Keltisch-Hebreeuwse-Christ-Graallijn en Aarde-netwerk

Vermenigvuldig het wereldwijde Ontwaken door deze nieuwsbrief te delen met je vrienden!

 

 


Keltisch-Hebreeuwse-Christ-Graallijn en Aarde-netwerk

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

noach.gifLevend in de laatste Atlantische tijdperiode, bracht Noach drie zonen en een dochter voort. De dochter bracht de bloedlijn naar Ethiopië en Abyssinië waarmee een nieuwe tijd aanving. De primaire stroom via de zonen, Japhet, Shem en Ham, is een Keltisch-Hebreeuwse (Hibiru) stroom. Beide stromen, van de dochter én zonen, dragen de codes in hun DNA voor het Graallicht oftewel het Christusbewustzijn en de Onvoorwaardelijke Liefde. 

De Hebreeuwse tak, de Phoeniciërs, Egyptenaren, Assyriërs, Babyloniërs en de Grieken gaven allen de codes aan hun kinderen door. Vele koningen, Farao’s, mystici en Ingewijdenen, kwamen hier uit voort. Zij zijn ook drager van de Draken(kracht) bloedlijn en soms ook ingewijd in de Kabbala. Mogelijk kom jij ook uit die tijd als je je betrokken voelt bij de nieuwe Aarde!

Dit is ook mijn eigen afkomst die terugloopt tot mijn wortels op de ster/zon Alcyone waar zich ook de Akasha bevindt van de bedoeling van onze evolutie.

 

 16 juli - Open dag; grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

sodaliet kamerstuk.jpg

Laat je verrassen door de bijzondere wereld van 13  dimensionale geneeskrachtige edelstenen in de grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden en de vakbekwaamheid van de reader-kristalmaster. Laat je tijdens de open dag adviseren welke edelsteen of tinctuur het best bij jou en je volgende ontwikkeling past of je gezondheid helpt. Of neem een gewoon een kijkje tussen de honderden mineralen en kristallen, waaronder de grootste geslepen sodaliet van Europa en een groot Jade Boeddhabeeld van meer dan 100 kg!

Wil je weten welke edelsteen past in de hal, kinderkamer, studiehoek of als creatieve keukenhulp; dat kun je deze dag vragen! Tip combineer deze open dag met een bezoek aan de 30 soorten helende tuinen, het Lemurisch bos en lunch mee!

Klik hier voor meer informatie

 


 

29 juni - Groepshealing live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. We worden bevrijd van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Als dat weg is blijven onze geheelde, oorspronkelijke seksualiteit en ons magisch, manifesterend, innerlijk kind, op de voorgrond. Onze hoogste Liefde en seksualiteit kan haar volledige vorm aannemen.

Al meer dan 2300 mensen hebben de afgelopen jaren mee gedaan met de online groepshealingen, fantastisch! Het leifdeseenheidsveld wordt steeds groter. Hoort zegt het voort. Iedereen bedankt voor jullie bijdrage aan de planetaire verlichting! Joke en team

Klik hier om je in te schrijven voor de volgende online avond groepshealing

Tip: doe je vaker mee denk dan aan een kortingspakket van 5 healingen voor de prijs van 4.

 

 


 

Hieronder een paar reacties van deelnemers van de online groepshealing:

'Dit was de eerste keer dat ik een groepshealing bij jullie volgde, en ik heb erg veel ervaren, veel oud verdriet dat losliet, veel dingen die op zijn plek vielen, kon alles wat er gezegd werd voelen in mijn lichaam. Heb het als erg liefdevol ervaren en ga dit voorlopig elke maand doen.'

Lieve groet Erika

 

"Ik vond de transmissie van vanavond heel fijn! Dankjewel! Ik voel vooral de hoge energie die normaal bij mij niet altijd zo geaard is, nu rustiger aanwezig, in mij, in mijn lichaam. Van te voren al veel vuur, kundalini gevoeld en ik sta dit moment krachtig op de Aarde, stevig geankerd. Veel gapen, loslaten en kou voel ik door de energieverschuivingen. Er kwam verdriet los en ontroering. Ik voel nu mijn Thuis en staat van Zijn. Nog meer stilte in mij. Dankjewel!

Heidi

Klik hier om je in te schrijven voor de online avond groepshealing op 29 juni a.s.

