Heilig huwelijk en de tweelingstraal verbinding

 

16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

tweelingstraal 4.jpg

Ontvang multidimensionale eenheidshealing en kennis

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Tijdens geweldige groepshealingen en channelings worden helende en aanvullende kwaliteiten voor je gedownload van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire tweelingzielsdeel.

Word je diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel en meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Tijdens deze Elohim workshop met Joke ElZiam Nootebos ontvang je heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron. De Bron waarvan je samen in heelheid en eenheid, afdaalde. Vragen kunnen worden gesteld over tweelingzielontmoetingen en de bedoeling, andere relatie vragen  en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan dan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie

 

17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Workshop gegeven door Willeke Jansen

zwanen liefde.jpgIn een warme en veilige setting worden de tweelingziel situatie, de interne en externe relatie en situatie op dieper zielsniveau gecoacht en geread zodat je het praktisch om kunt zetten en toepassen. je ontvangt persoonlijke inzichten, healings en handvaten.


Je voelt je grote Zelf steeds duidelijker en op diepere lagen
Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig en je kunt die vooral voelen als je alleen bent… In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte, je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken… Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander moet zijn, of je voelt je niet gezien, verdrietig en sluit je af... Het lukt maar niet met je tweelingziel; wat is de bedoeling ...

Tijdens deze Elohim workshop met Willeke Jansen kun je persoonlijke vragen stellen
Het kan gaan over je tweelingziel, relatie (moeilijkheden), relatiewensen, verleden levens en seksualiteit inbrengen en worden deze in de groepsdynamiek vanuit je ziel belicht en geheald.

Klik hier om je op te geven

 


 

Artikel - Huidige collectieve processen

Artikel geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Angstige dromen, nachtelijk energetisch bezoek, boosheid, klein voelen ...
Uit onze verleden levensvelden, voorouder- en de zielengroepsvelden komen momenteel schaduwhoudingen, innerlijk kindgevoel en donkere herinneringen naar boven die lijken als van onszelf.

vrouw, gevoel.jpgOnze vrouwelijke intuïtie en gevoeligheid, onze aardewijsheid, zachte en kwetsbare aard, ze werden eeuwenlang vertrapt door de oordelende kerkvaders, door dogma en een sterk verhardende, vaak dominante mannenwereld. Dit veroorzaakte een generaties durende collectieve vrouwenverwond (en mannenwond)  op diepergaand zielsniveau. Het heeft er voor gezorgd dat vrouwen niet in hun Godinnenkracht kunnen leven waarbij ook de openstaande kwetsbaarheid hoort.

Klik hier om meer te lezen

 


 

Kosmische energie 2.jpg

Kosmisch Vuur 1, de aanmeldingen stromen binnen!

Workshop gegeven op 9 & 10 september, door Joke ElZiam Nootebos

Afgelopen week hebben nog eens 7 deelnemers zich tegelijk aangemeld waardoor de groep inmiddels rond de 30 deelnemers is en blijft groeien. Het belooft opnieuw geweldig te worde! We voelen nu al het grote Lichtveld van de Bovenwereld zich aan het opbouwen.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop brengen de 12 Kosmische Stralen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies) naar binnen. Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren duidelijk voelbaar in je lichaam door helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde (Sekinah). Onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs je DNA zuiveren met gemak en permanent. Universele Liefde, een groot Bewustzijn,meer innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen zich tot jaren na afloop van deze workshop door de verregaande indaling van je Goddelijke Vonk en multidimensionale Zielelichtlichamen tijdens de transmissies, channelings en groepshealingen! Je leert hoe je zelf "Eternal Healing Light"een geweldig helende Straal,  kunt channelen uit je lichaam. Ook leer je welke edelstenen elk van je zieledelen ondersteunen.

Klik hier om je aan te melden

Aan te raden is de DNA healingset aan te schaffen en te gebruiken voorafgaand aan de workshop en na afloop.

