Stoppen of doorgaan met je huidige baan?

 

Stoppen of doorgaan met je baan, wat is de bedoeling van je ziel?

Geschreven door Willeke Jansen

keuzes.jpgErvaar jij ook een innerlijke twijfel in jezelf m.b.t. het stoppen of doorgaan met je huidige baan? Bij steeds meer mensen ontstaat er een gevoel van zinloosheid, waar doe ik het eigenlijk voor? Ik hoor dit ook van cliënten in mijn praktijk. Ze doen het werk, maar het voelt leeg. Vaak is dit al langere tijd het geval, maar begint het nu pas duidelijk te worden. Men voelt dat het eigenlijk niet helemaal meer aansluit met wie ze Zijn (geworden). Ook in hun relatie komen onze cliënten dat steeds meer tegen.

Vaak komt dan de beweging om iets nieuws te willen, maar het nieuwe is nog niet duidelijk. Wat wil ik dan? Bij welke organisatie en met wie? Waar, hoe en met wie klopt het dan wel voor mij? Wat dient mijn hoogste doel en ziel?

Stoppen is zeker niet altijd de directe mogelijkheid, want er zal gewoon brood op de plank moeten komen. Ook kan het zijn dat je ziel nog iets "moet" ophalen of brengen binnen de organisatie. Soms is het heel duidelijk dat je mag stoppen, en durf je dan de stap te zetten? Wat weerhoud je en wat is er nodig om het aan te gaan?

Heb je vragen m.b.t. je huidige of nieuwe baan of relatie? Voel jij een hogere oproep in jezelf en worstel je met de vraag of je je baan op moet zeggen, relatie moet beeindigen of juist niet?

Als Elohim Master Healer-Reader-Coach heb ik veel ervaring op dit gebied. Cliënten spreken over een nieuwe stroom in henzelf en de opluchting over de duidelijkheid en richting. 

Boek net als de vele cliënten die je al zijn voorgegaan een (reeks) sessie(s) bij (één) van onze Master Healer-Reader-Coaches voor ondersteuning en begeleiding bij het maken van een (nieuwe) keuze in je werk of relatie. Onze Elohim Master Healer-Reader-Coaches zijn in hun eigen leven ook veel hobbels en twijfels tegen gekomen en hebben uiteindelijk gekozen om de hele weg te gaan, d.w.z. het hoogste in zichzelf te volgen. Dit heeft veel van ze gevraagd en vraagt het nog steeds, namelijk het opgeven van zekerheden en vol vertrouwen in het "diepe" te springen.

Willeke 2016 (2).jpgWilleke Jansen
Elohim Master-Healer-Reader-Coach en Docente

Klik hier voor meer informatie over de Master Healing-Reading-Coaching sessies

 

 


 

Onze nieuwetijds ashram "The Diamond New Earth" zoekt dienstbare medewerkers en bewoners

De woon-werkgemeenschap (10-20 pers.) die vanuit eenheid samenwerkt (groepsziel), hoedt bewust de sacrale multidimensionale energie en het blije, zachte liefdes-eenheidslicht van de nieuwetijds Krachtplaats. De oorspronkelijke Eenheid van Mens en Natuur is daardoor bij het spirituele "Elohim Centre", reeds in de stof voelbaar. Anders dan in de dichtere maatschappij is het een unieke oefenplek voor een nieuwe en subtielere voelende wij-samenleving die elkaars ziel en dat van de natuur ondersteunt; "The Diamond New Earth". Belangeloze liefde, verruimt bewustzijn, aanvoelend vermogen, non dualiteit en egoloosheid worden er beoefend en vertaald in het afgestemd werken en omgaan met elkaar en de natuur.

