Elohim edelstenen: Houd je eigen lichtkracht hoog

 

Laat je niet leegtrekken door de buurt of wijk 

Aan de ene kant zijn de oudetijds krachten van dualiteit, hebzucht en emoties duidelijker en sterker aanwezig als ooit tevoren en aan de andere kant zijn er meer en meer mensen aan het ontwaken in hun licht, liefde, gevoeligheid, sensitiviteit en wij-gevoel. Ook worden er alleen nog maar  nieuwetijdskinderen geboren met meer liefde, bewustzijn of gevoeligheid.

Dit oplopende contrast tussen licht en donker (wij en ik) zorgt voor meer spanning. Negatieve gedachten, gedrag en afgescheidenheid komt heel diep binnen als je ziel en gevoeligheid zich verder aan het openen zijn. Het is daarom uitermate belangrijk om je eigen lichtkracht hoog te houden en jezelf te beschermen.


Lees de volledige blog op
www.elohim-edelstenen.nl

 


Het vergroten en behouden van je Lichtkracht en Liefde

 

set zelfrealisatie tincturen.jpg

Ongelofelijke Lichtkracht en enorm healingsveld voor huis en praktijk

De complete set zelfrealisatie bio tincturen van de Elohim Krachtplaats ankeren je volledig potentieel aan zieledelen en 13 aardse + kosmische dimensies in je huis en bedrijf. Een enorme aanwinst voor en bekrachtiging van je Lichtwezen en je groeiweg. Je wordt opgetild in je Kosmisch Licht-Liefdes wezen en bent op weg om dat permanent te gaan belichamen in je aards gedrag.

 Klik hier voor 40% korting op de gehele zelfrealisatie set!

 

geometrische vormen set.jpgAnkering van je 144 lichtlichamen en Divine Bewustzijn

De door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde geometrische set bevat de lichtcodes voor het activeren van je 144 lichtlichamen. Je Lichtkracht, Eenheidsbewustzijn en je onvoorwaardelijke Liefde worden enorm versterkt. Je Divine lichtwezen wordt dieper geankerd op je chakra's en dit werkt door je persoonlijkheid en gedrag heen en brengt verlichting. In je omgeving leg je het hogere Liefdeseenheidsveld d.m.v. de geprogrammeerde  geo vormen van bergkristal.

Bestel je unieke geprogrammeerde geometrische set hier


cheops piramide.jpgElohim piramides voor o.a. meditatie, diepe zuivering en de allerhoogste initiatie en Inwijding

De door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde piramides zenden enorme healing en zuivering voor de omgeving en activeren het multidimensionaal kosmisch bewustzijn in het normale denken en openen je Hart. De opgeladen piramide creëert een plek van bewustzijn, Liefde en healingsenergie en kan binnen zowel als buiten staan

€ 300,- korting! op laatste XXL Piramide: Op = Op

Bekijk ook onze overige
geprogrammeerde piramides met fikse korting

 

krachtset oranje calciet.jpgLiefde en Manifestatie set:
Activeert je volledig potentieel aan liefde en scheppingskrachten voorbij het menselijke zelf.

Je Goddelijke Essentie wordt één met je persoonlijk leven en je zult steeds meer in vrede, harmonie en balans zijn! De set ankert het eenheids-liefdes bewustzijnsveld voor diegene die klaar zijn om het te ontvangen en je zult alles kunnen manifesteren wat je wilt zolang het een ander geen schade doet. Moeder Godsliefde en ultieme innerlijke veiligheid ontstaan in je cellen.

Liefde en Manifestatie set van 133,- voor 125,-

 


 Wat doet de piramide nog meer in je huis of tuin ...

piramide groot tuin.JPG

300,- euro korting op de grote geprogrammeerde Elohim piramide!

Laatste exemplaar Op = Op


Geweldig voor in de tuin of groot vertrek.


