Verlenging korting chakra E-cursus

Vakantie.jpgOp veler verzoek van mensen die op vakantie waren, nog eenmaal de kennismakingskorting op de E-cursus t/m vrijdag 1 september:

Laatste kans: kennismakingskorting van €197,- voor €162,-

Geldig t/m vrijdag 1 september.

Klik hier en bestel de E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens

 


 

We zijn ontzettend blij met de enthousiaste reacties op de E-cursus!

Het Elohim team wil iedereen reuze bedanken voor alle enthousiaste, ontroerende en leuke reacties. Verderop in deze nieuwsbrief kun je een aantal van deze reacties lezen. Wij als team zijn, mede door alle enthousiaste reacties, al druk bezig met het volgende project: een serie E-books over relaties en tweelingzielen. Daarover binnenkort meer...

We vinden het geweldig dat we op deze manier, ook voor de mensen die minder makkelijk naar het centrum kunnen komen, bewustzijnsgroei, inzichten en verdieping kunnen brengen.

Wil je meer inzichten en healing op afstand?

 


 

Joke 21 mei workshop 2015.jpgNog minder dan 15 plekken beschikbaar voor Kosmisch Vuur!

Het belooft een ongelooflijk krachtige workshop te worden mede door het grote aantal deelnemers (inmiddels 86) en de klaarstaande activaties van de Bovenwereld en Gaia. Nog steeds ontvangen we nieuwe aanmeldingen en de tent is dan ook bijna vol.
Klik hier om je in te schrijven voor Kosmisch Vuur

 

Lotus, healing, pillar of light.jpg29 + 30 september & 1 oktober
Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer

Kosmisch Healer, Drakengrid en Moeder Aarde initiaties
Je leert je te openen en af te stemmen om te healen als multidimensionaal, kosmisch healer en kanaal voor de Bron vanuit je ware zelf en essentie. Je kunt deze workshop volgen om healer te worden, maar ook voor je eigen ontwikkeling is het een fantastische workshop. Je ontvangt krachtige initiaties in Moeder Aarde, je Eenheidsstaat, Sananda en Christusbewustzijn. Je krijgt verschillende Kosmische Stralen, zoals je die hebt leren kennen in de workshop Kosmisch Vuur 1, gedownload als enorme healingstools waarna je ze kunt channelen uit je lichaam om anderen of jezelf te healen!

Klik hier om je in te schrijven voor Kosmisch Vuur 2

 


 

De reacties op de nieuwe E-cursus blijven binnenstromen!

We ontvangen veel ontroerende en enthousiaste reacties op de nieuwe E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens". Zo vertelde iemand dat de wrok die ze altijd heeft gekoesterd naar haar vader door de inzichten en healing van de cursus een heel stuk los gelaten is. Ook horen we van veel mensen terug hoe praktisch toepasbaar de E-cursus is. We zijn enorm blij dat we ook via deze manier bewustzijn kunnen verspreiden voor de Nieuwe Aarde!

"Ik ben vandaag begonnen met de E-cursus chakra’s en ik wil jullie proficiat wensen. Ik vind de  cursus heel overzichtelijk en duidelijk. Ik herken vele zaken terug waar ik mee aan de slag kan in mijn dagelijks leven. Ik heb ook de audio-healing van het basischakra gedaan en die is zo mooi! Echt het voelt als thuiskomen voor mij! Dank aan jullie voor het maken van zo’n fijne cursus."

Ingrid

 

"Ik vind de cursus heel goed en compleet. Hij ziet er mooi uit en is zeer werkzaam! Wat me het meeste aanspreekt is de combinatie van het geschreven woord met de audio healings die krachtige energie overbrengen, en dat je het thuis op je eigen tijd kunt doen. Ik zou het zeker aan iemand anders aanraden omdat het gewoon heel krachtig werkt. Super fijn dat dit ontwikkeld is, het maakt me telkens blij als ik er mee aan de slag ga. Dat zegt alles over de zorg en de energie waarmee deze cursus geladen is, van hetzelfde hoge niveau dat ik van alle Elohim producten gewend ben."

Tineke

 

"De theorie van de cursus is veel en legt een belangrijke basis. Alles werkt direct door in je dagelijkse leven, ook de affirmaties. Ik voelde me bijvoorbeeld bij een affirmatie van het 1e chakra gelijk diep in mijn aarding getrokken. De transmissies zorgen voor enorme groei en oude ballast verdwijnt. Dank jullie wel!"

