Elohim nieuwsflits; Oefenen als healer/reader en Chakra kristalleggingen leren geven

 

29 en 30 april: Een prachtig weekend voor healers, readers en coaches om je kwaliteiten te verdiepen en zelf diepte healingen te ontvangen!

  • Ben jij een healer, reader of coach en wil jij nog meer zelfvertrouwen en verdieping van je eigen healers kwaliteiten en specialisme?
  • Lijkt het je fijn om te oefenen met andere healers en feedback te ontvangen van ervaren Elohim healers?
  • Wil je tips over het aantrekken en behouden van cliënten?
  • Wil je faalangst, uitstelgedrag, terugtrekken en onzichtbaar zijn, loslaten?
  • Wil je leren edelsteenleggingen te geven en toe te passen in je praktijk?

 

Deze 2 workshop dagen zijn los zowel als gezamenlijk te volgen, en vullen elkaar heel mooi aan.
Wil je overnachten op de Krachtplaats tijdens deze workshops boek dan een overnachting bij.

 


 

Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen! - 29 april 2017

 

Ben jij een healer, reader of coach en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf?

Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healing, reading en coaching sessies? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Doe dan mee aan de oefendag voor healer, reader en coaches.

Tijdens deze dag ontvang je tips, adviezen, feedback, inspiratie en nieuwe inzichten voor je eventuele praktijk en eigen ontwikkeling. Door het oefenen in een groep en de tips die je ontvangt van anderen kun je je onzekerheid, niet vertrouwen, uitstelgedrag of niet geloven in jezelf gemakkelijker loslaten.

 

2de - tweede chakra.jpgJe zult merken dat je niet de enige bent met bepaalde onzekerheden of twijfels

De thema’s van anderen kunnen herkenbaar voor je zijn. Readingtips die aan anderen worden gegeven kunnen daarom ook resoneren met jou. Ze ondersteunen jou en je eventuele praktijk. Na afloop heb je meer zelfvertrouwen wat ook de doorstroming van een eventuele praktijk ten goede komt.

 

Het samenzijn in een groep zal je enorm bekrachtigen! 

Het is misschien eerst even spannend omdat een groep meer confronterend lijkt maar uiteindelijk maakt dit het juist gemakkelijker. Je hoeft op deze dag geen prestaties te geven, het gaat erom dat je in je eigen innerlijke leiding durft te vertrouwen en de groep zal je helpen. Samen maakt leuker, luchtiger en gemakkelijker. Joy, plezier en jouw magisch kind dat moeiteloos kan creëren worden zo sneller aangeraakt en opgehaald.

 

Je comfortzone zal zich gedurende de dag verbreden

Dit maakt je blijer, spontaner en flexibeler. Je komt sneller tot inspiratie wat je sessies, vaardigheden en eventuele praktijk ten goede komt. Je komt stevig in verbinding met je ziel en zielskwaliteiten en wordt tijdens deze dag hierin enorm bekrachtigt. Je vaardigheden, praktijk en healingen zullen hierdoor gaan stromen!

 

Ervaring van een deelnemer:

"Bedankt voor de inspirerende dag. In de ochtend was ik eerst wel wat zenuwachtig maar dit verdween vanzelf in de ochtend. De sfeer was fijn en ongedwongen wat mij heel erg hielp om maar gewoon te doen. Ik voel meer zelfvertrouwen in mijzelf en mijn kwaliteiten!"

Liefs, M.

 

Praktische informatie

De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur en is inclusief vegetarische lunch.
Je mag tijdens deze dag gratis de Elohim Helende Tuinen bezoeken.

Het maximum aantal deelnemers is 14 zodat er voldoende maatwerk en persoonlijke aandacht is.

Lees hier meer informatie over de workshop 'Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!'

 

Klik hier om je aan te melden 

 Tijdens de workshops zal er voldoende ruimte zijn voor opmerkingen, coaching en readingsvragen en voor het overwinnen van onzekerheid

 


 

De workshop wordt gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2016.JPG [1]

Gedurende deze dag ontvang je tips, feedback en aanwijzingen van mij, Marlisa Hof. Zelf heb ik sinds 2012 veel ervaring opgedaan als multidimensionaal Master Healer Reader. Sinds 3 jaar begeleid ik ook supervisie dagen waarin studenten afstuderen van hun Elohim healing, reading opleiding. Deze dagen zijn enorm inspirerend en de student gaat altijd met zoveel meer vertrouwen en verdiepende ontwikkeling naar huis. Zodoende is ook deze dag ontstaan. Als het al inspirerend is wanneer je enkel een 1 op 1 begeleiding geeft, hoe inspirerend zal het dan zijn als je met een groep bent! Nog meer inzichten, thema's en feedback die gedeeld kunnen worden wat alles nog meer verdiepend maakt.
Multidimensionale Chakra Edelsteenleggingen leren geven - 30 april 2017

De workshop is ook geschikt voor mensen zonder ervaring met edelsteenleggingen of healing, wel dien je open en intuïtief te zijn.


  • Wil jij leren als kanaal voor de Bron te werken, multidimensionale chakra edelsteenlegging te geven?
  • Wil je leren alle edelstenen zo af te stemmen voor de healy dat ze als een enorme eenheid samenwerken, met elkaar, de healer en de Bovenwereld?

