Elohim edelstenen: Vergeet je onderste chakra's niet!

Hoe vind jij de balans tussen je onderste en bovenste chakra's?

Er vindt momenteel veel spirituele ontwikkeling plaats in de bovenste chakra's, naar boven gericht. Dit is o.a. ons contact met gidsen en Bovenwereld, het verruimen van ons bewustzijn, evenals het verlichten van de mind en het hart. Onze bovenste chakra's zijn de chakra's waar we ons het veiligst voelen en minder dualiteit heerst. Daar voelen we de pijn, emotie en afgescheidenheid minder en zijn we (voor ons gevoel) dichter bij onze pure (engelen)natuur, verruimder bewustzijn en liefde.

De onderste chakra's met thema's als macht en onmacht, seksualiteit, innerlijk kind, zekerheid en je bestaansrecht zijn ontzettend belangrijk voor een evenwichte spirituele groei

Pas als deze chakra's geheeld en geopend worden kan een vervullend leven ontstaan. Dan kun je je kwaliteiten in de wereld van stof en materie gaan ontplooien, doelen realiseren en ware onvoorwaardelijke liefde leven. Door aardende edelstenen en krachtplaatstincturen van het Elohim Centre worden de onderste chakra's ook in je ontwikkeling meegenomen, wat zorgt voor een evenwichtige groei en een groter lichaamsbewustzijn. Er ontstaat een betere uitlijning met Moeder Aarde en de Kosmos. Hierdoor kunnen je zieledelen zich beter en dieper ankeren op je fysieke lichaam. Dit heeft een heel scala aan positieve effecten voor je fysieke en mentale gezondheid. Het leven wordt rijker, gevulder, vollediger en de weg die je 'dient' te bewandelen, duidelijker. Al vele honderden mensen hebben dit ervaren na het gebruik van de producten.

Uiteindelijk is het de balans tussen je bovenste en onderste chakra's die het mogelijk maakt om in eenheid, vrede, liefde en op non-duale wijze op een paradijselijke aarde samen te leven.

 Aardende edelstenen en Elohim krachtplaatstincturen die je helpen om de volgende stap te kunnen maken

 

pyriet bol 75 DSC00195.JPGPyriet
Elohim Pyriet aardt de zonnevlecht chakra. Pyriet wakkert de durf aan om te laten zien wie je bent en je ruimte in te nemen. Het laat je energie stromen en brengt je kosmische healing en kracht!

Klik hier voor Pyriet, al verkrijgbaar vanaf 9,00rookkwartsstuk1801_c0_w900_h.jpg
Rookkwarts
Elohim Rookkwarts is een edelsteen die (spirituele) energie ankert in het fysieke lichaam en de aarde. Rookkwarts maakt helder en praktisch en geeft een stevige basis. De edelsteen werkt zuiverend op het basischakra en kruinchakra.

Klik hier voor Rookkwarts, al verkrijgbaar vanaf 8,50


Granaat.jpgGranaat
Als je vastloopt in het leven, geeft Elohim Granaat je moed en doorzettingsvermogen om weerstanden opnieuw aan te gaan en deze te overwinnen. Ondersteunt de opname van mineralen en vitaminen en healt op het basischakra. Gedragen op het keelchakra leert Granaat je om je uit te spreken in Waarheid.

Klik hier voor Granaat, al verkrijgbaar vanaf 12,00basis chakra pakket.jpgBasischakra healing pakket
Vertrouwen, rust, geborgenheid en een hoger weten om eigen obstakels of de stormen om je heen te doorzien, worden ondersteund. Krachtige healing op het basischakra. 

Klik hier voor het Basischakra healing pakket - van 78,55 nu voor 58,95


 Deva kruiden tincturen en hangers vol geneeskracht en chi voor je innerlijke groei en gezondheid

goudsbloem.jpg

Op de Elohim krachtplaats wordt alweer druk, met liefde, zorg en aandacht, geoogst voor diverse biologische Deva kruidenhangers. De vraag naar de Elohim Deva hangers neemt jaarlijks toe dus zijn we dit jaar vroeg begonnen.

De biologische Deva kruidenhangers dragen de multidimensionale healingsenergie van de Elohim Krachtplaats, de natuurrijken en Gaia. Ze ankeren het ware Zelf en het volledig potentieel diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi.

Bekijk de Deva hangers hier, al verkrijgbaar vanaf 14,90

 


Troost, geborgenheid, moed en daadkracht

Vaak ontbreek het aan moed en daadkracht om de volgende stap te maken, een keuze te maken of knoop door te hakken. Daardoor kan op de subtiele lagen verdriet zich opstapelen of een diepgeworteld gevoel van onzekerheid ontstaan. Dit zet zich vast in de onderste drie chakra's. Door deze chakra's  te reinigen, balanceren en stimuleren komt er beweging in deze blokkades en kan het zich gaan oplossen. Dit kan bereikt worden door o.a. Cyprus etherische olie van het Elohim Centre (verdund) aan te brengen op de onderste chakra's (stuitje, 2 vingers onder de navel en maag). Regelmatig en voor langere tijd met deze olie werken brengt heilzame effect met zich mee. Aanvullend is ook het vernevelen van de olie prettig en heilzaam.

aanbieding_1.pngCypres etherische olie van 12,50 nu voor 10,65
Alle overige etherische olie ook 15% korting - Geldig t/m 16 juni


Klik hier voor het aanbod etherische olie


 Dit zou niet mogen ontbreken op vakantie!

Dokter.jpg

Je wilt tijdens je vakantie heerlijk genieten, maar er kan altijd wel iets gebeuren wat voor ongemak kan zorgen. De volgende dingen mogen in elk geval niet ontbreken op een vakantie:

 Thema's die collectief veel spelen op dit moment

 

Wat speelt er

 

Wat kan helpen

 

Heling innerlijk kind, verlegenheid, neerslachtig, moeilijk blij kunnen zijn 

 

 

 

Deva kruidenhanger Madelief


Deva kruidentinctuur Madelief

Madelief hanger.jpg 
       

Tweelingstraal relaties - Goddelijke intimiteit en seksualiteit

 

 

 

 

Boek geschreven door Joke ElZiam Nootebos


Zelfrealisatie tinctuur Tweelingstraal - Innerlijk heilig Huwelijk

 boek joke.jpg
       

Doelen realiseren, manifestatie, laat je wensen en dromen uitkomen, creatiekracht, rustig slapen

 

 

Elohim Merlin Amethist


Zelfrealisatie tinctuur Merlin-Merlina

 merlin amethist 5.jpg
       

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020