Stoppen of doorgaan met je huidige baan?

Stoppen of doorgaan met je baan, wat is de bedoeling van je ziel?

Geschreven door Willeke Jansen

keuzes.jpgErvaar jij ook een innerlijke twijfel in jezelf m.b.t. het stoppen of doorgaan met je huidige baan? Bij steeds meer mensen ontstaat er een gevoel van zinloosheid, waar doe ik het eigenlijk voor? Ik hoor dit ook van cliënten in mijn praktijk. Ze doen het werk, maar het voelt leeg. Vaak is dit al langere tijd het geval, maar begint het nu pas duidelijk te worden. Men voelt dat het eigenlijk niet helemaal meer aansluit met wie ze Zijn (geworden). Ook in hun relatie komen onze cliënten dat steeds meer tegen.

Vaak komt dan de beweging om iets nieuws te willen, maar het nieuwe is nog niet duidelijk. Wat wil ik dan? Bij welke organisatie en met wie? Waar, hoe en met wie klopt het dan wel voor mij? Wat dient mijn hoogste doel en ziel?

Stoppen is zeker niet altijd de directe mogelijkheid, want er zal gewoon brood op de plank moeten komen. Ook kan het zijn dat je ziel nog iets "moet" ophalen of brengen binnen de organisatie. Soms is het heel duidelijk dat je mag stoppen, en durf je dan de stap te zetten? Wat weerhoud je en wat is er nodig om het aan te gaan?

Heb je vragen m.b.t. je huidige of nieuwe baan of relatie? Voel jij een hogere oproep in jezelf en worstel je met de vraag of je je baan op moet zeggen, relatie moet beeindigen of juist niet?

Als Elohim Master Healer-Reader-Coach heb ik veel ervaring op dit gebied. Cliënten spreken over een nieuwe stroom in henzelf en de opluchting over de duidelijkheid en richting. 

Boek net als de vele cliënten die je al zijn voorgegaan een (reeks) sessie(s) bij (één) van onze Master Healer-Reader-Coaches voor ondersteuning en begeleiding bij het maken van een (nieuwe) keuze in je werk of relatie. Onze Elohim Master Healer-Reader-Coaches zijn in hun eigen leven ook veel hobbels en twijfels tegen gekomen en hebben uiteindelijk gekozen om de hele weg te gaan, d.w.z. het hoogste in zichzelf te volgen. Dit heeft veel van ze gevraagd en vraagt het nog steeds, namelijk het opgeven van zekerheden en vol vertrouwen in het "diepe" te springen.

Willeke 2016 (2).jpgWilleke Jansen
Elohim Master-Healer-Reader-Coach en Docente

Klik hier voor meer informatie over de Master Healing-Reading-Coaching sessies

 

 


 

Onze nieuwetijds ashram "The Diamond New Earth" zoekt dienstbare medewerkers en bewoners

De woon-werkgemeenschap (10-20 pers.) die vanuit eenheid samenwerkt (groepsziel), hoedt bewust de sacrale multidimensionale energie en het blije, zachte liefdes-eenheidslicht van de nieuwetijds Krachtplaats. De oorspronkelijke Eenheid van Mens en Natuur is daardoor bij het spirituele "Elohim Centre", reeds in de stof voelbaar. Anders dan in de dichtere maatschappij is het een unieke oefenplek voor een nieuwe en subtielere voelende wij-samenleving die elkaars ziel en dat van de natuur ondersteunt; "The Diamond New Earth". Belangeloze liefde, verruimt bewustzijn, aanvoelend vermogen, non dualiteit en egoloosheid worden er beoefend en vertaald in het afgestemd werken en omgaan met elkaar en de natuur.

Niet gepamperd hoeven worden
Ieder draagt vanuit egoloze dienstbaarheid bij aan de Elohim groepsziel en organisatie, het ware zelf en het zelfrealisatie-proces en beoefent samen oordeelloosheid en het overstijgen van het maken van onderstromen, het pamperen of bevestigen van het kleine zelf en het overstijgen van egobelang of afgescheidenheid. Hierdoor is het Licht van de Krachtplaats zo hoog, zuiver en liefdevol. Het Elohim Centre is de broed- en oefenkamer voor de toekomstige verlichte, eenheidsmaatschappij en relaties. Voor Ontwaakte mensen en plekken van Licht. Het Licht van essentie en wereldvrede.

snoeiwerk sekinah.jpgWil je je ware natuur en het multidimensionale afgestemde werken en wonen zelf ervaren?
Kijk dan of je in aanmerking komt om als vrijwilliger en bewoner van de woon-werk-gemeenschap, The Diamond New Earth,  te komen wonen en werken in de ashram!

