Elohim edelstenen: Keuzes maken vanuit Liefde en Kracht

soul journey.jpgWat wil onze ziel? Welke kant moeten we op?

We zoeken richting maar kunnen die vaak niet vinden. We zijn niet blij met de huidige situatie en voelen ons machteloos. Of het ontbreekt ons aan moed om een stap te doen, in welke richting dan ook. De huidige tijdsgeest vraagt om verandering, oude patronen en manieren werken niet meer en voelen niet meer goed. Maar we voelen ook nog geen duidelijke nieuwe basis van waaruit nieuwe manieren, geld, structuren, passie, liefde, plezier en vitaliteit kunnen ontstaan. Deze overgangstijd kan daardoor vermoeiend, angstig en emotioneel zijn.

Lees het volledige artikel op www.elohim-edelstenen.nl


Bekrachting bij het maken van keuzes, creatie en knopen doorhakken

krachtset oranje calciet.jpgLiefde en Manifestatie edelsteenbollen set
Hoger Bewustzijn, positiviteit, inzicht, overzicht en de manifesterende scheppende kracht van je magisch kind en meesterschap openen door de, door Joke geprogrammeerde oranje calciet. Een volgende stap is nu niet moeilijk meer mede door de Seleniet met Sekinah programma dat ultieme veiligheid en geborgenheid in je lichaam brengt. Doen vanuit Liefde, Vetrouwen en Zielsinzicht volgt!

Een geweldige edelsteenbollen set die al jaren honderden klanten heeft geholpen.

Klik hier voor meer informatie

"Mijn ervaring na 2 weken met deze twee prachtige bollen is dat ik me veel krachtiger geaard voel. Ik heb altijd moeite gehad met aarden maar dit gaat nu stukken beter. Wonderlijk! Ik heb meer energie om dingen aan te pakken. In huis voelt het alsof de sfeer zachter en liever is geworden, dit komt vermoedelijk door de seleniet Sekinah bol. Ik ben heel tevreden."

Jantina

keelchakra pakket.jpgKeelchakra pakket - Opstaan en expressie geven
Door de verbinding keel, hart en basis chakra, ook op het niveau van de diepere ziel en omgang, ontstaat een enorme kracht die niet anders kan dan je doen opstaan voor jezelf en expressie geven!

Van 67,30 nu voor 52,15

Meer informatie over het keelchakra pakket

 
"Wauw wat een subtiele doch krachtige veranderingen hebben zich voorgedaan de afgelopen weken. Het is voor mijn gezin wel even wennen, haha. Ik spreek veel duidelijker en laat meer in de directheid zien wat ik er van vind. Ik voel dat me hele lichaam mee doet, in plaats van alleen mijn hoofd.
Ik ben heel tevreden over jullie pakket."
kristallen openen en programmeren.JPGAlles over edelstenen en mineralen

De webshop www.elohim-edelstenen.nl is ge-update met veel informatie over ruim 150 edelstenen en mineralen. Met uitgebreide informatie over de fysieke en spirituele werking, de vindplaats en nog veel meer. Nieuwe stenen die zijn toegevoegd zijn: o.a. versteend hout en Merliniet.

Neem hier een kijkje bij alle nieuwetijds edelstenen en de overige 150 edelsteensoorten

 


Melkkwarts verenigt hemel en aarde: Leef je volledig potentieel melkkwarts 1.jpg

Nieuw in de webshop zijn de bijzondere nieuwetijds melkkwarts stenen met een hele zachte, zuiverende en aardende, bij jezelf brengende energie. Hij geeft niet alleen geborgenheid maar helpt ook bij het samenbrengen van al je zieledelen, je volledig potentieel en al je kwaliteiten. Melkkwarts staat ook bekend als heelmeester.

Lees meer over de nieuwewtijds Elohim melkkwarts

 


Werk je te hard? Ren je jezelf voorbij? Ben je vurig? hard-werken.png

In de drukke maatschappij is je dag alweer om voordat je het weet. Je rent jezelf soms voorbij en vraagt je af "heb ik nu geleefd"?  Je doet je ziel te kort en op de lange termijn kan dit zelfs leiden tot ziekte, burn-out, gevoelens van eenzaamheid en depressie. Liefdevolle ondersteuning en bekrachtiging van je ware wezen kan je uit deze spiraal helpen. Probeer eens de deva kruidentinctuur van Elohim Herderstasje samen met de hanger daarvan. Je zult verbaasd staan en zult luisteren naar je hart en ziel, ook tijdens drukte!
Herderstasje werkt ook bloedreinigend en helpt je hart- en bloedvaten.

Bio herderstasje deva kruidentinctuur van de Elohim Krachtplaats - 15,95

Bio kruiden deva hanger van herderstasje - 14,95Advies

Boek een consult bij een Master-Healer-Coach van het Elohim Centre als je voor je gevoel helemaal vastloopt in een depressie, burn-out of om welke reden dan ook, en er zelf niet meer uit komt. Zij geven je inzicht over achterliggende oorzaken en diepgaande langetermijn healing door de wortel van het probleem aan te pakken. Lees meer over Master, Healing, Reading en Coaching

 


Sinaasappel.jpgOpwekkend, opbeurend, vermindert irrationele angst voor het onbekende - Maar ook lekker door de Muffins!

De etherische Elohim olie van sinaasappel geeft een heerlijke frisse geur en is onder andere ook goed voor het spijsverteringskanaal en het voorkomen van rimpels. Meng het daarvoor met een voedende basis olie. Een paar druppels toegevoegd aan het beslag voor een muffin geeft ook een verrassend lekkere smaak!Etherische sinaasappel olie opgeladen met de Krachtplaats energie
- 8,90

Biologische amandel olie (basis olie) - al vanaf 5,50

 Nieuw in het Elohim assortiment
: biologische rozemarijn etherische olie, klik hier


"Gaia's Droom" tuinedelstenen set ook dit jaar weer een groot succes! 


De afgelopen 2 maanden zijn heel veel van deze prachtige sets verkocht! Een geweldige bijdrage aan en bekrachtiging van Gaia (moeder aarde) en de natuurwezens! Het liefdes eenheidsveld wordt steeds groter in de huizen en tuinen en in het hele Natuur-netwerk. Middels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin waardoor natuurwezens aangetrokken worden.
Doe jij ook mee?

Lees hier alles over "Gaia's Droom" tuinedelsteen set


"Lieve allemaal,
Ik heb de kristallen in de tuin en één in huis! Iedere keer als ik er langs loop wordt mijn aandacht getrokken, wat een mooie energie!
Wat ik vooral merk is dat mijn 'oude patronen’ als het ware van me afglijden, hierdoor voel ik mij meer zeker en blij! Ik voel een enorme rust van binnen!

Liefs Monique"

 


Zondag 16 juli open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading Drukte in de kristalwinkel.JPG winkel van het Noorden

Tijdens de open dag valt er veel te beleven zoals een gratis 5 minuten aura-reading ontvangen, leren pendelen en de grootste geslepen sodaliet van Europa bekijken en aanraken. Maak er een dagje uit van door de open dag te combineren met een bezoek aan de Elohim Krachtplaats en helende tuinen.

Klik hier voor het volledige programma

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020