Natuurengelen, Moeder Aarde en kruidenkennis

Hoe komen natuurengelen, deva’s en natuurwezens in je (moes)tuin?

In de ongerepte natuur en zeker bij leylijnen en krachtcentra in en boven de aarde, zijn de grote en kleine natuurspirits altijd aanwezig. In onze geciviliseerde tuinen moeten we zelf een sfeer zien te creëren, energetisch en met de juiste beplanting,materialen en afstemming, zodat Deva's en natuurwezens er kunnen aarden.

druide.jpg

Natuurwezens blijven niet vanzelf
Hier op de Elohim Krachtplaats kunnen we zien/voelen dat natuurwezens zich terugtrekken als bezoekers met spanningen, boze of egoïstische gedachten en gevoelens, in hun gebied komen. Alleen de grote Lemurische engelen en grote Natuurdeva’s zijn in staat deze mens te helpen vanuit pure Liefdeskracht. Zij zijn sterker dan de kleinere natuurwezens. Ze kunnen echter alleen helpen als de mens zover is. Anders trekken ook zij zich terug.

Het omgekeerde gebeurt ook; voor het eerst in de lange aarde-geschiedenis komen de natuurwezens weer naar mensen die met liefde, fijngevoeligheid en respect in hun hart hun Rijken bezoeken en vindt er wederzijdse heling plaats!

Lees verder

 


 

sjamaan 2.jpgOpleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Tijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totemkrachten, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen,  leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze ongeziene maar bezielde werkelijkheid, een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Voor heel de aarde, je huis, tuin, omgeving en andere mensen en organisaties!

Klik hier voor meer informatie

 


 

Nog 3 cursusstoelen beschikbaar voor Kosmisch Vuur!

Er zijn op dit moment nog maar 3 plekken beschikbaar voor deze fantastische workshop op 9 en 10 september! Vanwege het grote aantal aanmeldingen zullen we binnenkort op zoek gaan naar een grote tent om de workshop in te geven. Nog 3 plekken en de workshopruimte is te klein. We houden je op de hoogte!

Laat deze kans niet liggen en doe mee met deze fantastische workshop van Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld!

Klik hier om je aan te melden

 


 

Fijn en jammer dat we steeds vaker nee moeten verkopen

Alhoewel het kamperen met een tent de laatste jaren afneemt, nemen onze boekingen, zeker deze zomer, flink toe voor de huisjes en chalets van de Elohim Krachtplaats. Ook het mee eten in het huiskamerrestaurant loopt goed. Helaas moeten we ook vaker nee zeggen omdat we op de meeste dagen al volgeboekt zijn voor de huisjes, maar ook voor sessies en retraites. Er zijn nog maar enkele gaatjes open in onze agenda. Belangrijk is dus niet af te wachten maar tijdig te reserveren als je wilt komen. 

Vacatures

Wegens de drukte daarom ook (nieuwe) vacatures beschikbaar.

Klik hier om te bekijken

 


 

moeder Aarde hoeder 2.jpgHoe opent sacrale energie zich en ontstaan grote Divine Beïngs? (tekst deel 2)

Belangrijke gebieden die bewaard moeten blijven voor de Aarde kennen soms zo’n sacrale, beschermende Divine Kracht en sfeer. Het voelt er als heilig en van een geheel eigen sfeer.
De Grand Canyon is bijvoorbeeld zo’n gebied. De Elohim Krachtplaats en de energietuinen voor bezoekers kennen dit ook. Naast de aanwezigheid van Natuurengelen en Deva’s is ook de energie in en onder de aarde bij het Elohim Centre open, gezuiverd en gevend. Dit brengt hoogdimensionale Krachten in de mensen, de edelstenen en bio tincturen van de winkel en het voedsel van het huiskamerrestraurant. Net als een hoge Bovis waarde aan levensenergie. Als menselijke hoeders dienen we dit reusachtige sacrale geschenk te respecteren. Vooral zorgeloze, blije, open en gevoelige mensen voeden de sacrale Elohim Krachtplaats. Sommigen voeden ook het doel; individuele en planetaire verlichting door wie ze zijn. De natuurspirits werken dan ook graag samen met bewuste, open en gevoelige mensen op zo'n plek.

