Elohim edelstenen: Houd je eigen lichtkracht hoog

Laat je niet leegtrekken door de buurt of wijk 

Aan de ene kant zijn de oudetijds krachten van dualiteit, hebzucht en emoties duidelijker en sterker aanwezig als ooit tevoren en aan de andere kant zijn er meer en meer mensen aan het ontwaken in hun licht, liefde, gevoeligheid, sensitiviteit en wij-gevoel. Ook worden er alleen nog maar  nieuwetijdskinderen geboren met meer liefde, bewustzijn of gevoeligheid.

Dit oplopende contrast tussen licht en donker (wij en ik) zorgt voor meer spanning. Negatieve gedachten, gedrag en afgescheidenheid komt heel diep binnen als je ziel en gevoeligheid zich verder aan het openen zijn. Het is daarom uitermate belangrijk om je eigen lichtkracht hoog te houden en jezelf te beschermen.


Lees de volledige blog op
www.elohim-edelstenen.nl

 


Het vergroten en behouden van je Lichtkracht en Liefde

 

set zelfrealisatie tincturen.jpg

Ongelofelijke Lichtkracht en enorm healingsveld voor huis en praktijk

De complete set zelfrealisatie bio tincturen van de Elohim Krachtplaats ankeren je volledig potentieel aan zieledelen en 13 aardse + kosmische dimensies in je huis en bedrijf. Een enorme aanwinst voor en bekrachtiging van je Lichtwezen en je groeiweg. Je wordt opgetild in je Kosmisch Licht-Liefdes wezen en bent op weg om dat permanent te gaan belichamen in je aards gedrag.

 Klik hier voor 40% korting op de gehele zelfrealisatie set!

 

geometrische vormen set.jpgAnkering van je 144 lichtlichamen en Divine Bewustzijn

De door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde geometrische set bevat de lichtcodes voor het activeren van je 144 lichtlichamen. Je Lichtkracht, Eenheidsbewustzijn en je onvoorwaardelijke Liefde worden enorm versterkt. Je Divine lichtwezen wordt dieper geankerd op je chakra's en dit werkt door je persoonlijkheid en gedrag heen en brengt verlichting. In je omgeving leg je het hogere Liefdeseenheidsveld d.m.v. de geprogrammeerde  geo vormen van bergkristal.

Bestel je unieke geprogrammeerde geometrische set hier


cheops piramide.jpgElohim piramides voor o.a. meditatie, diepe zuivering en de allerhoogste initiatie en Inwijding

De door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde piramides zenden enorme healing en zuivering voor de omgeving en activeren het multidimensionaal kosmisch bewustzijn in het normale denken en openen je Hart. De opgeladen piramide creëert een plek van bewustzijn, Liefde en healingsenergie en kan binnen zowel als buiten staan

€ 300,- korting! op laatste XXL Piramide: Op = Op

Bekijk ook onze overige
geprogrammeerde piramides met fikse korting

 

krachtset oranje calciet.jpgLiefde en Manifestatie set:
Activeert je volledig potentieel aan liefde en scheppingskrachten voorbij het menselijke zelf.

Je Goddelijke Essentie wordt één met je persoonlijk leven en je zult steeds meer in vrede, harmonie en balans zijn! De set ankert het eenheids-liefdes bewustzijnsveld voor diegene die klaar zijn om het te ontvangen en je zult alles kunnen manifesteren wat je wilt zolang het een ander geen schade doet. Moeder Godsliefde en ultieme innerlijke veiligheid ontstaan in je cellen.

Liefde en Manifestatie set van 133,- voor 125,-

 


 Wat doet de piramide nog meer in je huis of tuin ...

piramide groot tuin.JPG

300,- euro korting op de grote geprogrammeerde Elohim piramide!

Laatste exemplaar Op = Op


Geweldig voor in de tuin of groot vertrek.


