Kom in contact met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

eenhoorn 4.jpgDe wijsheid van de Eenhoorn

Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn we gescheiden geraakt van de ongeziene werelden. We zijn het contact met de Bron, onze sterrenafkomst, waar we geleefd hebben en van waaruit we gevoed werden en worden, en het contact met engelen, gidsen en natuurspirits, kwijtgeraakt.

We hebben een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!
Kobolden en kabouters, feeën en elfen werden naar de sprookjeswereld verbannen en eenhoorns en draken werden fabeldieren. Maar nu onze subtiel voelende ziel zich weer opent worden we weer uitgenodigd met hen samen te werken om de ontwikkeling naar meer eenheid, harmonie en vreugde, de ontwikkeling van de  nieuwe Mens en Aarde, de oorspronkelijke paradijse sfeer, mogelijk te maken. We hebben immers een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

 


 

10 & 11 juni - Sjamaan weekendopleiding:

Leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 

Natuurwezens (4).JPG

 

In deze prachtige blije sjamaan opleiding leer je o.a.

  • Natuurwezens aantrekken bij je eigen huis en tuin
  • Bewustworden of je omgeving en haar bezieling positief of negatief op jouw aura, ziel of stemming inwerken
  • Aardehealing geven voor je tuin, omgeving, vijver en het omgevingswater
  • Verschillende natuurwezens zoals een boomfaun, trol, fee, elf, kabouter of Deva kennen en onderscheiden
  • Met planten communiceren en hun medicinale & spirituele werking aanvoelen/benoemen
  • Hoe chakratuinen worden aangelegd en thuis jouw krachtplaats kan ontstaan
  • Inwijdingspoorten en dimensie-overgangen kennen/voelen
  • Over oude en nieuwe krachtplaatsen en gridsystemen
  • Je maakt een Sjamanenreis en leert daarbij als healer verloren zieledelen op te halen en de innerlijke gebieden en bewustzijnsvelden van de Aarde verkennen
  • Over Bovis waarde van je omgeving en voedsel versus die van je aura en lichaam

Klik hier om je op te geven voor de workshop 

 


 

De verbondenheid met de subtiele sferen van de natuur en haar bezieling is de schat die je voorgoed mee naar huis zult nemen.

 


 

Je wereld en leven worden groter, rijker en gevulder

De herkenning, erkenning en uitwisseling met de natuurspirits brengt jouw levensgeluk en evolutionaire bijdrage aan jezelf en de Aarde. Na de workshop overheerst je verstand minder je subtiele gewaarwording. Je zult de onzichtbare wereld niet meer ontkennen of tegen je subtiele gevoel in handelen. Je neemt iets mee naar huis wat je nooit meer kwijt raakt, een geluksgevoel en natuurgevoel dat zo Groot en Een is dat je nooit meer alleen bent.


Sjamanenreis maken

In de workshop zal je een Sjamanenreis maken samen met je eigen natuurgids naar de vele dimensies van bestaan zoals die van goede natuurgeesten, kristallenwezens, de onderwereld, natuurspirits en Deva's of de Geest van een helende plant, boom of steen. Je leert ontdekken dat alles bezield is.

zonnevlecht 2013.jpg

Je leert hoe chakraplaatsen worden gemaakt
Je leert hoe chakra plaatsen worden gemaakt en hoe je een hoog energetische tuin-woonomgeving kunt maken. Een ontstoorde plek waar bezield natuurleven een sfeer brengt waarin het voor iedereen gemakkelijker is in harmonie, blijheid en innerlijke vrede te blijven! Waar je je open en verbonden voelt met je ware natuur, elkaar, de bovenwereld en de natuur. Dergelijke plekken trekken leuke buren aan met Licht in hun hart.

Na afloop van de workshop zul je kunnen meten of voelen welke plek, plant, boom, voedsel of mens je levensenergie, levensopdracht en aura versterkt of verzwakt. Je ontwikkelt de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijker voelen van je buikgevoel en lichaamsbewustzijn. 

 


 

Wil je gemak, geluk, harmonie, blijheid en leven vanuit je eigen ware Natuur en kristallijnen zelf? Ontwikkel je subtiel buikvoelen met deze workshop! 

Klik hier om je op te geven voor de workshop


Iedereen kan meedoen
Voor deze workshop hoef je geen bijzondere gaven, helderziendheid of heldervoelendheid te hebben. Wel een redelijke intuïtie, gevoeligheid en warm hart voor de natuur.
Ervaringen deelnemers:

"Na de eerste dag van de workshop werd ik 's ochtends anders wakker: ik voelde mezelf meer in mijn lijf, mijn onderste chakra's voelden veel 'steviger'. Ik ervoer een oervertrouwen dat ik volgens mij nog nooit echt ervaren heb in mijn leven. Een hoogtepunt van het weekend was voor mij de transmissie in het Trollenbos: er viel ontzettend veel vermoeidheid van me af, een vermoeidheid waarmee ik al een kleine 20 jaar rondliep, dus dit voelt héél erg bijzonder. Dank je wel voor deze prachtige workshop! "

Groetjes, E


"
Dank je wel, Joke. Er gaat een nieuwe wereld open en soms voel ik zoveel liefde dat ik even moet bijkomen."

