Kom jij ook naar de open dag? 2017

 

samenwerken.jpgVermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen met je vrienden!

 

 


 

Open dag 1.png

16 juli - Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

Drukte in de kristalwinkel.JPG

Laat je verrassen door de bijzondere wereld van edelstenen en kristallen op deze open dag van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Wat is er te doen tijdens deze dag:

 • Advies krijgen over je eigen (spirituele) groeiweg
 • Leren pendelen
 • Ontdekken welke edelsteen bij jouw horoscoop hoort
 • Uitleg krijgen over het energetisch openen en activeren van edelstenen en kristallen
 • Gratis 5 minuten aura-reading ontvangen
 • Advies krijgen over zelfrealisatie- en deva kruidentincturen
 • De grootste geslepen Sodaliet van Europa in het echt zien en aanraken: bekijk hier
 • Een hele grote Boeddha Jade sculptuur bekijken: neem hier alvast een kijkje
 • Rondsnuffelen tussen de honderden kristallen
 • En nog veel meer

“Ik vond de spirituele winkel heerlijk. Het beste is misschien wel dat je werkelijk geholpen wordt door bekwame mensen, die aandacht voor je hebben.”

"Wat een mooi stenenwinkeltje en leuke mensen lopen hier rond. Ik voelde me heel welkom."

Mee-eten tijden de open dag?

Bio-vega lunch: 12.15 uur
Bio-vega diner: 17.30 uur

Geef je van te voren op als je aan de maaltijden wilt meedoen!

Klik hier voor het adres en de route

 


 

Voorhoofdchakra 2015 nieuwsbrief formaat (5).jpg ...Verwen jezelf met een dagje Krachtplaats

Maak van de open dag een dagje uit door ook de bijzondere Elohim Krachtplaats te bezoeken met prachtige energie plekken, het Lemurisch bos en de helende tuinen.
Lees hier meer over de Elohim Krachtplaats met helende tuinen.

 


 

innerlijke saboteur.jpgArtikel: Innerlijke saboteurs, mindshift en verlichtingssymptomen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ieder heeft patronen, innerlijke saboteurs die gericht zijn tegen je ware zelf, je prachtig licht-engel worden. Je innerlijke saboteur of ego-ik wil onbewust je verandering uitstellen. Als je iets graag wilt dan kan hij bijvoorbeeld hoofdpijn, ja-maar denken, onverschillig, angstig of onzeker worden, veroorzaken en je in je comfortzone houden zonder te kiezen voor je levensbestemming en het Licht van je ziel.

Meer weten?
Klik hier om het artikel te lezen

 Vacature: we zijn op zoek naar krachten die ons komen versterken!

Koffiepauze 2 2015.JPG

Ben je toe aan een omslag in je leven, heb je koken als passie en wil je samenwerken in de vriendschap en eenheid van een spiritueel team? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou. Waag de stap en kom werken in een nieuwetijds zelfrealisatie organisatie met bewuste gevoelsmensen die allen willen bijdragen aan het zaaien van liefde, eenheid en bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Wil jij een afstudeer Healing-Reading met 50% korting op 25 augustus?

Marijke Verhavert werkt sinds 2007 als leidinggevende en coach voor organisaties met maatschappelijke doelen. Als healer en reader krijgt ze energieën en informatie voor jou door die jou kunnen helpen met je huidige vraagstukken of uitdagingen in het leven. Ze helpt je bij het versterken van je eigen (veer)kracht, wil en doorzettingsvermogen. Ze geeft je inzicht in waar je nu staat en waar je naartoe kunt groeien. Ook helpt ze je bij het hervinden van je missie / visie / eigen waarden, balans en vertrouwen in de toekomst.

Op 25 augustus van 14.00 - 15.00 uur geeft Marijke haar afstudeersessie voor de Master Healer-Reader-Coach opleiding. Je kunt je nu opgeven met 50% korting, maar 1 plek beschikbaar! (Opgeven kan via info@elohim-centre.org of +31 (0) 597 541 539.)

Klik hier voor meer informatie

 


 

Kom je ook verblijven op de Krachtplaats deze zomer? Wees er dan op tijd bij!

Campingterrein 2 2015.jpg [1]

Wil jij je opladen en ontspannen in een hoogdimensionale omgeving en genieten van de natuur en de 30 verschillende zelfrealisatie tuinen? Tijdens een verblijf op de Elohim Krachtplaats kun je gelijkgestemden ontmoeten, kom je tot rust in de sacrale energie en bestaat  de mogelijkheid voor persoonlijke consulten, spirituele (avond)lezingen, eten in het huiskamerrestaurant en rondsnuffelen in de kristalwinkel.

Vanwege het grote aantal boekingen de afgelopen weken raden we je aan tijdig te boeken om verzekerd te zijn van je plek. Steeds vaker moeten we "nee" zeggen omdat de chalets volgeboekt zijn.

Bezoek www.natuurcampingvakantiehuis.nl voor alle accommodaties

Klik hier om te zien wat er allemaal te doen is tijdens je verblijf

 


 

Leuke lezingen in de zomermaanden

Deze zomer worden er verschillende bijeenkomsten en lezingen georganiseerd op de Elohim Krachtplaats. Leuk om te combineren met een bezoek aan de 30 helende tuinen, edelsteenwinkel en mee eten in het huiskamerrestaurant. Ook kun je een overnachting in de Elohim B&B, vakantiehuis of mini camping boeken.

