Dit jaar zal voor vele Lichtwerkers een breekpunt inhouden

aarde wereldbol.jpgDit jaar zal voor vele Lichtwerkers een breekpunt inhouden

Een ommekeer van het oude naar het nieuwe en naar het Goddelijk Zelf. Grijze gebieden, ergens tussen in blijven hangen en niet kunnen kiezen worden steeds moeilijker nu het Licht van Eenheidsbewustzijn en helderheid zo snel toeneemt.

Elohim Diamond New Earth© gemeenschap
Meer woon-werk-gemeenschappen zullen verrijzen zoals de "Diamond New Earth©" woon-werk-gemeenschap van het Elohim Centre. Kristallijnen tuinen, Diamanten en Gouden energie, een sacrale Krachtplaats en een groepsziel met wij-gevoel en blije dynamiek zijn de kenmerken van het hogere Licht in de materie brengen. Daarom heet de Elohim woon-werk-gemeenschap de "Diamond New Earth©" gemeenschap.

Onderstromen, roddels, liegen en manipulatie kunnen niet beklijven
Dat gaat eenvoudig niet langer in de hoger dimensionale en Diamanten Elohim woon-werk-gemeenschapsvorm en niet bij de lichtwerkers thuis. Het Licht, de natuur en het zachte Liefdesveld dat uit de aarde komt bij de Elohim Krachtplaats, worden er bewust gehoed. Net als het ware zelf van het team, de Spirits en de volledige bezieling van de ondersteunende Elohim tincturen en edelstenen. Ook zullen de Lichtwerkers thuis hun omgeving meer gaan hoeden en aanspreken vanuit een hogere Waarheid en integriteit.

 

Elohim Krachtplaats is verbonden met een grote groep lichtwerkers voor hetzelfde doel
Zowel Goddelijke vortexen van Vreugde en Diamanten Eenheid, als engelen en natuurspirits, reiken op de Elohim Krachtplaats, die verbonden is met een grote groep lichtwerkers, voelbaar en meetbaar, tot diep in de grond en in de menselijke cellen. Dit gebeurt ook, maar minder intens of diepgaand, bij de aangesloten groep die geen bewoner is maar vanuit huis, mee-resoneert met een wereld van vrede en eenheid, individuele en planetaire verlichting.

De Ouden van de Aarde
Ieders innerlijk kind vindt vrede in het Meesterschap van volwassen Bewustzijn. De Elohim bewoners proberen zo, als (kosmische en galactische) sterrenfamilie en de Ouden van de Aarde, samen met de mee-resonerende buitengroep, volgens een hogere Waarheid en Zuiverheid te leven. Ze zetten zich met passie in voor alle geziene en ongeziene wezens. Ook dragen ze zorg voor de non-duale energie.


Het Elohim team en de mee-resonerende buitengroep ankeren op het kristallijnen grid van Gaia
Zij zijn er voor een nieuwe samenleving en ankeren niet op de oude geschiedenis en oude vorm van aarding. Zij kunnen geen gehoor geven aan gesprekken vanuit slachtofferschap, tekort-denken of onvrede. Ook niet bij hun naasten. Ze voeden geen jaloezie, macht, klacht of ambitie, niet in zichzelf en niet in hun omgeving, en kennen weinig ego. Allemaal proberen ze hun lichaam, gezondheid en de materie in eenheid met hun Geest en de overkoepelende (Elohim) Groepsziel, te eren. Vanuit hun kristallijnen Licht staat ieder (bewust of onbewust) in verbinding met de leylijnen en de kristallijnen nieuwetijds gridsystemen van Gaia en daarmee met het collectief bewustzijn van het evolutieplan van de Melkweg en mensheid.

 

De Elohim bewoners en mee-resonerende Lichtwerkers beogen een duidelijk en verantwoord hoederschap
Zij belichamen en hoeden zoveel mogelijk de Lichtsfeer, de vreugde van het Elohim DNA en haar doelstelling om voorbij de ik-illusie te gaan. Zij trekken daarmee in deze tijd steeds meer gelijkgestemden aan die het met elkaar willen beoefenen. Overal, in het klein en groot, op Krachtplaatsen, in de aura's, huizen en tuinen van alle Diamanten mensen, zullen daardoor meer Lichtvortexen ontstaan en ankeren. Het Kristallijnen en Diamanten Aarde grid wordt op die manier vanzelf versterkt en tilt het collectief bewustzijn van de mensheid en natuur op naar steeds meer Eenheid.