 

Inmiddels zijn alle gratis overnachtingen in de groepsaccommodatie vergeven.
Er is nog wel plek voor een gratis overnachting op de camping van de Elohim Krachtplaats. Ook kun je, als je snel bent, het vakantiehuis Eenhoorn nog boeken om in het hogere Licht van jeZelf en de Krachtplaats te blijven en integreren. Blijven is, als het kan, beter dan elders overnachten vanwege het loskomen van je oude matrix en het massabewustzijn van de 3D omgeving.
Ervaring van een deelneemster:

"Voorafgaand aan Kosmisch Vuur begon het al; ik kreeg enorm veel energie, wat me verwonderde omdat ik mezelf niet zo herken in dat energieke zonder zwaarte. De workshop zelf was heel bijzonder en heel intens. Ik heb het gevoel dat er veel in gang is gezet en los is gelaten."

Irene

Klik hier om je op te geven voor de workshop
sodaliet kamerstuk.jpg16 juli - Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

Klik hier voor meer informatie
 

groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Klik hier om je aan te melden

 

 


 

sjamaan 2.jpg

Opleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Tijdens de opleiding is het voeren van een aardehealingspraktijk of functioneren als natuurcoach al mogelijk doordat je zo veel verdiepend leert voelen en zo snel veel kennis en ervaringen opdoet. De Elohim Krachtplaats en helende zelfrealisatie-tuinen zijn reeds een stukje nieuwe Aarde. Tijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieldelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

Klik hier voor meer informatie

 


 

13 juli (avond, ook online te volgen) - Elohim Groepshealing
"Verruim je mind+hart met Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

Groepshealing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zon hart spiritueel.jpgDeze helende transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook de kennis en gaven inhoudt van onze zielegroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. Ook het Magische Merlin bewustzijn zal indalen via onze kruin en geest. We leren vanuit gemak Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap.

Ervaring van een deelneemster:
"Ik voelde tijdens de transmissie mijn kruin en hart opengaan en een enorm bewustzijn en Oneness indalen. Ook een heerlijk gevoel toen alle chakra's uitgelijnd werden en opgingen in het geheel en ik inderdaad geen grens voelde aan mijn aura. Na afloop zat ik nog meer in mijn lichaam, voelde me heel aanwezig (present), nog meer in mijn kracht, heel vredig en merkte dat het heel rustig was in mijn hoofd. Geen gedachten :). Volgens mij hebben er ook blijvende veranderingen plaats mogen vinden en daar ben ik heel dankbaar voor."

Ben jij ook (weer) bij deze prachtige groepshealing?

Klik hier om je op te geven

PS. Ben je bekend met de mogelijkheid voor een groepshealing kortingspakket? Dat zijn 5 groepshealingen voor de prijs van 4. Klik hier voor meer informatie.

 


 

open mind.png

 


 

Spirituele activiteiten op de Elohim Krachtplaats, tijdens je Elohim vakantie of dagbezoek

Samen ontdekken tijdens Deva workshop.JPG

Er wordt deze zomer een divers aanbod aan spirituele activiteiten gegeven op de Elohim Krachtplaats. Bijvoorbeeld over engelen en lichtmeesters, passie, een persoonlijke healing-reading avond en een mini workshop edelstenen.

Alle spirituele zomer activiteiten bekijken?

Klik hier voor meer informatie

 


 

rondleiding Jordy.jpgTip voor een Elohim dagje uit!

Bezoek de Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen eop dagen met een spirituele bijeenkomst. Optie 2, boek vooraf je lunch/diner in het huiskamer restaurant. Tip 3: boek vooraf de bijzondere readingsrondleiding met een Elohim Master Healer Reader-Gids.

Meer informatie of advies over een spiritueel Elohim dagje uit?
Bel dan +31 (0) 597 541 539 of mail info@elohim-centre.org

Ps. Een weekend komen met 2 personen?
Denk dan aan het Krachtplaats arrangement.

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0