Mijn relatie of werk stagneert, wat is mijn doel?

 

Mijn relatie of werk stagneert, wat is mijn doel?

Er ontstaat niets, gebeurt niets en alles valt stil. Het liep eigenlijk eerst allemaal best lekker en er zat schot in je eigen praktijk, je (nieuwe) baan of relatie en ineens valt het allemaal (weer) weg of loopt het niet zoals je gewenst had. Elke stap die je zet waarbij je denkt dat het nu wat gaat worden, leidt tot niets. Je trekt terug of je gaat juist heel hard werken en je best doen en je denkt dat het dan wel weer goed komt. Toch blijft daar dat stemmetje die zegt dit is het niet.

Je onderzoekt nog weer meer wat het nu allemaal is in jezelf en gaat daar wat van vinden en daar mee aan de slag of je luistert er niet naar en zegt ‘ik ben gewoon zoals ik ben’. En toch werkt het niet meer… De oude manier van functioneren, zoals je altijd hebt gedaan, valt zomaar onder je voeten vandaan. Depressie, verdriet, frustratie, zinloosheid ontstaan en eigenlijk zak je steeds verder weg. Nieuwe hogere lichtfrequenties komen binnen en trillen alles van je oude ikje los. Je weet dat er wat anders van je gevraagd wordt en dat er iets nieuws mag ontstaan, maar wat is dat dan?

Je wilt vasthouden, weten, wilt controleren en zekerheid hebben…
Je wilt het juiste werk van je hart en de juiste partner voor de ziel. Je ziel wil voelen dat je huidige werk of relatie of de volgende stap dé definitieve bedoeling is. Je zoekt en zoekt….en kunt niet vinden. En, voor je het weet zit je weer in de spiraal.

Met deze thematiek worstelen nu veel mensen. Na één of enkele sessies in onze Master Healing Reading Coachings praktijk wordt direct veel duidelijk. Er ontstaat een nieuwe kijk, oude patronen kunnen vervolgens worden overschreven en het werken en in relatie zijn vanuit de essentie wordt praktisch gemaakt. Net als de levensbestemming die steeds meer richting ik-loosheid gaat. Thema’s als werk en wonen komen anders te liggen. Een consult lucht op omdat je zielsopdracht, je pad en de volgende stap belicht worden en je vragen in dat licht wordt gezet.

Loop jij net als zovele anderen tegen deze problemen aan? Wil je ook een sessie, live of op afstand?
Neem dan contact met ons op voor een consult of een vrijblijvend product advies.

Klik hier voor meer informatie over de Master Healing-Reading-Coaching sessies

Telefoonnummer voor gratis 5 min. readings/product advies: +31 (0) 597 541 539.

Willeke 2016 (2).jpgIk ontmoet je graag!

Willeke Jansen
Master Healer, reader, coach, docente

 

 


 

(Vrijwilligers) vacatures, nieuwe mogelijkheden in de ashram

Tuinadoptanten in de tuin.JPG

In het vrijwillige werk-leer traject of als ashram bewoner bij een betaalde Elohim baan, werk je vanuit dienstbaarheid en leer je de ik-gerichtheid loslaten en aan het grote gedachtengoed werken. (Er zijn ook betaalde vacatures waarbij je niet verblijft.) Je leeft in de ashram (kleine woonwerk gemeenschap) "The Diamond New Earth" en op de Elohim krachtplaats in een optillend hoger liefdes-eenheidsveld en groepsziel die je tevens dieper aardt, zuivert en de codes brengt voor de Lichtweg van je ziel en Inwijdingspad

Klik hier om meer te lezen

Weet je al dat we nieuwe mogelijkheden hebben voor vrijwilligers (kort zowel als langblijvende)?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Laatste kans om je op te geven!

27 mei - Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen v.a. 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!

Klik hier om je op te geven

 


 

28 mei - Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 

Integreer op nieuwetijds wijze je oude Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Je  scheppingskracht wordt geactiveerd, mede vanuit je hoogste Liefdes en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert voelbaar tijdens deze workhop! Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven, helderheid en het vrouwelijke van de Aarde!

