Mijn relatie of werk stagneert, wat is mijn doel?

 

Mijn relatie of werk stagneert, wat is mijn doel?

Er ontstaat niets, gebeurt niets en alles valt stil. Het liep eigenlijk eerst allemaal best lekker en er zat schot in je eigen praktijk, je (nieuwe) baan of relatie en ineens valt het allemaal (weer) weg of loopt het niet zoals je gewenst had. Elke stap die je zet waarbij je denkt dat het nu wat gaat worden, leidt tot niets. Je trekt terug of je gaat juist heel hard werken en je best doen en je denkt dat het dan wel weer goed komt. Toch blijft daar dat stemmetje die zegt dit is het niet.

Je onderzoekt nog weer meer wat het nu allemaal is in jezelf en gaat daar wat van vinden en daar mee aan de slag of je luistert er niet naar en zegt ‘ik ben gewoon zoals ik ben’. En toch werkt het niet meer… De oude manier van functioneren, zoals je altijd hebt gedaan, valt zomaar onder je voeten vandaan. Depressie, verdriet, frustratie, zinloosheid ontstaan en eigenlijk zak je steeds verder weg. Nieuwe hogere lichtfrequenties komen binnen en trillen alles van je oude ikje los. Je weet dat er wat anders van je gevraagd wordt en dat er iets nieuws mag ontstaan, maar wat is dat dan?

Je wilt vasthouden, weten, wilt controleren en zekerheid hebben…
Je wilt het juiste werk van je hart en de juiste partner voor de ziel. Je ziel wil voelen dat je huidige werk of relatie of de volgende stap dé definitieve bedoeling is. Je zoekt en zoekt….en kunt niet vinden. En, voor je het weet zit je weer in de spiraal.

Met deze thematiek worstelen nu veel mensen. Na één of enkele sessies in onze Master Healing Reading Coachings praktijk wordt direct veel duidelijk. Er ontstaat een nieuwe kijk, oude patronen kunnen vervolgens worden overschreven en het werken en in relatie zijn vanuit de essentie wordt praktisch gemaakt. Net als de levensbestemming die steeds meer richting ik-loosheid gaat. Thema’s als werk en wonen komen anders te liggen. Een consult lucht op omdat je zielsopdracht, je pad en de volgende stap belicht worden en je vragen in dat licht wordt gezet.

Loop jij net als zovele anderen tegen deze problemen aan? Wil je ook een sessie, live of op afstand?
Neem dan contact met ons op voor een consult of een vrijblijvend product advies.

Klik hier voor meer informatie over de Master Healing-Reading-Coaching sessies

Telefoonnummer voor gratis 5 min. readings/product advies: +31 (0) 597 541 539.

Willeke 2016 (2).jpgIk ontmoet je graag!

Willeke Jansen
Master Healer, reader, coach, docente

 

 


 

(Vrijwilligers) vacatures, nieuwe mogelijkheden in de ashram

Tuinadoptanten in de tuin.JPG

In het vrijwillige werk-leer traject of als ashram bewoner bij een betaalde Elohim baan, werk je vanuit dienstbaarheid en leer je de ik-gerichtheid loslaten en aan het grote gedachtengoed werken. (Er zijn ook betaalde vacatures waarbij je niet verblijft.) Je leeft in de ashram (kleine woonwerk gemeenschap) "The Diamond New Earth" en op de Elohim krachtplaats in een optillend hoger liefdes-eenheidsveld en groepsziel die je tevens dieper aardt, zuivert en de codes brengt voor de Lichtweg van je ziel en Inwijdingspad

Klik hier om meer te lezen

Weet je al dat we nieuwe mogelijkheden hebben voor vrijwilligers (kort zowel als langblijvende)?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Laatste kans om je op te geven!

27 mei - Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen v.a. 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!

Klik hier om je op te geven

 


 

28 mei - Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 

Integreer op nieuwetijds wijze je oude Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Je  scheppingskracht wordt geactiveerd, mede vanuit je hoogste Liefdes en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert voelbaar tijdens deze workhop! Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven, helderheid en het vrouwelijke van de Aarde!

