Hoe doe jij dat onder de douche?

 

douchen.jpgEgo of Lichtwezen, hoe doe jij dat onder de douche?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Je ego-ik is een denker die met zijn/haar gedachten het oorspronkelijke Hart en Bewustzijn ondermijnt door overal iets van te moeten vinden, te oordelen of te veroordelen. Je denker wil overal tussenkomen en laat je grote Bewustzijn niet zomaar direct en aanwezig handelen. Ook leeft de denker niet in het heden maar altijd in het verleden of in de toekomst. Denk maar eens aan wat je doet als je staat te douchen; ben je dan daar helemaal bij aanwezig met je aandacht? Dat is namelijk wat je Lichtwezen of ware Zelf doet; volop aanwezig zijn! Of denk je tijdens het douchen aan wat er gisteren tegen je is gezegd of aan het gesprek dat je straks moet voeren, droom je over de vakantie of de nieuwe relatie of ben je bezig met situaties uit het verleden die je steeds weer overdenkt en waarbij je gevoelens van vreugde of verdriet oproept?

Om in een fractie van een seconde je ware Zelf of Lichtwezen te volgen vraagt je om bij elke handeling, gesprek, gevoel of innerlijke gedachte het verschil tussen je Oorspronkelijk Lichtwezen of ego-ik bewust te krijgen (zonder zelfoordeel).

Klik hier om meer te lezen

 


 

Er openen bijzondere nieuwe energiepoorten op de Krachtplaats!

Na afloop van de laatste workshop zijn er vele energetische poorten open gegaan. Als team voelen we dit in ons hart, pijnappelklier en bewustzijn en ook op de krachtplaats voelen wij het. De grote healingen van de workshops van afgelopen 27 mei en 28 mei sidderen nog voelbaar na in de leylijnen en het collectief bewustzijn van Moeder Aarde en de mensheid. Het was prachtig hoe iedereen als nieuwetijds Mens, engel en Earthkeeper heeft bij gedragen. Hieronder een aantal reacties van mensen die mee deden.

Lieve Joke,

Nogmaals wil ik jou en je hele wezen bedanken voor de workshop gisteren. Nog steeds ben ik ontroerd en onbeschrijfelijk dankbaar voor de overgang die heeft plaatsgevonden en voor de diepe ankering die plaatsvond. Naast de dagelijkse dingetjes en soms irritaties, is er zo'n kalmte van binnen, die tegelijkertijd ook van buiten is. Die ik ben en die alles is.

Het was zo prachtig toen Pan alle natuurwezens aan ons kwam voorstellen. Daar ging zo'n diepe liefde mee gepaard. En het was machtig om een lichtvortex te belichamen en onderdeel te zijn van het Wiel van het Universum en de Aarde.

Verder weet ik half niet wat er allemaal in me is gebeurd, maar mijn hele systeem staat open, "in afwachting van" en steeds komt het woord "initiatie" boven. Daarnaast geniet ik volop van de lichtheid, vervuldheid, zinvolheid, verbondenheid en diepe geaardheid van mijn Zijn.

Lieve groet,
Janneke vd Heuvel

 

Gaia Christ workshop 27 mei 017.jpg

 

Wat een prachtige, mooie dag, wat een prachtig thema/workshop is dit geweest Joke.. Zoveel voorbij gekomen en zoveel gebeurt en gezegd, wat niet in woorden te vangen valt. Zó een intense healing en zuivering vond plaats op de krachtplaats... Een geweldige vortex heeft zich geopend en ik heb dit zó gevoeld en gezien. Ik heb de leylijnen met een voortstuwende kracht Open zien gaan en het Universum legde zich Open...

Enorme stilte van verwondering en Vreugde was daar. Om samen het Krachtwiel te mogen leggen, voor de Nieuwe Gouden Tijd... Samen, voor Gaia, voor ons zelf, voor de mensheid en alle rijken en een ieder zat in zijn juiste element... wonderlijk en toch ook niet. Zo ook ik, die bevestigd kreeg dat ik bij het Vuurelement hoorde, en dat de Verlichte Meesters bij/met ons en mij werken... Het ontroerde me, omdat ik al enige tijd -na een andere online transmissie - de Meesters in mij zijn gaan staan... Om stil van te worden. Ik ben nog stil van alles en zo dankbaar en genietend voel ik na... In de stilte gonst er krachtig I Am Present.

Een dankbare omhelzing Joke!

A

 


 

Binnenkort is er weer zo'n prachtige workshop voor jeZelf en de nieuwe aarde:

17 & 18 juni - Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

innerlijk kind (2).jpg

Als Elohim team voelen we een enorme grote en bijzondere energie op deze workshop zitten. Er zijn al heel wat aanmeldingen dus als je er bij wilt zijn, geef je dan snel op!

Klik hier om je op te geven

 

 

Gratis overnachting tijdens workshop alleen nog maar op de camping!
Vanwege de hoeveelheid inschrijvingen is de gratis overnachting in de B&B/hostellerie niet meer beschikbaar. Wel kun je gebruik maken van een gratis overnachting op de (mini)camping. Als je een huisje wilt boeken wees er dan snel bij, alleen Eenhoorn en Elfenlicht zijn nog beschikbaar.

 


 

8 juni 19:30 uur - groepshealing live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik

De vorige groepshealing deden meer dan 70 mensen mee, het was een enorm krachtveld. Ook deze groepshealing belooft weer heel bijzonder te worden!

vrijheid - vreugde - genieten 2.jpg

Laatste kans om op te geven, deze mag je niet missen!

