Is jouw kristallijnen zelf veilig in het dagelijks leven?

Je kristallijnen zelf is pure onschuld, hogere integriteit, teerheid, liefde en goedheid. Het moet eerst opgemerkt en daarna gekoesterd, beschermd, erkend en geëerd worden door jezelf. Je mag het niet meer laten ondersneeuwen of vertrappen. Het luistert heel subtiel. Het kristallijnen zelf is het lichaam van jouw essentie en jouw geschenk aan de aarde. Het is de basis van je ware natuur. Alleen jij kunt er voor zorgen en er voor staan want haast niemand ziet of voelt het aan. Door er naar te luisteren en voor te zorgen wordt je kristallijnen zelf steeds veiliger en sterker, en leert het ook open te blijven in grofstoffelijkheid, dualiteit en materie. Het leert om te gaan met kritiek, schaduwgedachten en buikgevoelens. Dat zorgt dat je innerlijk kindgedrag er niet meer met je meesterschap vandoor gaat. Of dat je niet langer boven je kwetsbaarheid staat en zonder buikverbondenheid en openheid met je omgeving bent.


kristallijne zelf.jpgHet kristallijnen zelf moet eerst volwassen en veilig worden
Het nauwelijks volwassen geworden kristallijnen zelf moet nog leren aanwezig te blijven, veilig te worden en te vertrouwen, ook in de grofstoffelijke werkelijkheid en door ego gekleurde omstandigheden met elkaar. Daarvoor moet het zich vrij maken van elke afhankelijkheid, elk haakje, needing en bevestigingsbehoefte. Het moet leren ongebonden verbonden en autonoom in relaties te zijn. Alle knellende opvoedings- en sociale patronen, oude zekerheden, relatieverlangens, verwachtingen, afhankelijkheden, zelfverloochening of weggeefstand, in relaties zowel als op je werk, zal je achter je moeten laten. Maar dit valt niet altijd mee...
 


 

Wil jij je Kristallijne zelf worden, puurheid en kwetsbaarheid tot je kracht maken?

Tijdens onderstaande workshop met Willeke Jansen wordt je kristallijne Zelf steeds weer uitgenodigd om zichtbaar te worden en ruimte in te nemen, waardoor het zich als vanzelf zal openen en verruimen. Je zult merken dat je gaat ervaren wie je werkelijk Bent en dat dit thuis verder zal bekrachtigen door alle inzichten en healing uit de workshop. Je zult je gevoeligheid en het subtiele liefdeswezen mee kunnen nemen in de stappen van je dagelijkse leven. Je sensitiviteit wordt een kracht! Dit is een groot geschenk voor jezelf en aan de wereld! Gun jij dit geschenk aan jeZelf?

 


 

hooggevoeligheid_1.png

 

 

Workshop 25 en 26 maart 'Ontwikkel je Kristallijnen veiligheid in de grofstoffelijkheid'

met Willeke Jansen

 

Tijdens de workshop openen we de diepere gevoelslagen in je buikgebied, waardoor je subtiel aanvoelend en invoelend vermogen erkend en geaard wordt. Er is een veilige ruimte om je ervaringen te delen, we doen oefeningen en meditatie en er is ruimte voor persoonlijke healing en reading. Je krijgt ook praktische tips over hoe je deze lagen van je Lichtwezen mee kunt nemen en hoe je ermee om gaat in je dagelijkse leven. Knellende opvoedings- en sociale patronen, verwachtingen van de omgeving, afhankelijkheden, zelfverloochening of weggeefstand, in relaties zowel als op je werk, kunnen zichtbaar worden waardoor je ze achter je kunt laten. Een opluchting en bevrijding voor je ziel en kristallijnen zelf!

 

Wil jij het leven vieren?
Je kristallijnen zelf zal tijdens deze workshop leren meer ruimte in te nemen en zich veilig te voelen temidden van anderen. Door de oefeningen, inzichten en healing open je in wie je werkelijk Bent als Lichtengel. Je komt dieper in contact met je de kwaliteiten van je Lichtwezen en je ziel. Dit neem je mee in het gewone leven. Je laat onzekerheid en angst om gezien te worden en op te staan, los. 
 

Klik hier voor meer informatie en om je aan te meldenHet belichamen en uitdragen van het kristallijnen zelf wordt
aan jeZelf en aan de wereld! 

Wie ben ik?

Willeke 2016 (2).jpgDoor een onveilige jeugd heb ik een hele weg gelopen om mijn kristallijnen zelf te omarmen, veilig te stellen, er naar te luisteren en er uiteindelijk mijn kracht van te maken. Dit heeft veel bewustzijn en oefening gekost. In lastige situaties verschuilde ik me achter mijn verstand of werd emotioneel. Telkens, stapje voor stapje lukte het me om de subtiel invoelende en aanvoelende lagen van mezelf mee te nemen, zodat ik me veilig voel in mezelf, zonder dat ik weg hoef of delen van mezelf moet achterlaten. Tijdens het werk, in contacten met anderen en ook tijdens het vrijen. Ik sta nu voor mijn kristallijne gevoeligheid, het is een richtingaanwijzer, juist door de puurheid en zuiverheid ervan. Als vanzelf leef ik nu veel meer vanuit mijn buikgevoel en warme betrokkenheid.

Heel graag begeleid ik jou een stukje in het veiliger voelen op aarde en wil ik je meenemen in de vreugde van het leven!

Klik hier voor meer informatie over de workshop en om je aan te melden


Ik ontmoet je graag!

Willeke Jansen

 


 

Naast de workshop 'Ontwikkel je Kristallijnen veiligheid in de grofstoffelijkheid' op 25 en 26 maart geeft Willeke nog diverse andere workshops

Klik hier om alle workshops met Willeke te bekijken