Elohim nieuwsflits; Oefenen als healer/reader en Chakra kristalleggingen leren geven

29 en 30 april: Een prachtig weekend voor healers, readers en coaches om je kwaliteiten te verdiepen en zelf diepte healingen te ontvangen!

  • Ben jij een healer, reader of coach en wil jij nog meer zelfvertrouwen en verdieping van je eigen healers kwaliteiten en specialisme?
  • Lijkt het je fijn om te oefenen met andere healers en feedback te ontvangen van ervaren Elohim healers?
  • Wil je tips over het aantrekken en behouden van cliënten?
  • Wil je faalangst, uitstelgedrag, terugtrekken en onzichtbaar zijn, loslaten?
  • Wil je leren edelsteenleggingen te geven en toe te passen in je praktijk?

 

Deze 2 workshop dagen zijn los zowel als gezamenlijk te volgen, en vullen elkaar heel mooi aan.
Wil je overnachten op de Krachtplaats tijdens deze workshops boek dan een overnachting bij.

 


 

Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen! - 29 april 2017

 

Ben jij een healer, reader of coach en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf?

Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healing, reading en coaching sessies? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Doe dan mee aan de oefendag voor healer, reader en coaches.

Tijdens deze dag ontvang je tips, adviezen, feedback, inspiratie en nieuwe inzichten voor je eventuele praktijk en eigen ontwikkeling. Door het oefenen in een groep en de tips die je ontvangt van anderen kun je je onzekerheid, niet vertrouwen, uitstelgedrag of niet geloven in jezelf gemakkelijker loslaten.

 

2de - tweede chakra.jpgJe zult merken dat je niet de enige bent met bepaalde onzekerheden of twijfels

De thema’s van anderen kunnen herkenbaar voor je zijn. Readingtips die aan anderen worden gegeven kunnen daarom ook resoneren met jou. Ze ondersteunen jou en je eventuele praktijk. Na afloop heb je meer zelfvertrouwen wat ook de doorstroming van een eventuele praktijk ten goede komt.

 

Het samenzijn in een groep zal je enorm bekrachtigen! 

Het is misschien eerst even spannend omdat een groep meer confronterend lijkt maar uiteindelijk maakt dit het juist gemakkelijker. Je hoeft op deze dag geen prestaties te geven, het gaat erom dat je in je eigen innerlijke leiding durft te vertrouwen en de groep zal je helpen. Samen maakt leuker, luchtiger en gemakkelijker. Joy, plezier en jouw magisch kind dat moeiteloos kan creëren worden zo sneller aangeraakt en opgehaald.

 

Je comfortzone zal zich gedurende de dag verbreden

Dit maakt je blijer, spontaner en flexibeler. Je komt sneller tot inspiratie wat je sessies, vaardigheden en eventuele praktijk ten goede komt. Je komt stevig in verbinding met je ziel en zielskwaliteiten en wordt tijdens deze dag hierin enorm bekrachtigt. Je vaardigheden, praktijk en healingen zullen hierdoor gaan stromen!

 

Ervaring van een deelnemer:

"Bedankt voor de inspirerende dag. In de ochtend was ik eerst wel wat zenuwachtig maar dit verdween vanzelf in de ochtend. De sfeer was fijn en ongedwongen wat mij heel erg hielp om maar gewoon te doen. Ik voel meer zelfvertrouwen in mijzelf en mijn kwaliteiten!"

Liefs, M.

 

Praktische informatie

De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur en is inclusief vegetarische lunch.
Je mag tijdens deze dag gratis de Elohim Helende Tuinen bezoeken.

Het maximum aantal deelnemers is 14 zodat er voldoende maatwerk en persoonlijke aandacht is.

Lees hier meer informatie over de workshop 'Oefendag healer, reader, coach - versterk je kwaliteiten, Gaven en zelfvertrouwen!'

 

Klik hier om je aan te melden 

 Tijdens de workshops zal er voldoende ruimte zijn voor opmerkingen, coaching en readingsvragen en voor het overwinnen van onzekerheid

 


 

De workshop wordt gegeven door Marlisa Hof

Marlisa 2016.JPG [1]

Gedurende deze dag ontvang je tips, feedback en aanwijzingen van mij, Marlisa Hof. Zelf heb ik sinds 2012 veel ervaring opgedaan als multidimensionaal Master Healer Reader. Sinds 3 jaar begeleid ik ook supervisie dagen waarin studenten afstuderen van hun Elohim healing, reading opleiding. Deze dagen zijn enorm inspirerend en de student gaat altijd met zoveel meer vertrouwen en verdiepende ontwikkeling naar huis. Zodoende is ook deze dag ontstaan. Als het al inspirerend is wanneer je enkel een 1 op 1 begeleiding geeft, hoe inspirerend zal het dan zijn als je met een groep bent! Nog meer inzichten, thema's en feedback die gedeeld kunnen worden wat alles nog meer verdiepend maakt.
Multidimensionale Chakra Edelsteenleggingen leren geven - 30 april 2017

De workshop is ook geschikt voor mensen zonder ervaring met edelsteenleggingen of healing, wel dien je open en intuïtief te zijn.