Agenda juli

 
Voor meer spirituele avonden en bijeenkomsten, bekijk de Elohim activiteiten agenda.

 


 

Weet jij dat?

 


 

pablo (8) - kopie - kopie.png pablo (27) - kopie.png

 


 

9 & 10 september - Kosmisch Vuur 1, geef je tijdig op!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Verlichting schema.jpgDe bijzondere workshop Kosmisch Vuur staat al vele jaren bekend als een van de meest bijzonder en mooiste wrokshops en trekt jaarlijks vele deelnemers aan. Je kunt hem voor jezelf volgen maar het is ook de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel met al je zieledelen te activeren. De door Joke ElZiam Nootebos gechannelende 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 zielelichtlichamen (uit hogere dimensies) in je lichaam. Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren voelbaar. Net als helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde. Onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs je DNA zuiveren direct. Je universele Liefde, Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen zich tot jaren na afloop. Net als de verdere indaling van je zielelichamen en Goddelijke Vonk! Ook leer je tijdens de workshop helend Eternal Healing Light uit je lichaam te channelen!

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop, ik kom zeker terug!"

Tineke

Er zijn nog maar een aantal gratis overnachtingen beschikbaar in de groepsaccommodatie Happiness. Wees dus snel als je daarvan gebruik wilt maken!

Klik hier om je aan te melden

Tip: Herhaal je deze workshop binnen 4 jaar? Dan betaal je € 217,- ipv € 372,-

 


 

Artikel: Ware steun en veiligheid vind je in je Goddelijke Zelf

Geschreven door Luuc van Vuuren

Bloem.jpgAls je ontwikkeling groeit dan heb je steeds minder behoefte aan verhalen, steun of begrip van lichtwerkers en vrienden. Het is fijn als het er is, maar de ware steun en basis vind je in jeZelf en de Bovenwereld.

Klik hier om verder te lezen

 


 

Gratis: satsangopname over o.a. Lemurië, Atlantis en de Elohim Krachtplaats “Hoe word ik een kosmisch mens?”

orb lemurisch bos 2016.JPG

Een bijzondere gratis satsang met Joke ElZiam Nootebos over de ontwikkelingen vanuit Lemurië en Atlantis en wat dit betekent voor je huidige leven op aarde.

Deel deze gratis satsang ook met je vrienden!

Klik hier om de gratis satsang te beluisteren

 


 

15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Lunch met biologische soep en gezelligheid.jpg

Na het geweldige succes van vorig jaar organiseren we dit jaar weer een spirituele vakantieweek. Er is een leuk programma met ook 'alone time' zodat je heerlijk tot jezelf kunt komen. De week tilt je op in een hogere lichtsfeer van bezieling  en eenheid. De energie van de krachtplaats, het samen zijn en eten met gelijkgestemden en de spirituele activiteiten maken het tot een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten.

Lees hieronder hoe andere mensen de spirituele vakantieweek ervaren:

"Ontzettend bedankt voor de mooie, fijne, leerzame, inspirerende zomerweek. Ik ben naar huis gegaan als echt een nieuwe versie van mezelf. Voel veel meer, ben me bewuster van alles in mijn lijf, maar vooral ook veel bewuster van de natuur om me heen. Het was na de week kamperen ook heel vreemd om weer binnen te zijn en binnen te slapen."

"Het was zo'n fijne en heerlijk ontspannen week! Helemaal in contact met mijzelf en de natuur(wezens). Ben nog aan het nagenieten en inzichten en ervaringen aan het oogsten. Ontzettend bedankt!"

Klik hier voor meer informatie over de spirituele vakantieweek

 


 

natuur engel.jpg

Audio voor thuis - Levenswens creëren, magisch kind en engel

Na deze audio opname (35 minuten) van een transmissie, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, ben je meer afgestemd op wat jouw telepathische kanalen en intuïtieve antennes te vertellen hebben, vanuit je gewaar zijn als engelen mens. Je bent en kent de zijnskwaliteiten van je essentie na de audio transmissie meer. De helende energie werkt op angstgeschiedenissen en oer-onveiligheidsthema's, zowel in het persoonlijk vlak in het fysieke lichaam tot in het DNA en je chakrasysteem, als in het karma van je zielengroep(en).

Wat je na afloopt merkt:

 • Je bent meer verbonden met je hoger hart, je engelkwaliteiten en vaardigheden.
 • Je hebt meer helder waar je voor staat en wat je wilt.
 • Je luistert beter naar je eigen behoeften in plaats van de belangen van je omgeving.
 • Je leven wordt lichter. (Zelf)vertrouwen nestelt zich in je buik.
 • Je leeft spontaner. Je bent blij!

Alleen afgelopen week al bestelden tientallen mensen deze opname met geweldige resultaten!

Bestel hier de opname

Tip: Audio healings op seksualiteit en relaties, tweelingzielen, heilig huwelijk

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealingavond, live/online: Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13