Stoppen of doorgaan met je huidige baan?

Stoppen of doorgaan met je baan, wat is de bedoeling van je ziel?

Geschreven door Willeke Jansen

keuzes.jpgErvaar jij ook een innerlijke twijfel in jezelf m.b.t. het stoppen of doorgaan met je huidige baan? Bij steeds meer mensen ontstaat er een gevoel van zinloosheid, waar doe ik het eigenlijk voor? Ik hoor dit ook van cliënten in mijn praktijk. Ze doen het werk, maar het voelt leeg. Vaak is dit al langere tijd het geval, maar begint het nu pas duidelijk te worden. Men voelt dat het eigenlijk niet helemaal meer aansluit met wie ze Zijn (geworden). Ook in hun relatie komen onze cliënten dat steeds meer tegen.

Vaak komt dan de beweging om iets nieuws te willen, maar het nieuwe is nog niet duidelijk. Wat wil ik dan? Bij welke organisatie en met wie? Waar, hoe en met wie klopt het dan wel voor mij? Wat dient mijn hoogste doel en ziel?

Stoppen is zeker niet altijd de directe mogelijkheid, want er zal gewoon brood op de plank moeten komen. Ook kan het zijn dat je ziel nog iets "moet" ophalen of brengen binnen de organisatie. Soms is het heel duidelijk dat je mag stoppen, en durf je dan de stap te zetten? Wat weerhoud je en wat is er nodig om het aan te gaan?

Heb je vragen m.b.t. je huidige of nieuwe baan of relatie? Voel jij een hogere oproep in jezelf en worstel je met de vraag of je je baan op moet zeggen, relatie moet beeindigen of juist niet?

Als Elohim Master Healer-Reader-Coach heb ik veel ervaring op dit gebied. Cliënten spreken over een nieuwe stroom in henzelf en de opluchting over de duidelijkheid en richting. 

Boek net als de vele cliënten die je al zijn voorgegaan een (reeks) sessie(s) bij (één) van onze Master Healer-Reader-Coaches voor ondersteuning en begeleiding bij het maken van een (nieuwe) keuze in je werk of relatie. Onze Elohim Master Healer-Reader-Coaches zijn in hun eigen leven ook veel hobbels en twijfels tegen gekomen en hebben uiteindelijk gekozen om de hele weg te gaan, d.w.z. het hoogste in zichzelf te volgen. Dit heeft veel van ze gevraagd en vraagt het nog steeds, namelijk het opgeven van zekerheden en vol vertrouwen in het "diepe" te springen.

Willeke 2016 (2).jpgWilleke Jansen
Elohim Master-Healer-Reader-Coach en Docente

Klik hier voor meer informatie over de Master Healing-Reading-Coaching sessies

 

 


 

Onze nieuwetijds ashram "The Diamond New Earth" zoekt dienstbare medewerkers en bewoners

De woon-werkgemeenschap (10-20 pers.) die vanuit eenheid samenwerkt (groepsziel), hoedt bewust de sacrale multidimensionale energie en het blije, zachte liefdes-eenheidslicht van de nieuwetijds Krachtplaats. De oorspronkelijke Eenheid van Mens en Natuur is daardoor bij het spirituele "Elohim Centre", reeds in de stof voelbaar. Anders dan in de dichtere maatschappij is het een unieke oefenplek voor een nieuwe en subtielere voelende wij-samenleving die elkaars ziel en dat van de natuur ondersteunt; "The Diamond New Earth". Belangeloze liefde, verruimt bewustzijn, aanvoelend vermogen, non dualiteit en egoloosheid worden er beoefend en vertaald in het afgestemd werken en omgaan met elkaar en de natuur.

Niet gepamperd hoeven worden
Ieder draagt vanuit egoloze dienstbaarheid bij aan de Elohim groepsziel en organisatie, het ware zelf en het zelfrealisatie-proces en beoefent samen oordeelloosheid en het overstijgen van het maken van onderstromen, het pamperen of bevestigen van het kleine zelf en het overstijgen van egobelang of afgescheidenheid. Hierdoor is het Licht van de Krachtplaats zo hoog, zuiver en liefdevol. Het Elohim Centre is de broed- en oefenkamer voor de toekomstige verlichte, eenheidsmaatschappij en relaties. Voor Ontwaakte mensen en plekken van Licht. Het Licht van essentie en wereldvrede.

snoeiwerk sekinah.jpgWil je je ware natuur en het multidimensionale afgestemde werken en wonen zelf ervaren?
Kijk dan of je in aanmerking komt om als vrijwilliger en bewoner van de woon-werk-gemeenschap, The Diamond New Earth,  te komen wonen en werken in de ashram!

