Zomerweek, Feniksweek en groepsretreats op de Elohim Krachtplaats

Kom je langs op de Elohim Krachtplaats?

De Elohim Krachtplaats is een wereldwijd ankeringspunt voor wereldeenheid en de nieuwe paradijsmatrix. De energie is er bijzonder hoog en dat maakt een verblijf op de Krachtplaats als een van de meest helende cadeau's die je jezelf kunt geven. De 28 helende zelfrealisatietuinen tezamen met het sacrale Lemurisch Bos zorgen voor een fantastisch verblijf voor de gevoelige mens op weg naar zelfrealisatie.

Dit jaar worden er verschillende weken georganiseerd op de Elohim Krachtplaats waaronder een spirituele zomerweek, transformerende en ontspannende feniksweek en verschillende groeps-stilte-natuur retreats. Een mooie tijd voor uitwisseling met gelijkgestemden. Bekijk deze nieuwsbrief om een beeld te krijgen van het aanbod, en wie weet zien we jou van de zomer bij een van deze georganiseerde weken of voor een vakantieverblijf, individuele stilteretraite, weekendworkshop of dagbezoek aan de helende tuinen.

 


 

Spirituele zomerweek op de Elohim Krachtplaats

15 t/m 20 augustus 2018 gegeven door diverse Elohim Master Healers en docenten

 

rondleiding Jordy.jpg

vrouw in tuin 7.jpg

 

Ben je eraan toe alles even los te laten en jeZelf te ont-moeten? Wil je je eigen licht en essentie voelen en voeden? Dan is de spirituele zomerweek op de groene Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch Bos iets voor jou!

 

Mindfulness, vrijheid, verbinding en genieten staan centraal in deze spirituele zomerweek
Ervaar hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid, de verbinding met de Bron in jou en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen komen je aardse zelf en jouw hogere dimensies dichter bij elkaar. Al je zintuigen worden gevoed. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je dit kunt delen met anderen!

 

Door de diverse workshops, afgestemde wandelingen en teachings van de Elohim Master Healers en docenten krijg je vele inzichten en healing
Je leert hoe je het prachtige wezen die je bent en je volledig potentieel in het alledaagse nog meer kunt gaan leven. Hoe je vanuit je eigen Lichtkern mindful en open kunt blijven tijdens confrontaties, kritiek of lastige situaties. Hoe je gevoeligheid en Wezen niet op slot hoeven te gaan. Je ontvangt tijdens deze week diverse healingen voor je multidimensionale zelf en Moeder Aarde-verbindingen. Ook leer je veel van elkaar en de Elohim ‘Diamond New Earth’ woon-werk gemeenschap.

 

Een schat aan ervaring neem je mee naar huis
Je uitstraling verandert, je wordt zachter, liefdevoller, en tegelijk ook krachtiger en kernachtig geaard. Wat je mee naar huis neemt is veel meer van jeZelf! Een schat aan belangrijke levenservaringen, inzichten en healingen zullen je leven verder verrijken. Een verrijkend en waardevol cadeau aan jeZelf!

Klik hier voor meer informatie over de spirituele zomerweek

 

Ervaringen van deelnemers:

"De zomerweek gun ik iedereen! Ja, de veiligheid in de groep, de groepssfeer en ook de begeleiding vanuit de healers voelt heel verdiepend. Ik voelde mij gezien en heb de warmte in mijzelf ervaren. Ook de verbinding met de natuur ben ik ‘opnieuw’ gaan beleven."

"Ontzettend bedankt voor de mooie, fijne, leerzame, inspirerende zomerweek. Ik ben naar huis gegaan als echt een nieuwe versie van mezelf. Voel veel meer, ben me bewuster van alles in mijn lijf, maar vooral ook veel bewuster van de natuur om me heen. Het was na de week kamperen ook heel vreemd om weer binnen te zijn en binnen te slapen."

 

Een greep uit de resultaten die mensen voor jou, opgehaald hebben:

  • Meer vertrouwen in wie ik ben en het voornemen mijn eigen Zijn voortaan compromisloos neer te zetten, zonder schuldgevoel.
  • Meer aarding en acceptatie in mezelf. Een heel mooie en veilige ervaring van mijzelf in een groep begeven. De groepssfeer en ook de begeleiding vanuit jullie (het centrum) neem ik mee.
  • Meer geloof en besef dat ik dit (mijn ware Zelf) ben. Dat ik kan healen, dingen aanvoel en dat ik op mezelf mag vertrouwen. Vanuit daar keuzes maken  - handelen naar mijn innerlijke gevoel.
  • Meer thuisgekomen in mijzelf en in bewust-aanwezig zijn. Meer in contact staan met de Bovenwereld.
  • Een paar hele fijne tips neem ik mee over hoe makkelijker ik naar mezelf kan luisteren en me met de natuur kan verbinden.  

 

Klik hier om je op te geven voor de spirituele zomerweek

 

 


 

Groeps natuur en stilte retraite;
Realiseer je Universeel Bewustzijn en Oneindige realiteit

4 t/m 6 april gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 

retreat.JPG Joke 2016.JPG

 

Wie ben Jij? Waar ga je heen? Wat is de bedoeling van je Leven?

Joke tilt je tijdens deze retreat op voorbij mindfulness naar je Universeel Bewustzijn en Oneindige realiteit. Wordt weer wie je werkelijk Bent, één met de bedoeling van je Leven.

