Kom jij ook naar de open dag? 2017

 

Vermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen met je vrienden!

 

 


 

 

16 juli - Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

Drukte in de kristalwinkel.JPG

Laat je verrassen door de bijzondere wereld van edelstenen en kristallen op deze open dag van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Wat is er te doen tijdens deze dag:

 • Advies krijgen over je eigen (spirituele) groeiweg
 • Leren pendelen
 • Ontdekken welke edelsteen bij jouw horoscoop hoort
 • Uitleg krijgen over het energetisch openen en activeren van edelstenen en kristallen
 • Gratis 5 minuten aura-reading ontvangen
 • Advies krijgen over zelfrealisatie- en deva kruidentincturen
 • De grootste geslepen Sodaliet van Europa in het echt zien en aanraken: bekijk hier
 • Een hele grote Boeddha Jade sculptuur bekijken: neem hier alvast een kijkje
 • Rondsnuffelen tussen de honderden kristallen
 • En nog veel meer

“Ik vond de spirituele winkel heerlijk. Het beste is misschien wel dat je werkelijk geholpen wordt door bekwame mensen, die aandacht voor je hebben.”

"Wat een mooi stenenwinkeltje en leuke mensen lopen hier rond. Ik voelde me heel welkom."

Mee-eten tijden de open dag?

Bio-vega lunch: 12.15 uur
Bio-vega diner: 17.30 uur

Geef je van te voren op als je aan de maaltijden wilt meedoen!

Klik hier voor het adres en de route

 


 

Voorhoofdchakra 2015 nieuwsbrief formaat (5).jpg ...Verwen jezelf met een dagje Krachtplaats

Maak van de open dag een dagje uit door ook de bijzondere Elohim Krachtplaats te bezoeken met prachtige energie plekken, het Lemurisch bos en de helende tuinen.
Lees hier meer over de Elohim Krachtplaats met helende tuinen.

 


 

Artikel: Innerlijke saboteurs, mindshift en verlichtingssymptomen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ieder heeft patronen, innerlijke saboteurs die gericht zijn tegen je ware zelf, je prachtig licht-engel worden. Je innerlijke saboteur of ego-ik wil onbewust je verandering uitstellen. Als je iets graag wilt dan kan hij bijvoorbeeld hoofdpijn, ja-maar denken, onverschillig, angstig of onzeker worden, veroorzaken en je in je comfortzone houden zonder te kiezen voor je levensbestemming en het Licht van je ziel.

Meer weten?
Klik hier om het artikel te lezen

 Vacature: we zijn op zoek naar krachten die ons komen versterken!

Koffiepauze 2 2015.JPG

Ben je toe aan een omslag in je leven, heb je koken als passie en wil je samenwerken in de vriendschap en eenheid van een spiritueel team? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou. Waag de stap en kom werken in een nieuwetijds zelfrealisatie organisatie met bewuste gevoelsmensen die allen willen bijdragen aan het zaaien van liefde, eenheid en bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Wil jij een afstudeer Healing-Reading met 50% korting op 25 augustus?

Marijke Verhavert werkt sinds 2007 als leidinggevende en coach voor organisaties met maatschappelijke doelen. Als healer en reader krijgt ze energieën en informatie voor jou door die jou kunnen helpen met je huidige vraagstukken of uitdagingen in het leven. Ze helpt je bij het versterken van je eigen (veer)kracht, wil en doorzettingsvermogen. Ze geeft je inzicht in waar je nu staat en waar je naartoe kunt groeien. Ook helpt ze je bij het hervinden van je missie / visie / eigen waarden, balans en vertrouwen in de toekomst.

Op 25 augustus van 14.00 - 15.00 uur geeft Marijke haar afstudeersessie voor de Master Healer-Reader-Coach opleiding. Je kunt je nu opgeven met 50% korting, maar 1 plek beschikbaar! (Opgeven kan via info@elohim-centre.org of +31 (0) 597 541 539.)

Klik hier voor meer informatie

 


 

Kom je ook verblijven op de Krachtplaats deze zomer? Wees er dan op tijd bij!

Campingterrein 2 2015.jpg [1]

Wil jij je opladen en ontspannen in een hoogdimensionale omgeving en genieten van de natuur en de 30 verschillende zelfrealisatie tuinen? Tijdens een verblijf op de Elohim Krachtplaats kun je gelijkgestemden ontmoeten, kom je tot rust in de sacrale energie en bestaat  de mogelijkheid voor persoonlijke consulten, spirituele (avond)lezingen, eten in het huiskamerrestaurant en rondsnuffelen in de kristalwinkel.

Vanwege het grote aantal boekingen de afgelopen weken raden we je aan tijdig te boeken om verzekerd te zijn van je plek. Steeds vaker moeten we "nee" zeggen omdat de chalets volgeboekt zijn.

