Wat is je levensdoel?

 

Wat is je levensdoel?

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Hoe weet je wat het levensdoel van je ziel en de missie van de Goddelijke Essentie is? Als persoonlijke doelen genoeg zijn nagestreefd, het hart zich verder opent en de mind stiller wordt, ontstaat het verlangen naar het doel van het leven, de Taak en bestemming van de ziel. Wat verwarring kan geven met dat van de Goddelijke essentie; de missie. Dat vraagt moed en loslaten van zekerheden op persoonlijkheids niveau.

soul journey.jpgLevensdoel in relatie, werk en studie

Onze Master Healing-Reading en Coaching hulp wordt vaak ingeroepen bij twijfels over het doel van de ziel qua relatie, studie en werk. Het is voor de cliënt dan meestal nog niet heel duidelijk voelbaar en er zijn te veel vragen, ideeën en gedachten mee gemoeid. De mind en het zielsgevoel verwarren elkaar. Eerst moet duidelijk zijn in de situatie wat de bedoeling is voor deze ziel, haar incarnatie en levensdoel. Ook op het gebied van wonen, kinderen, relatie en werk. Honderden cliënten hebben we in de loop der jaren als zelfrealisatie en healingscentrum reeds mogen begeleiden bij hun levensbestemming en de Weg van hun ziel en essentie.

Elohim Master Healing, Reading en Coaching sessies maken de ziel sterker

Door de coaching wordt het verschil duidelijk tussen de mind van de persoonlijkheid en wat de ziel wil. De ziel komt hierdoor meer op de voorgrond van het leven en de Weg en het levensdoel lichten duidelijker op en worden ook voelbaar voor de cliënt. Vervolgens kan hij gemakkelijker worden ingeslagen. Daarna volgt de groeiperiode van het raakbaarder, moedigere en krachtigere functioneren vanuit de zich steeds meer kenbare en verdiepende ziel met haar hogere dimensies en haar levenstaak. Ook begint het onderkennen en ondergeschikt maken van het spiritueel subtiel ego, het ik-belang en het steeds ergens wat van vinden, vastzettende meningen, emoties, angsten, geld- en relatie zorgen en het denkhoofd. Het willen helpen van anderen vanuit de persoonlijkheid of als ziel en levensbestemming, worden steeds duidelijker.

Vervolgens ontwaakt de parel van het ware Zelf

De parel van je oorspronkelijke Goddelijke Essentie en haar ik-loze, dienstbare missie, beginnen door alle verdere innerlijke rijpheid ook door de ziel heen te trillen en op de voorgrond van het leven te komen. Om de Goddelijke essentie en hoogste missie helemaal te worden en niet alleen te kennen (of alleen onder gunstige omstandigheden te doen), vraagt nog een verdere Ontwikkelingsweg; de Inwijdingsweg. Begeleiding en hulp bij deze Weg, de levensbestemming en hoogste missie wordt misschien wel op veel plekken aangeboden, maar kun je alleen werkelijk ontvangen van diegenen die deze zuiveringsweg, het Inwijdingspad,  reeds zelf hebben gelopen en letterlijk belichamen. Zij weten hoe lastig het (subtiele) ego-ik-onthechtingsproces is als de ik-kern plaats maakt voor het volledig belichamen van het Ware Zelf.

Mooie ego verhalen en een hele trukendoos om niet door het gaatje te gaan

Deze begeleiders en leraren weten om te gaan met de angst die omhoog komt, angst waarbij het voelt alsof je jezelf en de hele ik-oppasser moet opgeven! Alsof je niks meer overhoudt en je nergens meer aan vast kunt houden. Alle mooie ego verhalen en de hele trukendoos van het spirituele ego zullen die Overgave aan de Goddelijke Essentie, aan de Bron en missie, proberen te verhinderen. Ook denken er "al te zijn" is zo'n trukendoos van de mind, net als eigenwaarde en zelfwaardering halen uit een spirituele wegwijzer voor anderen te zijn vanuit het spirituele ikje. Vele lichtwerkers worstelen hier zonder erg mee en stappen onbewust af van de laatste Inwijdingsweg. De levensbestemming van je ziel laat je nog iemand zijn, bij die van je Goddelijke Essentie (de missie) ben je puurheid en eenvoud zelf, kun je een niemand zijn terwijl je je missie volgt.