Is dit een stap te ver, boek dan eerst een persoonlijke (innerlijk kind) sessie.


 

Deze week laatste kans om je op te geven voor de innerlijk kind workshop op 17 & 18 juni, die dit jaar heel bijzonder gaat worden!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

blije kinderen.jpg [1]De workshop helpt diverse oude opvoedings- en kindertijdervaringen te transformeren die volledige overgave in relaties, aan je ziel en ware Zelf in de weg staan. De workshop maakt je levendig, vreugdevol, spontaan, onschuldig, helder voelend en zonder ingehoudenheid. Je innerlijk kind wordt zorgelozer, scheppend, dynamisch, puur, sprankelend en autonoom. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, afweer, boosheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kind patronen worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht.

Feedback van een deelnemer:

"Na de workshop leef en volg ik mijn gevoel meer en vergeet niet mijn spontane en vrolijke innerlijk kind. Ik leef onbezorgder, heb meer plezier en ontmoet steeds meer mensen die echt iets betekenen voor mij. Ook op het werk vindt er een omslag plaats in het denken van collega’s evenals bij vrienden."

Johan

De workshop met Joke en de Bovenwereld belooft dit jaar zeer bijzonder te worden, al meer dan 35 mensen hebben zich ingeschreven, ben jij er ook bij?

Klik hier om je op te geven

 


 

24 & 25 juni - Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex. Een geweldige sjamanen workshop!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze workshop leer je wat aardstralen, electro-smog, leylijnen, entiteitpoorten, krachtplaatsen, elementalen en diepe aarde belasting zijn. Ook leer je wat ze doen met je gezondheid, vitaliteit, aarding, lichaam en je ontwikkeling op zelfrealisatie-niveau. Een prachtige sjamanen workshop met mooie energieoverdracht, oefeningen en lezing waarmee je je huis, werkplek, jezelf en anderen kunt meten, helen en ontstoren.

Feedback van een deelneemster:

"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee hebben geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette

Klik hier om je op te geven

 


 

Uit het hoofd, naar bezield en anders werken

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Uit onderzoek naar de energie van werkend Nederland blijkt dat de stemming op de werkvloer beneden peil is. Bijna 38% staat onder druk, 30% doet zijn ding, maar meer ook niet. 10% is zo cynisch dat zijn werk min of meer stil staat. Het is een zombiezone.

vermoeidheid 4.jpgIn de hyperzone is er teveel hectiek, de comfortzone lijkt prettig, maar is een weinig energieke zone en laat je op de automatische piloot functioneren waardoor inspiratie, plezier en zingeving ook verloren gaan. Slechts 20% heeft zin in het werk, terwijl het werk zo'n groot deel van je leven is. Vakantie, sporten, vrije tijd lossen niet op hoeveel uren van de dag je je niet geïnspireerd en prettig voelt. Ook je gezondheid kan hier op den duur onder leiden.

Klik hier om verder te lezen

 


 

Tijdens de afgelopen groepshealing zijn er diepe patronen van ons tweede chakra gehealed

Nadat er vele levens van onderdrukking, misbruik en afgescheidenheid werden geschoond ontstond de oorspronkelijke energie van het tweede chakra. De energie van open verbindingen, verlichte seksualiteit en geheelde relaties. De healing reinigde tot diep in onze cellen en aarding en na afloop was er een grote vrede en rust aanwezig. Het voelde als thuiskomen. Veel mooie reacties hebben we mogen ontvangen na afloop via de mail en via facebook.

Hieronder delen we een paar reacties:

"Ik begin steeds meer van mijn proces te houden en te voelen en weten wie ik ben. Ben zo blij dat jij dat alles in woorden kan bevatten. Dank Joke en team!"

Anouk

"Geweldig deze transmissie, ik voelde zo'n healing op macht-onmacht en de pijn die hier op zit. Mijn eigen seksualiteit voel ik vandaag weer meer stromen. Ik ben blij en voel me vrij!"

Thea

"Tijdens de healing werd er ook gewerkt op verslavingspatronen, op dat moment voelde ik een grote energie uit mijn systeem gaan. Ik zag hoe ik steeds weer terug kan vallen in onbewust gedrag met eten, televisie, sociale media en andere subtiele verslavingen. Ik dacht dat ik er al klaar mee was maar dit was kennelijk nog niet het geval. Super bedankt voor deze healing, ik voel me weer helderder en gevulder. Ik denk niet dat mijn verslavingsgedrag nu nog zo snel zal terugkeren."

