Licht en Bewustzijn in Nederland en België vanuit het vliegtuig

Vermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen met je vrienden!

 

 


 

Artikel: Licht en Bewustzijn in Nederland en België vanuit het vliegtuig

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

nedbelg.png

Vanuit een vliegtuig is het heel goed waar te nemen hoeveel meer Licht er boven Nederland en België voelbaar is dan boven andere landen. We hebben het de afgelopen jaren dan ook fantastisch gedaan. We zijn als zelfrealisatie gemeenschap in heel Nederland en België enorm gegroeid in bewustzijn en hart. En nog gaan we door. We verlaten het pad van kennis en in het hoofd zitten en afstemming op de buitenwereld en volgen steeds verder het innerlijk Pad naar de buik. In ons buikgevoel Ontwaken we en gaan we meer functioneren vanuit een hoger bewustzijn en liefde die het persoonlijke belang overstijgt ten gunste van het wij-belang. Omgang en werk gaan we vanuit de buik of zijnsstaat aan zonder dat het hoofd er tussen komt. Nederland en Belgie en de Elohim Krachtplaats en woon-werk-gemeenschap hebben dan ook een unieke rol in het brengen van vrede en verlichting naar de wereld en hun zelf. Hun doel is het voorleven en verspreiden van universeel bewustzijn (hoofd), liefde (hart) en verbondenheid (buik).

Voortrekkersrol universeel bewustzijn
Nergens anders op de wereld wonen er zoveel bekende en onbekende verlichte mensen bij elkaar als in Nederland. Al dit licht en bewustzijn heeft als doel de eenheid in de wereld, met de Rijken en in de lagen van de mens terug te brengen naar verbonden Vrede. Nederland en België hebben daarin een voortrekkersrol en doen dat geweldig. Makkelijk is het zeker niet want al dat licht, het eenheidsbewustzijn en hart, brengen ook de weerstand en strijd van ego-ik van het individu zowel als van volkeren, omhoog.

Klik hier om meer te lezen

 


 

wit licht.jpg

Verhoog de lichtkracht en energie trilling in jouw omgeving

Door multidimensionaal geopende en geactiveerde edelstenen te plaatsen in jouw huis, of deze bij je te dragen, verhoog je het licht en bewustzijn in je omgeving.

Bekijk alle producten voor lichtkracht en trillingsverhoging op elohim-edelstenen.nl

 


 

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Binnenkort lanceren we een diepgaande chakra e-cursus, zoals je hebt kunnen lezen in onze laatste nieuwsflits.

Hieronder vind je alvast een klein voorproefje uit de E-cursus aangaande het keelchakra. Naast dergelijke teksten van multidimensionaal docente Joke ElZiam Nootebos, krijg je bij het bestellen van de e-cursus t.z.t. ook een krachtige helende audio opname en oefeningen per chakra.

"Wanneer we, vaak door jeugdervaringen en opvoeding, in onszelf opgesloten zijn, teveel wegstoppen of zelfs oppotten en onszelf oordelen, kunnen we ons niet in alle opzichten gemakkelijk uiten en laten zien hoe we ons voelen en wat we denken. Het leidt ons weg van zielsverbondenheid, spontaniteit, zorgeloosheid en lichtheid. We doorstromen niet genoeg lichtheid.

Voortdurend praten, werken of constant geluid of afleiding om ons heen moeten hebben, duidt ook op een slecht contact met ons ziele-zelf en een niet voluit werkend keelchakra. We luisteren niet genoeg naar binnen om het vervolgens met buiten te kunnen delen. Wanneer ook het kunnen tonen van warme belangstelling en het aangaan van sociale en hogere verbindingen nog niet vanzelfsprekend zijn in de dagelijkse omgang, vraagt dat naast keelchakra healing, ook om een (audio) healing van ons subtiele innerlijk kind en onze kindertijd zodat we ons weer zeker, veilig, oordeelloos en geborgen genoeg voelen om onze ware natuur te uiten en te laten zien. Vaak is er ook een collectieve (audio) healing nodig op de zielengroep, familieaura en de mannen- en vrouwenlijnen in ons zelf. Dit zal ook onze Gaven, levensrichting en engelencontacten versterken."

