Kosmische Stralen en Dimensies

De altijd druk bezochte workshop Kosmisch Vuur wordt door Joke ElZiam Nootebos samen met de Bovenwereld en Moeder Aarde, o.l.v. Metatron, gegeven. Dit gebeurt middels vele prachtige groepshealingen met gechannelde informatie over wat je ophaalt. Inschrijven kan door te klikken op deze link. Hieronder een beknopt overzicht van de eerste 3 kosmische Stralen die elk een ziele-licht-deel van je integreren.

 


 

 

De 12 kosmische Stralen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

De 12 Kosmische Stralen brengen je volledige Licht van zelfrealisatie in lichaam, geest en persoonlijkheid tijdens transmissies door de machtige Elohim-engelen die vanuit de eenheid samenwerken met Joke Elziam Nootebos. Het helende engelen-liefdeslicht komt niet alleen vanuit de Lichtsferen maar ook vanuit de aarde. Dit maakt alles niet alleen bijzonder maar ook heel veilig. Juist daardoor reiken de transmissies / engelen en Joke tot diep in lichaam, geest, onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs DNA en brengen ze zoveel liefde en innerlijke ontwikkeling die beklijft en verdiept tot vele jaren na afloop van de workshop.

Zoals de 7 Stralen van A. Bailey je hart en ziel activeren in je gedrag, zo activeren de 12 Kosmische Stralen het volledige Licht van je Oorspronkelijk Zelf, je ware natuur en goedheid. Je hogere Licht dat binnenkomt tijdens de workshop wordt vervolgens bijeengehouden door de onzichtbare geometrische lijnen om je heen, je Merkivah. Hiermee komt ook je hoogste levensdoel, je zieledoel en levensopdracht in zicht. Je Merkaba, met de kristallijnen 3 dimensionale Davidsterlijnen, wordt daarbij opgenomen in de Merkivah.

Elke onderstaande Kosmische Straal brengt meer van je oorspronkelijke Licht voelbaar bij je. Het is niet eng, alleen maar prachtig, bijzonder en heerlijk om te voelen. Je zult meer dan ooit geaard zijn! Je hoeft voor deze workshop geen bijzondere ontwikkeling achter de rug te hebben, maar wel emotioneel en psychisch in balans te zijn! Na de workshop Kosmisch Vuur en de integratie van de Kosmische Stralen start vervolgens thuis, op jouw eigen tijd en tempo, een steeds verdergaande verdiepende ontwikkeling in je!

Karma en karmaknopen zullen zich geleidelijk oplossen, ook in je familiepatronen, genen, fysiek en DNA. Dat maakt je leven lichter, blijer, gemakkelijker. Je trekt minder tegenwerking en ballast op je weg aan. Elke Straal en het binnenkomende authentieke Licht daarvan brengt je meer Kracht, Liefde en Wijsheid. Je komt diepergaand in aanraking met je specifieke zielskwaliteiten en bezieling. 

 

1. Witte Straal

Door de Witte Straal en het Licht dat daarmee binnenkomt, leef je al gauw nog meer vanuit je hart en ziel, de vijfde dimensie. De energie van het sterrenbeeld schorpioen, Pluto, Sirius en eventueel je meegebrachte bergkristallen, helpen je ook om de Christus-Liefde te worden. Ook Sanat Kumara, hoofd van de witte Broeder- en Zusterschappen helpt je mee.

Oordeel over jezelf of een ander zal zich langzaam opheffen, je wordt ruimdenkender en gaat nog meer vanuit bewustzijn, in plaats van vanuit het mentale, functioneren. Uiteindelijk zul je het niet meer nodig hebben je zekerheid over wie je bent te halen uit je visies, daden en meningen. En daarmee kan de witte Straal je leiden naar de realisatie van je ware zelf.

Jezelf vrij uitend, open minded en in verbinding met je omgeving, straal je steeds meer licht uit. Je zet je mening over anderen niet meer zo vast. Je doorziet beter wanneer je ego teveel emotioneel of mentaal betrokken raakt, wanneer je innerlijk kind of lagere zelf je doet terugtrekken, je wil of mening doet opdringen of je onvrij wordt door het nodig hebben van geld, lust, aandacht of respect. Steeds beter blijf je gecentreerd en in vrede. Er ontstaat de wens mee te helpen op aarde. Licht en Vreugde te brengen. Deze witte Straal brengt haar energie voor de wereld over vanuit Lake Jocasse (USA).

 

2. Blauwe Straal

Door de Blauwe Straal en het daarmee binnenkomende authentieke Licht, leef je al gauw nog meer vanuit je Geest en een groter bewustzijn. Geestelijk word je steeds krachtiger. Een hogere Integriteit, eenheidsdenken, oprechtheid nestelen in je intellect. Oude emoties, verdriet, pijn, overtuigingen, blokkades en gedragspatronen uit heden- en verleden levens, genen, seks en DNA, transformeren door toenemende bewustzijnsgroei en healing vanuit deze blauwe Straal en de integratie in je persoonlijkheid.

