Wat is je levensdoel?

Wat is je levensdoel?

Tekst geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Hoe weet je wat het levensdoel van je ziel en de missie van de Goddelijke Essentie is? Als persoonlijke doelen genoeg zijn nagestreefd, het hart zich verder opent en de mind stiller wordt, ontstaat het verlangen naar het doel van het leven, de Taak en bestemming van de ziel. Wat verwarring kan geven met dat van de Goddelijke essentie; de missie. Dat vraagt moed en loslaten van zekerheden op persoonlijkheids niveau.

soul journey.jpgLevensdoel in relatie, werk en studie

Onze Master Healing-Reading en Coaching hulp wordt vaak ingeroepen bij twijfels over het doel van de ziel qua relatie, studie en werk. Het is voor de cliënt dan meestal nog niet heel duidelijk voelbaar en er zijn te veel vragen, ideeën en gedachten mee gemoeid. De mind en het zielsgevoel verwarren elkaar. Eerst moet duidelijk zijn in de situatie wat de bedoeling is voor deze ziel, haar incarnatie en levensdoel. Ook op het gebied van wonen, kinderen, relatie en werk. Honderden cliënten hebben we in de loop der jaren als zelfrealisatie en healingscentrum reeds mogen begeleiden bij hun levensbestemming en de Weg van hun ziel en essentie.

Elohim Master Healing, Reading en Coaching sessies maken de ziel sterker

Door de coaching wordt het verschil duidelijk tussen de mind van de persoonlijkheid en wat de ziel wil. De ziel komt hierdoor meer op de voorgrond van het leven en de Weg en het levensdoel lichten duidelijker op en worden ook voelbaar voor de cliënt. Vervolgens kan hij gemakkelijker worden ingeslagen. Daarna volgt de groeiperiode van het raakbaarder, moedigere en krachtigere functioneren vanuit de zich steeds meer kenbare en verdiepende ziel met haar hogere dimensies en haar levenstaak. Ook begint het onderkennen en ondergeschikt maken van het spiritueel subtiel ego, het ik-belang en het steeds ergens wat van vinden, vastzettende meningen, emoties, angsten, geld- en relatie zorgen en het denkhoofd. Het willen helpen van anderen vanuit de persoonlijkheid of als ziel en levensbestemming, worden steeds duidelijker.

Vervolgens ontwaakt de parel van het ware Zelf

De parel van je oorspronkelijke Goddelijke Essentie en haar ik-loze, dienstbare missie, beginnen door alle verdere innerlijke rijpheid ook door de ziel heen te trillen en op de voorgrond van het leven te komen. Om de Goddelijke essentie en hoogste missie helemaal te worden en niet alleen te kennen (of alleen onder gunstige omstandigheden te doen), vraagt nog een verdere Ontwikkelingsweg; de Inwijdingsweg. Begeleiding en hulp bij deze Weg, de levensbestemming en hoogste missie wordt misschien wel op veel plekken aangeboden, maar kun je alleen werkelijk ontvangen van diegenen die deze zuiveringsweg, het Inwijdingspad,  reeds zelf hebben gelopen en letterlijk belichamen. Zij weten hoe lastig het (subtiele) ego-ik-onthechtingsproces is als de ik-kern plaats maakt voor het volledig belichamen van het Ware Zelf.

Mooie ego verhalen en een hele trukendoos om niet door het gaatje te gaan

Deze begeleiders en leraren weten om te gaan met de angst die omhoog komt, angst waarbij het voelt alsof je jezelf en de hele ik-oppasser moet opgeven! Alsof je niks meer overhoudt en je nergens meer aan vast kunt houden. Alle mooie ego verhalen en de hele trukendoos van het spirituele ego zullen die Overgave aan de Goddelijke Essentie, aan de Bron en missie, proberen te verhinderen. Ook denken er "al te zijn" is zo'n trukendoos van de mind, net als eigenwaarde en zelfwaardering halen uit een spirituele wegwijzer voor anderen te zijn vanuit het spirituele ikje. Vele lichtwerkers worstelen hier zonder erg mee en stappen onbewust af van de laatste Inwijdingsweg. De levensbestemming van je ziel laat je nog iemand zijn, bij die van je Goddelijke Essentie (de missie) ben je puurheid en eenvoud zelf, kun je een niemand zijn terwijl je je missie volgt.