 


 

hoger zelf.jpgDe groep deelnemers van Kosmisch Vuur 1 blijft groeien, al meer dan 40 deelnemers!

Deze week hebben zich weer 10 mensen aangemeld voor de workshop op 9 & 10 september. Het belooft ontzettend mooi en krachtig te worden! Het Elohim team en de Bovenwereld verheugen zich enorm om jou te ontmoeten op deze workshop, ben je er ook bij?

Klik hier om je aan te melden voor Kosmisch Vuur 1

 


 

Opleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Een opleiding om voor jezelf te doen en/of als beroep waarbij je multidimensionaal leert healen, readen en coachen en kanaal voor de Bovenwereld wordt.

Volledig potentieel, multidimensionaliteit, eenheidsbewustzijn in gedrag. Helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits), ontstaan.

Tijdens de opleiding leer je je intuïtie te verruimen, als kanaal te functioneren voor de engelenwereld, gaven en inzichten toe te passen en door te geven. Naast het volledige potentieel van je multidimensionale zielendelen, je 12-strengig DNA en mannelijke-vrouwelijke eenheid, ontwikkel je ook eenheidsbewustzijn, wij-gevoel en je ware natuur (zelfrealisatie). Ook leer je dit over te brengen op anderen en hen te begeleiden d.m.v. reading, healing en coaching.

Klik hier voor meer informatie

 

Volg je momenteel de Master Healer-Reader-Coach opleiding dan kun je met enkele workshops extra deze opleiding ook afmaken. Klik hier voor een overzicht van de overlapping.

Ervaring van een studente:

"Door de opleiding ben ik bekrachtigd in wie ik ben en mag zijn. Ik ben bekrachtigd in mijn healer zijn, in het vertrouwen in mezelf. In het staan in mijn meesterschap, in de Goddelijke Vonk in mij."

Lees hier verder

 


 

Ben jij al op de hoogte van de kortingsmogelijkheden en belastingteruggave voor de Elohim opleidingen?

Bekijk hier de mogelijkheden voor korting en belastingvoordeel

 


 

Healing-reading-coaching ontvangen tegen gereduceerd tarief?

Sinds 2007 werkt Marijke Verhavert als leidinggevende en coach voor organisaties met maatschappelijke doelen. Als healer en reader krijgt ze energieën en informatie voor jou door die jou kunnen helpen met je huidige vraagstukken of uitdagingen in het leven.

Als coach / healer is ze erop gericht om mensen en organisaties te helpen met:

 • Inzicht geven waar je nu staat en waar je naartoe kunt groeien;
 • Het hervinden van de missie / visie / eigen waarden, balans en vertrouwen in de toekomst;
 • Contact met de eigen kracht, gevoeligheid, vertrouwen en liefde in zichzelf;
 • Het bekrachtigen van veiligheid, betrokkenheid, het bereiken van doelen, samenhorigheid, creativiteit, (zelf)leiderschap en zelfrealisatie;
 • Inzicht krijgen in eigen denkpatronen, verdiepen van verruiming en verstilling;
 • Het versterken van je eigen (veer)kracht, wil en doorzettingsvermogen;
 • Het oplossen van verdriet en angsten;

 

Op 25 augustus a.s. tussen 14.00 en 15.00 uur geeft Marijke haar Elohim afstudeer consult tegen een gereduceerd tarief van €50,-. Wees er tijdig bij want er is nu maar 1 plek beschikbaar.

Om je op te geven kun je mailen naar info@elohim-centre.org of bellen naar +31 (0) 597 541 539.

