Kom jij ook naar de open dag? 2017

Vermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen met je vrienden!

 

 


 

 

16 juli - Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

Drukte in de kristalwinkel.JPG

Laat je verrassen door de bijzondere wereld van edelstenen en kristallen op deze open dag van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Wat is er te doen tijdens deze dag:

 • Advies krijgen over je eigen (spirituele) groeiweg
 • Leren pendelen
 • Ontdekken welke edelsteen bij jouw horoscoop hoort
 • Uitleg krijgen over het energetisch openen en activeren van edelstenen en kristallen
 • Gratis 5 minuten aura-reading ontvangen
 • Advies krijgen over zelfrealisatie- en deva kruidentincturen
 • De grootste geslepen Sodaliet van Europa in het echt zien en aanraken: bekijk hier
 • Een hele grote Boeddha Jade sculptuur bekijken: neem hier alvast een kijkje
 • Rondsnuffelen tussen de honderden kristallen
 • En nog veel meer

“Ik vond de spirituele winkel heerlijk. Het beste is misschien wel dat je werkelijk geholpen wordt door bekwame mensen, die aandacht voor je hebben.”

"Wat een mooi stenenwinkeltje en leuke mensen lopen hier rond. Ik voelde me heel welkom."

Mee-eten tijden de open dag?

Bio-vega lunch: 12.15 uur
Bio-vega diner: 17.30 uur

Geef je van te voren op als je aan de maaltijden wilt meedoen!

Klik hier voor het adres en de route

 


 

Voorhoofdchakra 2015 nieuwsbrief formaat (5).jpg ...Verwen jezelf met een dagje Krachtplaats

Maak van de open dag een dagje uit door ook de bijzondere Elohim Krachtplaats te bezoeken met prachtige energie plekken, het Lemurisch bos en de helende tuinen.
Lees hier meer over de Elohim Krachtplaats met helende tuinen.

 


 

Artikel: Innerlijke saboteurs, mindshift en verlichtingssymptomen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ieder heeft patronen, innerlijke saboteurs die gericht zijn tegen je ware zelf, je prachtig licht-engel worden. Je innerlijke saboteur of ego-ik wil onbewust je verandering uitstellen. Als je iets graag wilt dan kan hij bijvoorbeeld hoofdpijn, ja-maar denken, onverschillig, angstig of onzeker worden, veroorzaken en je in je comfortzone houden zonder te kiezen voor je levensbestemming en het Licht van je ziel.

Meer weten?
Klik hier om het artikel te lezen

 Vacature: we zijn op zoek naar krachten die ons komen versterken!

Koffiepauze 2 2015.JPG

Ben je toe aan een omslag in je leven, heb je koken als passie en wil je samenwerken in de vriendschap en eenheid van een spiritueel team? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou. Waag de stap en kom werken in een nieuwetijds zelfrealisatie organisatie met bewuste gevoelsmensen die allen willen bijdragen aan het zaaien van liefde, eenheid en bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Wil jij een afstudeer Healing-Reading met 50% korting op 25 augustus?

Marijke Verhavert werkt sinds 2007 als leidinggevende en coach voor organisaties met maatschappelijke doelen. Als healer en reader krijgt ze energieën en informatie voor jou door die jou kunnen helpen met je huidige vraagstukken of uitdagingen in het leven. Ze helpt je bij het versterken van je eigen (veer)kracht, wil en doorzettingsvermogen. Ze geeft je inzicht in waar je nu staat en waar je naartoe kunt groeien. Ook helpt ze je bij het hervinden van je missie / visie / eigen waarden, balans en vertrouwen in de toekomst.

Op 25 augustus van 14.00 - 15.00 uur geeft Marijke haar afstudeersessie voor de Master Healer-Reader-Coach opleiding. Je kunt je nu opgeven met 50% korting, maar 1 plek beschikbaar! (Opgeven kan via info@elohim-centre.org of +31 (0) 597 541 539.)

Klik hier voor meer informatie

 


 

Kom je ook verblijven op de Krachtplaats deze zomer? Wees er dan op tijd bij!

Campingterrein 2 2015.jpg [1]

Wil jij je opladen en ontspannen in een hoogdimensionale omgeving en genieten van de natuur en de 30 verschillende zelfrealisatie tuinen? Tijdens een verblijf op de Elohim Krachtplaats kun je gelijkgestemden ontmoeten, kom je tot rust in de sacrale energie en bestaat  de mogelijkheid voor persoonlijke consulten, spirituele (avond)lezingen, eten in het huiskamerrestaurant en rondsnuffelen in de kristalwinkel.

Vanwege het grote aantal boekingen de afgelopen weken raden we je aan tijdig te boeken om verzekerd te zijn van je plek. Steeds vaker moeten we "nee" zeggen omdat de chalets volgeboekt zijn.

Bezoek www.natuurcampingvakantiehuis.nl voor alle accommodaties

Klik hier om te zien wat er allemaal te doen is tijdens je verblijf

 


 

Leuke lezingen in de zomermaanden

Deze zomer worden er verschillende bijeenkomsten en lezingen georganiseerd op de Elohim Krachtplaats. Leuk om te combineren met een bezoek aan de 30 helende tuinen, edelsteenwinkel en mee eten in het huiskamerrestaurant. Ook kun je een overnachting in de Elohim B&B, vakantiehuis of mini camping boeken.

Agenda juli

 
Voor meer spirituele avonden en bijeenkomsten, bekijk de Elohim activiteiten agenda.

 


 

Weet jij dat?

