Kom jij ook naar de open dag? 2017

Vermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen met je vrienden!

 

 


 

 

16 juli - Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

Drukte in de kristalwinkel.JPG

Laat je verrassen door de bijzondere wereld van edelstenen en kristallen op deze open dag van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Wat is er te doen tijdens deze dag:

 • Advies krijgen over je eigen (spirituele) groeiweg
 • Leren pendelen
 • Ontdekken welke edelsteen bij jouw horoscoop hoort
 • Uitleg krijgen over het energetisch openen en activeren van edelstenen en kristallen
 • Gratis 5 minuten aura-reading ontvangen
 • Advies krijgen over zelfrealisatie- en deva kruidentincturen
 • De grootste geslepen Sodaliet van Europa in het echt zien en aanraken: bekijk hier
 • Een hele grote Boeddha Jade sculptuur bekijken: neem hier alvast een kijkje
 • Rondsnuffelen tussen de honderden kristallen
 • En nog veel meer

“Ik vond de spirituele winkel heerlijk. Het beste is misschien wel dat je werkelijk geholpen wordt door bekwame mensen, die aandacht voor je hebben.”

"Wat een mooi stenenwinkeltje en leuke mensen lopen hier rond. Ik voelde me heel welkom."

Mee-eten tijden de open dag?

Bio-vega lunch: 12.15 uur
Bio-vega diner: 17.30 uur

Geef je van te voren op als je aan de maaltijden wilt meedoen!

Klik hier voor het adres en de route

 


 

Voorhoofdchakra 2015 nieuwsbrief formaat (5).jpg ...Verwen jezelf met een dagje Krachtplaats

Maak van de open dag een dagje uit door ook de bijzondere Elohim Krachtplaats te bezoeken met prachtige energie plekken, het Lemurisch bos en de helende tuinen.
Lees hier meer over de Elohim Krachtplaats met helende tuinen.

 


 

Artikel: Innerlijke saboteurs, mindshift en verlichtingssymptomen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ieder heeft patronen, innerlijke saboteurs die gericht zijn tegen je ware zelf, je prachtig licht-engel worden. Je innerlijke saboteur of ego-ik wil onbewust je verandering uitstellen. Als je iets graag wilt dan kan hij bijvoorbeeld hoofdpijn, ja-maar denken, onverschillig, angstig of onzeker worden, veroorzaken en je in je comfortzone houden zonder te kiezen voor je levensbestemming en het Licht van je ziel.

Meer weten?
Klik hier om het artikel te lezen

 Vacature: we zijn op zoek naar krachten die ons komen versterken!

Koffiepauze 2 2015.JPG

Ben je toe aan een omslag in je leven, heb je koken als passie en wil je samenwerken in de vriendschap en eenheid van een spiritueel team? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou. Waag de stap en kom werken in een nieuwetijds zelfrealisatie organisatie met bewuste gevoelsmensen die allen willen bijdragen aan het zaaien van liefde, eenheid en bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Wil jij een afstudeer Healing-Reading met 50% korting op 25 augustus?

Marijke Verhavert werkt sinds 2007 als leidinggevende en coach voor organisaties met maatschappelijke doelen. Als healer en reader krijgt ze energieën en informatie voor jou door die jou kunnen helpen met je huidige vraagstukken of uitdagingen in het leven. Ze helpt je bij het versterken van je eigen (veer)kracht, wil en doorzettingsvermogen. Ze geeft je inzicht in waar je nu staat en waar je naartoe kunt groeien. Ook helpt ze je bij het hervinden van je missie / visie / eigen waarden, balans en vertrouwen in de toekomst.

Op 25 augustus van 14.00 - 15.00 uur geeft Marijke haar afstudeersessie voor de Master Healer-Reader-Coach opleiding. Je kunt je nu opgeven met 50% korting, maar 1 plek beschikbaar! (Opgeven kan via info@elohim-centre.org of +31 (0) 597 541 539.)

Klik hier voor meer informatie

 


 

Kom je ook verblijven op de Krachtplaats deze zomer? Wees er dan op tijd bij!

Campingterrein 2 2015.jpg [1]

Wil jij je opladen en ontspannen in een hoogdimensionale omgeving en genieten van de natuur en de 30 verschillende zelfrealisatie tuinen? Tijdens een verblijf op de Elohim Krachtplaats kun je gelijkgestemden ontmoeten, kom je tot rust in de sacrale energie en bestaat  de mogelijkheid voor persoonlijke consulten, spirituele (avond)lezingen, eten in het huiskamerrestaurant en rondsnuffelen in de kristalwinkel.

Vanwege het grote aantal boekingen de afgelopen weken raden we je aan tijdig te boeken om verzekerd te zijn van je plek. Steeds vaker moeten we "nee" zeggen omdat de chalets volgeboekt zijn.

