De sacrale poort van het buikchakra

In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van het buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. Godrealisatie kan nooit plaatsvinden zonder de verlichte buik.

De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben.
In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht! Deze krachten in ons zijn de magic Divine powers. De tijd opent zich waardoor de Krachten in onze buik weer één kunnen zijn met die van de Bron en ons volledig potentieel.

Onze naakte diepste kwetsbaarheid en gevoeligheid zijn veilig als de Bron in onze buik zit en ons leven leidt. Dan versmelten Bron-Waarheid, ons Lichtwezen-gevoel en ons kleinmenselijke tot één functioneren. Als we het leven ervaren vanuit onze buik en organisme i.p.v. vanuit onze mind en wil, zijn we in staat ons wij-hart in alle volledigheid te openen. In de Goddelijkheid van onze Godsvonk en Christuskracht.

 

Onze sacrale buikpoort is nog dicht
Angst, verraad, verlating, miskenning, geoordeeld worden en seksueel geweld hebben de sacrale buikpoort generaties lang bedekt gehouden. Nu "ont-dekken" we de universele sacrale wijsheid, zachtheid en enorme manifestatie-, creatie- en eenheidskrachten die in ons stuwen en al het gevoel willen toelaten. Onze volledige krachten liggen verborgen achter de muren van hoe we onszelf zien en kennen in ons dagelijks bestaan. Achter onze maskers, beschermende houdingen en rollen. We zijn echter inmens veel meer dan dat. We zijn het eeuwige Zelf en Lichtwezen dat één is met de Bron en onze identificatie mag daarnaar toe verschuiven.

Tijdens de workshop '6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra' zul je door Joke en de Krachten van de Bovenwereld die binnenkomen, in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede-en wijsheidskracht van je buik. Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, angst en je reactieve innerlijk kind. Je emotionele en fysieke lichaam zullen gezuiverd worden van oude pijnlijke geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart, in je buik. Je overstijgt het leven vanuit je hoofd en BENT. Vol, vrij en volledig!
Je totale potentie komt daarna beschikbaar.

 

Tijdens deze zeer krachtige workshop op 21 mei brengt Joke ElZiam Nootebos je in diepe verbinding met je Ware Wezen dat zo Stralend, licht en blij is en leeft in het moment. Ook satsang (gesprek-uitwisseling) en darshan (Goddelijke eenheids energieoverdracht) zullen plaatsvinden waardoor bewustzijn, hart en je natuurlijke staat van Zijn zich verruimen.  


Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid m ag naar voren stappen

Na afloop van deze workshop met Joke ElZiam Nootebos komt er een nieuwe, nog grotere Kracht in ons, en meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, rust en minder mind. We staan duidelijker in de basis van ons God-Godin zijn, in het open zijn en de Christuskracht. We stralen meer, zijn meer ons Lichtwezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) zelf. We worden open en één met onszelf en de omgeving. Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid voelen en eren we meer. Dat stralen we uit naar onze relatie(s). We zullen daardoor ander(en) aantrekken en ook openen op het subtiele ware zelf en creatie niveau. Dat gebeurt als vanzelf.

Reeds meer dan 350 workshopdeelnemers hebben al meegedaan aan deze workshop om de buik te openen!

Klik hier om je op te geven voor de workshop

 


 

Deze workshop is mooi te combineren met de workshop de dag ervoor:

20/5 Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

Merkaba.JPG

Een prachtige workshop met Joke ElZiam Nootebos waarin je helende transmissies van o.a. de geometrische vormen Tetraëder en Merkaba ontvangt. Deze transmissies vergemakkelijken je groei, vuurkracht, passie en integreren je hogere zieledelen in je dagelijks leven. Ook zul je je Pleiadische en Sirische zieledelen en de hogere gaven, scheppingkracht en Liefde daarvan, integreren. Net als de dolfijnen-vreugde en het walvissen oermoeder Aarde bewustzijn. Dat brengt rust, innerlijke veiligheid en blijheid in je tweede en basis chakra.

Klik hier om je op te geven voor de aansluitende workshop

 


 

Ervaring van een deelnemer:

"Hoe ik de workshop van afgelopen weekend heb ervaren? Het siddert en suddert van binnen.  Het voelt alsof ik weer een beetje meer mezelf ben geworden. Een soort van thuiskomen gevoel. En wat ben ik blij dat ik nu ook daadwerkelijk mijn buik voel. Ik voel me ruimer, vrijer, blijer en voor het eerst sinds tijden geen stress. De transmissies heb ik ervaren van zo’n geweldige, krachtige, liefdevolle genialiteit.