 

Het komende jaar zal voor vele Lichtwerkers een breekpunt inhouden
De oude Ingewijdenen die nu weer Ontwaken, zullen, net als bij het Elohim Centre, werken en leven vanuit het ik-loze Diamanten Bewustzijn en universele Wij-Hart. Zij zullen zich overgeven aan de Gods Vonk, Christuskracht en groepsziel, ook in hun onderste, tot nog toe meer  ego-ik-gerichte chakra's, om zichzelf volledig dienstbaar te maken aan het eigen ware Zelf, de eigen Weg en een non-duale nieuwe maatschappij met andere normen en waarden.Ieder traint zichzelf en elkaar met hart en aandacht aanwezig te blijven bij de werkzaamheden
Met aandacht aanwezig blijven en niet met je hoofd ergens anders zitten, is de weg om in het hier en nu van de ziel en het ware Zelf (Godsvonk) te zijn en je gesprekken en werk "liefde" mee te geven. Ook het hoederschap over de groep en het hogere en aardse doel van organisatie, is naast het eigen werk, tekenend voor de groepsziel en Christuskracht die zich aan het ontvouwen is bij het Elohim team. Maar ook de subtiele kwetsbaarheid, het heldervoelen en een grote integriteit en Waarheid spreken worden in de dagelijkse omgang beoefend. hetgeen zeker niet altijd makkelijk is. Toch ervaren over het algemeen Elohim vrijwilligers en stafleden dit als een grote rijkdom omdat ze zien hoe moeilijk of haast onmogelijk, dit te doen is in de dichtere maatschappij, waar het eigen Lichtwezen en bewustzijn nauwelijks teruggespiegeld worden.

 

Wil je meer inspiratie teksten lezen, klik dan hier.

 


 Mee resoneren en bijdragen aan de nieuwe multidimensionale Mens en Aarde?

 


 

vrouw bij fontein, eenheid.jpg

Verblijven, Healing & Welness - erg populair

Van de mengvorm "dagen voor jezelf op de krachtplaats" in combi met (een) "prachtige persoonlijke sessie(s)", wordt veel gebruik gemaakt.

Lees meer bij de Elohim arrangementen

 


 

Oproep van Moeder Aarde op 27 mei; houd je agenda vrij, het wordt groots!

Bijeenkomst New Diamond Earth; Merlin-Gaia-Christ© aardehealing en verlichting buik en basischakra

Workshop op 27 mei gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Gaia-Christ©, Merlin en leylijnen bouwen vanaf 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de Elohim Krachtplaats! Het is bijzonder om te voelen hoeveel energie er reeds klaar staat voor deze workshop en de ontwikkeling van de workshopdeelnemers!

 

Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buikgevoel en in the New Diamond Earth!
Gaia roept elke gevorderde ziel op voor de nieuwe aarde en het worden van je Goddelijke Vonk waardoor we een grote opkomst verwachten. Je wordt een wandelende Lichtvortex of Krachtplaats, een ankeringspunt voor de nieuwe aarde, tijdens deze supermooie workshop.

Onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot aan onze Oorsprong bevrijden
Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot aan onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit waardoor jij en je afgestgemd zijn, één worden met de Bron. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als geactiveerde Gaia-Christ©-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en door gaan geven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding, blijheid en scheppingskracht!

 

Afgelopen jaar was er tijdens deze workshop een enorm groot healingsveld en deden er meer dan 85 mensen mee. Ben jij er dit jaar (weer) bij?

Klik hier om je op te geven

 

PS. Heb je de workshop in de afgelopen 4 jaar al eens gedaan? Dan krijg je een flinke korting en betaal je ipv €145.- slechts €70,-.

 


 

Het nieuwe vakantiehuisje 'Eenhoorn' is bijna af en kan al gereserveerd worden!

