Stoppen of doorgaan met je huidige baan?

 

Stoppen of doorgaan met je baan, wat is de bedoeling van je ziel?

Geschreven door Willeke Jansen

keuzes.jpgErvaar jij ook een innerlijke twijfel in jezelf m.b.t. het stoppen of doorgaan met je huidige baan? Bij steeds meer mensen ontstaat er een gevoel van zinloosheid, waar doe ik het eigenlijk voor? Ik hoor dit ook van cliënten in mijn praktijk. Ze doen het werk, maar het voelt leeg. Vaak is dit al langere tijd het geval, maar begint het nu pas duidelijk te worden. Men voelt dat het eigenlijk niet helemaal meer aansluit met wie ze Zijn (geworden). Ook in hun relatie komen onze cliënten dat steeds meer tegen.

Vaak komt dan de beweging om iets nieuws te willen, maar het nieuwe is nog niet duidelijk. Wat wil ik dan? Bij welke organisatie en met wie? Waar, hoe en met wie klopt het dan wel voor mij? Wat dient mijn hoogste doel en ziel?

Stoppen is zeker niet altijd de directe mogelijkheid, want er zal gewoon brood op de plank moeten komen. Ook kan het zijn dat je ziel nog iets "moet" ophalen of brengen binnen de organisatie. Soms is het heel duidelijk dat je mag stoppen, en durf je dan de stap te zetten? Wat weerhoud je en wat is er nodig om het aan te gaan?

Heb je vragen m.b.t. je huidige of nieuwe baan of relatie? Voel jij een hogere oproep in jezelf en worstel je met de vraag of je je baan op moet zeggen, relatie moet beeindigen of juist niet?

Als Elohim Master Healer-Reader-Coach heb ik veel ervaring op dit gebied. Cliënten spreken over een nieuwe stroom in henzelf en de opluchting over de duidelijkheid en richting. 

Boek net als de vele cliënten die je al zijn voorgegaan een (reeks) sessie(s) bij (één) van onze Master Healer-Reader-Coaches voor ondersteuning en begeleiding bij het maken van een (nieuwe) keuze in je werk of relatie. Onze Elohim Master Healer-Reader-Coaches zijn in hun eigen leven ook veel hobbels en twijfels tegen gekomen en hebben uiteindelijk gekozen om de hele weg te gaan, d.w.z. het hoogste in zichzelf te volgen. Dit heeft veel van ze gevraagd en vraagt het nog steeds, namelijk het opgeven van zekerheden en vol vertrouwen in het "diepe" te springen.

Willeke 2016 (2).jpgWilleke Jansen
Elohim Master-Healer-Reader-Coach en Docente

Klik hier voor meer informatie over de Master Healing-Reading-Coaching sessies

 

 


 

Onze nieuwetijds ashram "The Diamond New Earth" zoekt dienstbare medewerkers en bewoners

De woon-werkgemeenschap (10-20 pers.) die vanuit eenheid samenwerkt (groepsziel), hoedt bewust de sacrale multidimensionale energie en het blije, zachte liefdes-eenheidslicht van de nieuwetijds Krachtplaats. De oorspronkelijke Eenheid van Mens en Natuur is daardoor bij het spirituele "Elohim Centre", reeds in de stof voelbaar. Anders dan in de dichtere maatschappij is het een unieke oefenplek voor een nieuwe en subtielere voelende wij-samenleving die elkaars ziel en dat van de natuur ondersteunt; "The Diamond New Earth". Belangeloze liefde, verruimt bewustzijn, aanvoelend vermogen, non dualiteit en egoloosheid worden er beoefend en vertaald in het afgestemd werken en omgaan met elkaar en de natuur.

Niet gepamperd hoeven worden
Ieder draagt vanuit egoloze dienstbaarheid bij aan de Elohim groepsziel en organisatie, het ware zelf en het zelfrealisatie-proces en beoefent samen oordeelloosheid en het overstijgen van het maken van onderstromen, het pamperen of bevestigen van het kleine zelf en het overstijgen van egobelang of afgescheidenheid. Hierdoor is het Licht van de Krachtplaats zo hoog, zuiver en liefdevol. Het Elohim Centre is de broed- en oefenkamer voor de toekomstige verlichte, eenheidsmaatschappij en relaties. Voor Ontwaakte mensen en plekken van Licht. Het Licht van essentie en wereldvrede.

snoeiwerk sekinah.jpgWil je je ware natuur en het multidimensionale afgestemde werken en wonen zelf ervaren?
Kijk dan of je in aanmerking komt om als vrijwilliger en bewoner van de woon-werk-gemeenschap, The Diamond New Earth,  te komen wonen en werken in de ashram!