Heb nu al wel mijn eerste “aanvaring” gehad. Wonder boven wonder nam ik de schuld niet op mij en ben dat ook niet van plan. Ik voelde mij er zelfs kalm onder. Vond het zonde van mijn energie. Wel weet ik haast zeker dat deze vriendschap nu voorbij gaat. Er wordt stevig aan mijn deurtje gerammeld, het begint tijd te worden om afscheid te nemen van het oude. Twee stapjes vooruit er één achteruit en zo hoop ik op een dag, na al het zetten van mijn stapjes uiteindelijk één te worden. Het vooruitzicht alleen al doet mij jubelen van blijdschap."

Een hartelijke groet,
G K

 


6 + 7 mei Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

 

 

online-channeling-1.jpgHeel diepliggende seksuele en relationele patronen - audio pakket voor thuis

 

 


groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg

Boek nu je spirituele zomerweek van 15 t/m 20 augustus

Tijdens de spirituele zomerweek ervaar je hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid en de verbinding met de Bron in jou en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim Krachtplaats, komen je aardse zelf en hogere dimensies dichter bij elkaar. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je je echte zelf kunt delen met anderen en terugespiegeld krijgt! Je laadt je volledig op in deze week!

Wij als Elohim team geven verschillende onderdelen en hebben enorm veel zin in de week. Graag maken we het samen met jou weer tot een groot succes. De belangstelling voor deze week is vaak groot, daarom raden we je aan tijdig te boeken, zodat je verzekerd bent van je plek en accommodatie.

Schrijf je nu vroegtijdig in voor de zomerweek en maak gebruik van de vroegboekkorting.
In plaats van € 555,- betaal je nu slechts €499,50!

Vroegboekprijs geldt t/m vrijdag 31 maart en is inclusief programma en maaltijden, exclusief accommodatie.

Klik hier om het programma te lezen en je aan te melden

 


 

Natuur altaar workshop doorbraak basischakra.jpg

 

Participant Mirel heeft een prachtig altaar gemaakt in de cursusruimte voor de volgende workshop 'Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld'. We wilden dit graag even met jullie delen.

Bedankt Mirelle voor de prachtige energie die je hiermee neerzet!

 


 

Gratis satsang filmpje: Wat betekent de hele weg gaan?

Verlichting door de buik en basis, de hele weg gaan, wat betekent dat? In dit korte vraag en antwoord fragment legt Joke ElZiam Nootebos uit wat het betekent om de hele weg te gaan. Hoe ga je om met saboteurs en onmogelijkheden op je pad? Waar geef jij je energie aan? Het is een uitgeknipt fragment, dus blijf even luisteren om de essentie te horen. Een prachtig filmpje waarop we mooie reacties hebben ontvangen.

Klik hier om het filmpje te bekijken

 


 

fb_icon_325x325.pngVolg ons op FB en ontvang regelmatig nieuwe filmpjes en andere berichten

 


 

tuinedelstenen set.jpg

 

Speciaal voor de huidige tijd:

Activeer Gaia's Droom en Oorspronkelijke Blauwdruk

Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland versterken het Gaia power grid voor de Nieuwe Aarde middels deze geopende en geactiveerde tuin edelstenen set!

Middels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin. Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en alle Rijken, worden door de edelsteen (set) actief. Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken en worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. Een paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door de set. Deze koepel trekt ook meer vogels aan en staat in verbinding met de Bovenwereld. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze Elohim Gaia's Droom edelsteen (set).

Creëer en versterk samen met velen anderen het prachtige Gaia netwerk van de nieuwe Aarde.
Je sluit aan op het netwerk voor de Nieuwe Aarde. Je huis en tuin worden een krachtplaats, bijzonder heilzaam voor jou en de natuur in je omgeving en zelfs wereldwijd, want de Krachten op de set zijn ongekend mooi en groot! Je kunt de edelstenen ook op het balkon plaatsen als je geen tuin hebt.

Doe mee en draag je (edel)steentje bij!

Klik hier om te bestellen op www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Ontwikkel je Kristallijnen veiligheid in de grofstoffelijkheid
Laatste kans om er bij te zijn!

Workshop gegeven op 25 en 26 maart door Willeke Jansen

Wil je je Kristallijnen zelf veilig maken in jezelf? Ben je er zat van je subtiele gevoel te (laten) onderdrukken of vertrappen? Maak kennis met de diepste lagen van je wezen tijdens deze prachtige workshop met Willeke Jansen.

Klik hier om je op te geven

 


 

hogere dimensies.jpgKosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

Workshop gegeven op 8 en 9 april, door Joke ElZiam Nootebos

Een workshop over psychose, manisch, depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, hogere dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Negatieve astrale wezens, verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood in de astrale sferen door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Joke zal hierover geïnspireerd vertellen en kosmische inzichten delen. Ook rondom psychose en de ervaringen na de dood. Tijdens deze dagen is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Tip voor de mei vakantie:

NIEUW!! 3 daags Elohim Krachtplaats arrangement - vanaf 2 personen NIEUW!!