Liefde zijn en niet doen

Alles moet eerst belichaamd zijn zodat we de Waardering, het Respect en de Liefde van binnen zijn, ook zonder iets te moeten doen (voor onszelf of anderen) of van betekenis te moeten zijn. Vele leraren en coaches voor het multidimensionale ware Zelf, hebben dit nog niet altijd begrepen en werken vanuit het subtiele spirituele ego. Je kunt er veel van leren, maar niet waar het uiteindelijk werkelijk om gaat. De nieuwe Mens en Aarde ontstaan alleen door werkelijke Overgave en het bewustmaken en onthechten van nog meer subtiele ego-identificatie. Ook al staan we in de drukte van de maatschappij, het is een verdere Weg naar binnen totdat ook het spirituele ikje stil wordt.

Lees hier verder

 


 

Wat kan ondersteunen bij het realiseren van je levensdoel?

Hieronder vind je een aantal tips die kunnen ondersteunen bij het realiseren van je levensdoel. Wil je weten wat bij jou op dit moment aansluit? Bel dan +31 (0) 597 541 539 voor een gratis readingsadvies.

 

Doorbraakarrangement

In een 2 tot 3 daags doorbraakarrangement kom je onder begeleiding van deyin en yang.jpg Elohim Master Healer-Readers en de multidimensionale Elohim tuinen dieper in contact met je zieleweg, levensbestemming en Essentie. Je kunt het arrangement ook inzetten voor andere thema's zoals je relatie, werk of spirituele ontwikkeling.

Klik hier voor meer informatie

 

Multidimensionale Master Healing-Reading

Multidimensionale Master healing helpt je om dichter bij je ware Essentie te komen. Doordat de healing plaatsvind op alle lagen, van God tot bot, brengt ze enorm krachtige verschuivingen teweeg. Je kunt healing ontvangen tijdens een Master Healing-Reading consult (live of op afstand) of via een van de Elohim arrangementen.

Klik hier voor meer informatie over een Master Healing-Reading

 

Diamanten bewustzijn.jpg

4 & 5 november workshop - Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Een diepgaande workshop met Joke ElZiam Nootebos die je dichter bij je eigen kracht, buikgevoel, liefde, passie en levensbestemming brengt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Prachtige helende transmissies, geïnspireerde lezingen en oefeningen maken je duidelijk waar je staat op je grote Pad door de levens heen.

Klik hier voor meer informatie

 

Geopende en geactiveerde Elohim producten

Door de 13D Zelfrealisatie producten van de Elohim Krachtplaats in je huis te plaatsen activeer je je levensbestemming en het veld van je multidimensionale potentieel. Elven, engelen, lichtmeesters en Moeder Aarde werken door de producten heen en activeren Lichtcodes in je DNA en zieledelen.

Tip: Plaats de gehele set Elohim tincturen, de Elohim Coelestien met de Kosmische Blauwe Straal of de geopende en geactiveerde geometrische vormen set in huis.

Lees meer in de afgelopen kristalnieuwsbrief

"Door de de geometrische vormen ben ik veel krachtiger en zelfverzekerder geworden. Ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler en kan sneller binnensluipende oude patronen ondervangen."

