Licht en Bewustzijn in Nederland en België vanuit het vliegtuig

 

samenwerken.jpgVermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen met je vrienden!

 

 


 

Artikel: Licht en Bewustzijn in Nederland en België vanuit het vliegtuig

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

nedbelg.png

Vanuit een vliegtuig is het heel goed waar te nemen hoeveel meer Licht er boven Nederland en België voelbaar is dan boven andere landen. We hebben het de afgelopen jaren dan ook fantastisch gedaan. We zijn als zelfrealisatie gemeenschap in heel Nederland en België enorm gegroeid in bewustzijn en hart. En nog gaan we door. We verlaten het pad van kennis en in het hoofd zitten en afstemming op de buitenwereld en volgen steeds verder het innerlijk Pad naar de buik. In ons buikgevoel Ontwaken we en gaan we meer functioneren vanuit een hoger bewustzijn en liefde die het persoonlijke belang overstijgt ten gunste van het wij-belang. Omgang en werk gaan we vanuit de buik of zijnsstaat aan zonder dat het hoofd er tussen komt. Nederland en Belgie en de Elohim Krachtplaats en woon-werk-gemeenschap hebben dan ook een unieke rol in het brengen van vrede en verlichting naar de wereld en hun zelf. Hun doel is het voorleven en verspreiden van universeel bewustzijn (hoofd), liefde (hart) en verbondenheid (buik).

Voortrekkersrol universeel bewustzijn
Nergens anders op de wereld wonen er zoveel bekende en onbekende verlichte mensen bij elkaar als in Nederland. Al dit licht en bewustzijn heeft als doel de eenheid in de wereld, met de Rijken en in de lagen van de mens terug te brengen naar verbonden Vrede. Nederland en België hebben daarin een voortrekkersrol en doen dat geweldig. Makkelijk is het zeker niet want al dat licht, het eenheidsbewustzijn en hart, brengen ook de weerstand en strijd van ego-ik van het individu zowel als van volkeren, omhoog.

Klik hier om meer te lezen

 


 

wit licht.jpg

Verhoog de lichtkracht en energie trilling in jouw omgeving

Door multidimensionaal geopende en geactiveerde edelstenen te plaatsen in jouw huis, of deze bij je te dragen, verhoog je het licht en bewustzijn in je omgeving.

Bekijk alle producten voor lichtkracht en trillingsverhoging op elohim-edelstenen.nl

 


 

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Binnenkort lanceren we een diepgaande chakra e-cursus, zoals je hebt kunnen lezen in onze laatste nieuwsflits.

Hieronder vind je alvast een klein voorproefje uit de E-cursus aangaande het keelchakra. Naast dergelijke teksten van multidimensionaal docente Joke ElZiam Nootebos, krijg je bij het bestellen van de e-cursus t.z.t. ook een krachtige helende audio opname en oefeningen per chakra.

chakras 2.jpg"Wanneer we, vaak door jeugdervaringen en opvoeding, in onszelf opgesloten zijn, teveel wegstoppen of zelfs oppotten en onszelf oordelen, kunnen we ons niet in alle opzichten gemakkelijk uiten en laten zien hoe we ons voelen en wat we denken. Het leidt ons weg van zielsverbondenheid, spontaniteit, zorgeloosheid en lichtheid. We doorstromen niet genoeg lichtheid.

Voortdurend praten, werken of constant geluid of afleiding om ons heen moeten hebben, duidt ook op een slecht contact met ons ziele-zelf en een niet voluit werkend keelchakra. We luisteren niet genoeg naar binnen om het vervolgens met buiten te kunnen delen. Wanneer ook het kunnen tonen van warme belangstelling en het aangaan van sociale en hogere verbindingen nog niet vanzelfsprekend zijn in de dagelijkse omgang, vraagt dat naast keelchakra healing, ook om een (audio) healing van ons subtiele innerlijk kind en onze kindertijd zodat we ons weer zeker, veilig, oordeelloos en geborgen genoeg voelen om onze ware natuur te uiten en te laten zien. Vaak is er ook een collectieve (audio) healing nodig op de zielengroep, familieaura en de mannen- en vrouwenlijnen in ons zelf. Dit zal ook onze Gaven, levensrichting en engelencontacten versterken."

