De sacrale poort van het buikchakra

In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van het buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. Godrealisatie kan nooit plaatsvinden zonder de verlichte buik.

De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben.
In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht! Deze krachten in ons zijn de magic Divine powers. De tijd opent zich waardoor de Krachten in onze buik weer één kunnen zijn met die van de Bron en ons volledig potentieel.

Onze naakte diepste kwetsbaarheid en gevoeligheid zijn veilig als de Bron in onze buik zit en ons leven leidt. Dan versmelten Bron-Waarheid, ons Lichtwezen-gevoel en ons kleinmenselijke tot één functioneren. Als we het leven ervaren vanuit onze buik en organisme i.p.v. vanuit onze mind en wil, zijn we in staat ons wij-hart in alle volledigheid te openen. In de Goddelijkheid van onze Godsvonk en Christuskracht.

 

Onze sacrale buikpoort is nog dicht
Angst, verraad, verlating, miskenning, geoordeeld worden en seksueel geweld hebben de sacrale buikpoort generaties lang bedekt gehouden. Nu "ont-dekken" we de universele sacrale wijsheid, zachtheid en enorme manifestatie-, creatie- en eenheidskrachten die in ons stuwen en al het gevoel willen toelaten. Onze volledige krachten liggen verborgen achter de muren van hoe we onszelf zien en kennen in ons dagelijks bestaan. Achter onze maskers, beschermende houdingen en rollen. We zijn echter inmens veel meer dan dat. We zijn het eeuwige Zelf en Lichtwezen dat één is met de Bron en onze identificatie mag daarnaar toe verschuiven.

Tijdens de workshop '6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra' zul je door Joke en de Krachten van de Bovenwereld die binnenkomen, in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede-en wijsheidskracht van je buik. Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, angst en je reactieve innerlijk kind. Je emotionele en fysieke lichaam zullen gezuiverd worden van oude pijnlijke geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart, in je buik. Je overstijgt het leven vanuit je hoofd en BENT. Vol, vrij en volledig!
Je totale potentie komt daarna beschikbaar.

 

Tijdens deze zeer krachtige workshop op 21 mei brengt Joke ElZiam Nootebos je in diepe verbinding met je Ware Wezen dat zo Stralend, licht en blij is en leeft in het moment. Ook satsang (gesprek-uitwisseling) en darshan (Goddelijke eenheids energieoverdracht) zullen plaatsvinden waardoor bewustzijn, hart en je natuurlijke staat van Zijn zich verruimen.  


Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid m ag naar voren stappen

Na afloop van deze workshop met Joke ElZiam Nootebos komt er een nieuwe, nog grotere Kracht in ons, en meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, rust en minder mind. We staan duidelijker in de basis van ons God-Godin zijn, in het open zijn en de Christuskracht. We stralen meer, zijn meer ons Lichtwezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) zelf. We worden open en één met onszelf en de omgeving. Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid voelen en eren we meer. Dat stralen we uit naar onze relatie(s). We zullen daardoor ander(en) aantrekken en ook openen op het subtiele ware zelf en creatie niveau. Dat gebeurt als vanzelf.

Reeds meer dan 350 workshopdeelnemers hebben al meegedaan aan deze workshop om de buik te openen!

Klik hier om je op te geven voor de workshop

 


 

Deze workshop is mooi te combineren met de workshop de dag ervoor:

20/5 Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

Merkaba.JPG

Een prachtige workshop met Joke ElZiam Nootebos waarin je helende transmissies van o.a. de geometrische vormen Tetraëder en Merkaba ontvangt. Deze transmissies vergemakkelijken je groei, vuurkracht, passie en integreren je hogere zieledelen in je dagelijks leven. Ook zul je je Pleiadische en Sirische zieledelen en de hogere gaven, scheppingkracht en Liefde daarvan, integreren. Net als de dolfijnen-vreugde en het walvissen oermoeder Aarde bewustzijn. Dat brengt rust, innerlijke veiligheid en blijheid in je tweede en basis chakra.

Klik hier om je op te geven voor de aansluitende workshop

 


 

Ervaring van een deelnemer:

"Hoe ik de workshop van afgelopen weekend heb ervaren? Het siddert en suddert van binnen.  Het voelt alsof ik weer een beetje meer mezelf ben geworden. Een soort van thuiskomen gevoel. En wat ben ik blij dat ik nu ook daadwerkelijk mijn buik voel. Ik voel me ruimer, vrijer, blijer en voor het eerst sinds tijden geen stress. De transmissies heb ik ervaren van zo’n geweldige, krachtige, liefdevolle genialiteit.

Heb nu al wel mijn eerste “aanvaring” gehad. Wonder boven wonder nam ik de schuld niet op mij en ben dat ook niet van plan. Ik voelde mij er zelfs kalm onder. Vond het zonde van mijn energie. Wel weet ik haast zeker dat deze vriendschap nu voorbij gaat. Er wordt stevig aan mijn deurtje gerammeld, het begint tijd te worden om afscheid te nemen van het oude. Twee stapjes vooruit er één achteruit en zo hoop ik op een dag, na al het zetten van mijn stapjes uiteindelijk één te worden. Het vooruitzicht alleen al doet mij jubelen van blijdschap."