A

 

Mooie reactie van een sessie cliënt die we recentelijk ontvingen:

"Ik ben al bij heel veel healers geweest en ik kan echt zeggen dat ik niemand heb ervaren die zo'n goede reading en healing sessies geven als bij jullie op het Elohim.Ook al was ik soms boos of volledig in de weerstand tijdens de sessies. Jullie hadden gewoon gelijk en dat doorzie nu allemaal. Ik vind het echt briljant hoe jullie mijn kern raken en in het moment aangeven wat belangrijk voor mij is. Belangrijk om bewust van te worden, de illusies doorzien, hoe bewust om te gaan wat er speelt in met mijn binnen en buitenwereld.Ik begrijp steeds meer dat het mijn systeem is, dat het niet bij de ander ligt. Dat elke emotie en gevoel een belangrijke informatie weergeeft. Ik begrijp steeds meer hoe bewustzijn werkt en dat je ook op deze manier jezelf kan helen en transformeren.. Echt te gek! Want dat is mijn grote wens! Dankjewel!!!!!"

Liefs Sabine

 


 pablo 28.png

 


 

Aankomende workshops

Ben jij ook (weer) bij de volgende online groepshealing?

Sluit je net als 70 anderen aan bij de volgende online groepshealing op donderdag 12 oktober?

12 oktober 19.30 uur - Groepshealing live/online "5-13 D Godrealisatie"

Deze online groepshealing en channeling zal ons voelbaar naar zelfrealisatie en verlichting voeren. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen.Poort van verlichting.jpg Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen ze je bij je transformatie. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.

Klik hier voor meer informatie


Feedback van een deelneemster:

Dank Joke, veel dank. Ik voel een glimp van de reikwijdte van je werk - het centrum, de energietuinen, de workshops en de transmissies - die oneindig ver gaat. Als lichttrillingen die een oneindige verspreiding in het leven hebben, werkzaam door ons mensen heen. En op deze manier wordt de Nieuwe Aarde gevormd. Jij bent daarin een krachtige facilitator, en wij nemen het op en verspreiden het weer verder door ons eigen aardse Zijn, als geactiveerde Bronnen die ook weer gaan stralen…

Een diep Namasté voor jou, 
Heel veel liefs, Ellen

 


 

7 & 8 oktober - Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Een diepgaande workshop met Joke ElZiam Nootebos waarin je Inwijdingen ontvangt voor je missie en verlichte staat. Kosmisch Vuurwerk dat de gevorderde lichtwerker niet mag missen!

Klik hier om je op te geven

Ankh, egypte, inwijdingen (2).jpg"Wat een prachtige workshop, mijn hele systeem tintelt deze week nog na. Ik kan veel gemakkelijker bij mezelf blijven, zie als het ware een helder overzicht en ga daarom ook niet meer overal op in.

Ik voel mijn grote zelf toekijken en niet het persoontje. Veel viel/valt op z’n plek, nu oude overtuigingen en illusies die al langer speelden weg zijn. Er is letterlijk meer ruimte, een enorme last is van mijn schouders af… Ik voel meer vreugde en blijheid. Voorheen was dat alleen in mij, nu voelt het dat het ook naar buiten stroomt. Meer zachtheid in en om mij heen. De tuinactivatie was ook heel mooi en krachtig. Deze heeft me laten zien en voelen dat alles is zoals het is, zo boven zo beneden, en dat ik daarin kan verblijven, juist met al die gevoelige lagen. De energie gaat nu zachter door mij heen, terwijl ik me sterker voel. Enorm dankbaar voor al wat is, dank je wel Joke..."

Liefs, Brigitte

 


 

Heel de relaties met anderen en de relatie met jezelf

 


 

Healing, afstemming.jpg18 & 19 november - Healing-Reading workshop: haralijn, vloeken, karma, Kosmische blauwdruk

Klik hier voor meer informatie

 

 


 

Vrouw bij Lemurisch bos, bezoeker, bewoner.jpg

JeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd

Tijdens een retraite op de Elohim Krachtplaats openen de Zelfrealisatie tuinen en de natuur je hart, ziel en levensbestemming. Er komt helderheid op je levensrichting, werk, relatie en levensvragen. In de rust en stilte lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op en kijk je voorbij de sluiers. Je komt dichter bij je ware zelf en levensgeluk. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats ontvang je vanzelf antwoorden op vragen.

Klik hier voor meer informatie over een retraite

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0