Elohim edelstenen: Keuzes maken vanuit Liefde en Kracht

 

soul journey.jpgWat wil onze ziel? Welke kant moeten we op?

We zoeken richting maar kunnen die vaak niet vinden. We zijn niet blij met de huidige situatie en voelen ons machteloos. Of het ontbreekt ons aan moed om een stap te doen, in welke richting dan ook. De huidige tijdsgeest vraagt om verandering, oude patronen en manieren werken niet meer en voelen niet meer goed. Maar we voelen ook nog geen duidelijke nieuwe basis van waaruit nieuwe manieren, geld, structuren, passie, liefde, plezier en vitaliteit kunnen ontstaan. Deze overgangstijd kan daardoor vermoeiend, angstig en emotioneel zijn.

Lees het volledige artikel op www.elohim-edelstenen.nl


Bekrachting bij het maken van keuzes, creatie en knopen doorhakken

krachtset oranje calciet.jpgLiefde en Manifestatie edelsteenbollen set
Hoger Bewustzijn, positiviteit, inzicht, overzicht en de manifesterende scheppende kracht van je magisch kind en meesterschap openen door de, door Joke geprogrammeerde oranje calciet. Een volgende stap is nu niet moeilijk meer mede door de Seleniet met Sekinah programma dat ultieme veiligheid en geborgenheid in je lichaam brengt. Doen vanuit Liefde, Vetrouwen en Zielsinzicht volgt!

Een geweldige edelsteenbollen set die al jaren honderden klanten heeft geholpen.

Klik hier voor meer informatie

"Mijn ervaring na 2 weken met deze twee prachtige bollen is dat ik me veel krachtiger geaard voel. Ik heb altijd moeite gehad met aarden maar dit gaat nu stukken beter. Wonderlijk! Ik heb meer energie om dingen aan te pakken. In huis voelt het alsof de sfeer zachter en liever is geworden, dit komt vermoedelijk door de seleniet Sekinah bol. Ik ben heel tevreden."

Jantina

keelchakra pakket.jpgKeelchakra pakket - Opstaan en expressie geven
Door de verbinding keel, hart en basis chakra, ook op het niveau van de diepere ziel en omgang, ontstaat een enorme kracht die niet anders kan dan je doen opstaan voor jezelf en expressie geven!

Van 67,30 nu voor 52,15

Meer informatie over het keelchakra pakket

 
"Wauw wat een subtiele doch krachtige veranderingen hebben zich voorgedaan de afgelopen weken. Het is voor mijn gezin wel even wennen, haha. Ik spreek veel duidelijker en laat meer in de directheid zien wat ik er van vind. Ik voel dat me hele lichaam mee doet, in plaats van alleen mijn hoofd.
Ik ben heel tevreden over jullie pakket."
kristallen openen en programmeren.JPGAlles over edelstenen en mineralen

De webshop www.elohim-edelstenen.nl is ge-update met veel informatie over ruim 150 edelstenen en mineralen. Met uitgebreide informatie over de fysieke en spirituele werking, de vindplaats en nog veel meer. Nieuwe stenen die zijn toegevoegd zijn: o.a. versteend hout en Merliniet.

Neem hier een kijkje bij alle nieuwetijds edelstenen en de overige 150 edelsteensoorten

 


Melkkwarts verenigt hemel en aarde: Leef je volledig potentieel melkkwarts 1.jpg

Nieuw in de webshop zijn de bijzondere nieuwetijds melkkwarts stenen met een hele zachte, zuiverende en aardende, bij jezelf brengende energie. Hij geeft niet alleen geborgenheid maar helpt ook bij het samenbrengen van al je zieledelen, je volledig potentieel en al je kwaliteiten. Melkkwarts staat ook bekend als heelmeester.

Lees meer over de nieuwewtijds Elohim melkkwarts

 


Werk je te hard? Ren je jezelf voorbij? Ben je vurig? hard-werken.png

In de drukke maatschappij is je dag alweer om voordat je het weet. Je rent jezelf soms voorbij en vraagt je af "heb ik nu geleefd"?  Je doet je ziel te kort en op de lange termijn kan dit zelfs leiden tot ziekte, burn-out, gevoelens van eenzaamheid en depressie. Liefdevolle ondersteuning en bekrachtiging van je ware wezen kan je uit deze spiraal helpen. Probeer eens de deva kruidentinctuur van Elohim Herderstasje samen met de hanger daarvan. Je zult verbaasd staan en zult luisteren naar je hart en ziel, ook tijdens drukte!
Herderstasje werkt ook bloedreinigend en helpt je hart- en bloedvaten.

Bio herderstasje deva kruidentinctuur van de Elohim Krachtplaats - 15,95

Bio kruiden deva hanger van herderstasje - 14,95Advies

Boek een consult bij een Master-Healer-Coach van het Elohim Centre als je voor je gevoel helemaal vastloopt in een depressie, burn-out of om welke reden dan ook, en er zelf niet meer uit komt. Zij geven je inzicht over achterliggende oorzaken en diepgaande langetermijn healing door de wortel van het probleem aan te pakken. Lees meer over Master, Healing, Reading en Coaching

 


Sinaasappel.jpgOpwekkend, opbeurend, vermindert irrationele angst voor het onbekende - Maar ook lekker door de Muffins!

De etherische Elohim olie van sinaasappel geeft een heerlijke frisse geur en is onder andere ook goed voor het spijsverteringskanaal en het voorkomen van rimpels. Meng het daarvoor met een voedende basis olie. Een paar druppels toegevoegd aan het beslag voor een muffin geeft ook een verrassend lekkere smaak!Etherische sinaasappel olie opgeladen met de Krachtplaats energie
- 8,90

Biologische amandel olie (basis olie) - al vanaf 5,50

 Nieuw in het Elohim assortiment
: biologische rozemarijn etherische olie, klik hier


"Gaia's Droom" tuinedelstenen set ook dit jaar weer een groot succes! 


De afgelopen 2 maanden zijn heel veel van deze prachtige sets verkocht! Een geweldige bijdrage aan en bekrachtiging van Gaia (moeder aarde) en de natuurwezens! Het liefdes eenheidsveld wordt steeds groter in de huizen en tuinen en in het hele Natuur-netwerk. Middels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin waardoor natuurwezens aangetrokken worden.
Doe jij ook mee?

Lees hier alles over "Gaia's Droom" tuinedelsteen set


"Lieve allemaal,
Ik heb de kristallen in de tuin en één in huis! Iedere keer als ik er langs loop wordt mijn aandacht getrokken, wat een mooie energie!
Wat ik vooral merk is dat mijn 'oude patronen’ als het ware van me afglijden, hierdoor voel ik mij meer zeker en blij! Ik voel een enorme rust van binnen!

Liefs Monique"

 


Zondag 16 juli open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading Drukte in de kristalwinkel.JPG winkel van het Noorden

Tijdens de open dag valt er veel te beleven zoals een gratis 5 minuten aura-reading ontvangen, leren pendelen en de grootste geslepen sodaliet van Europa bekijken en aanraken. Maak er een dagje uit van door de open dag te combineren met een bezoek aan de Elohim Krachtplaats en helende tuinen.

Klik hier voor het volledige programma

 


Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43