Veel Liefs, Bianca

Lees hier de ervaringen van andere cursisten

 


 

aarde in handen.jpgLaatste kans om je op te geven voor de workshops op 27 & 28 mei!

Dagelijks melden zich nog mensen aan voor de onderstaande workshops, het belooft fantastisch te worden! De krachtplaats is zich al lang aan het voorbereiden en er staan inmiddels al vele lichtmeesters en engelen klaar. Het beloven bijzondere dagen te worden. Ben jij er ook bij?

 

27 mei - Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde! -> Klik hier om je aan te melden


28 mei - Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon -> Klik hier om je aan te melden

 


 

Natuurwezens (1).jpg

Meer workshops met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's:

24 & 25 juni
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

1 & 2 juli
Kruidenkennis, Deva's en het terugvinden van je paradijselijke, magische Oorsprong

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2020 
27-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
3333-2020 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
05-09-2020
06-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
Joke en René activeren tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd. Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
vroegboekprijs € 376,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
042-2020 
10-09-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterschap"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2020 
12-09-2020
13-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
022-2020 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-09-2020
10.00-17.00 uur
Docenten René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van René en Joke.
vroegboekprijs € 169,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
Geo2-2020 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
03-10-2020
04-10-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap
Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie en je Ontwakingsproces gebracht.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
105-2020 
08-10-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT312-2020 
10-10-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra
In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben. In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht!
vroegboekprijs € 169,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
113-2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
Channeling - Healing - E-learning audio opname pakket Aardehealer Natuurcoach
Het E-learningpakket “Aardehealer, Natuurcoach” bestaat uit meerdere verdiepende audio-opnames, die je vanuit huis kunt beluisteren. De audio-opnames, welke afzonderlijk te bestellen zijn of als geheel voor een opleiding, openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende 13 dimensionale Elohim audio-opnames.
vroegboekprijs € 0,00
 
Elp 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learning pakket opleiding Heilige Magie, Heilige Magiër
Dit pakket met audio opnames is onderdeel van de beroepsopleiding Heilige Magie, Heilige Magiër, maar is ook los te volgen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-HM 
11-10-2020
10.00-17.00 uur
Docente Yvonne Pancras 
Elohim Centre
Yvonne Pancras 
6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten en onzekerheid
Wil je functioneren vanuit onschuld, vertrouwen, speelsheid, meesterschap en je magische Kind? Ken je de flow van je ware Zelf? Wil je dit ankeren voor jezelf en de nieuwe Aarde? Wil je van je geloof in tekorten, onzekerheid, faalangst, slaagangst en je geloof in onmogelijkheden af? Geloof niet in de onmogelijkheden of tekorten maar in mogelijkheden en overvloed!
vroegboekprijs € 169,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
88-2020 
17-10-2020
10.00-17.00 uur
Docente René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst
Tetraëder en de Merkaba zijn onzichtbare, geometrische vormen/lijnen in je DNA en rondom je aura. Je lichtlichamen en zieledelen die tijdens deze workshop geactiveerd worden d.m.v. de heilige geometrie van deze vormen, vergemakkelijken je groei, vuurkracht, passie en integreren je hogere zieledelen in je dagelijks leven. Ook zul je je Pleiadische en Sirische zieledelen en de hogere gaven, scheppingkracht en Liefde daarvan, integreren. Net als de dolfijnen-vreugde en het walvissen bewustzijn. Dat brengt oer-rust, innerlijke veiligheid en blijheid in je relatie-chakra en basis-chakra.
vroegboekprijs € 169,00
sessie- of workshopkortingsbon 
Geo1-2020 
18-10-2020
10.00-17.00 uur
Docente René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon
Activeer je grote magiër, prana of levensenergie en verruim je kundalinikanaal zodat je unieke Merlin- e.a. helende Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Een chakralegging met 13-dimensionale geprogrammeerde geometrische edelsteenvormen voor je Inwijdingspad helpt je hierbij. Breng je scheppingskracht en Avalon God/Godinnen Bewustzijn in je universele Liefdeshart. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar, strijdend of passief zijn, transformeren. Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, Het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven en helderheid!
vroegboekprijs € 169,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
Geo3-2020 
24-10-2020
25-10-2020
10.00-17.00 uur
Docenten René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
061-2020