Elohim nieuwsflits; Oefenen als healer/reader en Chakra kristalleggingen leren geven

 

29 en 30 april: Een prachtig weekend voor healers, readers en coaches om je kwaliteiten te verdiepen en zelf diepte healingen te ontvangen!

  • Ben jij een healer, reader of coach en wil jij nog meer zelfvertrouwen en verdieping van je eigen healers kwaliteiten en specialisme?
  • Lijkt het je fijn om te oefenen met andere healers en feedback te ontvangen van ervaren Elohim healers?
  • Wil je tips over het aantrekken en behouden van cliënten?
  • Wil je faalangst, uitstelgedrag, terugtrekken en onzichtbaar zijn, loslaten?
  • Wil je leren edelsteenleggingen te geven en toe te passen in je praktijk?

 

Deze 2 workshop dagen zijn los zowel als gezamenlijk te volgen, en vullen elkaar heel mooi aan.
Wil je overnachten op de Krachtplaats tijdens deze workshops boek dan een overnachting bij.

 


 

Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen! - 29 april 2017

 

Ben jij een healer, reader of coach en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf?

Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healing, reading en coaching sessies? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Doe dan mee aan de oefendag voor healer, reader en coaches.

Tijdens deze dag ontvang je tips, adviezen, feedback, inspiratie en nieuwe inzichten voor je eventuele praktijk en eigen ontwikkeling. Door het oefenen in een groep en de tips die je ontvangt van anderen kun je je onzekerheid, niet vertrouwen, uitstelgedrag of niet geloven in jezelf gemakkelijker loslaten.

 

2de - tweede chakra.jpgJe zult merken dat je niet de enige bent met bepaalde onzekerheden of twijfels

De thema’s van anderen kunnen herkenbaar voor je zijn. Readingtips die aan anderen worden gegeven kunnen daarom ook resoneren met jou. Ze ondersteunen jou en je eventuele praktijk. Na afloop heb je meer zelfvertrouwen wat ook de doorstroming van een eventuele praktijk ten goede komt.

 

Het samenzijn in een groep zal je enorm bekrachtigen! 

Het is misschien eerst even spannend omdat een groep meer confronterend lijkt maar uiteindelijk maakt dit het juist gemakkelijker. Je hoeft op deze dag geen prestaties te geven, het gaat erom dat je in je eigen innerlijke leiding durft te vertrouwen en de groep zal je helpen. Samen maakt leuker, luchtiger en gemakkelijker. Joy, plezier en jouw magisch kind dat moeiteloos kan creëren worden zo sneller aangeraakt en opgehaald.

 

Je comfortzone zal zich gedurende de dag verbreden

Dit maakt je blijer, spontaner en flexibeler. Je komt sneller tot inspiratie wat je sessies, vaardigheden en eventuele praktijk ten goede komt. Je komt stevig in verbinding met je ziel en zielskwaliteiten en wordt tijdens deze dag hierin enorm bekrachtigt. Je vaardigheden, praktijk en healingen zullen hierdoor gaan stromen!

 

Ervaring van een deelnemer:

"Bedankt voor de inspirerende dag. In de ochtend was ik eerst wel wat zenuwachtig maar dit verdween vanzelf in de ochtend. De sfeer was fijn en ongedwongen wat mij heel erg hielp om maar gewoon te doen. Ik voel meer zelfvertrouwen in mijzelf en mijn kwaliteiten!"

Liefs, M.

 

Praktische informatie

De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur en is inclusief vegetarische lunch.
Je mag tijdens deze dag gratis de Elohim Helende Tuinen bezoeken.

Het maximum aantal deelnemers is 14 zodat er voldoende maatwerk en persoonlijke aandacht is.

Lees hier meer informatie over de workshop 'Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!'

 

Klik hier om je aan te melden 

 Tijdens de workshops zal er voldoende ruimte zijn voor opmerkingen, coaching en readingsvragen en voor het overwinnen van onzekerheid

 


 

De workshop wordt gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2016.JPG [1]

Gedurende deze dag ontvang je tips, feedback en aanwijzingen van mij, Marlisa Hof. Zelf heb ik sinds 2012 veel ervaring opgedaan als multidimensionaal Master Healer Reader. Sinds 3 jaar begeleid ik ook supervisie dagen waarin studenten afstuderen van hun Elohim healing, reading opleiding. Deze dagen zijn enorm inspirerend en de student gaat altijd met zoveel meer vertrouwen en verdiepende ontwikkeling naar huis. Zodoende is ook deze dag ontstaan. Als het al inspirerend is wanneer je enkel een 1 op 1 begeleiding geeft, hoe inspirerend zal het dan zijn als je met een groep bent! Nog meer inzichten, thema's en feedback die gedeeld kunnen worden wat alles nog meer verdiepend maakt.
Multidimensionale Chakra Edelsteenleggingen leren geven - 30 april 2017

De workshop is ook geschikt voor mensen zonder ervaring met edelsteenleggingen of healing, wel dien je open en intuïtief te zijn.


