Hoe doe jij dat onder de douche?

douchen.jpgEgo of Lichtwezen, hoe doe jij dat onder de douche?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Je ego-ik is een denker die met zijn/haar gedachten het oorspronkelijke Hart en Bewustzijn ondermijnt door overal iets van te moeten vinden, te oordelen of te veroordelen. Je denker wil overal tussenkomen en laat je grote Bewustzijn niet zomaar direct en aanwezig handelen. Ook leeft de denker niet in het heden maar altijd in het verleden of in de toekomst. Denk maar eens aan wat je doet als je staat te douchen; ben je dan daar helemaal bij aanwezig met je aandacht? Dat is namelijk wat je Lichtwezen of ware Zelf doet; volop aanwezig zijn! Of denk je tijdens het douchen aan wat er gisteren tegen je is gezegd of aan het gesprek dat je straks moet voeren, droom je over de vakantie of de nieuwe relatie of ben je bezig met situaties uit het verleden die je steeds weer overdenkt en waarbij je gevoelens van vreugde of verdriet oproept?

Om in een fractie van een seconde je ware Zelf of Lichtwezen te volgen vraagt je om bij elke handeling, gesprek, gevoel of innerlijke gedachte het verschil tussen je Oorspronkelijk Lichtwezen of ego-ik bewust te krijgen (zonder zelfoordeel).

Klik hier om meer te lezen

 


 

Er openen bijzondere nieuwe energiepoorten op de Krachtplaats!

Na afloop van de laatste workshop zijn er vele energetische poorten open gegaan. Als team voelen we dit in ons hart, pijnappelklier en bewustzijn en ook op de krachtplaats voelen wij het. De grote healingen van de workshops van afgelopen 27 mei en 28 mei sidderen nog voelbaar na in de leylijnen en het collectief bewustzijn van Moeder Aarde en de mensheid. Het was prachtig hoe iedereen als nieuwetijds Mens, engel en Earthkeeper heeft bij gedragen. Hieronder een aantal reacties van mensen die mee deden.

Lieve Joke,

Nogmaals wil ik jou en je hele wezen bedanken voor de workshop gisteren. Nog steeds ben ik ontroerd en onbeschrijfelijk dankbaar voor de overgang die heeft plaatsgevonden en voor de diepe ankering die plaatsvond. Naast de dagelijkse dingetjes en soms irritaties, is er zo'n kalmte van binnen, die tegelijkertijd ook van buiten is. Die ik ben en die alles is.

Het was zo prachtig toen Pan alle natuurwezens aan ons kwam voorstellen. Daar ging zo'n diepe liefde mee gepaard. En het was machtig om een lichtvortex te belichamen en onderdeel te zijn van het Wiel van het Universum en de Aarde.

Verder weet ik half niet wat er allemaal in me is gebeurd, maar mijn hele systeem staat open, "in afwachting van" en steeds komt het woord "initiatie" boven. Daarnaast geniet ik volop van de lichtheid, vervuldheid, zinvolheid, verbondenheid en diepe geaardheid van mijn Zijn.

Lieve groet,
Janneke vd Heuvel

 

Gaia Christ workshop 27 mei 017.jpg

 

Wat een prachtige, mooie dag, wat een prachtig thema/workshop is dit geweest Joke.. Zoveel voorbij gekomen en zoveel gebeurt en gezegd, wat niet in woorden te vangen valt. Zó een intense healing en zuivering vond plaats op de krachtplaats... Een geweldige vortex heeft zich geopend en ik heb dit zó gevoeld en gezien. Ik heb de leylijnen met een voortstuwende kracht Open zien gaan en het Universum legde zich Open...

Enorme stilte van verwondering en Vreugde was daar. Om samen het Krachtwiel te mogen leggen, voor de Nieuwe Gouden Tijd... Samen, voor Gaia, voor ons zelf, voor de mensheid en alle rijken en een ieder zat in zijn juiste element... wonderlijk en toch ook niet. Zo ook ik, die bevestigd kreeg dat ik bij het Vuurelement hoorde, en dat de Verlichte Meesters bij/met ons en mij werken... Het ontroerde me, omdat ik al enige tijd -na een andere online transmissie - de Meesters in mij zijn gaan staan... Om stil van te worden. Ik ben nog stil van alles en zo dankbaar en genietend voel ik na... In de stilte gonst er krachtig I Am Present.

Een dankbare omhelzing Joke!

A

 


 

Binnenkort is er weer zo'n prachtige workshop voor jeZelf en de nieuwe aarde:

17 & 18 juni - Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

innerlijk kind (2).jpg

Als Elohim team voelen we een enorme grote en bijzondere energie op deze workshop zitten. Er zijn al heel wat aanmeldingen dus als je er bij wilt zijn, geef je dan snel op!

