Elohim kristallen: Kristallen en bescherming tegen negatieve energie

Hoe Elohim kristallen helpen tegen entiteiten die leven op de energie van een mens of dier

 

Edelstenen hebben een fysiek meetbare frequentie en een energetische golflengte. De Elohim edelstenen en kristallen bouwen de levenskrachten van organische wezens op. Ze beïnvloeden mensen, planten, dieren en natuurwezens op prachtige en geneeskrachtige wijze. Ook op het subtiele energieniveau van de ziel. Elohim edelstenen kunnen door hun hoge lichtfrequenties entiteiten, ziekte, vermoeidheid of zwaarmoedigheid verdrijven.

Entiteiten leven meestal op de energie van een mens of dier. Ze nestelen zich soms ook in huizen. Ze leven op boosheid, lust, zelfoordeel of verdriet van mensen, en leggen hun gevoelens, gedachten en wil in de mens.

 

De 13D geopende Elohim edelstenen zuiveren en bekrachtigen de energie van hun omgeving
Na het plaatsen van een 13-dimensionaal geopende Elohim edelstenen in huis of kantoor voelt de lucht lichter, zuiverder, en voelt het er meer geladen met vitale levensenergie. Plant, mens en dier komen in hun kracht, en matheid of zwaarte verdwijnt.

Mensen met Elohim huiskristallen of hangers maken vaak melding van een sterke positieve verandering en een verbetering van de situatie met anderen waarbij agressief of onsympathiek gedrag afneemt. Net als ziekmakende energie. Elohim kristallen zijn in staat heel veel negatieve energie om te zetten in positieve kracht.

 


 

Onderstaande kristallen bewijzen al jaren hun werking ter bescherming tegen entiteiten en zware energie:

 

Elohim Crystal Home & Office Healer
Krachtige bescherming voor huis en gezin in een straal van 40 meter. Brengt lichtactivatie, bevestiging van het ware zelf en zet een veld neer van onvoorwaardelijke liefde.

Al jaren één van onze topproducten!

Klik op link voor meer info

 

Elohim kristalbuisje heeft al honderden tevreden klanten geholpen!
Bescherming van je aura buitenshuis en activatie van je Lichtkern. Het aura-healings buisje houdt je goed in je aarding, bevestigt je ware Zelf en zorgt dat je je blijer, vitaler en zelfverzekerder voelt.

Klik op deze link voor meer info

 

Voor vragen of persoonlijk kristaladvies kun je bellen voor een gratis 5 min. consult T: +31 (0) 597 541539

 

Bekijk hier al onze producten ter bescherming tegen entiteiten, straling en astrale belasting

 

 


 

Weet jij dat onze bio zelfrealisatie tincturen van de Krachtplaats met honderden verkocht worden?

De Lichtwereld heeft hier sinds enkele jaren duidelijk de hand in. We hoeven er zelf bijna niets voor te doen. Veel Lichtwerkers verkopen ze, naast eigen en praktijk gebruik, ook door aan vrienden en cliënten. Door meer tegelijk in te kopen krijgen ze daardoor ook nog eens een flinke kwantumkorting op de inkoopprijs.

 

Het afgelopen jaar begint ook de verkoop van de gehele set tincturen te stijgen. Deze set wordt gebruikt om de enorme Liefdeseenheidskracht van de Elohim Krachtplaats in huis en/of eigen praktijk neer te zetten waardoor alles makkelijker en meer vanuit de Flow gaat.

 

Vanaf 4 stuks geldt een aantrekkelijke korting van 30%!

Bekijk hier alle Elohim zelfrealisatie tincturen

 


 

Verras je geliefde op Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari is het valentijnsdag. Een perfecte dag om je geliefde te verrassen met een orgineel cadeau.

Tip:
Schoonheidsparfum Stralend Hart. Een heerlijke parfum met hoogwaardige ingrediënten, een frisse geur en een fantastische energie. Bestel hier

 

 

 

rozenkwarts hartje.jpgOnvoorwaardelijke Liefde en verbondenheid. De rozenkwarts hartjes van het Elohim Centre stralen een en al liefde en verbondheid uit. Al verkrijgbaar vanaf € 9,50, bestel hier

 

 

 

Voor persoonlijk advies of een invoelvraag welke edelsteen geschikt is voor jouw geliefde of voor jezelf kun je contact met ons opnemen voor een gratis 5 min. consult T: +31 (0) 597 541539


Bekijk hier ons uitgebreid assortiment aan cadeautjes

 


 

 

 

Verzacht en open je onderste chakra's voor veiligheid, geborgenheid, warmte, liefde en eenheid met moeder Aarde

De prachtige Elohim versteend hout schijven zijn miljoenen jaren oud. Ze dragen een prachtige energie van puurheid, rust, eenheid en liefde. Een aanwinst voor elk huis, praktijk of kantoor.

Elohim Versteend hout al vanaf € 12,00

Klik hier voor meer info

 


 

 

Nieuw online: Elohim Goudsteen - Trekt overvloed aan, maakt blij en positief

Elohim Goudsteen maakt je energiek en optimistisch. In een kamer geplaatst wordt de energie opgetild naar hogere frequenties van schepping en manifestatie.

Schitterende Elohim Goudsteen al vanaf € 7,50

Klik hier voor meer info
 

 

   

 

Kosmische Blauwe Straal, Dolfijnen- en Walvismatrix, Vreugde en Oer-aarding!

