7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens

De afgelopen maanden zijn we intensief bezig geweest met het ontwikkelen van een e-cursus over de 7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens

Aura.jpgHet gaat om een enorm verdiepende e-cursus met helende transmissies, diepgaande teksten, oefeningen en affirmaties!

Onder leiding van Joke ElZiam Nootebos zijn er 7 complete chakra modules samengesteld die je helpen verdieping te ervaren en je chakra's te helen tot op het Ontwakingsniveau. Dank aan Pascale voor haar enorme inzet om deze cursus mogelijk te maken!

De e-cursus wordt onderdeel van de Elohim Master Healer-Reader-Coach opleiding maar is ook los te volgen.

Wat brengt deze e-cursus je?

  • Je krijgt inzicht in de werking van elk van je chakra's
  • Je leert en ervaart welke blokkades je kunt tegenkomen
  • Je leert en merkt hoe het voelt als je chakra volledig functioneert vanuit jouw hoogste ziel en Ware Essentie. Wat verandert er dan in jou en je leven ten goede?
  • Je krijgt ook inzichten over je multidimensionale Zelf en Ontwakingsproces
  • De e-cursus bevat een bonus module over je achterhoofd chakra, aura bescherming

De e-cursus is compact, diepgaand en gericht op de Nieuwe Aarde Mens die momenteel aan het ontwaken is. Het bevat veel herkenningspunten voor het gewone leven van omgang en werk, waarmee je aan de slag kunt.

We verwachten dat de e-cursus op 4 augustus klaar is. Je zult dus nog even moeten wachten om de e-cursus aan te schaffen. We houden je op de hoogte!

Warme groet,
Het Elohim team

PS. Als je in de tussentijd al verdieping voor thuis wilt ophalen bekijk dan eens de helende audio opnames en de online groepshealingen.