daagse

Workshop gegeven door Willeke Jansen

Oranje bloem, transformatie, groeiDeze 4 daagse is jouw nieuwe begin! Ontwaak in deze transformerende week als je ware Zelf met al je gaven. (her)Vind de kracht en de liefde in jezelf voor de uitdagingen die deze nieuwe fase op de Aarde met zich meebrengt, en ervaar een diepe verbondenheid met jeZelf. Laat je hoofd los en maak verbinding met de schoonheid van dit moment.

Klik hier voor meer informatie over de Feniks 4 daagse

 


 

Wil je verblijven in de rust, stilte en het Eenheids-Liefdesveld van de Elohim Krachtplaats?

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0