Gerard

"Na de transmissie voel ik me heel helder en licht, alle vermoeidheid is verdwenen!"

Anita

goudsbloem.jpgDe volgende online groepshealing is op 29 juni en gaat over 9 dimensionale Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit

Geef je op tijd op om gebruik te maken van de vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven

 


 

1 & 2 juli - Kruidenkennis, Deva en je paradijselijke, magische oorsprong. Nog een prachtige, hoog energetische sjamanen workshop!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

guldenroede plant.jpgTijdens deze schitterende natuurworkshop leer je in contact te komen met de Deva van een plant en te zien welke liefde en spirituele werking ze hebben. Planten en hun Deva helpen bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te ontspannen. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Ook leer je tijdens de buitenwandeling de fysieke werking kennen zodat je kunt zien of hij op je longen, haren, gewrichten, darmen, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant te gebruiken.

Klik hier om je op te geven

 


 

16 juni 19-20 uur - Ego & Essentie live/online "Onthecht je mind en leef zorgeloos!"

Gegeven door Marlisa Hof

Mindfulness.jpgLeef je zorgeloos? In het NU? In vrede met wat er is en waar je bent? Of ratelt jouw hoofd de hele dag door en geloof je dat je al die gedachten bent? Voel je hierdoor soms ook spanningen of stress? Is er een verlangen je gedachten en de ego-ik-ruis te doorzien? Mindful te leven en te ervaren wie je ben vanuit je essentie? Als jouw gedachten niet stoppen en de hele dag door gaan en je wilt hier graag aan voorbij, dan is deze avond iets voor jou.

Klik hier voor meer informatie

 


 

groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg

 

15 t/m 20 augustus - Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats

Tijdens de vakantieweek ervaar je hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid en de verbinding met de Bron en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim Krachtplaats, komen je aardse zelf en hogere dimensies dichter bij elkaar. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je je echte zelf kunt delen met anderen en terugespiegeld krijgt! Je laadt je volledig op in deze week!

Klik hier om je op te geven

 


 

Campingterrein 2 2015.jpg [1]

Weg van het massabewustzijn;  het is heerlijk verblijven op de Krachtplaats

De vogeltjes fluiten, de bloemen bloeien en de energie is vredevol en prachtig om te voelen. De rust, sereniteit en het hoger dimensionale Licht van de Elohim Krachtplaats, de helende tuinen en het bos laten je tot jezelf komen. Je vitaliteit, heldere inzichten, ontspanning en je Hoger Zelf worden er geactiveerd. Ook brengt ze vreugde en verbinding met de natuur. De energie van de helende krachttuinen versterkt zelfrealisatie.

Boek tijdig; er is al veel vol!

Bekijk  al onze accommodaties op www.natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

vrouw bij fontein, eenheid.jpgDoorbraak, verandering of afkomen van een oud patroon?

Wil je gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"? Kies dan voor een meerdaags doorbraakarrangement met Elohim Master healing-reading, verblijf en maaltijden. Tijdens het arrangement ontvang je diepgaande (collectieve) en gespecialiseerde healingen van zeer ervaren Elohim healers. Door een 3 daags verblijf stap je niet tussendoor in je dagelijkse omgeving, waardoor de doorbraak en transformatie dieper beklijft.

Klik hier voor meer informatie

"Tijdens het verblijf zelf vond ik 3 sessies eerst wel wat veel. Zoveel informatie. Maar nu ik thuis ben voelt het heel goed en waardevol. Er is echt een stuk last uit mijn systeem aan het verdwijnen. En achteraf ben ik juist blij met de hoeveelheid info die ik kreeg tijdens de sessies. Thuis kon ik alles op mijn gemak terug luisteren, doordat ik van elke sessie een audio opname heb ontvangen."

Judith

 


 

Merlijn - Merlina.JPG

Gratis toegang tot de helende tuinen en wieden in de Merlijn tuin?

Houd je van tuinieren en wil je tegelijk healing, licht en toverkunst ontvangen door onze Merlin helende tuin onkruidvrij te houden? Deze krachttuin in Veelerveen ZO Groningen, komt binnenkort weer vrij en zoekt een nieuwe tuinadoptant voor 1 morgen p.w. Je mag de verdere dag ook kosteloos in de tuinen verblijven en als je wilt kunnen je (tegen betaling) meelunchen. Wat voor jou? Mail je motivatie en iets over je tuinervaring en je tijden naar info@elohim-centre.org. Monique en Pascale, ook namens Merlijn, bedankt voor al jullie Merlijn tuinwerk!

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020