Keltisch-Hebreeuwse-Christ-Graallijn en Aarde-netwerk

samenwerken.jpgVermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen met je vrienden!

 

 


Keltisch-Hebreeuwse-Christ-Graallijn en Aarde-netwerk

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

noach.gifLevend in de laatste Atlantische tijdperiode, bracht Noach drie zonen en een dochter voort. De dochter bracht de bloedlijn naar Ethiopië en Abyssinië waarmee een nieuwe tijd aanving. De primaire stroom via de zonen, Japhet, Shem en Ham, is een Keltisch-Hebreeuwse (Hibiru) stroom. Beide stromen, van de dochter én zonen, dragen de codes in hun DNA voor het Graallicht oftewel het Christusbewustzijn en de Onvoorwaardelijke Liefde. 

De Hebreeuwse tak, de Phoeniciërs, Egyptenaren, Assyriërs, Babyloniërs en de Grieken gaven allen de codes aan hun kinderen door. Vele koningen, Farao’s, mystici en Ingewijdenen, kwamen hier uit voort. Zij zijn ook drager van de Draken(kracht) bloedlijn en soms ook ingewijd in de Kabbala. Mogelijk kom jij ook uit die tijd als je je betrokken voelt bij de nieuwe Aarde!

Dit is ook mijn eigen afkomst die terugloopt tot mijn wortels op de ster/zon Alcyone waar zich ook de Akasha bevindt van de bedoeling van onze evolutie.

Klik hier voor meer informatie

 


 

24 & 25 juni - Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Deva.jpgJoke vertelt tijdens deze sjamanen weekend opleiding hoe de Elohim Krachtplaats is ontstaan en de vortex-energieën van Moeder Aarde in de chakratuinen. Ook leer je hoe, door je eigen ontwikkeling,  een vortex of krachtplaats kan ontstaan in je eigen aura, huis en tuin!

Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie van waar je woont
en dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Ook leer je over leylijnen, Moeder Aarde en de Elementalen. Je leert aardstralen, waterlopen, entiteitpoorten, electrosmog, sferenbelasting, kosmische straling en diepe aarde belasting te meten, voelen en ontstoren. Je ontwikkelt meer intuïtief buikgevoel en kunt na afloop van de workshop voor jou, je mensen, huis en eventueel je praktijk, een liefdevolle, onbelaste fijne omgeving met een hogere trilling en meer eenheid met de natuur(spirits) creëren!

Klik hier om je op te geven

Feedback van een workshop deelneemster:
"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden oefenen en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette

 


 

16 juli - Open dag; grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

sodaliet kamerstuk.jpg

Laat je verrassen door de bijzondere wereld van 13  dimensionale geneeskrachtige edelstenen in de grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden en de vakbekwaamheid van de reader-kristalmaster. Laat je tijdens de open dag adviseren welke edelsteen of tinctuur het best bij jou en je volgende ontwikkeling past of je gezondheid helpt. Of neem een gewoon een kijkje tussen de honderden mineralen en kristallen, waaronder de grootste geslepen sodaliet van Europa en een groot Jade Boeddhabeeld van meer dan 100 kg!

Wil je weten welke edelsteen past in de hal, kinderkamer, studiehoek of als creatieve keukenhulp; dat kun je deze dag vragen! Tip combineer deze open dag met een bezoek aan de 30 soorten helende tuinen, het Lemurisch bos en lunch mee!

Klik hier voor meer informatie

 


 

29 juni - Groepshealing live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

vrijheid - vreugde - genieten 2.jpgDe activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. We worden bevrijd van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Als dat weg is blijven onze geheelde, oorspronkelijke seksualiteit en ons magisch, manifesterend, innerlijk kind, op de voorgrond. Onze hoogste Liefde en seksualiteit kan haar volledige vorm aannemen.

Al meer dan 2300 mensen hebben de afgelopen jaren mee gedaan met de online groepshealingen, fantastisch! Het leifdeseenheidsveld wordt steeds groter. Hoort zegt het voort. Iedereen bedankt voor jullie bijdrage aan de planetaire verlichting! Joke en team

Klik hier om je in te schrijven voor de volgende online avond groepshealing

Tip: doe je vaker mee denk dan aan een kortingspakket van 5 healingen voor de prijs van 4.


 Hieronder een paar reacties van deelnemers van de online groepshealing:

'Dit was de eerste keer dat ik een groepshealing bij jullie volgde, en ik heb erg veel ervaren, veel oud verdriet dat losliet, veel dingen die op zijn plek vielen, kon alles wat er gezegd werd voelen in mijn lichaam. Heb het als erg liefdevol ervaren en ga dit voorlopig elke maand doen.'

Lieve groet Erika

 

"Ik vond de transmissie van vanavond heel fijn! Dankjewel! Ik voel vooral de hoge energie die normaal bij mij niet altijd zo geaard is, nu rustiger aanwezig, in mij, in mijn lichaam. Van te voren al veel vuur, kundalini gevoeld en ik sta dit moment krachtig op de Aarde, stevig geankerd. Veel gapen, loslaten en kou voel ik door de energieverschuivingen. Er kwam verdriet los en ontroering. Ik voel nu mijn Thuis en staat van Zijn. Nog meer stilte in mij. Dankjewel!

Heidi

Klik hier om je in te schrijven voor de online avond groepshealing op 29 juni a.s.

