Heilig huwelijk en de tweelingstraal verbinding

 

16 september - Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

tweelingstraal 4.jpg

Ontvang multidimensionale eenheidshealing en kennis

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Tijdens geweldige groepshealingen en channelings worden helende en aanvullende kwaliteiten voor je gedownload van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire tweelingzielsdeel.

Word je diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel en meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Tijdens deze Elohim workshop met Joke ElZiam Nootebos ontvang je heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron. De Bron waarvan je samen in heelheid en eenheid, afdaalde. Vragen kunnen worden gesteld over tweelingzielontmoetingen en de bedoeling, andere relatie vragen  en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan dan persoonlijke readings.

Klik hier voor meer informatie

 

17 september - Tweelingzielverbindingen en andere relatie vragen

Workshop gegeven door Willeke Jansen

zwanen liefde.jpgIn een warme en veilige setting worden de tweelingziel situatie, de interne en externe relatie en situatie op dieper zielsniveau gecoacht en geread zodat je het praktisch om kunt zetten en toepassen. je ontvangt persoonlijke inzichten, healings en handvaten.


Je voelt je grote Zelf steeds duidelijker en op diepere lagen
Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig en je kunt die vooral voelen als je alleen bent… In een relatie of gewoon simpelweg in contact en verbinding met een ander is het veel lastiger om dit gevoel van je ware zelf en je gerealiseerde staat vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte, je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken… Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander moet zijn, of je voelt je niet gezien, verdrietig en sluit je af... Het lukt maar niet met je tweelingziel; wat is de bedoeling ...

Tijdens deze Elohim workshop met Willeke Jansen kun je persoonlijke vragen stellen
Het kan gaan over je tweelingziel, relatie (moeilijkheden), relatiewensen, verleden levens en seksualiteit inbrengen en worden deze in de groepsdynamiek vanuit je ziel belicht en geheald.

Klik hier om je op te geven

 


 

Artikel - Huidige collectieve processen

Artikel geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Angstige dromen, nachtelijk energetisch bezoek, boosheid, klein voelen ...
Uit onze verleden levensvelden, voorouder- en de zielengroepsvelden komen momenteel schaduwhoudingen, innerlijk kindgevoel en donkere herinneringen naar boven die lijken als van onszelf.

vrouw, gevoel.jpgOnze vrouwelijke intuïtie en gevoeligheid, onze aardewijsheid, zachte en kwetsbare aard, ze werden eeuwenlang vertrapt door de oordelende kerkvaders, door dogma en een sterk verhardende, vaak dominante mannenwereld. Dit veroorzaakte een generaties durende collectieve vrouwenverwond (en mannenwond)  op diepergaand zielsniveau. Het heeft er voor gezorgd dat vrouwen niet in hun Godinnenkracht kunnen leven waarbij ook de openstaande kwetsbaarheid hoort.

Klik hier om meer te lezen

 


 

Kosmische energie 2.jpg

Kosmisch Vuur 1, de aanmeldingen stromen binnen!

Workshop gegeven op 9 & 10 september, door Joke ElZiam Nootebos

Afgelopen week hebben nog eens 7 deelnemers zich tegelijk aangemeld waardoor de groep inmiddels rond de 30 deelnemers is en blijft groeien. Het belooft opnieuw geweldig te worde! We voelen nu al het grote Lichtveld van de Bovenwereld zich aan het opbouwen.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop brengen de 12 Kosmische Stralen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (uit andere dimensies) naar binnen. Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren duidelijk voelbaar in je lichaam door helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde (Sekinah). Onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs je DNA zuiveren met gemak en permanent. Universele Liefde, een groot Bewustzijn,meer innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen zich tot jaren na afloop van deze workshop door de verregaande indaling van je Goddelijke Vonk en multidimensionale Zielelichtlichamen tijdens de transmissies, channelings en groepshealingen! Je leert hoe je zelf "Eternal Healing Light"een geweldig helende Straal,  kunt channelen uit je lichaam. Ook leer je welke edelstenen elk van je zieledelen ondersteunen.

