Elohim edelstenen: Vergeet je onderste chakra's niet!

 

Hoe vind jij de balans tussen je onderste en bovenste chakra's?

Er vindt momenteel veel spirituele ontwikkeling plaats in de bovenste chakra's, naar boven gericht. Dit is o.a. ons contact met gidsen en Bovenwereld, het verruimen van ons bewustzijn, evenals het verlichten van de mind en het hart. Onze bovenste chakra's zijn de chakra's waar we ons het veiligst voelen en minder dualiteit heerst. Daar voelen we de pijn, emotie en afgescheidenheid minder en zijn we (voor ons gevoel) dichter bij onze pure (engelen)natuur, verruimder bewustzijn en liefde.

De onderste chakra's met thema's als macht en onmacht, seksualiteit, innerlijk kind, zekerheid en je bestaansrecht zijn ontzettend belangrijk voor een evenwichte spirituele groei

Pas als deze chakra's geheeld en geopend worden kan een vervullend leven ontstaan. Dan kun je je kwaliteiten in de wereld van stof en materie gaan ontplooien, doelen realiseren en ware onvoorwaardelijke liefde leven. Door aardende edelstenen en krachtplaatstincturen van het Elohim Centre worden de onderste chakra's ook in je ontwikkeling meegenomen, wat zorgt voor een evenwichtige groei en een groter lichaamsbewustzijn. Er ontstaat een betere uitlijning met Moeder Aarde en de Kosmos. Hierdoor kunnen je zieledelen zich beter en dieper ankeren op je fysieke lichaam. Dit heeft een heel scala aan positieve effecten voor je fysieke en mentale gezondheid. Het leven wordt rijker, gevulder, vollediger en de weg die je 'dient' te bewandelen, duidelijker. Al vele honderden mensen hebben dit ervaren na het gebruik van de producten.

Uiteindelijk is het de balans tussen je bovenste en onderste chakra's die het mogelijk maakt om in eenheid, vrede, liefde en op non-duale wijze op een paradijselijke aarde samen te leven.

 Aardende edelstenen en Elohim krachtplaatstincturen die je helpen om de volgende stap te kunnen maken

 

pyriet bol 75 DSC00195.JPGPyriet
Elohim Pyriet aardt de zonnevlecht chakra. Pyriet wakkert de durf aan om te laten zien wie je bent en je ruimte in te nemen. Het laat je energie stromen en brengt je kosmische healing en kracht!

Klik hier voor Pyriet, al verkrijgbaar vanaf 9,00rookkwartsstuk1801_c0_w900_h.jpg
Rookkwarts
Elohim Rookkwarts is een edelsteen die (spirituele) energie ankert in het fysieke lichaam en de aarde. Rookkwarts maakt helder en praktisch en geeft een stevige basis. De edelsteen werkt zuiverend op het basischakra en kruinchakra.

Klik hier voor Rookkwarts, al verkrijgbaar vanaf 8,50


Granaat.jpgGranaat
Als je vastloopt in het leven, geeft Elohim Granaat je moed en doorzettingsvermogen om weerstanden opnieuw aan te gaan en deze te overwinnen. Ondersteunt de opname van mineralen en vitaminen en healt op het basischakra. Gedragen op het keelchakra leert Granaat je om je uit te spreken in Waarheid.

Klik hier voor Granaat, al verkrijgbaar vanaf 12,00basis chakra pakket.jpgBasischakra healing pakket
Vertrouwen, rust, geborgenheid en een hoger weten om eigen obstakels of de stormen om je heen te doorzien, worden ondersteund. Krachtige healing op het basischakra. 

Klik hier voor het Basischakra healing pakket - van 78,55 nu voor 58,95


 Deva kruiden tincturen en hangers vol geneeskracht en chi voor je innerlijke groei en gezondheid

goudsbloem.jpg

Op de Elohim krachtplaats wordt alweer druk, met liefde, zorg en aandacht, geoogst voor diverse biologische Deva kruidenhangers. De vraag naar de Elohim Deva hangers neemt jaarlijks toe dus zijn we dit jaar vroeg begonnen.

De biologische Deva kruidenhangers dragen de multidimensionale healingsenergie van de Elohim Krachtplaats, de natuurrijken en Gaia. Ze ankeren het ware Zelf en het volledig potentieel diep in het lichaam. Ze zitten vol geneeskracht en chi.

Bekijk de Deva hangers hier, al verkrijgbaar vanaf 14,90

 


Troost, geborgenheid, moed en daadkracht

Vaak ontbreek het aan moed en daadkracht om de volgende stap te maken, een keuze te maken of knoop door te hakken. Daardoor kan op de subtiele lagen verdriet zich opstapelen of een diepgeworteld gevoel van onzekerheid ontstaan. Dit zet zich vast in de onderste drie chakra's. Door deze chakra's  te reinigen, balanceren en stimuleren komt er beweging in deze blokkades en kan het zich gaan oplossen. Dit kan bereikt worden door o.a. Cyprus etherische olie van het Elohim Centre (verdund) aan te brengen op de onderste chakra's (stuitje, 2 vingers onder de navel en maag). Regelmatig en voor langere tijd met deze olie werken brengt heilzame effect met zich mee. Aanvullend is ook het vernevelen van de olie prettig en heilzaam.

aanbieding_1.pngCypres etherische olie van 12,50 nu voor 10,65
Alle overige etherische olie ook 15% korting - Geldig t/m 16 juni


Klik hier voor het aanbod etherische olie


 Dit zou niet mogen ontbreken op vakantie!

Dokter.jpg

Je wilt tijdens je vakantie heerlijk genieten, maar er kan altijd wel iets gebeuren wat voor ongemak kan zorgen. De volgende dingen mogen in elk geval niet ontbreken op een vakantie:

 Thema's die collectief veel spelen op dit moment

 

Wat speelt er

 

Wat kan helpen

 

Heling innerlijk kind, verlegenheid, neerslachtig, moeilijk blij kunnen zijn 

 

 

 

Deva kruidenhanger Madelief


Deva kruidentinctuur Madelief

Madelief hanger.jpg 
       

Tweelingstraal relaties - Goddelijke intimiteit en seksualiteit

 

 

 

 

Boek geschreven door Joke ElZiam Nootebos


Zelfrealisatie tinctuur Tweelingstraal - Innerlijk heilig Huwelijk

 boek joke.jpg
       

Doelen realiseren, manifestatie, laat je wensen en dromen uitkomen, creatiekracht, rustig slapen

 

 

Elohim Merlin Amethist


Zelfrealisatie tinctuur Merlin-Merlina

 merlin amethist 5.jpg
       

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18