Bewoners en medewerkers gezocht!

Op zoek naar nieuwe medewerkers en bewoners!

Buiten lunchen met team april 2016.jpg

In deze nieuwsbrief vindt je een kort overzicht van onze openstaande vacatures en hoor je meer over de woonmogelijkheden die binnenkort vrijkomen op het centrum.

Veel leesplezier,
Het Elohim team

 


 

Openstaande vacatures

rene timmert blokhut 004.JPGKlussenman, schilder (32 uur)

Je komt in een afwisselende functie, waarbij flexibiliteit, snel kunnen schakelen en van veel klussenmarkten thuis zijn, van belang zijn. Je zult geen moment stil hoeven zitten, want als je sterk, handig en netjes bent is er veel te doen op ons terrein!

Klik hier voor meer informatie


Office manager (25 uur)

Vacature office manager.jpgAls Office manager binnen onze organisatie ben je de spil van het kantoor en heb je afwisselende werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt op administratief gebied en in contacten met cliënten. Je bent van vele markten thuis, van secretariële taken, marketinggericht tot kleine PR zaken.

Klik hier voor meer informatie

 

Tuinman of tuinvrouw (40 uur, 6 mnd p.j. uitbreiding mogelijk)

inge moestuinwerk klein.JPG

We zoeken iemand die leiding neemt en overzicht houdt over het onderhoud van onze tuinen
en een ervaren moestuinierder is met ook voldoende kennis over (bio) moestuinieren, vaste bloemenplanten en (on)kruiden. We hebben iemand nodig met goede fysieke conditie die volop zelf meewerkt en past in ons spiritueel team.

Klik hier voor meer informatie

 

Healer Reader Coach (in overleg)

Lotus, healing, pillar of light.jpgIs een baan als Healer Coach met aanvullende Elohim werkzaamheden en een leven in de woon-werkgemeenschap op een Krachtplaats met helende tuinen en hogere dimensies je droom en passie? 

Klik hier voor meer informatie

 


 

(Tijdelijk) bewoner worden op de Elohim Krachtplaats?

Er komt vanaf 1 nov. 2017 een nieuw ongemeubileerd 4 seizoenen recreatie chalet van 10 x 3.70 m. vrij voor een medebewoner/ huurder op de Elohim Krachtplaats. Ook is er een gemeubileerd chalet beschikbaar. We zoeken voor onze woongemeenschap iemand die wil deelnemen aan het eenheidsliefdesveld. Iemand die voorbij gerichtheid op de eigen innerlijke en relationele processen is, houdt van de natuur en in vrede en eenheid is met de eigen ware natuur. Ben jij tevens ondersteunend aan de Elohim visie, het doel en het lichtwerk en lijkt het je heerlijk in de hogere en zuivere lichtenergie van de sacrale Krachtplaats met een prachtig uitzicht op het Lemurisch bos te wonen? Lijkt het je tevens fijn ons gedachtengoed op je eigen manier te helpen uitdragen? En/of wil je op andere wijze zo nu en dan meehelpen om verbonden te blijven? Misschien door één of enkele Krachttuinen te adopteren, mee te eten of te helpen met de bio maaltijden en afwas bij drukke workshops? Je mag als Krachtplaats bewoner kostenloos ten alle tijden gebruik maken van de Helende Tuinen en het Lemurisch bos.

  • Huurprijs € 850,- per maand, vanaf 2 mnd. excl. GWL
    incl. gemeente- en toeristenbelasting
  • Inschrijven op dit adres niet mogelijk
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Parkeren, wifi (60 m) gratis
  • Wasgoed tegen betaling

Ben jij geinteresseerd? Mail ons dan je foto, wie je bent en hoelang je wilt huren. We nemen dan contact met je op voor meer informatie info@elohim-centre.org

Impressie chalet:

(Dit is slechts een voorbeeld, chalet wordt zonder meubels en rood/witte panelen geleverd)

Ongemeubileerd chalet.jpg

 

chalet verhuur langere termijn.jpg

 

chalet verhuur langere termijn2.jpg

 


 

Ben je handig met schilderen en wil je ons enkele weken of maanden komen helpen?

Op het terrein is er een heleboel dat geschilderd kan worden. Het gaat o.a. om blokhutten, kozijnen en deuren. Om ons hierbij te helpen zijn we op zoek naar iemand die het schilderen in de vingers heeft en ons als vrijwilliger hier minimaal 2-4 weken bij wil helpen. Naast het schilderen doe je ook diverse andere hand- en spandiensten. De eerste dag(en) kijken we aan hoe het gaat en als het goed bevalt van beide kanten kun je langer blijven.

Interesse? Mail je foto, ervaring en motivatie naar info@elohim-centre.org