E-cursus: laatste dagen met korting!

We ontvangen veel mooie reacties over de nieuwe e-cursus

lotus, zen, chakra cursus (cc).jpeg

Het is fijn om te weten dat al het werk dat we in de e-cursus hebben gestoken niet voor niets is en dat hij zo goed ontvangen wordt. We hebben veel leuke reacties ontvangen en de cursus is al meer dan 40 keer besteld. De cursus is praktisch toepasbaar, veel herkenning en je kunt er gelijk mee aan de slag, zo horen we terug. De combinatie van tekst, helende audio opnames en oefeningen maken dat je via allerlei ingangen inzicht, heling en bewustzijn kan ontvangen op de chakra's en je ontwikkelingsweg om een multidimensionaal mens te worden. Ook is de e-cursus toepasbaar in je eigen praktijk omdat je de opgedane inzichten mee kunt nemen in het werken met je cliënten.

Lees hieronder een reactie op de E-cursus:

"Ik heb het eerste deel van de cursus gelezen en ben erg onder de indruk. Ik herken veel van mijn problemen terug in de teksten van de chakra's en vind ook handvaten om het anders aan te pakken. Veel herkenningspunten voor het dagelijks leven. Ik heb al veel cursussen gedaan maar kon het geleerde niet altijd in de praktijk brengen, door deze e-cursus valt er veel op zijn plek. De combinatie met de audio healings vind ik super. Ben benieuwd naar wat deze cursus mij verder zal brengen!"

Marleen

 

Heb jij de E-cursus besteld? Mail ons je ervaringen!

We vinden je feedback fijn en ook kan het andere mensen bekrachtigen als we het op de website mogen plaatsen.

 


 

Uitroepteken (cc).jpg

Laatste dagen met kennismakingskorting voor de E-cursus!

De cursus is tot morgen te verkrijgen voor €162,- daarna wordt de prijs verhoogd naar €197,-.

Wil je nog gebruik maken van de kennismakingskorting?

Klik hier om de e-cursus te bestellen

 


 

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Wil jij...

 • Leren om je chakra’s te transformeren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf?
 • Je ziel en ware Zelf leren kennen en bekrachtigen?
 • Gaan staan voor je subtielere gevoeligheid en kwaliteiten?
 • Voorgoed gelukkigere, meer geheelde relaties en werk van je hart en ziel realiseren?
 • Herhalingslussen op relatiegebied voorkomen en karma doorbreken?
 • Niet langer onzeker en reactief zijn of te veel in je hoofd zitten?
 • Meer inzicht, verruimd bewustzijn, joy, meesterschap en een open hart ontwikkelen?
 • De Eenheidsliefdeskracht van je Goddelijke Essentie en Ontwaakte staat (her)kennen?
 • Door jouw multidimensionale ontwikkeling als Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens bijdragen aan een nieuwe maatschappij?

Deze E-cursus met Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie en opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit.

 

Aura.jpg

Je ontvangt 8 lessen, oefeningen en 8 helende audio transmissies om daar stap voor stap te komen

Door steeds meer vanuit je ware Zelf te leven ontstaan o.a. meer levensvreugde, gemak, flow, geheelde relaties, geheelde seksualiteit en contact met je buikgevoel en levensbestemming. Je leert de leiding van je hoofd los te laten om meer vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buik te gaan leven. Het Ontwakingsproces en je grotere manifestatiekracht komen voelbaar op gang en trekken nieuwe mensen en mogelijkheden aan. Deuren gaan open die tot nog toe niet mogelijk waren. Deze E-cursus brengt niet alleen jouw eigen levensgeluk maar ook het grote Geluk van een bijdrage aan de wij-maatschappij!

 

Joke 2016.JPGWie is Joke ElZiam Nootebos?

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie, naar multidimensionale zelfrealisatie en de staat van verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops en sessies reeds duizenden mensen geholpen. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden, vaak in een eigen praktijk. Ze helpt om de Goddelijke Oorsprong in alle chakra's, in omgang, werk en gedrag, te realiseren. Je chakra's openen voelbaar in alle dimensies. Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.

Vandaag en morgen nog deze e-cursus van €197,- voor €162,-!

Klik hier om de e-cursus te bestellen

 


 

Wat brengt deze E-cursus je?

 • Meer verdieping in je chakra’s en de ontwikkelingsweg naar je Volledig Potentieel
 • Inzichten, oefeningen en healing om de blokkades in je leven te doorbreken
 • Diepgaande inzichten en heling over de innerlijke oorzaak van levensthema’s zoals o.a. (on)veiligheid, niet je plek kunnen vinden op Aarde, geremde seksualiteit, macht-onmacht, vermoeidheid, snel overprikkeld zijn, lekkende energie, emoties uiten, grenzen aangeven, seksuele en relationele problemen
 • Meer contact met je eigen innerlijke leiding, Gaia en de Bovenwereld
 • Meer zelfvertrouwen, zekerheid, stabiliteit en gevoeligheid als kracht
 • Diepere verbinding met je levensmissie en richting
 • Makkelijker je gevoel uitspreken zonder reactief te worden
 • Meer energetische bescherming en behoud van lichtkracht in het dagelijkse leven

 


 

Waar bestaat de E-cursus uit?

