Elohim edelstenen: Vergeet je onderste chakra's niet!

 

Hoe vind jij de balans tussen je onderste en bovenste chakra's?

Er vindt momenteel veel spirituele ontwikkeling plaats in de bovenste chakra's, naar boven gericht. Dit is o.a. ons contact met gidsen en Bovenwereld, het verruimen van ons bewustzijn, evenals het verlichten van de mind en het hart. Onze bovenste chakra's zijn de chakra's waar we ons het veiligst voelen en minder dualiteit heerst. Daar voelen we de pijn, emotie en afgescheidenheid minder en zijn we (voor ons gevoel) dichter bij onze pure (engelen)natuur, verruimder bewustzijn en liefde.

De onderste chakra's met thema's als macht en onmacht, seksualiteit, innerlijk kind, zekerheid en je bestaansrecht zijn ontzettend belangrijk voor een evenwichte spirituele groei

Pas als deze chakra's geheeld en geopend worden kan een vervullend leven ontstaan. Dan kun je je kwaliteiten in de wereld van stof en materie gaan ontplooien, doelen realiseren en ware onvoorwaardelijke liefde leven. Door aardende edelstenen en krachtplaatstincturen van het Elohim Centre worden de onderste chakra's ook in je ontwikkeling meegenomen, wat zorgt voor een evenwichtige groei en een groter lichaamsbewustzijn. Er ontstaat een betere uitlijning met Moeder Aarde en de Kosmos. Hierdoor kunnen je zieledelen zich beter en dieper ankeren op je fysieke lichaam. Dit heeft een heel scala aan positieve effecten voor je fysieke en mentale gezondheid. Het leven wordt rijker, gevulder, vollediger en de weg die je 'dient' te bewandelen, duidelijker. Al vele honderden mensen hebben dit ervaren na het gebruik van de producten.

Uiteindelijk is het de balans tussen je bovenste en onderste chakra's die het mogelijk maakt om in eenheid, vrede, liefde en op non-duale wijze op een paradijselijke aarde samen te leven.

 Aardende edelstenen en Elohim krachtplaatstincturen die je helpen om de volgende stap te kunnen maken

 

pyriet bol 75 DSC00195.JPGPyriet
Elohim Pyriet aardt de zonnevlecht chakra. Pyriet wakkert de durf aan om te laten zien wie je bent en je ruimte in te nemen. Het laat je energie stromen en brengt je kosmische healing en kracht!

Klik hier voor Pyriet, al verkrijgbaar vanaf 9,00rookkwartsstuk1801_c0_w900_h.jpg
Rookkwarts
Elohim Rookkwarts is een edelsteen die (spirituele) energie ankert in het fysieke lichaam en de aarde. Rookkwarts maakt helder en praktisch en geeft een stevige basis. De edelsteen werkt zuiverend op het basischakra en kruinchakra.

Klik hier voor Rookkwarts, al verkrijgbaar vanaf 8,50


Granaat.jpgGranaat
Als je vastloopt in het leven, geeft Elohim Granaat je moed en doorzettingsvermogen om weerstanden opnieuw aan te gaan en deze te overwinnen. Ondersteunt de opname van mineralen en vitaminen en healt op het basischakra. Gedragen op het keelchakra leert Granaat je om je uit te spreken in Waarheid.

Klik hier voor Granaat, al verkrijgbaar vanaf 12,00basis chakra pakket.jpgBasischakra healing pakket
Vertrouwen, rust, geborgenheid en een hoger weten om eigen obstakels of de stormen om je heen te doorzien, worden ondersteund. Krachtige healing op het basischakra. 

Klik hier voor het Basischakra healing pakket - van 78,55 nu voor 58,95


 Deva kruiden tincturen en hangers vol geneeskracht en chi voor je innerlijke groei en gezondheid

goudsbloem.jpg

Op de Elohim krachtplaats wordt alweer druk, met liefde, zorg en aandacht, geoogst voor diverse biologische Deva kruidenhangers. De vraag naar de Elohim Deva hangers neemt jaarlijks toe dus zijn we dit jaar vroeg begonnen.

De biologische Deva kruidenhangers dragen de multidimensionale healingsenergie van de Elohim Krachtplaats, de natuurrijken en Gaia. Ze ankeren het ware Zelf en het volledig potentieel diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi.

Bekijk de Deva hangers hier, al verkrijgbaar vanaf 14,90

 


Troost, geborgenheid, moed en daadkracht

Vaak ontbreek het aan moed en daadkracht om de volgende stap te maken, een keuze te maken of knoop door te hakken. Daardoor kan op de subtiele lagen verdriet zich opstapelen of een diepgeworteld gevoel van onzekerheid ontstaan. Dit zet zich vast in de onderste drie chakra's. Door deze chakra's  te reinigen, balanceren en stimuleren komt er beweging in deze blokkades en kan het zich gaan oplossen. Dit kan bereikt worden door o.a. Cyprus etherische olie van het Elohim Centre (verdund) aan te brengen op de onderste chakra's (stuitje, 2 vingers onder de navel en maag). Regelmatig en voor langere tijd met deze olie werken brengt heilzame effect met zich mee. Aanvullend is ook het vernevelen van de olie prettig en heilzaam.

aanbieding_1.pngCypres etherische olie van 12,50 nu voor 10,65
Alle overige etherische olie ook 15% korting - Geldig t/m 16 juni


Klik hier voor het aanbod etherische olie


 Dit zou niet mogen ontbreken op vakantie!

Dokter.jpg

Je wilt tijdens je vakantie heerlijk genieten, maar er kan altijd wel iets gebeuren wat voor ongemak kan zorgen. De volgende dingen mogen in elk geval niet ontbreken op een vakantie:

 Thema's die collectief veel spelen op dit moment

 

Wat speelt er

 

Wat kan helpen

 

Heling innerlijk kind, verlegenheid, neerslachtig, moeilijk blij kunnen zijn 

 

 

 

Deva kruidenhanger Madelief


Deva kruidentinctuur Madelief

Madelief hanger.jpg 
       

Tweelingstraal relaties - Goddelijke intimiteit en seksualiteit

 

 

 

 

Boek geschreven door Joke ElZiam Nootebos


Zelfrealisatie tinctuur Tweelingstraal - Innerlijk heilig Huwelijk

 boek joke.jpg
       

Doelen realiseren, manifestatie, laat je wensen en dromen uitkomen, creatiekracht, rustig slapen

 

 

Elohim Merlin Amethist


Zelfrealisatie tinctuur Merlin-Merlina

 merlin amethist 5.jpg
       

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0