Natuurengelen, Moeder Aarde en kruidenkennis

 

Hoe komen natuurengelen, deva’s en natuurwezens in je (moes)tuin?

In de ongerepte natuur en zeker bij leylijnen en krachtcentra in en boven de aarde, zijn de grote en kleine natuurspirits altijd aanwezig. In onze geciviliseerde tuinen moeten we zelf een sfeer zien te creëren, energetisch en met de juiste beplanting,materialen en afstemming, zodat Deva's en natuurwezens er kunnen aarden.

druide.jpg

Natuurwezens blijven niet vanzelf
Hier op de Elohim Krachtplaats kunnen we zien/voelen dat natuurwezens zich terugtrekken als bezoekers met spanningen, boze of egoïstische gedachten en gevoelens, in hun gebied komen. Alleen de grote Lemurische engelen en grote Natuurdeva’s zijn in staat deze mens te helpen vanuit pure Liefdeskracht. Zij zijn sterker dan de kleinere natuurwezens. Ze kunnen echter alleen helpen als de mens zover is. Anders trekken ook zij zich terug.

Het omgekeerde gebeurt ook; voor het eerst in de lange aarde-geschiedenis komen de natuurwezens weer naar mensen die met liefde, fijngevoeligheid en respect in hun hart hun Rijken bezoeken en vindt er wederzijdse heling plaats!

Lees verder

 


 

sjamaan 2.jpgOpleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Tijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totemkrachten, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen,  leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze ongeziene maar bezielde werkelijkheid, een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Voor heel de aarde, je huis, tuin, omgeving en andere mensen en organisaties!

Klik hier voor meer informatie

 


 

Nog 3 cursusstoelen beschikbaar voor Kosmisch Vuur!

Er zijn op dit moment nog maar 3 plekken beschikbaar voor deze fantastische workshop op 9 en 10 september! Vanwege het grote aantal aanmeldingen zullen we binnenkort op zoek gaan naar een grote tent om de workshop in te geven. Nog 3 plekken en de workshopruimte is te klein. We houden je op de hoogte!

Laat deze kans niet liggen en doe mee met deze fantastische workshop van Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Fijn en jammer dat we steeds vaker nee moeten verkopen

Alhoewel het kamperen met een tent de laatste jaren afneemt, nemen onze boekingen, zeker deze zomer, flink toe voor de huisjes en chalets van de Elohim Krachtplaats. Ook het mee eten in het huiskamerrestaurant loopt goed. Helaas moeten we ook vaker nee zeggen omdat we op de meeste dagen al volgeboekt zijn voor de huisjes, maar ook voor sessies en retraites. Er zijn nog maar enkele gaatjes open in onze agenda. Belangrijk is dus niet af te wachten maar tijdig te reserveren als je wilt komen. 

Vacatures

Wegens de drukte daarom ook (nieuwe) vacatures beschikbaar.

Klik hier om te bekijken

 


 

moeder Aarde hoeder 2.jpgHoe opent sacrale energie zich en ontstaan grote Divine Beïngs? (tekst deel 2)

Belangrijke gebieden die bewaard moeten blijven voor de Aarde kennen soms zo’n sacrale, beschermende Divine Kracht en sfeer. Het voelt er als heilig en van een geheel eigen sfeer.
De Grand Canyon is bijvoorbeeld zo’n gebied. De Elohim Krachtplaats en de energietuinen voor bezoekers kennen dit ook. Naast de aanwezigheid van Natuurengelen en Deva’s is ook de energie in en onder de aarde bij het Elohim Centre open, gezuiverd en gevend. Dit brengt hoogdimensionale Krachten in de mensen, de edelstenen en bio tincturen van de winkel en het voedsel van het huiskamerrestraurant. Net als een hoge Bovis waarde aan levensenergie. Als menselijke hoeders dienen we dit reusachtige sacrale geschenk te respecteren. Vooral zorgeloze, blije, open en gevoelige mensen voeden de sacrale Elohim Krachtplaats. Sommigen voeden ook het doel; individuele en planetaire verlichting door wie ze zijn. De natuurspirits werken dan ook graag samen met bewuste, open en gevoelige mensen op zo'n plek.