's Morgens, tijdens de satsangs, op maat readings en transmissies, krijg je inzichten en heling. Er is dan ook ruimte voor persoonlijke vragen. Daarbij wordt de energie zodanig neergezet (darshan) dat je de Stilte van je Ware Natuur beleeft. Ook in de middag als je "vrij" bent, leest of rondloopt in de Inwijdingstuinen en het sacrale bos van de Elohim Krachtplaats. Ervaar jezelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, hoofdverhalen, emotionele en relationele patronen tijdens deze stilte - natuur retreat. Onderling wordt er buiten de bijeenkomsten niet gepraat. Aangeleerde sociale gewoontepatronen vallen weg. De echtheid en puurheid van de verbondenheid vanuit het Ware Zelf, is wat overblijft.

Na de lunch en vóór het bio vegetarisch diner heb je tijd voor jeZelf
Je kunt in stilte wandelen en mediteren in de helende zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos of je brengt je tijd door in de groepsaccommodatie. 's Morgens, tijdens de satsangs, op maat reading en channelings / transmissies, is de energie in de groep al neergezet (darshan) zodat je de Stilte en Ware Natuur in jezelf, in de middag als je "vrij" bent, diepgaand kunt ontmoeten.

Je hoofd wordt stiller
Je ervaart overal meer eenheid mee. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven, als je ego-ikje en denker oplossen in Al-Eenheid en puurheid. Het in de middag (en avond) loslaten van rollen en social talk is daarbij heel helpzaam en brengt je duidelijkheid over wie je achter dat alles, werkelijk Bent.

Na afloop van de retraite zul je merken dat je meer rust, geluk, stabiliteit, evenwicht, richting en antwoorden hebt gevonden, kortom meer van je ware Zelf. Je zult merken hoeveel voller en rijker je naar huis gaat. Gevuld met je eigen kwaliteiten en inzichten die je nooit meer kwijtraakt en die voor geen geld te koop zijn!

 

Klik hier om je op te geven voor deze groeps natuur en stilte retraite:
Realiseer je Universeel Bewustzijn en Oneindige realiteit (link)


 

 


Willeke 2016 (2).jpg

Van 11 t/m 14 mei wordt er een soortgelijke groepsretreat door Willeke Jansen gegeven. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 


 

Transformerende en ontspannende Feniks 4 daagse

12 t/m 15 oktober gegeven door Willeke Jansen

 

  Willeke 2016 (2).jpg

 

  • Voel je een andere, nieuwe beweging, maar weet je nog niet wat je richting of volgende stap is?
  • Twijfel je aan je huidige werk en/of relatie(s)?
  • Ervaar je vermoeidheid, heb je geheugenverlies en lukt je focus houden niet altijd meer?
  • Voel je je vaker emotioneel zonder dat je weet wat de aanleiding is?

In de Feniks 4-daagse wordt hierop een groot licht geworpen. Je ontvangt persoonlijke reading en healing en we hebben gesprekken over het verschil tussen je Goddelijke Zelf en je gewone zelf. Hoe uit dit zich tijdens je werkzaamheden en omgang; wanneer leef je vanuit het ene en wanneer vanuit het andere? De afstand tussen het Licht dat je Bent en je gewone zelf wordt duidelijk en lost verder op. Hierdoor krijgen relaties, omgang, werk en levensrichting minder twijfels en meer duidelijkheid!

 


In deze Feniks 4-daagse, op de Elohim krachtplaats, werken we samen naar de climax toe: het alles zuiverende, en helende kosmische vuur van de Feniks en jouw essentie!


 

Het einde van deze 4 daagse is jouw nieuwe begin!  

Ontwaak in deze transformerende week als je ware Zelf met al je gaven. Oude kennis en wijsheid worden in je wakker en brengen nieuwe oplossingen en inzichten in relaties, werk en andere levensthema’s. (her)Vind de kracht en de liefde in jezelf voor de uitdagingen die deze nieuwe fase op de Aarde met zich meebrengt, en ervaar een diepe verbondenheid met jeZelf. Laat je hoofd los en maak verbinding met de schoonheid van dit moment.

De Elohim krachtplaats is bij uitstek geschikt voor de diverse bijeenkomsten en helende energieoverdracht van deze week. Door de veilige en uitnodigende omgeving opent een diepe ankering van alle healingsenergie zich als vanzelf in je cellen.

 

Klik hier om je op te geven voor de transformerende en ontspannende Feniks 4-daagse

 

 


 

Wie is Willeke Jansen?

Zelf ben ik uit het volgen van mijn persoonlijkheid gestapt, heb mijn oordelen overboord gezet en ik ben gegaan voor het hoogste in mij. Het betekent dat ik oude stagnatie, een hoofd vol wensen en angsten overboord heb gezet, maar dat ik nu veel meer vanuit mijn ware zelf, die dynamisch, liefdevol en blij is, functioneer.

Willeke 2016 (2).jpgIk merk dat ik veel echter, moediger, zelfverzekerder en krachtiger ben geworden en sneller kan kiezen, omdat ik heb geleerd hoe ik de hoogste leiding in mezelf moet volgen. Ik heb fijn werk aangetrokken en een mooie relatie. Doordat ik mijn eigen weg ben aangegaan wil ik dit heel graag aan jou en anderen doorgeven en je hierbij ondersteunen.

Ik ontmoet je graag!

 

Klik hier voor meer informatie over Willeke en haar sessies, workshops en tekstartikelen