Licht en Bewustzijn in Nederland en België vanuit het vliegtuig

samenwerken.jpgVermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen met je vrienden!

 

 


 

Artikel: Licht en Bewustzijn in Nederland en België vanuit het vliegtuig

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

nedbelg.png

Vanuit een vliegtuig is het heel goed waar te nemen hoeveel meer Licht er boven Nederland en België voelbaar is dan boven andere landen. We hebben het de afgelopen jaren dan ook fantastisch gedaan. We zijn als zelfrealisatie gemeenschap in heel Nederland en België enorm gegroeid in bewustzijn en hart. En nog gaan we door. We verlaten het pad van kennis en in het hoofd zitten en afstemming op de buitenwereld en volgen steeds verder het innerlijk Pad naar de buik. In ons buikgevoel Ontwaken we en gaan we meer functioneren vanuit een hoger bewustzijn en liefde die het persoonlijke belang overstijgt ten gunste van het wij-belang. Omgang en werk gaan we vanuit de buik of zijnsstaat aan zonder dat het hoofd er tussen komt. Nederland en Belgie en de Elohim Krachtplaats en woon-werk-gemeenschap hebben dan ook een unieke rol in het brengen van vrede en verlichting naar de wereld en hun zelf. Hun doel is het voorleven en verspreiden van universeel bewustzijn (hoofd), liefde (hart) en verbondenheid (buik).

Voortrekkersrol universeel bewustzijn
Nergens anders op de wereld wonen er zoveel bekende en onbekende verlichte mensen bij elkaar als in Nederland. Al dit licht en bewustzijn heeft als doel de eenheid in de wereld, met de Rijken en in de lagen van de mens terug te brengen naar verbonden Vrede. Nederland en België hebben daarin een voortrekkersrol en doen dat geweldig. Makkelijk is het zeker niet want al dat licht, het eenheidsbewustzijn en hart, brengen ook de weerstand en strijd van ego-ik van het individu zowel als van volkeren, omhoog.

Klik hier om meer te lezen

 


 

wit licht.jpg

Verhoog de lichtkracht en energie trilling in jouw omgeving

Door multidimensionaal geopende en geactiveerde edelstenen te plaatsen in jouw huis, of deze bij je te dragen, verhoog je het licht en bewustzijn in je omgeving.

Bekijk alle producten voor lichtkracht en trillingsverhoging op elohim-edelstenen.nl

 


 

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Binnenkort lanceren we een diepgaande chakra e-cursus, zoals je hebt kunnen lezen in onze laatste nieuwsflits.

Hieronder vind je alvast een klein voorproefje uit de E-cursus aangaande het keelchakra. Naast dergelijke teksten van multidimensionaal docente Joke ElZiam Nootebos, krijg je bij het bestellen van de e-cursus t.z.t. ook een krachtige helende audio opname en oefeningen per chakra.

chakras 2.jpg"Wanneer we, vaak door jeugdervaringen en opvoeding, in onszelf opgesloten zijn, teveel wegstoppen of zelfs oppotten en onszelf oordelen, kunnen we ons niet in alle opzichten gemakkelijk uiten en laten zien hoe we ons voelen en wat we denken. Het leidt ons weg van zielsverbondenheid, spontaniteit, zorgeloosheid en lichtheid. We doorstromen niet genoeg lichtheid.

Voortdurend praten, werken of constant geluid of afleiding om ons heen moeten hebben, duidt ook op een slecht contact met ons ziele-zelf en een niet voluit werkend keelchakra. We luisteren niet genoeg naar binnen om het vervolgens met buiten te kunnen delen. Wanneer ook het kunnen tonen van warme belangstelling en het aangaan van sociale en hogere verbindingen nog niet vanzelfsprekend zijn in de dagelijkse omgang, vraagt dat naast keelchakra healing, ook om een (audio) healing van ons subtiele innerlijk kind en onze kindertijd zodat we ons weer zeker, veilig, oordeelloos en geborgen genoeg voelen om onze ware natuur te uiten en te laten zien. Vaak is er ook een collectieve (audio) healing nodig op de zielengroep, familieaura en de mannen- en vrouwenlijnen in ons zelf. Dit zal ook onze Gaven, levensrichting en engelencontacten versterken."

