De sacrale poort van het buikchakra

 

In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van het buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid. Godrealisatie kan nooit plaatsvinden zonder de verlichte buik.

De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben.
In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht! Deze krachten in ons zijn de magic Divine powers. De tijd opent zich waardoor de Krachten in onze buik weer één kunnen zijn met die van de Bron en ons volledig potentieel.

Onze naakte diepste kwetsbaarheid en gevoeligheid zijn veilig als de Bron in onze buik zit en ons leven leidt. Dan versmelten Bron-Waarheid, ons Lichtwezen-gevoel en ons kleinmenselijke tot één functioneren. Als we het leven ervaren vanuit onze buik en organisme i.p.v. vanuit onze mind en wil, zijn we in staat ons wij-hart in alle volledigheid te openen. In de Goddelijkheid van onze Godsvonk en Christuskracht.

 

Onze sacrale buikpoort is nog dicht
Angst, verraad, verlating, miskenning, geoordeeld worden en seksueel geweld hebben de sacrale buikpoort generaties lang bedekt gehouden. Nu "ont-dekken" we de universele sacrale wijsheid, zachtheid en enorme manifestatie-, creatie- en eenheidskrachten die in ons stuwen en al het gevoel willen toelaten. Onze volledige krachten liggen verborgen achter de muren van hoe we onszelf zien en kennen in ons dagelijks bestaan. Achter onze maskers, beschermende houdingen en rollen. We zijn echter inmens veel meer dan dat. We zijn het eeuwige Zelf en Lichtwezen dat één is met de Bron en onze identificatie mag daarnaar toe verschuiven.

Tijdens de workshop '6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra' zul je door Joke en de Krachten van de Bovenwereld die binnenkomen, in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- vrede-en wijsheidskracht van je buik. Je gaat door je subtiele (elfen)poort en overstijgt je mindcontrole, angst en je reactieve innerlijk kind. Je emotionele en fysieke lichaam zullen gezuiverd worden van oude pijnlijke geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het Goddelijke Hart, in je buik. Je overstijgt het leven vanuit je hoofd en BENT. Vol, vrij en volledig!
Je totale potentie komt daarna beschikbaar.

 

Tijdens deze zeer krachtige workshop op 21 mei brengt Joke ElZiam Nootebos je in diepe verbinding met je Ware Wezen dat zo Stralend, licht en blij is en leeft in het moment. Ook satsang (gesprek-uitwisseling) en darshan (Goddelijke eenheids energieoverdracht) zullen plaatsvinden waardoor bewustzijn, hart en je natuurlijke staat van Zijn zich verruimen.  


Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid m ag naar voren stappen

Na afloop van deze workshop met Joke ElZiam Nootebos komt er een nieuwe, nog grotere Kracht in ons, en meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, rust en minder mind. We staan duidelijker in de basis van ons God-Godin zijn, in het open zijn en de Christuskracht. We stralen meer, zijn meer ons Lichtwezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) zelf. We worden open en één met onszelf en de omgeving. Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid voelen en eren we meer. Dat stralen we uit naar onze relatie(s). We zullen daardoor ander(en) aantrekken en ook openen op het subtiele ware zelf en creatie niveau. Dat gebeurt als vanzelf.

Reeds meer dan 350 workshopdeelnemers hebben al meegedaan aan deze workshop om de buik te openen!

Klik hier om je op te geven voor de workshop

 


 

Deze workshop is mooi te combineren met de workshop de dag ervoor:

20/5 Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst

Merkaba.JPG

Een prachtige workshop met Joke ElZiam Nootebos waarin je helende transmissies van o.a. de geometrische vormen Tetraëder en Merkaba ontvangt. Deze transmissies vergemakkelijken je groei, vuurkracht, passie en integreren je hogere zieledelen in je dagelijks leven. Ook zul je je Pleiadische en Sirische zieledelen en de hogere gaven, scheppingkracht en Liefde daarvan, integreren. Net als de dolfijnen-vreugde en het walvissen oermoeder Aarde bewustzijn. Dat brengt rust, innerlijke veiligheid en blijheid in je tweede en basis chakra.

Klik hier om je op te geven voor de aansluitende workshop

 


 

Ervaring van een deelnemer:

"Hoe ik de workshop van afgelopen weekend heb ervaren? Het siddert en suddert van binnen.  Het voelt alsof ik weer een beetje meer mezelf ben geworden. Een soort van thuiskomen gevoel. En wat ben ik blij dat ik nu ook daadwerkelijk mijn buik voel. Ik voel me ruimer, vrijer, blijer en voor het eerst sinds tijden geen stress. De transmissies heb ik ervaren van zo’n geweldige, krachtige, liefdevolle genialiteit.