Een hartelijke groet,
G K

 


6 + 7 mei Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

 

 

online-channeling-1.jpgHeel diepliggende seksuele en relationele patronen - audio pakket voor thuis

 

 


groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg

Boek nu je spirituele zomerweek van 15 t/m 20 augustus

Tijdens de spirituele zomerweek ervaar je hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid en de verbinding met de Bron in jou en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim Krachtplaats, komen je aardse zelf en hogere dimensies dichter bij elkaar. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je je echte zelf kunt delen met anderen en terugespiegeld krijgt! Je laadt je volledig op in deze week!

Wij als Elohim team geven verschillende onderdelen en hebben enorm veel zin in de week. Graag maken we het samen met jou weer tot een groot succes. De belangstelling voor deze week is vaak groot, daarom raden we je aan tijdig te boeken, zodat je verzekerd bent van je plek en accommodatie.

Schrijf je nu vroegtijdig in voor de zomerweek en maak gebruik van de vroegboekkorting.
In plaats van € 555,- betaal je nu slechts €499,50!

Vroegboekprijs geldt t/m vrijdag 31 maart en is inclusief programma en maaltijden, exclusief accommodatie.

Klik hier om het programma te lezen en je aan te melden

 


 

Natuur altaar workshop doorbraak basischakra.jpg

 

Participant Mirel heeft een prachtig altaar gemaakt in de cursusruimte voor de volgende workshop 'Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld'. We wilden dit graag even met jullie delen.

Bedankt Mirelle voor de prachtige energie die je hiermee neerzet!

 


 

Gratis satsang filmpje: Wat betekent de hele weg gaan?

Verlichting door de buik en basis, de hele weg gaan, wat betekent dat? In dit korte vraag en antwoord fragment legt Joke ElZiam Nootebos uit wat het betekent om de hele weg te gaan. Hoe ga je om met saboteurs en onmogelijkheden op je pad? Waar geef jij je energie aan? Het is een uitgeknipt fragment, dus blijf even luisteren om de essentie te horen. Een prachtig filmpje waarop we mooie reacties hebben ontvangen.

Klik hier om het filmpje te bekijken

 


 

fb_icon_325x325.pngVolg ons op FB en ontvang regelmatig nieuwe filmpjes en andere berichten

 


 

tuinedelstenen set.jpg

 

Speciaal voor de huidige tijd:

Activeer Gaia's Droom en Oorspronkelijke Blauwdruk

Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland versterken het Gaia power grid voor de Nieuwe Aarde middels deze geopende en geactiveerde tuin edelstenen set!

Middels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin. Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en alle Rijken, worden door de edelsteen (set) actief. Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken en worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. Een paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door de set. Deze koepel trekt ook meer vogels aan en staat in verbinding met de Bovenwereld. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze Elohim Gaia's Droom edelsteen (set).

Creëer en versterk samen met velen anderen het prachtige Gaia netwerk van de nieuwe Aarde.
Je sluit aan op het netwerk voor de Nieuwe Aarde. Je huis en tuin worden een krachtplaats, bijzonder heilzaam voor jou en de natuur in je omgeving en zelfs wereldwijd, want de Krachten op de set zijn ongekend mooi en groot! Je kunt de edelstenen ook op het balkon plaatsen als je geen tuin hebt.

Doe mee en draag je (edel)steentje bij!

Klik hier om te bestellen op www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Ontwikkel je Kristallijnen veiligheid in de grofstoffelijkheid
Laatste kans om er bij te zijn!

Workshop gegeven op 25 en 26 maart door Willeke Jansen

Wil je je Kristallijnen zelf veilig maken in jezelf? Ben je er zat van je subtiele gevoel te (laten) onderdrukken of vertrappen? Maak kennis met de diepste lagen van je wezen tijdens deze prachtige workshop met Willeke Jansen.

Klik hier om je op te geven

 


 

hogere dimensies.jpgKosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

Workshop gegeven op 8 en 9 april, door Joke ElZiam Nootebos

Een workshop over psychose, manisch, depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, hogere dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Negatieve astrale wezens, verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood in de astrale sferen door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Joke zal hierover geïnspireerd vertellen en kosmische inzichten delen. Ook rondom psychose en de ervaringen na de dood. Tijdens deze dagen is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Tip voor de mei vakantie:

NIEUW!! 3 daags Elohim Krachtplaats arrangement - vanaf 2 personen NIEUW!!