Lees verder

 


 

hart verlangen.jpgOnline cursus “Hou van jezelf” met Willeke Jansen

  • Wil je nog meer van jezelf gaan houden?
  • Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt?
  • Zou jij wensen dat het leven je toelacht?
  • Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren?
  • Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent?
  • Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen?
  • Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt?

 

Willeke 2017-klein.jpg [1]

Online cursus met healingen, uitleg en channelings van 13 dimensionale Elohim kruidentincturen

Tijdens deze online cursus is er ruimte voor readingsvragen en ontvang je groepshealingen met 13 dimensionale kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats. Naar mate de cursus vordert zul je merken dat je steeds oordeellozer van jezelf gaat houden. Je zielelichtlichamen openen en aarden zich verder waardoor je je gelukkiger, steviger, opener, liefdevoller en blijer gaat voelen.

Klik hier voor meer informatie

 

19/8 Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats

Workshop met Willeke Jansen

Willeke.jpgTijdens deze workshopdag op de hogere dimensionale Elohim krachtplaats kun je voelen hoe deze je eigen essentie naar voren haalt voorbij je ik-gevoel. Het laat je voelen wie je werkelijk bent, in eenheid met Gaia en de Bovenwereld. Deze workshopdag kan een heel bijzondere en verlichtende ervaring voor je zijn. Het zal je hoe dan ook dieper in essentie raken.

Ontmoet je ware natuur in Eenheid met moeder natuur

Dit is een dag waarin je jezelf op kunt laden en in een hogere energietrilling brengen,  maar ook jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau kunt gaan zien. Door de ogen van je essentie ipv het kleine zelf. Vraag tijdens deze workshop raad, hulp en healing en zet de volgende stap op je pad! Kom genieten van je prachtige ware natuur en de Eenheid met moeder natuur!

Klik hier voor meer informatie

 


 

waarheid ontdekken.png

 


 

Sfeer Tuinoverzicht.JPG

Filmpje: Ontstaan van de Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats

In dit filmpje vertelt Joke ElZiam Nootebos over het ontstaan van de Elohim Krachtplaats en de multidimensionale helende tuinen. Dank aan Jurrian voor het maken van dit mooie filmpje en al het werk aan de nieuwe site die binnenkort gelanceerd wordt!

Bekijk hier het filmpje

 

Vrouw in octaeder.jpg

Elohim Krachtplaats arrangement voor 2 personen

De Elohim Krachtplaats en de Zelfrealisatie Tuinen openen je naar een ruimer bewustzijn.
Je ontspant heerlijk in een gevoel van 'zijn'. Nieuwe inzichten kunnen ontstaan op levensvragen en richting.

De serene rust die op de Krachtplaats aanwezig is helpt je om alle drukte van de maatschappij en het werk achter je te laten en je ziel te ontvouwen en aarden. Voor even ben je in een andere omgeving en energie. Je hoofd wordt stiller. Door de aanwezigheid van de Bovenwereld en Moeder Aarde voel je meer vreugde, vrede, kracht en zachtheid in je aura, lichaam en chakra's ontstaan.

Tijdens dit arrangement voor 2 pers. van 3 dagen, ontvangen jullie beiden een persoonlijke Master Healing en een gezamenlijk rondleiding met een Healer-Gids door de helende tuinen. Daarnaast heb je tijdens je verblijf alle gelegenheid om tijd voor jezelf te hebben en in het sacrale bos en de tuinen te vertoeven of om tijdens de maaltijden en avonden gelijkgestemden te spreken.

Klik hier voor meer informatie


online transmissie 8.jpgAudio opnames met Diamanten Codes voor de Nieuwe Aarde

Woon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen? We bieden daarvoor de mooiste en meest bijzondere, helende audio opnames en E-learnings uit de workshops aan. Deze openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam.

"Ik heb bij het kiezen van de channeling vooraf de tijd genomen om me in te lezen en te voelen welke opname nu het beste bij mijn ontwikkeling past. En wauw wat een energiebom. Het mooie is, dat je na een paar minuten al het gevoel hebt dat je op het Elohim Centre zelf de channeling live meemaakt. Het is een geweldige manier om zonder lange reizen toch aan je ontwikkeling te werken bij het Elohim Centre."