Niet gepamperd hoeven worden
Ieder draagt vanuit egoloze dienstbaarheid bij aan de Elohim groepsziel en organisatie, het ware zelf en het zelfrealisatie-proces en beoefent samen oordeelloosheid en het overstijgen van het maken van onderstromen, het pamperen of bevestigen van het kleine zelf en het overstijgen van egobelang of afgescheidenheid. Hierdoor is het Licht van de Krachtplaats zo hoog, zuiver en liefdevol. Het Elohim Centre is de broed- en oefenkamer voor de toekomstige verlichte, eenheidsmaatschappij en relaties. Voor Ontwaakte mensen en plekken van Licht. Het Licht van essentie en wereldvrede.

snoeiwerk sekinah.jpgWil je je ware natuur en het multidimensionale afgestemde werken en wonen zelf ervaren?
Kijk dan of je in aanmerking komt om als vrijwilliger en bewoner van de woon-werk-gemeenschap, The Diamond New Earth,  te komen wonen en werken in de ashram!

Is dit een stap te ver, boek dan eerst een persoonlijke (innerlijk kind) sessie.


 

Deze week laatste kans om je op te geven voor de innerlijk kind workshop op 17 & 18 juni, die dit jaar heel bijzonder gaat worden!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

blije kinderen.jpg [1]De workshop helpt diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel en ware Zelf in de weg staan. De workshop maakt je levendig, vreugdevol, spontaan, onschuldig, helder voelend en zonder ingehoudenheid. Je innerlijk kind wordt zorgelozer, scheppend, dynamisch, puur, sprankelend en autonoom. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, afweer, boosheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kind patronen worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht.

Feedback van een deelnemer:

"Na de workshop leef en volg ik mijn gevoel meer en vergeet niet mijn spontane en vrolijke innerlijk kind. Ik leef onbezorgder, heb meer plezier en ontmoet steeds meer mensen die echt iets betekenen voor mij. Ook op het werk vindt er een omslag plaats in het denken van collega’s evenals bij vrienden."

Johan

De workshop met Joke en de Bovenwereld belooft dit jaar zeer bijzonder te worden, al meer dan 35 mensen hebben zich ingeschreven, ben jij er ook bij?

Klik hier om je op te geven

 


 

24 & 25 juni - Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex. Een geweldige sjamanen workshop!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshop leer je wat aardstralen, electro-smog, leylijnen, entiteitpoorten, krachtplaatsen, elementalen en diepe aarde belasting zijn. Ook leer je wat ze doen met je gezondheid, vitaliteit, aarding, lichaam en je ontwikkeling op zelfrealisatie-niveau. Een prachtige sjamanen workshop met mooie energieoverdracht, oefeningen en lezing waarmee je je huis, werkplek, jezelf en anderen kunt meten, helen en ontstoren.

Feedback van een deelneemster:

"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee hebben geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette

Klik hier om je op te geven

 


 

Uit het hoofd, naar bezield en anders werken

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Uit onderzoek naar de energie van werkend Nederland blijkt dat de stemming op de werkvloer beneden peil is. Bijna 38% staat onder druk, 30% doet zijn ding, maar meer ook niet. 10% is zo cynisch dat zijn werk min of meer stil staat. Het is een zombiezone.

vermoeidheid 4.jpgIn de hyperzone is er teveel hectiek, de comfortzone lijkt prettig, maar is een weinig energieke zone en laat je op de automatische piloot functioneren waardoor inspiratie, plezier en zingeving ook verloren gaan. Slechts 20% heeft zin in het werk, terwijl het werk zo'n groot deel van je leven is. Vakantie, sporten, vrije tijd lossen niet op hoeveel uren van de dag je je niet geïnspireerd en prettig voelt. Ook je gezondheid kan hier op den duur onder leiden.

Klik hier om verder te lezen

 


 

Tijdens de afgelopen groepshealing zijn er diepe patronen van ons tweede chakra gehealed

Nadat er vele levens van onderdrukking, misbruik en afgescheidenheid werden geschoond ontstond de oorspronkelijke energie van het tweede chakra. De energie van open verbindingen, verlichte seksualiteit en geheelde relaties. De healing reinigde tot diep in onze cellen en aarding en na afloop was er een grote vrede en rust aanwezig. Het voelde als thuiskomen. Veel mooie reacties hebben we mogen ontvangen na afloop via de mail en via facebook.

