Elohim edelstenen: Vergeet je onderste chakra's niet!

Hoe vind jij de balans tussen je onderste en bovenste chakra's?

Er vindt momenteel veel spirituele ontwikkeling plaats in de bovenste chakra's, naar boven gericht. Dit is o.a. ons contact met gidsen en Bovenwereld, het verruimen van ons bewustzijn, evenals het verlichten van de mind en het hart. Onze bovenste chakra's zijn de chakra's waar we ons het veiligst voelen en minder dualiteit heerst. Daar voelen we de pijn, emotie en afgescheidenheid minder en zijn we (voor ons gevoel) dichter bij onze pure (engelen)natuur, verruimder bewustzijn en liefde.

De onderste chakra's met thema's als macht en onmacht, seksualiteit, innerlijk kind, zekerheid en je bestaansrecht zijn ontzettend belangrijk voor een evenwichte spirituele groei

Pas als deze chakra's geheeld en geopend worden kan een vervullend leven ontstaan. Dan kun je je kwaliteiten in de wereld van stof en materie gaan ontplooien, doelen realiseren en ware onvoorwaardelijke liefde leven. Door aardende edelstenen en krachtplaatstincturen van het Elohim Centre worden de onderste chakra's ook in je ontwikkeling meegenomen, wat zorgt voor een evenwichtige groei en een groter lichaamsbewustzijn. Er ontstaat een betere uitlijning met Moeder Aarde en de Kosmos. Hierdoor kunnen je zieledelen zich beter en dieper ankeren op je fysieke lichaam. Dit heeft een heel scala aan positieve effecten voor je fysieke en mentale gezondheid. Het leven wordt rijker, gevulder, vollediger en de weg die je 'dient' te bewandelen, duidelijker. Al vele honderden mensen hebben dit ervaren na het gebruik van de producten.

Uiteindelijk is het de balans tussen je bovenste en onderste chakra's die het mogelijk maakt om in eenheid, vrede, liefde en op non-duale wijze op een paradijselijke aarde samen te leven.

 Aardende edelstenen en Elohim krachtplaatstincturen die je helpen om de volgende stap te kunnen maken

 

pyriet bol 75 DSC00195.JPGPyriet
Elohim Pyriet aardt de zonnevlecht chakra. Pyriet wakkert de durf aan om te laten zien wie je bent en je ruimte in te nemen. Het laat je energie stromen en brengt je kosmische healing en kracht!

Klik hier voor Pyriet, al verkrijgbaar vanaf 9,00rookkwartsstuk1801_c0_w900_h.jpg
Rookkwarts
Elohim Rookkwarts is een edelsteen die (spirituele) energie ankert in het fysieke lichaam en de aarde. Rookkwarts maakt helder en praktisch en geeft een stevige basis. De edelsteen werkt zuiverend op het basischakra en kruinchakra.

Klik hier voor Rookkwarts, al verkrijgbaar vanaf 8,50


Granaat.jpgGranaat
Als je vastloopt in het leven, geeft Elohim Granaat je moed en doorzettingsvermogen om weerstanden opnieuw aan te gaan en deze te overwinnen. Ondersteunt de opname van mineralen en vitaminen en healt op het basischakra. Gedragen op het keelchakra leert Granaat je om je uit te spreken in Waarheid.

Klik hier voor Granaat, al verkrijgbaar vanaf 12,00basis chakra pakket.jpgBasischakra healing pakket
Vertrouwen, rust, geborgenheid en een hoger weten om eigen obstakels of de stormen om je heen te doorzien, worden ondersteund. Krachtige healing op het basischakra. 

Klik hier voor het Basischakra healing pakket - van 78,55 nu voor 58,95


 Deva kruiden tincturen en hangers vol geneeskracht en chi voor je innerlijke groei en gezondheid

goudsbloem.jpg

Op de Elohim krachtplaats wordt alweer druk, met liefde, zorg en aandacht, geoogst voor diverse biologische Deva kruidenhangers. De vraag naar de Elohim Deva hangers neemt jaarlijks toe dus zijn we dit jaar vroeg begonnen.

De biologische Deva kruidenhangers dragen de multidimensionale healingsenergie van de Elohim Krachtplaats, de natuurrijken en Gaia. Ze ankeren het ware Zelf en het volledig potentieel diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi.

Bekijk de Deva hangers hier, al verkrijgbaar vanaf 14,90

 


Troost, geborgenheid, moed en daadkracht

Vaak ontbreek het aan moed en daadkracht om de volgende stap te maken, een keuze te maken of knoop door te hakken. Daardoor kan op de subtiele lagen verdriet zich opstapelen of een diepgeworteld gevoel van onzekerheid ontstaan. Dit zet zich vast in de onderste drie chakra's. Door deze chakra's  te reinigen, balanceren en stimuleren komt er beweging in deze blokkades en kan het zich gaan oplossen. Dit kan bereikt worden door o.a. Cyprus etherische olie van het Elohim Centre (verdund) aan te brengen op de onderste chakra's (stuitje, 2 vingers onder de navel en maag). Regelmatig en voor langere tijd met deze olie werken brengt heilzame effect met zich mee. Aanvullend is ook het vernevelen van de olie prettig en heilzaam.

aanbieding_1.pngCypres etherische olie van 12,50 nu voor 10,65
Alle overige etherische olie ook 15% korting - Geldig t/m 16 juni


Klik hier voor het aanbod etherische olie


 Dit zou niet mogen ontbreken op vakantie!

Dokter.jpg

Je wilt tijdens je vakantie heerlijk genieten, maar er kan altijd wel iets gebeuren wat voor ongemak kan zorgen. De volgende dingen mogen in elk geval niet ontbreken op een vakantie:

 Thema's die collectief veel spelen op dit moment

 

Wat speelt er

 

Wat kan helpen

 

Heling innerlijk kind, verlegenheid, neerslachtig, moeilijk blij kunnen zijn 

 

 

 

Deva kruidenhanger Madelief


Deva kruidentinctuur Madelief

Madelief hanger.jpg 
       

Tweelingstraal relaties - Goddelijke intimiteit en seksualiteit

 

 

 

 

Boek geschreven door Joke ElZiam Nootebos


Zelfrealisatie tinctuur Tweelingstraal - Innerlijk heilig Huwelijk

 boek joke.jpg
       

Doelen realiseren, manifestatie, laat je wensen en dromen uitkomen, creatiekracht, rustig slapen

 

 

Elohim Merlin Amethist


Zelfrealisatie tinctuur Merlin-Merlina

 merlin amethist 5.jpg
       

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020