Er zijn in een aantal weken reeds honderden Elohim Coelestien clusters verkocht. We ontvangen dan ook geweldige feedback op deze clusters! Zoals diegene die je hieronder leest:

"Dank Joke, voor de "dolfijnensteen", de geprogrammeerde blauwe coelestien. Hij is zeer open en toegankelijk, maakt lichter, luchtiger, laat alles stromen, sprankelen met zo'n volheid en overtuiging. En nog veel meer wat niet te verwoorden is."

Janneke

 

Wil jij ook een Elohim Kosmische Blauwe Straal - Coelestien?

Bestel je Coelestien cluster hier

 


 

knuffelstenen.jpg

AANBIEDING: Alle hanger en knuffelstenen nu tijdelijk 25% korting!

Actie geldig tot en met vrijdag 17 februari

 

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan hanger- en knuffelstenen hier

 

 


 

Ben je soms te doelgericht? Of juist te afwachtend?

Dat duidt vaak op een onbalans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie die we allemaal in ons dragen. Idealiter is dit in balans en schieten we niet door in een afwachtende houding of juist te geforceerd en doelgericht zijn.

fluoriet.jpg [1]Fluoriet is een prachtige steen voor het balanceren van de mannelijke en vrouwelijke energie. Het helpt om juist die energie in te zetten die in een bepaalde situatie verreist is. Dit maakt je krachtiger en gebalanceerd.

 

Lees hier meer over Fluoriet

 

"Ik heb de geactiveerde Elohim fluoriet legging gebruikt bij mijn man. Hij heeft al lang last van slaapproblemen kan zich niet goed concentreren. Na de legging is er een hele ommekeer te voelen. Hij slaapt als een roos, vergeet minder, kan zich beter focussen op de werkzaamheden. Dank, dank, dank."

 


 

(Live of) online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Groepshealing op 9 februari van 19:30 - 20:30, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 

Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Er ontstaat al een grote groep deelnemers voor deze transmissie en de energie is zich al krachtig aan het opbouwen. We verwachten zeker 75 of meer deelnemers die live of online aanwezig zullen zijn. Ben jij er ook bij?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Ervaring van een deelneemster aan de online groepshealing:

"Nog volledig in de energie van deze mooie avond, heb ik maar besloten om mijn ervaring voor mezelf te noteren voordat er delen vervliegen. Ik heb het buiten een mooie, ook als een zeer ontroerende groepshealing ervaren. Heel mijn wezen werd keer op keer aangesproken.. de tranen vulden mijn ogen, maar dit alles wel onder een vol en warm hart. De herkenning was voelbaar, er vielen schakels in elkaar. Joke sprak zo bij mij naar binnen, dat het voelde alsof ze het ook aan één stuk door alleen tegen mij had..

De healingen waren duidelijk voelbaar in mijn chakra’s. Onderweg heb ik even violet en verder veel goud mogen zien, geen vormen... maar puur energieën. Ook vele 'oude' gezichten en een bloem/lotus.

De diepere verankering in Gaia was ook ontroerend... Ik voel het nóg! Tijdens deze transmissie stroomde de energie flink door mijn kruin, handen en voeten. Aan het einde van deze groepshealing voel ik mezelf ruimtelijk en groot! Wat een mooie avond zeg!

Ik bedank alle aanwezigen voor een krachtige, mooie en liefdevolle groepshealing!"

Yvette

 

(Klik hier om je aan te melden)

 


 

Als je basischakra goed werkt voel je een oer-vertrouwen in het bestaan

Je voelt een diepe verbondenheid met de aarde en met de hele schepping. Je durft mee te stromen met de bedoelingen van ‘t leven. Je hebt een diep vertrouwen dat je door innerlijke leiding geholpen wordt. Je weet dat alles bezield is en je vindt het leven daardoor prachtig.

 

Je bent stabiel en zeker
Je beschikt over doorzettingsvermogen en moed, kent tevredenheid in je bestaan. Je zegt "ja" tegen het leven. Je hebt het gevoel dat, wat er ook gebeurt, alles wel weer op zijn pootjes terecht komt. Je basischakra voorziet je voortdurend van vitale krachten, zowel psychisch als lichamelijk.

 

 

Wil je meer leren over het basis chakra en andere chakra's en diepe healing ontvangen?
1) Doe dan mee aan de workshop 'Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen' op 18 en 19 feb.

Basis chakra

2) Binnenkort komt er een E-cursus uit waarin je op diepgaande wijze kennismaakt met je chakra's en de thema's die daarbij horen. Stay tuned.

3) Bezoek de Elohim zelfrealisatie tuin Basischakra - Kundalini of gebruik de Elohim zelfrealisatie tinctuur Basischakra - Kundalini.

 

 


 

Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Workshop op 18 & 19 februari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen activeren en zuiveren op fysiek-, karmisch en zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens de helende transmissies je volledig potentieel, Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Je krijgt praktische chakrakennis om toe te passen in je dagelijks leven, gedrag, gezondheid en ziel.

 Klik hier om je op te geven

 


 

Online/live bijeenkomst Godrealisatie: Hoe ziet de kracht van je essentie er uit?

Bijeenkomst op 10 februari van 19.00 - 20.00 uur, gegeven door René de Quastenit

 Klik hier voor meer informatie

 

 

 


 

Agenda

 

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
05-09-2020
06-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
Joke en René activeren tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd. Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
vroegboekprijs € 376,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2020-042 
10-09-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterschap"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2020 
12-09-2020
13-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-022 
27-09-2020
10.00-17.00 uur
Docenten René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van René en Joke.
vroegboekprijs € 169,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-Geo 2