Je kunt deze dag heel mooi combineren met de workshop op 27 mei.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

 


 

26 mei (avond) - Ego & Essentie live/online "Ongebonden verbondenheid in werk en relaties"

Gegeven door Willeke Jansen

tulp 2.jpgGodrealisatie vraagt alles aan te gaan, zoals door het buikgevoel en de basis heengaan. Het vraagt het ik-je, je egokern, los te laten en vanuit Overgave, Echtheid en Puurheid te leven. Ongebonden verbondenheid, vreugde en geluk in werk en relatie is hier een gevolg van. Het is het mooiste en stralendste geschenk dat je jezelf en elkaar kunt geven! Maar, wat betekent dit nu in je je dagelijks leven? Wanneer volg je nu de stem van je Goddelijke Vonk en wanneer die van je ego-ikje? Tijdens deze avondbijeenkomst van 60 minuten gaan we hier verder op in. De avond is ook online te volgen.

Klik hier om je aan te melden

 


 

sjamaan 2.jpg10 & 11 juni - Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je ontwikkelt de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen van je buikgevoel. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur en je magisch kind is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt. Je leert natuurwezens onderscheiden, aardehealing geven vanuit ik-loosheid, een chakra of elfentuin aan te leggen, je maakt een sjamanen reis, leert (je) verloren zieledelen ophalen, met planten en spirits communiceren en hun medicinale/spirituele werking aanvoelen/benoemen. De liefde die je voor moeder natuur zult voelen, het samen zijn vanuit je essentie, raak je nooit meer kwijt! Het geeft je een enorme verrijking voor de rest van je leven!

Geef je op voor woensdag 7 juni om gebruik te maken van de €20,- vroegboekkorting.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Onderstaande workshop belooft bijzonder krachtig te worden!

Er is al een grote groep deelnemers aan het ontstaan en we voelen als team dat er een bijzondere energie op deze workshop staat. Een energie die je helpt om oude patronen van macht-onmacht, dader en slachtoffer, ouder en kind, te overschrijven. Een herhalingslus van vele levens kun je doorbreken doordat de healing in dit weekend zo diepgaand tot op DNA niveau zijn werk doet. Het wordt een ongelooflijk krachtig healingsveld. Ben jij er ook bij?

kind zonnebloem.PNG17 & 18 juni - Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Klik hier voor meer informatie

 


 

pablo 27.png

 


 

spider_flower_spirit_frost_3.jpgDe afgelopen online groepshealing was geweldig met meer dan 70 deelnemers!

Enorme verlichtende krachten daalden in tot diep in de aarde en doorbraken voelbaar het karma en de herhalingslussen van onze karmische relatie patronen en dualiteit. Het grote eenheidsbewustzijn van ons 14 dimensionale zelf kwam binnen en was heel voelbaar. Iedereen was stil en diep geraakt door deze magische energie van volledig Zijn. Door het heilig huwelijk dat is geïnstalleerd tijdens de transmissie is er meer eenheid ontstaan tussen de lagen in jezelf. Mannelijkheid en vrouwelijkheid gaan meer samen. Je hebt minder een relatie, baan of hobby nodig om de leegte in jezelf te vullen. Je zoektocht buiten volgt gemakkelijker nu eerst de binnenweg naar je eigen belichaamde gevuldheid en Zijnsstaat alvorens je weer naar buiten gaat. Je prio's komen anders te liggen! Dank aan iedereen die mee deed! We zetten een veld neer dat ook het collectief veranderd! We zien je graag weer bij de volgende transmissie.

Enkele reacties van deelnemers:

  • Heel diep geraakt in de liefde, die in mij is, dat ben ik, een overweldigende vreugde, moeilijk om woorden aan te geven, grote dank Joke!
  • Bedankt! Heel diepgaande liefdevolle bekrachtiging!
  • Heb er geen woorden voor, zo mooi en diep geraakt.

De volgende online groepshealing is op 8 juni
en gaat over je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties

Geef je op voor maandag 5 juni om gebruik te maken van de €7,50 vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven

 


 

Kaasjeskruid.jpg1 & 2 juli - Kruidenkennis, Deva's en het terugvinden van je paradijselijke, magische Oorsprong

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Klik hier om je aan te melden

 


 

mensen op terras pegasus.jpgZomerverblijven en retraites worden volop geboekt, wees op tijd

We ontvangen steeds meer aanvragen voor de zomerverblijven en de retraites. Wil je een heerlijk weekend of week op de Krachtplaats doorbrengen in een chalet of huisje, wees er dan op tijd bij, want steeds vaker moeten we nee verkopen omdat het al gereserveerd is en dat zou jammer zijn als je wilt genieten van het bos en de sacrale ruimte en rust.

Klik hier om al onze accommodaties te bekijken
Klik hier om meer te lezen over retraites

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealingavond, live/online: Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13