 


 

30 juni - Ego & Essentie live/online "Hoe leef je je Ware Zelf temidden van werk en relaties"

Gegeven door Willeke Jansen

Willeke 2016 (2).jpgSteeds meer en meer ontwaak je en heb je het gevoel dat je oude leven niet meer aansluit. Het botst, geeft ongemak, frustratie, boosheid en verdriet in relaties en of werksituaties. Ook geeft het misschien veel verwarring. Je weet inmiddels dat het oude niet meer kan en toch lukt het maar niet om vanuit je nieuwe zelf de wereld in te stappen. Om het vorm te geven of je richting te vinden. Tijdens deze avond onderzoeken we wanneer je nu de stem van je ziel en essentie volgt en wanneer die van je ego-ikje? Hoe doe je dit nu in de dagelijkse praktijk, wat kom je hierin tegen?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Elohim bewustzijn, natuurwezens en de nieuwe Aarde

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

moeder Aarde hoeder 2.jpgZo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je verlicht innerlijk kind, met haar/zijn gevoeligheid en creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je Elohim bewustzijn tot in je buik en geslachtsorganen. Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle zachte en subtiele (kristallijnen) trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig kunt optreden of creëren vanuit basisrust (Zijn). Door je verfijnd, voelende ontwikkeling zullen ongemerkt alle Spirits je bijstaan en je wensen en doelen dienen. Ze beschermen jou, je huis en mensen. Zeker als je wens, doel en sfeer helpt de maatschappij en natuur te verlichten. Zo komt het evolutieplan van jou als verlichte (kristallijnen) engelen-mens en het evolutieplan van de natuur, samen.

Klik hier om verder te lezen

 


 

1 & 2 juli - Kruidenkennis, Deva's en het terugvinden van je paradijselijke, magische Oorsprong

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kaasjeskruid.jpgVanuit je ware Wezen leer je je in deze workshop te verbinden met de natuurwezens, Deva's, planten en hun kenmerken. Ook op praktische wijze ga je aan de gang, ontvang je veel kennis over de fysieke en energetische werking van kruiden en planten en leer je je eigen kruidenapotheek samen te stellen.

Tijdens deze workshop word je aangeraakt en opgetild door de schoonheid van de eigen Oorsprong en die van de Natuur. Je leert je kleine ik te overstijgen om vanuit een voelbaar grotere Liefdeseenheid je te verbinden met je medemensen en de natuur. De stilte van je ware Zelf, voorbij al je verstand, opent je onschuld en onbevangenheid.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke blauwdruk in huis en tuin

Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk en power grid - Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland doen mee middels de verbonden Elohim natuurnetwerk edelstenen!

tuinedelstenen set.jpgMiddels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin. Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde.

Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken

Ook worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze Elohim "Gaia's Droom" set. Je kunt de edelstenen ook op het balkon plaatsen als je geen tuin hebt. Volg je intuïtie!

"De Energie is hoog in de tuin. Het lijkt er lichter. Ik voel me er heerlijk bij en ik merk ook dat het z’n uitwerking heeft op mijn ‘omgeving’.
Het zal ongetwijfeld nog meer mooie dingen aantrekken, in elk geval voelen de vogels en andere dieren zich lekker in hun sas hier, want ze komen in groten getale. Er wordt veel genesteld. Ook door bijzondere soorten. Wat een FEEST!"

Monique

Klik hier om te bestellen op elohim-edelstenen.nl

 


 

Spiritueel dagje uit op de Elohim Krachtplaats Zuid-Oost Groningen

Deze zomer worden er verschillende spirituele bijeenkomsten georganiseerd op de krachtplaats. Leuk om te combineren met een bezoek aan de 30 helende tuinen, edelsteenwinkel en een lunch of diner in het huiskamerrestaurant. Of maak er een spiritueel weekend van met overnachting in de Elohim B&B, vakantiehuis of mini camping.

 
Voor meer spirituele avonden en bijeenkomsten, bekijk de Elohim activiteiten agenda.

 


 

Kortingsarrangement B&B/hostellerie voor 2 personen

Promotie plaatje verblijf.jpg


Klik hier voor meer informatie over een verblijf in de B&B / Hostellerie

 


 

Open plek Lem. bos.jpg [1]JeZelf ontmoeten, genieten en even niks aan je hoofd tijdens een retraite

Als je je los hebt gemaakt uit de waan en hectiek van alledag stimuleren de Elohim Krachtplaats en natuur je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen.

Een spirituele Elohim retraite helpt je om je niet langer moe en moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op en kijk je voorbij de sluiers. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats ontvang je vanzelf antwoorden op vragen en verlicht je.

Klik hier voor meer informatie over een spirituele Elohim retraite

Lees hier meer informatie over een diepergaande gecertificeerde 8-daagse stilte retraite

 


 Audio opname bestellen met:

Channeling, healing “Geen werkplezier, moe, teveel hooi op je vork?”

vermoeidheid.jpg

Aartsengel Jophiel laat je tijdens deze channeling ervaren dat je in het hier en nu, altijd Liefde bent, je Stralend Zelf. Hij tilt je op in innige vrede, verruiming en meer werkplezier. Hij helpt je de negativiteit van jezelf en anderen los te laten en er met liefdesogen naar te kijken. Werkzaamheden gebeuren meer als vanzelf, zonder druk, moeten of zwoegen. Je hebt minder het gevoel dat je alle gaten op het werk of in je gezin op hoeft te vullen. Ook helpt de healing bij spanningen en nek- en schouderklachten.

Tijdens deze transmissie en energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos en aartsengel Jophiel, word je verleden geheeld, net als de druk van plichtsgevoel, gedachten dat je niets waard bent en niets voorstelt. Ook alle verhalen in je hoofd nemen af.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021