 


 

pablo (8) - kopie - kopie.png pablo (27) - kopie.png

 


 

9 & 10 september - Kosmisch Vuur 1, geef je tijdig op!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De bijzondere workshop Kosmisch Vuur staat al vele jaren bekend als een van de meest bijzonder en mooiste wrokshops en trekt jaarlijks vele deelnemers aan. Je kunt hem voor jezelf volgen maar het is ook de basis om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel met al je zieledelen te activeren. De door Joke ElZiam Nootebos gechannelende 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 zielelichtlichamen (uit hogere dimensies) in je lichaam. Helderzien, heldervoelen, kosmische kennis en genezende Gaven ankeren voelbaar. Net als helend Liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde. Onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs je DNA zuiveren direct. Je universele Liefde, Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen zich tot jaren na afloop. Net als de verdere indaling van je zielelichamen en Goddelijke Vonk! Ook leer je tijdens de workshop helend Eternal Healing Light uit je lichaam te channelen!

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop, ik kom zeker terug!"

Tineke

Er zijn nog maar een aantal gratis overnachtingen beschikbaar in de groepsaccommodatie Happiness. Wees dus snel als je daarvan gebruik wilt maken!

Klik hier om je aan te melden

Tip: Herhaal je deze workshop binnen 4 jaar? Dan betaal je € 217,- ipv € 372,-

 

 


 

Gratis: satsangopname over o.a. Lemurië, Atlantis en de Elohim Krachtplaats “Hoe word ik een kosmisch mens?”

 

Een bijzondere gratis satsang met Joke ElZiam Nootebos over de ontwikkelingen vanuit Lemurië en Atlantis en wat dit betekent voor je huidige leven op aarde.

Deel deze gratis satsang ook met je vrienden!

Klik hier om de gratis satsang te beluisteren

 


 

15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Lunch met biologische soep en gezelligheid.jpg

Na het geweldige succes van vorig jaar organiseren we dit jaar weer een spirituele vakantieweek. Er is een leuk programma met ook 'alone time' zodat je heerlijk tot jezelf kunt komen. De week tilt je op in een hogere lichtsfeer van bezieling  en eenheid. De energie van de krachtplaats, het samen zijn en eten met gelijkgestemden en de spirituele activiteiten maken het tot een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten.

Lees hieronder hoe andere mensen de spirituele vakantieweek ervaren:

"Ontzettend bedankt voor de mooie, fijne, leerzame, inspirerende zomerweek. Ik ben naar huis gegaan als echt een nieuwe versie van mezelf. Voel veel meer, ben me bewuster van alles in mijn lijf, maar vooral ook veel bewuster van de natuur om me heen. Het was na de week kamperen ook heel vreemd om weer binnen te zijn en binnen te slapen."

"Het was zo'n fijne en heerlijk ontspannen week! Helemaal in contact met mijzelf en de natuur(wezens). Ben nog aan het nagenieten en inzichten en ervaringen aan het oogsten. Ontzettend bedankt!"

Klik hier voor meer informatie over de spirituele vakantieweek

 


 

 

Audio voor thuis - Levenswens creëren, magisch kind en engel

Na deze audio opname (35 minuten) van een transmissie, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, ben je meer afgestemd op wat jouw telepathische kanalen en intuïtieve antennes te vertellen hebben, vanuit je gewaar zijn als engelen mens. Je bent en kent de zijnskwaliteiten van je essentie na de audio transmissie meer. De helende energie werkt op angstgeschiedenissen en oer-onveiligheidsthema's, zowel in het persoonlijk vlak in het fysieke lichaam tot in het DNA en je chakrasysteem, als in het karma van je zielengroep(en).

Wat je na afloopt merkt:

 • Je bent meer verbonden met je hoger hart, je engelkwaliteiten en vaardigheden.
 • Je hebt meer helder waar je voor staat en wat je wilt.
 • Je luistert beter naar je eigen behoeften in plaats van de belangen van je omgeving.
 • Je leven wordt lichter. (Zelf)vertrouwen nestelt zich in je buik.
 • Je leeft spontaner. Je bent blij!

Alleen afgelopen week al bestelden tientallen mensen deze opname met geweldige resultaten!

Bestel hier de opname

Tip: Audio healings op seksualiteit en relaties, tweelingzielen, heilig huwelijk

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-10-2021
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap
Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.
vroegboekprijs € 621,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
031-2021 
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Opstaan in je kracht en missie, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 381,00
sessie- of workshopkortingsbon 
061-2021 
06-10-2021
19.00-20.30 uur
Docente Joke ELZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online workshop: Openen zielekind en indaling Goddelijk innerlijk kind
Je ragfijne pure ziele- en Goddelijk kind heeft meestal geen ouders gehad die zagen hoe mooi je was en hoeveel bescherming je nodig had om je puurheid, Goddelijkheid te behouden. We bouwden er een sterk en mentaal karakter overheen. Maar daaronder zit ons Goddelijk kind dat zo kwetsbaar, warm, vol vertrouwen en goedheid is. Het wil altijd alleen maar helpen, kent geen ego verdediging en voelt ongelofelijk veel. Ons zielekind dat ons Goddelijk kind beschermt wordt daar angstig van en stuurt onze persoonlijkheid opnieuw in oude houdingen en patronen. Tijdens de online workshop ontvang je een krachtige liefdes-groepshealing zodat je Goddelijk kind indaalt en jij het kunt voelen in jezelf!
vroegboekprijs € 35,00
 
Owg-2021 
07-10-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT312-2021 
LET OP! Deze workshop is VOL. Je kunt je niet meer inschrijven. Wil je op de reservelijst? Mail of bel ons!  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Chi-krachten, Aura Healing-Reading-magnetiseren zonder leeg te lopen en dieper aarden
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
 
CHI-2021