Is dit een stap te ver, boek dan eerst een persoonlijke (innerlijk kind) sessie.


 

Deze week laatste kans om je op te geven voor de innerlijk kind workshop op 17 & 18 juni, die dit jaar heel bijzonder gaat worden!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

blije kinderen.jpg [1]De workshop helpt diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel en ware Zelf in de weg staan. De workshop maakt je levendig, vreugdevol, spontaan, onschuldig, helder voelend en zonder ingehoudenheid. Je innerlijk kind wordt zorgelozer, scheppend, dynamisch, puur, sprankelend en autonoom. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, afweer, boosheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kind patronen worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht.

Feedback van een deelnemer:

"Na de workshop leef en volg ik mijn gevoel meer en vergeet niet mijn spontane en vrolijke innerlijk kind. Ik leef onbezorgder, heb meer plezier en ontmoet steeds meer mensen die echt iets betekenen voor mij. Ook op het werk vindt er een omslag plaats in het denken van collega’s evenals bij vrienden."

Johan

De workshop met Joke en de Bovenwereld belooft dit jaar zeer bijzonder te worden, al meer dan 35 mensen hebben zich ingeschreven, ben jij er ook bij?

Klik hier om je op te geven

 


 

24 & 25 juni - Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex. Een geweldige sjamanen workshop!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshop leer je wat aardstralen, electro-smog, leylijnen, entiteitpoorten, krachtplaatsen, elementalen en diepe aarde belasting zijn. Ook leer je wat ze doen met je gezondheid, vitaliteit, aarding, lichaam en je ontwikkeling op zelfrealisatie-niveau. Een prachtige sjamanen workshop met mooie energieoverdracht, oefeningen en lezing waarmee je je huis, werkplek, jezelf en anderen kunt meten, helen en ontstoren.

Feedback van een deelneemster:

"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee hebben geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette

Klik hier om je op te geven

 


 

Uit het hoofd, naar bezield en anders werken

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Uit onderzoek naar de energie van werkend Nederland blijkt dat de stemming op de werkvloer beneden peil is. Bijna 38% staat onder druk, 30% doet zijn ding, maar meer ook niet. 10% is zo cynisch dat zijn werk min of meer stil staat. Het is een zombiezone.

vermoeidheid 4.jpgIn de hyperzone is er teveel hectiek, de comfortzone lijkt prettig, maar is een weinig energieke zone en laat je op de automatische piloot functioneren waardoor inspiratie, plezier en zingeving ook verloren gaan. Slechts 20% heeft zin in het werk, terwijl het werk zo'n groot deel van je leven is. Vakantie, sporten, vrije tijd lossen niet op hoeveel uren van de dag je je niet geïnspireerd en prettig voelt. Ook je gezondheid kan hier op den duur onder leiden.

Klik hier om verder te lezen

 


 

Tijdens de afgelopen groepshealing zijn er diepe patronen van ons tweede chakra gehealed

Nadat er vele levens van onderdrukking, misbruik en afgescheidenheid werden geschoond ontstond de oorspronkelijke energie van het tweede chakra. De energie van open verbindingen, verlichte seksualiteit en geheelde relaties. De healing reinigde tot diep in onze cellen en aarding en na afloop was er een grote vrede en rust aanwezig. Het voelde als thuiskomen. Veel mooie reacties hebben we mogen ontvangen na afloop via de mail en via facebook.

Hieronder delen we een paar reacties:

"Ik begin steeds meer van mijn proces te houden en te voelen en weten wie ik ben. Ben zo blij dat jij dat alles in woorden kan bevatten. Dank Joke en team!"

Anouk

"Geweldig deze transmissie, ik voelde zo'n healing op macht-onmacht en de pijn die hier op zit. Mijn eigen seksualiteit voel ik vandaag weer meer stromen. Ik ben blij en voel me vrij!"

Thea

"Tijdens de healing werd er ook gewerkt op verslavingspatronen, op dat moment voelde ik een grote energie uit mijn systeem gaan. Ik zag hoe ik steeds weer terug kan vallen in onbewust gedrag met eten, televisie, sociale media en andere subtiele verslavingen. Ik dacht dat ik er al klaar mee was maar dit was kennelijk nog niet het geval. Super bedankt voor deze healing, ik voel me weer helderder en gevulder. Ik denk niet dat mijn verslavingsgedrag nu nog zo snel zal terugkeren."

