Elohim kristallen: Kristallen en bescherming tegen negatieve energie

 

Hoe Elohim kristallen helpen tegen entiteiten die leven op de energie van een mens of dier

 

vermoeidheid 1.jpgEdelstenen hebben een fysiek meetbare frequentie en een energetische golflengte. De Elohim edelstenen en kristallen bouwen de levenskrachten van organische wezens op. Ze beïnvloeden mensen, planten, dieren en natuurwezens op prachtige en geneeskrachtige wijze. Ook op het subtiele energieniveau van de ziel. Elohim edelstenen kunnen door hun hoge lichtfrequenties entiteiten, ziekte, vermoeidheid of zwaarmoedigheid verdrijven.

Entiteiten leven meestal op de energie van een mens of dier. Ze nestelen zich soms ook in huizen. Ze leven op boosheid, lust, zelfoordeel of verdriet van mensen, en leggen hun gevoelens, gedachten en wil in de mens.

 

De 13D geopende Elohim edelstenen zuiveren en bekrachtigen de energie van hun omgeving
Na het plaatsen van een 13-dimensionaal geopende Elohim edelstenen in huis of kantoor voelt de lucht lichter, zuiverder, en voelt het er meer geladen met vitale levensenergie. Plant, mens en dier komen in hun kracht, en matheid of zwaarte verdwijnt.

Mensen met Elohim huiskristallen of hangers maken vaak melding van een sterke positieve verandering en een verbetering van de situatie met anderen waarbij agressief of onsympathiek gedrag afneemt. Net als ziekmakende energie. Elohim kristallen zijn in staat heel veel negatieve energie om te zetten in positieve kracht.

 


 

Onderstaande kristallen bewijzen al jaren hun werking ter bescherming tegen entiteiten en zware energie:


crystal home office healer.jpgElohim Crystal Home & Office Healer
Krachtige bescherming voor huis en gezin in een straal van 40 meter. Brengt lichtactivatie, bevestiging van het ware zelf en zet een veld neer van onvoorwaardelijke liefde.

Al jaren één van onze topproducten!

Klik op link voor meer info

 

aurabuisjemetveter.jpgElohim kristalbuisje heeft al honderden tevreden klanten geholpen!
Bescherming van je aura buitenshuis en activatie van je Lichtkern. Het aura-healings buisje houdt je goed in je aarding, bevestigt je ware Zelf en zorgt dat je je blijer, vitaler en zelfverzekerder voelt.

Klik op deze link voor meer info

 

reinigings set smudge.jpgVoor vragen of persoonlijk kristaladvies kun je bellen voor een gratis 5 min. consult T: +31 (0) 597 541539


Bekijk hier al onze producten ter bescherming tegen entiteiten, straling en astrale belasting


 


 

Weet jij dat onze bio zelfrealisatie tincturen van de Krachtplaats met honderden verkocht worden?

tinctuur set 5.jpgDe Lichtwereld heeft hier sinds enkele jaren duidelijk de hand in. We hoeven er zelf bijna niets voor te doen. Veel Lichtwerkers verkopen ze, naast eigen en praktijk gebruik, ook door aan vrienden en cliënten. Door meer tegelijk in te kopen krijgen ze daardoor ook nog eens een flinke kwantumkorting op de inkoopprijs.

 

Het afgelopen jaar begint ook de verkoop van de gehele set tincturen te stijgen. Deze set wordt gebruikt om de enorme Liefdeseenheidskracht van de Elohim Krachtplaats in huis en/of eigen praktijk neer te zetten waardoor alles makkelijker en meer vanuit de Flow gaat.

 

Vanaf 4 stuks geldt een aantrekkelijke korting van 30%!

Bekijk hier alle Elohim zelfrealisatie tincturen

 Verras je geliefde op Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari is het valentijnsdag. Een perfecte dag om je geliefde te verrassen met een orgineel cadeau.

