Elohim kristallen: Kristallen en bescherming tegen negatieve energie

 

Hoe Elohim kristallen helpen tegen entiteiten die leven op de energie van een mens of dier

 

Edelstenen hebben een fysiek meetbare frequentie en een energetische golflengte. De Elohim edelstenen en kristallen bouwen de levenskrachten van organische wezens op. Ze beïnvloeden mensen, planten, dieren en natuurwezens op prachtige en geneeskrachtige wijze. Ook op het subtiele energieniveau van de ziel. Elohim edelstenen kunnen door hun hoge lichtfrequenties entiteiten, ziekte, vermoeidheid of zwaarmoedigheid verdrijven.

Entiteiten leven meestal op de energie van een mens of dier. Ze nestelen zich soms ook in huizen. Ze leven op boosheid, lust, zelfoordeel of verdriet van mensen, en leggen hun gevoelens, gedachten en wil in de mens.

 

De 13D geopende Elohim edelstenen zuiveren en bekrachtigen de energie van hun omgeving
Na het plaatsen van een 13-dimensionaal geopende Elohim edelstenen in huis of kantoor voelt de lucht lichter, zuiverder, en voelt het er meer geladen met vitale levensenergie. Plant, mens en dier komen in hun kracht, en matheid of zwaarte verdwijnt.

Mensen met Elohim huiskristallen of hangers maken vaak melding van een sterke positieve verandering en een verbetering van de situatie met anderen waarbij agressief of onsympathiek gedrag afneemt. Net als ziekmakende energie. Elohim kristallen zijn in staat heel veel negatieve energie om te zetten in positieve kracht.

 


 

Onderstaande kristallen bewijzen al jaren hun werking ter bescherming tegen entiteiten en zware energie:

 

Elohim Crystal Home & Office Healer
Krachtige bescherming voor huis en gezin in een straal van 40 meter. Brengt lichtactivatie, bevestiging van het ware zelf en zet een veld neer van onvoorwaardelijke liefde.

Al jaren één van onze topproducten!

Klik op link voor meer info

 

Elohim kristalbuisje heeft al honderden tevreden klanten geholpen!
Bescherming van je aura buitenshuis en activatie van je Lichtkern. Het aura-healings buisje houdt je goed in je aarding, bevestigt je ware Zelf en zorgt dat je je blijer, vitaler en zelfverzekerder voelt.

Klik op deze link voor meer info

 

Voor vragen of persoonlijk kristaladvies kun je bellen voor een gratis 5 min. consult T: +31 (0) 597 541539

 

Bekijk hier al onze producten ter bescherming tegen entiteiten, straling en astrale belasting

 

 


 

Weet jij dat onze bio zelfrealisatie tincturen van de Krachtplaats met honderden verkocht worden?

De Lichtwereld heeft hier sinds enkele jaren duidelijk de hand in. We hoeven er zelf bijna niets voor te doen. Veel Lichtwerkers verkopen ze, naast eigen en praktijk gebruik, ook door aan vrienden en cliënten. Door meer tegelijk in te kopen krijgen ze daardoor ook nog eens een flinke kwantumkorting op de inkoopprijs.

 

Het afgelopen jaar begint ook de verkoop van de gehele set tincturen te stijgen. Deze set wordt gebruikt om de enorme Liefdeseenheidskracht van de Elohim Krachtplaats in huis en/of eigen praktijk neer te zetten waardoor alles makkelijker en meer vanuit de Flow gaat.

 

Vanaf 4 stuks geldt een aantrekkelijke korting van 30%!

Bekijk hier alle Elohim zelfrealisatie tincturen

 


 

Verras je geliefde op Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari is het valentijnsdag. Een perfecte dag om je geliefde te verrassen met een orgineel cadeau.

Tip:
Schoonheidsparfum Stralend Hart. Een heerlijke parfum met hoogwaardige ingrediënten, een frisse geur en een fantastische energie. Bestel hier

 

 

 

rozenkwarts hartje.jpgOnvoorwaardelijke Liefde en verbondenheid. De rozenkwarts hartjes van het Elohim Centre stralen een en al liefde en verbondheid uit. Al verkrijgbaar vanaf € 9,50, bestel hier

 

 

 

Voor persoonlijk advies of een invoelvraag welke edelsteen geschikt is voor jouw geliefde of voor jezelf kun je contact met ons opnemen voor een gratis 5 min. consult T: +31 (0) 597 541539


Bekijk hier ons uitgebreid assortiment aan cadeautjes

 


 

 

 

Verzacht en open je onderste chakra's voor veiligheid, geborgenheid, warmte, liefde en eenheid met moeder Aarde

De prachtige Elohim versteend hout schijven zijn miljoenen jaren oud. Ze dragen een prachtige energie van puurheid, rust, eenheid en liefde. Een aanwinst voor elk huis, praktijk of kantoor.

Elohim Versteend hout al vanaf € 12,00

Klik hier voor meer info

 


 

 

Nieuw online: Elohim Goudsteen - Trekt overvloed aan, maakt blij en positief

Elohim Goudsteen maakt je energiek en optimistisch. In een kamer geplaatst wordt de energie opgetild naar hogere frequenties van schepping en manifestatie.

Schitterende Elohim Goudsteen al vanaf € 7,50

Klik hier voor meer info
 

 

   

 

Kosmische Blauwe Straal, Dolfijnen- en Walvismatrix, Vreugde en Oer-aarding!

