Hoe word je multidimensionaal; 2017 brengt de omslag

Hoe word je multidimensionaal; 2017 brengt de omslag

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

 

Vanaf 21 augustus 2017 stimuleert de tijdgeest je functioneren in meerdere dimensies tegelijk. Het praktische aardse en je hogere ziel met haar afstemming op de Bovenwereld dienen vanaf dan hand in hand te gaan. Blijf je alleen functioneren vanuit je mind, je wil en persoonlijkheid of blijf je te emotioneel, dan blijf je hangen in de derde dimensie. Dit wordt vanaf 21 augustus niet meer gesteund door het universum en het zal daarom ook steeds meer hinder geven. Fysiek zowel als geestelijk. Het leven vanuit de vele subtiele dimensies van je ziel; je kwetsbaarheid, openheid, het opstaan in je kwaliteiten en scheppingskracht worden door de binnenkomende Lichtcodes gestimuleerd. Je mind en gevoel zullen moeten leren daaraan dienstbaar te worden.

Kiezen voor een sprong in het diepe

Eerst zul je oefenen of wat je wél of juist niet wilt, omhoog komt vanuit je zielsgevoel of vanuit je persoonlijk zelf. Pas daarna komen de keuzemomenten tussen doorgaan op de oude wijze van je persoonlijkheid en eigen idee of om vanuit je ziel in het diepe te springen. Dat kan soms ook betekenen eerst een groeiweg naar jeZelf, naar binnen of je kwetsbaar en anders opstellen. Het niet zoeken in je oude beroep, steeds afwachten of de oude bekende zekerheden najagen op relatie-, werk- en inkomstengebied e.d. Het kan betekenen eerst mensen te vinden waarmee je oefent om op zielsniveau in alle openheid, kwetsbaarheid en kracht te functioneren. Om alles uit te spreken, te zeggen wat je werkelijk voelt en denkt, ook al weet je niet of het klopt of hoe het zal uitpakken. Je intuïtie en gevoeligheid nog meer leren vertrouwen net als je liefdesvermogen waardoor vanzelf healing en kosmische Gaven ontstaan. Het leren functioneren op meerdere zielsdimensies lost ook het denken vanuit je ikje en al te veel zelfbehoud op. De ziel is immers een wij-instrument en je ikje en persoonlijkheid draaien om zichzelf.

 

Joke 21 mei workshop 2015.jpgAl je gaven, dimensies en bijbehorende kwaliteiten ophalen?

Tijdens de Elohim workshop “Kosmisch Vuur” op 9+10 september brengt de Bovenwereld, samen met Joke ElZiam Nootebos, je al de dimensies van je ziel met de bijbehorende gaven en kwaliteiten. Je zult ze ervaren en voelen als de 12 Kosmische Stralen en je 12 Lichtlichamen. Een heel ontroerende en prachtige ervaring! Wil je ook multidimensionaal gaan leven, meer kennis erover krijgen en grip erop, doe dan mee! Tijdens de workshop-channelings en transmissies zul je voelbaar het 13e principe ervaren en integreren, de overkoepelende liefdeseenheid of de universele Christuskracht die ook je Goddelijke Vonk is! Net als elk jaar loopt het storm voor deze workshop. Er zijn nog enkele plaatsen in de grote tent dus schrijf je snel in.

Klik hier om je in te schrijven

Vergeet niet je DNA transformatie set te bestellen ter voorbereiding.

 


 

Ook na uitbreiding van workshopruimte naar grote tent
nog maar enkele plekken beschikbaar!

 

We hebben een aantal weken geleden besloten de workshop in een grote tent te geven omdat alle plekken voor de workshopruimte bezet waren, er zijn toen nog 37 plekken vrijgekomen waarvan meer dan de helft al is geboekt. De aanmeldingen stromen nog steeds binnen dus als je mee wilt doen mis je kans niet. Het belooft een giga mooie workshop te worden, het Eenheids Liefdesveld is zich al enorm aan het opbouwen en is voor een aantal deelnemers ook thuis al sterk voelbaar. Deze Licht-Liefdeskracht is zich al weken verder aan het installeren op de Krachtplaats ter voorbereiding op de diepgaande healingen.