Tip:
schoonheidsparfumstralendhart01_w992_h661.jpgSchoonheidsparfum Stralend Hart. Een heerlijke parfum met hoogwaardige ingrediënten, een frisse geur en een fantastische energie. Bestel hier
rozenkwarts hartje.jpgOnvoorwaardelijke Liefde en verbondenheid. De rozenkwarts hartjes van het Elohim Centre stralen een en al liefde en verbondheid uit. Al verkrijgbaar vanaf € 9,50, bestel hier
valentijn elohim.jpgVoor persoonlijk advies of een invoelvraag welke edelsteen geschikt is voor jouw geliefde of voor jezelf kun je contact met ons opnemen voor een gratis 5 min. consult T: +31 (0) 597 541539


Bekijk hier ons uitgebreid assortiment aan cadeautjes

 Versteend hout schijf.jpg


Verzacht en open je onderste chakra's voor veiligheid, geborgenheid, warmte, liefde en eenheid met moeder Aarde

De prachtige Elohim versteend hout schijven zijn miljoenen jaren oud. Ze dragen een prachtige energie van puurheid, rust, eenheid en liefde. Een aanwinst voor elk huis, praktijk of kantoor.

Elohim Versteend hout al vanaf € 12,00

Klik hier voor meer info

 


 

goudsteenkamerstuk.jpg

Nieuw online: Elohim Goudsteen - Trekt overvloed aan, maakt blij en positief

Elohim Goudsteen maakt je energiek en optimistisch. In een kamer geplaatst wordt de energie opgetild naar hogere frequenties van schepping en manifestatie.

Schitterende Elohim Goudsteen al vanaf € 7,50

Klik hier voor meer info
 

 

coelestien 65DSC00909.JPG Blauwe kosmische straal coelestien.jpg


Kosmische Blauwe Straal, Dolfijnen- en Walvismatrix, Vreugde en Oer-aarding!

Er zijn in een aantal weken reeds honderden Elohim Coelestien clusters verkocht. We ontvangen dan ook geweldige feedback op deze clusters! Zoals diegene die je hieronder leest:

"Dank Joke, voor de "dolfijnensteen", de geprogrammeerde blauwe coelestien. Hij is zeer open en toegankelijk, maakt lichter, luchtiger, laat alles stromen, sprankelen met zo'n volheid en overtuiging. En nog veel meer wat niet te verwoorden is."

Janneke

 

Wil jij ook een Elohim Kosmische Blauwe Straal - Coelestien?

Bestel je Coelestien cluster hier

 knuffelstenen.jpg

AANBIEDING: Alle hanger en knuffelstenen nu tijdelijk 25% korting!

Actie geldig tot en met vrijdag 17 februari


Bekijk ons uitgebreid assortiment aan hanger- en knuffelstenen hier

Ben je soms te doelgericht? Of juist te afwachtend?

Dat duidt vaak op een onbalans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie die we allemaal in ons dragen. Idealiter is dit in balans en schieten we niet door in een afwachtende houding of juist te geforceerd en doelgericht zijn.

fluoriet.jpg [1]Fluoriet is een prachtige steen voor het balanceren van de mannelijke en vrouwelijke energie. Het helpt om juist die energie in te zetten die in een bepaalde situatie verreist is. Dit maakt je krachtiger en gebalanceerd.


Lees hier meer over Fluoriet


"Ik heb de geactiveerde Elohim fluoriet legging gebruikt bij mijn man. Hij heeft al lang last van slaapproblemen kan zich niet goed concentreren. Na de legging is er een hele ommekeer te voelen. Hij slaapt als een roos, vergeet minder, kan zich beter focussen op de werkzaamheden. Dank, dank, dank."

 


 

(Live of) online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Groepshealing op 9 februari van 19:30 - 20:30, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

melchizedek.jpg

Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Er ontstaat al een grote groep deelnemers voor deze transmissie en de energie is zich al krachtig aan het opbouwen. We verwachten zeker 75 of meer deelnemers die live of online aanwezig zullen zijn. Ben jij er ook bij?

Klik hier voor meer informatie 

Ervaring van een deelneemster aan de online groepshealing:

"Nog volledig in de energie van deze mooie avond, heb ik maar besloten om mijn ervaring voor mezelf te noteren voordat er delen vervliegen. Ik heb het buiten een mooie, ook als een zeer ontroerende groepshealing ervaren. Heel mijn wezen werd keer op keer aangesproken.. de tranen vulden mijn ogen, maar dit alles wel onder een vol en warm hart. De herkenning was voelbaar, er vielen schakels in elkaar. Joke sprak zo bij mij naar binnen, dat het voelde alsof ze het ook aan één stuk door alleen tegen mij had..

