Elohim edelstenen: Keuzes maken vanuit Liefde en Kracht

soul journey.jpgWat wil onze ziel? Welke kant moeten we op?

We zoeken richting maar kunnen die vaak niet vinden. We zijn niet blij met de huidige situatie en voelen ons machteloos. Of het ontbreekt ons aan moed om een stap te doen, in welke richting dan ook. De huidige tijdsgeest vraagt om verandering, oude patronen en manieren werken niet meer en voelen niet meer goed. Maar we voelen ook nog geen duidelijke nieuwe basis van waaruit nieuwe manieren, geld, structuren, passie, liefde, plezier en vitaliteit kunnen ontstaan. Deze overgangstijd kan daardoor vermoeiend, angstig en emotioneel zijn.

Lees het volledige artikel op www.elohim-edelstenen.nl


Bekrachting bij het maken van keuzes, creatie en knopen doorhakken

krachtset oranje calciet.jpgLiefde en Manifestatie edelsteenbollen set
Hoger Bewustzijn, positiviteit, inzicht, overzicht en de manifesterende scheppende kracht van je magisch kind en meesterschap openen door de, door Joke geprogrammeerde oranje calciet. Een volgende stap is nu niet moeilijk meer mede door de Seleniet met Sekinah programma dat ultieme veiligheid en geborgenheid in je lichaam brengt. Doen vanuit Liefde, Vetrouwen en Zielsinzicht volgt!

Een geweldige edelsteenbollen set die al jaren honderden klanten heeft geholpen.

Klik hier voor meer informatie

"Mijn ervaring na 2 weken met deze twee prachtige bollen is dat ik me veel krachtiger geaard voel. Ik heb altijd moeite gehad met aarden maar dit gaat nu stukken beter. Wonderlijk! Ik heb meer energie om dingen aan te pakken. In huis voelt het alsof de sfeer zachter en liever is geworden, dit komt vermoedelijk door de seleniet Sekinah bol. Ik ben heel tevreden."

Jantina

keelchakra pakket.jpgKeelchakra pakket - Opstaan en expressie geven
Door de verbinding keel, hart en basis chakra, ook op het niveau van de diepere ziel en omgang, ontstaat een enorme kracht die niet anders kan dan je doen opstaan voor jezelf en expressie geven!

Van 67,30 nu voor 52,15

Meer informatie over het keelchakra pakket

 
"Wauw wat een subtiele doch krachtige veranderingen hebben zich voorgedaan de afgelopen weken. Het is voor mijn gezin wel even wennen, haha. Ik spreek veel duidelijker en laat meer in de directheid zien wat ik er van vind. Ik voel dat me hele lichaam mee doet, in plaats van alleen mijn hoofd.
Ik ben heel tevreden over jullie pakket."
kristallen openen en programmeren.JPGAlles over edelstenen en mineralen

De webshop www.elohim-edelstenen.nl is ge-update met veel informatie over ruim 150 edelstenen en mineralen. Met uitgebreide informatie over de fysieke en spirituele werking, de vindplaats en nog veel meer. Nieuwe stenen die zijn toegevoegd zijn: o.a. versteend hout en Merliniet.

Neem hier een kijkje bij alle nieuwetijds edelstenen en de overige 150 edelsteensoorten

 


Melkkwarts verenigt hemel en aarde: Leef je volledig potentieel melkkwarts 1.jpg

Nieuw in de webshop zijn de bijzondere nieuwetijds melkkwarts stenen met een hele zachte, zuiverende en aardende, bij jezelf brengende energie. Hij geeft niet alleen geborgenheid maar helpt ook bij het samenbrengen van al je zieledelen, je volledig potentieel en al je kwaliteiten. Melkkwarts staat ook bekend als heelmeester.

Lees meer over de nieuwewtijds Elohim melkkwarts

 


Werk je te hard? Ren je jezelf voorbij? Ben je vurig? hard-werken.png

In de drukke maatschappij is je dag alweer om voordat je het weet. Je rent jezelf soms voorbij en vraagt je af "heb ik nu geleefd"?  Je doet je ziel te kort en op de lange termijn kan dit zelfs leiden tot ziekte, burn-out, gevoelens van eenzaamheid en depressie. Liefdevolle ondersteuning en bekrachtiging van je ware wezen kan je uit deze spiraal helpen. Probeer eens de deva kruidentinctuur van Elohim Herderstasje samen met de hanger daarvan. Je zult verbaasd staan en zult luisteren naar je hart en ziel, ook tijdens drukte!
Herderstasje werkt ook bloedreinigend en helpt je hart- en bloedvaten.

Bio herderstasje deva kruidentinctuur van de Elohim Krachtplaats - 15,95

Bio kruiden deva hanger van herderstasje - 14,95Advies

Boek een consult bij een Master-Healer-Coach van het Elohim Centre als je voor je gevoel helemaal vastloopt in een depressie, burn-out of om welke reden dan ook, en er zelf niet meer uit komt. Zij geven je inzicht over achterliggende oorzaken en diepgaande langetermijn healing door de wortel van het probleem aan te pakken. Lees meer over Master, Healing, Reading en Coaching

 


Sinaasappel.jpgOpwekkend, opbeurend, vermindert irrationele angst voor het onbekende - Maar ook lekker door de Muffins!

De etherische Elohim olie van sinaasappel geeft een heerlijke frisse geur en is onder andere ook goed voor het spijsverteringskanaal en het voorkomen van rimpels. Meng het daarvoor met een voedende basis olie. Een paar druppels toegevoegd aan het beslag voor een muffin geeft ook een verrassend lekkere smaak!Etherische sinaasappel olie opgeladen met de Krachtplaats energie
- 8,90

Biologische amandel olie (basis olie) - al vanaf 5,50

 Nieuw in het Elohim assortiment
: biologische rozemarijn etherische olie, klik hier


"Gaia's Droom" tuinedelstenen set ook dit jaar weer een groot succes! 


De afgelopen 2 maanden zijn heel veel van deze prachtige sets verkocht! Een geweldige bijdrage aan en bekrachtiging van Gaia (moeder aarde) en de natuurwezens! Het liefdes eenheidsveld wordt steeds groter in de huizen en tuinen en in het hele Natuur-netwerk. Middels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin waardoor natuurwezens aangetrokken worden.
Doe jij ook mee?

Lees hier alles over "Gaia's Droom" tuinedelsteen set


"Lieve allemaal,
Ik heb de kristallen in de tuin en één in huis! Iedere keer als ik er langs loop wordt mijn aandacht getrokken, wat een mooie energie!
Wat ik vooral merk is dat mijn 'oude patronen’ als het ware van me afglijden, hierdoor voel ik mij meer zeker en blij! Ik voel een enorme rust van binnen!

Liefs Monique"

 


Zondag 16 juli open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading Drukte in de kristalwinkel.JPG winkel van het Noorden

Tijdens de open dag valt er veel te beleven zoals een gratis 5 minuten aura-reading ontvangen, leren pendelen en de grootste geslepen sodaliet van Europa bekijken en aanraken. Maak er een dagje uit van door de open dag te combineren met een bezoek aan de Elohim Krachtplaats en helende tuinen.

Klik hier voor het volledige programma

 


Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020