 


 

hoger zelf.jpgDe groep deelnemers van Kosmisch Vuur 1 blijft groeien, al meer dan 40 deelnemers!

Deze week hebben zich weer 10 mensen aangemeld voor de workshop op 9 & 10 september. Het belooft ontzettend mooi en krachtig te worden! Het Elohim team en de Bovenwereld verheugen zich enorm om jou te ontmoeten op deze workshop, ben je er ook bij?

Klik hier om je aan te melden voor Kosmisch Vuur 1

 


 

Opleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Een opleiding om voor jezelf te doen en/of als beroep waarbij je multidimensionaal leert healen, readen en coachen en kanaal voor de Bovenwereld wordt.

Volledig potentieel, multidimensionaliteit, eenheidsbewustzijn in gedrag. Helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits), ontstaan.

Tijdens de opleiding leer je je intuïtie te verruimen, als kanaal te functioneren voor de engelenwereld, gaven en inzichten toe te passen en door te geven. Naast het volledige potentieel van je multidimensionale zielendelen, je 12-strengig DNA en mannelijke-vrouwelijke eenheid, ontwikkel je ook eenheidsbewustzijn, wij-gevoel en je ware natuur (zelfrealisatie). Ook leer je dit over te brengen op anderen en hen te begeleiden d.m.v. reading, healing en coaching.

Klik hier voor meer informatie


Volg je momenteel de Master Healer-Reader-Coach opleiding dan kun je met enkele workshops extra deze opleiding ook afmaken. Klik hier voor een overzicht van de overlapping.

Ervaring van een studente:

"Door de opleiding ben ik bekrachtigd in wie ik ben en mag zijn. Ik ben bekrachtigd in mijn healer zijn, in het vertrouwen in mezelf. In het staan in mijn meesterschap, in de Goddelijke Vonk in mij."

Lees hier verder

 


 

Ben jij al op de hoogte van de kortingsmogelijkheden en belastingteruggave voor de Elohim opleidingen?

Bekijk hier de mogelijkheden voor korting en belastingvoordeel

 


 

Healing-reading-coaching ontvangen tegen gereduceerd tarief?

Sinds 2007 werkt Marijke Verhavert als leidinggevende en coach voor organisaties met maatschappelijke doelen. Als healer en reader krijgt ze energieën en informatie voor jou door die jou kunnen helpen met je huidige vraagstukken of uitdagingen in het leven.

Als coach / healer is ze erop gericht om mensen en organisaties te helpen met:

 • Inzicht geven waar je nu staat en waar je naartoe kunt groeien;
 • Het hervinden van de missie / visie / eigen waarden, balans en vertrouwen in de toekomst;
 • Contact met de eigen kracht, gevoeligheid, vertrouwen en liefde in zichzelf;
 • Het bekrachtigen van veiligheid, betrokkenheid, het bereiken van doelen, samenhorigheid, creativiteit, (zelf)leiderschap en zelfrealisatie;
 • Inzicht krijgen in eigen denkpatronen, verdiepen van verruiming en verstilling;
 • Het versterken van je eigen (veer)kracht, wil en doorzettingsvermogen;
 • Het oplossen van verdriet en angsten;

dolfijnen.jpg [2]

Op 25 augustus a.s. tussen 14.00 en 15.00 uur geeft Marijke haar Elohim afstudeer consult tegen een gereduceerd tarief van €50,-. Wees er tijdig bij want er is nu maar 1 plek beschikbaar.

Om je op te geven kun je mailen naar info@elohim-centre.org of bellen naar +31 (0) 597 541 539.