 

 

In één enkele chakra kristallegging sessie kun je veel meer diepte, thema's tegelijk healen dan zonder kristallen en edelstenen

En ook nog op de meest gemakkelijke wijze. Met een edelsteenlegging op het lichaam is het veilig genoeg in het lichaam om de diepste zielelaag en Goddelijke essentie omhoog te brengen.

 

Elohim kristallen en halfedelstenen dragen zelf het hoogste Bronlicht in de diepste stof

Ze helpen, door hun 13 geopende dimensies, de healer zowel als de healy om de hoogste Essentie op aarde in het fysieke lichaam te beleven. Tijdens een legging verdwijnen hierdoor vele oude matrixen, pijnen of spanningen. Het diepgaand aarden van het lichaam, alle auralagen en zieledelen geven samen met de sprankelende blijheid van de halfedelstenen een megagevoel van overgave en veiligheid.

 

Tijdens deze workshop oefen je diverse edelsteenleggingen

Je leert hoe je intuïtief de juiste edelsteen kiest voor je healy, cliënt of vriend(in). Door het herhaaldelijk oefenen met verschillende mensen en Elohim edelsteensoorten tijdens de workshop ontstaat een groot zelfvertrouwen. Ook de feedback die je zult krijgen zal je verder brengen.

 

Je ontvangt zelf ook hele bijzondere healingen

Door de Elohim kristallen energie word je heel gemakkelijk opgetild naar een volgend bewustzijnsniveau en ontstaat er diepe ontspanning, groei en helderheid. Ook fysieke klachten kunnen goed worden behandeld middels een chakra-kristallegging, omdat er diep tot in het lichaam wordt gewerkt.

 

Wat neem je mee naar huis?

Na afloop van de workshop ervaar je je Grote Zelf meer dan ooit tevoren en zijn ook je vakkennis, kristalliefde, je zelfvertrouwen en het weten Wie je bent toegenomen! Meer balans, staan in je kracht, stabiliteit, verder openen en indalen van het onvoorwaardelijk hart en dieper contact met prachtige kristallen en edelstenen neem je mee naar huis. Een aanwinst voor jezelf en voor je praktijk.

 

Praktische informatie

Deze workshop wordt gegeven van 10.00 tot 17.00 uur en is inclusief vegetarische lunch.
Je mag tijdens deze dag gratis de helende Zelfrealisatie tuinen bezoeken.

Het maximum aantal deelnemers is 20.

Lees hier voor meer informatie over de workshop 'Multidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven'. De workshop is onderdeel van de opleiding Kosmisch Kristal Master.

 

Klik hier om je op te geven

 


 

Door kosmische kristalleggingen en werken in meerdere dimensies wordt je in de volheid van je menszijn prachtig aangeraakt!

 


 

Willeke 2016 (2).jpg

Deze workshop wordt gegeven door Willeke Jansen

 Als ik een kristallegging geef ervaar ik in de samenwerking en verbondenheid met de Elohim kristallen dat er een prachtig Eenheids-, Liefdesveld ontstaat. Door de veiligheid en liefde die de kristallen bieden kan de healing tot diep in het lichaam doordringen. Dit brengt lichtheid, blijheid, energie en meer aarding. Voor mij is het een geschenk om op deze wijze een healing te mogen geven. Heel graag geef ik deze wijze van healingen in verbondenheid en samenwerking met de edelstenen en kristallen door aan jou.

 


 

Oproep: Ben of ken jij de nieuwe klussenman die past in onze nieuwetijds woon-werk gemeenschap?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0
 
 
» November
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
02-11-2019
03-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
Voor koppels, singles en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.038 
05-11-2019
12-11-2019
19-11-2019
26-11-2019

19.30 tot 21.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht en Liefde"
Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten? In deze online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. Je ontvangt uitleg hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Tijdens de groepshealing word jouw bewustzijn geopend in het bewustzijn van iedere Aartsengel.
vroegboekprijs € 189,00
 
2019-M15 
07-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing avond, live/online "6-15D Godrealisatie"
Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De online healing en channeling voert je voelbaar naar verlichting en Godrealisatie. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonk en Vonkengroep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen bij je transformatie. Na de online transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en de innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 313.2019 
09-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf
Als je werkelijk de Liefde die je bent belichaamd gaan alle deuren open. Er ontstaat verruiming, stilte en rust. Alles is dan goed, er is minder gemorrel, irritatie, gedachten, onrust, twijfel en emoties. Er is meer focus en je leeft meer vanuit het hier en nu. Je wordt oordeellozer en hebt meer mededogen. De Christuskracht ontwikkelt zich steeds meer in jou. Willeke opent je tijdens deze workshop verder in dit veld van Universele Liefde. Je gaat het voelen en leert hoe je het meeneemt in je dagelijks leven. Je krijgt de tools en inzichten om de Christuskracht (Universele Liefde) in te zetten binnen je relatie, je familie, je team, organisatie of werkplek.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.W24 
10-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen
Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van bijzondere Elohim edelstenen ons ware wezen en haar schoonheid en kracht ervaren. Doel is om je essentie in het dagelijks leven voelbaar aanwezig te laten zijn en om daar steeds gemakkelijker contact mee te hebben. Uiteindelijk wordt dat de basis van waaruit je je leven leeft, dat is dan niet iets wat je doet, het gebeurt als vanzelf. Er ontwaakt iets in je dat je altijd blijft koesteren.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.M16 
10-11-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik het beste bij aan de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.07 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-11-2019
17-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk
Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.052 
28-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"
Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van relatiekarma. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkel sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen. Gebruik je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 314.2019