Lynn

 

"Zo ontroerend en diepgaand ervaar ik de audio healings in deze E-cursus. Ik kreeg kippenvel bij het beluisteren, écht heel bijzonder. Tranen rolde over mijn wangen zoveel herkenning voelde ik! Het was als thuiskomen. Ook fijn om de teksten te lezen zodat ik het ook beter begrijp en ermee aan de slag kan."

Gerard 

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Al meer dan 75 keer besteld!

 

Wil jij...

 • Leren om je chakra’s te transformeren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf?
 • Je ziel en ware Zelf leren kennen en bekrachtigen?
 • Gaan staan voor je subtielere gevoeligheid en kwaliteiten?
 • Voorgoed gelukkigere, meer geheelde relaties en werk van je hart en ziel realiseren?
 • Herhalingslussen op relatiegebied voorkomen en karma doorbreken?
 • Niet langer onzeker en reactief zijn of te veel in je hoofd zitten?
 • Meer inzicht, verruimd bewustzijn, joy, meesterschap en een open hart ontwikkelen?
 • De Eenheidsliefdeskracht van je Goddelijke Essentie en Ontwaakte staat (her)kennen?
 • Door jouw multidimensionale ontwikkeling als Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens bijdragen aan een nieuwe maatschappij?

Deze E-cursus met Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie en opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit.

 

Aura.jpg

Je ontvangt 8 lessen, oefeningen en 8 helende audio transmissies om daar stap voor stap te komen

Door steeds meer vanuit je ware Zelf te leven ontstaan o.a. meer levensvreugde, gemak, flow, geheelde relaties, geheelde seksualiteit en contact met je buikgevoel en levensbestemming. Je leert de leiding van je hoofd los te laten om meer vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buik te gaan leven. Het Ontwakingsproces en je grotere manifestatiekracht komen voelbaar op gang en trekken nieuwe mensen en mogelijkheden aan. Deuren gaan open die tot nog toe niet mogelijk waren. Deze E-cursus brengt niet alleen jouw eigen levensgeluk maar ook het grote Geluk van een bijdrage aan de wij-maatschappij!

 

Joke 2016.JPGWie is Joke ElZiam Nootebos?

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie, naar multidimensionale zelfrealisatie en de staat van verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops en sessies reeds duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden, vaak in een eigen praktijk. Ze helpt om de Goddelijke Oorsprong in alle chakra's, in omgang, werk en gedrag, te realiseren. Je chakra's openen voelbaar in alle dimensies. Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.

Klik hier om de E-cursus te bestellen 

 


 

Wat brengt deze E-cursus je?

 • Meer verdieping in je chakra’s en de ontwikkelingsweg naar je Volledig Potentieel
 • Inzichten, oefeningen en healing om de blokkades in je leven te doorbreken
 • Diepgaande inzichten en heling over de innerlijke oorzaak van levensthema’s zoals o.a. (on)veiligheid, niet je plek kunnen vinden op Aarde, geremde seksualiteit, macht-onmacht, vermoeidheid, snel overprikkeld zijn, lekkende energie, emoties uiten, grenzen aangeven, seksuele en relationele problemen
 • Meer contact met je eigen innerlijke leiding, Gaia en de Bovenwereld
 • Meer zelfvertrouwen, zekerheid, stabiliteit en gevoeligheid als kracht
 • Diepere verbinding met je levensmissie en richting
 • Makkelijker je gevoel uitspreken zonder reactief te worden
 • Meer energetische bescherming en behoud van lichtkracht in het dagelijkse leven

 


 

Waar bestaat de E-cursus uit?

In de cursus vind je meer dan 130 pagina's met daarin:

 • Diepgaande kosmische en praktische kennis over je chakra's. En daarmee over je ervaringen met relaties en werkomgeving, je gezondheid en vader-, moeder-, vorige levens en zielengroeplijnen
 • Mentale en fysieke oefeningen per chakra
 • Helende affirmaties per chakra
 • Helende multidimensionale audio transmissies van Joke (430 helende minuten)

yin en yang.jpg

Daarnaast ontvang je een persoonlijke rondleiding met Healer-Gids door de helende Elohim tuinen!

7 modules met elk hun eigen thema

In deze E-cursus vind je 8 modules met elk hun eigen thema’s.

Lees hier meer over de inhoud van de E-cursus

 

Nog 1 kans: deze prachtige E-cursus van €197,- voor €162,-!

Klik hier om de E-cursus te bestellen