Heilig huwelijk en de tweelingstraal verbinding

16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

tweelingstraal 4.jpg

Ontvang multidimensionale eenheidshealing en kennis

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Tijdens geweldige groepshealingen en channelings worden helende en aanvullende kwaliteiten voor je gedownload van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire tweelingzielsdeel.

Word je diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel en meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Tijdens deze Elohim workshop met Joke ElZiam Nootebos ontvang je heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron. De Bron waarvan je samen in heelheid en eenheid, afdaalde. Vragen kunnen worden gesteld over tweelingzielontmoetingen en de bedoeling, andere relatie vragen  en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan dan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie

 

17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Workshop gegeven door Willeke Jansen

zwanen liefde.jpgIn een warme en veilige setting worden de tweelingziel situatie, de interne en externe relatie en situatie op dieper zielsniveau gecoacht en geread zodat je het praktisch om kunt zetten en toepassen. je ontvangt persoonlijke inzichten, healings en handvaten.


Je voelt je grote Zelf steeds duidelijker en op diepere lagen
Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig en je kunt die vooral voelen als je alleen bent… In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte, je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken… Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander moet zijn, of je voelt je niet gezien, verdrietig en sluit je af... Het lukt maar niet met je tweelingziel; wat is de bedoeling ...

Tijdens deze Elohim workshop met Willeke Jansen kun je persoonlijke vragen stellen
Het kan gaan over je tweelingziel, relatie (moeilijkheden), relatiewensen, verleden levens en seksualiteit inbrengen en worden deze in de groepsdynamiek vanuit je ziel belicht en geheald.

Klik hier om je op te geven

 


 

Artikel - Huidige collectieve processen

Artikel geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Angstige dromen, nachtelijk energetisch bezoek, boosheid, klein voelen ...
Uit onze verleden levensvelden, voorouder- en de zielengroepsvelden komen momenteel schaduwhoudingen, innerlijk kindgevoel en donkere herinneringen naar boven die lijken als van onszelf.

vrouw, gevoel.jpgOnze vrouwelijke intuïtie en gevoeligheid, onze aardewijsheid, zachte en kwetsbare aard, ze werden eeuwenlang vertrapt door de oordelende kerkvaders, door dogma en een sterk verhardende, vaak dominante mannenwereld. Dit veroorzaakte een generaties durende collectieve vrouwenverwond (en mannenwond)  op diepergaand zielsniveau. Het heeft er voor gezorgd dat vrouwen niet in hun Godinnenkracht kunnen leven waarbij ook de openstaande kwetsbaarheid hoort.

Klik hier om meer te lezen

 


 

Kosmische energie 2.jpg

Kosmisch Vuur 1, de aanmeldingen stromen binnen!

Workshop gegeven op 9 & 10 september, door Joke ElZiam Nootebos

Afgelopen week hebben nog eens 7 deelnemers zich tegelijk aangemeld waardoor de groep inmiddels rond de 30 deelnemers is en blijft groeien. Het belooft opnieuw geweldig te worde! We voelen nu al het grote Lichtveld van de Bovenwereld zich aan het opbouwen.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop brengen de 12 Kosmische Stralen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies) naar binnen. Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren duidelijk voelbaar in je lichaam door helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde (Sekinah). Onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs je DNA zuiveren met gemak en permanent. Universele Liefde, een groot Bewustzijn,meer innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen zich tot jaren na afloop van deze workshop door de verregaande indaling van je Goddelijke Vonk en multidimensionale Zielelichtlichamen tijdens de transmissies, channelings en groepshealingen! Je leert hoe je zelf "Eternal Healing Light"een geweldig helende Straal,  kunt channelen uit je lichaam. Ook leer je welke edelstenen elk van je zieledelen ondersteunen.

Klik hier om je aan te melden

Aan te raden is de DNA healingset aan te schaffen en te gebruiken voorafgaand aan de workshop en na afloop.