 


 

hoger zelf.jpgDe groep deelnemers van Kosmisch Vuur 1 blijft groeien, al meer dan 40 deelnemers!

Deze week hebben zich weer 10 mensen aangemeld voor de workshop op 9 & 10 september. Het belooft ontzettend mooi en krachtig te worden! Het Elohim team en de Bovenwereld verheugen zich enorm om jou te ontmoeten op deze workshop, ben je er ook bij?

Klik hier om je aan te melden voor Kosmisch Vuur 1

 


 

Opleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Een opleiding om voor jezelf te doen en/of als beroep waarbij je multidimensionaal leert healen, readen en coachen en kanaal voor de Bovenwereld wordt.

Volledig potentieel, multidimensionaliteit, eenheidsbewustzijn in gedrag. Helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits), ontstaan.

Tijdens de opleiding leer je je intuïtie te verruimen, als kanaal te functioneren voor de engelenwereld, gaven en inzichten toe te passen en door te geven. Naast het volledige potentieel van je multidimensionale zielendelen, je 12-strengig DNA en mannelijke-vrouwelijke eenheid, ontwikkel je ook eenheidsbewustzijn, wij-gevoel en je ware natuur (zelfrealisatie). Ook leer je dit over te brengen op anderen en hen te begeleiden d.m.v. reading, healing en coaching.

Klik hier voor meer informatie


Volg je momenteel de Master Healer-Reader-Coach opleiding dan kun je met enkele workshops extra deze opleiding ook afmaken. Klik hier voor een overzicht van de overlapping.

Ervaring van een studente:

"Door de opleiding ben ik bekrachtigd in wie ik ben en mag zijn. Ik ben bekrachtigd in mijn healer zijn, in het vertrouwen in mezelf. In het staan in mijn meesterschap, in de Goddelijke Vonk in mij."

Lees hier verder

 


 

Ben jij al op de hoogte van de kortingsmogelijkheden en belastingteruggave voor de Elohim opleidingen?

Bekijk hier de mogelijkheden voor korting en belastingvoordeel

 


 

Healing-reading-coaching ontvangen tegen gereduceerd tarief?

Sinds 2007 werkt Marijke Verhavert als leidinggevende en coach voor organisaties met maatschappelijke doelen. Als healer en reader krijgt ze energieën en informatie voor jou door die jou kunnen helpen met je huidige vraagstukken of uitdagingen in het leven.

Als coach / healer is ze erop gericht om mensen en organisaties te helpen met:

 • Inzicht geven waar je nu staat en waar je naartoe kunt groeien;
 • Het hervinden van de missie / visie / eigen waarden, balans en vertrouwen in de toekomst;
 • Contact met de eigen kracht, gevoeligheid, vertrouwen en liefde in zichzelf;
 • Het bekrachtigen van veiligheid, betrokkenheid, het bereiken van doelen, samenhorigheid, creativiteit, (zelf)leiderschap en zelfrealisatie;
 • Inzicht krijgen in eigen denkpatronen, verdiepen van verruiming en verstilling;
 • Het versterken van je eigen (veer)kracht, wil en doorzettingsvermogen;
 • Het oplossen van verdriet en angsten;

dolfijnen.jpg [2]

Op 25 augustus a.s. tussen 14.00 en 15.00 uur geeft Marijke haar Elohim afstudeer consult tegen een gereduceerd tarief van €50,-. Wees er tijdig bij want er is nu maar 1 plek beschikbaar.

Om je op te geven kun je mailen naar info@elohim-centre.org of bellen naar +31 (0) 597 541 539.

