Elohim edelstenen: Houd je eigen lichtkracht hoog

Laat je niet leegtrekken door de buurt of wijk 

Aan de ene kant zijn de oudetijds krachten van dualiteit, hebzucht en emoties duidelijker en sterker aanwezig als ooit tevoren en aan de andere kant zijn er meer en meer mensen aan het ontwaken in hun licht, liefde, gevoeligheid, sensitiviteit en wij-gevoel. Ook worden er alleen nog maar  nieuwetijdskinderen geboren met meer liefde, bewustzijn of gevoeligheid.

Dit oplopende contrast tussen licht en donker (wij en ik) zorgt voor meer spanning. Negatieve gedachten, gedrag en afgescheidenheid komt heel diep binnen als je ziel en gevoeligheid zich verder aan het openen zijn. Het is daarom uitermate belangrijk om je eigen lichtkracht hoog te houden en jezelf te beschermen.


Lees de volledige blog op
www.elohim-edelstenen.nl

 


Het vergroten en behouden van je Lichtkracht en Liefde

 

set zelfrealisatie tincturen.jpg

Ongelofelijke Lichtkracht en enorm healingsveld voor huis en praktijk

De complete set zelfrealisatie bio tincturen van de Elohim Krachtplaats ankeren je volledig potentieel aan zieledelen en 13 aardse + kosmische dimensies in je huis en bedrijf. Een enorme aanwinst voor en bekrachtiging van je Lichtwezen en je groeiweg. Je wordt opgetild in je Kosmisch Licht-Liefdes wezen en bent op weg om dat permanent te gaan belichamen in je aards gedrag.

 Klik hier voor 40% korting op de gehele zelfrealisatie set!

 

geometrische vormen set.jpgAnkering van je 144 lichtlichamen en Divine Bewustzijn

De door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde geometrische set bevat de lichtcodes voor het activeren van je 144 lichtlichamen. Je Lichtkracht, Eenheidsbewustzijn en je onvoorwaardelijke Liefde worden enorm versterkt. Je Divine lichtwezen wordt dieper geankerd op je chakra's en dit werkt door je persoonlijkheid en gedrag heen en brengt verlichting. In je omgeving leg je het hogere Liefdeseenheidsveld d.m.v. de geprogrammeerde  geo vormen van bergkristal.

Bestel je unieke geprogrammeerde geometrische set hier


cheops piramide.jpgElohim piramides voor o.a. meditatie, diepe zuivering en de allerhoogste initiatie en Inwijding

De door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde piramides zenden enorme healing en zuivering voor de omgeving en activeren het multidimensionaal kosmisch bewustzijn in het normale denken en openen je Hart. De opgeladen piramide creëert een plek van bewustzijn, Liefde en healingsenergie en kan binnen zowel als buiten staan

€ 300,- korting! op laatste XXL Piramide: Op = Op

Bekijk ook onze overige
geprogrammeerde piramides met fikse korting

 

krachtset oranje calciet.jpgLiefde en Manifestatie set:
Activeert je volledig potentieel aan liefde en scheppingskrachten voorbij het menselijke zelf.

Je Goddelijke Essentie wordt één met je persoonlijk leven en je zult steeds meer in vrede, harmonie en balans zijn! De set ankert het eenheids-liefdes bewustzijnsveld voor diegene die klaar zijn om het te ontvangen en je zult alles kunnen manifesteren wat je wilt zolang het een ander geen schade doet. Moeder Godsliefde en ultieme innerlijke veiligheid ontstaan in je cellen.

Liefde en Manifestatie set van 133,- voor 125,-

 


 Wat doet de piramide nog meer in je huis of tuin ...

piramide groot tuin.JPG

300,- euro korting op de grote geprogrammeerde Elohim piramide!

Laatste exemplaar Op = Op


Geweldig voor in de tuin of groot vertrek.