De healingen waren duidelijk voelbaar in mijn chakra’s. Onderweg heb ik even violet en verder veel goud mogen zien, geen vormen... maar puur energieën. Ook vele 'oude' gezichten en een bloem/lotus.

De diepere verankering in Gaia was ook ontroerend... Ik voel het nóg! Tijdens deze transmissie stroomde de energie flink door mijn kruin, handen en voeten. Aan het einde van deze groepshealing voel ik mezelf ruimtelijk en groot! Wat een mooie avond zeg!

Ik bedank alle aanwezigen voor een krachtige, mooie en liefdevolle groepshealing!"

Yvette

 

(Klik hier om je aan te melden)

 


 

Als je basischakra goed werkt voel je een oer-vertrouwen in het bestaan

Je voelt een diepe verbondenheid met de aarde en met de hele schepping. Je durft mee te stromen met de bedoelingen van ‘t leven. Je hebt een diep vertrouwen dat je door innerlijke leiding geholpen wordt. Je weet dat alles bezield is en je vindt het leven daardoor prachtig.

basis chakra.jpg

Je bent stabiel en zeker
Je beschikt over doorzettingsvermogen en moed, kent tevredenheid in je bestaan. Je zegt "ja" tegen het leven. Je hebt het gevoel dat, wat er ook gebeurt, alles wel weer op zijn pootjes terecht komt. Je basischakra voorziet je voortdurend van vitale krachten, zowel psychisch als lichamelijk.

 

 

Wil je meer leren over het basis chakra en andere chakra's en diepe healing ontvangen?
1) Doe dan mee aan de workshop 'Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen' op 18 en 19 feb.

Basis chakra

2) Binnenkort komt er een E-cursus uit waarin je op diepgaande wijze kennismaakt met je chakra's en de thema's die daarbij horen. Stay tuned.

3) Bezoek de Elohim zelfrealisatie tuin Basischakra - Kundalini of gebruik de Elohim zelfrealisatie tinctuur Basischakra - Kundalini.

 

 


 

Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Workshop op 18 & 19 februari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

chakras 2.jpgBijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen activeren en zuiveren op fysiek-, karmisch en zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens de helende transmissies je volledig potentieel, Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Je krijgt praktische chakrakennis om toe te passen in je dagelijks leven, gedrag, gezondheid en ziel.

 Klik hier om je op te geven

 


 

Online/live bijeenkomst Godrealisatie: Hoe ziet de kracht van je essentie er uit?

Bijeenkomst op 10 februari van 19.00 - 20.00 uur, gegeven door René de Quastenit

 Klik hier voor meer informatie

 

 

Luuc 2016.JPG

Online of live bijeenkomst Godrealisatie: Verwachting versus geluk

Bijeenkomst op 17 februari van 19.00 - 20.00 uur, gegeven door Luuc van Vuuren

Klik hier voor meer informatie

 

 


 

Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
16-06-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik nu het beste bij aan het realiseren van de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.02 
22-06-2019
23-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en Willeke Ananda Jansen 
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen
Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
vroegboekprijs € 357,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), boek 
2019.HH39 
22-06-2019
19.00-20.00 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Satsang "vermoeidheid door innerlijke processen"
Merk je ook dat je meer vermoeid bent dan anders, dat je last hebt van werkdruk of spanningen op je werk of in je relatie. Wat wil je hier mee? Misschien voel je dat je wilt stoppen, dat er meer is dan hetgeen zich nu in je leven afspeelt maar daar tegenover staat de vertrouwdheid van hoe het was en hoe het morgen zal zijn. Soms hoef je alleen inzicht en houding te veranderen om tot verandering te komen. Durf je te kiezen voor jezelf, durf je de weg van zelfrealisatie te lopen of blijf je vanuit de veiligheid en je eigen kleine ikje leven zoals je dat nu doet.
vroegboekprijs € 15,00
 
2019.R05 
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealingavond, live/online: Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13