  • Dieper tot jezelf komen, tot elkaar en de natuur?
  • Rust, ruimte, een leeg hoofd en innerlijke stilte ophalen en mee naar huis nemen?
  • Stappen uit de dagelijkse routine?
  • Helderheid op en verbinding met een nieuwe stap in je leven?

man in tuin 2.jpg

De Elohim Krachtplaats en de Zelfrealisatie Tuinen bevatten alle codes voor de Ontwaakte Nieuwe aarde Mens. Voor het worden van je multidimensionale Zelf, je ziel, Christuskracht en volledig potentieel. De enorme vortex van energie die aanwezig is maakt dat je wordt opgetild in de blijdschap, vreugde en openheid van je ware natuur. Tijdens dit arrangement kom je dichter bij de werkelijke Wezen. Het arrangement bevat een verblijf, maaltijden, Krachtplaats en zelfrealisatie tuinen bezoek zoveel je wilt, een rondleiding met een gids-healer in de tuinen, afgestemd op jullie beiden, en een persoonlijke sessie met een Elohim Master Healer-Reader-Coach voor ieder waarin je ook readings- en healingsvragen kunt stellen.

Klik hier voor meer informatie

 


 

mensen op terras pegasus.jpgEr zijn nog een aantal huisjes beschikbaar voor de meivakantie

De eerste bloemen en vlinders zijn gesignaleerd op de Elohim Krachtplaats, de vogels kwetteren dat het een lieve lust is en de bomen openen zich weer. Voor de Elohim verblijven zijn er al heel wat boekingen. In de meivakantie zijn er nog een aantal plekken en huisjes beschikbaar, en ook is de mini-natuurcamping op de Krachtplaats dan weer open. Kom je verblijven in de helende nieuwe aarde Eenheidsenergie, met zelfrealisatie tuinen en het sacrale Lemurisch Bos? Eet je mee met woon-werkgemeenschap en het team? De Elohim Krachtplaats, het team en de natuurspirits heten je van harte welkom!

Klik hier om alle accommodaties te bekijken
Ook voor een retraite

 

"Mijn eerste indruk van het centrum is rust en kracht. Mijn ontvangst heb ik als warm en liefdevol ervaren. De helende tuinen en het Lemurisch bos zijn geweldig, ze hebben me goed geholpen. De kristalwinkel is een bron van energie en inspiratie. Kortom, het verblijf was leuk, leerzaam en helend." 

 


 

caravan 9.jpgAls je vaker en langer op de Elohim Krachtplaats wilt verblijven kun je ook denken aan een seizoensplaats.

Klik hier voor meer informatie.

 


 

tip.jpg

Bespaar meer dan 50% op je Elohim opleiding!

Er is ook mogelijkheid tot korting en het aftrekken van je studiekosten voor de belasting, dit kan meer dan de helft van de kosten schelen.

Lees hier meer informatie

 


 

Vroegboekkorting workshops en online transmissies

Vanaf 7 febr. is de korting die je ontvangt bij het vroeg boeken van een workshop veranderd. Geef je binnen de 3 dagen voorafgaand aan een workshop op, dan wordt de prijs € 20,- duurder. Bij een online transmissie is dit € 6,50. Dit i.v.m. het stijgende aantal deelnemers dat binnen de laatste 3 dagen aanmeldt waardoor diverse administratieve, inkoop maaltijden en andere werkzaamheden, allemaal op het laatste moment moeten.

 


 

Bijzondere online groepshealing op 30 maart, ben jij er ook weer bij?

Live/online groepshealing "11-dimensionale Engel-Mens worden voor Mu en de kristallijnen Paradijsmatrix"

Groepshealing op donderdag 30 maart van 19:30 - 20:30 uur, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

licht wezen engel 2.jpegDienstbare Engel voor de samenleving maar ook een hele aardse, praktische of zakelijke engel daarin kunnen zijn. Grote Krachten ophalen; healing en activatie van je Divine 11-dimensionale Engelen-lichaam. Als je de krachten kunt belichamen zijn, onder de Wet van Een(heid) en vanuit je ware Zelf, de Paradijs-matrix en de eenheid van alle Rijken en kristallijnen dimensies, voelbaar beschikbaar voor een samenwerking met jou. Je hogere Licht-lichamen overwinnen angsten om op aarde te leven en je aardt ze veel dieper in je lichaam. Dmv de transmissie kun je je makkelijker ontwikkelen voorbij de identificatie met je persoonlijkheid of dit ene leven.

Meld je aan vóór maandag 27 maart om gebruik te maken van de € 7,50 vroegboekkorting

Klik hier om je aan te melden

 


 

kleine stapjes en een grote droom.png

 

 


Agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
11-07-2021
12-07-2021
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin en Marlisa brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je, door de workshop verkregen Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en positieve lichtsferen aanbrengen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
vroegboekprijs € 0,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-M040 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
05-09-2020
06-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
Joke en René activeren tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd. Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
vroegboekprijs € 376,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2020-042 
10-09-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterschap"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2020 
12-09-2020
13-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-022 
27-09-2020
10.00-17.00 uur
Docenten René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van René en Joke.
vroegboekprijs € 169,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-Geo 2