Hieronder delen we een paar reacties:

"Ik begin steeds meer van mijn proces te houden en te voelen en weten wie ik ben. Ben zo blij dat jij dat alles in woorden kan bevatten. Dank Joke en team!"

Anouk

"Geweldig deze transmissie, ik voelde zo'n healing op macht-onmacht en de pijn die hier op zit. Mijn eigen seksualiteit voel ik vandaag weer meer stromen. Ik ben blij en voel me vrij!"

Thea

"Tijdens de healing werd er ook gewerkt op verslavingspatronen, op dat moment voelde ik een grote energie uit mijn systeem gaan. Ik zag hoe ik steeds weer terug kan vallen in onbewust gedrag met eten, televisie, sociale media en andere subtiele verslavingen. Ik dacht dat ik er al klaar mee was maar dit was kennelijk nog niet het geval. Super bedankt voor deze healing, ik voel me weer helderder en gevulder. Ik denk niet dat mijn verslavingsgedrag nu nog zo snel zal terugkeren."

Gerard

"Na de transmissie voel ik me heel helder en licht, alle vermoeidheid is verdwenen!"

Anita

goudsbloem.jpgDe volgende online groepshealing is op 29 juni en gaat over 9 dimensionale Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit

Geef je op tijd op om gebruik te maken van de vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven

 


 

1 & 2 juli - Kruidenkennis, Deva en je paradijselijke, magische oorsprong. Nog een prachtige, hoog energetische sjamanen workshop!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

guldenroede plant.jpgTijdens deze schitterende natuurworkshop leer je in contact te komen met de Deva van een plant en te zien welke liefde en spirituele werking ze hebben. Planten en hun Deva helpen bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te ontspannen. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Ook leer je tijdens de buitenwandeling de fysieke werking kennen zodat je kunt zien of hij op je longen, haren, gewrichten, darmen, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant te gebruiken.

Klik hier om je op te geven

 


 

16 juni 19-20 uur - Ego & Essentie live/online "Onthecht je mind en leef zorgeloos!"

Gegeven door Marlisa Hof

Mindfulness.jpgLeef je zorgeloos? In het NU? In vrede met wat er is en waar je bent? Of ratelt jouw hoofd de hele dag door en geloof je dat je al die gedachten bent? Voel je hierdoor soms ook spanningen of stress? Is er een verlangen je gedachten en de ego-ik-ruis te doorzien? Mindful te leven en te ervaren wie je ben vanuit je essentie? Als jouw gedachten niet stoppen en de hele dag door gaan en je wilt hier graag aan voorbij, dan is deze avond iets voor jou.

Klik hier voor meer informatie

 


 

groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg

 

15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Tijdens de vakantieweek ervaar je hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid en de verbinding met de Bron en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim Krachtplaats, komen je aardse zelf en hogere dimensies dichter bij elkaar. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je je echte zelf kunt delen met anderen en terugespiegeld krijgt! Je laadt je volledig op in deze week!

Klik hier om je op te geven

 


 

Campingterrein 2 2015.jpg [1]

Weg van het massabewustzijn;  het is heerlijk verblijven op de Krachtplaats

De vogeltjes fluiten, de bloemen bloeien en de energie is vredevol en prachtig om te voelen. De rust, sereniteit en het hoger dimensionale Licht van de Elohim Krachtplaats, de helende tuinen en het bos laten je tot jezelf komen. Je vitaliteit, heldere inzichten, ontspanning en je Hoger Zelf worden er geactiveerd. Ook brengt ze vreugde en verbinding met de natuur. De energie van de helende krachttuinen versterkt zelfrealisatie.

Boek tijdig; er is al veel vol!

