Heilig huwelijk en de tweelingstraal verbinding

16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

tweelingstraal 4.jpg

Ontvang multidimensionale eenheidshealing en kennis

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Tijdens geweldige groepshealingen en channelings worden helende en aanvullende kwaliteiten voor je gedownload van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire tweelingzielsdeel.

Word je diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel en meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Tijdens deze Elohim workshop met Joke ElZiam Nootebos ontvang je heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron. De Bron waarvan je samen in heelheid en eenheid, afdaalde. Vragen kunnen worden gesteld over tweelingzielontmoetingen en de bedoeling, andere relatie vragen  en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan dan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie

 

17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Workshop gegeven door Willeke Jansen

zwanen liefde.jpgIn een warme en veilige setting worden de tweelingziel situatie, de interne en externe relatie en situatie op dieper zielsniveau gecoacht en geread zodat je het praktisch om kunt zetten en toepassen. je ontvangt persoonlijke inzichten, healings en handvaten.


Je voelt je grote Zelf steeds duidelijker en op diepere lagen
Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig en je kunt die vooral voelen als je alleen bent… In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte, je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken… Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander moet zijn, of je voelt je niet gezien, verdrietig en sluit je af... Het lukt maar niet met je tweelingziel; wat is de bedoeling ...

Tijdens deze Elohim workshop met Willeke Jansen kun je persoonlijke vragen stellen
Het kan gaan over je tweelingziel, relatie (moeilijkheden), relatiewensen, verleden levens en seksualiteit inbrengen en worden deze in de groepsdynamiek vanuit je ziel belicht en geheald.

Klik hier om je op te geven

 


 

Artikel - Huidige collectieve processen

Artikel geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Angstige dromen, nachtelijk energetisch bezoek, boosheid, klein voelen ...
Uit onze verleden levensvelden, voorouder- en de zielengroepsvelden komen momenteel schaduwhoudingen, innerlijk kindgevoel en donkere herinneringen naar boven die lijken als van onszelf.

vrouw, gevoel.jpgOnze vrouwelijke intuïtie en gevoeligheid, onze aardewijsheid, zachte en kwetsbare aard, ze werden eeuwenlang vertrapt door de oordelende kerkvaders, door dogma en een sterk verhardende, vaak dominante mannenwereld. Dit veroorzaakte een generaties durende collectieve vrouwenverwond (en mannenwond)  op diepergaand zielsniveau. Het heeft er voor gezorgd dat vrouwen niet in hun Godinnenkracht kunnen leven waarbij ook de openstaande kwetsbaarheid hoort.

Klik hier om meer te lezen

 


 

Kosmische energie 2.jpg

Kosmisch Vuur 1, de aanmeldingen stromen binnen!

Workshop gegeven op 9 & 10 september, door Joke ElZiam Nootebos

Afgelopen week hebben nog eens 7 deelnemers zich tegelijk aangemeld waardoor de groep inmiddels rond de 30 deelnemers is en blijft groeien. Het belooft opnieuw geweldig te worde! We voelen nu al het grote Lichtveld van de Bovenwereld zich aan het opbouwen.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop brengen de 12 Kosmische Stralen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies) naar binnen. Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren duidelijk voelbaar in je lichaam door helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde (Sekinah). Onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs je DNA zuiveren met gemak en permanent. Universele Liefde, een groot Bewustzijn,meer innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen zich tot jaren na afloop van deze workshop door de verregaande indaling van je Goddelijke Vonk en multidimensionale Zielelichtlichamen tijdens de transmissies, channelings en groepshealingen! Je leert hoe je zelf "Eternal Healing Light"een geweldig helende Straal,  kunt channelen uit je lichaam. Ook leer je welke edelstenen elk van je zieledelen ondersteunen.

Klik hier om je aan te melden

Aan te raden is de DNA healingset aan te schaffen en te gebruiken voorafgaand aan de workshop en na afloop.

