Natuurengelen, Moeder Aarde en kruidenkennis

Hoe komen natuurengelen, deva’s en natuurwezens in je (moes)tuin?

In de ongerepte natuur en zeker bij leylijnen en krachtcentra in en boven de aarde, zijn de grote en kleine natuurspirits altijd aanwezig. In onze geciviliseerde tuinen moeten we zelf een sfeer zien te creëren, energetisch en met de juiste beplanting,materialen en afstemming, zodat Deva's en natuurwezens er kunnen aarden.

druide.jpg

Natuurwezens blijven niet vanzelf
Hier op de Elohim Krachtplaats kunnen we zien/voelen dat natuurwezens zich terugtrekken als bezoekers met spanningen, boze of egoïstische gedachten en gevoelens, in hun gebied komen. Alleen de grote Lemurische engelen en grote Natuurdeva’s zijn in staat deze mens te helpen vanuit pure Liefdeskracht. Zij zijn sterker dan de kleinere natuurwezens. Ze kunnen echter alleen helpen als de mens zover is. Anders trekken ook zij zich terug.

Het omgekeerde gebeurt ook; voor het eerst in de lange aarde-geschiedenis komen de natuurwezens weer naar mensen die met liefde, fijngevoeligheid en respect in hun hart hun Rijken bezoeken en vindt er wederzijdse heling plaats!

Lees verder

 


 

sjamaan 2.jpgOpleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Tijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totemkrachten, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen,  leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze ongeziene maar bezielde werkelijkheid, een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Voor heel de aarde, je huis, tuin, omgeving en andere mensen en organisaties!

Klik hier voor meer informatie

 


 

Nog 3 cursusstoelen beschikbaar voor Kosmisch Vuur!

Er zijn op dit moment nog maar 3 plekken beschikbaar voor deze fantastische workshop op 9 en 10 september! Vanwege het grote aantal aanmeldingen zullen we binnenkort op zoek gaan naar een grote tent om de workshop in te geven. Nog 3 plekken en de workshopruimte is te klein. We houden je op de hoogte!

Laat deze kans niet liggen en doe mee met deze fantastische workshop van Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Fijn en jammer dat we steeds vaker nee moeten verkopen

Alhoewel het kamperen met een tent de laatste jaren afneemt, nemen onze boekingen, zeker deze zomer, flink toe voor de huisjes en chalets van de Elohim Krachtplaats. Ook het mee eten in het huiskamerrestaurant loopt goed. Helaas moeten we ook vaker nee zeggen omdat we op de meeste dagen al volgeboekt zijn voor de huisjes, maar ook voor sessies en retraites. Er zijn nog maar enkele gaatjes open in onze agenda. Belangrijk is dus niet af te wachten maar tijdig te reserveren als je wilt komen. 

Vacatures

Wegens de drukte daarom ook (nieuwe) vacatures beschikbaar.

Klik hier om te bekijken

 


 

moeder Aarde hoeder 2.jpgHoe opent sacrale energie zich en ontstaan grote Divine Beïngs? (tekst deel 2)

Belangrijke gebieden die bewaard moeten blijven voor de Aarde kennen soms zo’n sacrale, beschermende Divine Kracht en sfeer. Het voelt er als heilig en van een geheel eigen sfeer.
De Grand Canyon is bijvoorbeeld zo’n gebied. De Elohim Krachtplaats en de energietuinen voor bezoekers kennen dit ook. Naast de aanwezigheid van Natuurengelen en Deva’s is ook de energie in en onder de aarde bij het Elohim Centre open, gezuiverd en gevend. Dit brengt hoogdimensionale Krachten in de mensen, de edelstenen en bio tincturen van de winkel en het voedsel van het huiskamerrestraurant. Net als een hoge Bovis waarde aan levensenergie. Als menselijke hoeders dienen we dit reusachtige sacrale geschenk te respecteren. Vooral zorgeloze, blije, open en gevoelige mensen voeden de sacrale Elohim Krachtplaats. Sommigen voeden ook het doel; individuele en planetaire verlichting door wie ze zijn. De natuurspirits werken dan ook graag samen met bewuste, open en gevoelige mensen op zo'n plek.