 


 

30 juni - Ego & Essentie live/online "Hoe leef je je Ware Zelf temidden van werk en relaties"

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2016 (2).jpgSteeds meer en meer ontwaak je en heb je het gevoel dat je oude leven niet meer aansluit. Het botst, geeft ongemak, frustratie, boosheid en verdriet in relaties en of werksituaties. Ook geeft het misschien veel verwarring. Je weet inmiddels dat het oude niet meer kan en toch lukt het maar niet om vanuit je nieuwe zelf de wereld in te stappen. Om het vorm te geven of je richting te vinden. Tijdens deze avond onderzoeken we wanneer je nu de stem van je ziel en essentie volgt en wanneer die van je ego-ikje? Hoe doe je dit nu in de dagelijkse praktijk, wat kom je hierin tegen?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Elohim bewustzijn, natuurwezens en de nieuwe Aarde

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

moeder Aarde hoeder 2.jpgZo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je verlicht innerlijk kind, met haar/zijn gevoeligheid en creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je Elohim bewustzijn tot in je buik en geslachtsorganen. Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle zachte en subtiele (kristallijnen) trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig kunt optreden of creëren vanuit basisrust (Zijn). Door je verfijnd, voelende ontwikkeling zullen ongemerkt alle Spirits je bijstaan en je wensen en doelen dienen. Ze beschermen jou, je huis en mensen. Zeker als je wens, doel en sfeer helpt de maatschappij en natuur te verlichten. Zo komt het evolutieplan van jou als verlichte (kristallijnen) engelen-mens en het evolutieplan van de natuur, samen.

Klik hier om verder te lezen

 


 

1 & 2 juli - Kruidenkennis, Deva's en het terugvinden van je paradijselijke, magische Oorsprong

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kaasjeskruid.jpgVanuit je ware Wezen leer je je in deze workshop te verbinden met de natuurwezens, Deva's, planten en hun kenmerken. Ook op praktische wijze ga je aan de gang, ontvang je veel kennis over de fysieke en energetische werking van kruiden en planten en leer je je eigen kruidenapotheek samen te stellen.

Tijdens deze workshop word je aangeraakt en opgetild door de schoonheid van de eigen Oorsprong en die van de Natuur. Je leert je kleine ik te overstijgen om vanuit een voelbaar grotere Liefdeseenheid je te verbinden met je medemensen en de natuur. De stilte van je ware Zelf, voorbij al je verstand, opent je onschuld en onbevangenheid.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke blauwdruk in huis en tuin

Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk en power grid - Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland doen mee middels de verbonden Elohim natuurnetwerk edelstenen!

tuinedelstenen set.jpgMiddels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin. Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde.

Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken

Ook worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze Elohim "Gaia's Droom" set. Je kunt de edelstenen ook op het balkon plaatsen als je geen tuin hebt. Volg je intuïtie!

"De Energie is hoog in de tuin. Het lijkt er lichter. Ik voel me er heerlijk bij en ik merk ook dat het z’n uitwerking heeft op mijn ‘omgeving’.
Het zal ongetwijfeld nog meer mooie dingen aantrekken, in elk geval voelen de vogels en andere dieren zich lekker in hun sas hier, want ze komen in groten getale. Er wordt veel genesteld. Ook door bijzondere soorten. Wat een FEEST!"

Monique

Klik hier om te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 


 

Spiritueel dagje uit op de Elohim Krachtplaats Zuid-Oost Groningen

Deze zomer worden er verschillende spirituele bijeenkomsten georganiseerd op de krachtplaats. Leuk om te combineren met een bezoek aan de 30 helende tuinen, edelsteenwinkel en een lunch of diner in het huiskamerrestaurant. Of maak er een spiritueel weekend van met overnachting in de Elohim B&B, vakantiehuis of mini camping.

 
Voor meer spirituele avonden en bijeenkomsten, bekijk de Elohim activiteiten agenda.

 


 

Kortingsarrangement B&B/hostellerie voor 2 personen

Promotie plaatje verblijf.jpg


Klik hier voor meer informatie over een verblijf in de B&B / Hostellerie

 


 

Open plek Lem. bos.jpg [1]JeZelf ontmoeten, genieten en even niks aan je hoofd tijdens een retraite

Als je je los hebt gemaakt uit de waan en hectiek van alledag stimuleren de Elohim Krachtplaats en natuur je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen.

Een spirituele Elohim retraite helpt je om je niet langer moe en moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op en kijk je voorbij de sluiers. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats ontvang je vanzelf antwoorden op vragen en verlicht je.

Klik hier voor meer informatie over een spirituele Elohim retraite

Lees hier meer informatie over een diepergaande gecertificeerde 8-daagse stilte retraite

 


 Audio opname bestellen met:

Channeling, healing “Geen werkplezier, moe, teveel hooi op je vork?”

vermoeidheid.jpg

Aartsengel Jophiel laat je tijdens deze channeling ervaren dat je in het hier en nu, altijd Liefde bent, je Stralend Zelf. Hij tilt je op in innige vrede, verruiming en meer werkplezier. Hij helpt je de negativiteit van jezelf en anderen los te laten en er met liefdesogen naar te kijken. Werkzaamheden gebeuren meer als vanzelf, zonder druk, moeten of zwoegen. Je hebt minder het gevoel dat je alle gaten op het werk of in je gezin op hoeft te vullen. Ook helpt de healing bij spanningen en nek- en schouderklachten.

Tijdens deze transmissie en energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos en aartsengel Jophiel, word je verleden geheeld, net als de druk van plichtsgevoel, gedachten dat je niets waard bent en niets voorstelt. Ook alle verhalen in je hoofd nemen af.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
32,50
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020