Elohim kristallen: Kristallen en bescherming tegen negatieve energie

Hoe Elohim kristallen helpen tegen entiteiten die leven op de energie van een mens of dier

 

Edelstenen hebben een fysiek meetbare frequentie en een energetische golflengte. De Elohim edelstenen en kristallen bouwen de levenskrachten van organische wezens op. Ze beïnvloeden mensen, planten, dieren en natuurwezens op prachtige en geneeskrachtige wijze. Ook op het subtiele energieniveau van de ziel. Elohim edelstenen kunnen door hun hoge lichtfrequenties entiteiten, ziekte, vermoeidheid of zwaarmoedigheid verdrijven.

Entiteiten leven meestal op de energie van een mens of dier. Ze nestelen zich soms ook in huizen. Ze leven op boosheid, lust, zelfoordeel of verdriet van mensen, en leggen hun gevoelens, gedachten en wil in de mens.

 

De 13D geopende Elohim edelstenen zuiveren en bekrachtigen de energie van hun omgeving
Na het plaatsen van een 13-dimensionaal geopende Elohim edelstenen in huis of kantoor voelt de lucht lichter, zuiverder, en voelt het er meer geladen met vitale levensenergie. Plant, mens en dier komen in hun kracht, en matheid of zwaarte verdwijnt.

Mensen met Elohim huiskristallen of hangers maken vaak melding van een sterke positieve verandering en een verbetering van de situatie met anderen waarbij agressief of onsympathiek gedrag afneemt. Net als ziekmakende energie. Elohim kristallen zijn in staat heel veel negatieve energie om te zetten in positieve kracht.

 


 

Onderstaande kristallen bewijzen al jaren hun werking ter bescherming tegen entiteiten en zware energie:

 

Elohim Crystal Home & Office Healer
Krachtige bescherming voor huis en gezin in een straal van 40 meter. Brengt lichtactivatie, bevestiging van het ware zelf en zet een veld neer van onvoorwaardelijke liefde.

Al jaren één van onze topproducten!

Klik op link voor meer info

 

Elohim kristalbuisje heeft al honderden tevreden klanten geholpen!
Bescherming van je aura buitenshuis en activatie van je Lichtkern. Het aura-healings buisje houdt je goed in je aarding, bevestigt je ware Zelf en zorgt dat je je blijer, vitaler en zelfverzekerder voelt.

Klik op deze link voor meer info

 

Voor vragen of persoonlijk kristaladvies kun je bellen voor een gratis 5 min. consult T: +31 (0) 597 541539

 

Bekijk hier al onze producten ter bescherming tegen entiteiten, straling en astrale belasting

 

 


 

Weet jij dat onze bio zelfrealisatie tincturen van de Krachtplaats met honderden verkocht worden?

De Lichtwereld heeft hier sinds enkele jaren duidelijk de hand in. We hoeven er zelf bijna niets voor te doen. Veel Lichtwerkers verkopen ze, naast eigen en praktijk gebruik, ook door aan vrienden en cliënten. Door meer tegelijk in te kopen krijgen ze daardoor ook nog eens een flinke kwantumkorting op de inkoopprijs.

 

Het afgelopen jaar begint ook de verkoop van de gehele set tincturen te stijgen. Deze set wordt gebruikt om de enorme Liefdeseenheidskracht van de Elohim Krachtplaats in huis en/of eigen praktijk neer te zetten waardoor alles makkelijker en meer vanuit de Flow gaat.

 

Vanaf 4 stuks geldt een aantrekkelijke korting van 30%!

Bekijk hier alle Elohim zelfrealisatie tincturen

 


 

Verras je geliefde op Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari is het valentijnsdag. Een perfecte dag om je geliefde te verrassen met een orgineel cadeau.

Tip:
Schoonheidsparfum Stralend Hart. Een heerlijke parfum met hoogwaardige ingrediënten, een frisse geur en een fantastische energie. Bestel hier

 

 

 

rozenkwarts hartje.jpgOnvoorwaardelijke Liefde en verbondenheid. De rozenkwarts hartjes van het Elohim Centre stralen een en al liefde en verbondheid uit. Al verkrijgbaar vanaf € 9,50, bestel hier

 

 

 

Voor persoonlijk advies of een invoelvraag welke edelsteen geschikt is voor jouw geliefde of voor jezelf kun je contact met ons opnemen voor een gratis 5 min. consult T: +31 (0) 597 541539


Bekijk hier ons uitgebreid assortiment aan cadeautjes

 


 

 

 

Verzacht en open je onderste chakra's voor veiligheid, geborgenheid, warmte, liefde en eenheid met moeder Aarde

De prachtige Elohim versteend hout schijven zijn miljoenen jaren oud. Ze dragen een prachtige energie van puurheid, rust, eenheid en liefde. Een aanwinst voor elk huis, praktijk of kantoor.

Elohim Versteend hout al vanaf € 12,00

Klik hier voor meer info

 


 

 

Nieuw online: Elohim Goudsteen - Trekt overvloed aan, maakt blij en positief

Elohim Goudsteen maakt je energiek en optimistisch. In een kamer geplaatst wordt de energie opgetild naar hogere frequenties van schepping en manifestatie.

Schitterende Elohim Goudsteen al vanaf € 7,50

Klik hier voor meer info
 

 

   

 

Kosmische Blauwe Straal, Dolfijnen- en Walvismatrix, Vreugde en Oer-aarding!