Is dit een stap te ver, boek dan eerst een persoonlijke (innerlijk kind) sessie.


 

Deze week laatste kans om je op te geven voor de innerlijk kind workshop op 17 & 18 juni, die dit jaar heel bijzonder gaat worden!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De workshop helpt diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel en ware Zelf in de weg staan. De workshop maakt je levendig, vreugdevol, spontaan, onschuldig, helder voelend en zonder ingehoudenheid. Je innerlijk kind wordt zorgelozer, scheppend, dynamisch, puur, sprankelend en autonoom. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, afweer, boosheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kind patronen worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht.

Feedback van een deelnemer:

"Na de workshop leef en volg ik mijn gevoel meer en vergeet niet mijn spontane en vrolijke innerlijk kind. Ik leef onbezorgder, heb meer plezier en ontmoet steeds meer mensen die echt iets betekenen voor mij. Ook op het werk vindt er een omslag plaats in het denken van collega’s evenals bij vrienden."

Johan


Feedback van een deelneemster:

"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee hebben geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette

 


 

Uit het hoofd, naar bezield en anders werken

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Uit onderzoek naar de energie van werkend Nederland blijkt dat de stemming op de werkvloer beneden peil is. Bijna 38% staat onder druk, 30% doet zijn ding, maar meer ook niet. 10% is zo cynisch dat zijn werk min of meer stil staat. Het is een zombiezone.

vermoeidheid 4.jpgIn de hyperzone is er teveel hectiek, de comfortzone lijkt prettig, maar is een weinig energieke zone en laat je op de automatische piloot functioneren waardoor inspiratie, plezier en zingeving ook verloren gaan. Slechts 20% heeft zin in het werk, terwijl het werk zo'n groot deel van je leven is. Vakantie, sporten, vrije tijd lossen niet op hoeveel uren van de dag je je niet geïnspireerd en prettig voelt. Ook je gezondheid kan hier op den duur onder leiden.

Klik hier om verder te lezen

 


 

Tijdens de afgelopen groepshealing zijn er diepe patronen van ons tweede chakra gehealed

Nadat er vele levens van onderdrukking, misbruik en afgescheidenheid werden geschoond ontstond de oorspronkelijke energie van het tweede chakra. De energie van open verbindingen, verlichte seksualiteit en geheelde relaties. De healing reinigde tot diep in onze cellen en aarding en na afloop was er een grote vrede en rust aanwezig. Het voelde als thuiskomen. Veel mooie reacties hebben we mogen ontvangen na afloop via de mail en via facebook.

Hieronder delen we een paar reacties:

"Ik begin steeds meer van mijn proces te houden en te voelen en weten wie ik ben. Ben zo blij dat jij dat alles in woorden kan bevatten. Dank Joke en team!"

Anouk

"Geweldig deze transmissie, ik voelde zo'n healing op macht-onmacht en de pijn die hier op zit. Mijn eigen seksualiteit voel ik vandaag weer meer stromen. Ik ben blij en voel me vrij!"

Thea

"Tijdens de healing werd er ook gewerkt op verslavingspatronen, op dat moment voelde ik een grote energie uit mijn systeem gaan. Ik zag hoe ik steeds weer terug kan vallen in onbewust gedrag met eten, televisie, sociale media en andere subtiele verslavingen. Ik dacht dat ik er al klaar mee was maar dit was kennelijk nog niet het geval. Super bedankt voor deze healing, ik voel me weer helderder en gevulder. Ik denk niet dat mijn verslavingsgedrag nu nog zo snel zal terugkeren."

Gerard

"Na de transmissie voel ik me heel helder en licht, alle vermoeidheid is verdwenen!"

Anita

goudsbloem.jpgDe volgende online groepshealing is op 29 juni en gaat over 9 dimensionale Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit

Geef je op tijd op om gebruik te maken van de vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven

 


 

1 & 2 juli - Kruidenkennis, Deva en je paradijselijke, magische oorsprong. Nog een prachtige, hoog energetische sjamanen workshop!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

guldenroede plant.jpgTijdens deze schitterende natuurworkshop leer je in contact te komen met de Deva van een plant en te zien welke liefde en spirituele werking ze hebben. Planten en hun Deva helpen bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te ontspannen. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Ook leer je tijdens de buitenwandeling de fysieke werking kennen zodat je kunt zien of hij op je longen, haren, gewrichten, darmen, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant te gebruiken.