Er zijn in een aantal weken reeds honderden Elohim Coelestien clusters verkocht. We ontvangen dan ook geweldige feedback op deze clusters! Zoals diegene die je hieronder leest:

"Dank Joke, voor de "dolfijnensteen", de geprogrammeerde blauwe coelestien. Hij is zeer open en toegankelijk, maakt lichter, luchtiger, laat alles stromen, sprankelen met zo'n volheid en overtuiging. En nog veel meer wat niet te verwoorden is."

Janneke

 

Wil jij ook een Elohim Kosmische Blauwe Straal - Coelestien?

Bestel je Coelestien cluster hier

 


 

knuffelstenen.jpg

AANBIEDING: Alle hanger en knuffelstenen nu tijdelijk 25% korting!

Actie geldig tot en met vrijdag 17 februari

 

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan hanger- en knuffelstenen hier

 

 


 

Ben je soms te doelgericht? Of juist te afwachtend?

Dat duidt vaak op een onbalans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie die we allemaal in ons dragen. Idealiter is dit in balans en schieten we niet door in een afwachtende houding of juist te geforceerd en doelgericht zijn.

fluoriet.jpg [1]Fluoriet is een prachtige steen voor het balanceren van de mannelijke en vrouwelijke energie. Het helpt om juist die energie in te zetten die in een bepaalde situatie verreist is. Dit maakt je krachtiger en gebalanceerd.

 

Lees hier meer over Fluoriet

 

"Ik heb de geactiveerde Elohim fluoriet legging gebruikt bij mijn man. Hij heeft al lang last van slaapproblemen kan zich niet goed concentreren. Na de legging is er een hele ommekeer te voelen. Hij slaapt als een roos, vergeet minder, kan zich beter focussen op de werkzaamheden. Dank, dank, dank."

 


 

(Live of) online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Groepshealing op 9 februari van 19:30 - 20:30, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 

Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Er ontstaat al een grote groep deelnemers voor deze transmissie en de energie is zich al krachtig aan het opbouwen. We verwachten zeker 75 of meer deelnemers die live of online aanwezig zullen zijn. Ben jij er ook bij?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Ervaring van een deelneemster aan de online groepshealing:

"Nog volledig in de energie van deze mooie avond, heb ik maar besloten om mijn ervaring voor mezelf te noteren voordat er delen vervliegen. Ik heb het buiten een mooie, ook als een zeer ontroerende groepshealing ervaren. Heel mijn wezen werd keer op keer aangesproken.. de tranen vulden mijn ogen, maar dit alles wel onder een vol en warm hart. De herkenning was voelbaar, er vielen schakels in elkaar. Joke sprak zo bij mij naar binnen, dat het voelde alsof ze het ook aan één stuk door alleen tegen mij had..

De healingen waren duidelijk voelbaar in mijn chakra’s. Onderweg heb ik even violet en verder veel goud mogen zien, geen vormen... maar puur energieën. Ook vele 'oude' gezichten en een bloem/lotus.

De diepere verankering in Gaia was ook ontroerend... Ik voel het nóg! Tijdens deze transmissie stroomde de energie flink door mijn kruin, handen en voeten. Aan het einde van deze groepshealing voel ik mezelf ruimtelijk en groot! Wat een mooie avond zeg!

Ik bedank alle aanwezigen voor een krachtige, mooie en liefdevolle groepshealing!"

Yvette

 

(Klik hier om je aan te melden)

 


 

Als je basischakra goed werkt voel je een oer-vertrouwen in het bestaan

Je voelt een diepe verbondenheid met de aarde en met de hele schepping. Je durft mee te stromen met de bedoelingen van ‘t leven. Je hebt een diep vertrouwen dat je door innerlijke leiding geholpen wordt. Je weet dat alles bezield is en je vindt het leven daardoor prachtig.

 

Je bent stabiel en zeker
Je beschikt over doorzettingsvermogen en moed, kent tevredenheid in je bestaan. Je zegt "ja" tegen het leven. Je hebt het gevoel dat, wat er ook gebeurt, alles wel weer op zijn pootjes terecht komt. Je basischakra voorziet je voortdurend van vitale krachten, zowel psychisch als lichamelijk.

 

 

Wil je meer leren over het basis chakra en andere chakra's en diepe healing ontvangen?
1) Doe dan mee aan de workshop 'Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen' op 18 en 19 feb.

Basis chakra

2) Binnenkort komt er een E-cursus uit waarin je op diepgaande wijze kennismaakt met je chakra's en de thema's die daarbij horen. Stay tuned.

3) Bezoek de Elohim zelfrealisatie tuin Basischakra - Kundalini of gebruik de Elohim zelfrealisatie tinctuur Basischakra - Kundalini.

 

 


 

Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Workshop op 18 & 19 februari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen activeren en zuiveren op fysiek-, karmisch en zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens de helende transmissies je volledig potentieel, Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Je krijgt praktische chakrakennis om toe te passen in je dagelijks leven, gedrag, gezondheid en ziel.

 Klik hier om je op te geven

 


 

Online/live bijeenkomst Godrealisatie: Hoe ziet de kracht van je essentie er uit?

Bijeenkomst op 10 februari van 19.00 - 20.00 uur, gegeven door René de Quastenit

 Klik hier voor meer informatie

 

 

 

Online of live bijeenkomst Godrealisatie: Verwachting versus geluk

Bijeenkomst op 17 februari van 19.00 - 20.00 uur, gegeven door Luuc van Vuuren

Klik hier voor meer informatie

 

 


 

Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
32,50
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-09-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2019 
14-09-2019
15-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 379,00
lunch, eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B02 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 394,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0