Er zijn in een aantal weken reeds honderden Elohim Coelestien clusters verkocht. We ontvangen dan ook geweldige feedback op deze clusters! Zoals diegene die je hieronder leest:

"Dank Joke, voor de "dolfijnensteen", de geprogrammeerde blauwe coelestien. Hij is zeer open en toegankelijk, maakt lichter, luchtiger, laat alles stromen, sprankelen met zo'n volheid en overtuiging. En nog veel meer wat niet te verwoorden is."

Janneke

 

Wil jij ook een Elohim Kosmische Blauwe Straal - Coelestien?

Bestel je Coelestien cluster hier

 


 

knuffelstenen.jpg

AANBIEDING: Alle hanger en knuffelstenen nu tijdelijk 25% korting!

Actie geldig tot en met vrijdag 17 februari

 

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan hanger- en knuffelstenen hier

 

 


 

Ben je soms te doelgericht? Of juist te afwachtend?

Dat duidt vaak op een onbalans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie die we allemaal in ons dragen. Idealiter is dit in balans en schieten we niet door in een afwachtende houding of juist te geforceerd en doelgericht zijn.

fluoriet.jpg [1]Fluoriet is een prachtige steen voor het balanceren van de mannelijke en vrouwelijke energie. Het helpt om juist die energie in te zetten die in een bepaalde situatie verreist is. Dit maakt je krachtiger en gebalanceerd.

 

Lees hier meer over Fluoriet

 

"Ik heb de geactiveerde Elohim fluoriet legging gebruikt bij mijn man. Hij heeft al lang last van slaapproblemen kan zich niet goed concentreren. Na de legging is er een hele ommekeer te voelen. Hij slaapt als een roos, vergeet minder, kan zich beter focussen op de werkzaamheden. Dank, dank, dank."

 


 

(Live of) online groepshealing "8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen"

Groepshealing op 9 februari van 19:30 - 20:30, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 

Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Er ontstaat al een grote groep deelnemers voor deze transmissie en de energie is zich al krachtig aan het opbouwen. We verwachten zeker 75 of meer deelnemers die live of online aanwezig zullen zijn. Ben jij er ook bij?

Klik hier voor meer informatie

 


 

Ervaring van een deelneemster aan de online groepshealing:

"Nog volledig in de energie van deze mooie avond, heb ik maar besloten om mijn ervaring voor mezelf te noteren voordat er delen vervliegen. Ik heb het buiten een mooie, ook als een zeer ontroerende groepshealing ervaren. Heel mijn wezen werd keer op keer aangesproken.. de tranen vulden mijn ogen, maar dit alles wel onder een vol en warm hart. De herkenning was voelbaar, er vielen schakels in elkaar. Joke sprak zo bij mij naar binnen, dat het voelde alsof ze het ook aan één stuk door alleen tegen mij had..

De healingen waren duidelijk voelbaar in mijn chakra’s. Onderweg heb ik even violet en verder veel goud mogen zien, geen vormen... maar puur energieën. Ook vele 'oude' gezichten en een bloem/lotus.

De diepere verankering in Gaia was ook ontroerend... Ik voel het nóg! Tijdens deze transmissie stroomde de energie flink door mijn kruin, handen en voeten. Aan het einde van deze groepshealing voel ik mezelf ruimtelijk en groot! Wat een mooie avond zeg!

Ik bedank alle aanwezigen voor een krachtige, mooie en liefdevolle groepshealing!"

Yvette

 

(Klik hier om je aan te melden)

 


 

Als je basischakra goed werkt voel je een oer-vertrouwen in het bestaan

Je voelt een diepe verbondenheid met de aarde en met de hele schepping. Je durft mee te stromen met de bedoelingen van ‘t leven. Je hebt een diep vertrouwen dat je door innerlijke leiding geholpen wordt. Je weet dat alles bezield is en je vindt het leven daardoor prachtig.

 

Je bent stabiel en zeker
Je beschikt over doorzettingsvermogen en moed, kent tevredenheid in je bestaan. Je zegt "ja" tegen het leven. Je hebt het gevoel dat, wat er ook gebeurt, alles wel weer op zijn pootjes terecht komt. Je basischakra voorziet je voortdurend van vitale krachten, zowel psychisch als lichamelijk.

 

 

Wil je meer leren over het basis chakra en andere chakra's en diepe healing ontvangen?
1) Doe dan mee aan de workshop 'Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen' op 18 en 19 feb.

Basis chakra

2) Binnenkort komt er een E-cursus uit waarin je op diepgaande wijze kennismaakt met je chakra's en de thema's die daarbij horen. Stay tuned.

3) Bezoek de Elohim zelfrealisatie tuin Basischakra - Kundalini of gebruik de Elohim zelfrealisatie tinctuur Basischakra - Kundalini.

 

 


 

Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Workshop op 18 & 19 februari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen activeren en zuiveren op fysiek-, karmisch en zielengroep niveau. Voelbaar openen tijdens de helende transmissies je volledig potentieel, Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras en verdwijnen remmingen en blokkades! Je krijgt praktische chakrakennis om toe te passen in je dagelijks leven, gedrag, gezondheid en ziel.

 Klik hier om je op te geven

 


 

Online/live bijeenkomst Godrealisatie: Hoe ziet de kracht van je essentie er uit?

Bijeenkomst op 10 februari van 19.00 - 20.00 uur, gegeven door René de Quastenit

 Klik hier voor meer informatie

 

 

 

Online of live bijeenkomst Godrealisatie: Verwachting versus geluk

Bijeenkomst op 17 februari van 19.00 - 20.00 uur, gegeven door Luuc van Vuuren

Klik hier voor meer informatie

 

 


 

Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020