  • Wil jij leren als kanaal voor de Bron te werken, multidimensionale chakra edelsteenlegging te geven?
  • Wil je leren alle edelstenen zo af te stemmen voor de healy dat ze als een enorme eenheid samenwerken, met elkaar, de healer en de Bovenwereld?

 

 

In één enkele chakra kristallegging sessie kun je veel meer diepte, thema's tegelijk healen dan zonder kristallen en edelstenen

En ook nog op de meest gemakkelijke wijze. Met een edelsteenlegging op het lichaam is het veilig genoeg in het lichaam om de diepste zielelaag en Goddelijke essentie omhoog te brengen.

 

Elohim kristallen en halfedelstenen dragen zelf het hoogste Bronlicht in de diepste stof

Ze helpen, door hun 13 geopende dimensies, de healer zowel als de healy om de hoogste Essentie op aarde in het fysieke lichaam te beleven. Tijdens een legging verdwijnen hierdoor vele oude matrixen, pijnen of spanningen. Het diepgaand aarden van het lichaam, alle auralagen en zieledelen geven samen met de sprankelende blijheid van de halfedelstenen een megagevoel van overgave en veiligheid.

 

Tijdens deze workshop oefen je diverse edelsteenleggingen

Je leert hoe je intuïtief de juiste edelsteen kiest voor je healy, cliënt of vriend(in). Door het herhaaldelijk oefenen met verschillende mensen en Elohim edelsteensoorten tijdens de workshop ontstaat een groot zelfvertrouwen. Ook de feedback die je zult krijgen zal je verder brengen.

 

Je ontvangt zelf ook hele bijzondere healingen

Door de Elohim kristallen energie word je heel gemakkelijk opgetild naar een volgend bewustzijnsniveau en ontstaat er diepe ontspanning, groei en helderheid. Ook fysieke klachten kunnen goed worden behandeld middels een chakra-kristallegging, omdat er diep tot in het lichaam wordt gewerkt.

 

Wat neem je mee naar huis?

Na afloop van de workshop ervaar je je Grote Zelf meer dan ooit tevoren en zijn ook je vakkennis, kristalliefde, je zelfvertrouwen en het weten Wie je bent toegenomen! Meer balans, staan in je kracht, stabiliteit, verder openen en indalen van het onvoorwaardelijk hart en dieper contact met prachtige kristallen en edelstenen neem je mee naar huis. Een aanwinst voor jezelf en voor je praktijk.

 

Praktische informatie

Deze workshop wordt gegeven van 10.00 tot 17.00 uur en is inclusief vegetarische lunch.
Je mag tijdens deze dag gratis de helende Zelfrealisatie tuinen bezoeken.

Het maximum aantal deelnemers is 20.

Lees hier voor meer informatie over de workshop 'Multidimensionale Chakra edelsteenleggingen leren geven'. De workshop is onderdeel van de opleiding Kosmisch Kristal Master.

 

Klik hier om je op te geven

 


 

Door kosmische kristalleggingen en werken in meerdere dimensies wordt je in de volheid van je menszijn prachtig aangeraakt!

 


 

Willeke 2016 (2).jpg

Deze workshop wordt gegeven door Willeke Jansen

 Als ik een kristallegging geef ervaar ik in de samenwerking en verbondenheid met de Elohim kristallen dat er een prachtig Eenheids-, Liefdesveld ontstaat. Door de veiligheid en liefde die de kristallen bieden kan de healing tot diep in het lichaam doordringen. Dit brengt lichtheid, blijheid, energie en meer aarding. Voor mij is het een geschenk om op deze wijze een healing te mogen geven. Heel graag geef ik deze wijze van healingen in verbondenheid en samenwerking met de edelstenen en kristallen door aan jou.

 


 

Oproep: Ben of ken jij de nieuwe klussenman die past in onze nieuwetijds woon-werk gemeenschap?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020