Bezoek www.natuurcampingvakantiehuis.nl voor alle accommodaties

Klik hier om te zien wat er allemaal te doen is tijdens je verblijf

 


 

Leuke lezingen in de zomermaanden

Deze zomer worden er verschillende bijeenkomsten en lezingen georganiseerd op de Elohim Krachtplaats. Leuk om te combineren met een bezoek aan de 30 helende tuinen, edelsteenwinkel en mee eten in het huiskamerrestaurant. Ook kun je een overnachting in de Elohim B&B, vakantiehuis of mini camping boeken.

Agenda juli

 
Voor meer spirituele avonden en bijeenkomsten, bekijk de Elohim activiteiten agenda.

 


 

Weet jij dat?

 


 

pablo (8) - kopie - kopie.png pablo (27) - kopie.png

 


 

9 & 10 september - Kosmisch Vuur 1, geef je tijdig op!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De bijzondere workshop Kosmisch Vuur staat al vele jaren bekend als een van de meest bijzonder en mooiste wrokshops en trekt jaarlijks vele deelnemers aan. Je kunt hem voor jezelf volgen maar het is ook de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel met al je zieledelen te activeren. De door Joke ElZiam Nootebos gechannelende 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 zielelichtlichamen (uit hogere dimensies) in je lichaam. Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren voelbaar. Net als helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde. Onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs je DNA zuiveren direct. Je universele Liefde, Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen zich tot jaren na afloop. Net als de verdere indaling van je zielelichamen en Goddelijke Vonk! Ook leer je tijdens de workshop helend Eternal Healing Light uit je lichaam te channelen!

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop, ik kom zeker terug!"

Tineke

Er zijn nog maar een aantal gratis overnachtingen beschikbaar in de groepsaccommodatie Happiness. Wees dus snel als je daarvan gebruik wilt maken!

Klik hier om je aan te melden

Tip: Herhaal je deze workshop binnen 4 jaar? Dan betaal je € 217,- ipv € 372,-

 


 

Artikel: Ware steun en veiligheid vind je in je Goddelijke Zelf

Geschreven door Luuc van Vuuren

Als je ontwikkeling groeit dan heb je steeds minder behoefte aan verhalen, steun of begrip van lichtwerkers en vrienden. Het is fijn als het er is, maar de ware steun en basis vind je in jeZelf en de Bovenwereld.

Klik hier om verder te lezen

 


 

Gratis: satsangopname over o.a. Lemurië, Atlantis en de Elohim Krachtplaats “Hoe word ik een kosmisch mens?”

 

Een bijzondere gratis satsang met Joke ElZiam Nootebos over de ontwikkelingen vanuit Lemurië en Atlantis en wat dit betekent voor je huidige leven op aarde.

Deel deze gratis satsang ook met je vrienden!

Klik hier om de gratis satsang te beluisteren

 


 

15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Lunch met biologische soep en gezelligheid.jpg

Na het geweldige succes van vorig jaar organiseren we dit jaar weer een spirituele vakantieweek. Er is een leuk programma met ook 'alone time' zodat je heerlijk tot jezelf kunt komen. De week tilt je op in een hogere lichtsfeer van bezieling  en eenheid. De energie van de krachtplaats, het samen zijn en eten met gelijkgestemden en de spirituele activiteiten maken het tot een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten.

Lees hieronder hoe andere mensen de spirituele vakantieweek ervaren:

"Ontzettend bedankt voor de mooie, fijne, leerzame, inspirerende zomerweek. Ik ben naar huis gegaan als echt een nieuwe versie van mezelf. Voel veel meer, ben me bewuster van alles in mijn lijf, maar vooral ook veel bewuster van de natuur om me heen. Het was na de week kamperen ook heel vreemd om weer binnen te zijn en binnen te slapen."

"Het was zo'n fijne en heerlijk ontspannen week! Helemaal in contact met mijzelf en de natuur(wezens). Ben nog aan het nagenieten en inzichten en ervaringen aan het oogsten. Ontzettend bedankt!"

Klik hier voor meer informatie over de spirituele vakantieweek

 


 

 

Audio voor thuis - Levenswens creëren, magisch kind en engel

Na deze audio opname (35 minuten) van een transmissie, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, ben je meer afgestemd op wat jouw telepathische kanalen en intuïtieve antennes te vertellen hebben, vanuit je gewaar zijn als engelen mens. Je bent en kent de zijnskwaliteiten van je essentie na de audio transmissie meer. De helende energie werkt op angstgeschiedenissen en oer-onveiligheidsthema's, zowel in het persoonlijk vlak in het fysieke lichaam tot in het DNA en je chakrasysteem, als in het karma van je zielengroep(en).

Wat je na afloopt merkt:

 • Je bent meer verbonden met je hoger hart, je engelkwaliteiten en vaardigheden.
 • Je hebt meer helder waar je voor staat en wat je wilt.
 • Je luistert beter naar je eigen behoeften in plaats van de belangen van je omgeving.
 • Je leven wordt lichter. (Zelf)vertrouwen nestelt zich in je buik.
 • Je leeft spontaner. Je bent blij!

Alleen afgelopen week al bestelden tientallen mensen deze opname met geweldige resultaten!

Bestel hier de opname

Tip: Audio healings op seksualiteit en relaties, tweelingzielen, heilig huwelijk

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020