Lees verder

 


 

hart verlangen.jpgOnline cursus “Hou van jezelf” met Willeke Jansen

  • Wil je nog meer van jezelf gaan houden?
  • Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt?
  • Zou jij wensen dat het leven je toelacht?
  • Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren?
  • Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent?
  • Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen?
  • Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt?

 

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Online cursus met healingen, uitleg en channelings van 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

Tijdens deze online cursus is er ruimte voor readingsvragen en ontvang je groepshealingen met 13 dimensionale kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats. Naar mate de cursus vordert zul je merken dat je steeds oordeellozer van jezelf gaat houden. Je zielelichtlichamen openen en aarden zich verder waardoor je je gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer gaat voelen.

Klik hier voor meer informatie

 

19/8 Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Workshop met Willeke Jansen

Willeke.jpgTijdens deze workshopdag op de hogere dimensionale Elohim krachtplaats kun je voelen hoe deze je eigen essentie naar voren haalt voorbij je ik-gevoel. Het laat je voelen wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld. Deze workshopdag kan een heel bijzondere en verlichtende ervaring voor je zijn. Het zal je hoe dan ook dieper in essentie raken.

Ontmoet je ware natuur in Eenheid met moeder natuur

Dit is een dag waarin je jezelf op kunt laden en in een hogere energietrilling brengen,  maar ook jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau kunt gaan zien. Door de ogen van je essentie ipv het kleine zelf. Vraag tijdens deze workshop raad, hulp en healing en zet de volgende stap op je pad! Kom genieten van je prachtige ware natuur en de Eenheid met moeder natuur!

Klik hier voor meer informatie

 


 

waarheid ontdekken.png

 


 

Sfeer Tuinoverzicht.JPG

Filmpje: Ontstaan van de Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats

In dit filmpje vertelt Joke ElZiam Nootebos over het ontstaan van de Elohim Krachtplaats en de multidimensionale helende tuinen. Dank aan Jurrian voor het maken van dit mooie filmpje en al het werk aan de nieuwe site die binnenkort gelanceerd wordt!

Bekijk hier het filmpje

 

Vrouw in octaeder.jpg

Elohim Krachtplaats arrangement voor 2 personen

De Elohim Krachtplaats en de Zelfrealisatie Tuinen openen je naar een ruimer bewustzijn.
Je ontspant heerlijk in een gevoel van 'zijn'. Nieuwe inzichten kunnen ontstaan op levensvragen en richting.

De serene rust die op de Krachtplaats aanwezig is helpt je om alle drukte van de maatschappij en het werk achter je te laten en je ziel te ontvouwen en aarden. Voor even ben je in een andere omgeving en energie. Je hoofd wordt stiller. Door de aanwezigheid van de Bovenwereld en Moeder Aarde voel je meer vreugde, vrede, kracht en zachtheid in je aura, lichaam en chakra's ontstaan.

Tijdens dit arrangement voor 2 pers. van 3 dagen, ontvangen jullie beiden een persoonlijke Master Healing en een gezamenlijk rondleiding met een Healer-Gids door de helende tuinen. Daarnaast heb je tijdens je verblijf alle gelegenheid om tijd voor jezelf te hebben en in het sacrale bos en de tuinen te vertoeven of om tijdens de maaltijden en avonden gelijkgestemden te spreken.

Klik hier voor meer informatie


online transmissie 8.jpgAudio opnames met Diamanten Codes voor de Nieuwe Aarde

Woon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen? We bieden daarvoor de mooiste en meest bijzondere, helende audio opnames en E-learnings uit de workshops aan. Deze openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam.

"Ik heb bij het kiezen van de channeling vooraf de tijd genomen om me in te lezen en te voelen welke opname nu het beste bij mijn ontwikkeling past. En wauw wat een energiebom. Het mooie is, dat je na een paar minuten al het gevoel hebt dat je op het Elohim Centre zelf de channeling live meemaakt. Het is een geweldige manier om zonder lange reizen toch aan je ontwikkeling te werken bij het Elohim Centre."

C den H

Klik hier om de audio opnames te bekijken

 


 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Zonnesteen edelsteen bol - Gaia Christ©

Al honderden verkocht met super mooie ervaringen van onze klanten! Ze zien er niet alleen heel bijzonder uit met vele schitteringen maar deze krachtig geprogrammeerde zonnesteen bollen activeren je universele eenheidsliefde in verbinding met Gaia en het dagelijks leven. Ze brengen tevens diepe aarding, rust en de Zijnskwaliteit in je hoofd en cellen!