Lees verder

 


 

hart verlangen.jpgOnline cursus “Hou van jezelf” met Willeke Jansen

  • Wil je nog meer van jezelf gaan houden?
  • Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt?
  • Zou jij wensen dat het leven je toelacht?
  • Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren?
  • Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent?
  • Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen?
  • Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt?

 

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Online cursus met healingen, uitleg en channelings van 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

Tijdens deze online cursus is er ruimte voor readingsvragen en ontvang je groepshealingen met 13 dimensionale kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats. Naar mate de cursus vordert zul je merken dat je steeds oordeellozer van jezelf gaat houden. Je zielelichtlichamen openen en aarden zich verder waardoor je je gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer gaat voelen.

Klik hier voor meer informatie

 

19/8 Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Workshop met Willeke Jansen

Willeke.jpgTijdens deze workshopdag op de hogere dimensionale Elohim krachtplaats kun je voelen hoe deze je eigen essentie naar voren haalt voorbij je ik-gevoel. Het laat je voelen wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld. Deze workshopdag kan een heel bijzondere en verlichtende ervaring voor je zijn. Het zal je hoe dan ook dieper in essentie raken.

Ontmoet je ware natuur in Eenheid met moeder natuur

Dit is een dag waarin je jezelf op kunt laden en in een hogere energietrilling brengen,  maar ook jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau kunt gaan zien. Door de ogen van je essentie ipv het kleine zelf. Vraag tijdens deze workshop raad, hulp en healing en zet de volgende stap op je pad! Kom genieten van je prachtige ware natuur en de Eenheid met moeder natuur!

Klik hier voor meer informatie

 


 

waarheid ontdekken.png

 


 

Sfeer Tuinoverzicht.JPG

Filmpje: Ontstaan van de Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats

In dit filmpje vertelt Joke ElZiam Nootebos over het ontstaan van de Elohim Krachtplaats en de multidimensionale helende tuinen. Dank aan Jurrian voor het maken van dit mooie filmpje en al het werk aan de nieuwe site die binnenkort gelanceerd wordt!

Bekijk hier het filmpje

 

Vrouw in octaeder.jpg

Elohim Krachtplaats arrangement voor 2 personen

De Elohim Krachtplaats en de Zelfrealisatie Tuinen openen je naar een ruimer bewustzijn.
Je ontspant heerlijk in een gevoel van 'zijn'. Nieuwe inzichten kunnen ontstaan op levensvragen en richting.

De serene rust die op de Krachtplaats aanwezig is helpt je om alle drukte van de maatschappij en het werk achter je te laten en je ziel te ontvouwen en aarden. Voor even ben je in een andere omgeving en energie. Je hoofd wordt stiller. Door de aanwezigheid van de Bovenwereld en Moeder Aarde voel je meer vreugde, vrede, kracht en zachtheid in je aura, lichaam en chakra's ontstaan.

Tijdens dit arrangement voor 2 pers. van 3 dagen, ontvangen jullie beiden een persoonlijke Master Healing en een gezamenlijk rondleiding met een Healer-Gids door de helende tuinen. Daarnaast heb je tijdens je verblijf alle gelegenheid om tijd voor jezelf te hebben en in het sacrale bos en de tuinen te vertoeven of om tijdens de maaltijden en avonden gelijkgestemden te spreken.

Klik hier voor meer informatie

 

online transmissie 8.jpgAudio opnames met Diamanten Codes voor de Nieuwe Aarde

Woon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen? We bieden daarvoor de mooiste en meest bijzondere, helende audio opnames en E-learnings uit de workshops aan. Deze openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam.

"Ik heb bij het kiezen van de channeling vooraf de tijd genomen om me in te lezen en te voelen welke opname nu het beste bij mijn ontwikkeling past. En wauw wat een energiebom. Het mooie is, dat je na een paar minuten al het gevoel hebt dat je op het Elohim Centre zelf de channeling live meemaakt. Het is een geweldige manier om zonder lange reizen toch aan je ontwikkeling te werken bij het Elohim Centre."

C den H

Klik hier om de audio opnames te bekijken

 


 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Zonnesteen edelsteen bol - Gaia Christ©

Al honderden verkocht met super mooie ervaringen van onze klanten! Ze zien er niet alleen heel bijzonder uit met vele schitteringen maar deze krachtig geprogrammeerde zonnesteen bollen activeren je universele eenheidsliefde in verbinding met Gaia en het dagelijks leven. Ze brengen tevens diepe aarding, rust en de Zijnskwaliteit in je hoofd en cellen!