In de cursus vind je meer dan 130 pagina's met daarin:

 • Diepgaande kosmische en praktische kennis over je chakra's. En daarmee over je ervaringen met relaties en werkomgeving, je gezondheid en vader-, moeder-, vorige levens en zielengroeplijnen
 • Mentale en fysieke oefeningen per chakra
 • Helende affirmaties per chakra
 • Helende multidimensionale audio transmissies van Joke (430 helende minuten)

Daarnaast ontvang je een persoonlijke rondleiding met Healer-Gids door de helende Elohim tuinen!

7 modules met elk hun eigen thema

 

In deze E-cursus vind je 8 modules met elk hun eigen thema’s. De eerste 7 modules gaan elk over een bepaald chakra en bevatten kosmische en praktische kennis, oefeningen, affirmaties en een helende audio-transmissie die je chakra voelbaar verder opent in de diepere zielslagen en de multidimensionaliteit van je volledig potentieel. Zo leer je van Basis tot Kruin wat het betekent en hoe het voelt om de heelheid van je Goddelijke Vonk, ziel, emotionele en fysieke gezondheid te belichamen. Hoe je dan anders denkt, voelt, reageert en in het leven staat vanuit heelheid.

De audio transmissies (in totaal 430 minuten) in de modules brengen diepgaande healing op alle lagen en ook inzichten. Ze helpen je niet alleen sneller voorbij je karma en herhalingspatronen, maar openen je naar de God-Godin en Meester die je ziel en ware Zelf werkelijk zijn. Ze verdiepen daarnaast ook voelbaar je Ontwakingsproces.

De volgende audio transmissies vind je in deze e-cursus:

 • Sirius, de nieuwe Aarde en diepe ontspanning in je basischakra en buik
 • Healing voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties
 • Creatiekracht en ego loosheid in je zonnevlecht en innerlijk kind
 • Aartsengelen healing: Op relaties, kerkelijke lijnen en verbinden vanuit vrijheid
 • Keelchakra: Leven vanuit je Christus Boeddha natuur
 • Je wens tot realiteit brengen met scheppingskracht, 3de oog en Al eenheid
 • Voltooi je zoektocht en kom Thuis! Keer naar binnen in overgave en de Hemel op Aarde voltrekt zich in jou
 • Activatie van je 8ste chakra, Pillar of Light, Sekinah

De E-cursus modules kun je downloaden om op elk gewenst moment te lezen. De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren.

 

8e bonus module

In de 8e bonus module vind je een tekst over het Alta Major (achterhoofdchakra), een overzicht van alle chakra's en de aanvullende teksten "Lopen mijn aura en chakra’s leeg?", "Leef je meer vanuit je hogere of lagere chakra’s?". Ook in deze module vind je nog een extra helende audio-transmissie van leraar Joke ElZiam Nootebos!

 

Rondleiding met Elohim Healer-Reader gids door de Zelfrealisatie tuinen

Willeke.jpg

Daarnaast ontvang je bij deze E-cursus een Helende Rondleiding met Healer-Reader van 45 minuten door de Zelfrealisatie en Chakra tuinen van de Elohim Krachtplaats. Je leert je eigen Krachten en Kwaliteiten daardoor dieper te voelen en ankeren. En je opent ook dieper lagen van leren heldervoelen voor jezelf. Deze rondleiding kun je inplannen binnen 7 maanden na aanschaf van de E-cursus.

 

Vandaag en morgen nog deze e-cursus van €197,- voor €162,-!

Klik hier om de e-cursus te bestellen

 


 

Ervaringen / reviews

"Ik ben ermee begonnen deze week en ben er heel blij mee. Herken alleen al zoveel bij de uitleg van de basischakra, klachten waarmee ik te maken heb en daar nu wat aan kan doen! Helemaal zelf en op mijn eigen tijd...het maakt het voor mij compleet omdat je mentale en fysieke oefeningen naast de kennis en audio opnamens erbij krijgt.
Dank daarvoor lieve Elohim mensen!"

Marja Dekker

 

"Ik heb het eerste deel van de cursus gelezen en ben erg onder de indruk. Ik herken veel van mijn problemen terug in de teksten van de chakra's en vind ook handvaten om het anders aan te pakken. Veel herkenningspunten voor het dagelijks leven. Ik heb al veel cursussen gedaan maar kon het geleerde niet altijd in de praktijk brengen, door deze e-cursus valt er veel op zijn plek. De combinatie met de audio healings vind ik super. Ben benieuwd naar wat deze cursus mij verder zal brengen!"

Marleen