Klik hier voor meer informatie

 


 

pablo 28.png

 


 

Krachtplaats arrangement 2 pers: 3 dagen met persoonlijke healing, rondleiding healer-gids en bezoek krachtplaats

 • Rust, ruimte en stilte ervaren en mee naar huis nemen?
 • Stappen uit de dagelijkse routine?
 • Helderheid op en verbinding met een nieuwe stap in je leven?
 • Tot jezelf komen in de natuur?

vrouw voor boedha 2.jpgDe Elohim Krachtplaats en de multidimensionale zelfrealisatie Tuinen openen je naar een ruimer bewustzijn  tijdens je 3-daags verblijf. Je ontspant heerlijk in een gevoel van 'zijn'. Nieuwe inzichten kunnen ontstaan op levensvragen en richting tijdens de readingen en healingen.

Je hoofd wordt stiller en je kunt je meer aarden
De serene rust die op de Krachtplaats aanwezig is helpt je om alle drukte van de maatschappij en het werk achter je te laten. Voor even ben je in een andere omgeving en energie. Je hoofd wordt stiller en je kunt meer aarding in je lichaam voelen. Door de aanwezigheid van de Bovenwereld en Moeder Aarde voel je meer vreugde, vrede, kracht en zachtheid in je aura, lichaam en chakra's.

Klik hier voor meer informatie

 


 

keelchakra.jpgChanneling, healing "Keelchakra, staan je aardse verplichtingen je levensbestemming in de weg?"

In deze helende audio opname met Joke ElZiam Nootebos ontvang je healing op je keelchakra en de onmogelijkheid je levensbestemming te doen/vinden. Je omstandigheden lijken dit onmogelijk te maken maar je bent het zelf! Je financiële en relationele verantwoordelijkheid, banden en verplichtingen, hoeven niet in de weg te staan. Je hoeft niemand in de steek te laten.

Door deze healing krijgen belemmeringen en onmogelijkheden niet langer je aandacht, maar ongekende mogelijkheden en je intentie! Zo werkt creatiekracht!

Deze opname is geen onderdeel van de e-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”.

Klik hier om te bestellen

 


 

HSP: Gevoelig zijn, moe en leeg worden

Veel (hoog)gevoelige mensen zijn met hun energie overal en nergens. Zij zijn continu bezig met wat er om hen heen gebeurt, wie er om hen heen zijn en wat iedereen voelt, denkt en zegt. Ze leven buiten zichzelf.

vermoeidheid 5.jpg

Als je met je aandacht, aura en energie teveel open staat voor je omgeving loop je leeg en word je snel moe. Zeker in winkels. Eigenlijk ben je dan heel kwetsbaar of je dat nu merkt of niet. Daardoor ga je omhoog naar je hoofd of ga je op in de werkzaamheden zonder dat je onderste chakra's bewoond en beschermd zijn.

Wat hierbij kan ondersteunen zijn sessies voor meer aarding van je hooggevoeligheid, workshops en producten voor het basischakra.

 


 

Verblijven in de zomer nog maar zeer beperkt beschikbaar!

Bekijk alle accommodaties op www.natuurcampingvakantiehuis.nl

Er is ook de mogelijkheid om langer te blijven op de Elohim Krachtplaats. Wil je loskomen van je oude omgeving, kamp je met onzekerheid en het gevoel van 'wat moet ik nou met mijn leven'? Een langer verblijf op de Krachtplaats i.c.m. healing-reading consulten is een enorme ondersteuning en brengt je dichterbij je ware Essentie en multidimensionale ziel. Je krijgt meer duidelijkheid in je leven. Bij een traject van 6 of meer sessies tijdens je verblijf is korting ook mogelijk.

Eenhoorn.jpg Caravan 17 nieuwsbrief formaat.jpg

 


 

Wist je dat wij een Engelse website hebben?

Klik hier om www.sacred-site.eu te bezoeken en deel hem met je (buitenlandse) vrienden!

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18