Klik hier om je op te geven

 

 


 

groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg

 

15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Tijdens de vakantieweek ervaar je hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid en de verbinding met de Bron en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim Krachtplaats, komen je aardse zelf en hogere dimensies dichter bij elkaar. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je je echte zelf kunt delen met anderen en terugespiegeld krijgt! Je laadt je volledig op in deze week!

Klik hier om je op te geven

 


 

Campingterrein 2 2015.jpg [1]

Weg van het massabewustzijn;  het is heerlijk verblijven op de Krachtplaats

De vogeltjes fluiten, de bloemen bloeien en de energie is vredevol en prachtig om te voelen. De rust, sereniteit en het hoger dimensionale Licht van de Elohim Krachtplaats, de helende tuinen en het bos laten je tot jezelf komen. Je vitaliteit, heldere inzichten, ontspanning en je Hoger Zelf worden er geactiveerd. Ook brengt ze vreugde en verbinding met de natuur. De energie van de helende krachttuinen versterkt zelfrealisatie.

Boek tijdig; er is al veel vol!

Bekijk  al onze accommodaties op www.natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

vrouw bij fontein, eenheid.jpgDoorbraak, verandering of afkomen van een oud patroon?

Wil je gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"? Kies dan voor een meerdaags doorbraakarrangement met Elohim Master healing-reading, verblijf en maaltijden. Tijdens het arrangement ontvang je diepgaande (collectieve) en gespecialiseerde healingen van zeer ervaren Elohim healers. Door een 3 daags verblijf stap je niet tussendoor in je dagelijkse omgeving, waardoor de doorbraak en transformatie dieper beklijft.

Klik hier voor meer informatie

"Tijdens het verblijf zelf vond ik 3 sessies eerst wel wat veel. Zoveel informatie. Maar nu ik thuis ben voelt het heel goed en waardevol. Er is echt een stuk last uit mijn systeem aan het verdwijnen. En achteraf ben ik juist blij met de hoeveelheid info die ik kreeg tijdens de sessies. Thuis kon ik alles op mijn gemak terug luisteren, doordat ik van elke sessie een audio opname heb ontvangen."

Judith

 


 

Merlijn - Merlina.JPG

Gratis toegang tot de helende tuinen en wieden in de Merlijn tuin?

Houd je van tuinieren en wil je tegelijk healing, licht en toverkunst ontvangen door onze Merlin helende tuin onkruidvrij te houden? Deze krachttuin in Veelerveen ZO Groningen, komt binnenkort weer vrij en zoekt een nieuwe tuinadoptant voor 1 morgen p.w. Je mag de verdere dag ook kosteloos in de tuinen verblijven en als je wilt kunnen je (tegen betaling) meelunchen. Wat voor jou? Mail je motivatie en iets over je tuinervaring en je tijden naar info@elohim-centre.org. Monique en Pascale, ook namens Merlijn, bedankt voor al jullie Merlijn tuinwerk!

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-10-2021
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap
Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.
vroegboekprijs € 621,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
031-2021 
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Opstaan in je kracht en missie, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 381,00
sessie- of workshopkortingsbon 
061-2021 
06-10-2021
19.00-20.30 uur
Docente Joke ELZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online workshop: Openen zielekind en indaling Goddelijk innerlijk kind
Je ragfijne pure ziele- en Goddelijk kind heeft meestal geen ouders gehad die zagen hoe mooi je was en hoeveel bescherming je nodig had om je puurheid, Goddelijkheid te behouden. We bouwden er een sterk en mentaal karakter overheen. Maar daaronder zit ons Goddelijk kind dat zo kwetsbaar, warm, vol vertrouwen en goedheid is. Het wil altijd alleen maar helpen, kent geen ego verdediging en voelt ongelofelijk veel. Ons zielekind dat ons Goddelijk kind beschermt wordt daar angstig van en stuurt onze persoonlijkheid opnieuw in oude houdingen en patronen. Tijdens de online workshop ontvang je een krachtige liefdes-groepshealing zodat je Goddelijk kind indaalt en jij het kunt voelen in jezelf!
vroegboekprijs € 35,00
 
Owg-2021 
07-10-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT312-2021 
LET OP! Deze workshop is VOL. Je kunt je niet meer inschrijven. Wil je op de reservelijst? Mail of bel ons!  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Chi-krachten, Aura Healing-Reading-magnetiseren zonder leeg te lopen en dieper aarden
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
 
CHI-2021