Elohim edelstenen: Keuzes maken vanuit Liefde en Kracht

 

soul journey.jpgWat wil onze ziel? Welke kant moeten we op?

We zoeken richting maar kunnen die vaak niet vinden. We zijn niet blij met de huidige situatie en voelen ons machteloos. Of het ontbreekt ons aan moed om een stap te doen, in welke richting dan ook. De huidige tijdsgeest vraagt om verandering, oude patronen en manieren werken niet meer en voelen niet meer goed. Maar we voelen ook nog geen duidelijke nieuwe basis van waaruit nieuwe manieren, geld, structuren, passie, liefde, plezier en vitaliteit kunnen ontstaan. Deze overgangstijd kan daardoor vermoeiend, angstig en emotioneel zijn.

Lees het volledige artikel op www.elohim-edelstenen.nl


Bekrachting bij het maken van keuzes, creatie en knopen doorhakken

krachtset oranje calciet.jpgLiefde en Manifestatie edelsteenbollen set
Hoger Bewustzijn, positiviteit, inzicht, overzicht en de manifesterende scheppende kracht van je magisch kind en meesterschap openen door de, door Joke geprogrammeerde oranje calciet. Een volgende stap is nu niet moeilijk meer mede door de Seleniet met Sekinah programma dat ultieme veiligheid en geborgenheid in je lichaam brengt. Doen vanuit Liefde, Vetrouwen en Zielsinzicht volgt!

Een geweldige edelsteenbollen set die al jaren honderden klanten heeft geholpen.

Klik hier voor meer informatie

"Mijn ervaring na 2 weken met deze twee prachtige bollen is dat ik me veel krachtiger geaard voel. Ik heb altijd moeite gehad met aarden maar dit gaat nu stukken beter. Wonderlijk! Ik heb meer energie om dingen aan te pakken. In huis voelt het alsof de sfeer zachter en liever is geworden, dit komt vermoedelijk door de seleniet Sekinah bol. Ik ben heel tevreden."

Jantina

keelchakra pakket.jpgKeelchakra pakket - Opstaan en expressie geven
Door de verbinding keel, hart en basis chakra, ook op het niveau van de diepere ziel en omgang, ontstaat een enorme kracht die niet anders kan dan je doen opstaan voor jezelf en expressie geven!

Van 67,30 nu voor 52,15

Meer informatie over het keelchakra pakket

 
"Wauw wat een subtiele doch krachtige veranderingen hebben zich voorgedaan de afgelopen weken. Het is voor mijn gezin wel even wennen, haha. Ik spreek veel duidelijker en laat meer in de directheid zien wat ik er van vind. Ik voel dat me hele lichaam mee doet, in plaats van alleen mijn hoofd.
Ik ben heel tevreden over jullie pakket."
kristallen openen en programmeren.JPGAlles over edelstenen en mineralen

De webshop www.elohim-edelstenen.nl is ge-update met veel informatie over ruim 150 edelstenen en mineralen. Met uitgebreide informatie over de fysieke en spirituele werking, de vindplaats en nog veel meer. Nieuwe stenen die zijn toegevoegd zijn: o.a. versteend hout en Merliniet.

Neem hier een kijkje bij alle nieuwetijds edelstenen en de overige 150 edelsteensoorten

 


Melkkwarts verenigt hemel en aarde: Leef je volledig potentieel melkkwarts 1.jpg

Nieuw in de webshop zijn de bijzondere nieuwetijds melkkwarts stenen met een hele zachte, zuiverende en aardende, bij jezelf brengende energie. Hij geeft niet alleen geborgenheid maar helpt ook bij het samenbrengen van al je zieledelen, je volledig potentieel en al je kwaliteiten. Melkkwarts staat ook bekend als heelmeester.

Lees meer over de nieuwewtijds Elohim melkkwarts

 


Werk je te hard? Ren je jezelf voorbij? Ben je vurig? hard-werken.png

In de drukke maatschappij is je dag alweer om voordat je het weet. Je rent jezelf soms voorbij en vraagt je af "heb ik nu geleefd"?  Je doet je ziel te kort en op de lange termijn kan dit zelfs leiden tot ziekte, burn-out, gevoelens van eenzaamheid en depressie. Liefdevolle ondersteuning en bekrachtiging van je ware wezen kan je uit deze spiraal helpen. Probeer eens de deva kruidentinctuur van Elohim Herderstasje samen met de hanger daarvan. Je zult verbaasd staan en zult luisteren naar je hart en ziel, ook tijdens drukte!
Herderstasje werkt ook bloedreinigend en helpt je hart- en bloedvaten.

Bio herderstasje deva kruidentinctuur van de Elohim Krachtplaats - 15,95

Bio kruiden deva hanger van herderstasje - 14,95Advies

Boek een consult bij een Master-Healer-Coach van het Elohim Centre als je voor je gevoel helemaal vastloopt in een depressie, burn-out of om welke reden dan ook, en er zelf niet meer uit komt. Zij geven je inzicht over achterliggende oorzaken en diepgaande langetermijn healing door de wortel van het probleem aan te pakken. Lees meer over Master, Healing, Reading en Coaching

 


Sinaasappel.jpgOpwekkend, opbeurend, vermindert irrationele angst voor het onbekende - Maar ook lekker door de Muffins!

De etherische Elohim olie van sinaasappel geeft een heerlijke frisse geur en is onder andere ook goed voor het spijsverteringskanaal en het voorkomen van rimpels. Meng het daarvoor met een voedende basis olie. Een paar druppels toegevoegd aan het beslag voor een muffin geeft ook een verrassend lekkere smaak!Etherische sinaasappel olie opgeladen met de Krachtplaats energie
- 8,90

Biologische amandel olie (basis olie) - al vanaf 5,50

 Nieuw in het Elohim assortiment
: biologische rozemarijn etherische olie, klik hier


"Gaia's Droom" tuinedelstenen set ook dit jaar weer een groot succes! 


De afgelopen 2 maanden zijn heel veel van deze prachtige sets verkocht! Een geweldige bijdrage aan en bekrachtiging van Gaia (moeder aarde) en de natuurwezens! Het liefdes eenheidsveld wordt steeds groter in de huizen en tuinen en in het hele Natuur-netwerk. Middels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin waardoor natuurwezens aangetrokken worden.
Doe jij ook mee?

Lees hier alles over "Gaia's Droom" tuinedelsteen set


"Lieve allemaal,
Ik heb de kristallen in de tuin en één in huis! Iedere keer als ik er langs loop wordt mijn aandacht getrokken, wat een mooie energie!
Wat ik vooral merk is dat mijn 'oude patronen’ als het ware van me afglijden, hierdoor voel ik mij meer zeker en blij! Ik voel een enorme rust van binnen!

Liefs Monique"

 


Zondag 16 juli open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading Drukte in de kristalwinkel.JPG winkel van het Noorden

Tijdens de open dag valt er veel te beleven zoals een gratis 5 minuten aura-reading ontvangen, leren pendelen en de grootste geslepen sodaliet van Europa bekijken en aanraken. Maak er een dagje uit van door de open dag te combineren met een bezoek aan de Elohim Krachtplaats en helende tuinen.

Klik hier voor het volledige programma

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18