Gerard

"Na de transmissie voel ik me heel helder en licht, alle vermoeidheid is verdwenen!"

Anita

goudsbloem.jpgDe volgende online groepshealing is op 29 juni en gaat over 9 dimensionale Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit

Geef je op tijd op om gebruik te maken van de vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven

 


 

1 & 2 juli - Kruidenkennis, Deva en je paradijselijke, magische oorsprong. Nog een prachtige, hoog energetische sjamanen workshop!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

guldenroede plant.jpgTijdens deze schitterende natuurworkshop leer je in contact te komen met de Deva van een plant en te zien welke liefde en spirituele werking ze hebben. Planten en hun Deva helpen bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te ontspannen. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Ook leer je tijdens de buitenwandeling de fysieke werking kennen zodat je kunt zien of hij op je longen, haren, gewrichten, darmen, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant te gebruiken.

Klik hier om je op te geven

 


 

16 juni 19-20 uur - Ego & Essentie live/online "Onthecht je mind en leef zorgeloos!"

Gegeven door Marlisa Hof

Mindfulness.jpgLeef je zorgeloos? In het NU? In vrede met wat er is en waar je bent? Of ratelt jouw hoofd de hele dag door en geloof je dat je al die gedachten bent? Voel je hierdoor soms ook spanningen of stress? Is er een verlangen je gedachten en de ego-ik-ruis te doorzien? Mindful te leven en te ervaren wie je ben vanuit je essentie? Als jouw gedachten niet stoppen en de hele dag door gaan en je wilt hier graag aan voorbij, dan is deze avond iets voor jou.

Klik hier voor meer informatie

 


 

groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg

 

15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Tijdens de vakantieweek ervaar je hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid en de verbinding met de Bron en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim Krachtplaats, komen je aardse zelf en hogere dimensies dichter bij elkaar. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je je echte zelf kunt delen met anderen en terugespiegeld krijgt! Je laadt je volledig op in deze week!

Klik hier om je op te geven

 


 

Campingterrein 2 2015.jpg [1]

Weg van het massabewustzijn;  het is heerlijk verblijven op de Krachtplaats

De vogeltjes fluiten, de bloemen bloeien en de energie is vredevol en prachtig om te voelen. De rust, sereniteit en het hoger dimensionale Licht van de Elohim Krachtplaats, de helende tuinen en het bos laten je tot jezelf komen. Je vitaliteit, heldere inzichten, ontspanning en je Hoger Zelf worden er geactiveerd. Ook brengt ze vreugde en verbinding met de natuur. De energie van de helende krachttuinen versterkt zelfrealisatie.

Boek tijdig; er is al veel vol!

Bekijk  al onze accommodaties op www.natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

vrouw bij fontein, eenheid.jpgDoorbraak, verandering of afkomen van een oud patroon?

Wil je gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"? Kies dan voor een meerdaags doorbraakarrangement met Elohim Master healing-reading, verblijf en maaltijden. Tijdens het arrangement ontvang je diepgaande (collectieve) en gespecialiseerde healingen van zeer ervaren Elohim healers. Door een 3 daags verblijf stap je niet tussendoor in je dagelijkse omgeving, waardoor de doorbraak en transformatie dieper beklijft.

Klik hier voor meer informatie

"Tijdens het verblijf zelf vond ik 3 sessies eerst wel wat veel. Zoveel informatie. Maar nu ik thuis ben voelt het heel goed en waardevol. Er is echt een stuk last uit mijn systeem aan het verdwijnen. En achteraf ben ik juist blij met de hoeveelheid info die ik kreeg tijdens de sessies. Thuis kon ik alles op mijn gemak terug luisteren, doordat ik van elke sessie een audio opname heb ontvangen."

Judith

 


 

Merlijn - Merlina.JPG

Gratis toegang tot de helende tuinen en wieden in de Merlijn tuin?

Houd je van tuinieren en wil je tegelijk healing, licht en toverkunst ontvangen door onze Merlin helende tuin onkruidvrij te houden? Deze krachttuin in Veelerveen ZO Groningen, komt binnenkort weer vrij en zoekt een nieuwe tuinadoptant voor 1 morgen p.w. Je mag de verdere dag ook kosteloos in de tuinen verblijven en als je wilt kunnen je (tegen betaling) meelunchen. Wat voor jou? Mail je motivatie en iets over je tuinervaring en je tijden naar info@elohim-centre.org. Monique en Pascale, ook namens Merlijn, bedankt voor al jullie Merlijn tuinwerk!

 


Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealingavond, live/online: Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13