  • Wil jij leren als kanaal voor de Bron te werken, multidimensionale chakra edelsteenlegging te geven?
  • Wil je leren alle edelstenen zo af te stemmen voor de healy dat ze als een enorme eenheid samenwerken, met elkaar, de healer en de Bovenwereld?

 

 

In één enkele chakra kristallegging sessie kun je veel meer diepte, thema's tegelijk healen dan zonder kristallen en edelstenen

En ook nog op de meest gemakkelijke wijze. Met een edelsteenlegging op het lichaam is het veilig genoeg in het lichaam om de diepste zielelaag en Goddelijke essentie omhoog te brengen.

 

Elohim kristallen en halfedelstenen dragen zelf het hoogste Bronlicht in de diepste stof

Ze helpen, door hun 13 geopende dimensies, de healer zowel als de healy om de hoogste Essentie op aarde in het fysieke lichaam te beleven. Tijdens een legging verdwijnen hierdoor vele oude matrixen, pijnen of spanningen. Het diepgaand aarden van het lichaam, alle auralagen en zieledelen geven samen met de sprankelende blijheid van de halfedelstenen een megagevoel van overgave en veiligheid.

 

Tijdens deze workshop oefen je diverse edelsteenleggingen

Je leert hoe je intuïtief de juiste edelsteen kiest voor je healy, cliënt of vriend(in). Door het herhaaldelijk oefenen met verschillende mensen en Elohim edelsteensoorten tijdens de workshop ontstaat een groot zelfvertrouwen. Ook de feedback die je zult krijgen zal je verder brengen.

 

Je ontvangt zelf ook hele bijzondere healingen

Door de Elohim kristallen energie word je heel gemakkelijk opgetild naar een volgend bewustzijnsniveau en ontstaat er diepe ontspanning, groei en helderheid. Ook fysieke klachten kunnen goed worden behandeld middels een chakra-kristallegging, omdat er diep tot in het lichaam wordt gewerkt.

 

Wat neem je mee naar huis?

Na afloop van de workshop ervaar je je Grote Zelf meer dan ooit tevoren en zijn ook je vakkennis, kristalliefde, je zelfvertrouwen en het weten Wie je bent toegenomen! Meer balans, staan in je kracht, stabiliteit, verder openen en indalen van het onvoorwaardelijk hart en dieper contact met prachtige kristallen en edelstenen neem je mee naar huis. Een aanwinst voor jezelf en voor je praktijk.

 

Praktische informatie

Deze workshop wordt gegeven van 10.00 tot 17.00 uur en is inclusief vegetarische lunch.
Je mag tijdens deze dag gratis de helende Zelfrealisatie tuinen bezoeken.

Het maximum aantal deelnemers is 20.

Lees hier voor meer informatie over de workshop 'Multidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven'. De workshop is onderdeel van de opleiding Kosmisch Kristal Master.

 

Klik hier om je op te geven

 


 

Door kosmische kristalleggingen en werken in meerdere dimensies wordt je in de volheid van je menszijn prachtig aangeraakt!

 


 

Willeke 2016 (2).jpg

Deze workshop wordt gegeven door Willeke Jansen

 Als ik een kristallegging geef ervaar ik in de samenwerking en verbondenheid met de Elohim kristallen dat er een prachtig Eenheids-, Liefdesveld ontstaat. Door de veiligheid en liefde die de kristallen bieden kan de healing tot diep in het lichaam doordringen. Dit brengt lichtheid, blijheid, energie en meer aarding. Voor mij is het een geschenk om op deze wijze een healing te mogen geven. Heel graag geef ik deze wijze van healingen in verbondenheid en samenwerking met de edelstenen en kristallen door aan jou.

 


 

Oproep: Ben of ken jij de nieuwe klussenman die past in onze nieuwetijds woon-werk gemeenschap?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealingavond, live/online: Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13