Elohim edelstenen: Ben jij klaar voor de volgende stap?

 

spirituele transformatie.jpgBen jij toe aan de volgende stap in je leven?

Verandering vinden we vaak maar lastig, ook al weten we diep van binnen dat het anders kan of zelfs moet. Toch is verandering de enige constante in het universum.

Vaak zijn veranderingen ook inwijdingsproeven, situaties die van te voren zijn 'bedacht' door je hoger Zelf om ervaring op te doen en een volgende stap te zetten in de groei van ons bewustzijn en liefde en uit herhalingslussen te stappen (karma). Ons ikje (onze mind en gevoelens) snapt daar vaak niets van en ervaart situaties als toeval, pech of geluk hebben. Maar niets is minder waar..

Lees hier verder


 

Bevrijd jezelf van karma en herhalingslussen d.m.v geactiveerde Elohim Piramide

piramide met egyptische inwijdingen.jpg

Deze geactiveerde piramides zijn door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de hoogste Inwijdingsenergie voor het versneld oplossen van karma en zwaarte. Bevrijd jezelf en realiseer je hoogste doel.


Alle Elohim Inwijdingspiramides nu met ruim 20% korting!

 


 

menubalk webshop.PNG [1]

 

Het menu van elohim-edelstenen.nl is vernieuwd!

Snel vinden wat je zoekt door een handige menu indeling. Neem snel een kijkje!

Wil je advies over een product, dan kun je gebruik maken van het gratis 5 minuten reading consult. Bel daarvoor +31 (0)597 541 539

Heb je bijvoorbeeld een persoonlijke vraag over het activeren van je (licht)kracht en aarding, over je gevoeligheid, huis- of aurabescherming, over Gaven en multidimensionale zielsontwikkeling, over zelfrealisatie, Godrealisatie of de groepsziel; bel ons dan.

het Elohim Team

 


 

Ondersteuning bij (heftige) periodes van verandering, transformatie en groei

 

zelfrealisatie tinctuur.jpgElohim Transformatie en Verlichting mix
De tinctuur brengt inzicht, zorgeloosheid, opent je hartgevoel, verdiept je aarding, geeft richting en lijnt je hoofd uit met je hart.

Prijs: 39,00

Meer info over de Transformatie mix


"Ik gebruik de tincturen nu een paar weken en voel al echt verschil, geweldig! Ik voel me beter geaard in me lichaam en voel de energie stromen door mijn lichaam."


wesak kristal 1DSC01535.JPGWesak ware Zelf kristal
Geeft spontane licht healingen op oude karmische stukken. Ondersteunt bij ascension symptonen zoals duizeligheid, vermoeidheid en vergeetachtigheid. Transformeert het ego.

Prijs: 45,00

Lees meer over dit bijzondere Wesak kristal

 

zelfrealisatie tinctuur.jpgInwijdingstinctuur Sekhmet, Hathor, Isis, Horus
Ondersteunt als je lichtheid, geluk en genieten regelmatig op de achtergrond verdwijnen. Vertrouwen in je oneindige Zelf, je eeuwige Ziel en toewijding aan je hoogste doel op aarde.  

Prijs: 24,95 - vanaf 4 stuks slechts 17,50 p/s

Meer info over de Inwijdingstinctuur

"Door de Sekmet-Hathor-Isis-Horus inwijding tinctuur is mijn suikerverslaving opgelost"


geometrische vormen set.jpgGeactiveerde geometrische vormen set
Zuivert individueel en collectief karma. Creëert een helend krachtveld voor transformatie van oude pijnen en verdriet.
Activeert in jou en je omgeving een geweldige lichtkracht.

Prijs: 92,50

Bekijk de set op www.elohim-edelstenen.nl 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg


Uitgelicht omdat ze zo prachtig zijn en al reeds 100 x verkocht!

Liefde vult je wezen en cellen
Diepe ontspanning
Opstaan vanuit een gevuld buikgevoel
Blijheid, ongeremdheid en manifestatiekracht


"Ik voel me meer verbonden met de aarde op een liefdevolle wijze. Mijn energie is nu meer verbonden met mijn lichaam, waardoor ik me beter voel in mijn dagelijkse leven en moeilijke situaties beter aan kan. Ik ben benieuwd wat verdere verdieping me de komende tijd nog gaat brengen. Maar met wat ik nu ervaar ben ik al heel blij en dankbaar."


Nu nog enkelen beschikbaar

Bestel je Gaia-Christ© Zonnesteenbol hier

 hooikoorts.jpg

Wil je hooikoorts voorkomen dit jaar?

De Elohim Barnsteen is een edelsteen waarvan bekend is dat deze preventief werkt. Elohim Barnsteen is al verkrijgbaar vanaf 13,50. Bestel je Barnsteen hier

Elohim Aquamarijn helpt goed bij de bestrijding van hooikoorts klachten. Is al verkrijgbaar vanaf 11,50. Bestel je Aquamarijn edelsteen hier.

 


 

Examens? Laatste kans op een goede voorbereiding!examenvrees.jpg

We wensen iedereen die examens gaat doen veel succes!

 


 

Agenda

» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43