Mijn relatie of werk stagneert, wat is mijn doel?

Mijn relatie of werk stagneert, wat is mijn doel?

Er ontstaat niets, gebeurt niets en alles valt stil. Het liep eigenlijk eerst allemaal best lekker en er zat schot in je eigen praktijk, je (nieuwe) baan of relatie en ineens valt het allemaal (weer) weg of loopt het niet zoals je gewenst had. Elke stap die je zet waarbij je denkt dat het nu wat gaat worden, leidt tot niets. Je trekt terug of je gaat juist heel hard werken en je best doen en je denkt dat het dan wel weer goed komt. Toch blijft daar dat stemmetje die zegt dit is het niet.

Je onderzoekt nog weer meer wat het nu allemaal is in jezelf en gaat daar wat van vinden en daar mee aan de slag of je luistert er niet naar en zegt ‘ik ben gewoon zoals ik ben’. En toch werkt het niet meer… De oude manier van functioneren, zoals je altijd hebt gedaan, valt zomaar onder je voeten vandaan. Depressie, verdriet, frustratie, zinloosheid ontstaan en eigenlijk zak je steeds verder weg. Nieuwe hogere lichtfrequenties komen binnen en trillen alles van je oude ikje los. Je weet dat er wat anders van je gevraagd wordt en dat er iets nieuws mag ontstaan, maar wat is dat dan?

Je wilt vasthouden, weten, wilt controleren en zekerheid hebben…
Je wilt het juiste werk van je hart en de juiste partner voor de ziel. Je ziel wil voelen dat je huidige werk of relatie of de volgende stap dé definitieve bedoeling is. Je zoekt en zoekt….en kunt niet vinden. En, voor je het weet zit je weer in de spiraal.

Met deze thematiek worstelen nu veel mensen. Na één of enkele sessies in onze Master Healing Reading Coachings praktijk wordt direct veel duidelijk. Er ontstaat een nieuwe kijk, oude patronen kunnen vervolgens worden overschreven en het werken en in relatie zijn vanuit de essentie wordt praktisch gemaakt. Net als de levensbestemming die steeds meer richting ik-loosheid gaat. Thema’s als werk en wonen komen anders te liggen. Een consult lucht op omdat je zielsopdracht, je pad en de volgende stap belicht worden en je vragen in dat licht wordt gezet.

Loop jij net als zovele anderen tegen deze problemen aan? Wil je ook een sessie, live of op afstand?
Neem dan contact met ons op voor een consult of een vrijblijvend product advies.

Klik hier voor meer informatie over de Master Healing-Reading-Coaching sessies

Telefoonnummer voor gratis 5 min. readings/product advies: +31 (0) 597 541 539.

Willeke 2016 (2).jpgIk ontmoet je graag!

Willeke Jansen
Master Healer, reader, coach, docente

 

 


 

(Vrijwilligers) vacatures, nieuwe mogelijkheden in de ashram

Tuinadoptanten in de tuin.JPG

In het vrijwillige werk-leer traject of als ashram bewoner bij een betaalde Elohim baan, werk je vanuit dienstbaarheid en leer je de ik-gerichtheid loslaten en aan het grote gedachtengoed werken. (Er zijn ook betaalde vacatures waarbij je niet verblijft.) Je leeft in de ashram (kleine woonwerk gemeenschap) "The Diamond New Earth" en op de Elohim krachtplaats in een optillend hoger liefdes-eenheidsveld en groepsziel die je tevens dieper aardt, zuivert en de codes brengt voor de Lichtweg van je ziel en Inwijdingspad

Klik hier om meer te lezen

Weet je al dat we nieuwe mogelijkheden hebben voor vrijwilligers (kort zowel als langblijvende)?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Laatste kans om je op te geven!

27 mei - Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen v.a. 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!

Klik hier om je op te geven

 


 

28 mei - Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 

Integreer op nieuwetijds wijze je oude Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Je  scheppingskracht wordt geactiveerd, mede vanuit je hoogste Liefdes en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert voelbaar tijdens deze workhop! Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven, helderheid en het vrouwelijke van de Aarde!

Je kunt deze dag heel mooi combineren met de workshop op 27 mei.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

 


 

26 mei (avond) - Ego & Essentie live/online "Ongebonden verbondenheid in werk en relaties"

Gegeven door Willeke Jansen

tulp 2.jpgGodrealisatie vraagt alles aan te gaan, zoals door het buikgevoel en de basis heengaan. Het vraagt het ik-je, je egokern, los te laten en vanuit Overgave, Echtheid en Puurheid te leven. Ongebonden verbondenheid, vreugde en geluk in werk en relatie is hier een gevolg van. Het is het mooiste en stralendste geschenk dat je jezelf en elkaar kunt geven! Maar, wat betekent dit nu in je je dagelijks leven? Wanneer volg je nu de stem van je Goddelijke Vonk en wanneer die van je ego-ikje? Tijdens deze avondbijeenkomst van 60 minuten gaan we hier verder op in. De avond is ook online te volgen.