Bijna 60% van de extra vrijgekomen plekken is inmiddels geboekt!

Klik hier om je in te schrijven

 


 

9 & 10 september - Kosmisch Vuur 1

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 

Baden in licht, scheppingskracht en liefde? Ja, dat kan echt tijdens de workshop Kosmisch Vuur door de Kosmische Stralen en de liefdeshealingen met de machtige Elohim-engelen. Kosmisch Vuur is de sleutel tot je hogere evolutie in de stof.

Kosmisch Vuur 1 is de basis om DNA healer, galactisch, kosmisch healer en reader maar je kunt de workshop ook volgen voor je eigen innerlijke en zielsontwikkeling, zonder de intentie om healer te worden.

De 12 Kosmische Stralen

De 12 kosmische stralen brengen voelbaar jouw volledige potentieel met al je hoger dimensionale ziele-lichtlichamen in je lichaam, geest en persoonlijkheid tijdens de Elohim workshop en transmissies. Joke ElZiam Nootebos werkt samen met het Metatronisch-, Merlin-, Elohim-, Divine- en Bronbewustzijn. Het helende engelen-liefdeslicht komt niet alleen vanuit de Lichtsferen maar ook vanuit de aarde als Sekinah. Dit maakt het niet alleen bijzonder maar ook heel veilig. Juist daardoor reiken de transmissies / engelen tot diep in lichaam, geest, onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs DNA en brengen ze zoveel liefde en innerlijke ontwikkeling die beklijft en zich verdiept tot vele jaren na afloop van de workshop.

Zoals de 7 Stralen van A. Bailey je hart en ziel activeren in je gedrag, zo activeren de 12 Kosmische Stralen het volledige Licht van je Oorsprong, Gods Vonk en goedheid. Dit wordt bijeengehouden door onzichtbare geometrische lijnen om je heen, je Merkivah. In je Merkivah/aura wordt tijdens de workshop ook je hoogste levensdoel, je zieledoel en levensopdracht binnengehaald. (Je Merkaba, met de kristallijnen 3 dimensionale Davidster-lijnen, wordt daarbij opgenomen in de Merkivah.)

Elke Kosmische Straal brengt meer van je oorspronkelijke Licht/hogere zieledelen, voelbaar in je lichaam zodat het meegenomen kan worden in je dagelijks leven. Het is niet eng, alleen maar prachtig, bijzonder en heerlijk om te voelen. Je zult meer dan ooit geaard zijn! De Elohim Krachtplaats en alle aanwezige engelen en lichtmeesters, houden je goed in je lichaam. Je hoeft voor deze workshop geen bijzondere ontwikkeling achter de rug te hebben! Kom gewoon zoals je bent! Na de workshop Kosmisch Vuur en de integratie van de Kosmische Stralen start vervolgens thuis, op jouw tijd en tempo, je verdiepende ontwikkeling.

Karma en karmaknopen lossen zich op

Karma en karmaknopen zullen zich voelbaar oplossen tijdens de helende channelings. Ook in je familiepatronen, genen en DNA. Dat maakt je leven lichter, blijer en gemakkelijker. Je trekt dan minder tegenwerking en balast op je weg aan. Elke Straal draagt je binnenkomend authentieke Licht en brengt je meer Kracht, Liefde en Wijsheid. Je uitstraling verandert en je trekt meer mensen in je omgeving aan die je zullen helpen bij wat je hart wenst. Je wordt openminded en kunt meer ontvangen.

Een ongelooflijk mooie en ontroerende ervaring

Als tijdens de workshop je authentieke Zelf, je goedheid, volledige licht en oorspronkelijkheid in je persoonlijkheid komen is dit is een ongelooflijk mooie en ontroerende ervaring. Je voelt wie je de komende jaren zult zijn als volledig gerealiseerd mens. Het maakt dat de negatieve ervaringen, ziekte, strijd en zorgen sneller oplossen en uiteindelijk niet vaak meer ontstaan. Ook zullen je helderheid, zuiverheid, inspiratie en het contact met je innerlijke leiding aanzienlijk toenemen.