Liefde zijn en niet doen

Alles moet eerst belichaamd zijn zodat we de Waardering, het Respect en de Liefde van binnen zijn, ook zonder iets te moeten doen (voor onszelf of anderen) of van betekenis te moeten zijn. Vele leraren en coaches voor het multidimensionale ware Zelf, hebben dit nog niet altijd begrepen en werken vanuit het subtiele spirituele ego. Je kunt er veel van leren, maar niet waar het uiteindelijk werkelijk om gaat. De nieuwe Mens en Aarde ontstaan alleen door werkelijke Overgave en het bewustmaken en onthechten van nog meer subtiele ego-identificatie. Ook al staan we in de drukte van de maatschappij, het is een verdere Weg naar binnen totdat ook het spirituele ikje stil wordt.

Lees hier verder

 


 

Wat kan ondersteunen bij het realiseren van je levensdoel?

Hieronder vind je een aantal tips die kunnen ondersteunen bij het realiseren van je levensdoel. Wil je weten wat bij jou op dit moment aansluit? Bel dan +31 (0) 597 541 539 voor een gratis readingsadvies.

 

Doorbraakarrangement

In een 2 tot 3 daags doorbraakarrangement kom je onder begeleiding van deyin en yang.jpg Elohim Master Healer-Readers en de multidimensionale Elohim tuinen dieper in contact met je zieleweg, levensbestemming en Essentie. Je kunt het arrangement ook inzetten voor andere thema's zoals je relatie, werk of spirituele ontwikkeling.

Klik hier voor meer informatie

 

Multidimensionale Master Healing-Reading

Multidimensionale Master healing helpt je om dichter bij je ware Essentie te komen. Doordat de healing plaatsvind op alle lagen, van God tot bot, brengt ze enorm krachtige verschuivingen teweeg. Je kunt healing ontvangen tijdens een Master Healing-Reading consult (live of op afstand) of via een van de Elohim arrangementen.

Klik hier voor meer informatie over een Master Healing-Reading

 

Diamanten bewustzijn.jpg

4 & 5 november workshop - Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Een diepgaande workshop met Joke ElZiam Nootebos die je dichter bij je eigen kracht, buikgevoel, liefde, passie en levensbestemming brengt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Prachtige helende transmissies, geïnspireerde lezingen en oefeningen maken je duidelijk waar je staat op je grote Pad door de levens heen.

Klik hier voor meer informatie

 

Geopende en geactiveerde Elohim producten

Door de 13D Zelfrealisatie producten van de Elohim Krachtplaats in je huis te plaatsen activeer je je levensbestemming en het veld van je multidimensionale potentieel. Elven, engelen, lichtmeesters en Moeder Aarde werken door de producten heen en activeren Lichtcodes in je DNA en zieledelen.

Tip: Plaats de gehele set Elohim tincturen, de Elohim Coelestien met de Kosmische Blauwe Straal of de geopende en geactiveerde geometrische vormen set in huis.

Lees meer in de afgelopen kristalnieuwsbrief

"Door de de geometrische vormen ben ik veel krachtiger en zelfverzekerder geworden. Ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler en kan sneller binnensluipende oude patronen ondervangen."

