Mijn relatie of werk stagneert, wat is mijn doel?

Mijn relatie of werk stagneert, wat is mijn doel?

Er ontstaat niets, gebeurt niets en alles valt stil. Het liep eigenlijk eerst allemaal best lekker en er zat schot in je eigen praktijk, je (nieuwe) baan of relatie en ineens valt het allemaal (weer) weg of loopt het niet zoals je gewenst had. Elke stap die je zet waarbij je denkt dat het nu wat gaat worden, leidt tot niets. Je trekt terug of je gaat juist heel hard werken en je best doen en je denkt dat het dan wel weer goed komt. Toch blijft daar dat stemmetje die zegt dit is het niet.

Je onderzoekt nog weer meer wat het nu allemaal is in jezelf en gaat daar wat van vinden en daar mee aan de slag of je luistert er niet naar en zegt ‘ik ben gewoon zoals ik ben’. En toch werkt het niet meer… De oude manier van functioneren, zoals je altijd hebt gedaan, valt zomaar onder je voeten vandaan. Depressie, verdriet, frustratie, zinloosheid ontstaan en eigenlijk zak je steeds verder weg. Nieuwe hogere lichtfrequenties komen binnen en trillen alles van je oude ikje los. Je weet dat er wat anders van je gevraagd wordt en dat er iets nieuws mag ontstaan, maar wat is dat dan?

Je wilt vasthouden, weten, wilt controleren en zekerheid hebben…
Je wilt het juiste werk van je hart en de juiste partner voor de ziel. Je ziel wil voelen dat je huidige werk of relatie of de volgende stap dé definitieve bedoeling is. Je zoekt en zoekt….en kunt niet vinden. En, voor je het weet zit je weer in de spiraal.

Met deze thematiek worstelen nu veel mensen. Na één of enkele sessies in onze Master Healing Reading Coachings praktijk wordt direct veel duidelijk. Er ontstaat een nieuwe kijk, oude patronen kunnen vervolgens worden overschreven en het werken en in relatie zijn vanuit de essentie wordt praktisch gemaakt. Net als de levensbestemming die steeds meer richting ik-loosheid gaat. Thema’s als werk en wonen komen anders te liggen. Een consult lucht op omdat je zielsopdracht, je pad en de volgende stap belicht worden en je vragen in dat licht wordt gezet.

Loop jij net als zovele anderen tegen deze problemen aan? Wil je ook een sessie, live of op afstand?
Neem dan contact met ons op voor een consult of een vrijblijvend product advies.

Klik hier voor meer informatie over de Master Healing-Reading-Coaching sessies

Telefoonnummer voor gratis 5 min. readings/product advies: +31 (0) 597 541 539.

Willeke 2016 (2).jpgIk ontmoet je graag!

Willeke Jansen
Master Healer, reader, coach, docente

 

 


 

(Vrijwilligers) vacatures, nieuwe mogelijkheden in de ashram

Tuinadoptanten in de tuin.JPG

In het vrijwillige werk-leer traject of als ashram bewoner bij een betaalde Elohim baan, werk je vanuit dienstbaarheid en leer je de ik-gerichtheid loslaten en aan het grote gedachtengoed werken. (Er zijn ook betaalde vacatures waarbij je niet verblijft.) Je leeft in de ashram (kleine woonwerk gemeenschap) "The Diamond New Earth" en op de Elohim krachtplaats in een optillend hoger liefdes-eenheidsveld en groepsziel die je tevens dieper aardt, zuivert en de codes brengt voor de Lichtweg van je ziel en Inwijdingspad

Klik hier om meer te lezen

Weet je al dat we nieuwe mogelijkheden hebben voor vrijwilligers (kort zowel als langblijvende)?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Laatste kans om je op te geven!

27 mei - Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen v.a. 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!

Klik hier om je op te geven

 


 

28 mei - Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 

Integreer op nieuwetijds wijze je oude Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Je  scheppingskracht wordt geactiveerd, mede vanuit je hoogste Liefdes en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert voelbaar tijdens deze workhop! Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven, helderheid en het vrouwelijke van de Aarde!