Klik hier om je op te geven

Ervaringen van andere deelnemers:

"Wat een prachtige, intense transmissie.. het heeft mij zo geraakt. Ik moest zo intens huilen van het gevoel van bevrijding..herkenning, erkenning zo diep van binnen te voelen. En het deed mij beseffen, dat er werkelijk in de laag van mijn tweede chakra een diepe strijd altijd gestreden was.. En nu een glimlach op mijn gezicht en het ik besef dat ik hiervoor gekomen ben, om deze zaak op te lossen/te doorleven. Nog dieper voel ik nu het worden van Wie ik Werkelijk Ben."

 


 

9 juni 19:00 uur - Ego & Essentie live/online "Verwachtingen loslaten en geluk toe laten"

Gegeven door Luuc van Vuuren

  • Wat verwacht jij van je toekomst, partner of werk?
  • Merk je dat je steeds weer in teleurstellingen, tekort denken of onzekerheid schiet?
  • Wil je leven vanuit mogelijkheden, zelfvertrouwen en kracht?

kind zonnebloem.PNGTijdens deze bijeenkomst diepen we uit hoe hoop, verlangen en (heimelijke) verwachtingen rondom jezelf, je mensen, of over anders wonen en werken een rol spelen in jouw leven, en wat het betekent om alle verwachtingen en verlangens los te laten. Je krijgt handvaten om je eigen verwachtingen, ideeën en verlangens te doorzien en op die manier ruimte te geven aan openheid, vreugde, verbinding en verlichting.

Klik hier om je aan te melden

 


 

 

uitkomen wens.png

 


 

Je kunt je nog opgeven voor de Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's!

Workshop gegeven op 10 & 11 juni door Joke ElZiam Nootebos

elf 1.jpg

Ontwikkel de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen van je buikgevoel. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur en je magisch kind is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt.

Klik hier om je op te geven

 

"Wat voel ik een intense dankbaarheid en blijdschap door deze workshop. Zo’n prachtige verbondenheid met de natuur en daarbij zoveel kunnen en mogen voelen en ervaren; natuurwezens, de planten, het water. Steeds subtielere lagen laten zich zien, zowel in de natuur als in mijzelf."

"Dank je wel Joke, voor deze geweldige workshop. Je wist hier zoveel en geïnspireerd over te vertellen. Ik voelde me er helemaal in meegenomen. Zo bijzonder! De tijd vloog om... Ik ben thuis nog helemaal aan het nagenieten en voel wat ik hier allemaal mee kan in mijn praktijk!"

 


 

24 & 25 juni - Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Joke vertelt tijdens deze sjamaan opleiding hoe de Elohim Krachtplaats is ontstaan en de energie van Moeder Aarde in de chakratuinen. Je leert hoe door eigen ontwikkeling een vortex of krachtplaats kan ontstaan in je eigen huis en tuin! Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en wat de reden is dat je in een bepaald gebied woont. Ook leer je over leylijnen, Moeder Aarde en Elementalen. Je leert de verschillen kennen tussen aardstralen, waterlopen, entiteitpoorten, electrosmog, sferenbelasting, kosmische straling en diepe aarde belasting. Na afloop van de workshop kun je dit meten, voelen en ontstoren. Door de workshop kun je meer buikgevoel, een stromende praktijk en een fijne woonomgeving ontwikkelen!

Klik hier voor meer

 


 

labyrint in stilte lopen.jpgJeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd

De Krachtplaats en natuur stimuleren je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen, je niet langer moe, moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op en kijk je voorbij de sluiers. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats ontvang je vanzelf antwoorden op vragen.

Klik hier voor meer informatie

 

 


 

 

Kom jij deze zomer verblijven op de Krachtplaats, doe dan mee met de spirituele avonden en workshops (ook geschikt voor dagbezoek)

tip 2.jpg

Deze zomer worden er verschillende spirituele avonden georganiseerd op de krachtplaats. Leuk om te combineren met een dagje uit of maak er een spiritueel weekend van met  overnachting in de B&B, vakantiehuis of mini camping

Een selectie uit de avonden in juli:

 
Voor meer informatie en de avonden in augustus, bekijk de agenda.

 


 

vrouw in elfentuin.jpgZomerweek met prachtige eenheidssfeer, mooie activiteiten en een leuk samenzijn!

Het belooft weer prachtig te worden de spirituele zomerweek dit jaar. Een leuke week met afwisselende activiteiten, gezamenlijke maaltijden, gezelligheid, verdieping, inspiratie, vreugde, openheid, kwetsbaarheid en boven al een prachtig samenZijn. Vorig jaar was de spirituele zomerweek een enorm succes, lees hieronder een aantal van de reacties:

"Het was zo'n fijne en heerlijk ontspannen week! Helemaal in contact met mijzelf en de natuur(wezens). Ben nog aan het nagenieten en inzichten en ervaringen aan het oogsten. Ontzettend bedankt!"

"De zomerweek gun ik iedereen! Ja, de veiligheid in de groep, de groepssfeer en ook de begeleiding vanuit de healers voelt heel verdiepend. Ik voelde mij gezien en heb de warmte in mijzelf ervaren. Ook de verbinding met de natuur ben ik ‘opnieuw’ gaan beleven."

"Fijn, een hele week helemaal voor mijzelf. Ik ben mijzelf gaan ontdekken. De rust en de energie zijn heerlijk, ik was in een warm bad van Liefde."

Klik hier om je op te geven voor de spirituele zomerweek

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0