Peter bouwt aan Eenhoorn.jpg

Vol liefde heeft participant Peter de afgelopen tijd aan het nieuwe vakantiehuisje gewerkt, dank daarvoor Peter, het voelt er heel fijn! Het schiet al aardig op en nog voor de opening van het campingseizoen zal de blokhut Eenhoorn waarschijnlijk al af zijn! Eenhoorn is geschikt voor 2-4 personen en heeft een eigen toilet en minikeuken en een mooie uitkijk op het Lemurisch Bos. Eenhoorn is nu al te boeken voor deze zomer, dus doe het snel want vol = vol!

Klik hier om meer te lezen over het nieuwe vakantiehuis Eenhoorn

 

Weet je ook dat je van 15 t/m 20 augustus mee kunt doen aan de Elohim zomerweek
met lezingen, mini-workshops, ontmoetingen, workshops en genoeg vrije tijd?

 

fb_icon_325x325.pngVolg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 


 

yin en yang.jpgIs het leven voor jou eerder een last dan dat je geniet?

Dit duidt ook op een verstoring van het basischakra. Deze verstoring wordt soms gecompenseerd door te veel pacifisme of spiritualiteit. Spiritualiteit of het leven vanuit vooral de hogere chakras en het hart, is dan een vluchtweg om de aardse realiteit niet helemaal aan te gaan, niet alles te hoeven voelen (want dan voelt het niet meer licht).

Soms hebben we het gevoel vooral anderen te willen helpen
Het kan ook zijn dat je veel energie in je aura opneemt van anderen waardoor je moe en zwaar wordt. Bijvoorbeeld op het werk, in de trein of de supermarkt. Ook dit is een signaal van te weinig in je basischakra leven. Ook het gevoel 'ik schik me wel' is een teken van te weinig belang hechten aan jezelf, je stappen en bedoeling in het leven en je eigen aarding. Zo kun je je diepergaand zielsgevoel, (op het gebied van werk, relaties en wat je ziel in het verleden is overkomen) het ergens voor gaan, keuzes maken, verstoppen onder (teveel) werken of er zijn voor anderen zonder ballen en basis. Toch is de aarding van je basischakra nodig om je grote Zelf in je lichaam, innerlijk veiligheid en gedrag te manifesteren zonder al teveel last te hebben van gevoeligheid, geestelijke verwarring of vermoeidheid. Dan kan ook het doel waarvoor je naar de aarde komt bereikt worden.

 


 

Doorbraak in je basischakra tijdens 2 aansluitende workshops op 18 en 19 maart!

 

basis chakra.jpgDoorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld

Workshop op 18 maart, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd tijdens deze workshop. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie op verlichte wijze te leven, en daarin staande te blijven vanuit je eigen lichtkern. Ontvang diepgaande healing en geïnspireerde lezingen tijdens deze workshopdag met Joke ElZiam Nootebos.

Lees hier meer informatie

 

 

blije kinderen.jpg [1]6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid

Workshop op 19 maart, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Het belichamen van deze 6de dimensie brengt je voorbij je denken in onmogelijkheden, stagnatie, werksituaties en relaties die je Magische Creatiekracht, Taak en Wezen in de weg staan.

Lees hier meer informatie

 

Boek een overnachting op de Elohim Krachtplaats als je deze workshops wilt combineren en blijf heerlijk in de eenheidsenergie. Voor meer informatie, neem contact op: +31 (0) 597 541 539.
Zie ook www.natuurcampingvakantiehuis.nl

 


 

zelfrealisatie tinctuur.jpgTip voor je basischakra: Elohim zelfrealisatie tinctuur Basischakra - Kundalini

Vele cliënten gebruiken met fantastische resultaten onze bio Zelfrealisatie tinctuur voor de basischakra. Bezoek onze webshop en/of vraag ernaar tijdens je bezoek aan onze winkel.

 


 

open mind.png

 

 


 

Twijfelen, richtingloos, moe, verward hoofd, nauwelijks stappen kunnen zetten?

 


 


 

zelfrealisatie.jpgBen je geïnteresseerd in Godrealisatie en egoloosheid?

Weet dan dat het geschenk dat het Elohim team je kan bieden niet alleen bestaat uit het benoemen van je Goddelijke Vonk eigenschappen en “hoever je al bent”. Het gaat ons er niet om het ego op te bouwen. Het geschenk zit hem juist in het concreet maken van je dagelijkse gedachten, haakjes en needings waarmee je je ik-illusie nog onbewust in stand houdt, zodat je je ware Zelf kunt worden.