Bekijk  al onze accommodaties op www.natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

vrouw bij fontein, eenheid.jpgDoorbraak, verandering of afkomen van een oud patroon?

Wil je gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"? Kies dan voor een meerdaags doorbraakarrangement met Elohim Master healing-reading, verblijf en maaltijden. Tijdens het arrangement ontvang je diepgaande (collectieve) en gespecialiseerde healingen van zeer ervaren Elohim healers. Door een 3 daags verblijf stap je niet tussendoor in je dagelijkse omgeving, waardoor de doorbraak en transformatie dieper beklijft.

Klik hier voor meer informatie

"Tijdens het verblijf zelf vond ik 3 sessies eerst wel wat veel. Zoveel informatie. Maar nu ik thuis ben voelt het heel goed en waardevol. Er is echt een stuk last uit mijn systeem aan het verdwijnen. En achteraf ben ik juist blij met de hoeveelheid info die ik kreeg tijdens de sessies. Thuis kon ik alles op mijn gemak terug luisteren, doordat ik van elke sessie een audio opname heb ontvangen."

Judith

 


 

Merlijn - Merlina.JPG

Gratis toegang tot de helende tuinen en wieden in de Merlijn tuin?

Houd je van tuinieren en wil je tegelijk healing, licht en toverkunst ontvangen door onze Merlin helende tuin onkruidvrij te houden? Deze krachttuin in Veelerveen ZO Groningen, komt binnenkort weer vrij en zoekt een nieuwe tuinadoptant voor 1 morgen p.w. Je mag de verdere dag ook kosteloos in de tuinen verblijven en als je wilt kunnen je (tegen betaling) meelunchen. Wat voor jou? Mail je motivatie en iets over je tuinervaring en je tijden naar info@elohim-centre.org. Monique en Pascale, ook namens Merlijn, bedankt voor al jullie Merlijn tuinwerk!

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0
 
 
» November
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
02-11-2019
03-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
Voor koppels, singles en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.038 
05-11-2019
12-11-2019
19-11-2019
26-11-2019

19.30 tot 21.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht en Liefde"
Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten? In deze online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. Je ontvangt uitleg hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Tijdens de groepshealing word jouw bewustzijn geopend in het bewustzijn van iedere Aartsengel.
vroegboekprijs € 189,00
 
2019-M15 
07-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing avond, live/online "6-15D Godrealisatie"
Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De online healing en channeling voert je voelbaar naar verlichting en Godrealisatie. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonk en Vonkengroep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen bij je transformatie. Na de online transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en de innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 313.2019 
09-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf
Als je werkelijk de Liefde die je bent belichaamd gaan alle deuren open. Er ontstaat verruiming, stilte en rust. Alles is dan goed, er is minder gemorrel, irritatie, gedachten, onrust, twijfel en emoties. Er is meer focus en je leeft meer vanuit het hier en nu. Je wordt oordeellozer en hebt meer mededogen. De Christuskracht ontwikkelt zich steeds meer in jou. Willeke opent je tijdens deze workshop verder in dit veld van Universele Liefde. Je gaat het voelen en leert hoe je het meeneemt in je dagelijks leven. Je krijgt de tools en inzichten om de Christuskracht (Universele Liefde) in te zetten binnen je relatie, je familie, je team, organisatie of werkplek.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.W24 
10-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen
Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van bijzondere Elohim edelstenen ons ware wezen en haar schoonheid en kracht ervaren. Doel is om je essentie in het dagelijks leven voelbaar aanwezig te laten zijn en om daar steeds gemakkelijker contact mee te hebben. Uiteindelijk wordt dat de basis van waaruit je je leven leeft, dat is dan niet iets wat je doet, het gebeurt als vanzelf. Er ontwaakt iets in je dat je altijd blijft koesteren.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.M16 
10-11-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik het beste bij aan de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.07 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-11-2019
17-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk
Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.052 
28-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"
Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van relatiekarma. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkel sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen. Gebruik je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 314.2019