A

 

Mooie reactie van een sessie cliënt die we recentelijk ontvingen:

"Ik ben al bij heel veel healers geweest en ik kan echt zeggen dat ik niemand heb ervaren die zo'n goede reading en healing sessies geven als bij jullie op het Elohim.Ook al was ik soms boos of volledig in de weerstand tijdens de sessies. Jullie hadden gewoon gelijk en dat doorzie nu allemaal. Ik vind het echt briljant hoe jullie mijn kern raken en in het moment aangeven wat belangrijk voor mij is. Belangrijk om bewust van te worden, de illusies doorzien, hoe bewust om te gaan wat er speelt in met mijn binnen en buitenwereld.Ik begrijp steeds meer dat het mijn systeem is, dat het niet bij de ander ligt. Dat elke emotie en gevoel een belangrijke informatie weergeeft. Ik begrijp steeds meer hoe bewustzijn werkt en dat je ook op deze manier jezelf kan helen en transformeren.. Echt te gek! Want dat is mijn grote wens! Dankjewel!!!!!"

Liefs Sabine

 


 pablo 28.png

 


 

Aankomende workshops

Ben jij ook (weer) bij de volgende online groepshealing?

Sluit je net als 70 anderen aan bij de volgende online groepshealing op donderdag 12 oktober?

12 oktober 19.30 uur - Groepshealing live/online "5-13 D Godrealisatie"

Deze online groepshealing en channeling zal ons voelbaar naar zelfrealisatie en verlichting voeren. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen.Poort van verlichting.jpg Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen ze je bij je transformatie. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.

Klik hier voor meer informatie


Feedback van een deelneemster:

Dank Joke, veel dank. Ik voel een glimp van de reikwijdte van je werk - het centrum, de energietuinen, de workshops en de transmissies - die oneindig ver gaat. Als lichttrillingen die een oneindige verspreiding in het leven hebben, werkzaam door ons mensen heen. En op deze manier wordt de Nieuwe Aarde gevormd. Jij bent daarin een krachtige facilitator, en wij nemen het op en verspreiden het weer verder door ons eigen aardse Zijn, als geactiveerde Bronnen die ook weer gaan stralen…

Een diep Namasté voor jou, 
Heel veel liefs, Ellen

 


 

7 & 8 oktober - Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Een diepgaande workshop met Joke ElZiam Nootebos waarin je Inwijdingen ontvangt voor je missie en verlichte staat. Kosmisch Vuurwerk dat de gevorderde lichtwerker niet mag missen!

Klik hier om je op te geven

Ankh, egypte, inwijdingen (2).jpg"Wat een prachtige workshop, mijn hele systeem tintelt deze week nog na. Ik kan veel gemakkelijker bij mezelf blijven, zie als het ware een helder overzicht en ga daarom ook niet meer overal op in.

Ik voel mijn grote zelf toekijken en niet het persoontje. Veel viel/valt op z’n plek, nu oude overtuigingen en illusies die al langer speelden weg zijn. Er is letterlijk meer ruimte, een enorme last is van mijn schouders af… Ik voel meer vreugde en blijheid. Voorheen was dat alleen in mij, nu voelt het dat het ook naar buiten stroomt. Meer zachtheid in en om mij heen. De tuinactivatie was ook heel mooi en krachtig. Deze heeft me laten zien en voelen dat alles is zoals het is, zo boven zo beneden, en dat ik daarin kan verblijven, juist met al die gevoelige lagen. De energie gaat nu zachter door mij heen, terwijl ik me sterker voel. Enorm dankbaar voor al wat is, dank je wel Joke..."

Liefs, Brigitte

 


 

Heel de relaties met anderen en de relatie met jezelf

 


 

Healing, afstemming.jpg18 & 19 november - Healing-Reading workshop: haralijn, vloeken, karma, Kosmische blauwdruk

Klik hier voor meer informatie

 

 


 

Vrouw bij Lemurisch bos, bezoeker, bewoner.jpg

JeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd

Tijdens een retraite op de Elohim Krachtplaats openen de Zelfrealisatie tuinen en de natuur je hart, ziel en levensbestemming. Er komt helderheid op je levensrichting, werk, relatie en levensvragen. In de rust en stilte lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op en kijk je voorbij de sluiers. Je komt dichter bij je ware zelf en levensgeluk. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats ontvang je vanzelf antwoorden op vragen.

Klik hier voor meer informatie over een retraite

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020