Update Kosmisch Vuur

Tent bij Kosmisch Vuur 1: meer aanmeldingen mogelijk!

Omdat de aanmeldingen zo enorm hard gaan en de workshop ruimte nu eigenlijk vol is (er zijn al meer dan 63 deelnemers), hebben we besloten dit jaar de workshop buiten in een grote tent te geven. Dit betekent dat er nog meer plekken vrij zijn gekomen voor de workshop. Als je je nu aanmeldt is je plek in de tent gegarandeerd.

Mocht er noodweer voorspeld worden dan kan het zijn dat door omstandigheden de tent niet geleverd kan worden, we storten dan het geld terug van alle mensen die zich hebben ingeschreven na 30-7 om 12:30 uur.

De workshop belooft echt geweldig te worden, nog nooit zijn er al zo veel mensen geweest die zich zo vroeg hebben opgegeven. We voelen als Elohim team dat er een enorm licht- en krachtveld klaar staat om alle deelnemers te ondersteunen, ook thuis al als voorbereiding. Wij hebben er enorm veel zin in en hopen dat je er ook bij bent!

Klik hier om je aan te melden 

9 & 10 september - Kosmisch Vuur 1 (al meer dan 65 deelnemers)

 

Kosmisch Vuur is de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden maar je kunt het ook voor jezelf doen. Je volledig potentieel met al je zieledelen zal activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen binnen (uit andere dimensies). Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend Liefdeslicht uit Bovenwereld en de Aarde (Sekinah). Lastige emoties, relaties, voorouderpatronen en DNA zuiveren voelbaar. Universele Liefde, een groot Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen. Ook leer je hoe je zelf de Kosmisch genezende Straal Eternal Healing Light uit je lichaam kunt channelen.

Klik hier om je aan te meldenErvaringen van eerdere deelnemers:

"Precies een jaar geleden was Kosmisch Vuur 1 de eerste workshop die ik deed. Wow, wat is er veel gebeurd in dat jaar, in de weg naar heelheid, bewustwording en openheid. Steeds meer word ik wie ik werkelijk ben. Steeds meer puurheid, liefde, verbondenheid en kracht. Het verlangen wat toen werd aangewakkerd om mijn eigen praktijk op te starten voor healing-reading-coaching en het werken met kristallen. En nu het daadwerkelijk neerzetten hiervan, het leven van mijn passie."

Hermine

 

"Afgelopen weekend weer een prachtig mooie workshop Kosmisch Vuur I gehad! Met een gevoel van dankbaarheid en volheid voel ik het vandaag natrillen in mijn lijf. De ervaringen van eenheidsbewustzijn zakken weer een stukje verder naar binnen. Benieuwd hoe dit de komende maanden weer door zal werken in mijn leven... Maar het weekend voelde in ieder geval weer als krachtvoeding!"

Ellen

 

"Lieve Joke, woorden kunnen niet omschrijven wat ik wil zeggen. Dus zeg ik het zo: Nogmaals dank voor de prachtige workshop Kosmisch Vuur 1 van afgelopen weekend! Het heeft zo moeten zijn, ik moest gewoon daar zijn. Zo voelt het. Ik voel prachtige zachte, lichte & zuivere energieën in mijn lichaam, vooral rondom mijn hart! Zo mooi, zo vol Liefde! Vandaag moest ik werken en ik droeg (en draag vanaf nu) alles wat er het weekend gebeurd is gewoon met me mee. Heel bijzonder om te ervaren!"

Arien

 

"Bedankt voor een prachig weekend Joke. Vond het heel intens en bijzonder om mee te mogen maken. Voel me nu veel completer, heler en heb meer kracht/ energie. Had niet verwacht dat er zoveel in een weekend kon gebeuren. Bedankt dat je dit doet en graag tot ziens."

Liefs, E 

Heb jij de DNA set al ter voorbereiding?

dnahealingset.jpg

De DNA set zuivert en opent je DNA en lichtlichamen op alle lagen. Je bezieldheid, echtheid, puurheid en lichtheid laten zich verder zien, ondanks onzekerheid, collectieve angsten, vermoeidheid en een gevoel van chaos op de wereld. De set is aan te raden om te gebruiken 3 weken voorafgaand aan de workshop (kan ook eerder) om zo je systeem al verder te openen. De healingen van de workshop kunnen daardoor beter hun werk doen. Ook na afloop kan de DNA set je ondersteunen om de energie verder te integreren.

Klik hier om te bestellen

 

Ervaringen van anderen:

"Ik heb de Dna healingset en het aura bescherming kristalbuisje nu een paar weken in gebruik. En ik voel me zachter, minder last van stemmingen en helder in mijn hoofd. Het voetenbadje met salie zorgt iedere avond weer voor een heerlijk rustmoment. Ik voel me vrediger."

Debbie

 

"Sinds ik deze set in huis heb merk ik dat ik mij meer kan focussen op één onderwerp en meer in het hier en nu kan zijn. Ik voel me minder chaotisch en meer daadkrachtig, omdat ik minder in mijn hoofd zit."

Jolanda