Klik hier om je aan te melden

Aan te raden is de DNA healingset aan te schaffen en te gebruiken voorafgaand aan de workshop en na afloop.

 

Inmiddels zijn alle gratis overnachtingen in de groepsaccommodatie vergeven.
Er is nog wel plek voor een gratis overnachting op de camping van de Elohim Krachtplaats. Ook kun je, als je snel bent, het vakantiehuis Eenhoorn nog boeken om in het hogere Licht van jeZelf en de Krachtplaats te blijven en integreren. Blijven is, als het kan, beter dan elders overnachten vanwege het loskomen van je oude matrix en het massabewustzijn van de 3D omgeving.
Ervaring van een deelneemster:

"Voorafgaand aan Kosmisch Vuur begon het al; ik kreeg enorm veel energie, wat me verwonderde omdat ik mezelf niet zo herken in dat energieke zonder zwaarte. De workshop zelf was heel bijzonder en heel intens. Ik heb het gevoel dat er veel in gang is gezet en los is gelaten."

Irene

Klik hier om je op te geven voor de workshop
sodaliet kamerstuk.jpg16 juli - Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

Klik hier voor meer informatie
 

groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Klik hier om je aan te melden

 

 


 

sjamaan 2.jpg

Opleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Tijdens de opleiding is het voeren van een aardehealingspraktijk of functioneren als natuurcoach al mogelijk doordat je zo veel verdiepend leert voelen en zo snel veel kennis en ervaringen opdoet. De Elohim Krachtplaats en helende zelfrealisatie-tuinen zijn reeds een stukje nieuwe Aarde. Tijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieldelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

Klik hier voor meer informatie

 


 

13 juli (avond, ook online te volgen) - Elohim Groepshealing
"Verruim je mind+hart met Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

Groepshealing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Zon hart spiritueel.jpgDeze helende transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook de kennis en gaven inhoudt van onze zielegroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. Ook het Magische Merlin bewustzijn zal indalen via onze kruin en geest. We leren vanuit gemak Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap.

Ervaring van een deelneemster:
"Ik voelde tijdens de transmissie mijn kruin en hart opengaan en een enorm bewustzijn en Oneness indalen. Ook een heerlijk gevoel toen alle chakra's uitgelijnd werden en opgingen in het geheel en ik inderdaad geen grens voelde aan mijn aura. Na afloop zat ik nog meer in mijn lichaam, voelde me heel aanwezig (present), nog meer in mijn kracht, heel vredig en merkte dat het heel rustig was in mijn hoofd. Geen gedachten :). Volgens mij hebben er ook blijvende veranderingen plaats mogen vinden en daar ben ik heel dankbaar voor."

Ben jij ook (weer) bij deze prachtige groepshealing?

Klik hier om je op te geven

PS. Ben je bekend met de mogelijkheid voor een groepshealing kortingspakket? Dat zijn 5 groepshealingen voor de prijs van 4. Klik hier voor meer informatie.

 


 

open mind.png

 


 

Spirituele activiteiten op de Elohim Krachtplaats, tijdens je Elohim vakantie of dagbezoek

Samen ontdekken tijdens Deva workshop.JPG

Er wordt deze zomer een divers aanbod aan spirituele activiteiten gegeven op de Elohim Krachtplaats. Bijvoorbeeld over engelen en lichtmeesters, passie, een persoonlijke healing-reading avond en een mini workshop edelstenen.

Alle spirituele zomer activiteiten bekijken?

Klik hier voor meer informatie

 


 

rondleiding Jordy.jpgTip voor een Elohim dagje uit!

Bezoek de Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen eop dagen met een spirituele bijeenkomst. Optie 2, boek vooraf je lunch/diner in het huiskamer restaurant. Tip 3: boek vooraf de bijzondere readingsrondleiding met een Elohim Master Healer Reader-Gids.

Meer informatie of advies over een spiritueel Elohim dagje uit?
Bel dan +31 (0) 597 541 539 of mail info@elohim-centre.org

Ps. Een weekend komen met 2 personen?
Denk dan aan het Krachtplaats arrangement.

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18