Klik hier om je aan te melden

 


 

sjamaan 2.jpg10 & 11 juni - Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je ontwikkelt de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen van je buikgevoel. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur en je magisch kind is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt. Je leert natuurwezens onderscheiden, aardehealing geven vanuit ik-loosheid, een chakra of elfentuin aan te leggen, je maakt een sjamanen reis, leert (je) verloren zieledelen ophalen, met planten en spirits communiceren en hun medicinale/spirituele werking aanvoelen/benoemen. De liefde die je voor moeder natuur zult voelen, het samen zijn vanuit je essentie, raak je nooit meer kwijt! Het geeft je een enorme verrijking voor de rest van je leven!

Geef je op voor woensdag 7 juni om gebruik te maken van de €20,- vroegboekkorting.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Onderstaande workshop belooft bijzonder krachtig te worden!

Er is al een grote groep deelnemers aan het ontstaan en we voelen als team dat er een bijzondere energie op deze workshop staat. Een energie die je helpt om oude patronen van macht-onmacht, dader en slachtoffer, ouder en kind, te overschrijven. Een herhalingslus van vele levens kun je doorbreken doordat de healing in dit weekend zo diepgaand tot op DNA niveau zijn werk doet. Het wordt een ongelooflijk krachtig healingsveld. Ben jij er ook bij?

17 & 18 juni - Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Klik hier voor meer informatie

 


 

pablo 27.png

 


 

spider_flower_spirit_frost_3.jpgDe afgelopen online groepshealing was geweldig met meer dan 70 deelnemers!

Enorme verlichtende krachten daalden in tot diep in de aarde en doorbraken voelbaar het karma en de herhalingslussen van onze karmische relatie patronen en dualiteit. Het grote eenheidsbewustzijn van ons 14 dimensionale zelf kwam binnen en was heel voelbaar. Iedereen was stil en diep geraakt door deze magische energie van volledig Zijn. Door het heilig huwelijk dat is geïnstalleerd tijdens de transmissie is er meer eenheid ontstaan tussen de lagen in jezelf. Mannelijkheid en vrouwelijkheid gaan meer samen. Je hebt minder een relatie, baan of hobby nodig om de leegte in jezelf te vullen. Je zoektocht buiten volgt gemakkelijker nu eerst de binnenweg naar je eigen belichaamde gevuldheid en Zijnsstaat alvorens je weer naar buiten gaat. Je prio's komen anders te liggen! Dank aan iedereen die mee deed! We zetten een veld neer dat ook het collectief veranderd! We zien je graag weer bij de volgende transmissie.

Enkele reacties van deelnemers:

  • Heel diep geraakt in de liefde, die in mij is, dat ben ik, een overweldigende vreugde, moeilijk om woorden aan te geven, grote dank Joke!
  • Bedankt! Heel diepgaande liefdevolle bekrachtiging!
  • Heb er geen woorden voor, zo mooi en diep geraakt.

De volgende online groepshealing is op 8 juni
en gaat over je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties

Geef je op voor maandag 5 juni om gebruik te maken van de €7,50 vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven

 


 

Kaasjeskruid.jpg1 & 2 juli - Kruidenkennis, Deva's en het terugvinden van je paradijselijke, magische Oorsprong

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Klik hier om je aan te melden

 


 

mensen op terras pegasus.jpgZomerverblijven en retraites worden volop geboekt, wees op tijd

We ontvangen steeds meer aanvragen voor de zomerverblijven en de retraites. Wil je een heerlijk weekend of week op de Krachtplaats doorbrengen in een chalet of huisje, wees er dan op tijd bij, want steeds vaker moeten we nee verkopen omdat het al gereserveerd is en dat zou jammer zijn als je wilt genieten van het bos en de sacrale ruimte en rust.

Klik hier om al onze accommodaties te bekijken
Klik hier om meer te lezen over retraites

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-10-2021
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap
Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.
vroegboekprijs € 621,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
031-2021 
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Opstaan in je kracht en missie, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 381,00
sessie- of workshopkortingsbon 
061-2021 
06-10-2021
19.00-20.30 uur
Docente Joke ELZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online workshop: Openen zielekind en indaling Goddelijk innerlijk kind
Je ragfijne pure ziele- en Goddelijk kind heeft meestal geen ouders gehad die zagen hoe mooi je was en hoeveel bescherming je nodig had om je puurheid, Goddelijkheid te behouden. We bouwden er een sterk en mentaal karakter overheen. Maar daaronder zit ons Goddelijk kind dat zo kwetsbaar, warm, vol vertrouwen en goedheid is. Het wil altijd alleen maar helpen, kent geen ego verdediging en voelt ongelofelijk veel. Ons zielekind dat ons Goddelijk kind beschermt wordt daar angstig van en stuurt onze persoonlijkheid opnieuw in oude houdingen en patronen. Tijdens de online workshop ontvang je een krachtige liefdes-groepshealing zodat je Goddelijk kind indaalt en jij het kunt voelen in jezelf!
vroegboekprijs € 35,00
 
Owg-2021 
07-10-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT312-2021 
LET OP! Deze workshop is VOL. Je kunt je niet meer inschrijven. Wil je op de reservelijst? Mail of bel ons!  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Chi-krachten, Aura Healing-Reading-magnetiseren zonder leeg te lopen en dieper aarden
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
 
CHI-2021