Je laat je makkelijker leiden door een hoger innerlijk weten welke niet van je ego afkomstig is. Je Keelchakra opent zich verder. Jouw wil en mening verruimen zich tot een hogere Wil en visie. Levend vanuit je hart en ziel zie je achter het gedrag van de ander ook diens ziel waarmee je je verbindt.

Je overstijgt je ego en dat van de ander en je voelt je minder vaak aangevallen, afgewezen of gekwetst. Je bent opener dan ooit en je verdedigingsmuurtjes gaan om. Engelen, het hoger zelf van het sterrenbeeld Vissen en Melchizedek helpen je de nieuwe Aarde te steunen vanuit "wij" denken, eenheidsdenken. De energie van Neptunes, de Pleiaden en lichtmeester Lao Tse en eventueel je naar de workshop meegebrachte, geactiveerde Lapis Lazuli edelstenen, helpen je verder. De ankeringsplaats van deze blauwe Straal voor de wereld bevindt zich in Frankrijk.

 

3. De Gele Straal

De gele Straal brengt je je Licht welke je helpt communiceren met hogere gidsen of engelen.

 

De Cherubijnen en de hogere energie van het sterrenbeeld Leeuw, helpen je zuiverder, opener en kwetsbaarder te worden. Het mannelijke en vrouwelijke te balanceren. Helpen je vanuit onschuld en vertrouwen te leven en je gedrag, keuzes en daden te veranderen door het nog verder indalen van je authentieke Licht in je persoonlijkheid en zonnevlecht.

Er zal door de gele Straal meer samenwerking en balans komen tussen je allerhoogste Licht, je geest, gedrag, lichaam en gevoel. Je ziel daalt in je alledaagse zelf en je zult vanuit je ziel i.p.v. vanuit je ego-ikje, met de wereld om je heen functioneren. Je zonnevlecht verandert naar wij-gevoel, eenheidshandelen en denken. Je innerlijk kind wordt minder geraakt en transpersoonlijker.


Zon en vuurdraak worden wakker in je

Elohim Krachtplaats tinctuur "Zonnevlecht" en geactiveerde goudtopaas helpen de hogere Wil samen te laten vallen met je persoonlijke wil. Je wilt dienstbaar zijn. Er is geen volledige verlichting mogelijk totdat ook je innerlijk kind verlicht is. Ankeringsplaats: Mt. Fuji, Japan.

Alcyone, lichtwesen Zon, de lichtmeesters en Orion brengen je gaven met grote Kennis en Kracht(en), welke je steeds meer toepast vanuit liefde, onschuld, vertrouwen, puurheid en zuiverheid. Je zielekind en kristallijnen kind openen zich tegelijkertijd met het ontwaken van de God-Godin in jou.

 

Wil je de Kosmische Stralen zelf ervaren in jouw lichaam?

Meer over de Stralen en de ervaringen ervan in jouw lichaam tijdens de workshop Kosmisch Vuur 1. Geef je tijdig op vanwege de grote belangstelling!

De Helende Elohim bezoekerstuinen activeren ook de Kosmische Stralen. Elke Inwijdingsstap en Straal kan ook thuis actief worden door inname van de Elohim Krachtplaats-tincturen.

Tip: plaats de gehele set Elohim tincturen in huis om alle Kosmische Stralen en de Inwijdingsenergie te activeren.

 


 

Joke 21 mei workshop 2015.jpg

Nog maar 10 plekken beschikbaar voor Kosmisch Vuur op 9 & 10 september

Het aantal deelnemers voor Kosmisch Vuur 1 zit inmiddels op meer dan 50 mensen en dat betekent dat er nog maar 10 plekken beschikbaar zijn in de workshop ruimte. Geef je dus tijdig op als je mee wilt doen want de aanmeldingen blijven binnen stromen.

Klik hier om je aan te melden

Tip: Begin 3 weken van te voren met het gebruik van de DNA Healingset als voorbereiding

 


 

Ervaringen van andere deelnemers:

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop!"
Tineke

"Hoi Joke, workshop kosmisch vuur 1 was heerlijk! We voelen ons liefdevoller, meer in balans en lekker in de energie! Weer stapje dichter bij onze bron. Bedankt!"
Liefs Jos en Sandra


"Vanuit mijn hart een groot dank je wel dat het mogelijk was om bij jullie weer zo'n mooi, rijk weekend mee te maken. Wat liep het allemaal weer lekker, althans in mijn beleving, wat stond alles weer geweldig voor ons klaar, wat een feestje om aan te schuiven aan de gedekte tafels, de liefde en zorg voor alles, ook in de winkel. En dank je wel Joke voor zoveel zachtheid en rust en liefde die je weer over ons uitgeschonken hebt via je woorden, via veel teerheid in je stem.

Het gaf zo'n geruststellende, lichte sfeer, die me helpt diep te ontspannen, onder ogen te zien, los te laten, nieuwe inzichten en ook vermoeidheid toe te laten en me gevoed te voelen om mijn ware zelf weer dieper te belichamen in mijn dagelijks leven thuis!


Het is toch de diepe ontspanning en me veilig voelen die de weg opent voor mij om me nog meer over te geven aan wat in en door mij heen zich wil voltrekken en geleefd wil worden."
Warme groet, Adelheid