Elohim edelstenen: Ben jij klaar voor de volgende stap?

 

spirituele transformatie.jpgBen jij toe aan de volgende stap in je leven?

Verandering vinden we vaak maar lastig, ook al weten we diep van binnen dat het anders kan of zelfs moet. Toch is verandering de enige constante in het universum.

Vaak zijn veranderingen ook inwijdingsproeven, situaties die van te voren zijn 'bedacht' door je hoger Zelf om ervaring op te doen en een volgende stap te zetten in de groei van ons bewustzijn en liefde en uit herhalingslussen te stappen (karma). Ons ikje (onze mind en gevoelens) snapt daar vaak niets van en ervaart situaties als toeval, pech of geluk hebben. Maar niets is minder waar..

Lees hier verder


 

Bevrijd jezelf van karma en herhalingslussen d.m.v geactiveerde Elohim Piramide

piramide met egyptische inwijdingen.jpg

Deze geactiveerde piramides zijn door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de hoogste Inwijdingsenergie voor het versneld oplossen van karma en zwaarte. Bevrijd jezelf en realiseer je hoogste doel.


Alle Elohim Inwijdingspiramides nu met ruim 20% korting!

 


 

menubalk webshop.PNG [1]

 

Het menu van elohim-edelstenen.nl is vernieuwd!

Snel vinden wat je zoekt door een handige menu indeling. Neem snel een kijkje!

Wil je advies over een product, dan kun je gebruik maken van het gratis 5 minuten reading consult. Bel daarvoor +31 (0)597 541 539

Heb je bijvoorbeeld een persoonlijke vraag over het activeren van je (licht)kracht en aarding, over je gevoeligheid, huis- of aurabescherming, over Gaven en multidimensionale zielsontwikkeling, over zelfrealisatie, Godrealisatie of de groepsziel; bel ons dan.

het Elohim Team

 


 

Ondersteuning bij (heftige) periodes van verandering, transformatie en groei

 

zelfrealisatie tinctuur.jpgElohim Transformatie en Verlichting mix
De tinctuur brengt inzicht, zorgeloosheid, opent je hartgevoel, verdiept je aarding, geeft richting en lijnt je hoofd uit met je hart.

Prijs: 39,00

Meer info over de Transformatie mix


"Ik gebruik de tincturen nu een paar weken en voel al echt verschil, geweldig! Ik voel me beter geaard in me lichaam en voel de energie stromen door mijn lichaam."


wesak kristal 1DSC01535.JPGWesak ware Zelf kristal
Geeft spontane licht healingen op oude karmische stukken. Ondersteunt bij ascension symptonen zoals duizeligheid, vermoeidheid en vergeetachtigheid. Transformeert het ego.

Prijs: 45,00

Lees meer over dit bijzondere Wesak kristal

 

zelfrealisatie tinctuur.jpgInwijdingstinctuur Sekhmet, Hathor, Isis, Horus
Ondersteunt als je lichtheid, geluk en genieten regelmatig op de achtergrond verdwijnen. Vertrouwen in je oneindige Zelf, je eeuwige Ziel en toewijding aan je hoogste doel op aarde.  

Prijs: 24,95 - vanaf 4 stuks slechts 17,50 p/s

Meer info over de Inwijdingstinctuur

"Door de Sekmet-Hathor-Isis-Horus inwijding tinctuur is mijn suikerverslaving opgelost"


geometrische vormen set.jpgGeactiveerde geometrische vormen set
Zuivert individueel en collectief karma. Creëert een helend krachtveld voor transformatie van oude pijnen en verdriet.
Activeert in jou en je omgeving een geweldige lichtkracht.

Prijs: 92,50

Bekijk de set op www.elohim-edelstenen.nl 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg


Uitgelicht omdat ze zo prachtig zijn en al reeds 100 x verkocht!

Liefde vult je wezen en cellen
Diepe ontspanning
Opstaan vanuit een gevuld buikgevoel
Blijheid, ongeremdheid en manifestatiekracht


"Ik voel me meer verbonden met de aarde op een liefdevolle wijze. Mijn energie is nu meer verbonden met mijn lichaam, waardoor ik me beter voel in mijn dagelijkse leven en moeilijke situaties beter aan kan. Ik ben benieuwd wat verdere verdieping me de komende tijd nog gaat brengen. Maar met wat ik nu ervaar ben ik al heel blij en dankbaar."


Nu nog enkelen beschikbaar

Bestel je Gaia-Christ© Zonnesteenbol hier

 hooikoorts.jpg

Wil je hooikoorts voorkomen dit jaar?

De Elohim Barnsteen is een edelsteen waarvan bekend is dat deze preventief werkt. Elohim Barnsteen is al verkrijgbaar vanaf 13,50. Bestel je Barnsteen hier

Elohim Aquamarijn helpt goed bij de bestrijding van hooikoorts klachten. Is al verkrijgbaar vanaf 11,50. Bestel je Aquamarijn edelsteen hier.

 


 

Examens? Laatste kans op een goede voorbereiding!examenvrees.jpg

We wensen iedereen die examens gaat doen veel succes!

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18