Heb nu al wel mijn eerste “aanvaring” gehad. Wonder boven wonder nam ik de schuld niet op mij en ben dat ook niet van plan. Ik voelde mij er zelfs kalm onder. Vond het zonde van mijn energie. Wel weet ik haast zeker dat deze vriendschap nu voorbij gaat. Er wordt stevig aan mijn deurtje gerammeld, het begint tijd te worden om afscheid te nemen van het oude. Twee stapjes vooruit er één achteruit en zo hoop ik op een dag, na al het zetten van mijn stapjes uiteindelijk één te worden. Het vooruitzicht alleen al doet mij jubelen van blijdschap."

Een hartelijke groet,
G K

 


6 + 7 mei Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

 

 

online-channeling-1.jpgHeel diepliggende seksuele en relationele patronen - audio pakket voor thuis

 

 


groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg

Boek nu je spirituele zomerweek van 15 t/m 20 augustus

Tijdens de spirituele zomerweek ervaar je hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid en de verbinding met de Bron in jou en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim Krachtplaats, komen je aardse zelf en hogere dimensies dichter bij elkaar. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je je echte zelf kunt delen met anderen en terugespiegeld krijgt! Je laadt je volledig op in deze week!

Wij als Elohim team geven verschillende onderdelen en hebben enorm veel zin in de week. Graag maken we het samen met jou weer tot een groot succes. De belangstelling voor deze week is vaak groot, daarom raden we je aan tijdig te boeken, zodat je verzekerd bent van je plek en accommodatie.

Schrijf je nu vroegtijdig in voor de zomerweek en maak gebruik van de vroegboekkorting.
In plaats van € 555,- betaal je nu slechts €499,50!

Vroegboekprijs geldt t/m vrijdag 31 maart en is inclusief programma en maaltijden, exclusief accommodatie.

Klik hier om het programma te lezen en je aan te melden

 


 

Natuur altaar workshop doorbraak basischakra.jpg

 

Participant Mirel heeft een prachtig altaar gemaakt in de cursusruimte voor de volgende workshop 'Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld'. We wilden dit graag even met jullie delen.

Bedankt Mirelle voor de prachtige energie die je hiermee neerzet!

 


 

Gratis satsang filmpje: Wat betekent de hele weg gaan?

Verlichting door de buik en basis, de hele weg gaan, wat betekent dat? In dit korte vraag en antwoord fragment legt Joke ElZiam Nootebos uit wat het betekent om de hele weg te gaan. Hoe ga je om met saboteurs en onmogelijkheden op je pad? Waar geef jij je energie aan? Het is een uitgeknipt fragment, dus blijf even luisteren om de essentie te horen. Een prachtig filmpje waarop we mooie reacties hebben ontvangen.

Klik hier om het filmpje te bekijken

 


 

fb_icon_325x325.pngVolg ons op FB en ontvang regelmatig nieuwe filmpjes en andere berichten

 


 

tuinedelstenen set.jpg

 

Speciaal voor de huidige tijd:

Activeer Gaia's Droom en Oorspronkelijke Blauwdruk

Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland versterken het Gaia power grid voor de Nieuwe Aarde middels deze geopende en geactiveerde tuin edelstenen set!

Middels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin. Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en alle Rijken, worden door de edelsteen (set) actief. Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken en worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. Een paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door de set. Deze koepel trekt ook meer vogels aan en staat in verbinding met de Bovenwereld. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze Elohim Gaia's Droom edelsteen (set).

Creëer en versterk samen met velen anderen het prachtige Gaia netwerk van de nieuwe Aarde.
Je sluit aan op het netwerk voor de Nieuwe Aarde. Je huis en tuin worden een krachtplaats, bijzonder heilzaam voor jou en de natuur in je omgeving en zelfs wereldwijd, want de Krachten op de set zijn ongekend mooi en groot! Je kunt de edelstenen ook op het balkon plaatsen als je geen tuin hebt.

Doe mee en draag je (edel)steentje bij!

Klik hier om te bestellen op www.elohim-edelstenen.nl

 


 

Ontwikkel je Kristallijnen veiligheid in de grofstoffelijkheid
Laatste kans om er bij te zijn!

Workshop gegeven op 25 en 26 maart door Willeke Jansen

Wil je je Kristallijnen zelf veilig maken in jezelf? Ben je er zat van je subtiele gevoel te (laten) onderdrukken of vertrappen? Maak kennis met de diepste lagen van je wezen tijdens deze prachtige workshop met Willeke Jansen.

Klik hier om je op te geven

 


 

hogere dimensies.jpgKosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

Workshop gegeven op 8 en 9 april, door Joke ElZiam Nootebos

Een workshop over psychose, manisch, depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, hogere dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Negatieve astrale wezens, verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood in de astrale sferen door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Joke zal hierover geïnspireerd vertellen en kosmische inzichten delen. Ook rondom psychose en de ervaringen na de dood. Tijdens deze dagen is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.

