Hoe doe jij dat onder de douche?

douchen.jpgEgo of Lichtwezen, hoe doe jij dat onder de douche?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Je ego-ik is een denker die met zijn/haar gedachten het oorspronkelijke Hart en Bewustzijn ondermijnt door overal iets van te moeten vinden, te oordelen of te veroordelen. Je denker wil overal tussenkomen en laat je grote Bewustzijn niet zomaar direct en aanwezig handelen. Ook leeft de denker niet in het heden maar altijd in het verleden of in de toekomst. Denk maar eens aan wat je doet als je staat te douchen; ben je dan daar helemaal bij aanwezig met je aandacht? Dat is namelijk wat je Lichtwezen of ware Zelf doet; volop aanwezig zijn! Of denk je tijdens het douchen aan wat er gisteren tegen je is gezegd of aan het gesprek dat je straks moet voeren, droom je over de vakantie of de nieuwe relatie of ben je bezig met situaties uit het verleden die je steeds weer overdenkt en waarbij je gevoelens van vreugde of verdriet oproept?

Om in een fractie van een seconde je ware Zelf of Lichtwezen te volgen vraagt je om bij elke handeling, gesprek, gevoel of innerlijke gedachte het verschil tussen je Oorspronkelijk Lichtwezen of ego-ik bewust te krijgen (zonder zelfoordeel).

Klik hier om meer te lezen

 


 

Er openen bijzondere nieuwe energiepoorten op de Krachtplaats!

Na afloop van de laatste workshop zijn er vele energetische poorten open gegaan. Als team voelen we dit in ons hart, pijnappelklier en bewustzijn en ook op de krachtplaats voelen wij het. De grote healingen van de workshops van afgelopen 27 mei en 28 mei sidderen nog voelbaar na in de leylijnen en het collectief bewustzijn van Moeder Aarde en de mensheid. Het was prachtig hoe iedereen als nieuwetijds Mens, engel en Earthkeeper heeft bij gedragen. Hieronder een aantal reacties van mensen die mee deden.

Lieve Joke,

Nogmaals wil ik jou en je hele wezen bedanken voor de workshop gisteren. Nog steeds ben ik ontroerd en onbeschrijfelijk dankbaar voor de overgang die heeft plaatsgevonden en voor de diepe ankering die plaatsvond. Naast de dagelijkse dingetjes en soms irritaties, is er zo'n kalmte van binnen, die tegelijkertijd ook van buiten is. Die ik ben en die alles is.

Het was zo prachtig toen Pan alle natuurwezens aan ons kwam voorstellen. Daar ging zo'n diepe liefde mee gepaard. En het was machtig om een lichtvortex te belichamen en onderdeel te zijn van het Wiel van het Universum en de Aarde.

Verder weet ik half niet wat er allemaal in me is gebeurd, maar mijn hele systeem staat open, "in afwachting van" en steeds komt het woord "initiatie" boven. Daarnaast geniet ik volop van de lichtheid, vervuldheid, zinvolheid, verbondenheid en diepe geaardheid van mijn Zijn.

Lieve groet,
Janneke vd Heuvel

 

Gaia Christ workshop 27 mei 017.jpg

 

Wat een prachtige, mooie dag, wat een prachtig thema/workshop is dit geweest Joke.. Zoveel voorbij gekomen en zoveel gebeurt en gezegd, wat niet in woorden te vangen valt. Zó een intense healing en zuivering vond plaats op de krachtplaats... Een geweldige vortex heeft zich geopend en ik heb dit zó gevoeld en gezien. Ik heb de leylijnen met een voortstuwende kracht Open zien gaan en het Universum legde zich Open...

Enorme stilte van verwondering en Vreugde was daar. Om samen het Krachtwiel te mogen leggen, voor de Nieuwe Gouden Tijd... Samen, voor Gaia, voor ons zelf, voor de mensheid en alle rijken en een ieder zat in zijn juiste element... wonderlijk en toch ook niet. Zo ook ik, die bevestigd kreeg dat ik bij het Vuurelement hoorde, en dat de Verlichte Meesters bij/met ons en mij werken... Het ontroerde me, omdat ik al enige tijd -na een andere online transmissie - de Meesters in mij zijn gaan staan... Om stil van te worden. Ik ben nog stil van alles en zo dankbaar en genietend voel ik na... In de stilte gonst er krachtig I Am Present.

Een dankbare omhelzing Joke!

A

 


 

Binnenkort is er weer zo'n prachtige workshop voor jeZelf en de nieuwe aarde:

17 & 18 juni - Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

innerlijk kind (2).jpg

Als Elohim team voelen we een enorme grote en bijzondere energie op deze workshop zitten. Er zijn al heel wat aanmeldingen dus als je er bij wilt zijn, geef je dan snel op!

Klik hier om je op te geven

 

 

Gratis overnachting tijdens workshop alleen nog maar op de camping!
Vanwege de hoeveelheid inschrijvingen is de gratis overnachting in de B&B/hostellerie niet meer beschikbaar. Wel kun je gebruik maken van een gratis overnachting op de (mini)camping. Als je een huisje wilt boeken wees er dan snel bij, alleen Eenhoorn en Elfenlicht zijn nog beschikbaar.

 


 

8 juni 19:30 uur - groepshealing live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik

De vorige groepshealing deden meer dan 70 mensen mee, het was een enorm krachtveld. Ook deze groepshealing belooft weer heel bijzonder te worden!

vrijheid - vreugde - genieten 2.jpg

Laatste kans om op te geven, deze mag je niet missen!