Klik hier om je op te geven

 

 

Gratis overnachting tijdens workshop alleen nog maar op de camping!
Vanwege de hoeveelheid inschrijvingen is de gratis overnachting in de B&B/hostellerie niet meer beschikbaar. Wel kun je gebruik maken van een gratis overnachting op de (mini)camping. Als je een huisje wilt boeken wees er dan snel bij, alleen Eenhoorn en Elfenlicht zijn nog beschikbaar.

 


 

8 juni 19:30 uur - groepshealing live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik

De vorige groepshealing deden meer dan 70 mensen mee, het was een enorm krachtveld. Ook deze groepshealing belooft weer heel bijzonder te worden!

 

Laatste kans om op te geven, deze mag je niet missen!

Klik hier om je op te geven

Ervaringen van andere deelnemers:

"Wat een prachtige, intense transmissie.. het heeft mij zo geraakt. Ik moest zo intens huilen van het gevoel van bevrijding..herkenning, erkenning zo diep van binnen te voelen. En het deed mij beseffen, dat er werkelijk in de laag van mijn tweede chakra een diepe strijd altijd gestreden was.. En nu een glimlach op mijn gezicht en het ik besef dat ik hiervoor gekomen ben, om deze zaak op te lossen/te doorleven. Nog dieper voel ik nu het worden van Wie ik Werkelijk Ben."

 


 

 

uitkomen wens.png

 


 

Je kunt je nog opgeven voor de Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's!

Workshop gegeven op 10 & 11 juni door Joke ElZiam Nootebos

elf 1.jpg

Ontwikkel de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen van je buikgevoel. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur en je magisch kind is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt.

Klik hier om je op te geven

 

"Wat voel ik een intense dankbaarheid en blijdschap door deze workshop. Zo’n prachtige verbondenheid met de natuur en daarbij zoveel kunnen en mogen voelen en ervaren; natuurwezens, de planten, het water. Steeds subtielere lagen laten zich zien, zowel in de natuur als in mijzelf."

"Dank je wel Joke, voor deze geweldige workshop. Je wist hier zoveel en geïnspireerd over te vertellen. Ik voelde me er helemaal in meegenomen. Zo bijzonder! De tijd vloog om... Ik ben thuis nog helemaal aan het nagenieten en voel wat ik hier allemaal mee kan in mijn praktijk!"

 


labyrint in stilte lopen.jpgJeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd

De Krachtplaats en natuur stimuleren je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen, je niet langer moe, moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op en kijk je voorbij de sluiers. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats ontvang je vanzelf antwoorden op vragen.

Klik hier voor meer informatie

 

 


 

 

Kom jij deze zomer verblijven op de Krachtplaats, doe dan mee met de spirituele avonden en workshops (ook geschikt voor dagbezoek)

tip 2.jpg

Deze zomer worden er verschillende spirituele avonden georganiseerd op de krachtplaats. Leuk om te combineren met een dagje uit of maak er een spiritueel weekend van met  overnachting in de B&B, vakantiehuis of mini camping

Een selectie uit de avonden in juli:

 
Voor meer informatie en de avonden in augustus, bekijk de agenda.

 


 

vrouw in elfentuin.jpgZomerweek met prachtige eenheidssfeer, mooie activiteiten en een leuk samenzijn!

Het belooft weer prachtig te worden de spirituele zomerweek dit jaar. Een leuke week met afwisselende activiteiten, gezamenlijke maaltijden, gezelligheid, verdieping, inspiratie, vreugde, openheid, kwetsbaarheid en boven al een prachtig samenZijn. Vorig jaar was de spirituele zomerweek een enorm succes, lees hieronder een aantal van de reacties:

"Het was zo'n fijne en heerlijk ontspannen week! Helemaal in contact met mijzelf en de natuur(wezens). Ben nog aan het nagenieten en inzichten en ervaringen aan het oogsten. Ontzettend bedankt!"

"De zomerweek gun ik iedereen! Ja, de veiligheid in de groep, de groepssfeer en ook de begeleiding vanuit de healers voelt heel verdiepend. Ik voelde mij gezien en heb de warmte in mijzelf ervaren. Ook de verbinding met de natuur ben ik ‘opnieuw’ gaan beleven."

"Fijn, een hele week helemaal voor mijzelf. Ik ben mijzelf gaan ontdekken. De rust en de energie zijn heerlijk, ik was in een warm bad van Liefde."

Klik hier om je op te geven voor de spirituele zomerweek

 


Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021