Klik hier om je aan te melden

 


 

Tip voor de mei vakantie:

NIEUW!! 3 daags Elohim Krachtplaats arrangement - vanaf 2 personen NIEUW!!

  • Dieper tot jezelf komen, tot elkaar en de natuur?
  • Rust, ruimte, een leeg hoofd en innerlijke stilte ophalen en mee naar huis nemen?
  • Stappen uit de dagelijkse routine?
  • Helderheid op en verbinding met een nieuwe stap in je leven?

man in tuin 2.jpg

De Elohim Krachtplaats en de Zelfrealisatie Tuinen bevatten alle codes voor de Ontwaakte Nieuwe aarde Mens. Voor het worden van je multidimensionale Zelf, je ziel, Christuskracht en volledig potentieel. De enorme vortex van energie die aanwezig is maakt dat je wordt opgetild in de blijdschap, vreugde en openheid van je ware natuur. Tijdens dit arrangement kom je dichter bij de werkelijke Wezen. Het arrangement bevat een verblijf, maaltijden, Krachtplaats en zelfrealisatie tuinen bezoek zoveel je wilt, een rondleiding met een gids-healer in de tuinen, afgestemd op jullie beiden, en een persoonlijke sessie met een Elohim Master Healer-Reader-Coach voor ieder waarin je ook readings- en healingsvragen kunt stellen.

Klik hier voor meer informatie

 


 

mensen op terras pegasus.jpgEr zijn nog een aantal huisjes beschikbaar voor de meivakantie

De eerste bloemen en vlinders zijn gesignaleerd op de Elohim Krachtplaats, de vogels kwetteren dat het een lieve lust is en de bomen openen zich weer. Voor de Elohim verblijven zijn er al heel wat boekingen. In de meivakantie zijn er nog een aantal plekken en huisjes beschikbaar, en ook is de mini-natuurcamping op de Krachtplaats dan weer open. Kom je verblijven in de helende nieuwe aarde Eenheidsenergie, met zelfrealisatie tuinen en het sacrale Lemurisch Bos? Eet je mee met woon-werkgemeenschap en het team? De Elohim Krachtplaats, het team en de natuurspirits heten je van harte welkom!

Klik hier om alle accommodaties te bekijken
Ook voor een retraite

 

"Mijn eerste indruk van het centrum is rust en kracht. Mijn ontvangst heb ik als warm en liefdevol ervaren. De helende tuinen en het Lemurisch bos zijn geweldig, ze hebben me goed geholpen. De kristalwinkel is een bron van energie en inspiratie. Kortom, het verblijf was leuk, leerzaam en helend." 

 


 

caravan 9.jpgAls je vaker en langer op de Elohim Krachtplaats wilt verblijven kun je ook denken aan een seizoensplaats.

Klik hier voor meer informatie.

 


 

tip.jpg

Bespaar meer dan 50% op je Elohim opleiding!

Er is ook mogelijkheid tot korting en het aftrekken van je studiekosten voor de belasting, dit kan meer dan de helft van de kosten schelen.

Lees hier meer informatie

 


 

Vroegboekkorting workshops en online transmissies

Vanaf 7 febr. is de korting die je ontvangt bij het vroeg boeken van een workshop veranderd. Geef je binnen de 3 dagen voorafgaand aan een workshop op, dan wordt de prijs € 20,- duurder. Bij een online transmissie is dit € 6,50. Dit i.v.m. het stijgende aantal deelnemers dat binnen de laatste 3 dagen aanmeldt waardoor diverse administratieve, inkoop maaltijden en andere werkzaamheden, allemaal op het laatste moment moeten.

 


 

Bijzondere online groepshealing op 30 maart, ben jij er ook weer bij?

Live/online groepshealing "11-dimensionale Engel-Mens worden voor Mu en de kristallijnen Paradijsmatrix"

Groepshealing op donderdag 30 maart van 19:30 - 20:30 uur, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

licht wezen engel 2.jpegDienstbare Engel voor de samenleving maar ook een hele aardse, praktische of zakelijke engel daarin kunnen zijn. Grote Krachten ophalen; healing en activatie van je Divine 11-dimensionale Engelen-lichaam. Als je de krachten kunt belichamen zijn, onder de Wet van Een(heid) en vanuit je ware Zelf, de Paradijs-matrix en de eenheid van alle Rijken en kristallijnen dimensies, voelbaar beschikbaar voor een samenwerking met jou. Je hogere Licht-lichamen overwinnen angsten om op aarde te leven en je aardt ze veel dieper in je lichaam. Dmv de transmissie kun je je makkelijker ontwikkelen voorbij de identificatie met je persoonlijkheid of dit ene leven.

Meld je aan vóór maandag 27 maart om gebruik te maken van de € 7,50 vroegboekkorting

Klik hier om je aan te melden

 


 

kleine stapjes en een grote droom.png

 

 


Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13