Kun je de kwaliteit van je leven zelf creëren?

De engelen-liefdeshealingen helpen je de creator van je eigen levenskwaliteit te worden. Lastige emoties, onbewust duaal gedrag en oude familiepatronen lossen op. Je staat beter in en achter je (hoogste) Zelf. Je voelt het meer. Je wordt zelfrespect, eigen bruisende levenskracht, mededogen en goedheid en kunt dit inzetten voor jezelf en anderen. Dienstbaarheid en geven brengen blijvend geluk omdat je geen bevestiging meer haalt uit "iemands gaten vullen". Het pappen en nathouden stopt. Ook zul je na afloop van de workshop minder naar anderen uitreiken om daaruit onbewust zelfrespect of zelfwaardering te halen omdat je zelfrespect en zelfwaardering BENT.

Helingen op de Moeder-, Vader-, Zielen- en verleden levenslijn

Tijdens de workshop halen prachtige engelen-liefdeshealingen opgeslagen leed op bijzondere wijze uit dit en vorige levens. Het Licht komt vanuit de Lichtsferen zowel als uit de Aarde en Elohim Krachtplaats omhoog. Het gaat diep door je lichaam, geest, innerlijk kind, oude blokkades, patronen en het DNA-voorouder-gedrag in jou. Door de kracht van de groepsenergie heelt alles op de meest subtiele, snelle en gemakkelijke wijze. Er gebeurt niet meer dan jouw lichaam en geest aan kunnen. Je wordt altijd beschermd door de aanwezige engelen. Helingen op de Moeder-, Vader-, Zielenlijn geven inzicht, aanvaarding en transformatie van de pijn en trauma’s van je ouders, grootouders, overgrootouders. Het dichtgaan door pijn die onbewust ook in jou doorwerkt en de indaling van je subtiele zielelicht en hogere levensbestemming en essentie in je onderste chakra’s verhindert. Ook je vorige levens ontvangen heling en je verbindingen met anderen. Hierdoor kan je het verleden achter je laten en in vrijheid, liefde, kracht, harmonie en subtiele schoonheid je openen. Je levenspad wordt nu begeesterd door je multidimensionale ware Zelf en niet alleen door je gewone zelf.

 

Je eigen gidsen en begeleiders zullen in groten getale voelbaar aanwezig zijn

Eén transmissie (helende channeling), waarbij het helende engelenlicht ook uit de Aarde komt, staat gelijk aan 5 jaar reguliere therapie. Mochten er toch nog persoonlijke thema's die om heling vragen overblijven, dan kan daar vervolgens in (een) persoonlijke sessie(s) op een ander tijdstip aan gewerkt worden als jij dat wilt.

Tijdens de transmissies en healingen vertellen de engelen namens Joke wat ze precies in je helen en wat de positieve gevolgen ervan voor de komende jaren zullen zijn. Meestal klopt het precies met wat jij op dat moment ook voelt en waarneemt. Denk bijvoorbeeld aan klachten/karma die uit een zere nek worden gehaald. Elke workshop is weer compleet anders door de groepssamenstelling.

Levensbestemming, vrienden en werk

De workshop is er niet alleen voor heling maar brengt je ook in contact met het echte geluk, zelfrealisatie, Ontwaken en je levensbestemming, met vrienden en werk, die daarbij aansluiten.

Klik hier om je op te geven


 

Ervaringen van anderen:

"Hele fijne goede cursus. De meditaties worden op een fijne manier opgebouwd. Veel inzichten ontvangen. Vol liefde neemt Joke de tijd om de vragen te beantwoorden van de cursisten. Dank je wel!"

Vera

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop, ik kom zeker terug!"

Tineke

Lees hier meer ervaringen