 

Inmiddels zijn alle gratis overnachtingen in de groepsaccommodatie vergeven.
Er is nog wel plek voor een gratis overnachting op de camping van de Elohim Krachtplaats. Ook kun je, als je snel bent, het vakantiehuis Eenhoorn nog boeken om in het hogere Licht van jeZelf en de Krachtplaats te blijven en integreren. Blijven is, als het kan, beter dan elders overnachten vanwege het loskomen van je oude matrix en het massabewustzijn van de 3D omgeving.

 


 

Ervaring van een deelneemster:

"Voorafgaand aan Kosmisch Vuur begon het al; ik kreeg enorm veel energie, wat me verwonderde omdat ik mezelf niet zo herken in dat energieke zonder zwaarte. De workshop zelf was heel bijzonder en heel intens. Ik heb het gevoel dat er veel in gang is gezet en los is gelaten."

Irene

Klik hier om je op te geven voor de workshop

 


 

sodaliet kamerstuk.jpg16 juli - Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

Klik hier voor meer informatie

 

 


 

groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Klik hier om je aan te melden

 

 


 

sjamaan 2.jpg

Opleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Tijdens de opleiding is het voeren van een aardehealingspraktijk of functioneren als natuurcoach al mogelijk doordat je zo veel verdiepend leert voelen en zo snel veel kennis en ervaringen opdoet. De Elohim Krachtplaats en helende zelfrealisatie-tuinen zijn reeds een stukje nieuwe Aarde. Tijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieldelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

Klik hier voor meer informatie

 


 

13 juli (avond, ook online te volgen) - Elohim Groepshealing
"Verruim je mind+hart met Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

Groepshealing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zon hart spiritueel.jpgDeze helende transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook de kennis en gaven inhoudt van onze zielegroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. Ook het Magische Merlin bewustzijn zal indalen via onze kruin en geest. We leren vanuit gemak Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap.

Ervaring van een deelneemster:
"Ik voelde tijdens de transmissie mijn kruin en hart opengaan en een enorm bewustzijn en Oneness indalen. Ook een heerlijk gevoel toen alle chakra's uitgelijnd werden en opgingen in het geheel en ik inderdaad geen grens voelde aan mijn aura. Na afloop zat ik nog meer in mijn lichaam, voelde me heel aanwezig (present), nog meer in mijn kracht, heel vredig en merkte dat het heel rustig was in mijn hoofd. Geen gedachten :). Volgens mij hebben er ook blijvende veranderingen plaats mogen vinden en daar ben ik heel dankbaar voor."

Ben jij ook (weer) bij deze prachtige groepshealing?

Klik hier om je op te geven

PS. Ben je bekend met de mogelijkheid voor een groepshealing kortingspakket? Dat zijn 5 groepshealingen voor de prijs van 4. Klik hier voor meer informatie.

 


 

open mind.png

 


 

Spirituele activiteiten op de Elohim Krachtplaats, tijdens je Elohim vakantie of dagbezoek

Samen ontdekken tijdens Deva workshop.JPG

Er wordt deze zomer een divers aanbod aan spirituele activiteiten gegeven op de Elohim Krachtplaats. Bijvoorbeeld over engelen en lichtmeesters, passie, een persoonlijke healing-reading avond en een mini workshop edelstenen.

Alle spirituele zomer activiteiten bekijken?

Klik hier voor meer informatie

 


 

rondleiding Jordy.jpgTip voor een Elohim dagje uit!

Bezoek de Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen eop dagen met een spirituele bijeenkomst. Optie 2, boek vooraf je lunch/diner in het huiskamer restaurant. Tip 3: boek vooraf de bijzondere readingsrondleiding met een Elohim Master Healer Reader-Gids.

Meer informatie of advies over een spiritueel Elohim dagje uit?
Bel dan +31 (0) 597 541 539 of mail info@elohim-centre.org

Ps. Een weekend komen met 2 personen?
Denk dan aan het Krachtplaats arrangement.

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
11-07-2021
12-07-2021
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin en Marlisa brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je, door de workshop verkregen Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en positieve lichtsferen aanbrengen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
vroegboekprijs € 0,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-M040 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020