Bekijk meer informatie op elohim-edelstenen.nl

"Om sommige kristallen kun je niet heen….zo ook deze. Wat een liefdes power, nadat ik hem had uitgepakt werd het me meteen duidelijk dat de onrust in mijn hoofd op dat moment eruit werd gehaald." Brigitte

"Deze steen heeft in korte tijd al veel gebracht. Een lang slepende ego kwestie loste zich snel op op een liefdevolle manier die zich ineens zo logisch en natuurlijk aandiende." Carolien

 

kruidentinctuur.jpg

Multidimensionale Deva bio kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats

Multidimensionaal bereid in samenwerking met Moeder Aarde, de planten, natuurspirits en de Bovenwereld.

Klik hier om alle bio tincturen te bekijken

 


 

Gratis afstudeer consult ontvangen?

Binnenkort studeren 2 van onze studenten van de MHRC opleiding af. Wil jij een van de gratis afstudeer consulten ontvangen van Marijke of Mirel? Stuur dan je probleemvraag of het thema dat je in wilt brengen naar info@elohim-centre.org o.v.v. afstudeerconsult.

Wie is Marijke Verhavert?

Dankzij de opleiding van Master Healer Reader Coach bij het Elohim Centre vond ik de zachtheid en de vreugde voor het leven in mezelf terug en leerde ik weer beslissingen te nemen vanuit mijn innerlijk zelf, en niet omdat het zo hoort/hoorde. Dit bracht me een waar gevoel van geluk en brengt me verder in de wonderlijke wereld van de onvoorwaardelijke liefde en vrijheid. Graag ondersteun ik ook jou hierbij tijdens dit persoonlijke afstudeer consult.

Klik hier voor meer informatie

 

Wie is Mirel Baelde?

Mijn interesse voor het 'paranormale' is ruim 30 jaar geleden in gang gezet. Ik heb ruime ervaring met de tarot, engelenkaartreading, magnetiseren en kristalkennis. Mijn healerschap heeft zich verder verdiept door het volgen van de Master Healer Reader Coach opleiding. Tijdens de healing maak ik gebruik van kristallen en wordt intuïtief naar de juiste plekken geleid. Ik werk als kanaal en wordt daarin begeleidt door helpers uit andere dimensies.

Klik hier voor meer informatie

 


 

goddelijke moeder.jpgEenheid met Moeder Aarde, nieuwetijds Sjamaan en Earthkeeper

De multidimensionale geheelde Mens en Samenleving ontstaan!
Het Elohim Centre en de Elohim Krachtplaats hebben diepe connecties met Gaia, onze Moeder Aarde, Moeder Natuur en haar spirits. Ze zijn door de hogere energie van de Krachtplaats heel goed voelbaar aanwezig! Ook de planten reageren daar positief op! Net als de mens. Juist door de bewuste eenheid met Gaia en de natuur groeien mensen sneller naar het buikgevoel, tevredenheid en verbondenheid. Net als de oude indianen en natuurvolkeren worden ze hoeders voor de natuur en gemeenschap. Maar in deze tijd betekent dat tevens hoger dimensionaal, Ontwaakt en vanuit de ware essentie. Door ons omringd te weten door de subtiliteit van de natuur en haar bezielde spirits, door ons hart en bewustzijn daarvoor te openen, zakken we uit ons hoofd, in onze rust, lichaam en basisveiligheid. Ons buikgevoel, invoelend en aanvoelend vermogen kunnen rijpen en ontwaken en worden een fundament waarop ons Licht, onvoorwaardelijke Liefde en hoger Inzicht voldoende kunnen ankeren. Onze hoogste ziel en essentie integreren in onze zelfliefde, vrede, innerlijke warmte en veiligheid! Een nieuwe multidimensionale geheelde Mens en Samenleving kunnen ontstaan!

Klik hier om meer te lezen

 

Op zoek naar bewoner worden in de nieuwetijds gemeenschap?

Kijk eens of je kunt komen kennismaken middels een bezoek of een verdiepend verblijf van twee maanden.

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021