Je kunt deze dag heel mooi combineren met de workshop op 27 mei.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

 


 

26 mei (avond) - Ego & Essentie live/online "Ongebonden verbondenheid in werk en relaties"

Gegeven door Willeke Jansen

tulp 2.jpgGodrealisatie vraagt alles aan te gaan, zoals door het buikgevoel en de basis heengaan. Het vraagt het ik-je, je egokern, los te laten en vanuit Overgave, Echtheid en Puurheid te leven. Ongebonden verbondenheid, vreugde en geluk in werk en relatie is hier een gevolg van. Het is het mooiste en stralendste geschenk dat je jezelf en elkaar kunt geven! Maar, wat betekent dit nu in je je dagelijks leven? Wanneer volg je nu de stem van je Goddelijke Vonk en wanneer die van je ego-ikje? Tijdens deze avondbijeenkomst van 60 minuten gaan we hier verder op in. De avond is ook online te volgen.

Klik hier om je aan te melden

 


 

sjamaan 2.jpg10 & 11 juni - Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je ontwikkelt de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen van je buikgevoel. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur en je magisch kind is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt. Je leert natuurwezens onderscheiden, aardehealing geven vanuit ik-loosheid, een chakra of elfentuin aan te leggen, je maakt een sjamanen reis, leert (je) verloren zieledelen ophalen, met planten en spirits communiceren en hun medicinale/spirituele werking aanvoelen/benoemen. De liefde die je voor moeder natuur zult voelen, het samen zijn vanuit je essentie, raak je nooit meer kwijt! Het geeft je een enorme verrijking voor de rest van je leven!

Geef je op voor woensdag 7 juni om gebruik te maken van de €20,- vroegboekkorting.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Onderstaande workshop belooft bijzonder krachtig te worden!

Er is al een grote groep deelnemers aan het ontstaan en we voelen als team dat er een bijzondere energie op deze workshop staat. Een energie die je helpt om oude patronen van macht-onmacht, dader en slachtoffer, ouder en kind, te overschrijven. Een herhalingslus van vele levens kun je doorbreken doordat de healing in dit weekend zo diepgaand tot op DNA niveau zijn werk doet. Het wordt een ongelooflijk krachtig healingsveld. Ben jij er ook bij?

kind zonnebloem.PNG17 & 18 juni - Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Klik hier voor meer informatie

 


 

pablo 27.png

 


 

spider_flower_spirit_frost_3.jpgDe afgelopen online groepshealing was geweldig met meer dan 70 deelnemers!

Enorme verlichtende krachten daalden in tot diep in de aarde en doorbraken voelbaar het karma en de herhalingslussen van onze karmische relatie patronen en dualiteit. Het grote eenheidsbewustzijn van ons 14 dimensionale zelf kwam binnen en was heel voelbaar. Iedereen was stil en diep geraakt door deze magische energie van volledig Zijn. Door het heilig huwelijk dat is geïnstalleerd tijdens de transmissie is er meer eenheid ontstaan tussen de lagen in jezelf. Mannelijkheid en vrouwelijkheid gaan meer samen. Je hebt minder een relatie, baan of hobby nodig om de leegte in jezelf te vullen. Je zoektocht buiten volgt gemakkelijker nu eerst de binnenweg naar je eigen belichaamde gevuldheid en Zijnsstaat alvorens je weer naar buiten gaat. Je prio's komen anders te liggen! Dank aan iedereen die mee deed! We zetten een veld neer dat ook het collectief veranderd! We zien je graag weer bij de volgende transmissie.

Enkele reacties van deelnemers:

  • Heel diep geraakt in de liefde, die in mij is, dat ben ik, een overweldigende vreugde, moeilijk om woorden aan te geven, grote dank Joke!
  • Bedankt! Heel diepgaande liefdevolle bekrachtiging!
  • Heb er geen woorden voor, zo mooi en diep geraakt.

De volgende online groepshealing is op 8 juni
en gaat over je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties

Geef je op voor maandag 5 juni om gebruik te maken van de €7,50 vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven

 


 

Kaasjeskruid.jpg1 & 2 juli - Kruidenkennis, Deva's en het terugvinden van je paradijselijke, magische Oorsprong

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Klik hier om je aan te melden

 


 

mensen op terras pegasus.jpgZomerverblijven en retraites worden volop geboekt, wees op tijd

We ontvangen steeds meer aanvragen voor de zomerverblijven en de retraites. Wil je een heerlijk weekend of week op de Krachtplaats doorbrengen in een chalet of huisje, wees er dan op tijd bij, want steeds vaker moeten we nee verkopen omdat het al gereserveerd is en dat zou jammer zijn als je wilt genieten van het bos en de sacrale ruimte en rust.

Klik hier om al onze accommodaties te bekijken
Klik hier om meer te lezen over retraites

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020