 

Inmiddels zijn alle gratis overnachtingen in de groepsaccommodatie vergeven.
Er is nog wel plek voor een gratis overnachting op de camping van de Elohim Krachtplaats. Ook kun je, als je snel bent, het vakantiehuis Eenhoorn nog boeken om in het hogere Licht van jeZelf en de Krachtplaats te blijven en integreren. Blijven is, als het kan, beter dan elders overnachten vanwege het loskomen van je oude matrix en het massabewustzijn van de 3D omgeving.
Ervaring van een deelneemster:

"Voorafgaand aan Kosmisch Vuur begon het al; ik kreeg enorm veel energie, wat me verwonderde omdat ik mezelf niet zo herken in dat energieke zonder zwaarte. De workshop zelf was heel bijzonder en heel intens. Ik heb het gevoel dat er veel in gang is gezet en los is gelaten."

Irene

Klik hier om je op te geven voor de workshop
sodaliet kamerstuk.jpg16 juli - Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

Klik hier voor meer informatie
 

groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Klik hier om je aan te melden

 

 


 

sjamaan 2.jpg

Opleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Tijdens de opleiding is het voeren van een aardehealingspraktijk of functioneren als natuurcoach al mogelijk doordat je zo veel verdiepend leert voelen en zo snel veel kennis en ervaringen opdoet. De Elohim Krachtplaats en helende zelfrealisatie-tuinen zijn reeds een stukje nieuwe Aarde. Tijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieldelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

Klik hier voor meer informatie

 


 

13 juli (avond, ook online te volgen) - Elohim Groepshealing
"Verruim je mind+hart met Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

Groepshealing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zon hart spiritueel.jpgDeze helende transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook de kennis en gaven inhoudt van onze zielegroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. Ook het Magische Merlin bewustzijn zal indalen via onze kruin en geest. We leren vanuit gemak Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap.

Ervaring van een deelneemster:
"Ik voelde tijdens de transmissie mijn kruin en hart opengaan en een enorm bewustzijn en Oneness indalen. Ook een heerlijk gevoel toen alle chakra's uitgelijnd werden en opgingen in het geheel en ik inderdaad geen grens voelde aan mijn aura. Na afloop zat ik nog meer in mijn lichaam, voelde me heel aanwezig (present), nog meer in mijn kracht, heel vredig en merkte dat het heel rustig was in mijn hoofd. Geen gedachten :). Volgens mij hebben er ook blijvende veranderingen plaats mogen vinden en daar ben ik heel dankbaar voor."

Ben jij ook (weer) bij deze prachtige groepshealing?

Klik hier om je op te geven

PS. Ben je bekend met de mogelijkheid voor een groepshealing kortingspakket? Dat zijn 5 groepshealingen voor de prijs van 4. Klik hier voor meer informatie.

 


 

open mind.png

 


 

Spirituele activiteiten op de Elohim Krachtplaats, tijdens je Elohim vakantie of dagbezoek

Samen ontdekken tijdens Deva workshop.JPG

Er wordt deze zomer een divers aanbod aan spirituele activiteiten gegeven op de Elohim Krachtplaats. Bijvoorbeeld over engelen en lichtmeesters, passie, een persoonlijke healing-reading avond en een mini workshop edelstenen.

Alle spirituele zomer activiteiten bekijken?

Klik hier voor meer informatie

 


 

rondleiding Jordy.jpgTip voor een Elohim dagje uit!

Bezoek de Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen eop dagen met een spirituele bijeenkomst. Optie 2, boek vooraf je lunch/diner in het huiskamer restaurant. Tip 3: boek vooraf de bijzondere readingsrondleiding met een Elohim Master Healer Reader-Gids.

Meer informatie of advies over een spiritueel Elohim dagje uit?
Bel dan +31 (0) 597 541 539 of mail info@elohim-centre.org

Ps. Een weekend komen met 2 personen?
Denk dan aan het Krachtplaats arrangement.

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
32,50
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020