  • Dieper tot jezelf komen, tot elkaar en de natuur?
  • Rust, ruimte, een leeg hoofd en innerlijke stilte ophalen en mee naar huis nemen?
  • Stappen uit de dagelijkse routine?
  • Helderheid op en verbinding met een nieuwe stap in je leven?

man in tuin 2.jpg

De Elohim Krachtplaats en de Zelfrealisatie Tuinen bevatten alle codes voor de Ontwaakte Nieuwe aarde Mens. Voor het worden van je multidimensionale Zelf, je ziel, Christuskracht en volledig potentieel. De enorme vortex van energie die aanwezig is maakt dat je wordt opgetild in de blijdschap, vreugde en openheid van je ware natuur. Tijdens dit arrangement kom je dichter bij de werkelijke Wezen. Het arrangement bevat een verblijf, maaltijden, Krachtplaats en zelfrealisatie tuinen bezoek zoveel je wilt, een rondleiding met een gids-healer in de tuinen, afgestemd op jullie beiden, en een persoonlijke sessie met een Elohim Master Healer-Reader-Coach voor ieder waarin je ook readings- en healingsvragen kunt stellen.

Klik hier voor meer informatie

 


 

mensen op terras pegasus.jpgEr zijn nog een aantal huisjes beschikbaar voor de meivakantie

De eerste bloemen en vlinders zijn gesignaleerd op de Elohim Krachtplaats, de vogels kwetteren dat het een lieve lust is en de bomen openen zich weer. Voor de Elohim verblijven zijn er al heel wat boekingen. In de meivakantie zijn er nog een aantal plekken en huisjes beschikbaar, en ook is de mini-natuurcamping op de Krachtplaats dan weer open. Kom je verblijven in de helende nieuwe aarde Eenheidsenergie, met zelfrealisatie tuinen en het sacrale Lemurisch Bos? Eet je mee met woon-werkgemeenschap en het team? De Elohim Krachtplaats, het team en de natuurspirits heten je van harte welkom!

Klik hier om alle accommodaties te bekijken
Ook voor een retraite

 

"Mijn eerste indruk van het centrum is rust en kracht. Mijn ontvangst heb ik als warm en liefdevol ervaren. De helende tuinen en het Lemurisch bos zijn geweldig, ze hebben me goed geholpen. De kristalwinkel is een bron van energie en inspiratie. Kortom, het verblijf was leuk, leerzaam en helend." 

 


 

caravan 9.jpgAls je vaker en langer op de Elohim Krachtplaats wilt verblijven kun je ook denken aan een seizoensplaats.

Klik hier voor meer informatie.

 


 

tip.jpg

Bespaar meer dan 50% op je Elohim opleiding!

Er is ook mogelijkheid tot korting en het aftrekken van je studiekosten voor de belasting, dit kan meer dan de helft van de kosten schelen.

Lees hier meer informatie

 


 

Vroegboekkorting workshops en online transmissies

Vanaf 7 febr. is de korting die je ontvangt bij het vroeg boeken van een workshop veranderd. Geef je binnen de 3 dagen voorafgaand aan een workshop op, dan wordt de prijs € 20,- duurder. Bij een online transmissie is dit € 6,50. Dit i.v.m. het stijgende aantal deelnemers dat binnen de laatste 3 dagen aanmeldt waardoor diverse administratieve, inkoop maaltijden en andere werkzaamheden, allemaal op het laatste moment moeten.

 


 

Bijzondere online groepshealing op 30 maart, ben jij er ook weer bij?

Live/online groepshealing "11-dimensionale Engel-Mens worden voor Mu en de kristallijnen Paradijsmatrix"

Groepshealing op donderdag 30 maart van 19:30 - 20:30 uur, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

licht wezen engel 2.jpegDienstbare Engel voor de samenleving maar ook een hele aardse, praktische of zakelijke engel daarin kunnen zijn. Grote Krachten ophalen; healing en activatie van je Divine 11-dimensionale Engelen-lichaam. Als je de krachten kunt belichamen zijn, onder de Wet van Een(heid) en vanuit je ware Zelf, de Paradijs-matrix en de eenheid van alle Rijken en kristallijnen dimensies, voelbaar beschikbaar voor een samenwerking met jou. Je hogere Licht-lichamen overwinnen angsten om op aarde te leven en je aardt ze veel dieper in je lichaam. Dmv de transmissie kun je je makkelijker ontwikkelen voorbij de identificatie met je persoonlijkheid of dit ene leven.

Meld je aan vóór maandag 27 maart om gebruik te maken van de € 7,50 vroegboekkorting

Klik hier om je aan te melden

 


 

kleine stapjes en een grote droom.png

 

 


Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
32,50
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
32,50
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 239,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020