Bekijk meer informatie op elohim-edelstenen.nl

"Om sommige kristallen kun je niet heen….zo ook deze. Wat een liefdes power, nadat ik hem had uitgepakt werd het me meteen duidelijk dat de onrust in mijn hoofd op dat moment eruit werd gehaald." Brigitte

"Deze steen heeft in korte tijd al veel gebracht. Een lang slepende ego kwestie loste zich snel op op een liefdevolle manier die zich ineens zo logisch en natuurlijk aandiende." Carolien


kruidentinctuur.jpg

Multidimensionale Deva bio kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats

Multidimensionaal bereid in samenwerking met Moeder Aarde, de planten, natuurspirits en de Bovenwereld.

Klik hier om alle bio tincturen te bekijken

 Gratis afstudeer consult ontvangen?

Binnenkort studeren 2 van onze studenten van de MHRC opleiding af. Wil jij een van de gratis afstudeer consulten ontvangen van Marijke of Mirel? Stuur dan je probleemvraag of het thema dat je in wilt brengen naar info@elohim-centre.org o.v.v. afstudeerconsult.

Wie is Marijke Verhavert?

Dankzij de opleiding van Master Healer Reader Coach bij het Elohim Centre vond ik de zachtheid en de vreugde voor het leven in mezelf terug en leerde ik weer beslissingen te nemen vanuit mijn innerlijk zelf, en niet omdat het zo hoort/hoorde. Dit bracht me een waar gevoel van geluk en brengt me verder in de wonderlijke wereld van de onvoorwaardelijke liefde en vrijheid. Graag ondersteun ik ook jou hierbij tijdens dit persoonlijke afstudeer consult.

Klik hier voor meer informatie

 

Wie is Mirel Baelde?

Mijn interesse voor het 'paranormale' is ruim 30 jaar geleden in gang gezet. Ik heb ruime ervaring met de tarot, engelenkaartreading, magnetiseren en kristalkennis. Mijn healerschap heeft zich verder verdiept door het volgen van de Master Healer Reader Coach opleiding. Tijdens de healing maak ik gebruik van kristallen en wordt intuïtief naar de juiste plekken geleid. Ik werk als kanaal en wordt daarin begeleidt door helpers uit andere dimensies.

Klik hier voor meer informatie
goddelijke moeder.jpgEenheid met Moeder Aarde, nieuwetijds Sjamaan en Earthkeeper

De multidimensionale geheelde Mens en Samenleving ontstaan!
Het Elohim Centre en de Elohim Krachtplaats hebben diepe connecties met Gaia, onze Moeder Aarde, Moeder Natuur en haar spirits. Ze zijn door de hogere energie van de Krachtplaats heel goed voelbaar aanwezig! Ook de planten reageren daar positief op! Net als de mens. Juist door de bewuste eenheid met Gaia en de natuur groeien mensen sneller naar het buikgevoel, tevredenheid en verbondenheid. Net als de oude indianen en natuurvolkeren worden ze hoeders voor de natuur en gemeenschap. Maar in deze tijd betekent dat tevens hoger dimensionaal, Ontwaakt en vanuit de ware essentie. Door ons omringd te weten door de subtiliteit van de natuur en haar bezielde spirits, door ons hart en bewustzijn daarvoor te openen, zakken we uit ons hoofd, in onze rust, lichaam en basisveiligheid. Ons buikgevoel, invoelend en aanvoelend vermogen kunnen rijpen en ontwaken en worden een fundament waarop ons Licht, onvoorwaardelijke Liefde en hoger Inzicht voldoende kunnen ankeren. Onze hoogste ziel en essentie integreren in onze zelfliefde, vrede, innerlijke warmte en veiligheid! Een nieuwe multidimensionale geheelde Mens en Samenleving kunnen ontstaan!

Klik hier om meer te lezen

 

Op zoek naar bewoner worden in de nieuwetijds gemeenschap?

Kijk eens of je kunt komen kennismaken middels een bezoek of een verdiepend verblijf van twee maanden.

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18