Klik hier om je op te geven

Ervaringen van andere deelnemers:

"Wat een prachtige, intense transmissie.. het heeft mij zo geraakt. Ik moest zo intens huilen van het gevoel van bevrijding..herkenning, erkenning zo diep van binnen te voelen. En het deed mij beseffen, dat er werkelijk in de laag van mijn tweede chakra een diepe strijd altijd gestreden was.. En nu een glimlach op mijn gezicht en het ik besef dat ik hiervoor gekomen ben, om deze zaak op te lossen/te doorleven. Nog dieper voel ik nu het worden van Wie ik Werkelijk Ben."

 


 

9 juni 19:00 uur - Ego & Essentie live/online "Verwachtingen loslaten en geluk toe laten"

Gegeven door Luuc van Vuuren

  • Wat verwacht jij van je toekomst, partner of werk?
  • Merk je dat je steeds weer in teleurstellingen, tekort denken of onzekerheid schiet?
  • Wil je leven vanuit mogelijkheden, zelfvertrouwen en kracht?

kind zonnebloem.PNGTijdens deze bijeenkomst diepen we uit hoe hoop, verlangen en (heimelijke) verwachtingen rondom jezelf, je mensen, of over anders wonen en werken een rol spelen in jouw leven, en wat het betekent om alle verwachtingen en verlangens los te laten. Je krijgt handvaten om je eigen verwachtingen, ideeën en verlangens te doorzien en op die manier ruimte te geven aan openheid, vreugde, verbinding en verlichting.

Klik hier om je aan te melden

 


 

 

uitkomen wens.png

 


 

Je kunt je nog opgeven voor de Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's!

Workshop gegeven op 10 & 11 juni door Joke ElZiam Nootebos

elf 1.jpg

Ontwikkel de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen van je buikgevoel. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur en je magisch kind is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt.

Klik hier om je op te geven

 

"Wat voel ik een intense dankbaarheid en blijdschap door deze workshop. Zo’n prachtige verbondenheid met de natuur en daarbij zoveel kunnen en mogen voelen en ervaren; natuurwezens, de planten, het water. Steeds subtielere lagen laten zich zien, zowel in de natuur als in mijzelf."

"Dank je wel Joke, voor deze geweldige workshop. Je wist hier zoveel en geïnspireerd over te vertellen. Ik voelde me er helemaal in meegenomen. Zo bijzonder! De tijd vloog om... Ik ben thuis nog helemaal aan het nagenieten en voel wat ik hier allemaal mee kan in mijn praktijk!"

 


 

24 & 25 juni - Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke vertelt tijdens deze sjamaan opleiding hoe de Elohim Krachtplaats is ontstaan en de energie van Moeder Aarde in de chakratuinen. Je leert hoe door eigen ontwikkeling een vortex of krachtplaats kan ontstaan in je eigen huis en tuin! Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en wat de reden is dat je in een bepaald gebied woont. Ook leer je over leylijnen, Moeder Aarde en Elementalen. Je leert de verschillen kennen tussen aardstralen, waterlopen, entiteitpoorten, electrosmog, sferenbelasting, kosmische straling en diepe aarde belasting. Na afloop van de workshop kun je dit meten, voelen en ontstoren. Door de workshop kun je meer buikgevoel, een stromende praktijk en een fijne woonomgeving ontwikkelen!

Klik hier voor meer

 


 

labyrint in stilte lopen.jpgJeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd

De Krachtplaats en natuur stimuleren je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen, je niet langer moe, moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op en kijk je voorbij de sluiers. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats ontvang je vanzelf antwoorden op vragen.

Klik hier voor meer informatie

 

 


 

 

Kom jij deze zomer verblijven op de Krachtplaats, doe dan mee met de spirituele avonden en workshops (ook geschikt voor dagbezoek)

tip 2.jpg

Deze zomer worden er verschillende spirituele avonden georganiseerd op de krachtplaats. Leuk om te combineren met een dagje uit of maak er een spiritueel weekend van met  overnachting in de B&B, vakantiehuis of mini camping

Een selectie uit de avonden in juli:

 
Voor meer informatie en de avonden in augustus, bekijk de agenda.

 


 

vrouw in elfentuin.jpgZomerweek met prachtige eenheidssfeer, mooie activiteiten en een leuk samenzijn!

Het belooft weer prachtig te worden de spirituele zomerweek dit jaar. Een leuke week met afwisselende activiteiten, gezamenlijke maaltijden, gezelligheid, verdieping, inspiratie, vreugde, openheid, kwetsbaarheid en boven al een prachtig samenZijn. Vorig jaar was de spirituele zomerweek een enorm succes, lees hieronder een aantal van de reacties:

"Het was zo'n fijne en heerlijk ontspannen week! Helemaal in contact met mijzelf en de natuur(wezens). Ben nog aan het nagenieten en inzichten en ervaringen aan het oogsten. Ontzettend bedankt!"

"De zomerweek gun ik iedereen! Ja, de veiligheid in de groep, de groepssfeer en ook de begeleiding vanuit de healers voelt heel verdiepend. Ik voelde mij gezien en heb de warmte in mijzelf ervaren. Ook de verbinding met de natuur ben ik ‘opnieuw’ gaan beleven."

"Fijn, een hele week helemaal voor mijzelf. Ik ben mijzelf gaan ontdekken. De rust en de energie zijn heerlijk, ik was in een warm bad van Liefde."

Klik hier om je op te geven voor de spirituele zomerweek

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020