Klik hier voor meer informatie

 


 

pablo 28.png

 


 

Krachtplaats arrangement 2 pers: 3 dagen met persoonlijke healing, rondleiding healer-gids en bezoek krachtplaats

 • Rust, ruimte en stilte ervaren en mee naar huis nemen?
 • Stappen uit de dagelijkse routine?
 • Helderheid op en verbinding met een nieuwe stap in je leven?
 • Tot jezelf komen in de natuur?

vrouw voor boedha 2.jpgDe Elohim Krachtplaats en de multidimensionale zelfrealisatie Tuinen openen je naar een ruimer bewustzijn  tijdens je 3-daags verblijf. Je ontspant heerlijk in een gevoel van 'zijn'. Nieuwe inzichten kunnen ontstaan op levensvragen en richting tijdens de readingen en healingen.

Je hoofd wordt stiller en je kunt je meer aarden
De serene rust die op de Krachtplaats aanwezig is helpt je om alle drukte van de maatschappij en het werk achter je te laten. Voor even ben je in een andere omgeving en energie. Je hoofd wordt stiller en je kunt meer aarding in je lichaam voelen. Door de aanwezigheid van de Bovenwereld en Moeder Aarde voel je meer vreugde, vrede, kracht en zachtheid in je aura, lichaam en chakra's.

Klik hier voor meer informatie

 


 

keelchakra.jpgChanneling, healing "Keelchakra, staan je aardse verplichtingen je levensbestemming in de weg?"

In deze helende audio opname met Joke ElZiam Nootebos ontvang je healing op je keelchakra en de onmogelijkheid je levensbestemming te doen/vinden. Je omstandigheden lijken dit onmogelijk te maken maar je bent het zelf! Je financiële en relationele verantwoordelijkheid, banden en verplichtingen, hoeven niet in de weg te staan. Je hoeft niemand in de steek te laten.

Door deze healing krijgen belemmeringen en onmogelijkheden niet langer je aandacht, maar ongekende mogelijkheden en je intentie! Zo werkt creatiekracht!

Deze opname is geen onderdeel van de e-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”.

Klik hier om te bestellen

 


 

HSP: Gevoelig zijn, moe en leeg worden

Veel (hoog)gevoelige mensen zijn met hun energie overal en nergens. Zij zijn continu bezig met wat er om hen heen gebeurt, wie er om hen heen zijn en wat iedereen voelt, denkt en zegt. Ze leven buiten zichzelf.

vermoeidheid 5.jpg

Als je met je aandacht, aura en energie teveel open staat voor je omgeving loop je leeg en word je snel moe. Zeker in winkels. Eigenlijk ben je dan heel kwetsbaar of je dat nu merkt of niet. Daardoor ga je omhoog naar je hoofd of ga je op in de werkzaamheden zonder dat je onderste chakra's bewoond en beschermd zijn.

Wat hierbij kan ondersteunen zijn sessies voor meer aarding van je hooggevoeligheid, workshops en producten voor het basischakra.

 


 

Verblijven in de zomer nog maar zeer beperkt beschikbaar!

Bekijk alle accommodaties op www.natuurcampingvakantiehuis.nl

Er is ook de mogelijkheid om langer te blijven op de Elohim Krachtplaats. Wil je loskomen van je oude omgeving, kamp je met onzekerheid en het gevoel van 'wat moet ik nou met mijn leven'? Een langer verblijf op de Krachtplaats i.c.m. healing-reading consulten is een enorme ondersteuning en brengt je dichterbij je ware Essentie en multidimensionale ziel. Je krijgt meer duidelijkheid in je leven. Bij een traject van 6 of meer sessies tijdens je verblijf is korting ook mogelijk.

Eenhoorn.jpg Caravan 17 nieuwsbrief formaat.jpg

 


 

Wist je dat wij een Engelse website hebben?

Klik hier om www.sacred-site.eu te bezoeken en deel hem met je (buitenlandse) vrienden!

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020