Bezoek www.natuurcampingvakantiehuis.nl voor alle accommodaties

Klik hier om te zien wat er allemaal te doen is tijdens je verblijf

 


 

Leuke lezingen in de zomermaanden

Deze zomer worden er verschillende bijeenkomsten en lezingen georganiseerd op de Elohim Krachtplaats. Leuk om te combineren met een bezoek aan de 30 helende tuinen, edelsteenwinkel en mee eten in het huiskamerrestaurant. Ook kun je een overnachting in de Elohim B&B, vakantiehuis of mini camping boeken.

Agenda juli

 
Voor meer spirituele avonden en bijeenkomsten, bekijk de Elohim activiteiten agenda.

 


 

Weet jij dat?

 


 

pablo (8) - kopie - kopie.png pablo (27) - kopie.png

 


 

9 & 10 september - Kosmisch Vuur 1, geef je tijdig op!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De bijzondere workshop Kosmisch Vuur staat al vele jaren bekend als een van de meest bijzonder en mooiste wrokshops en trekt jaarlijks vele deelnemers aan. Je kunt hem voor jezelf volgen maar het is ook de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel met al je zieledelen te activeren. De door Joke ElZiam Nootebos gechannelende 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 zielelichtlichamen (uit hogere dimensies) in je lichaam. Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren voelbaar. Net als helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde. Onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs je DNA zuiveren direct. Je universele Liefde, Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen zich tot jaren na afloop. Net als de verdere indaling van je zielelichamen en Goddelijke Vonk! Ook leer je tijdens de workshop helend Eternal Healing Light uit je lichaam te channelen!

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop, ik kom zeker terug!"

Tineke

Er zijn nog maar een aantal gratis overnachtingen beschikbaar in de groepsaccommodatie Happiness. Wees dus snel als je daarvan gebruik wilt maken!

Klik hier om je aan te melden

Tip: Herhaal je deze workshop binnen 4 jaar? Dan betaal je € 217,- ipv € 372,-

 


 

Artikel: Ware steun en veiligheid vind je in je Goddelijke Zelf

Geschreven door Luuc van Vuuren

Als je ontwikkeling groeit dan heb je steeds minder behoefte aan verhalen, steun of begrip van lichtwerkers en vrienden. Het is fijn als het er is, maar de ware steun en basis vind je in jeZelf en de Bovenwereld.

Klik hier om verder te lezen

 


 

Gratis: satsangopname over o.a. Lemurië, Atlantis en de Elohim Krachtplaats “Hoe word ik een kosmisch mens?”

 

Een bijzondere gratis satsang met Joke ElZiam Nootebos over de ontwikkelingen vanuit Lemurië en Atlantis en wat dit betekent voor je huidige leven op aarde.

Deel deze gratis satsang ook met je vrienden!

Klik hier om de gratis satsang te beluisteren

 


 

15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Lunch met biologische soep en gezelligheid.jpg

Na het geweldige succes van vorig jaar organiseren we dit jaar weer een spirituele vakantieweek. Er is een leuk programma met ook 'alone time' zodat je heerlijk tot jezelf kunt komen. De week tilt je op in een hogere lichtsfeer van bezieling  en eenheid. De energie van de krachtplaats, het samen zijn en eten met gelijkgestemden en de spirituele activiteiten maken het tot een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten.

Lees hieronder hoe andere mensen de spirituele vakantieweek ervaren:

"Ontzettend bedankt voor de mooie, fijne, leerzame, inspirerende zomerweek. Ik ben naar huis gegaan als echt een nieuwe versie van mezelf. Voel veel meer, ben me bewuster van alles in mijn lijf, maar vooral ook veel bewuster van de natuur om me heen. Het was na de week kamperen ook heel vreemd om weer binnen te zijn en binnen te slapen."

"Het was zo'n fijne en heerlijk ontspannen week! Helemaal in contact met mijzelf en de natuur(wezens). Ben nog aan het nagenieten en inzichten en ervaringen aan het oogsten. Ontzettend bedankt!"

Klik hier voor meer informatie over de spirituele vakantieweek

 


 

 

Audio voor thuis - Levenswens creëren, magisch kind en engel

Na deze audio opname (35 minuten) van een transmissie, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, ben je meer afgestemd op wat jouw telepathische kanalen en intuïtieve antennes te vertellen hebben, vanuit je gewaar zijn als engelen mens. Je bent en kent de zijnskwaliteiten van je essentie na de audio transmissie meer. De helende energie werkt op angstgeschiedenissen en oer-onveiligheidsthema's, zowel in het persoonlijk vlak in het fysieke lichaam tot in het DNA en je chakrasysteem, als in het karma van je zielengroep(en).

Wat je na afloopt merkt:

 • Je bent meer verbonden met je hoger hart, je engelkwaliteiten en vaardigheden.
 • Je hebt meer helder waar je voor staat en wat je wilt.
 • Je luistert beter naar je eigen behoeften in plaats van de belangen van je omgeving.
 • Je leven wordt lichter. (Zelf)vertrouwen nestelt zich in je buik.
 • Je leeft spontaner. Je bent blij!

Alleen afgelopen week al bestelden tientallen mensen deze opname met geweldige resultaten!

Bestel hier de opname

Tip: Audio healings op seksualiteit en relaties, tweelingzielen, heilig huwelijk

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0