Klik hier voor meer informatie

 


 

pablo 28.png

 


 

Krachtplaats arrangement 2 pers: 3 dagen met persoonlijke healing, rondleiding healer-gids en bezoek krachtplaats

 • Rust, ruimte en stilte ervaren en mee naar huis nemen?
 • Stappen uit de dagelijkse routine?
 • Helderheid op en verbinding met een nieuwe stap in je leven?
 • Tot jezelf komen in de natuur?

vrouw voor boedha 2.jpgDe Elohim Krachtplaats en de multidimensionale zelfrealisatie Tuinen openen je naar een ruimer bewustzijn  tijdens je 3-daags verblijf. Je ontspant heerlijk in een gevoel van 'zijn'. Nieuwe inzichten kunnen ontstaan op levensvragen en richting tijdens de readingen en healingen.

Je hoofd wordt stiller en je kunt je meer aarden
De serene rust die op de Krachtplaats aanwezig is helpt je om alle drukte van de maatschappij en het werk achter je te laten. Voor even ben je in een andere omgeving en energie. Je hoofd wordt stiller en je kunt meer aarding in je lichaam voelen. Door de aanwezigheid van de Bovenwereld en Moeder Aarde voel je meer vreugde, vrede, kracht en zachtheid in je aura, lichaam en chakra's.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Channeling, healing "Keelchakra, staan je aardse verplichtingen je levensbestemming in de weg?"

In deze helende audio opname met Joke ElZiam Nootebos ontvang je healing op je keelchakra en de onmogelijkheid je levensbestemming te doen/vinden. Je omstandigheden lijken dit onmogelijk te maken maar je bent het zelf! Je financiële en relationele verantwoordelijkheid, banden en verplichtingen, hoeven niet in de weg te staan. Je hoeft niemand in de steek te laten.

Door deze healing krijgen belemmeringen en onmogelijkheden niet langer je aandacht, maar ongekende mogelijkheden en je intentie! Zo werkt creatiekracht!

Deze opname is geen onderdeel van de e-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”.

Klik hier om te bestellen

 


 

HSP: Gevoelig zijn, moe en leeg worden

Veel (hoog)gevoelige mensen zijn met hun energie overal en nergens. Zij zijn continu bezig met wat er om hen heen gebeurt, wie er om hen heen zijn en wat iedereen voelt, denkt en zegt. Ze leven buiten zichzelf.

vermoeidheid 5.jpg

Als je met je aandacht, aura en energie teveel open staat voor je omgeving loop je leeg en word je snel moe. Zeker in winkels. Eigenlijk ben je dan heel kwetsbaar of je dat nu merkt of niet. Daardoor ga je omhoog naar je hoofd of ga je op in de werkzaamheden zonder dat je onderste chakra's bewoond en beschermd zijn.

Wat hierbij kan ondersteunen zijn sessies voor meer aarding van je hooggevoeligheid, workshops en producten voor het basischakra.

 


 

Verblijven in de zomer nog maar zeer beperkt beschikbaar!

Bekijk alle accommodaties op www.natuurcampingvakantiehuis.nl

Er is ook de mogelijkheid om langer te blijven op de Elohim Krachtplaats. Wil je loskomen van je oude omgeving, kamp je met onzekerheid en het gevoel van 'wat moet ik nou met mijn leven'? Een langer verblijf op de Krachtplaats i.c.m. healing-reading consulten is een enorme ondersteuning en brengt je dichterbij je ware Essentie en multidimensionale ziel. Je krijgt meer duidelijkheid in je leven. Bij een traject van 6 of meer sessies tijdens je verblijf is korting ook mogelijk.

Eenhoorn.jpg Caravan 17 nieuwsbrief formaat.jpg

 


 

Wist je dat wij een Engelse website hebben?

Klik hier om www.sacred-site.eu te bezoeken en deel hem met je (buitenlandse) vrienden!

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021