Elohim edelstenen: Ben jij klaar voor de volgende stap?

spirituele transformatie.jpgBen jij toe aan de volgende stap in je leven?

Verandering vinden we vaak maar lastig, ook al weten we diep van binnen dat het anders kan of zelfs moet. Toch is verandering de enige constante in het universum.

Vaak zijn veranderingen ook inwijdingsproeven, situaties die van te voren zijn 'bedacht' door je hoger Zelf om ervaring op te doen en een volgende stap te zetten in de groei van ons bewustzijn en liefde en uit herhalingslussen te stappen (karma). Ons ikje (onze mind en gevoelens) snapt daar vaak niets van en ervaart situaties als toeval, pech of geluk hebben. Maar niets is minder waar..

Lees hier verder


 

Bevrijd jezelf van karma en herhalingslussen d.m.v geactiveerde Elohim Piramide

piramide met egyptische inwijdingen.jpg

Deze geactiveerde piramides zijn door Joke ElZiam Nootebos geprogrammeerd met de hoogste Inwijdingsenergie voor het versneld oplossen van karma en zwaarte. Bevrijd jezelf en realiseer je hoogste doel.


Alle Elohim Inwijdingspiramides nu met ruim 20% korting!

 


 

menubalk webshop.PNG [1]

 

Het menu van elohim-edelstenen.nl is vernieuwd!

Snel vinden wat je zoekt door een handige menu indeling. Neem snel een kijkje!

Wil je advies over een product, dan kun je gebruik maken van het gratis 5 minuten reading consult. Bel daarvoor +31 (0)597 541 539

Heb je bijvoorbeeld een persoonlijke vraag over het activeren van je (licht)kracht en aarding, over je gevoeligheid, huis- of aurabescherming, over Gaven en multidimensionale zielsontwikkeling, over zelfrealisatie, Godrealisatie of de groepsziel; bel ons dan.

het Elohim Team

 


 

Ondersteuning bij (heftige) periodes van verandering, transformatie en groei

 

zelfrealisatie tinctuur.jpgElohim Transformatie en Verlichting mix
De tinctuur brengt inzicht, zorgeloosheid, opent je hartgevoel, verdiept je aarding, geeft richting en lijnt je hoofd uit met je hart.

Prijs: 39,00

Meer info over de Transformatie mix


"Ik gebruik de tincturen nu een paar weken en voel al echt verschil, geweldig! Ik voel me beter geaard in me lichaam en voel de energie stromen door mijn lichaam."


wesak kristal 1DSC01535.JPGWesak ware Zelf kristal
Geeft spontane licht healingen op oude karmische stukken. Ondersteunt bij ascension symptonen zoals duizeligheid, vermoeidheid en vergeetachtigheid. Transformeert het ego.

Prijs: 45,00

Lees meer over dit bijzondere Wesak kristal

 

zelfrealisatie tinctuur.jpgInwijdingstinctuur Sekhmet, Hathor, Isis, Horus
Ondersteunt als je lichtheid, geluk en genieten regelmatig op de achtergrond verdwijnen. Vertrouwen in je oneindige Zelf, je eeuwige Ziel en toewijding aan je hoogste doel op aarde.  

Prijs: 24,95 - vanaf 4 stuks slechts 17,50 p/s

Meer info over de Inwijdingstinctuur

"Door de Sekmet-Hathor-Isis-Horus inwijding tinctuur is mijn suikerverslaving opgelost"


geometrische vormen set.jpgGeactiveerde geometrische vormen set
Zuivert individueel en collectief karma. Creëert een helend krachtveld voor transformatie van oude pijnen en verdriet.
Activeert in jou en je omgeving een geweldige lichtkracht.

Prijs: 92,50

Bekijk de set op www.elohim-edelstenen.nl 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg


Uitgelicht omdat ze zo prachtig zijn en al reeds 100 x verkocht!

Liefde vult je wezen en cellen
Diepe ontspanning
Opstaan vanuit een gevuld buikgevoel
Blijheid, ongeremdheid en manifestatiekracht


"Ik voel me meer verbonden met de aarde op een liefdevolle wijze. Mijn energie is nu meer verbonden met mijn lichaam, waardoor ik me beter voel in mijn dagelijkse leven en moeilijke situaties beter aan kan. Ik ben benieuwd wat verdere verdieping me de komende tijd nog gaat brengen. Maar met wat ik nu ervaar ben ik al heel blij en dankbaar."


Nu nog enkelen beschikbaar

Bestel je Gaia-Christ© Zonnesteenbol hier

 hooikoorts.jpg

Wil je hooikoorts voorkomen dit jaar?

De Elohim Barnsteen is een edelsteen waarvan bekend is dat deze preventief werkt. Elohim Barnsteen is al verkrijgbaar vanaf 13,50. Bestel je Barnsteen hier

Elohim Aquamarijn helpt goed bij de bestrijding van hooikoorts klachten. Is al verkrijgbaar vanaf 11,50. Bestel je Aquamarijn edelsteen hier.

 


 

Examens? Laatste kans op een goede voorbereiding!examenvrees.jpg

We wensen iedereen die examens gaat doen veel succes!

 


 

Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020