Elohim Healers snappen wat je meemaakt, kennen de problemen en kunnen je helpen
De Elohim Master Healer-Reader-Coaches zijn zelf reeds door zoveel subtiele ego-angsten, relatie- en basisbestaans-zekerheden heen gevallen, dat ze je als geen ander daarbij kunnen helpen. Zij allen zijn zover dat ze "niemand" meer hoeven voorstellen en weinig bevestiging nog nodig hebben. Het realiseren van hun (subtiele) Godsvonk, missie en wijgevoel is waarvoor ze werken en leven. Net als voor het Ontwakingsproces aan anderen doorgeven. Ze snappen wat je meemaakt, kennen de problemen en kunnen je helpen.

 


 
Als je wérkelijk een drive en verlangen voelt tot Godrealisatie, als dat je vóór alles gaat,
dan wil je horen en weten … en je aan je weg committen.

 


 

Pegasus in de winter 2.jpgVerblijven in de rust, sereniteit en warmte van vakantiehuis Pegasus

Geniet van een heerlijk verblijf in het warme houten vakantiehuis Pegasus in het hart van de Krachtplaats. Tegen het Lemurisch bos aan is de sacrale Eenheidsenergie duidelijk voelbaar, het is er dan ook heerlijk vertoeven. De hoge frequenties van de Elohim Krachtplaats maken dat je op alle lagen weer ontspant, opent en oplaadt! Het vakantiehuis is voorzien van goede kachel en is ook goed geïsoleerd waardoor het er heel behagelijk is en je het ook in de winter kunt huren.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Individuele natuur - stilte retraite op de Elohim Krachtplaats

In de winter kun je ook een individuele natuur - stilte retraite doen in vakantiehuis Pegasus of chalet Elfenlicht. Gebruik dit jaargetijde om diep naar binnen te keren en te kijken wat zich wil ontvouwen als volgende stap. Lees hier meer over een individuele stilte-retraite.

 


 

Joke 2016.JPGVerschil Zelfrealisatie, Godrealisatie en de Pillar of Light?

Wat is zelfrealisatie, wat is verlichting, wat is het ware Zelf, of godsrealisatie, hoe word ik verlicht,  hoe word ik een Pillar of Light? In deze gratis satsang, die Joke ElZiam Nootebos met je wil delen, worden deze verschillende staten van bewustzijn  je duidelijk.

Klik hier om het filmpje te bekijken

 

youtube-logo.jpgBezoek ons youtube kanaal voor meer gratis videos.

 


 

Populair op Facebook: Pestvogels op de Elohim Krachtplaats

pestvogels.jpg

Pestvogels uit de Taiga of Scandinavië die speciaal bij het Elohim Centre langskwamen tijdens de opleiding "Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing".

Ze pasten precies bij het thema van de workshop-energie: Opstaan voor wie je Bent, zachtheid en Kracht tegelijk! Alle dimensies en Elementen komen samen.

Monique heeft ze gefilmd, prachtig!

Klik hier om het filmpje te bekijken

 

fb_icon_325x325.pngVolg ons ook op Facebook door onze pagina te liken

 


Elohim workshops & opleiding


 

Groeps natuur en stilte retraite;
Realiseer je Universeel Bewustzijn en Oneindige realiteit

Groepsretreat op 4, 5 en 6 april onder leiding van Joke ElZiam Nootebos

retreat.JPGJoke tilt je tijdens deze stilte retreat op naar Universeel Bewustzijn en je Oneindige realiteit. Wordt weer wie je werkelijk Bent, één met de bedoeling van je Leven. 's Morgens, tijdens de satsangs, op maat readings en transmissies, krijg je inzichten, antwoorden en heling. Onderling wordt er in de middag niet meer gepraat hetgeen je dichter bij je Divine Essentie en Ware Zelf brengt. Dit gebeurt o.a. door het laten vallen van sociaal gedrag en houdingen. Daarbij wordt de energie zodanig neergezet (darshan) dat je de Stilte en Ware Natuur in jezelf, in de middag als je "vrij" bent en leest of rondloopt in de inwijdingstuinen van de Elohim Krachtplaats, diepgaand kunt beleven. Ervaar jeZelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, verhalen, emotionele en mindstuff, tijdens deze Stilte en natuur retreat en integreer het dieper in je lichaam.