Laatste exemplaar van de grote Elohim piramide voor het creëren van een geweldige aarde-kosmos energie vortex voor diepgaande meditaties en healing, Lichtkracht en de allerhoogste initiatie en Inwijding. Dit betreft dezelfde piramide als op de Elohim Krachtplaats.

Een geweldige aanwinst voor jezelf, het huis en zelfs het gebied! De door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerde piramide zendt continu prachtige healingsfrequenties voor je omgeving en activeert je multidimensionaal kosmisch bewustzijn. Hierdoor word je niet langer geleid door emoties, herhalingslussen en je vele denken. Je leeft vrijer, bewuster, liefdevoller en ego-lozer. Het creëert een sacrale plek van bewustzijn, Liefde en healingsenergie.
Dit is de allerlaatste dus mis je kans niet!

Wees er snel bij door op deze link te klikken

 


 

Hoeders gezocht voor bijzondere edelsteen schedels! witte jade schedel.jpg

De schedels van het Elohim Centre hebben een groot bewustzijn en sterke communicatieve krachten. Ze 'spreken' o.a. via je hart, 3e oog en kruinchakra om je doel op aarde te laten voelen, zien, realiseren en ondersteunen! Ze zijn verbonden met de orginele schedels en de Bovenwereld.

De schedels zoeken hoeders waarbij de heldere gaven reeds ontwaken om nauw mee samen te werken voor bewustzijnsgroei, transformatie en ontwikkeling voor mens en aarde.

Ze helpen je je onvoorwaardelijke liefde te ervaren en accepteren en dieper in je lichaam te zakken. Een volledige aarding en een hoger intuïtief weten worden vanzelfsprekend. Gedachten worden rustiger en emoties nemen niet langer de overhand. De schedels activeren je kosmisch Mens zijn en maken je vrij van voorwaardelijkheid, ego en dualiteit. 

Bekijk hier alle Elohim edelstenen schedels

 


 

 

septaria ei.jpg

Uitgelicht: Septaria ei

Werkt voor:

Bekrachtiging
Troost
Innerlijk kind
Emotionele wonden
Aarding
Verdraagzaamheid en volhardendheid
Maakt fysiek flexibel, ondersteunt bij huidziekten en verbetert communicatie


Bestel je Septaria edelsteen hier voor maar 30,90

 


 

Buig je teveel mee, ga je conflicten, duidelijkheid en nee-zeggen uit de weg?

Verberg je je liever achter vriendelijk gedrag en onderdruk je het direct uiten en emoties?

Op zoek naar meer inzicht en helderheid over levenskeuzes?

 

De energetische werking van de Berk

berken bomen.jpg

De Elohim Bio Berk kruidentinctuur en Devahanger helpt je vanuit je ware Zelf inzicht, helderheid, daadkracht en gemoedsrust te krijgen voor je levensrichting en (relatie)keuze. De Elohim Berk kruidentinctuur wordt ook ingezet na of tijdens een lastige periode vol heftigheid of stagnatie. De kruidentinctuur brengt je een sterke, energetische uitstraling en kan je  opbeuren, vitaliseren en oppeppen bij tegenwind. Het ontmantelt opgeslagen afval-energie.

 

Fysieke werking:

  • Ondersteunend bij haaruitval en roos
  • Tegen zwemmerseczeem en schimmelinfecties
  • Ondersteunend bij urinewegontsteking, nier en blaasstenen, nier ontsteking, oedemen, milt
  • Ondersteunend bij jicht en reuma
  • Werkt bij suikerziekte en is cholesterol verlagend

Klik hier voor de Berk deva hanger en deva kruidentinctuur

 


 

healing crystals.jpgEdelstenen bij faalangst,
soepele gewrichten,
hoge bloeddruk,
innerlijke rust,
bewustzijnsgroei,
last van hoesten
en nog véél meer:


www.elohim-edelstenen.nl/werking-edelstenen

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020