Je kunt deze dag heel mooi combineren met de workshop op 27 mei.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

 


 

26 mei (avond) - Ego & Essentie live/online "Ongebonden verbondenheid in werk en relaties"

Gegeven door Willeke Jansen

tulp 2.jpgGodrealisatie vraagt alles aan te gaan, zoals door het buikgevoel en de basis heengaan. Het vraagt het ik-je, je egokern, los te laten en vanuit Overgave, Echtheid en Puurheid te leven. Ongebonden verbondenheid, vreugde en geluk in werk en relatie is hier een gevolg van. Het is het mooiste en stralendste geschenk dat je jezelf en elkaar kunt geven! Maar, wat betekent dit nu in je je dagelijks leven? Wanneer volg je nu de stem van je Goddelijke Vonk en wanneer die van je ego-ikje? Tijdens deze avondbijeenkomst van 60 minuten gaan we hier verder op in. De avond is ook online te volgen.

Klik hier om je aan te melden

 


 

sjamaan 2.jpg10 & 11 juni - Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je ontwikkelt de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen van je buikgevoel. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur en je magisch kind is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt. Je leert natuurwezens onderscheiden, aardehealing geven vanuit ik-loosheid, een chakra of elfentuin aan te leggen, je maakt een sjamanen reis, leert (je) verloren zieledelen ophalen, met planten en spirits communiceren en hun medicinale/spirituele werking aanvoelen/benoemen. De liefde die je voor moeder natuur zult voelen, het samen zijn vanuit je essentie, raak je nooit meer kwijt! Het geeft je een enorme verrijking voor de rest van je leven!

Geef je op voor woensdag 7 juni om gebruik te maken van de €20,- vroegboekkorting.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Onderstaande workshop belooft bijzonder krachtig te worden!

Er is al een grote groep deelnemers aan het ontstaan en we voelen als team dat er een bijzondere energie op deze workshop staat. Een energie die je helpt om oude patronen van macht-onmacht, dader en slachtoffer, ouder en kind, te overschrijven. Een herhalingslus van vele levens kun je doorbreken doordat de healing in dit weekend zo diepgaand tot op DNA niveau zijn werk doet. Het wordt een ongelooflijk krachtig healingsveld. Ben jij er ook bij?

kind zonnebloem.PNG17 & 18 juni - Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Klik hier voor meer informatie

 


 

pablo 27.png

 


 

spider_flower_spirit_frost_3.jpgDe afgelopen online groepshealing was geweldig met meer dan 70 deelnemers!

Enorme verlichtende krachten daalden in tot diep in de aarde en doorbraken voelbaar het karma en de herhalingslussen van onze karmische relatie patronen en dualiteit. Het grote eenheidsbewustzijn van ons 14 dimensionale zelf kwam binnen en was heel voelbaar. Iedereen was stil en diep geraakt door deze magische energie van volledig Zijn. Door het heilig huwelijk dat is geïnstalleerd tijdens de transmissie is er meer eenheid ontstaan tussen de lagen in jezelf. Mannelijkheid en vrouwelijkheid gaan meer samen. Je hebt minder een relatie, baan of hobby nodig om de leegte in jezelf te vullen. Je zoektocht buiten volgt gemakkelijker nu eerst de binnenweg naar je eigen belichaamde gevuldheid en Zijnsstaat alvorens je weer naar buiten gaat. Je prio's komen anders te liggen! Dank aan iedereen die mee deed! We zetten een veld neer dat ook het collectief veranderd! We zien je graag weer bij de volgende transmissie.

Enkele reacties van deelnemers:

  • Heel diep geraakt in de liefde, die in mij is, dat ben ik, een overweldigende vreugde, moeilijk om woorden aan te geven, grote dank Joke!
  • Bedankt! Heel diepgaande liefdevolle bekrachtiging!
  • Heb er geen woorden voor, zo mooi en diep geraakt.

De volgende online groepshealing is op 8 juni
en gaat over je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties

Geef je op voor maandag 5 juni om gebruik te maken van de €7,50 vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven

 


 

Kaasjeskruid.jpg1 & 2 juli - Kruidenkennis, Deva's en het terugvinden van je paradijselijke, magische Oorsprong

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Klik hier om je aan te melden

 


 

mensen op terras pegasus.jpgZomerverblijven en retraites worden volop geboekt, wees op tijd

We ontvangen steeds meer aanvragen voor de zomerverblijven en de retraites. Wil je een heerlijk weekend of week op de Krachtplaats doorbrengen in een chalet of huisje, wees er dan op tijd bij, want steeds vaker moeten we nee verkopen omdat het al gereserveerd is en dat zou jammer zijn als je wilt genieten van het bos en de sacrale ruimte en rust.

Klik hier om al onze accommodaties te bekijken
Klik hier om meer te lezen over retraites

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0