C den H

Klik hier om de audio opnames te bekijken

 


 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Zonnesteen edelsteen bol - Gaia Christ©

Al honderden verkocht met super mooie ervaringen van onze klanten! Ze zien er niet alleen heel bijzonder uit met vele schitteringen maar deze krachtig geprogrammeerde zonnesteen bollen activeren je universele eenheidsliefde in verbinding met Gaia en het dagelijks leven. Ze brengen tevens diepe aarding, rust en de Zijnskwaliteit in je hoofd en cellen!

Bekijk meer informatie op elohim-edelstenen.nl

"Om sommige kristallen kun je niet heen….zo ook deze. Wat een liefdes power, nadat ik hem had uitgepakt werd het me meteen duidelijk dat de onrust in mijn hoofd op dat moment eruit werd gehaald." Brigitte

"Deze steen heeft in korte tijd al veel gebracht. Een lang slepende ego kwestie loste zich snel op op een liefdevolle manier die zich ineens zo logisch en natuurlijk aandiende." Carolien


kruidentinctuur.jpg

Multidimensionale Deva bio kruidentincturen van de Elohim Krachtplaats

Multidimensionaal bereid in samenwerking met Moeder Aarde, de planten, natuurspirits en de Bovenwereld.

Klik hier om alle bio tincturen te bekijken

 Gratis afstudeer consult ontvangen?

Binnenkort studeren 2 van onze studenten van de MHRC opleiding af. Wil jij een van de gratis afstudeer consulten ontvangen van Marijke of Mirel? Stuur dan je probleemvraag of het thema dat je in wilt brengen naar info@elohim-centre.org o.v.v. afstudeerconsult.

Wie is Marijke Verhavert?

Dankzij de opleiding van Master Healer Reader Coach bij het Elohim Centre vond ik de zachtheid en de vreugde voor het leven in mezelf terug en leerde ik weer beslissingen te nemen vanuit mijn innerlijk zelf, en niet omdat het zo hoort/hoorde. Dit bracht me een waar gevoel van geluk en brengt me verder in de wonderlijke wereld van de onvoorwaardelijke liefde en vrijheid. Graag ondersteun ik ook jou hierbij tijdens dit persoonlijke afstudeer consult.

Klik hier voor meer informatie

 

Wie is Mirel Baelde?

Mijn interesse voor het 'paranormale' is ruim 30 jaar geleden in gang gezet. Ik heb ruime ervaring met de tarot, engelenkaartreading, magnetiseren en kristalkennis. Mijn healerschap heeft zich verder verdiept door het volgen van de Master Healer Reader Coach opleiding. Tijdens de healing maak ik gebruik van kristallen en wordt intuïtief naar de juiste plekken geleid. Ik werk als kanaal en wordt daarin begeleidt door helpers uit andere dimensies.

Klik hier voor meer informatie
goddelijke moeder.jpgEenheid met Moeder Aarde, nieuwetijds Sjamaan en Earthkeeper

De multidimensionale geheelde Mens en Samenleving ontstaan!
Het Elohim Centre en de Elohim Krachtplaats hebben diepe connecties met Gaia, onze Moeder Aarde, Moeder Natuur en haar spirits. Ze zijn door de hogere energie van de Krachtplaats heel goed voelbaar aanwezig! Ook de planten reageren daar positief op! Net als de mens. Juist door de bewuste eenheid met Gaia en de natuur groeien mensen sneller naar het buikgevoel, tevredenheid en verbondenheid. Net als de oude indianen en natuurvolkeren worden ze hoeders voor de natuur en gemeenschap. Maar in deze tijd betekent dat tevens hoger dimensionaal, Ontwaakt en vanuit de ware essentie. Door ons omringd te weten door de subtiliteit van de natuur en haar bezielde spirits, door ons hart en bewustzijn daarvoor te openen, zakken we uit ons hoofd, in onze rust, lichaam en basisveiligheid. Ons buikgevoel, invoelend en aanvoelend vermogen kunnen rijpen en ontwaken en worden een fundament waarop ons Licht, onvoorwaardelijke Liefde en hoger Inzicht voldoende kunnen ankeren. Onze hoogste ziel en essentie integreren in onze zelfliefde, vrede, innerlijke warmte en veiligheid! Een nieuwe multidimensionale geheelde Mens en Samenleving kunnen ontstaan!

Klik hier om meer te lezen

 

Op zoek naar bewoner worden in de nieuwetijds gemeenschap?

Kijk eens of je kunt komen kennismaken middels een bezoek of een verdiepend verblijf van twee maanden.

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
32,50
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020