Laatste exemplaar van de grote Elohim piramide voor het creëren van een geweldige aarde-kosmos energie vortex voor diepgaande meditaties en healing, Lichtkracht en de allerhoogste initiatie en Inwijding. Dit betreft dezelfde piramide als op de Elohim Krachtplaats.

Een geweldige aanwinst voor jezelf, het huis en zelfs het gebied! De door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde piramide zendt continu prachtige healingsfrequenties voor je omgeving en activeert je multidimensionaal kosmisch bewustzijn. Hierdoor word je niet langer geleid door emoties, herhalingslussen en je vele denken. Je leeft vrijer, bewuster, liefdevoller en ego-lozer. Het creëert een sacrale plek van bewustzijn, Liefde en healingsenergie.
Dit is de allerlaatste dus mis je kans niet!

Wees er snel bij door op deze link te klikken

 


 

Hoeders gezocht voor bijzondere edelsteen schedels! witte jade schedel.jpg

De schedels van het Elohim Centre hebben een groot bewustzijn en sterke communicatieve krachten. Ze 'spreken' o.a. via je hart, 3e oog en kruinchakra om je doel op aarde te laten voelen, zien, realiseren en ondersteunen! Ze zijn verbonden met de orginele schedels en de Bovenwereld.

De schedels zoeken hoeders waarbij de heldere gaven reeds ontwaken om nauw mee samen te werken voor bewustzijnsgroei, transformatie en ontwikkeling voor mens en aarde.

Ze helpen je je onvoorwaardelijke liefde te ervaren en accepteren en dieper in je lichaam te zakken. Een volledige aarding en een hoger intuïtief weten worden vanzelfsprekend. Gedachten worden rustiger en emoties nemen niet langer de overhand. De schedels activeren je kosmisch Mens zijn en maken je vrij van voorwaardelijkheid, ego en dualiteit. 

Bekijk hier alle Elohim edelstenen schedels

 


 

 

septaria ei.jpg

Uitgelicht: Septaria ei

Werkt voor:

Bekrachtiging
Troost
Innerlijk kind
Emotionele wonden
Aarding
Verdraagzaamheid en volhardendheid
Maakt fysiek flexibel, ondersteunt bij huidziekten en verbetert communicatie


Bestel je Septaria edelsteen hier voor maar 30,90

 


 

Buig je teveel mee, ga je conflicten, duidelijkheid en nee-zeggen uit de weg?

Verberg je je liever achter vriendelijk gedrag en onderdruk je het direct uiten en emoties?

Op zoek naar meer inzicht en helderheid over levenskeuzes?

 

De energetische werking van de Berk

berken bomen.jpg

De Elohim Bio Berk kruidentinctuur en Devahanger helpt je vanuit je ware Zelf inzicht, helderheid, daadkracht en gemoedsrust te krijgen voor je levensrichting en (relatie)keuze. De Elohim Berk kruidentinctuur wordt ook ingezet na of tijdens een lastige periode vol heftigheid of stagnatie. De kruidentinctuur brengt je een sterke, energetische uitstraling en kan je  opbeuren, vitaliseren en oppeppen bij tegenwind. Het ontmantelt opgeslagen afval-energie.

 

Fysieke werking:

  • Ondersteunend bij haaruitval en roos
  • Tegen zwemmerseczeem en schimmelinfecties
  • Ondersteunend bij urinewegontsteking, nier en blaasstenen, nier ontsteking, oedemen, milt
  • Ondersteunend bij jicht en reuma
  • Werkt bij suikerziekte en is cholesterol verlagend

Klik hier voor de Berk deva hanger en deva kruidentinctuur

 


 

healing crystals.jpgEdelstenen bij faalangst,
soepele gewrichten,
hoge bloeddruk,
innerlijke rust,
bewustzijnsgroei,
last van hoesten
en nog véél meer:


www.elohim-edelstenen.nl/werking-edelstenen

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0