Laatste exemplaar van de grote Elohim piramide voor het creëren van een geweldige aarde-kosmos energie vortex voor diepgaande meditaties en healing, Lichtkracht en de allerhoogste initiatie en Inwijding. Dit betreft dezelfde piramide als op de Elohim Krachtplaats.

Een geweldige aanwinst voor jezelf, het huis en zelfs het gebied! De door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde piramide zendt continu prachtige healingsfrequenties voor je omgeving en activeert je multidimensionaal kosmisch bewustzijn. Hierdoor word je niet langer geleid door emoties, herhalingslussen en je vele denken. Je leeft vrijer, bewuster, liefdevoller en ego-lozer. Het creëert een sacrale plek van bewustzijn, Liefde en healingsenergie.
Dit is de allerlaatste dus mis je kans niet!

Wees er snel bij door op deze link te klikken

 


 

Hoeders gezocht voor bijzondere edelsteen schedels! witte jade schedel.jpg

De schedels van het Elohim Centre hebben een groot bewustzijn en sterke communicatieve krachten. Ze 'spreken' o.a. via je hart, 3e oog en kruinchakra om je doel op aarde te laten voelen, zien, realiseren en ondersteunen! Ze zijn verbonden met de orginele schedels en de Bovenwereld.

De schedels zoeken hoeders waarbij de heldere gaven reeds ontwaken om nauw mee samen te werken voor bewustzijnsgroei, transformatie en ontwikkeling voor mens en aarde.

Ze helpen je je onvoorwaardelijke liefde te ervaren en accepteren en dieper in je lichaam te zakken. Een volledige aarding en een hoger intuïtief weten worden vanzelfsprekend. Gedachten worden rustiger en emoties nemen niet langer de overhand. De schedels activeren je kosmisch Mens zijn en maken je vrij van voorwaardelijkheid, ego en dualiteit. 

Bekijk hier alle Elohim edelstenen schedels

 


 

 

septaria ei.jpg

Uitgelicht: Septaria ei

Werkt voor:

Bekrachtiging
Troost
Innerlijk kind
Emotionele wonden
Aarding
Verdraagzaamheid en volhardendheid
Maakt fysiek flexibel, ondersteunt bij huidziekten en verbetert communicatie


Bestel je Septaria edelsteen hier voor maar 30,90

 


 

Buig je teveel mee, ga je conflicten, duidelijkheid en nee-zeggen uit de weg?

Verberg je je liever achter vriendelijk gedrag en onderdruk je het direct uiten en emoties?

Op zoek naar meer inzicht en helderheid over levenskeuzes?

 

De energetische werking van de Berk

berken bomen.jpg

De Elohim Bio Berk kruidentinctuur en Devahanger helpt je vanuit je ware Zelf inzicht, helderheid, daadkracht en gemoedsrust te krijgen voor je levensrichting en (relatie)keuze. De Elohim Berk kruidentinctuur wordt ook ingezet na of tijdens een lastige periode vol heftigheid of stagnatie. De kruidentinctuur brengt je een sterke, energetische uitstraling en kan je  opbeuren, vitaliseren en oppeppen bij tegenwind. Het ontmantelt opgeslagen afval-energie.

 

Fysieke werking:

  • Ondersteunend bij haaruitval en roos
  • Tegen zwemmerseczeem en schimmelinfecties
  • Ondersteunend bij urinewegontsteking, nier en blaasstenen, nier ontsteking, oedemen, milt
  • Ondersteunend bij jicht en reuma
  • Werkt bij suikerziekte en is cholesterol verlagend

Klik hier voor de Berk deva hanger en deva kruidentinctuur

 


 

healing crystals.jpgEdelstenen bij faalangst,
soepele gewrichten,
hoge bloeddruk,
innerlijke rust,
bewustzijnsgroei,
last van hoesten
en nog véél meer:


www.elohim-edelstenen.nl/werking-edelstenen

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020