Klik hier om je op te geven

 


 

Vrijdagavond met Willeke en het weekend met Joke meedoen?

 

Joke 2016.JPGOpnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent en waarvoor je naar Aarde komt - 11 en 12 maart met Joke ElZiam Nootebos

Een zeer geliefde en belangrijke workshop om verder te komen. Nog slechts een aantal plekken beschikbaar, wees er snel bij.

Klik hier om je aan te melden

 

 

 

uitroepteken.jpgVroegboekkorting workshops en online transmissies

Vanaf 7 febr. zijn de last-minute prijzen verhoogd. Dit houdt in dat als je binnen 3 dagen voorafgaand aan de workshop betaald, de prijs € 20,- stijgt (was eerst € 15,-). Voor de online transmissies geldt een stijging van € 7,50 (was eerst € 6,-).
Dit i.v.m. het stijgende aantal deelnemers dat binnen de laatste 3 dagen aanmeldt waardoor diverse administratieve, inkoop maaltijden en andere werkzaamheden, allemaal op het laatste moment moeten.

 

 

Aankomende online transmissie op 2 maart belooft weer geweldig te worden! Ben jij er ook bij?

blauw ziele lichtlichaam.jpg

Live/online groepshealing 6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen

Online groepshealing op 2 maart van 19:30 - 20:30 uur,
gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie. Je staat op voor wie je bent in je relatie, en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en wordt je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.

Klik hier om je op te geven

 


 

Elohim (beroeps)opleiding Master Healer Reader Coach

Healingsmethode voor de ziel en nieuwe tijd, afgerond met diploma

Leer krachtige Master healingen en multidimensionale readingen te geven als kanaal voor de Bovenwereld en grote (bewustzijns)veranderingen te begeleiden. Tijdens iedere workshop van deze opleiding verruimt je eigen kanaal steeds verder waardoor je meer je volledig potentieel en Ware Zelf wordt, en dit kunt inzetten tijdens je (healings)werk. Met een verruimd en gezuiverd kanaal kun je veel krachtiger healen, readen en coachen. De Bovenwereld en engelen werken dan voelbaar met je samen. Daarnaast ontvang je holistische medische basiskennis, mede over de innerlijke oorzaken van ziekten, relatieproblemen, overtuigingen of het gedrag. Ook leer je healen, readen en coachen op verleden levens ervaringen en het worden van het volledig potentieel.

Klik hier voor meer informatie

 


 

Met slechts enkele workshops extra een 2de Elohim opleidingsdiploma behalen?

Met slechts een paar workshops extra heb je soms al een 2de Elohim opleiding afgerond. Om het je makkelijk te maken hebben we recentelijk een overzicht gemaakt van de drie belangrijkste opleidingen zodat je ze met elkaar kunt vergelijken.

Klik hier voor het overlappende workshop/opleiding overzicht

Klik hier voor het overzicht van alle Elohim opleidingen

 


 

CRKBO.jpgKosten van een Elohim opleiding aftrekken bij de belasting?

Het Elohim Centre is een door het CRKBO erkend opleidingsinstituut en je kunt de kosten voor een beroepsopleiding aftrekken van de belasting, mits je de studie gebruikt voor je huidige werk of toekomstige werk (of eigen praktijk). Het aftrekken van de opleiding kan tot duizenden euro's schelen aan opleidingskosten, zeker indien je meerdere opleidingen volgt.

Klik hier voor meer informatie en een rekenvoorbeeld

 


 

Agenda

 

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
11-07-2021
12-07-2021
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin en Marlisa brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je, door de workshop verkregen Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en positieve lichtsferen aanbrengen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
vroegboekprijs € 0,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-M040 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
05-09-2020
06-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
Joke en René activeren tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd. Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
vroegboekprijs € 376,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2020-042 
10-09-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterschap"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2020 
12-09-2020
13-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-022 
27-09-2020
10.00-17.00 uur
Docenten René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van René en Joke.
vroegboekprijs € 169,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-Geo 2